10. december 2021

Præster modtog truende Koran-sms: Sker normalt kun i ‘lande med en muslimsk majoritetsbefolkning’

Mindst tolv præster i Københavns Stift, Helsingør Stift, Roskilde Stift, Aarhus Stift mv. har modtaget truende sms’er med Koran-citater, beretter Kristeligt Dagblad. Flere har formentligt modtaget lignende beskeder, men har valgt ikke at anmelde sagen. Selvom vendingen ‘Forbereder du dig på at dø?’ i konteksten kun kan opfattes som en trussel, så betragter professor Jakob Skovgaard-Petersen det som ‘en mini-prædiken’. Et ‘usmageligt’ budskab, der kendes fra puritanske salafafister, men ikke noget han personligt ville forstå som truende.

Hvis det budskab Koran-tro prædiker til forveksling ligner dødstrusler, så er narrativet om ‘fredens religion’ et stykke fra skiven. Skovgaard-Petersen ignorerer de historiske erfaringer, og her skulle man måske høre mere på Jonas Adelin Jørgensen fra Folkekirkens Mellemkirkelige Råd, der sammenligner med trusler mod kristne i muslimske lande såsom Pakistan, Bangladesh og Indonesien. I’ve seen the future, brother. It is murder.

Fra Kristeligt Dagblad – Præster har modtaget truende sms’er: ‘Forbereder du dig på at dø?’ (kræver login).

‘Forbereder du dig på at dø?,’ lød den SMS som sognepræst Louise Britze Kijne modtog.

Beskeden rummede flere koran-citater:

‘Hvis nogen ønsker sig en anden religion end islam, så vil den ikke blive godtaget fra ham (Allah, red), og i det hinsidige vil han være blandt de fortabte.’

Og det lyder også:

‘Sandelig, Allah har forbandet dem, der fornægter troen og beredt dem en flammende ild.'”

(Kristne er mest truede i det Samuel Huntington kaldte ‘Hub of Islam’; Grafik: World Watch List)

“Trusler mod kristne præster er typisk noget, man kender fra lande med en muslimsk majoritetsbefolkning, fortæller Jonas Adelin Jørgensen.” (Kristeligt Dagblad)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/123736/trackback

32 Comments »

 1. Der må være al mulig god grund til at henvise til Sct. Glistrups info og advarsler om Islam:

  https://fremskridtdk.wordpress.com/2012/08/22/muhamedanerfrit-omrade/

  Kommentar by Karsten Lund — 10. december 2021 @ 11:58

 2. Og statsministeren har aflyst julen!
  Vi åbner igen efter eid!
  Julens kirke gang næste.

  Kommentar by P — 10. december 2021 @ 12:10

 3. M u h a m e d a n e r e

  Kommentar by Trivialitet — 10. december 2021 @ 12:11

 4. Politiet er ikke så skarpe til det der SMS.

  Kommentar by Bastardo — 10. december 2021 @ 12:28

 5. Nu er professor Jakob Skovgaard-Petersen jo heller ikke den skarpeste kniv i skuffen, bare se på disse udtalelser fra Den Store Hukommelse:

  ”Uklogt at støtte forfulgte kristne i Mellemøsten, da mellemøstlige mentaliteter tænker i dem og os, men at vi i Vesten har en anden agenda, og gå i dialog med dem om kristnes rettigheder.”
  (Jakob Skovgaard-Petersen, professor på Institit for Tværkulturelle og Regionale Studier, i ”Religionsrapport” på P1, og Uriasposten 25.11.2014). Han har i 2020 udgivet bogen ” Muslimernes Muhammed – og alle andres”.

  Og denne ytring fra “klogesen”:
  ”Så vidt jeg kan se, er det heller ikke sådan, at egypterne nu i stort antal vil gå hen og stemme på Broderskabet”.
  Ved valget gik det lige modsat end hvad JSP havde profiteret. Hele 69% af stemmerne gik til islamister og hardcore salafister. (NewSpeek 03.10.2017, artikel af Cain).

  Fra det prestigefyldte egyptiske al-Azhar Universitet, udgik i september 2017 en fatwa fra den lærde professor Sabri Abdel Raouf, hvor han højtideligt forkyndte at en ægtemand udmærket kunne have samleje med sin afdøde kone, et såkaldt ”afskedssamleje.” (JP-” International ”s.14, 01.10.2017 artikel af korrespondent Eva Plesner).

  Kommentar by der Adler — 10. december 2021 @ 12:49

 6. Det virker ikke som om, at Jakob Skovgaard-Petersen er sin professortitel værdig ved at snakke den slags trusler ned.

  Kommentar by traveler — 10. december 2021 @ 13:12

 7. > ørnen
  Når vi trues og tvinges til at betale til staten,holder den sig bedst ved at samarbejde med de mest uduelige.

  Kommentar by Nielsen — 10. december 2021 @ 13:15

 8. Det kan ikke siges ofte nok, at EU-kandidaten Tyrkiet ligger i ‘Hub of Islam’. Hvad angår Kina og Indien dominerer andre agendaer end islam, så kortet misinformerer desværre.

  Kommentar by traveler — 10. december 2021 @ 13:16

 9. Uden at forlange at politiet skal passe deres arbejde kunne det være meget interessant at vide om det er en enkel af islams raske svende eller om der er tale om en udredt trend i islamiske kredse.

  Politiet er til grin i hele det islamiske miljø, og vel efterhånden også i Danske kredse.

  Kommentar by Santor — 10. december 2021 @ 13:42

 10. Muslim nomineret til Cavlingprisen 🤮🤮

  Nagieb Khaja, Jeppe Findalen, Thomas Foght og Magnus Mio fra Ekstra Bladet for Mettes Uønskede Børn

  
De fire journalister fra Ekstra Bladet nomineres for artikelserien Mettes uønskede børn om de børn med dansk tilknytning i syriske fangelejre.

  Artikelserien afslører blandt andet mørklagte vurderinger mellem efterretningstjenesterne FE, PET og regeringen. Tre kvinder og 14 børn blev efterfølgende evakueret fra fangelejrene al-Hol og al-Roj i Syrien.

  —Det er eksemplarisk journalistik om samfundets inderste magt og samfundets yderste og mest udgrænsede borgere. Mellem centrum og periferi befinder sig en offentlighed, der har krav på oplysning, og Ekstra Bladet har med Mettes uønskede børn løftet en vigtig opgave, som ingen andre kunne, står der i den ene indstilling, som er underskrevet af 14 journalister og to forskere.

  Kommentar by Trivialitet — 10. december 2021 @ 13:44

 11. Luk den kristne narreforestilling og efteruddan præsterne til fodtusser i generobringskorstoget

  Kommentar by Ego — 10. december 2021 @ 14:15

 12. Nu har politiet arresteret en 21 årig kvinde som anbragte en bombeattrap ved en kirke i Esbjerg.

  https://nyheder.tv2.dk/krimi/2021-12-10-politi-finder-bombeattrap-ved-midtby-kirke-i-esbjerg

  Kommentar by Santor — 10. december 2021 @ 14:27

 13. Islam is the last refuge of every religious scoundrel.
  Sandelig, alle har forbandet dem, der fornægter troen på fornuften og beredt dem en kold tyrker.

  Kommentar by Gustav Jensen — 10. december 2021 @ 14:28

 14. Er der virkelig 12 præster i de 5 stifter som vores muslimske venner ikke kan lide? Det må da være et hårdt slag for landets biskopper, der alle som en er venner med og store støtter af islam.
  Kan det virkelig passe at der stadig er præster der ikke drikker dialog-kaffe eller måske ligefrem prædiker kristendom og således krænker biskoppernes muslimske venner?
  Biskopperne må slå hårdt ned på disse 12 præster, der måske oven i købet er kristne. De hører overhovedet ikke hjemme i Den Danske Folkekirke, hvor bibelen for længst er udskiftet med dialog kaffekanden.

  Kommentar by bjarne Binee — 10. december 2021 @ 14:34

 15. Håber at dette kan være med til at vække de mange uduelige, naive og forræderiske danske folkekirkepræster, som har mødt de fremmede med åbne arme.

  Kommentar by Peter Nielsen — 10. december 2021 @ 14:37

 16. Jakob Skovgaard-Petersen forsker, blandt andet, i noget han betegner som: Moderne islam – Fik I den? Moderne islam. Gad vide hvad Moderne islam er for et dyr? – Er det mon når grupper af indvandrede lav IQ læseretarderede muslimske mænd voldtager- og hærge sagesløse hvide piger/drenge? – Spyt endelig ud Skovgaard-Petersen! Dølg ikke din kolossale viden for os uvidende danske tåber!

  Kommentar by T. Flodur — 10. december 2021 @ 14:39

 17. Dansk Europamission har rigeligt med marterialler derom, og også fra Barnabas Foundation. Jo flere Muhammedanere jo mere skal man selvfølgelig regne med den slags trusler. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com (SIAD er ikke længere på FB, men kan kontaktes via hjemmesiden….ellers Støt Danske Patrioter…et gæt herfra de er ligeså gode), eller støt http://www.frafalden.dk. God jul og godt nytår. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 10. december 2021 @ 15:19

 18. Sker normalt kun i ‘lande med en muslimsk majoritetsbefolkning’

  Med den omklamring af alt og alle er der ikke noget at sige til, de kære væsener tror, de har flertallet

  he he, alle de politisk korrekte tordnede på Nationen, når jeg skrev, at vi ville få kollektive straffe. Det kan vi ikke have i et retssamfund. bla bla. Here it comes, et multietnisk samfund kræver andre domme

  https://ekstrabladet.dk/krimi/tre-familiemedlemmer-doemt-for-drab-paa-55-aarig/9038712

  Kommentar by tavsen — 10. december 2021 @ 15:20

 19. Den socialdemokratiske regering bliver nu mod sin vilje nødt til at sørge for, at der bliver lavet undervisningsmateriale om Muhammedkrisen til elever i folkeskolen.

  Det sker, fordi et flertal i Folketinget bakker op om et beslutningsforslag. Det pålægger regeringen, at der skal laves læringsforløb om Muhammedtegningerne, som lærerne kan bruge.

  Beslutningsforslaget er stillet af oppositionen. Men med opbakning fra støttepartiet SF er regeringen nu kommet i mindretal.

  Det er lidt mere end et år siden, at den franske geografi- og historielærer Samuel Paty blev dræbt, fordi han havde vist to af Muhammedtegningerne i forbindelse med undervisningen.
  /ritzau/

  Kommentar by Trivialitet — 10. december 2021 @ 15:22

 20. Coming to a place near you very soon.
  Den opførsel benytter muslimer sig kun af hvis de føler sig ovenpå, hvis de selv tror de har magten.

  Kommentar by Den Nervøse — 10. december 2021 @ 16:31

 21. ” Nye Borgerlige” ekskluderer medlemmer som advarer mod den islamiske trussel.– Er forkvinden bare en dum blondine????. Samtidig er hun slyngveninde med radigale nyhipoer. –Kan ses på meningsmålingerne.

  Kommentar by dansker — 10. december 2021 @ 17:28

 22. Folkeskolen og Muhammed, en lille sejr for Nye Borgerlige

  Kommentar by k.m. — 10. december 2021 @ 17:30

 23. 1728 Der synes kun at være to veje: Paludan eller Perkistan

  Kommentar by Ego — 10. december 2021 @ 17:59

 24. Dette kort er ikke up to date. Sverige burde være knaldrød.

  Kommentar by Thor — 10. december 2021 @ 18:28

 25. dansker — 10. december 2021 @ 17:28:

  Pernille Vermund og Nye Borgerlige mener, at en afrikaner, araber eller kineser kan “blive dansker” ved at have rette “sindelag” og såkaldte “værdier”, hvilket selvfølgelig ikke stopper, men muliggør Den Store Befolkningsudskiftning.

  Kommentar by Peter Nielsen — 10. december 2021 @ 20:39

 26. https://nyheder.tv2.dk/krimi/2021-12-10-politi-finder-bombeattrap-ved-midtby-kirke-i-esbjerg-tre-sigtet

  Andre har den også.

  Karriereakademikerne i staten hader kristendommen og nationalstaten, så derfor kongehus, kirke og præster skrives ud af lovgivningen? Hvad bedriver Dansk Folkeparti, Nye Borgerlige eller de ‘Konservative’ egentlig tiden med på Christiansborg?

  F.eks. blev lovteksten i bekendtgørelsen om gældssanering (det er jo Line Barfod’s speciale) ændret i november, således at § 4 fik en mere ‘inkluderende’ ordlyd:

  “I § 4, stk. 4, nr. 6, ændres »trossamfund, der er anerkendt ved kongelig resolution, eller som kirkeministeren har godkendt som trossamfund ved i medfør af ægteskabslovens § 16, stk. 1, nr. 3, at bemyndige eller at give tilsagn om at ville bemyndige en præst i trossamfundet til at foretage vielser med borgerlig gyldighed« til: »anerkendt trossamfund«.”

  Kommentar by Polka — 10. december 2021 @ 21:12

 27. Dette forsætter, vi bliver bare mere og mere truet, bare vendt til islam dominerer mere, så er det for sent.

  Kommentar by IES — 10. december 2021 @ 21:53

 28. 27; i guder, hvor er du dog helt ekstremt paranoid og ubegavet at høre på… klamme kældermenneske

  Kommentar by Kit — 10. december 2021 @ 22:08

 29. Den store trussel er ikke de 57 muslimske lande, men de øvrige socialistiske, hvis regerende klasse prøver at myrde os alle

  Kommentar by Ego — 10. december 2021 @ 22:39

 30. Netop her til morgen havde P1 Morgen, som jeg paradoksalt nok ofte lytter til når jeg børster tænder og laver kaffe, et af deres sædvanlige indslag til fordel for de stakkels muslimske ofre for de onde danskeres racisme. Denne gang var det en indsats for at få effektueret strengere straffe for racistiske bemærkninger og tilråb mod indvandrere. Selvfølgelig ikke et ord om muslimske indvandreres vold og trusler mod etniske danskere. Det har jo ikke noget med racisme at gøre. Racisme kan jo kun i det politisk korrekte cancel-segments forestilinger noget hvide mennesker kan udøve. Hånende ord fra hvide mennesker mod brune og sorte, er selvfølgelig lang værre end vold, voldtægt og trusler begået af muslimer.

  Kommentar by JC — 11. december 2021 @ 11:15

 31. T. Flodur — 10. december 2021 @ 14:39.
  Moderne islam er når man tiltrækkes af grænsehegn til civiliserede lande, for der er det nemt at snige sig igennem og man behøver ikke bruge våben, men skal bare flæbe ‘asyl’ for at få gratis adgang til alle civilisationens behageligheder.
  Som muslim er man da godt dum, hvis man ikke prøver alle de gratis tilbud hos de troskyldige kristne.

  Kommentar by Gustav Jensen — 12. december 2021 @ 15:48

 32. Har har har. Så I konservative bliver bøssekarle. Ligesom ham der Søren Pape.

  Kommentar by Ole Larsen — 12. december 2021 @ 16:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper