28. november 2021

Amager: Kvinde i 40erne udsat for brutal voldtægt af to udlændinge, “… noget af håret blev revet ud

Ekstra Bladet har historien om en kvinde i 40’erne, der i en lejlighed på Amager blev udsat for en brutal voldtægt af to mænd over fem timer. Begge gerningsmænd, en ’47-årig mand’ og en ’55-årig afrikaner’, kræves ifølge avisen udvist for bestandigt, når sagen rammer Københavns Byret. Detaljer fra EB.dk – To kræves udvist efter fem timer lang brutal voldtægt.

“Voldtægten, der skete 1. august i år mellem cirka 02.30 og 07.30, startede med, at den 55-årige gav kvinden et knytnæveslag på hagen, så hun væltede omkuld. Han tog så hårdt fat i hendes hår, at noget af håret blev revet ud og trak hende ind i soveværelset, lagde hende på ryggen og holdt hendes arme og hænder fast.

Kvinden blev slået flere gange i ansigtet, så hun mistede bevidstheden og fik et blåt øje.”

Oploadet Kl. 10:15 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/123489/trackback

12 Comments »

 1. Sprit af og hold afstand til kulturberigere

  Kommentar by k.m. — 28. november 2021 @ 10:19

 2. afvist i off-topic
  SWAT team trænger ind i privatbolig og lægger mor til fire i håndjern, fordi hun sætter sig op mod skolebestyrelsen.

  Venstrefløjen sparker borgere ned under gulvbrædderne – hold kæft og adlyd

  wnd(dot)com
  An FBI SWAT team raided the home of an activist mother of four in Colorado on Tuesday, Nov. 16, knocking down her door, bursting into the house with guns and handcuffing her while she was homeschooling her children.

  This is the first known case of the federal government making good on its promise to not only intimidate but actually carry out a raid on a mom who was involved in her local school board politics,

  Kommentar by k.m. — 28. november 2021 @ 10:41

 3. Sådan kan det gå, når man omgås de vilde!

  Det må være accept af risiko fra feltmadrassen, at hun fik en hårdhændet og berigende tur med de to repræsentanter fra det nye herrefolk.

  I det mindste var hun ikke ‘racist’! …

  Hvornår begynder hjemsendelserne?

  Kommentar by Polka - je suis Hr. Naturli' — 28. november 2021 @ 10:55

 4. I Sydafrika er halvdelen af alle sorte pige-børn voldtaget inden de er blevet teenagere. Overgrebene bliver begået af et familiemedlem, skolelæreren, eller den lokale politimand. Også mange drengebørn bliver seksuelt udnyttet. Voldtægt er helt normalt i Afrika, hvor millioner af seksuelle overgreb årligt finder sted.

  Flere afrikanere i Europa = Flere voldtægter i Europa

  PS: Hvor er Red Barnet og de RadiGale?

  Kommentar by Thomas M. — 28. november 2021 @ 10:55

 5. Kommentar by Polka – je suis Hr. Naturli’ — 28. november 2021 @ 10:55

  Antallet af forebyggende æresdrab på danske feltmadrasser er for lavt.

  Kommentar by Træt — 28. november 2021 @ 12:07

 6. De nøjes nok med en advarsel-

  Kommentar by Rinus — 28. november 2021 @ 15:31

 7. “Kræves udvist for bestandigt”.
  Don’t make me laugh.

  Som bekendt har Danmark udvisningsstop.

  Kommentar by Bastardo — 28. november 2021 @ 20:26

 8. Det er vigtigt at trække kvinden afsted i håret da de løber fulde af sand hvis man trækker dem igennem ørkenen i benene

  Kommentar by redneck — 28. november 2021 @ 21:06

 9. Havde kvinden mon selv inviteret de fremmede ind i sin lejlighed? Danske kvinder er jo desværre blevet hjernevasket til at tro, at de fremmede er “lige som os, bare lidt mere spændende”. Trist at de ofte skal vågne op til virkeligheden på den her brutale facon.

  Kommentar by Peter Nielsen — 29. november 2021 @ 00:11

 10. Tjah, hvis de hvide hore, vil lege med de sorte, så kan jeg egentlig ikke se hvad det er der er så slemt? I min bog så ser jeg hvide kvinder, der lader en hvilken som helst mørk mand trænge ind i hende, som en kvinde man aldrig kan stole på, hun udviser i hvert fald ikke ligefrem loyalitet. Så hvis nogle andre af de sorte, en dag gør sådan en kvinde ondt, tja så det sku ikke mit problem, jeg er hvid, sådan gør min slags ikke, på nær sjældne undtagelser. Hvad er det de siger på engelsk? “Once you go black, we dont want you back”. Amen. Mænd er nød til at tage sig sammen og være mænd, og det hedder INTOLERANCE. Kællinger må forstå at når de knepper med alt på jorden, så har de ingen alliance der vil ofre sig for dem. De er jo “frie” kvinder ikke sandt?

  Kommentar by Arne — 29. november 2021 @ 09:20

 11. Det kan ikke siges ofte nok til danske kvinder, de er ikke som os bare mere spændende. De kommer med en helt anden “kultur” og i deres verden har en kvinde inviteret til sex hvis hun inviterer dem inden for!

  Kommentar by Den Nervøse — 29. november 2021 @ 10:55

 12. #10 Arne.
  “Kællinger må forstå at når de knepper med alt på jorden, så har de ingen alliance der vil ofre sig for dem. De er jo “frie” kvinder ikke sandt?”
  Meget præcist udtrykt !
  Hvad alle disse “frie” kvinder ikke fatter er at hvis de ikke er danske mænds kvinder så bliver de spændnede fremmede mænds ejendom og sexslaver. De spændende fremmede mænd vil skide på al deres snak om ligeværd, der hedder det adlyd eller få tæsk.
  De “frie” kvinder her i vesten lever udelukkende godt pga. vestlige mænds velvilje.
  Hvis den forsvinder så kan kvinderne INTET gøre.
  Hvad vil de plaprende Såkaldt frie kvinder gøre hvis mændene bare knalder dem en knytnæve i ansigtet så de går omkuld hver gang de åbner munden ?
  Så igen, de såkaldt frie kvinder er i deres storhedsvanvid i fuld gang med at save den gren over de selv sidder på.

  Kommentar by Danskeren — 29. november 2021 @ 12:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper