28. november 2021

Professor Peter Kurrild-Klitgaard om ‘Venstrefløjens ideologiske retoucheringer af historien’

Professor Peter Kurrild-Klitgaard opremser en række eksempler på venstrefløjens omskrivning af historien, fra Josef Stalin til den røde Københavns Kommune. Herunder et citat fra Berlingske – Venstrefløjens ideologiske retoucheringer af historien.

“… Man har de senere år set en lidt blødere udgave herhjemme – især i København – hvor venstrefløjen har gjort meget for at få opkaldt gader, veje og pladser efter venstrefløjskoryfæer eller symboler, alt imens man har blokeret eller i hvert fald systematisk nedprioriteret opkald efter borgerlige. …

Mens man i den borgerlige Frederiksberg Kommune netop har opkaldt otte steder efter et politisk bredt udsnit af Frederiksberg-kvinder, har man i det venstreorienterede København systematisk udrenset politisk. Et helt nyt kvarter – Trekantsgrunden i Sydhavnen – skal således have gader opkaldt alene efter kvindelige, socialdemokratiske kommunalpolitikere, og man har afvist at opkalde efter en eneste ikkesocialistisk kvinde. Argumentet fra Vejnavnenævnet – der består af to socialdemokrater, en fra Enhedslisten og en fra Alternativet – er, at kvarteret i Sydhavnen har en særlig socialdemokratisk status og dermed, at partibog trumfer andre hensyn.

Om ikke andet er det dog rene ord for pengene.”

(Collage: DR Østjylland på ‘Oluf Palmes Allé’ i Århus)

Oploadet Kl. 09:54 af Kim Møller — Direkte link5 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/123478/trackback

5 Comments »

 1. Israels Plads forever

  Kommentar by tavsen — 28. november 2021 @ 11:21

 2. tavsen — 28. november 2021 @ 11:21:

  Hvorfor skal en plads i Danmark være opkaldt efter et mellemøstligt land?

  Kommentar by Peter Nielsen — 29. november 2021 @ 00:13

 3. Peter Nielsen — 29. november 2021 @ 00:13

  Vi har i århundreder frit kunne færdes imellem hinanden uden behov for en knivlov.

  Hvem har skabt det behov for en knivlov og strammere våbenlove????

  Hellere en enkelt Israels Plads end flere hundrede moskeer.

  Kommentar by tavsen — 29. november 2021 @ 03:52

 4. Ferielejren Gulag, og Pol Pots ferie Cambodia.:-).

  Kommentar by Michael Unna — 29. november 2021 @ 10:37

 5. Next stop Gulag. Peter Kurrild-Klitgaard siger sandheden om marxisternes omskrivning af historien. Det meste af befolkningen og folketinget tror i større eller mindre udstrækning på den marxistiske historieopfattelse. Det er næsten kun den, der har været doceret i skoler, gymnasier og på videre gående uddannelser samt i statsradiofonien, som har hjernevasket danskerne siden den fik monopol på radio og tv for mere en 80 år siden.

  Internettets frie nyhedsformidling (som f.eks med Uriasposten) har kun i dette århundrede haft mulighed for at rette op på skaderne.

  Det er David mod den med staten med millarder kroner understøttede kæmpe Goliat. Men jeg tror det ender med at Goliat falder, ligesom Stalin-statuerne faldt, da Jerntæppet og Muren faldt i 1989! Hurra:-)

  Kommentar by Anonym — 30. november 2021 @ 10:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper