30. november 2021

St. Heddinge: 14-årig dansk pige anmeldte tre arabere for voldtægt: Anklagemyndigheden dropper sag

Tidligere på året kunne jeg her på siden berette om en gruppevoldtægt i Store Heddinge. En 14-årig dansk pige blev bortført og voldtaget af tre arabere på 21, 22 og 24 år, og nu er der så nyt i sagen. Anklagemyndigheden har droppet sigtelsen, og med mindre pigen klager over beslutningen, så er sagen definitivt slut. Set hos TV2 Øst – Sigtet for voldtægt og bortførelse af 14-årig – nu dropper politiet sagen.

“Der skal ikke rejses tiltale imod tre mænd, som i sommer blev sigtet for at have voldtaget en 14-årig pige på Stevns.

Det har anklagemyndigheden vurderet, oplyser anklager ved Midt- og Vestsjællands Politi Thomas Rasmussen.

Anklageren ønsker ikke på nuværende tidspunkt at fortælle, hvad begrundelsen er for at opgive sagen.

(Stevns Frisør i Store Heddinge, hvor voldtægten angiveligt fandt sted 11. juli 2021; Foto: Maps)

Oploadet Kl. 02:19 af Kim Møller — Direkte link51 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/123534/trackback

51 Comments »

 1. Hvor meget skriver mms om sagen?

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 30. november 2021 @ 04:33

 2. MMS skriver lige så lidt som de skriver om en black supremacist, som med vilje kørte hvide mennesker ned i et juleoptog.

  Kommentar by Keyser Söze — 30. november 2021 @ 07:51

 3. Der er frit slag for muslimen overfor etniske danskere.

  Kommentar by der Adler — 30. november 2021 @ 07:57

 4. Dommeren mener vel hun var en billig slut (tøs) der selv var ude om det.

  “lev med det” som Mette siger… og det er da ikke mange 14-årige der kan prale af sådan en kulturberigende oplevelse

  Kommentar by redneck — 30. november 2021 @ 08:13

 5. Måske det kan være en lærestreg for potentielle feltmadrasser.
  Har du først sagt ja til A til en perker, så har du givet ham grønt lys hele vejen til Å

  Kommentar by Træt — 30. november 2021 @ 08:21

 6. @ 30. november 2021 @ 08:21

  Hele vejen til åååååhhhhh… det er et kendt faktum at mange voldtægtsofre får orgasme under voldtægten, nogle endda flere.

  Kommentar by redneck — 30. november 2021 @ 08:36

 7. Hun blev bortført…..betyder en 14 årigs tøs, som blev voldtaget, ikke en skid for anklagemyndigheden? Mangler ord der kan trykkes for denne afvisning…. (Det er direkte opfordring til selvtægt).

  Kommentar by Michael Unna — 30. november 2021 @ 09:51

 8. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk. Bekæmp Islam alt det I kan. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 30. november 2021 @ 09:53

 9. Tre migranters forklaring imod en pige med dansk indfødsret skaber stor uligevægt på Lady Justices vægtskål. Enhver rimelig tvivl skal komme de massetilvandrede migranter til gode – ikke danske børn. Gad vide hvad der var sket i Syrien, hvis en 14-årig syrisk pige havde anmeldt, at tre danske mænd havde bortført og voldtaget hende. Havde den syriske anklagemyndighed forkastet den syriske piges forklaring, og forbarmede sig over danskernes benægtelse? Nok ikke. Europæiske børn er frit bytte og disse kurdere griner af det, fordi de ved, at der ikke sker dem noget som helst. Hverken med eller uden danske domme.

  Kommentar by Syrienblog — 30. november 2021 @ 10:18

 10. Jamen barnet var bare 14 år!
  Bevisets stilling? 3 udtalelser mod 1? I følge sharia vægter en mands vidneudsagn dobbelt så meget som en kvinde, så der står seks – et! Det er op ad bakke for den lille pige, men hun er naturligvis også bare etnisk dansker, og dermed vantro!

  Kommentar by Den Nervøse — 30. november 2021 @ 10:46

 11. I Danmark har vi en seksuel lavalder for at beskytte børn og unge mod samleje, som ikke er forsvarligt i forhold til barnets alder og erfaring. En overtrædelse af reglen kan straffes med fængsel i op til 8 år.

  Kommentar by VolMer — 30. november 2021 @ 10:54

 12. Muhamedanere skal bekæmpe vantro. Det siger Allah selv, og så passer det!

  Hvad bilder anklagemyndigheden sig ind. At sætte sig op imod Allah?

  Kommentar by Bastardo — 30. november 2021 @ 11:00

 13. Har redneck specialiseret sig i afstumpede kommentarer? Det er ikke første gang han er ude med vulgære platheder.

  Kommentar by BENT A — 30. november 2021 @ 12:11

 14. Jeg er så træt af den “civiliseret” verden, kristendommen har søreme gjordt os godt, NOT. Dengang vi var vikinger havde det her aldrig blevet accepteret, der skal vi tilbage til. Jeg er så træt af demoraliserende moderne ludere, og svage adlydende vatpikke. I er en del af problemet, så dø nu bare så vi andre kan få ændret den her verden til et bedre sted.

  Kommentar by Arne — 30. november 2021 @ 12:29

 15. Den såkaldte udenrigsminister Kneppe Kofod er formentlig 100 % enig i afgørelsen…

  Kommentar by Revisoren — 30. november 2021 @ 12:42

 16. @ VolMer — 30. november 2021 @ 10:54
  KAN straffes med fængsel i op til 8 år… ja, men hvornår bliver strafferammen udnyttet?

  Det der reelt sker, er at dommerne læner sig opad andre lignende domme, og så dømmer de ligesådan, eller lidt mildere. Dvs næste gang bilver dommen den samme eller lidt mildere osv osv….

  Kun i meget ekstreme tilfælde dømmes efter strafferammen. Det er i nyere tid kun sket ved “corona-relaterede forbrydelser” og virkelig grove mordsager som præsten der dræbte og opløste sin kone, Ubådsmadsen osv

  Kommentar by redneck — 30. november 2021 @ 13:04

 17. @ BENT A — 30. november 2021 @ 12:11
  Det lyder måske afstumpet i dine ører, men ikke desto mindre sandt, du kan selv google det hvis du er i tvivl

  https://www.iol.co.za/lifestyle/health/watch-the-truth-about-unwanted-arousal-during-rape-32309138

  Jeg medgiver gerne, at det måske skurrer i de flestes ører, men verden er mere kompleks end som så. Og som de fleste der følger med i #metoo ved, kan grænserne mellem seksuel leg og krænkelser flyttes.. måske endda efter hvadder passer kvinderne bedst?

  Jeg siger ikke det er i orden at 3 voksne mænd har gruppesex med en 14-årig, men mon hun selv har været helt uden skyld? Har hun mon selv opsøgt de spændende sorte mænd der er ååhh så maskuline i forhold til hendes klassekammerater?

  Jeg har selv sønner på samme alder, og jeg ser og hører hvad pigerne i klasserne bedriver, og det er ikke småting

  Kommentar by redneck — 30. november 2021 @ 13:13

 18. Ligesom Tyskland, Norge, Sverige og Frankrig er blevet “KRIGENS HUSE” set med islamiske briller, er Danmark også ved at blive til krigens hus. Hvorfor de kulturfremmede berigere og evighedsturister fra Afrika og Arabien mener at de både har ret til og pligt til at bekæmpe de “vantro” på alle mulige måder. De følger blot deres ideologi og krigsmanual der går ud på at invadere og erobre andre lande, indtil verdens-herredømmet er opnået. Fortsættes om lidt hvis filtret tillader det?

  Kommentar by BENT A — 30. november 2021 @ 13:49

 19. Hvis tre danske unge mænd havde haft samleje med en Syrisk 14 årig teenager i Syrien, så var de allesammen røget direkte i fængsel. De var blevet set som en trussel mod det Syriske samfund. Og i fængslet var de blevet udsat for tortur. Man havde sikret sig at de aldrig nogensinde ville vende tilbage ti Syrien igen, eller for den sags skyld tage kontakt til en syrisk kvinde eller pige igen.

  Deres forklaringer havde heller ikke holdt vand, eftersom de var tre og hun var en. (Information Overload). Så det er meget mistænkeligt at man ikke vil ud med begrundelsen.

  Jeg håber at hun klager over afgørelsen. Tre personers dømmekraft er ikke det samme som en persons dømmekraft. Desuden var de alle tre på den anden side af teenagealderen.

  Kommentar by Michael Nielsen — 30. november 2021 @ 14:06

 20. Hvis tre danske unge mænd havde haft samleje med en Syrisk 14 årig teenager i Syrien, så var de allesammen røget direkte i fængsel. De var blevet set som en trussel mod det Syriske samfund. Og i fængslet var de blevet udsat for tortur. Man havde sikret sig at de aldrig nogensinde ville vende tilbage ti Syrien igen, eller for den sags skyld tage kontakt til en syrisk kvinde eller pige igen.

  Deres forklaringer havde heller ikke holdt vand, eftersom de var tre og hun var en. (Information Overload). Så det er meget mistænkeligt at man ikke vil ud med begrundelsen.

  Jeg håber at hun klager over afgørelsen. Tre personers dømmekraft er ikke det samme som en persons dømmekraft. Desuden var de alle tre på den anden side af teenagealderen.

  Kommentar by Michael Nielsen — 30. november 2021 @ 14:07

 21. 2. afsnit: Til overtagelsen af Europas lande hører også overtagelsen af de europæiske kvinder. Ligesom det er med i strategien at alle de europæiske og nordiske befolkninger med vold skal undertvinges, så de underkaster sig islamisk overherredømme, og bliver til tjenere, slavearbejdere og dhimmier for det nye herrefolk.

  For at opnå dette mål udsætter man værtsfolket i det land hvor man har fået asyl, for alle mulige former for overgreb, afpresning, ydmygelser, trusler, overfald, voldtægter, røverier, skyderier, knivstik, påsatte brande, tortur og mordforsøg/mord. Blot se hvad nettet fortæller om den slags i diverse lande.

  Tredobbelt voldtægt af børn kan aldrig undskyldes med at det var de selv ude om. Brutalitet overfor børn er grov kriminalitet. (det skal dog indrømmes at medierne i årevis har arbejdet på at skabe en syg forråelse af samfundet, til fordel for forbryderne, og til skade for ofrene)

  Kommentar by BENT A — 30. november 2021 @ 14:07

 22. Der er frit slag for muslimen overfor etniske danskere.

  Kommentar by der Adler — 30. november 2021 @ 07:57

  Måske fordi der er for mange muslimer i dommerstanden? Kan der være anden forklaring?

  Kommentar by tavsen — 30. november 2021 @ 14:36

 23. #18 en del af vores problem er jo, at vores kultur og lovgivning bruges imod os af dem for dem. Lovgivning er jo også et stykke civilisation byggende på den sædvane/tradition/kultur vi ER og er blevet som folk. Mao det udtrykket vores værdier og værdmålestokke. Deres værdier/ værdimålestok er grundlæggende anderledes. De har gjort deres WAR fare til en LAWfare , bla fordi vores lov bygger på at ” man er lige for loven” , men vores lov bygger på et homogent folks fælles erfaringer igennem talrige generationer. Den lovgivning tager ikke højde for en djøf-drevet import af fremmed hære Der er her for at leve som der , og bestemt ikke som her. Små dumme teenager piger der ikke er underkuet som deres egne , kan man af samme grund forbruge løs af som det lyster. Vores egen lov forhindrer det ikke engang , tværtimod forhindrer vores egne værdier os i, at hævde bare en lillebitte-smule selvopholdelses-drift
  . Så meget for de værdier.De har jo i sig ikke engang evnen til at forsvare sig. Det mener jeg, at vestlige værdier har ,- men ikke når vores værdier mister sammenhæng/udgangspunkt i egne rødder , fx kristendommen – fordi vi så er prisgivet “en utopisk-idealisme” der uvægerligt vil ende med , som revolutionen- at æde sine egne børn og alt i dets nærhed.Vores historie , teologi mm former langsomt den lovgivning der er vores. Den kan af fjendtligt indstillede bruges af dem , for dem selv og imod os , hvis og når vi tillader, at lade det eller blive muligt.
  Vi skal ikke dømmes ens her. Hvis vi skal have lighed for loven , skal der dømmes og behandles forskelligt…paradoksalt nok.
  Det er situationen nu. Fordi vi lod en fremmed magt gå ind over vores grænser.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 30. november 2021 @ 14:45

 24. Det er ikke pigens ansvar at klage; det er politiets og anklagemyndighedens ansvar at forfølge og opklare sagen. Under alle omstændigheder er det sex med mindreårig; og det straffes der for!

  Kommentar by Hul igennem? — 30. november 2021 @ 15:05

 25. Hvis 3 Hvide mænd havde voldtaget en af de fremmedes piger, så ville det blive kaldt en “hadforbrydelse” og samtlige store medier og de fleste politikere ville presse på for at anklagemyndigheden gik efter den hårdest mulige straf.

  Nu hvor sagen (som stort set altid!) er den omvendte, så droppes alle tiltaler for det ville jo være “racistisk” at stille de fremmede til ansvar for deres overgreb imod en dansk pige.

  Kommentar by Peter Nielsen — 30. november 2021 @ 15:48

 26. Trænger robot-filtret eller robot-censuren ikke til en justering, når komplet harmløse eller humoristiske/ saglige/ vigtige eller ultrakorte indlæg blokeres og skjules helt vilkårligt, og i dagevis…? Det kan vel ikke være meningen?

  Kommentar by BENT A — 30. november 2021 @ 15:53

 27. Svært at sige noget uden at få en politianmeldelse.

  Kommentar by Jens Hansen — 30. november 2021 @ 17:16

 28. @ 22 tavsen

  Det tror jeg såmænd ikke. Det er efterbyrden efter 1968 der beklæder embederne, og de bor steder hvor de ikke dagligt skal se på en af islams “lystige” sønner.

  Kommentar by der Adler — 30. november 2021 @ 17:39

 29. Staten gider ikke engang gøre sig den ulejlighed at beskytte mindreårige – hvad hedder den ansvarlige statsadvokat?

  Kommentar by Anonym — 30. november 2021 @ 18:12

 30. Jeg mindes en sag hvor tre muslimer blev dømt for voldtægt og medvirken til voldtægt. Efterfølgende indrømmede hun at hun havde løjet, hvilket en bror til en af de dømte optog.

  Mon denne sag også er en, hvor tøsen har fortrudt fordi alle perkere i byen nu kalder hende ludder?
  Måske lyver hun for at få opmærksomhed…

  Vi ved for lidt, så derfor kan vi ikke bedømme hvad der er ret og vrang i sagen.

  En ting er dog sikkert, hendes forældre har ikke opdraget hende godt nok, hvis hun har hængt ud med muslimer som er så meget ældre end hende selv.

  Kommentar by Allan — 30. november 2021 @ 18:20

 31. Det er jo også en måde at sørge for at udlændinge/muslimer mm, slet ikke er så kriminelle, som ‘vi’ forestiller os, ikke, Rasmus Brygger?
  Når/hvis der er mange af den slags sager, så betyder det noget for statistikken og fortællingen om kriminalitet.
  Når man så oven i købet registrerer rigtig mange som etiske danskere på trods af, at de ikke er etniske danskere, kan man også på den måde snyde med statistikken.
  Nogen af os har gennemskuet det, men bestemt ikke alle, måske ikke ret mange.

  Kommentar by Hema — 30. november 2021 @ 19:12

 32. #25 Peter Nielsen. Jeg er helt enig.( Men vi opfører os som om vi slet ingen selvopholdelsesdrift har).

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 30. november 2021 @ 19:27

 33. Redneck; fy for helvede!! Og hvorfor lyver du om at du har børn???? Når du end aldrig har været sammen med en kvinde!
  Nazi-svin!!!

  Kommentar by Kit — 30. november 2021 @ 20:02

 34. #31 Enig. Vi opfører os som et underkuet folk.

  Men jeg ved at der har været såkaldte dansker patruljer – i Odense, på et tidspunkt. De havde ét og kun et formål; at holde øje med perkernes færden i nattelivet.

  Tror ikke at de er aktive mere. Aktiviteten varede vist kun en sommer eller så?

  Kommentar by Michael Nielsen — 30. november 2021 @ 20:11

 35. der Adler — 30. november 2021 @ 17:39

  Mon ikke 68’erne forlængst har bezat de embeder, og giver nu plads til deres muslimske åndsfæller? Jeg ser efterhånden mange muslimske advokater. Men kunne ikke finde navnelister på diverse dommere, men de må være nævnt på de forskellige byretter osv.?

  Den dom burde ankes. Om ikke andet så på alderen, hvis ikke andet turdes.

  “Der er i alt omkring 375 udnævnte dommere i Danmark. Heraf omkring 255 byretsdommere, 95 landsdommere og 16 højesteretsdommere.

  I 2018 afsluttede retterne 43.574 civile sager og 217.597 straffesager.

  I dag er mere end hver anden dommer kvinder. Mænd sidder dog stadig på flest af domstolenes topposter, og kun fem ud af 18 højesteretsdommere er kvinder. Højesteretspræsident Thomas Rørdam erkender problemet.

  Skæv kønsfordeling: 11 ud af 12 byretsdommere i Aarhus har samme køn” ;-) smart clickbait

  Kommentar by tavsen — 30. november 2021 @ 20:37

 36. #34 “Den dom burde ankes. Om ikke andet så på alderen, hvis ikke andet turdes.”

  Enig, og jeg fornemmer at problemet er det med at turde. Jeg ved at journalister er meget dårligt organiseret internt, til at modstå trusler. Skal ikke kunne sige hvor dårligt politiet er det?

  Men dommerstanden, jo, hvorfor ikke.

  Englænderne har et rigtig godt udtryk der beskriver situationen; Deep Capture. Det er der vi befinder os.

  Jeg har ikke tiltro til en advokat er der muslim. Heller ikke en betjent, socialrådgiver, taxachauffør, vagt, sygeplejeske, læge og der ud af.

  Som jeg ser det så er vejen ud af Deep Capture at indskrænke deres muligheder i samfundet.

  Kommentar by Michael Nielsen — 30. november 2021 @ 20:50

 37. @ tavsen — 30. november 2021 @ 20:37

  Nemlig. Det er stadig forbudt at bolle børn eller plejede det at være.

  Kommentar by Santor — 30. november 2021 @ 20:53

 38. Allan 18.20: Løj hun virkelig? Eller blev hun presset og truet til at tilbagekalde sin anmeldelse?

  Tavsen 20.37: Ifølge DR-kvinderne er de to største problemer i Danmark 1: at de hvide mænd ikke alle er fyret og straffet for “krænkelser”. Og 2: at der ikke er 50% kvinder alle vegne og i alle fag.

  Nåh, nej, i de fag hvor der er hårdt og anstrengende arbejde til en relativt lav løn, er det OK med blot een promille kvinder. Men drejer det sig om snakke-jobs og loppetjanser, kræver de kvoter og positiv særbehandling = negativ særbehandling af mænd.

  Metoo- og ligestillings-propagandaen bygger bevisligt på talrige løgne og halve sandheder.

  Kommentar by BENT A — 30. november 2021 @ 20:55

 39. @ Kit — 30. november 2021 @ 20:02
  Ti hi hvor er du sjov, du udtaler dig uden at have det fjerneste kendskab til mig eller min familie.

  Og du trækker endda nazi kortet efter jeg linker til lødige artikler om emnet

  Men ok, mine faktuelle links ramte måske lidt for tæt på?

  Kommentar by redneck — 30. november 2021 @ 21:06

 40. # 38.
  Hun løj, det indrømmede hun efter dommen var afsagt i en tlf. samtale med en bror til en af de dømte.Denne samtale blev optaget.
  Hun blev efterfølgende straffet for dette.
  I øvrigt er det kendt at er der strid mellem forældre, dette ifm. skilsmisse og lign. kommer moderen til fælles barn/børn ofte med grove usandheder for således at forhindre samværet med faderen. Det er oven i købet set at socialforvaltninger har reageret på den type rygter, ligeså på rygter om mishandling af barn/børn i familier. Hurra det går godt.

  Kommentar by NED MED ALTING — 30. november 2021 @ 21:24

 41. Jeg vil, efter hukommelsen, gengive en kommentar, som jeg skrev her på UP for år tilbage:

  Det er på høje tid, at vi får lavet en slagfast forening, der helt og holdent støtter, etnisk danske, ofre af den udefrakommende/islamiske vold.
  En sådan forening forening skal helt være styret af ofrene selv, da den ellers vil kunne have potentialer, til at blive endnu et trækplaster for godhedsindustrien.
  Det betyder, at vi som ikke selv er ramt, må støtte op om sagen, med økonomiske midler/passivt medlemskab/ praktisk hjælp / …
  Selv har jeg hverken midler eller viden til at starte en sådan forening, men jeg vil støtte hvor jeg kan og med hvad jeg kan.

  HVEM kan starte/kender en???

  Kommentar by M.S. Carstens — 30. november 2021 @ 21:25

 42. Godt forslag fra Carstens 21.25.

  N.M.A. 21.24: Vi har vist intet bevis for at det var en frivillig indrømmelse. Samtalen var optaget af en bror til den dømte. Hvad forhindrer at pigen kan være blevet tvangsindlagt til at spille med i et muslimsk skuespil der skulle få den dømte frikendt i en appelsag?

  Giver dig ret i at skilsmisse-systemet der domineres af feminister, betragter fædre som dumme, værdiløse, overflødige og fulde af fejl, mens mødre er fejlfri, ophøjede, kloge og uundværlige væsner. Mistænkeliggørelsen af mændene er massiv i de kommunistiske-feministiske familierets-bureaukratier. Og der svindles med barnets tarv og familieværdierne. Man vil hellere udnytte, opløse og splitte de danske familier end bidrage til forlig og de bedst mulige betingelser for familiens, børnenes og forældrenes trivsel.

  Og man vil hellere aflive “ubekvemme” børn end hjælpe dem. Over en million danske børn er blevet dræbt siden ca. 1970.

  Det er et tyrannisk regime som medierne har skjult for befolkningen siden 1968-70.

  Kommentar by BENT A — 30. november 2021 @ 23:14

 43. @ Kit — 30. november 2021 @ 22:57
  Jeg har aldrig været med i nynazistiske grupper endsige blæret mig med dette, så stop dine injurier

  Tror det er over din sengetid

  Kommentar by redneck — 30. november 2021 @ 23:20

 44. Kommentar by Kit — 30. november 2021 @ 22:57

  Kit, skriv pænt hvis vi skal tage dig seriøst. Redneck leverer altid gode indlæg – både over og under bæltestedet. Hvis du ikke kan tåle mosten på Uriasposten – så blev væk. Skrev hvad du selv mener i stedet for at kæfte op.

  Mener du at nationaltsindede socialister er usle kældermennesker, men internationale socialister er over(etage)mennesker?

  Hvis nu ikke Adolf H. havde forgrebet sig på jøderne, som Adolf H. mente var slavehandlere og ågerkarle – så havde partiprogrammerne været stort set ens. I år 1929 i Berlin var ca. 115 ud af 121 banker jødisk ejet. Aldolf H. ville selvfølgelig som god socialist have kontrol over landets valuta og guld igen.

  Husk Adolf H. og samtidens socialdemokrater frygtede Stalin’s kommunistiske invasion af Europa. Hvem myrdede eller fordrev flest jøder – Adolf H. eller Joseph S.? Og hvem gjorde det først?

  Du kan læse denne artikel oversat fra Frontpage Mag:
  https://synopsis-olsen.blogspot.com/2021/03/polen-og-kommunismens-frste-nederlag.html

  Kommentar by Thomas M. — 30. november 2021 @ 23:49

 45. Og pigens far sidder formentligt derhjemme som en tyk vingummibamse og gør ingenting.

  Kommentar by Gert — 1. december 2021 @ 01:51

 46. Hvad kan pigens far gøre, Gert? Der er alt for mange danskere, som ville stikke ham til myndighederne, hvis han gjorde noget.

  Det eneste, der ville virke, er “æres”vold og -drab, og så er det måske alligevel bedre at nøjes med at henvise til sager som denne.

  Kommentar by Træt — 1. december 2021 @ 08:01

 47. @ Træt — 1. december 2021 @ 08:01
  Ja, vi kender jo ikke historien bag, og måske er faderen slet ikke inde i billedet.

  Men som forældre til et barn der er gjort fortræd må det være forfærdeligt. Tror tanker om en karriere a la “en mand ser rødt http://www.uriasposten.net/archives/93793 men i virkelighedens verden er det nok de færreste der udlever den drøm

  Kommentar by redneck — 1. december 2021 @ 09:11

 48. Kommentar by redneck — 1. december 2021 @ 09:11
  Det kan man kun gøre, hvis alt alligevel kan være lige meget. Pigen er jo trods alt ikke død, og er bedre tjent med en far, der er på fri fod.

  Forskellen er også, at når en perker bliver sat i fængsel, så har han allerede kammerater, der sidder der i forvejen, hvorimod en normal dansker er helt på egen hånd.

  Enhver dansk far til en datter, bør samle en scrapbog med disse sager, og tvinge sin datter til at se den, for at få hende til at forstå at hun skal holde sig langt langt væk fra perkerne.
  Straf hende økonomisk, hvis hun omgås dem.

  Kommentar by Træt — 1. december 2021 @ 16:00

 49. Træt, der er masser af ting faderen kan gøre. Du beskriver nogle af de primitive ting, men han kunne også vælge at gå aktivt ind i politik og knokle med for at ændre. Blot ét ud af flere eksempler.

  Kommentar by Gert — 1. december 2021 @ 16:32

 50. @ Træt — 1. december 2021 @ 16:00
  Enig, man skal aldrig undgå at advare ens børn, det er nødvendigt med en modvægt til den massive indoktrinering de møder alle andre steder

  Kommentar by redneck — 1. december 2021 @ 17:24

 51. Her er så en dansk voldtægtsmand… eller er der? For han har jo anket og dermed er han ikke endeligt dømt. Alligevel kommer han i avisen med navn og stilling

  https://ekstrabladet.dk/krimi/fysioterapeut-doemt-for-voldtaegt/9021658

  Kommentar by redneck — 1. december 2021 @ 18:25

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper