3. december 2021

Støvring: “… for visse grupper af udlændinge er tallene for kriminalitet faktisk omkring de 20 procent”

Man skulle ikke tro at nogen der har bestået folkeskolens afgangseksamen ville tage Rasmus Bryggers fokusflytteri for gode varer, men det ligger i menneskets natur, at folk flest heller vil lyve for sig selv, end indrømme de har taget fejl. Kasper Støvring konkretiserer i en artikel på Kontrast præcist hvor undersøgelsen snyder på vægten, og den bør læses i fuld længde – Nye tal for kriminelle indvandrere afslører ideologisk tendens.

“En meget omtalt undersøgelse fra Danmarks Videnscenter for Integration (DVI) kommer frem til, at 4 procent af indvandrere og efterkommere i 2019 blev dømt for overtrædelse af straffeloven. Men gennemsnitsdanskerne tror, det er hele 20 procent. Altså konkluderer undersøgelsen, at ‘danskerne tror, integrationen går meget værre end i virkeligheden’.

Undersøgelsen afslører den ideologiske tendens hos ophavsmændene til undersøgelsen, heriblandt DVI’s stifter, Rasmus Brygger. Tallene for kriminelle gøres så små som mulige, mens tallene for danskernes svar gøres så store som mulige.

Det er smart, for så bliver diskrepansen mellem realiteter og forestillinger store, og så har man al den gode medieomtale.

Tal for Unitos viser imidlertid, at for visse grupper af udlændinge er tallene for kriminalitet faktisk omkring de 20 procent, for nogle endda en del højere.

(Grafik: Kasper Støvring, Unitos)

“… mon ikke også, at de tænker, at man også er kriminel, hvis man blev dømt for noget i for eksempel 2018, ikke kun i 2019? Jeg tror det.” (Kasper Støvring)

Oploadet Kl. 01:24 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/123614/trackback

14 Comments »

 1. Den slags fix-faxerier må da være et udtryk for systemisk racisme mod de grupper, hvis kriminalitet ligger under gennemsnittet og kolporteret af Journalistisk Enhedsparti og den del af de såkaldt videnskabelige studier, hvis grundlag mest består i kraft af fluffy teorier og akademisk tankespind på et hidtil ukendt akademisk niveau…

  Kommentar by Limewoody — 3. december 2021 @ 07:18

 2. Jeg troede jeg havde gemt et link til undersøgelsen fra Unitos, men ak.
  Er der nogen der kender det?

  Kommentar by ino — 3. december 2021 @ 08:28

 3. Er blevet undervist på seminariet i af udvælge de statistikker der underbyggede mit argument, ikke at nuance. Det er omkostningsfrit for Brygger at postulere sine populistiske holdninger, måske man skulle sætte ind der?

  Kommentar by Frafalden Moderat — 3. december 2021 @ 08:47

 4. Prøv at forestille jer I driver en bed&breakfast eller lejer jeres sommerhus ud til feriegæster… og 20% af gæsterne smadrer inventaret ,stjæler ting fra boligen eller holder vilde fester uden at rydde op.

  Hvis man som udlejer vidste hvilke gæster der erfaringsmæssigt laver den slags, vil man nok ikke leje ud til dem?

  Der er en årsag til mange sommerhuse ikke kan lejes af unge under 25

  Kommentar by redneck — 3. december 2021 @ 08:56

 5. Og medierne skal nok spamme Rasmus Bryggers løgne næste gang alligevel, helt ukritisk. Og fremstille folk der kan tænke selv som ‘onde’.

  Kommentar by KineserSnot — 3. december 2021 @ 11:02

 6. Tænk sig at de kulturradikale har brug for at lyve, for at promoverer det multikulturelle samfund.
  Det Rasmus Brygger gør er, at han hver den første Januar nulstiller kriminaliteten i Danmark! Der er nul kriminelle i Danmark ved årsskiftet!
  Det er samme fifleri med statistikkerne Özlem Cekic lavede da hun pludselig postulerede at der kun var 3% kriminelle indvandere i Danmark.
  Det er let at gennemskue for alke andre end journalister og venstreorienterede!

  Kommentar by Den Nervøse — 3. december 2021 @ 12:28

 7. Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige burde gå sammen og tilbyde alle politikere et gratis kursus i “Den Virkelige Virkelighed Kontra Manipuleret Statistik”.
  Eksperter kunne under kurset fremlægge virkelige og sande statistikker omkring muslimske asylanters indsats for at holde danske fængsler overfyldt. Specielt bør der undervises i humanisters og godhedsindustriens mange tips & tricks for at få asylanter til at fremstå lige så civiliserede som hvide danske mænd.
  Kurset skal nok være obligatorisk, da venstrefløjserne ellers ikke kommer.

  Kommentar by Gustav Jensen — 3. december 2021 @ 13:07

 8. Kommentar by redneck — 3. december 2021 @ 08:56

  Hvis man lejer sit eget sommerhus ud, vil man knivskarpt sætte sig ind i, hvem man tør leje det ud til.

  Men hvis man vil frem i den mediepolitiske verden, så går vejen ud på at manipulere maksimalt med sin viden, så naboen risikerer at lide maksimalt skade med sit sommerhus.

  Ondskab for at skade sin næste er dækkende ord for at fremføre sådan manipuleret statistik.

  Kommentar by traveler — 3. december 2021 @ 13:47

 9. Jeg gjorte mig lige den ulejlighed at sammenregne de 11 grimmeste ( som tilfældigvis rimer på islam ) og gennemsnittet er 18,59%, hvilket i min bog er 20% hvis man er rummelig nok til at erkende at det langt fra er alle der bliver fanget, så tallet er med garanti langt langt større.

  Karen og hende venligboere venner kan lyve for sig selv men ikke selvstændig tænkende væsner.

  Kommentar by Santor — 3. december 2021 @ 18:24

 10. Uanset hvor lovlydige, selvforsørgende og assimilerede de fremmede er, så hører hører de IKKE til her og burde ikke være her.

  Kommentar by Peter Nielsen — 3. december 2021 @ 20:23

 11. Her er den handel, som politikerne har indgået:
  Islamiske lande må sende deres befolkningsoverskud til Danmark.
  De inviterede får frit ophold i Danmark med fri plyndringsret, dog med udbyttet kanaliseret gennem offentlige kasser.
  Danmarks lokalbefolkning trues og manipuleres til accept af den islamiske kolonisering – ved hjælp af FN’s og EU’s terrorparagraffer (kaldet konventioner) vendt mod de udplyndrede landes urbefolkninger.
  De inviterede idømmes milde straffe for deres legaliserede udplyndring og politikerne lover at vildlede danskerne med dekorerede statistikker som støtte til kolonisterne.
  Med en kraftig frugtbar fødedygtighed hos kolonisterne, skal det nok lykkes hurtigt at få udskiftet de dumme danskere med endnu dummere kolonister.
  Wollen Sie den totalen Bevölkerungsaustausch ?

  Kommentar by Gustav Jensen — 4. december 2021 @ 11:45

 12. ” … Hvorfor er det gået så skidt?
  Jeg tror desværre, at en væsentlig årsag er, at det helt konsekvent har været ”de forkerte”, der fik ret. Det har jeg måttet konstatere i min egen holdning til indvandrings-debatten, og hvis der er noget, som er svært, så er det at acceptere, at man tog fejl. …”
  CHRISTINE ANTORINI
  Næstformand for SF 1991-98
  Berlingske Tidende
  12. september 2002

  Kommentar by Nissen — 4. december 2021 @ 18:11

 13. Gustav Jensen — 4. december 2021 @ 11:45:

  Ja, det er i hvert fald den proces, som er i gang. Og så længe det mindst dårlige parti i folketinget (Nye Borgerlige) stadig mener, at en afrikaner eller araber kan “blive dansker” via rette såkaldte “værdier” og “sindelag”, så vil processen kun accelerere indtil etniske danskere er et hadet mindretal i vores eget hjemland.

  Kommentar by Peter Nielsen — 4. december 2021 @ 20:07

 14. Hvis nu 25% dømmes hvert år.. betyder det så de allesammen har været buret inde efter 4 år ;-)

  Kommentar by redneck — 4. december 2021 @ 23:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper