8. december 2021

Chr. Foldager: Regeringen kan ikke kontrollere indvandringen ‘inden for rammerne af konventionerne’

I seneste blogpost nævner Mikael Jalving en analyse af Socialdemokraternes udlændingepolitik under Mette Frederiksen, og den er værd at citere her på siden. Cand.mag. Christian Foldager kommenterer i Berlingske – Socialdemokratiets udlændinge politik er et kæmpe blufnummer (kræver login).

“… I 2020 havde vi således historisk lave asyltal, men alligevel indvandrede 13.481 udlændinge fra ikkevestlige lande til Danmark. Det er flere end noget år mellem 1983 og 1994.

Sandheden er med andre ord den, at regeringen med eller uden asyllejre i tredjelande aldrig vil kunne få fuld kontrol over tilstrømningen fra ikkevestlige lande inden for konventionernes ramme. …

Tilbage står det faktum, at socialdemokraternes politik ikke fuldt ud kan gennemføres inden for rammerne af konventionerne. Og det ved de med al sandsynlighed også godt. Det er ganske enkelt et kæmpe blufnummer.

Kontrollen med den ikkevestlige indvandring kan kun genvindes ved at træde ud af konventionerne og ændre den lovgivning, der giver hele verden rettigheder i Danmark. Men det vil socialdemokraterne ikke. De har så at sige overtaget populismens retorik, men ikke populismens politik.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/123688/trackback

44 Comments »

 1. Menneskerrettigheder og konventioner=den ikke-vestlige verdens ret til kolonisering af vesten.

  Kommentar by CCC — 8. december 2021 @ 02:46

 2. Nej, socialdemoraterne vil kun udfordre EU, når det handler om deres hellige “danske model”.

  Kommentar by wapni — 8. december 2021 @ 03:02

 3. Og denne…
  https://www.bt.dk/samfund/tyrker-vinder-sag-mod-danmark

  Kommentar by P — 8. december 2021 @ 05:45

 4. Menneskerettighedskonventionen har INGEN rettigheder for Vestens befolkninger. Vi har kun PLIGTER …til at knokle, få stress og vores børn skal arbejde til de er 75 år – for at brødføde de indtrængende …

  Vi skal også ud af den nordiske konvention der giver “nordiske” statsborgere ret at bosætte sig i hele Norden.

  Familiesammenføringer skal stoppes. En asylansøger medfører uendelige familiesammenføringer!!

  OG TILKOMNE ER IKKE INTEGRERET FORDI DE HAR ARBEJDE – SHARIA og ko-ranen KAN MAN IKKE ARBEJDE UD AF KROPPEN ( selv om det næppe er forsøgt gjort endnu).

  Kommentar by H.nielsen — 8. december 2021 @ 05:46

 5. Ja det har man vidst i årtier. Søren krarup, Glistrup etc etc etc.

  Kommentar by Michael Unna — 8. december 2021 @ 06:28

 6. Fusker Mette har brug for alle de røde stemmer, hun kan importere.
  Antal asylansøgere ligger nu på det højeste niveau i mange år!

  https://www.uim.dk/media/10997/uge-47-2021.pdf

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 8. december 2021 @ 06:53

 7. Endnu en god blog-post af Jalving, hvor helligheden får tørt på.

  Og ellers :
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Fædrelandet.

  Kommentar by Neuhammer — 8. december 2021 @ 07:14

 8. Socialdemokraterne er ikke andet end en flok kommunister der har forklædt sig som demokrater.

  Socialdemokratiet er IKKE midten i Dansk politik men hører til langt ude til venstre. Midten går vel et eller andet sted mellem venstre og konservative i dagens politiske landskab.

  Kommentar by Santor — 8. december 2021 @ 07:53

 9. Opsigelse af konventionerne kommer ikke til at ske under den nuværende socialdemokratiske regering, eller under en kommende borgerlig regering med enten Venstre eller Konservative ved roret.
  Opsigelsen af konventionerne kommer først til at ske den dag, hvor der kommer total kaos og opløsning, eller tilstande som det der er ved at ske i Sverige, hvor politi og regering har opgivet flere store byområder til familieklanerne og deres terroriserende indvandrebander.
  Da vil der komme en regering med stor indflydelse fra den yderste højrefløj, som vil blive mødt af den yderste venstrefløj med brosten og andet kasteskyts, samt voldsomme demonstrationer der vil skabe yderligere kaos og ødelæggelser.
  Nej – det er desværre ikke til at stoppe. Indvandringen fra menab-landene er blevet for stor.

  Vi skal i stedet søge imod det østlige Europa, der klogt har afvist denne alt ødelæggende indvandring af muslimske borgere. Fremtiden ligger i det østlige Europa. Den vestlige del vil gå i opløsning.

  Kommentar by Erik Skifter — 8. december 2021 @ 08:32

 10. Eric Zemmour i Frankrig bliver måske den gnist, som antænder den næste franske revolution med karakter af religiøs borgerkrig.
  Traditionelt breder franske revolutioner sig hurtigt til hele Europa.
  Eric Zemmours nye politiske parti hedder ‘Generobring’, opkaldt efter det spanske ‘Reconquista’, der i 1492 smed muslimerne på porten i Spanien – med pavens fulde støtte.
  Jo tidligere Danmark begynder repatrieringen af de invaderende muslimer i Danmark, desto billigere slipper vi, når den franske ‘Reconquista’ kommer til Norden.
  Vive la “Reconquête”, Vive la France.

  Kommentar by Gustav Jensen — 8. december 2021 @ 08:35

 11. På engelsk: Human rights know no border.

  På dansk: Dumhed kender ingen grænser!

  Kommentar by Karsten Lund — 8. december 2021 @ 08:37

 12. afvist i off-topic
  https://www.youtube.com/watch?v=PYZTLRQDhhw
  Vandana Shiva: “People Are Dying Now!!” Is This The Great Reset In Action?!!

  Lyt og lær.
  Det foregår lige nu og her. De tager vores frihed, indskrænker vores mobilitet, tager vores mad, uddannelse, ytringsfrihed.

  Det er planlagt vej mod global rødt diktatur.

  Kommentar by k.m. — 8. december 2021 @ 08:57

 13. Antallet af ikke-vestlige er steget med over 20.000 personer under Mette Frederiksen. Tallene kan findes her:

  https://www.statistikbanken.dk/FOLK1C

  Kommentar by KSD — 8. december 2021 @ 09:07

 14. Socialdemokraterne vil ikke…. men hvem i folketinget vil egentlig? DF har jo vist de heller ikke vil, Konservative og Venstre? LA?

  NB vil MÅSKE – men indtil videre har de jo kun leveret ordskvalder

  Kommentar by redneck — 8. december 2021 @ 09:27

 15. Menneskerettigheder !

  Canada, u-vaccinerede over 12 år nægtes adgang til tog og fly.

  Jeg ved ikke om Justin Trudeau er Castro’s søn, som rygter påstår, men ligheden er slående politisk og ideologisk

  Kommentar by k.m. — 8. december 2021 @ 09:47

 16. Kristendemokraterne, SF, Enhedslisten, Socialdemokratiet, Radikale Venstre, Alternativet – alle med kvindelig formand, og en mandlig muslim i Frie Grønne det kan næsten ikke blive værre.
  Jeg har ikke noget imod kvinder, men det bliver ubehageligt når de udøver deres magt som det flertal vi ser i Folketinget.
  Vælger deler en del af skylden, efter som de valgte dem ind.

  Kommentar by k.m. — 8. december 2021 @ 10:18

 17. https://www.youtube.com/watch?v=_v5QclDqqAY
  FINALLY! Dr. Fauci BREAKS DOWN as Angry Jim Jordan Completely HAMMERS Him in Congresd Hearing

  Kommentar by k.m. — 8. december 2021 @ 10:38

 18. I dette roderi af grupperinger og pomovering af alle mulige rettigheder,mangler der ikke en stemme? pligter ,jeg kan ikke hoere den, eller er rettigheder nu bare noget man har og f… the rest

  Kommentar by dunk — 8. december 2021 @ 11:19

 19. Ja socialdemokraternes udlændingepolitik er bluf; men det gælder jo de fleste partiers udlændingepolitik.

  Kommentar by Rinus — 8. december 2021 @ 11:22

 20. Ja i forbindelse med indvandringen siger Socialdemokraterne det meste af det rigtige, men gør alt det forkerte! Men og der er et stort men! Tro ikke at de blå med Venstre og de Konservative vil gøre noget anderledes! De vil nemlig heller ikke træde ud ad konventionerne! Det er beskæmmende at hører Preben Bang Henriksen bedyrer at vi ikke skal have svenske tilstande i Danmark, når nu Venstres politik vil resulterer præcist i det! Jeg bemærkede også at Lars Løkke med sit nyradikale parti siger, at der efterhånden er konsensus omkring den stramme udlændinge politik! Problemet er bare at den overhovedet ikke er stram!
  Danmark vil så forfærdeligt gerne være et foregangsland, men ikke mht. konventionerne. Vores politikere kan ganske enkelt ikke kunne bærer at blive pariaer på de bonede gulve i Bruxelles og Berlin! Der vil forhindre at de får internationale stillinger og dem vil de jo gerne have! Jeg mener at Victor Orban nok ikke står først i køen til en eller anden stilling i Bruxelles, og vores politikere vil nødig stå i samme situation.
  Er jeg blevet et lykkeligere menneske fordi vi har en kommisærpost i Bruxelles – Egentligt ikke, dybest set er jeg ligeglad.
  Men kære dansker, hvis du vil have forandringer og ikke falder for at Corona og Klima er det vigtigste, men at befolkningssammensætningen besegler vores skæbne, så må du stemme på partier som ægte vil forhindre indvandring, og ikke bare siger at det vil de!

  Kommentar by Den Nervøse — 8. december 2021 @ 12:18

 21. For at skære det ud i pap. Ingen af partierne i Folketinget har mod på at opsige konventionerne, selv ikke Nye Borgerlige. Danske politikere logrer med halen, og vil åh så gerne behage og være klassens flinke dreng. Og det på trods af, at der alene i 2020 kan komme over 13.000 ikke vestlige velfærdsshoppere til landet, samt efterfølgende familiesammenføring.
  Man behøver ikke at være et matematisk geni, for at forstå, at det kun er et spørgsmål om tid, før indfødte danskere kommer i mindretal, og vi skal bøje os for muslimens luner.
  Fandens til situation vores usselrygge til politikere har bragt os i.

  Kommentar by der Adler — 8. december 2021 @ 13:04

 22. Sidste nyt fra partiet NB:
  Regeringen vil leje 300 fængselsceller et sted i udlandet.
  Selv om vi anbringer udvisningsdømte udlændinge til afsoning i udlandet, så vil regeringen tage dem, som ikke frivilligt rejser til hjemlandet, tilbage til Danmark efter afsoning.
  Når regeringen anbringer folk til afsoning i udlandet, vil Danmark sørge og betale for, at de udenlandske kriminelle kan få besøg af familien fra Danmark i fængslet.
  Skal vi grine eller græde ?

  Kommentar by Gustav Jensen — 8. december 2021 @ 13:31

 23. *Gustav Jensen 13:31
  Græde, vi skal absolut græde!

  Kommentar by Den Nervøse — 8. december 2021 @ 13:44

 24. Det er desværre ikke kun Socialdemokraterne, som ikke er klar til at gøre det nødvendige.

  Pernille Vermund og Nye Borgerlige mener, at en afrikaner, araber eller kineser kan “blive dansker” ved at have rette såkaldt “sindelag” og rette såkaldte “værdier”, hvilket selvfølgelig muliggør (ikke stopper!) Den Store Befolkningsudskiftning.

  Kommentar by Peter Nielsen — 8. december 2021 @ 14:24

 25. @ 22 Gustav Jensen

  Det viser jo med al ønskelig tydelighed, at liste A vil magten, og snakker kritiske danskere efter munden, derefter sker der intet. Det er fuldstændig galimatias.
  Og danskerne bliver ved at stemme på de samme, så jeg kan kun sige, vil man ikke høre, så må man føle.

  Kommentar by der Adler — 8. december 2021 @ 14:26

 26. @ der Adler — 8. december 2021 @ 14:26
  I sin yderste form er der tale om korruption. Ikke som i andre lande hvor politikerne lover privilegier til den enkelte for at “få din stemme” men mere organiseret ved at love særregler og ydelser til befolkningsgrupper.

  Hvem vil ikke gerne have lidt ekstra? Specielt hvis naboen ikke får? Så stem på list XXX vi taler din sag på Cristiansborg og sikrer dig lidt ekstra almisser

  Kommentar by redneck — 8. december 2021 @ 14:38

 27. Konventionen er længere bindende for folketinget. Den hører indlysende en anden tid til. Den er fra 1951! Den blev udarbejdet af FN i kølvandet på 2. verdenskrig og den blev ikke forbundet med nogen sanktioner. Det var en hensigtserklæring. Den bliver nu helt komisk brugt som et fupnummer af det Radikale Venstre. Utroligt at de kan skræmme nogen.

  Kommentar by Anonym — 8. december 2021 @ 17:34

 28. Konventionen er længere bindende for folketinget. Den hører indlysende en anden tid til. Den er fra 1951! Den blev udarbejdet af FN i kølvandet på 2. verdenskrig og den blev ikke forbundet med nogen sanktioner. Det var en hensigtserklæring. Den bliver nu helt komisk brugt som et fupnummer af det Radikale Venstre. Utroligt at de kan skræmme nogen.

  Kommentar by amad — 8. december 2021 @ 17:35

 29. Konventionen er ikke bindende for folketinget, skulle der hav stået.

  Kommentar by amad — 8. december 2021 @ 17:36

 30. FAT DET.– Intet sker for at stoppe befolkningsudskiftningen af etniske danwkere før ” Holger Danske” vågner og masse likviderer NYHIPOERNE.

  Kommentar by dansker — 8. december 2021 @ 17:49

 31. afvist i off-topic
  https://www.youtube.com/watch?v=2JjHfUqKGOg

  Nigel Farage: Creation of a two-tier society is ‘very, very dangerous’

  Han siger : “heldigvis, England kom ud af EU”

  Man skal bare lytte til Von der Leyen for at forstå hvorfor.

  Kommentar by k.m. — 8. december 2021 @ 17:57

 32. Ingen partiers politik og ingen fjolsetingsmedlemmers (som alle er i et parti) kan gennemføres indenfor rammerne af den personlige frihed. Hvilket er en af grundene til at de ændrer lovene som de har lyst til uden hensyntagen til det enkelte menneske. Ændringerne kaldes nye love og tillæg til gamle love. Men meningen er at mennesket skal gøres ubetydeligt i forhold til flertallet og siddende diktator(er). Mens vi i de enkelte lande snakker om hvordan vi skal styre lammene (menneskene) rundt,snakker pengeudlånerne om hvordan de kan bruge denne styring til deres egen gevinst. Det er selvfølgelig ikke nemt at sætte sig ind i alle de af politikerne påfundne love,så de søger at gøre verden mindre,ved at lave sammenslutninger af lande. Det lykkes aldrig rigtigt helt for dem,så de tyr til at verden skal betjene sig af samme sprog (engelsk) hvorved de håber at kunne diktere lederne lovene.
  Desværre er vores nordiske udbyttere (skatteopkrævere) så uhistoriske,at de tror at bare de præsenterer deres nye skinnende mønter for os,vil vi tro at de er guld. Vi har gennemskuet årsagerne til inflation. Eller rettere årsagen. -At vi er så dumme at tro at penge staten trykker har værdi.
  Der er mange huller i denne kommentar. Men den der ved hvad Mogens Glistrup ville have svaret,kan udfylde dem.

  Kommentar by Nielsen — 8. december 2021 @ 18:31

 33. Nu er denne regeringsperiode vi lever i jo også bare et kæmpe bluffnummer. Når lortet en dag virkelig rammer ventilatoren, så kan man ikke regne med en skid. Vi har stadig en slap indvandrerlov og det har vi altid haft.

  Kommentar by Flaskeposten — 8. december 2021 @ 18:39

 34. Tænk sig, jeg er så gammel, at jeg kan huske et Danmark fri for muhamedanere og vilde negre. Det er blot 50 år siden, og jeg vil gerne have dette Danmark tilbage med kun hvide medborgere.

  Kommentar by Trivialitet — 8. december 2021 @ 19:42

 35. By Trivialitet 19:42

  Sådan et Danmarks vil jeg også have tilbage, tænk jeg kunne cykle gennem Utterslevs Mose sent om aftenen uden at være bange, det tør jeg ikke idag på højlys dag, Tingbjerg ligger op til vejen.

  Kommentar by IES — 8. december 2021 @ 20:41

 36. Jeppe Handwerk er uddannet frømand (sammen med Pingo) og snart milliardær på sin virksomhed Copenhagen Medical, der tjener styrtende penge på coronatests og vacciner.

  Danmark har brug en ny, stærk, visionær forretningsmand, der kan opbygge en meget vigig og rentabel virksomhed, kald den Copenhagen Deportation, der under våbenmagt indsamler alle muslimer og kører dem i lufthavnen og flyver dem til de varme lande i MENAP og dernæst sender regningen for hver enkelt tvangsdeporteret muslim af det offentlige.

  Kommentar by Trivialitet — 8. december 2021 @ 20:52

 37. Ham her Muhamed skal først på bussen hjem, når han sådan udøver dominansvold, uddeler håndmadder og tvinger en hvid dansk dreng til at knæle for ham og kysse hans fødder: https://youtu.be/CrkSt1xd40c

  Kommentar by Trivialitet — 8. december 2021 @ 20:58

 38. Gedekneppere og halenegre skal selvfølgeligt sendes tilbage til deres hjemlande. Det siger sig selv.

  Kommentar by Knee grow floydd — 8. december 2021 @ 21:32

 39. Off topic. Danmarks genetiske sammensætning (“hvor stammer vi fra”);som en pærevælling:meget homogent og sammenblandet indenfor DK. At vi havde Skåne, Halland og Blekinge viser sig også. Transport ad søvejene havde betydning (UK) men ikke så meget forbindelse til (i dag) Tyskland. Principal component analysis: Se figur 2: https://www.genetics.org/content/204/2/711

  Kommentar by barfbag — 8. december 2021 @ 22:16

 40. Slette-Mette henter nye vælgere:

  “De første evakuerede afghanere får opholdstilladelse

  I dag bliver de første evakuerede afghanere så meddelt den midlertidige opholdstilladelse, og flere forventer at modtage opholdstilladelsen de næste måneder.

  Udlændingestyrelsen har bl.a. derfor hævet landstallet for 2022 – antallet af personer, som forventes at skulle boligplaceres i kommunerne næste år – fra de tidligere 500 personer til 1.100 personer.”

  https://uim.dk/nyhedsarkiv/2021/november/de-foerste-evakuerede-afghanere-faar-opholdstilladelse/

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 9. december 2021 @ 01:00

 41. =>39. Udlændingestyrelsen:den er nemlig fyldt med udlændinge (pas-danskere), som med rund hånd uddeler opholdstilladelser til deres landsmænd (m/k) og menings- og tros-fæller.

  Kommentar by barfbag — 9. december 2021 @ 14:16

 42. Vi bør indføre totalt indvandringsstop nu fra alle ikke-vestlige lande. Gør det evt som et 5 års moratorium med mulighed for forlængelse. Det kræver ingen begrundelse.

  Det er vores ret som nation at gøre det ved en flertals vedtagelse i folketinget. Der er ingen, der kan tage den ret fra os. Der er ingen udenfor DK, der kan forhindre det eller gøre noget ved det. Sådan er den nationale selvbestemmelsesret. Den er et retsprincip, der betegner de forskellige nationers ret til at bestemme selv over deres egne anliggender.

  Kommentar by amad — 9. december 2021 @ 16:03

 43. Danmark forlader ikke Vest-USSR (Unionen af Sovjet-Socialistiske Republikker kendt som Sovjetunionen), kendt som EU, før om 100 år, når der er 5000 landbrugsbedrifter på hver ca. 500-600 hektar i landet. Før da sker der intet på masseinvasionsområdet. Japan er i stand til at holde en masseinvasion væk. Vi skal ikke bare afvise FNs konventions-diktatur, vi skal skabe en ny organisation og forlade FN (Forbrydernes Nationalforsamling), som direkte har udtrykt sit had til hvide mennesker. Hadet omfatter dog ikke de penge, der kommer fra hvide mennesker.

  Kommentar by barfbag — 9. december 2021 @ 16:23

 44. H.nielsen — 8. december 2021 @ 05:46: En klar fejl, hvis danskere fraskriver sig retten til at bosætte sig i resten af Norden. Hvis det hele ramler (og det er der vel 90%+ risiko for efterhånden), må de nordiske folkeslag samle sig på mindre plads (konsolidering), og her er den nordlige del af Skandinavien, Finland og Island de bedste bud på områder, hvor muslimerne kan holdes ude/fordrives, hvorimod Danmark næppe kan holdes med massiv indvandring til Tyskland.

  Kommentar by Odo — 11. december 2021 @ 15:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper