27. november 2021

Sandvad-borgerne fik det de stemte for: Udlændingestyrelsen indsætter ‘vagtværn’ foran asylcenter…

Vejle Amts Folkeblad skriver, at Udlændingestyrelsen har indsat ‘vagtværn’ ved det kommende asylcenter i Sandvad, da ‘Røde Kors’ ansatte frygter borgerne i Sandvad’. Hele 300 lokale demonstrerede tidligere på måneden ved centeret, og den folkelige modstand manifesterede sig også til et dialogmøde nogle dage senere. Som en konsekvens heraf frygter Røde Kors-medarbejderne angiveligt, at ‘nogen vil gøre dem selv eller deres biler skade’.

Ved seneste folketingsvalg stemte 78,7 procent af borgerne i Kollerup-Sandvad Nord på status quo-partier, og ved kommunalvalget, blot fire dage efter det omtalte dialogmøde, bakkede hele 87,3 procent op om integrationspartierne. De stemte som de plejede, og kan se frem til mere af det samme. Mine tårer er knastørre.

En Facebook-ven besøgte Udrejsecenter Sjælsmark tilbage i 2017, og skrev et par borgerlige ord der sætter Røde Kors’ bekvemmelig bortforklaring i perspektiv. Problemet er indenfor hegnet, ikke udenfor.

“Jeg var i Mandags forbi Udrejsecenter Sjælsmark, en ‘gammel’ kasserne hvor jeg selv aftjente min værnepligt i 1988… Selve centeret er omringet af et pigtråds hegn, som allerede var der da de overtog kasernen, hegnet er ikke pillet ned fordi det ifølge center chefen beskytter ‘beboerne’ imod religiøs missionering, hate crimes og lign. og er der ikke for at beskytte naboerne, men man har inde i udrejse centeret valgt at oprettet nye hegn for at adskille de forskellige afdelinger, kvinde afdeling, mande afdeling, osv. det er åbenbart nødvendigt at beskytte dem imod hinanden men ikke at beskytte naboerne, hvilket jeg fandt en smule selv modsigende.” (Jens Beck Madsen)

(Jens Beck Madsen om internt hegn på asylcenter, der skulle sikre ‘enlige kvinder’; Foto: FB)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/123480/trackback

24 Comments »

 1. Viser bare mediestøttens magt. MSM dikterer alt. Hvis der ikke er noget fremme i medierne 2-3 uger før et valg, falder vælgerne til patten igen. Men den dag de er i mindretal hver dag, så skal de nok vågne. Selvom jeg tvivler

  “man har inde i udrejse centeret
  valgt at oprettet nye hegn for at adskille de forskellige afdelinger, kvinde afdeling, mande afdeling”

  Og så skulle det smukke multisamfund være afsløret som blændværk,
  for hvordan vil det så ikke gå, når de indespærrede slipper ud i det fri samfund?

  Kommentar by tavsen — 27. november 2021 @ 10:45

 2. I gamle dage når man så Røde kors stå ude ved skyttegravene og hjælpe soldater fra beggesider havde man kun respekt for dem. I dag er det blevet til en rød politisk org. der arbejder for bla åbne grænser.

  Kommentar by Jp — 27. november 2021 @ 10:51

 3. Integrationspartier !! Har de nogen opposition ??

  Kommentar by dansker — 27. november 2021 @ 10:58

 4. Gentaget kommentar fundet; det ser ud som om, at du allerede har sagt det!

  Teknikken svigter på det her

  BE — 27. november 2021 @ 09:07

  Det forbliver bare snak. Bemærk Tesfaye nøjes med at sige, det er for højt. Ikke noget med sanktioner som at fratage svindlernes mulighed for at komme tilbage og svindle videre.

  For nylig blev der oprettet en task-force med 200 ansatte, der skulle jagte svindlende firmaer. Alle myndigheder ved hvad der foregår, men man lader det fortsætte ved konstante spilfægterier. Sådan har det foregået siden 1983

  Kommentar by tavsen — 27. november 2021 @ 11:00

 5. Funfact:
  Lige nu sejler et dansk krigsskib rundt nede i Afrika og truer pirater til at tage med til Danmark. Dem der ikke adlyder og hopper ombord, bliver skudt og dræbt af de danske styrker.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 27. november 2021 @ 11:22

 6. Ja, der er brug for et højt hegn, pigtråd og bevæbnede vagter for at beskytte etniske danskere imod de aggressive og kriminelle fremmede indtil disse er fjernet fra dansk grund.

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. november 2021 @ 13:46

 7. Det minder mig om det daværende DDR kaldte Berlinmuren for den “antifascistiske mur”. Den var ikke opført for, at holde folk indespæret men for, at beskytte folk mod en farlig omverden.
  “Røde Kors” bruger reelt set samme løgne og logik som det daværende DDR regime.

  Kommentar by CCC — 27. november 2021 @ 13:55

 8. Jeg er bare så træt af folk som bliver ramt af indvandringens forbrydelser, som så er voldsomt fortørnet over hvad der er sket, og om som ved næstgivende lejlighed går hen og stemmer på de partier der har skabt problemerne!

  Kommentar by Den Nervøse — 27. november 2021 @ 14:02

 9. Da man oprettede rødekors blev de muslimske soldater så fornærmede over
  at blive redet af en med et kors,at man oprettede røde halvmåne til muslimer ,hvad med at overholde det.

  Kommentar by jan hansen — 27. november 2021 @ 14:13

 10. Det må være svært at blive ansat i Røde Kors.

  Hvordan bærer man sig i ansættelsessamtalen ad med at udstråle psykotisk, ubegrundet frygt for sine medmennesker, samtidig med at kvalificere sig?

  Kommentar by Bastardo — 27. november 2021 @ 14:25

 11. Folk skal passe på omkring Sjælsmarks og Kærshovedgårds islamiske velfærdscentre. De velfærdsnydende gæster fra nærorienten, inviteret af de for-andres-regning-godfølende danskere, kunne blive smittet af deres artsfæller i Hviderusland.
  De kunne stille sig skrigende op ved hegnet om natten og udstråle laserlys samt blinkende projektørlys for at skræmme danske hegnsvagter. Alt sammen for at komme ud i samfundet og nyde frugterne af flittige danskeres hårde arbejde. Kan du ikke lide det, er du racist-nazist-islamostrobisk-lalala.

  Kommentar by Gustav Jensen — 27. november 2021 @ 16:15

 12. Man ligger, som man stemmer!!!!

  Hyg jer nu rigtig med de voldtægtsforbrydere og mordere Røde Kors indlogerer hos jer i Sandvad!!!

  Så kan I måske lære at sætte X ved enten DF eller NB…de 2 eneste partier, som vil Danmarks og Danskernes bedste!!!!

  Hygge derovre!!!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 27. november 2021 @ 18:35

 13. Det er synd for de 12% oplyste mennesker der bor i området. Stem NB eller SK.

  Kommentar by Realisten — 27. november 2021 @ 19:27

 14. >>>11

  DF har totalt fejlet: Har været ved magten i 16 ud af de sidste 20 år, og har været med til at bringe estimerende 3-500.000 fremmede til landet i samme periode. Thulesen Dahl er måske den værste establishment-karrierepolitiker som “højrefløjen” nogensinde har budt på.

  Kommentar by Realisten — 27. november 2021 @ 19:29

 15. De sku’ sat’m hellere sætte vagtværn ind foran rådhuse og fjolseting.

  Kommentar by Nielsen — 27. november 2021 @ 19:58

 16. https://www.tvmidtvest.dk/holstebro/udvist-kriminel-bor-paa-vestjysk-asylcenter-nu-er-han-faengslet-for-trusler

  “I 2020 blev en syrer udvist af Danmark og nægtet indrejse i seks år. Alligevel har han i næsten et år boet på et asylcenter, hvor han fredag truede flere beboere.”

  Kommentar by M.S. Carstens — 27. november 2021 @ 21:23

 17. 86% på indvandringspartierne svarer vel meget godt til landsgennemsnittet? Måske endda lidt lavere?

  Når det er sagt, skal man også huske lokalpolitik ikke er landspolitik, så personer betyder mere end partifarve

  Kommentar by redneck — 27. november 2021 @ 23:19

 18. *Realisten 19:29
  Jeg er ikke helt enig, ikke fordi jeg er fan af hverken DF eller Thulesen Dahl. De kunne have gjort meget mere og slået hælene grundigere i mens de sad med en hånd på roret! Men uden dem havde resten af folketinget fået os hen hvor Sverige er i dag!
  Og Sverige i dag, det er nationalt selvmord!

  Kommentar by Den Nervøse — 28. november 2021 @ 00:07

 19. >>>18

  Rimelig pointe.. Jeg er enig.

  Kommentar by Realisten — 28. november 2021 @ 01:17

 20. Roede Kors udmelding er paa een maade bundkomisk,hvis ikke hele forloebet var saa tragisk en lodret omgaaelse af,Ny Dansk for loegn, realiteterne

  Kommentar by dunk — 28. november 2021 @ 07:39

 21. Og nok snart også pirater.
  Og dem hører vi ikke mere om før de er i danmark.

  Kommentar by P — 28. november 2021 @ 08:10

 22. Migranterne i Sjælsmark er omhegnet af fysiske hegn – danskerne som betaler regningen for den vanvittige import af dræberreligionen islam, er omhegnet af løgnens, forstillelsens og propagandaens psykologiske hegn – opført af løgnepressen MSM.
  Danskerne skal først bryde gennem godhedstossernes løgnehegn, før de kan få friheden tilbage – frihed fra religiøse terroristers besættelse af Danmark.
  Muslimerne i Frankrig vil nu opstille deres egne muslimske præsidentkandidat – hvornår vil dødens og hadets religion erobre magten i Danmark med stemmesedlen?

  Kommentar by Gustav Jensen — 28. november 2021 @ 10:08

 23. Kommentar by P — 28. november 2021 @ 08:10

  Ja…og så skal vi høre og se enhedslisten og alle de andre landsforrædere hylde piraterne og alt deres væsen, alt imedens de angriber militæret og retsstaten (det der er tilbage af den) for racisme, hvid undertrykkelse og kræver al magt til kommunismen og hvad fanden de så kan finde på af andre uhyrligheder for at omstyrte den hvide vestlige verden.

  Alle de foldschackske og elmquistiske jurister og advokater vil klappe i deres store blodfedtede hænder og sætte piraternes rettigheder op på en stagetorn og kræve “retfærdighed”, “medmenneskelighed” og evig forsørgelse til dem i Danmark!

  Og mediernes statsbetalte socialistiske lakajer vil skrive ganespalte op og ned om alt det der er så synd for piraterne og alle de andre dysfunktionelle samfund syd for Sahara!

  Jeg kommer til at brække mig!

  Kommentar by Black Watch — 28. november 2021 @ 10:19

 24. Og nok snart også pirater.
  Og dem hører vi ikke mere om før de er i danmark.

  Kommentar by P — 28. november 2021 @ 08:10

  Ja, lige som der blev tavshed om udanske mødre fra al-hol lejren. Den ene blev sat i fængsel i Esbjerg. Mon hendes 5 børn fik besøgstilladelse? Det må være flovt for alle danske venligboere, statsstøttede medier incl. sådan at splitte en familie ad

  Kommentar by tavsen — 28. november 2021 @ 13:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper