10. december 2021

Skuddræbt 21-årig var tiltalt for dødstrusler mod Paludan: Efterlod ‘håndgranat’ før Koran-afbrænding

Jeg omtalte torsdagens skuddrab på Nørrebro, men fik ikke blogge om fredagens skuddrab i Rødovre, eller lørdagens skuddrab i Herlev. De fleste skuddrab er i reglen internt islamiske, og når den som lørdagens likvidering foregik på en vandpibecafé, så farer det gennem sindet som underlægningsmusikken i Magasin.

Her en historie fra TV2 Lorry, der sætter Siddique-segmentets harme over højrefløjens retorik i relief – Tiltalt for håndgranat ved Paludan-demo dræbt i serie af skudopgør.

“En 21-årig mand, der natten til tirsdag blev skudt og dræbt i Herlev, var ifølge TV 2s oplysninger tiltalt for at efterlade en håndgranat på Blågårds Plads inden en Rasmus Paludan-demonstration i april 2019.

Inden demonstrationen malede han ifølge den oprindelige sigtelse ‘Død over Paludan’ med sort spraymaling henover pladsen. …

Da den dengang 19-årige mand blev fremstillet i grundlovsforhør 17. april 2019 sigtet for dødstruslen og for at have placeret håndgranaten på Blågårds Plads på Nørrebro i København, havde Rasmus Paludan gennem længere tid tiltrukket sig stor opmærksomhed ved at afbrænde koraner…”

(Nørrebro, april 2019; Foto: Snapchat)

Oploadet Kl. 22:10 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/123745/trackback

17 Comments »

 1. Det var én, så mangler vi bare resten.

  Sæt jer ned inden at i ser denne video, hvis i ikke har fået Kill Bills blodhug glæd jer, og hvis i har, så tænk over hvad i vil gøre ved Forbryder Mette og alle dem der har støttet hende. God fornøjelse – https://rumble.com/embed/vnvd7i/?pub=cc6h2

  Kommentar by piphans — 10. december 2021 @ 23:58

 2. Banderne og dens medlemmer har samme “ære og skam” codex som islam resonere med. En muslim sagde engang, at kritik af islam var som en kritik af hans families og dens ære.Et forsvar for bandens, familiens og islams ære er sikkert det samme for mange. Jeg mener også, at mange kriminelle i fængsler har været rekrutteret af radikale muslimer.

  Kommentar by CCC — 11. december 2021 @ 00:07

 3. Allah tog sin søn hjem… wallah, miraklet er sket

  Kommentar by redneck — 11. december 2021 @ 00:09

 4. Blot Endnu En Død Perker

  – Negere Med Attitude fra området Compton tæt ved Englenes By

  Kommentar by KineserSnot — 11. december 2021 @ 00:19

 5. Så blev Jussie Smollett der iscenesatte sit Hoax for at skaffe opbakning til Kamala Harris “Anti-Lynch Bill” i slutningen af Januar 2019, dømt for sine løgne.

  twitter.com/CoryBooker/status/1090341255786184704

  http://www.congress.gov/bill/115th-congress/senate-bill/3178/text

  Det bare ærgerligt at medierne ikke gør det oprigtige motiv klart og istedet spiser folk af med at han ville forsøge at gøre sig selv mere populær, ved at få sympati oven på LGBTQ+/BLM-bølgen….

  Smolletts påstod han fik tilsendt et trusselsbrev hvor der stod “Du skal dø, Sorte Bøsse” Og blev opsøgt af to mænd med en MAGA-hatte, der råbte “Det ham Nigger Bøssen fra “Empire” og “Det her er MAGA-land” og gav ham en løkke om halsen.

  Kommentar by KineserSnot — 11. december 2021 @ 00:33

 6. Så intet er tabt dér, men det vidste vi nok godt i forvejen.

  Kommentar by Lukket fest — 11. december 2021 @ 00:56

 7. Venstreekstremistiske enhedsliste journalist Signe Julie Andersen:

  “Der gik ikke mange minutter af Rasmus Pauldans demonstration på Blågårds Plads påskedag 2019, før personer i området gik til modangreb.

  “Modangreb”??
  Som om en lovlig demonstration i ytringsfrihedens navn er et “angreb”?…

  https://www.tv2lorry.dk/koebenhavn/efter-udsmidnings-drama-nu-faar-familier-alligevel-lov-til-at-blive-boende

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 11. december 2021 @ 01:29

 8. der har vi dem, en flok retarderede aber der vil dræbe for deres hjernedøde massemorder af et psykopat-svin og dem skal pladderhumanistiske naive venstreorienterede mennesker nu undervise i religionskritik…hvad kan gå galt?

  “franske samuel var jo selv ude om det” plejer at være deres nosseløse retorik…, bukke og skrabe for en psykopat, kysse sko på en massemorders disciple og sammenligne ham med grundlæggeren af moderne vestlig etik og retsstaten. Jesus var modstander af et kalifat, han gik ind for adskillelse af religion og retspraksis gennem sætningen: giv kejseren hvad der er kejserens…, den sætning er fundamentalt vigtig for udviklingen af vestlig retspraksis.

  ja, ved godt at vi lever i et post-kristent samfund og tror ikke på genopstandelsen selv, men vil 100% hellere have jesus fra nazareth som nabo end den idiot til muhammed.

  den ene vender den anden kind til og lader sig korsfæste, taler med de udstødte, gør ifølge overtroen vand til vin, skelner ikke mellem ren og uren mad (kosher/halal/haram), men går i stedet op i hvad der kommer ud af munden og bryder dermed med de “lærdes” dogmatik, den anden grundlægger et kalifat og dræber, 2 sider af den samme mønt? min bare røv!

  få kylet tilhængerne af den fascist ud af Europa før de er så mange at de tvinger os til at følge deres analfabetiske abe-leder.

  selv de fredelige af dem tør ikke kritisere deres forpulede “profet”.

  muhammed er en galning, end of story.

  kristendom og islam er ikke det samme, muhammed er ikke værd at samle på, jeg vil sgu ikke anerkende ham som noget som helst, fuck nu af med den diplomatiske forbrødring mellem trosretningerne, muhammed erobrede mellemøsten gennem personligt at dræbe andre.
  nu lader vi ham erobre højtudviklede lande fordi ingen tør skabe en dårlig stemning ved at påpege at hans åndelige efterkommere ikke er velkomne her.
  den dårlige stemning er her ellers i forvejen, fordi korandyrkerne ikke lader sig assimilere.
  ved godt at ledere, historisk set, har gjort forfærdelige ting i kristendommens navn, mig bekendt har jesus ikke handlet sådan.
  for hundrede år siden var ham muhammed blevet hængt, i nutiden sat i livsvarigt fængsel, eventuelt udsat for medicinsk kastration.

  p s y k o p a t

  dem der undskylder og forsvarer muhammed er ikke opmærksomme på hvad de lukker op for, forsvarer man muhammed, da forsvarer man kalifatet og islamisk stat, for det var sådan han levede!

  de fattesvage bliver ved med at omtale ham som en jesus 2, det er så tåbeligt…

  definitionen på at være kristen indbefatter principielt troen på genopstandelsen (trosbekendelsen), fjerner vi det overnaturlige aspekt indser vi dog at det nye testamente var en revolutionerende og særdeles nyskabende tankegang og at væremåden hos jesus gennemsyrer vores moderne, frie samfund.

  desværre bliver det med at vende den anden kind til misbrugt af pladderhumanister som ikke hurtigt nok kan komme op at hænge på et kors, selvskadende masokister som de er.

  når en kulturfremmed beder en dansker om at kysse sin sko, så er det rigtige svar ikke at bøje nakken men derimod at losse den invasive kræftsvulst ud af Aftenlandet.

  jesus er da en inspirationskilde for fredelig opførsel, men et ideal er netop et ideal og idealer skal ikke efterleves når ens civilisation er på vej til undergang.

  ja, tænk sig at vi lever i en velfærdsstat som nu ser det som den vigtigste opgave at give fremmede de ting vi har fået i arv.
  det er kun en virkeligt syg og fortænkt stat der lukker fjender ind og giver dem af de gaver der er folkets.
  det er dekadent så ingen fatter det at åbne sin dør og at pille låsen af den og at sige til den indtrængende at hans værdier da er lige såfjong som ens egne, ja, at ens egne værdier er underordnede.

  jeg hader det 21. århundredes akademikere og intellektuelle, de har ingen livsvilje og opfatter ikke deres baggrund som noget der er værd at forsvare, velkommen til det historieløse og selvfornægtende samfund, det vildeste er at folkekirkepræster og paven står og byder de fremmede velkomne, smagløst, blottet for integritet er det sgu.

  er ikke katolik, men er der ikke en eller anden med magt og indflydelse der kan fortælle paven at han er en lallelde spasser,
  han opfører sig præcist som verdslige globalist-ledere der har mere travlt med at slikke muhammeds sko og at tale kinas diktator efter munden for at komme frem i de fine rækker. men hvad er det som paven forsøger at opnå, mig bekendt er der ikke en højere rang at lefle for at indtage hvis man harden position, men det viser vel bare at han er en marionet og at organiseret religion er en billig luder, intet nyt under solen. Paven er en spytslikker.

  Kommentar by konservativ — 11. december 2021 @ 05:13

 9. Muhammed skabte sit rige ved at dræbe.
  Jesus skabte sit ved at lade sig dræbe.
  Blaise Pascal

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 11. december 2021 @ 06:23

 10. afvist i off-topic
  forsøger her, som kommentar til politikeres syn på ytringsfrihed, og hvordan pressen prioriterer nyhedsstrømmen.

  Jacinda Arden, New Zealand premiereminister : We’ve also seen the spread of misinformation on covid through social media. So we made it a priority to establish a “public interest journalism fund” to help our media continue to produce stories

  Da er medier ikke længere uafhængige nyhedsformidlere, men statsstyret propagandamaskiner.
  Globalister/kommunister forsøger at samle hele verden under deres kontrol = ingen frihed, kun undertrykkelse og slaveri.

  Kommentar by k.m. — 11. december 2021 @ 07:44

 11. Blev han kørt direkte til en forbrændingscentral?
  Forhåbentlig ikke – det ville bidrage til luftforureningen i Danmark.

  Kommentar by Gustav Jensen — 11. december 2021 @ 08:42

 12. https://www.bitchute.com/video/No3eRWF6WcQs/
  the illusion of choice is how you brainwash 7 billion people

  medier, løgn og manipulation

  Kommentar by k.m. — 11. december 2021 @ 10:14

 13. Nååå…det var ham med håndgranaten!!!

  Men bortset fra den lille sag og de mange andre var han bare sådan en god og sød dreng….siger hans mor i alle tilfælde!!!

  Det var da godt han fik lov at blive en god muslim!!!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 11. december 2021 @ 11:12

 14. Muhamedanere – hvad bidrog han lige med, i sit liv?

  Kommentar by Bastardo — 11. december 2021 @ 11:50

 15. KineserSnot — 11. december 2021 @ 00:33:

  Selv her efter dommen får han stadig støtte-erklæringer fra BLM og andre Anti-Hvide.

  Kommentar by Peter Nielsen — 11. december 2021 @ 20:31

 16. Apropos Paludan – hvad er der sket med ham? Har han fået mundkurv på eller holder han frivilligt lav profil??

  Kommentar by Cebber Jensen — 12. december 2021 @ 11:09

 17. @11:09 Rasmus Paludan er færdig.

  Han er kørt træt i at brænde koraner af, og medierne er trætte af at omtale hans cirkus.

  Kommentar by Trivialitet — 12. december 2021 @ 15:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper