2. december 2021

Éric Zemmour, fr. præsidentkandidat: “Vi vil ikke lade dem dominere os… ikke lade dem kolonisere os”

“Hvordan er en andengenerationsindvandrer med rødder i Algeriet dog endt med de synspunkter?”, skriver TV2-journalist Peter Møller, og giver så en lang opremsning af ting den gode Éric Zemmour har sagt. Han nævner også at han er barn af jøder der blev fordrevet fra Algeriet, og måske skulle det fylde lidt mere i artiklen. Fra et aggressivt portræt set på TV2.dk – Denne mand vil være præsident i Frankrig – hvis det sker, kan det være slut med navnet Muhammed.

“Hans seneste bog, ‘Frankrig har ikke sagt sit sidste ord’, der blev udgivet i september 2021, var lidt over en måned efter udgivelsen solgt i over 205.000 eksemplarer. I bogen advarer forfatteren mod ‘den store befolkningsudskiftning’, der efter hans mening finder sted i Europa og diskuterer, hvordan den traditionelle franske identitet kan bevares. …

– I stedet for at bombe Raqqa skulle Frankrig bombe Moolenbeek, hvorfra terroristerne kom, sagde Éric Zemmour under en radioudsendelse, der medførte vrede og hovedrysten i nabolandet. …

Helt konkret leger han med tanken om at genindføre en lov fra 1803, der sagde, at forældre skal vælge deres barns navn ud fra en række kalendere og lister over forhistoriske personer. Dermed kan det altså blive slut med at navngive sit barn Muhammed.

– At kalde sit barn Muhammed er at kolonisere Frankrig, skriver Éric Zemmour i sin seneste bog.”

(Éric Zemmour annoncerer sit kandidatur, 30. november 2021; Foto: Facebook)

Citater fra talen…

“Jeg stiller op, så vores børn ikke skal underkaste sig.”

“Vi må forhindre, at gakkede gender theory-typer får kløerne i vores børn gennem skolesystemet.”

“De etablerede magthavere har løjet for befolkningen. Forsøgt at skjule realiteten; at franskmænd er ved at blive udskiftet.”

“Vi vil ikke lade dem dominere os, ikke lade dem kue os, ikke lade dem kolonisere os — vi vil ikke lade dem udskifte os.”

Oploadet Kl. 00:32 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/123572/trackback

17 Comments »

 1. Til orientering

  Tre på hinanden følgende kommentarer fra ‘Bent A’ i denne tråd, har fået mig til at registrere ham i filterets sortliste.

  Kommentar by Kim Møller — 2. december 2021 @ 02:55

 2. Svært at være uenig med Éric Zemmour.

  Det har altid været Værtens privilegie at bestemme hvem der skal deltage i festen, hvor længe gæsterne får lov til at blive og om de i øvrigt skal være en del af husholdningen.

  Europas politikere har glemt at de er Folkets tjenere og har som de småkriminelle typer de i virkeligheden er, tilsneget sig alt for meget magt gennem tiden. Skylden er ikke kun deres, Vi har i Vores tåbelighed tilladt det.
  Kan nogen analyserer det og fortælle mere nøjagtigt hvordan og hvornår det skete? En overskueligt analyse ville være en PhD. værd.

  Fint at folk som Éric Zemmour vil sætte dem stolen for døren, det kan man kunne bakke op om, håber også at Franskmændene har indset det efter de mange år med de fremmede på fri pension. Håber at den erkendelse breder sig til resten af Europa.

  Kommentar by Santor — 2. december 2021 @ 03:11

 3. ==> nr. 1., Kim Møller:
  Så nu er ‘BENT A’ rykket over på Asger Aamunds blog, hvor han p.t. står for 8 ud af 21 kommentarer…

  Kommentar by Voldposten — 2. december 2021 @ 06:16

 4. I Danmarks Demokratiske Radios nyheder kunne man læse om Zemmour. At han var barn af algierske forældre, og at han er af jødisk afstamning. Forældrene flyttede til Frankrig. Men perspektivet var ikke de fortrædeligheder jøderne har været udsat for i de Nordafrikanske lande og de pogromer, jøderne er blevet udsat for dér. Underligt – for Danmarks Demokratiske Radio forspilder jo ellers aldrig en chance til at slå om sig med beskyldninger om racisme og trække det nationalsocialistiske kort. Men her passede det ikke ind i narrativet.

  I 1930 Algeriet levede der 120 000 jøder i Algeriet. I 1934 gik Muhammed og koranens tilhængere løs på de Algierske jøder (inspireret af begivenhederne i Tyskland) – og mindst 25 jøder blev myrdet og mange flere sårede. Forfølgelsen af de algierske jøder intensiveret og i 1940 fik jøderne i Algeriet frataget deres statsborgerskab af Vichy-regeringen i Frankrig. Efter krigen i 2018(!) anerkendte Tyskland de algierske jøder som ofre for Holocaust. Og efter Algeriets løsrivelse fra Frankrig intensiveredes forfølgelserne og diskriminering af jøderne i landet. Synagoger inddraget og gjort til moskéer – idag er der én synagoge tilbage i Algeriet. I 1955 var boede 130 000 i Algeriet – dag er dette tal under 200. Så teorien om befolknings-udskiftningen havde da noget på sig – i hvert fald i Algeriet. Og i Armenien og Iraq og Syrien og Ægypten og Marokko, Tunesien.

  Så hvor får dog Zemmour dog alle sine konspiratoriske ideér fra?? Virkeligheden måske? Heldigvis ved vi andre jo at virkeligheden jo er relativ og sproget er en meningsløs konstruktion.

  Kommentar by Limewoody — 2. december 2021 @ 08:20

 5. Græshopper sværmer i millionvis, kender ikke landegrænser, flyver eller vandrer, og ødelægger alt, der hvor de slår ned.

  Kommentar by Bastardo — 2. december 2021 @ 09:17

 6. Det var en opløftende melding på en trist torsdag. Hvor ville det være skønt med en tilsvarende kandidat i Danmark, men vi må nøjes med Ellenann eller Pape som alternativ til Minkdronningen.

  Kommentar by redneck — 2. december 2021 @ 09:23

 7. @ Voldposten — 2. december 2021 @ 06:16
  Det kaldes en mutation :-)

  Kommentar by redneck — 2. december 2021 @ 09:24

 8. Zemmour vinder næppe, men han trækker debatten yderligere til højre.

  Det er pudsigt med de jøder: I århundrede har jøder undergravet Vesten, og nu da Vesteuropa så endelig indleder terminalfasen, så er det heller ikke godt nok.

  Kommentar by Broager Land — 2. december 2021 @ 09:49

 9. Bravo. En mand af mit hjerte. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk. God jul og god torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 2. december 2021 @ 09:52

 10. > redneck 06:23
  Ja eller Hækkerup og Weiss og mon ikke vi snart kan se Gammelgaard Hansen Jr på det pålitiske teater? Han slægter i al fald de ældre på.

  Kommentar by Nielsen — 2. december 2021 @ 10:22

 11. Det er som her, befolkningsudskiftningen bliver udskammet som en konspirationsteori, og lur mig om ikke venstrefløjen i Danmark igen igen får held med deres massive udskamningspropaganda?
  For 30-40 år siden var der ingen eller meget få muslimer i Danmark, i dag er de vel i omegnen af 10% og antallet vokser! Man skal være meget venstreorienteret for at påstå at det ikke er en befolkningsudskiftning! En Demograf, jeg har desværre glemt navnet, sagde for et par år siden, at ja der sker en befolkningsudskiftning, men det gør ikke noget, så længe det bare sker tilpas langsomt. Dvs. Ca. Som da Nordamerika blev befolkningsudskiftet, i løbet af godt 100-200 år var den oprindelige befolkning (Indianerne) så godt som udryddet!
  Nu er statistik noget underligt noget, hvor den som sætter præmisserne, bestemmer hvad der skal konkluderes. F.eks figurerer man som etnisk dansker, helt som du og jeg, hvis bare 1 af forældrene er dansk statsborger! Altså hvis Fatima som af uransagelig grunde har fået dansk indfødsret, bliver gift med fætter Ali fra det Anatolske højland, så vil deres børn figurerer som etniske danskere, helt på linje med Clare, Mattias, Katrine og Mads, så mon ikke det ægte tal i virkeligheden er langt større?
  Det bør nævnes at DF i flere omgange har stemt for tildeling af danske statsborgerskabet til folk fra MENAPT landene!

  Kommentar by Den Nervøse — 2. december 2021 @ 13:07

 12. Tvivler på at Éric Zemmours loyalitet ligger hos Frankrig … eller noget sted i vesten for den sags skyld … den ligger nok nærmere hos et lille land i mellemøsten …

  Kommentar by Peter Nielsen — 2. december 2021 @ 17:24

 13. Alt det bedste for Zemmour, håber hans udsagn kan åbne mere op, så folk kan se problemerne i hele Europa. Men ak, mon ikke han snart skal have vagter på og friheden forsvinder.

  Kommentar by IES — 2. december 2021 @ 17:25

 14. Jeg får lige en vild ide: hvad nu hvis Frankrig havde en præsident af Fransk herkomst?

  Kommentar by Anonym — 2. december 2021 @ 21:16

 15. Kontrolleret opposition. Han siger alt det rigtige, men er ikke franskmand.
  Ungareren Sarkozy var også en skuffelse

  Kommentar by Træt — 3. december 2021 @ 07:39

 16. Kommentar by Træt — 3. december 2021 @ 07:39

  Han siger mange fornuftige ting, men han bliver aldrig valgt. Man kunne godt have ham mistænkt for, hans egentlige mål er at splitte den nationale fløj.

  Kommentar by Broager Land — 3. december 2021 @ 10:26

 17. Enig Den Nervøse 13:07. “befolkningsudskiftningen bliver udskammet” i de gamle medier. Men den kører planmæssigt derudaf efter demografiens ubønhørlige love. Dem kan de gamle medier ikke definere sig ud af. Islamiseringen fortsætter.

  Konsekvenserne af demografien, der førhen ofte blev kaldt ‘befolknings statistik’, ignoreres af de gamle medier. De beskylder den for at være en ‘konspirationsteori’.

  De, der nævner de demografiske befolkningsfremskrivninger, bliver stemplet som onde højreradikale eller det der er værre. De gamle medier med DR og tv2 i front er blevet rene stempelmaskiner, der stempler alle der omtaler konsekvenserne af masseindvandringen især af muslimer.

  Vi kan nu hemmeligt og politisk ukorrekt indgå væddemål om, hvornår vi i DR og Tv2 ser den første kvindelige tv-speaker med muslimsk hovedtørklæde*? Jeg gætter på indenfor 7 år?:-)

  “Fatima Manji (born 1985) is an English television journalist and newsreader, working for Channel 4 News. Manji became Britain’s first hijab-wearing TV newsreader in March 2016.(wikipedia)

  “This broadcaster wore a hijab while reporting Nice attack
  A British columnist stirred up controversy Monday for writing in a popular tabloid that a TV newscaster covered in a veil devout female Muslims wear should not have reported on a Muslim’s murderous rampage in Nice, France, last Thursday.
  Kelvin Mackenzie questioned in a column published in Rupert Murdoch’s The Sun whether it was appropriate for Fatima Manji, a TV journalist for the United Kingdom’s Channel 4 News, “to be on camera when there had been yet another shocking slaughter by a Muslim.”
  https://eu.usatoday.com/story/news/world/2016/07/18/hijab-wearing-tv-presenter-attacked-nice-coverage/87241136/

  Kommentar by Amad — 3. december 2021 @ 16:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper