2. december 2021

Afghansk politikadet var grænsevagt i Rødby: Stjal krypteret politiradio, solgte fortrolige oplysninger…

Statsanklageren i København fortæller på Twitter, at Retten i Nykøbing har idømt en 25-årig fhv. politikadet’ fire måneders fængsel, blandt andet for ‘besiddelse og salg af doping, tyveri af en politiradio og for flere gange mod betaling at have videregivet fortrolige oplysninger fra politiets registre’. TV2 Øst har tidligere fortalt, at politikadetten gav den medtiltalte ‘en bærbar politiradio’, der indgår i ‘politiets krypterede radiosystem, Sine’. En Motorola-radio, der ifølge anklageskriftet var blevet stjålet på politistationen i Rødby, Færgestationsvej 8.

Politikadetuddannelse blev etableret for at aflaste politiet, og den seks måneder lange uddannelse giver myndighed til at løse mindre politiopgaver, herunder typisk grænsekontrol. Den dømte var efter alt at dømme en del af grænsekontrollen i Rødby.

(Erfan Ash Alefi, herboende afghaner, nyuddannet politikadet, 2019; Dokumentation: Instagram)

“Bror. Ham der skylder et eller andet. Han er farlig at slå op. Han har mange sager” (Erfan Ash Alefi til Husni Ata Abdelghani på Snapchat, 2. august 2019)

Den dømte politikadet er afghaner og hedder Erfan Ash Alefi. Han dyrker bodybuilding og er tilknyttet ‘Team MyProtein Danmark’, når han ikke lige sælger ampuller med testosteron, nandrolon, TrenboLon, eller enheder med Oxandrolone til en Memis Taser. Ulovlighederne fandt sted få måneder efter bestået uddannelse.

Medtiltalte Husni Ata Abdelghani er født i Libanon, og nærer efter Facebook at dømme stor veneration for Iraks tidligere diktator Saddam Hussein.

Oploadet Kl. 02:48 af Kim Møller — Direkte link47 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/123587/trackback

47 Comments »

 1. Hader hyklernes højborg danskerne og deres eget land? Lovgivningen, reglerne og paragrafferne er ved at være een stor hadforbrydelse. Hvorfor vil politikernes flertal udskifte os og forære Danmark væk til arabere og afrikanere? Hvorfor fylder de politiet, forsvaret, partier, skoler, hopitaler, råd og styrelser med afghanere, pakistanere, somalier, sudanesere, syrere, tyrkere og andre udlændinge, som nok mest er loyale overfor deres egne lande og deres egne stammer, klaner og trosretninger.

  Hvorfor bakker EL, R, V og SF osv. samt DR, TV2 og Pølletiken mv. op om denne folkeudskiftning? Og hvorfor virker Mette F ret ubekymret mht. den mangedoblede kriminalitet på gade og vej, bus- og togstationer og snart alle steder?

  Kommentar by BENT A — 2. december 2021 @ 03:16

 2. Et job i Afghanerstyrelsen venter.
  Der har også været sager med andre politiaspiranter der tog stoffer og dyrkede bandevenner- det er heldigvis et fåtal.

  Kommentar by Hul igennem? — 2. december 2021 @ 06:57

 3. Som set i Tyskland (og utallige andre steder), så ønsker muslimen kun at fremme egen sag i islams navn. Så på trods af den vedvarende propaganda om at muslimer i statsjob, stillinger ved politi og forsvar netop er et tegn på integrering, så er jeg ikke i tvivl om, at der er en mørk side af den “medalje”.

  Kommentar by Elgeprut — 2. december 2021 @ 07:31

 4. Fremtiden tilhører banderne, nu mangles der bare at skabes ethnocentriske HVIDE bander som kan forme deres egne lukkede områder når hele den vestlige verden ender i anarki, borger krig og ødelæggelse. Det kommer og det er nødvendigt, denne civilisation er under hænderne af anti europæiske ((hvide)) internationalister, deres religion befaler at de aldrig stopper med det de har gang i, så det stopper aldrig, medmindre de bliver slået ihjel og fjernet fra jordens overflade. Og som tingene ser ud, med alle disse hjernevaskede idioter omkring os, så er den eneste fremtid for hvide, en fremtid hvor ingen længere anerkender nogen former for love, andre end de love lokalområdet har bestemt, og som varetages af bande lignende virkemidler. Opsplittelse er en nødvendighed, måske der er nogle få europæiske lande som Polen eller Ungarn, hvor nordisk hvide kan føle sig beskyttet og leve i fred i eget miljø. Men det kommer alligevel først når det hele mere eller mindre er faldet fra hinanden. Sid ikke længere og græd over alle de demoraliserende ting der sker foran jeres øjne, vær glad og varm over tanken om at den totale ødelæggelse af vestlig civilisation som vi kender den, nu endelig er ved at dø. Dette vil være vores befrielse, så længe at vores “ejere” på toppen, i processen ikke får hvad de ønsker, og falder med os alle ned i det kaotiske helvede af ødelæggelse! Acceleration er vores største håb, lad det korrupte bedrageriske lort forfalde en gang for alle!

  Kommentar by Heidler — 2. december 2021 @ 07:31

 5. Så ser vi frem til at en/to eller anden – ingen nævnt; ingen glemt) – arbejder sig op i f.eks. det franske militær og får adgang til de franske atom-våben-koder og knapper mv. Men heldigvis kunne den slags aldrig ske, vel?

  Kommentar by Limewoody — 2. december 2021 @ 07:42

 6. Politikadetuddannelse blev etableret for at aflaste politiet”

  he he, og så skabte han endnu mere arbejde. Hvor mange trosfæller har han fået smuglet ind i DK?

  Der kan sidde muslimer i Udlændingestyrelsen, der afgør, hvem der skal ind i paradiset Nydanmark.

  Hvordan mon det går med de højt berømmede brandkadetter? Har de fået skabt mere arbejde?

  LÆNGE LEVE NAIVITETEN

  Kommentar by tavsen — 2. december 2021 @ 07:52

 7. Ja ja. Endnu en rollemodel er afsløret. Surprise surprise.

  Kommentar by NED MED ALTING — 2. december 2021 @ 08:26

 8. Det der med integration virker vist ikke rigtigt

  Kommentar by dunk — 2. december 2021 @ 08:44

 9. Det er sagt mange gange, man kan ikke stole på disse befolkningsgrupper,
  og skal slet ikke være at finde i politi eller forsvar!

  Kommentar by NotaBene — 2. december 2021 @ 08:44

 10. Vi er alle blevet overraskende multikulti bekriget af kadettens kultur, i hvert fald er vi blevet beriget med erfaring omkring afghanske kadetters “glæde over Danmarks rigdomme”.

  Kommentar by Gustav Jensen — 2. december 2021 @ 08:59

 11. Muhamedanere må ALDRIG ansættes i offentlig tjeneste.
  Deres loyalitet ligger et sted, der diskvalificerer dem til Dansk tillid.

  Kommentar by Bastardo — 2. december 2021 @ 09:07

 12. De kloge justitsministre og deres kloge djøffere i politietaten. Tsk tsk.
  Multi-kulti helvedet som politikerne har spredt ud over osbliver værre og værre.

  Kommentar by Nielsen — 2. december 2021 @ 09:45

 13. Ja hvad havde man forestillet sig med en Muhammedaner i Politiet????
  Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk. God jul .

  Kommentar by Michael Unna — 2. december 2021 @ 10:01

 14. “og nærer efter Facebook at dømme stor veneration for Iraks tidligere diktator Saddam Hussein.”
  Det gør jeg sådan set også. Og Taleban pre-9/11, Assad pre-2014, Gaddaffi og Mubarak. Meget kan man sige om diktatorene i mellemøsten, men de havde fandme tag på deres ekstremister.

  Kommentar by Elgeprut — 2. december 2021 @ 10:18

 15. Jeg tror ikke, at han har ladet islamiske brødre slippe igennem uden grundig kontrol

  Kommentar by Anonym — 2. december 2021 @ 10:36

 16. Forventeligt.!

  Politikadet er i øvrigt en bastard i politiet, skandale, at uddannelsen blev etableret. Danske politifolk får en fremragende uddannelse, der er masser af kvalificerede ansøgere, så man skal bare ansætte nogle flere, frem for at opfinde andre stillinger som denne. De er underuddannet, de er stærkt begrænset i forhold til, hvilke opgaver de kan løse, og så er det grotesk, at de bærer samme uniform og ikke mindst våben, som en rigtig politimand. Kun skuldermærke til forskel og lige den detalje, ser hr. og fru Danmark nok ikke.

  Danmark burde inden for de næste 5-10 år ansætte mindst 3-5000 ekstra betjente, altså samlet 13.000-15.000 totalt. Der er masser af arbejde til dem. Både konkrete sager, ligesom den tryghedsskabende patrulje er tæt på ikke eksisterende idag. Betjente idag kører mere eller mindre fra opgave til opgave. Er du i tvivl, så spørg dig selv, hvor og hvornår du sidst har set to gående betjente gå i gaden, i centeret, på stationen, i toget, til koncerten, på diskoteket osv. uden at de stod med en konkret opgave. Denne frie patrulje gør forskellen for trygheden. Det er her at betjenten kan tage fat i en utryghedskabende snothvalp på stationen, er smide ham væk og true ham med repressalier, hvis han igen står der dagen efter og spiller idiot. Den frie gående patrulje nyder også godt af, at gå blandt gode borgere, som får sat ansigt på deres betjent, og måske kan tippe ham om, hvor der er problemer, hvor byens tabere sælger pulver, hvor de gemmer våben, hvor de ruller byens unge.

  Dette sagt af en, som har været i faget i mange år.

  Kommentar by NM — 2. december 2021 @ 10:55

 17. betroede stillinger i det offentlige skal ikke kunne besættes af muslimer. muslimer skal ikke kunne opnå statsborgerskab. hjemsendelse ved første lovovertrædelse.

  ja, det er diskrimination, men jeg kan love jer for at diskrimination
  er helt normalt. et lukket, velfungerende samfund skal ikke tildele fremmede statsborgerskab om de så har boet her i en generation eller mere.

  læste de positive og negative tilkendegivelser på TV2s FB om den migrationskritiske franske præsidentkandidat.
  muslimernes svar er jo årsagen til at de ikke skal være her.
  deres konstante forsvar for egen tro.
  så var der de naive gutmenschen der talte om religionsfrihed og
  at intet menneske er illegalt, samt at præsidentkandidaten og de
  migrationskritiske kommentarer skulle “skamme sig”.

  men det er helt forkert, de migrationskritiske stemmer i debatten skal ikke skamme sig.

  de migrationspositive skal derimod sige undskyld.
  pressen og de naive har skabt grundlaget for den næste storkrig i europa.

  tænk at være så idiotisk og så historieløs at man lukker muslimer ind i et europa der endeligt har opnået varig fred efter adskillige krige.

  et europa hvor indbyggerne i de enkelte lande, efter en storkrig der udviklede sig til en verdenskrig, har fundet hinanden gennem forløberen for EF (et klogt projekt om samhandel), alle har lært engelsk/et fælles kommunikationssprog (de vestlige sejrherrers sprog, vi burde egentligt også have lært russisk for at forstå den slaviske korridors sprog, samt italiensk for at forstå de latinske sprog)…

  men ja, endelig fred i europa, tyskland har afgivet noget land, måske mere end rimeligt, ikke som den kloge løsning mellem danmark og tyskland efter første verdenskrig hvor en folkeafstemning afgjorde grænsedragningen for at undgå fremtidig strid i grænseregionen, men alligevel, en varig fred, man kan vel sige at marshallplanen og wirtschaftswunder er tysklands plaster på såret og katalyserer et fælles opsving. og hey, israel er blevet skabt, endelig et land for jøderne, så disse folk har et hjemland…, altså vi står sgu med et solidt grundlag for varig fred i europa efter anden verdenskrig.
  der er selvfølgelig ruslands skub til polens grænser vestover som
  er kritisabelt, men ellers, en god strategi for fred med betingelser og hjælp til tyskland der konfliktnedtrapper og fjerner potentialet for fremtidig krig.

  hvad gør venstreorienterede og radikale som det første?

  de lukker da op for statsborgerskab til en internt uhomogen gruppe
  af muslimer som har været heroppe som gæstearbejdere.

  efter århundreder med krige der udkæmpedes mellem europas lande og
  når der endeligt er potentiale for varig fred i europa fordi
  det er blevet homogene nationalstater i union med hinanden,
  så forurener venstrefløjen og de radikale europa.

  venstrefløjen og radikale nulstiller processen mod ro og fordragelighed ved at lukke fremmede ind.

  og de bliver ved, de stopper ikke ved gæstearbejderne fra 60erne,
  nej, de indfører ret til familiesammenføring, de giver flygtninge
  statsborgerskab…

  de gør alt hvad de kan for at ødelægge det europa der nu endeligt, efter anden verdenskrig og med marshall-hjælpen er ved at rejse sig som en fredelig region.

  er der brug for eftertanke og at skamme sig ét konkret sted i det politiske landskab så er det blandt dem der har skabt grundlaget for den næste storkrig.

  naturligvis rejser muslimerne ikke frivilligt hjem igen,
  naturligvis dropper de ikke deres religion,
  naturligvis vil de helst bo sammen med religionsfæller
  og en egentlig assimilation vil aldrig opstå.

  venstrefløjen og radikale har skabt sprogforvirring,
  kulturforvirring, parallelsamfund, religionskonflikter
  som vi nu kan få glæde af og som ender med en kæmpekrig.

  kloge mennesker stemmer på partier der vil hjemsende muslimerne nu
  inden de er så mange at vi ikke får dem tvunget afsted.

  naturligvis skal de hjemsendes inden den kulturelle uoverensstemmelse
  udvikler sig til deciderede stridigheder.

  jeg giver pladderhumanisterne 20 år mere i samarbejde med en venstreorienteret/radikal presse der ikke vil erkende den forfejlede
  tilgang og som kalder os andre uanstændige,
  20 år, europa er på vej imod et kulturelt og religiøst sammenstød som vi aldrig har set før…

  …og det hele kan vi takke migrationspositive politikere for!

  nåh, men nyd det smukke vejr i dag og nyd at I bor i Danmark, et sted der stadigvæk er forholdsvist roligt, nyd at der endnu bor flest danskere i Danmark, at vi har et social-system der endnu ikke har knækket nakken…, men vær også ydmyg og pas på danmark, stem ikke
  for langt til venstre.

  og ham politikadetten erfan skal naturligvis have et los i røven ud af europa. ikke gasses, ikke slås ihjel, ikke tortureres, NEJ, kort og godt, et los i røven ud af europa.

  europa tilhører europæerne og jo mere de politisk korrekte gør for at fjerne dette ejerskab til området, jo tydeligere bliver det at det ikke er en god idé.

  muslimer er naturligvis også mennesker, men de skal bare ikke bo her,
  de må rode rundt med deres religion og en potentiel reform af denne i deres hjemlande.

  islam skal på ingen måde promoveres i det moderne europa og samtlige moskeer skal lukkes, samtlige imamer sendes hjem.

  der skal diskrimineres, naturligvis skal der det, det er logik!

  mange ofre har de åbne grænser haft, ikke blot muslimer der ikke føler sig egentligt velkomne grundet kløften mellem dem og os…, NEJ,
  det er også synd for de adoptiv-børn der vokser op i danske familier at de i gadebilledet måske bliver opfattet som kulturfremmede og ikke får et smil med på vejen.
  det er synd for danske børn (hertil regner jeg adoptivbørn)
  at den undervisning de skulle modtage nu foregår i skoler hvor
  en voksende minoritet udgøres af muslimske børn.
  helt forrykt er det de steder hvor flertallet består af muslimske børn. det er jo områder som om få år har flertal af fremmede blandt de voksne.

  det er totalt set en meget ulykkelig situation som venstrefløjen og radikale har placeret os i.

  én ting er at begå fejl, det er menneskeligt, men at fortsætte
  politikken og kalde sine modstandere grimme ting mens man gøder jorden for fremtidig konflikt ved at lukke flere ind, årti efter årti…det er så langt ude!

  god dag til jer!

  Kommentar by konservativ — 2. december 2021 @ 10:59

 18. vi stod endelig med alle kort på hånden for en varig fred i europa efter anden verdenskrig og venstrefløjen og de radikale har skyllet århundreders kamp frem mod dette ud i lokummet. det er utilgiveligt dumt. særligt at fortsætte med at kæmpe for en naiv tankegang om alles ret til at være her når det jo ikke fungerer, utilgiveligt.

  den første fredsgeneration i europa kommer til at se det hele falde sammen i interne stridigheder igen.

  hvor er det sørgeligt.
  sørgeligt for alle parter.

  Kommentar by konservativ — 2. december 2021 @ 11:09

 19. Muhamedanere giver dårligt indeklina

  Kommentar by Jp — 2. december 2021 @ 11:57

 20. Tænk, hvad de stemmeberettige danskere kunne have forskånet alle etniske i dette land for, hvis de havde bakket Fremskridtspartiet og dets klarsyn 100 % op i stemmeboksene valg efter valg.
  I stedet har de lade sig nøjes med de ”ansvarlige” politikere.

  Og hvordan kender man så en ”ansvarlig” politiker?
  Jo, lær af fortiden, og læs gladeligt med her og se, hvordan fx. den radikale Bernhard Baunsgaard stillede sig, da Folketinget havde Z-gruppens forslag om en tilbageføring af udlændingeloven til første behandling i midtfirserne:

  “Efter radikal opfattelse er dette lovforslag et led i Fremskridtspartiets hetz mod folk, der er i nød. Mit partis indstilling til dette forslag udtrykkes bedst af Ekstra Bladets forsideoverskrift i dag, hvoraf jeg skal nøjes med at citere det første ord. Det lyder: Føj”.”
  Kilde: Det ny Fremskridt nr. 13 / 13. årgang / 29. marts 1985

  En afvisning af Fremskridtspartiets fornuftige forslag, der mange år senere bl.a. har givet vi etniske en politikadet som Erfan Ash Alefi.

  Har du nerver til det, så kan du bruge nedennævnte link, og se med hvilke ord de andre ”ansvarlige” partier afviste Fremskridtspartiets fornuftige forslag med:
  https://fremskridtdk.wordpress.com/2008/09/03/billigt-spil-for-galleriet/

  Og til dig, Bernhard: Selv Føj!!!

  Kommentar by Karsten Lund — 2. december 2021 @ 12:05

 21. Hvorfor er jeg ikke overrasket

  Kommentar by Trivialitet — 2. december 2021 @ 12:14

 22. Vi skal slet ikke at disse fremmede fjender ind i politiet.

  Kommentar by Trivialitet — 2. december 2021 @ 12:33

 23. Afghansk grænsevagt, er de da blevet vanvittige? Det er som at sætte ulven til at vogte får!
  Tro mig deres samhørighed og solidaritet er ikke med os! Den er med den klan de tilhører. Det er er naive og uvidende mennesker vi har sat til at bestyrer grænsekontrollen. De er rædselsslagne for at blive kaldt racister! Og hvad den angst kan fører til kan man se i Rotherham i England, hvor tusinder af unge piger blev brugt som sexslaver med det inficerede politis accept! Skam Skam!

  Kommentar by Den Nervøse — 2. december 2021 @ 12:36

 24. Hvad er det man siger om at sætte ulven til at vogte får?

  Det mest skræmmende i sagen er, at det kun giver 4 måneders fængsel at infiltrere dansk politi og behandle deres fortrolige systemer som en legeplads. Anklageren er meget tilfreds med den hårde dom, fremgår det af MSM.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 2. december 2021 @ 12:55

 25. Det er dog så skruphamrende sindssygt at ansætte orker i samfundskritiske organer. Det må ikke ske. At man ikke kan se det, er jo blot et tegn på, at de såkaldte ansvarlige overhovedet ikke er ansvarlige. De er uduelige og mere end snotdumme.

  Kommentar by Knud Madsen — 2. december 2021 @ 13:02

 26. Hvad ER forskellen på integration og infiltration?

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 2. december 2021 @ 13:04

 27. have

  Kommentar by Trivialitet — 2. december 2021 @ 13:22

 28. En dansker ville være blevet afvist optagelse, hvis han havde skrevet perle 5 år tilbage i tiden i en lukket gruppe

  Kommentar by Træt — 2. december 2021 @ 13:43

 29. Fremmede som “Erfan Ash Alefi” skal ikke “integreres” eller “assimileres”, de skal slet IKKE være her i landet.

  Kan I forestille jer vores danske forfædre sætte fremmede folk til at bevogte vores grænse? Vi lever i en Klovne-Verden.

  Kommentar by Peter Nielsen — 2. december 2021 @ 14:09

 30. Hjem til Taleban igen

  Kommentar by ph — 2. december 2021 @ 16:46

 31. # 25
  Ingen.
  De skal ikke integreres – de skal ud (hjem).

  Kommentar by NED MED ALTING — 2. december 2021 @ 17:01

 32. Tilliden forsvinder dag for dag, når muslimer bevæger sig ind i alle fag ødelægges vort land. Pernille vermund siger at bare muslimer er i arbejde er de velkommen, dette er et fejlagtigt udsagn fra hendes side. De skal under ingen omstændigheder være i Politiet, sygehusvæsenet, eller i udlændingestyrelsen, eller folketinget, de skal ud, og ingen dansk statsborgerskab have.

  Kommentar by IES — 2. december 2021 @ 17:13

 33. “die dumme dänen” !

  Støt Danske Patrioter! Stem NB! SIAD!

  P.

  Kommentar by Piotr — 2. december 2021 @ 17:18

 34. NED MED ALTING — 2. december 2021 @ 17:01:

  Præcis. Vi skal væk fra den her klagesang med at “integrationen” har slået fejl. De skal IKKE integreres.

  Kommentar by Peter Nielsen — 2. december 2021 @ 17:20

 35. Forhenværende politidirektør Else Mette Cassøe nordjyllands politi sagde ved et møde i Ålborg i jan 2016. ” Hvis militæret overtager grænsekontrollen , har Danmark politifolk nok”. — DF toppen sagde nej til det allerede medio 15.

  Kommentar by dansker — 2. december 2021 @ 17:39

 36. Han ser ualmindelig bøsset ud, men det gør de fleste dansedrengsperkere jo.

  At dette afghanske affaldsprodukt ikke blev udvist – og frataget eventuel opholdstilladelse/indfødsret – er udtryk for, hvor uduelige vores politikere er. Dette skal ske administrativt og hverken anklagemyndighed eller dommere skal have nogen som helst indflydelse på det spørgsmål! De skal bare ud af vagten, på bus, med skib, fly eller i faldskærm!

  Hvornår begynder hjemsendelserne?!

  Kommentar by Polka - je suis Hr. Naturli' — 2. december 2021 @ 19:04

 37. En brun perker. Ja, hvem kunne have gættet det ….

  Kommentar by Bilka — 2. december 2021 @ 21:24

 38. Rettidig omhu -> Tjaaa, hvad med at tage Mette Fup Frederiksens metoder i brug, som da hun lukkede 7 nordjyske kommuner ned og slagtede minkerhvervet?
  Med invasionen af m´Slimske tilbedere kunne opskriften være, segmentet isoleres og godhedsindustrien må klare sig for EGNE midler.

  Kommentar by M.S. Carstens — 2. december 2021 @ 22:34

 39. Mon ikke den fimsede afghanske dansedreng bliver kåret som Årets Dansker af Berlingske?

  Kommentar by Revisoren — 3. december 2021 @ 10:33

 40. Kommentar by IES — 2. december 2021 @ 17:13

  Helt enig – og det vi stadig mangler er et parti, som gør med op løgnene.

  Flygtninge og fremmedarbejdere burde altid have været betragtet som værende her midlertidigt og burde have fået inddraget opholdstilladelserne, når de har kunnet rejse hjem igen. For fremmedarbejdernes vedkommende når der er tilstrækkeligt med danske arbejdsløse til at overtage deres job.

  Og vrøvl om den nødvendige integration bør bekæmpes, da en sådan integration i værste fald gør, at de falder til og netop aldrig rejser hjem igen.

  Kommentar by T. H. — 3. december 2021 @ 17:41

 41. IES — 2. december 2021 @ 17:13 skrev:

  “Pernille vermund siger at bare muslimer er i arbejde er de velkommen, dette er et fejlagtigt udsagn fra hendes side.”

  Ja, det ser desværre ud som om, at NB mest er sat i verden for at tiltrække stemmer, som ellers ville gå til mere “radikale” partier, som ville være villige til at gøre det nødvendige. NB ligner en slags “godkendt opposition”, vældig trist.

  Kommentar by Peter Nielsen — 3. december 2021 @ 20:28

 42. Toppen af isbjerget, men skræmmende at naiviteteen stadigvæk er så udpræget.

  HOLTE BIBLIOTEK og FE-Perkeren
  For en del år siden, på Holte bibliotek, der blev jeg uden synlig grund antastet af den lokale rengøringsmand. Han er fra et af MENAP landende og taler dansk med accent. Ham og hans kone (tror jeg at hun er) har gjort rent på biblioteket i nogle år.

  Han fortalte mig at hvis jeg nogensinde skulle havde noget ‘gjort’, så skulle eg bare sige til. For en af hans venner var ansat i forsvarets efterretningstjeneste.

  Han stod åbenlyst og – ja, jeg ved ikke hvad jeg skal kalde det, ..blærede sig med at en af hans relationer var ansat i FE. Så skulle jeg havde noget gjort, så skulle jeg bare sige det til ham.

  Jeg kender ham ikke. Har i ny og næ sagt godaften til dem når de kom for at gøre rent på biblioteket. Måske er det ikke alle der hilser på dem, – måske var det derfor han lige ville fortælle mig at der var muligheder her. Men faktum er at det var hvad han fortalte mig. I ramme alvor og med et strejf af blær; “Jeg kender nogen”.

  NATTENS DANMARK
  Se, jeg har været hjemløs siden 2013. I alle tre skandinaviske lande. Dette fordi jeg er blevet chippet, forgiftet og stalket til hudløshed. Blev bogstavelig talt bestrålet ud af min lejlighed i sommeren 2013. Derefter påbegyndte afslutninsfasen på mit meget hårde liv. Nemlig livet som hjemløs udsat for menneskejagt.

  Man har igennem alle disse år, langsomt men sikkert, induceret parkinson i min krop. Det gøres ved at man varmer nervesystemet op i perioder, og fra 2018 har man gjort det uafbrudt. Overalt i landet. Parkinson er fra og med Juli i år, begyndt at gå i udbrud, – de første spasmer har meldt sig, – så jeg har ikke langt igen. Jeg er en færdig mand.

  Så. Blot som forspil til et forhåbenligt større skrift inden længe, så er det helt afgørende at i ebliver klar over hvor meget perkerne styrer af nattens Danmark.

  For hovedparten af nattens vagter er perkere. Samme med rengøringsfolkene, transportchaufførerne, taxachaufførerne og buschaufførerne. Alle er opdraget med Machokulturen, hvor det materielle er i fokus; guldkæder, flotte biler, dominans-adfærd, nul respekt for samfundets regler osv.

  En meget stor andel af de her svin, er involveret i mikrobølgedrab. De fleste som observatører og chikanister (cirka 90 procent) og de resterende ti procent som deciderede skytter og forgiftere (taxachauffører hovedsageligt).

  Disse ekstremt brutale langsomlighedsdrab, har som minimum stået på siden 2008. Men sandsynligvis langt længere tilbage end det.

  Politiet ved alt om det og gør intet. Faktisk deltager dele af politiet. Samme gælder et stort netværk af folketingspolitikere. Medierne gør alt hvad de kan for ikke at rapporterer om det, selvom de er blevet kontaktet utallige gange.

  Perkerne har styret den danske nat siden som minimum 2008. Sagen med politikadetten er naturligvis vigtig og tak til Urias for at bringe den, men mikrobølgevolden er vigtigere.

  med alt hvad jeg har set og oplevet, er det min vurdering at denne kriminalitetsform er den mest almindelige og mest omfattende i Danmark, Sverige og Norge.

  Ikke desto mindre, så er der ikke så meget som én eneste rapport skrevet om den.

  Kontaktede selv PET ved deres Domicil i Buddinge, i sommeren 2014, hvor jeg forklarede dem om min sag og hvilke to folketingspolitikere jeg mente var involverede (to personer vi alle ved hvem er). PET forklarede mig at de godt kendte til kriminaliteten, men at den var meget svær at opklare.

  Det har jeg så erfaret at det er den ikke. De personer der deltager er ikke de mest kløgtige denne verden har frembragt.

  Nå, det blev en kort indledning til hvordan det rent faktisk står til. Mere om dette inden længe, mens min lemlæstede krop stadigvæk kan håndterer et tastatur.

  Kommentar by Michael Nielsen — 3. december 2021 @ 23:12

 43. Sjovt nok, så har jeg set mange perkere vade frem og tilbage over grænsen, og hver gang var der sjovt nok ingen strissere. Fuck Muhammedanmark.

  Kommentar by piphans — 4. december 2021 @ 00:15

 44. Ps.
  Tysk læge myrdet efter at han advarede mod covid ‘vaccine’ –
  https://rumble.com/embed/vnignw/?pub=cc6h2

  Se også dette interview af en sydafrikans læge om den nye latterlige covid variant – https://rumble.com/embed/vnidil/?pub=cc6h2

  Kommentar by piphans — 4. december 2021 @ 00:20

 45. Har du brug for hjælp, Michael Nielsen?

  Kommentar by Trivialitet — 4. december 2021 @ 12:38

 46. Aldrig ALDRIG nogensinde hverve fjenden som militær, politi eller offentlige myndighedspersoner, hvor de har adgang til våben, ammo, træning, cpr-numre eller andre for disse instanser nødvendige redskaber!!!!

  Topmålet af naivitet, for nu ikke at sige direkte stupiditet, er det, da mange af fjenderne har et kriminelt gen og MANGE fætre og brødre i troen!!!!!

  Vi har ofte set muslimer i vestlig tjeneste bruge skydevåben og håndgranater, hvor adskillige veterlændinge har mistet livet!

  Værre end 5. kolonne er de og med tåbelig tillid fra 85% af vælgerne og de landsforræderiske politikere!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 11. december 2021 @ 11:29

 47. Hvorfor tror I, at der er sager for lækning af statshemmeligheder på 4 personer fra Forsvarets Efterretningstjeneste???
  Her har man også i tåbelig naivitet ansat muslimer, som Forsvaret og myndighederne har tillid til i kampen mod terrorisme og islamisme!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 11. december 2021 @ 11:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper