11. december 2021

Radikal ordfører: Moskéer fremmer integrationen, giv muslimer bedre mulighed for at praktisere Islam

I torsdagens udgave af Alis fædreland på Radio Loud, var De Radikales integrationsordfører Anne Sophie Callesen i studiet til en debat om integration. Her diskuterede de blandt andet Muhammedtegninger, som en del af folkeskolens undervisning. Det var en kompleks affære måtte man forstå, og der var mange forskellige tilgange til problematikken. En af dem var flere moskéer. At dødsstraf for blasfemi (qua kildegrundlaget) er en integreret del af Islam, skænkede hun ikke en tanke. Partiets tre byrådsmedlemmer i Århus hedder Rabih Azad-Ahmad, Mahad Yussuf og Metin Aydin. Mon ikke de er helt på linje.

Anne Sophie Callesen, Integrationsordfører, De Radikale: … noget af det, der er rigtigt vigtigt, det er jo også, at vi får tingene ud i det åbne. Spørgsmålet om tro for eksempel. At man har mulighed for – det er jo tit en kommunal diskussion: Må man få en ny moske? Og så videre. Hvor jeg bare vil sige: Jeg vil rigtigt meget råde alle kommunalbestyrelser til at give mulighed for de her moskeer, fordi så får man det ud i det åbne. Så bliver der flere af den slags moskeer, som er er åbne, hvor man kan se, hvad der foregår, og så vil dem, som nu foregår i det skjulte, og hvor man prædiker had og vold, de vil forhåbentlig blive fortrængt, når man får nogle reelle alternativer. … Få det ud i det åbne. Religion, giv dem mulighed for at praktisere den.

(Collage: Anne Sophie Callesen, De Radikale; Foto: Facebook)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/123772/trackback

75 Comments »

 1. Ifølge lærde Islamister, så er Moskeerne er et symbol på den magtovertagelse der langsomt finder sted.

  Moskeerne er en skamplet på integrationen, ingen danskere ønsker at Islam skal fylde så meget i Danmark.

  Kommentar by KineserSnot — 11. december 2021 @ 12:13

 2. Diktatyrken erdogan :

  “Moskeerne er vores militærbarakker, kuplerne er vores hjelme, minaretterne er vores bajonetter og de troende er vores soldater.”

  Naive, for ikke at sige snotdumme, Anne Sophie Callesen burde holde sig fra emner hun ikke ved noget om. Tag et lille kursus i islam, din dumme gås.

  Kommentar by Santor — 11. december 2021 @ 12:30

 3. Hvorfor er det, at radikale er så ufatteligt naive, for ikke at sige direkte stupide???
  Eller er sandheden, at de bare er en flok simple landsforrædere!?!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 11. december 2021 @ 12:37

 4. Anne Sophie Callesen: “(…)giv muslimer bedre mulighed for at praktisere Islam” – Wow! – Henset til de seneste dages skyderier og myrderier, så går det vel ganske gelinde, det der med at praktisere Islam? – Hvilke yderligere tegn/beviser på islamisk entrepreneurship er det mon fru Callesen efterlyser?

  Kommentar by T. Flodur — 11. december 2021 @ 12:52

 5. Ondskab pga. uvidenhed?

  Kommentar by ino — 11. december 2021 @ 13:13

 6. Et par lig i lasten gør tilsyneladende ikke indtryk på fru Callesen – Er det mon en regulær krigszone/total udbombning af Vesterbro (New Nordic Beirut) som fru Callesen finder rimelig, alt for at efterkomme den islamiske trang til at udtrykke sig/komme til orde?

  Kommentar by T. Flodur — 11. december 2021 @ 13:18

 7. Anne Sophie Callesen taler enten imod bedre vidende eller er intelligensmæssigt udfordret i særdeles svær grad. Manglende indsigt i en problemstilling, har aldrig afholdt en radikal fra at udtale sig.
  Udtalelser af naivitetens nyttige idioter, er sjældent en markør for viden og indsigt.
  ASC politiske talent er tyndere end et norsk fladbrød. Som de fleste ved, så er de radikale stærkt åndshandicappet fra fødslen.

  Kommentar by der Adler — 11. december 2021 @ 14:09

 8. Konen er jo top-naiv.

  “og så vil dem, som nu foregår i det skjulte, og hvor man prædiker had og vold, de vil forhåbentlig blive fortrængt”

  Fredagsprædiken i Masjid Al-Faruq-moskéen på Heimdalsgade på Nørrebro i København:

  “Dommedag kommer ikke, førend muslimerne bekæmper jøderne og dræber dem. Jøderne vil gemme sig bag klipper og træ, men klipperne og træerne vil sige: Oh, muslim, Oh Allahs tjener, der er en jøde bag mig, kom og dræb ham.”

  https://www.tv2lorry.dk/kobenhavn/praediken-i-norrebro-moske-ses-som-opfordring-til-jodedrab

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 11. december 2021 @ 14:14

 9. Kære Anne Sophie:

  Læs koranen. Så får du islam ud i det åbne.

  Kommentar by Bastardo — 11. december 2021 @ 14:35

 10. Ole Mejlstrøm ” hvorfor er det , at Radikale er så ufatteligt naive”,mit bud er , måske er der for mange kvinder i den klub.Så måske var det i virkeligheden en rigtig dårlig ide , dengang disse fik stemmeret.

  Kommentar by hartvig jensen — 11. december 2021 @ 14:46

 11. Kommentar by Ole Mejlstrøm — 11. december 2021 @ 12:37

  JA! Det har de altid været…din egen folkeskolelærer, din præst, din nabo og alle de andre hundredtusinder af danskere, som du møder på p-pladsen ved brugsen!

  De er ikke kun naive og dumme…næææ de gør det helt bevidst og med vilje…de hader os andre, landet og dem selv…og det eneste de har i hovedet er frygten for at fremstå som onde og ikke vise sin godhed tydeligt nok!

  De er ekstreme på en snigende ondskabsfuld måde…for satan hvor jeg hader dem…ikke mindst sådan nogle lede tøser som dem i R.

  Og det værste er, at når det hele bundvender med islam øverst, så ved jeg godt hvad de vil skrige…HJÆÆÆÆLP! Så vil de have os andre til at redde dem…men vil vi? Eller er det mere retfærdigt at lade dem i stikken og lade dem høste det de har sået?

  Kommentar by Black Watch — 11. december 2021 @ 14:52

 12. I relation til den nuvaerende situation i landet er dame mennesket jo en landsforraeder der er vel ingen anden betegnelse for hendes standpu nkt.Kan hun undskyldes ,med en tilsyneladende bundloes uvidenhed tror det naeppe

  Kommentar by dunk — 11. december 2021 @ 15:05

 13. Det Radikale venstre er Danmarks største forsamling af Dunning Kruger mennesker…

  https://da.wikipedia.org/wiki/Dunning-Kruger-effekten

  Kommentar by Christian Sørensen — 11. december 2021 @ 15:18

 14. Det er risikofrit at sige, at vi skal have flere muslimer i Danmark, men ikke at sige, at vi skal have færre muslimer i Danmark.

  Kommentar by Ole Madsen — 11. december 2021 @ 15:40

 15. Nogle af vores politiske karklude, udviser en så destruktiv adfærd overfor egen kulturkreds, at man må mistænke dem for at have siddet og snittet sig selv med barberblade i puberteten!

  Man kan nu engang ikke ændre en dårlig situation, hvis man bliver ved at stemme på det samme. Men bør vi ikke snarere lære af den, og blive klogere, ved at tage fat i nældens rod, og ikke lade ukrudtet brede sig!

  Mindst 13% af den danske befolkning bekender sig i dag til en voldskultur, som er helt uforeneligt med det danske livs-og værdisyn, for ikke at tale om den ligestillingskultur, som indfødte danske kvinder har erhvervet sig de sidste 100 år.

  Mod de stadige beskyldninger om racisme, kan man ty til trøst hos den store norske digter Arnulf Øverland, der har skrevet om nødvendigheden af, at der findes rå og simple mennesker, som rent ud siger det, de mener skal siges i sandhedens interesse. Jeg håber jeg er et sådant råt og simpelt menneske. Focus efter 40 års indvandring, er fortsat: -Vi blev aldrig spurt.
  Befolkningen er af sine politikere og dens eftersnakkere, blevet fyldt med løgn og halve sandheder, fortielse, manipulation, svindel og propaganda.

  Kommentar by der Adler — 11. december 2021 @ 15:45

 16. Denne kommentar er egentlig beregnet på “Skuddræbt 21-årig var tiltalt for…” 10.dec. d.å. Men den er lige så vvelplaceret her.
  Man kan med fordel rydde alle danske byer for brune mennesker. Rydde betyder vise dem tilbage til deres hjemlande.

  Kommentar by Nielsen — 11. december 2021 @ 15:49

 17. Pissetastatur. Velplaceret

  Kommentar by Nielsen — 11. december 2021 @ 15:51

 18. Nå, det er radigalebashingdag. Alle partierne i folketinget er det samme socialistparti

  Kommentar by Ego — 11. december 2021 @ 16:08

 19. Sig mig er hun dum?
  Moskeerne er vores kaserner og minareterne vores bajonetter. Hvor meget mere skal det skæres ud i pap før en radikal fatter det?
  Efter 40 års uhæmmet indvandring, hvor integration endsige assimilation er en saga blot, det er intet mindre en en dundrende fiasko, hvordan kan en radikal være så blind for hvad der i virkeligheden sker, at hun kan sige sådan noget sludder?
  Der er et problem med De Radikale, de har altid uret og det har de haft siden 1905! De siger og gør konsekvent alt det forkerte. Det er som om de overhovedet ikke forholder sig til hvad der sker omkring dem. Alligevel bliver en lille sej kerne af vælgere ved med at stemme på dem. Engang var det husmandpartiet, men da der ikke er så mange husmænd tilbage, er de blevet partiet for de verdensfjerne intellektuelle, dem som får sære og tåbelige ideer uden bund i virkeligheden, og som udtænker mærkelige og uduelige samfundsmodeller, som kun er noget der virker hvis du indtænker umulige parametre i dine modeller, f.eks at multikultur kan lade sig gøre uden at det fører til en opsplitning af samfundet, og at løven og lammet går rundt side om side ude på savannen og græsser sammen! Kort og godt, de fører en verdensfjern og naiv politik!

  Kommentar by Den Nervøse — 11. december 2021 @ 16:13

 20. > KaSchnot 12:13
  Skal de nu integreres? Eller skal de sendes hjem? Du plejer ikke at argumentere for fremmedes tilstedeværelse i Danmark.
  > Kit
  Hvilken -isme tilbeder du selv?
  Og inden du kalder mig noget,skal jeg orientere dig om at jeg abonnerer på voluntarisme.

  Kommentar by Nielsen — 11. december 2021 @ 16:19

 21. Kommentar by Kit — 11. december 2021 @ 15:53

  Kit du laver ikke andet end at kalde folk Nazister i kommentarsporet. Hold nu din kæft.

  Kommentar by KineserSnot — 11. december 2021 @ 16:20

 22. Kommentar by Nielsen — 11. december 2021 @ 16:19

  Jeg operer i to sammenhænge, den gense også den sande.

  I den gense, så taler jeg om integration og de reel-politiske tiltag der er til hverdag i Danmark.

  I den sande, så taler jeg om hvordan vi kan vinde det tabte tilbage, når vores magthavere ikke længere har magt nok til at ødelægge vores samfund, med utopiske forestillinger.

  Kommentar by KineserSnot — 11. december 2021 @ 16:21

 23. Man kan være selektivt bevidst uvidende, især når man har mere tilbøjelighed til følelser end til fornuft. Se bare de fleste danske politikere – de fravælger bevidst den virkelige virkelighed i det politisk/religiøse system ‘islam’.
  Måske fordi den politiske tæft, også kaldt egoistisk opportunisme, sammen med sære moralske kvababbelser dikterer politikerne hvad det er opportunt at fortælle vælgerne fremfor hvad virkeligheden er.
  Men som Abraham Lincoln sagde, kopieret efter franskmanden Jacques Abbadie:
  You can fool all the people some of the time and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time.
  Den sætning glemmer de radikale selvbedrageriske hunner konstant.

  Kommentar by Gustav Jensen — 11. december 2021 @ 16:41

 24. Spørgsmål til Anne Sophie Callesen:

  Hvis vold og had skal ud af islam, er der nærmest intet at komme efter i moskeerne. Hvorfor ikke bare forbyde alle dele af en tro (her islam), der opfordrer til vold og had?

  Hvis nogle da fortsat gerne vil i moske, så er der rigeligt med moskeer i deres hjemlande/alle islamiske stater og der kan de få den fulde tekst af koranen, som jo ikke “bare” opfordrer til vold og had, men direkte påbyder det.

  http://www.islaminfo.dk/artikler_kategorier.asp kan du indhente de mange oplysninger om islam, som du åbenbart ikke kender og via islaminfo kan du også give dig til at sortere i koranens indhold og så se hvad der bliver tilbage, hvis vold, mord og had bliver taget ud.

  Ps.
  Jeg vil lige fortælle dig, at “de vantro” er ALLE OG ENHVER der ikke overholder koranens påbud til punkt og prikke, hvad enten de er muslimer, kristne, asatroende, slet ikke troende eller “godheden selv”.
  Blot et ønske om ændre at islam/koranen er i øvrigt lig med den sikre død.
  Syntes du så stadig vi skal have flere moskeer i Danmark???

  Kommentar by M.S. Carstens — 11. december 2021 @ 17:14

 25. Kan i huske den modbydeligt grimme SKALDEDE nyhedsoplæser (nyheds”vært” siger Kim nok), den skaldede grimme Morten Snell Lauritsen: som tørrede sit grimme skaldragede fjæs af på danskerne i TV2 nyheder. Han var velnok borgerlig.

  Kommentar by Ole Larsen — 11. december 2021 @ 17:37

 26. Jeg håber ikke nogen på disse sider kommenterer på nordfront.dk
  Nordfront er erklærede nazister og det er nok det mest ækle man kan være i denne verden, måske lige med undtagelse af kommunist!

  Kommentar by Den Nervøse — 11. december 2021 @ 18:10

 27. Det er De Radikale……kan man længere undre sig?

  Kommentar by Michael Unna — 11. december 2021 @ 18:11

 28. De Radikale leflede før 2 verdenskrig også for Nazismen, ud fra Scavenius kommentar om det……Islam er og bliver en modbydelig diktatorreligion med et førerprofetideal (som Hitler beundrede). De Radikales rådne etik og moral følger bare diktaturet og magten.

  Kommentar by Michael Unna — 11. december 2021 @ 18:13

 29. Right! “Hold kæft” dikterer den talende Kit i dets seneste svar på spørgsmål.

  Kommentar by Nielsen — 11. december 2021 @ 18:41

 30. Hver gang De Radikale taler om – integration- (uden mål og med og anelser i hvad det er), får jeg brækfornemmelser. Tomme drømmere med en forloren moral og etik, og som ikke VIL se konsekvenserne af Islam.

  Kommentar by Michael Unna — 11. december 2021 @ 18:51

 31. Kommentar by Kit — 11. december 2021 @ 16:25

  Man er ikke Nazist blot fordi man skriver på Nordfront, de har tit vinkler på ting som ingen andre italesætter.

  Det jo intet modbydeligt ved deres “Masseindvandringen omdirigeres til Finland” fra den 9. Den er ganske lødig.

  Kommentar by KineserSnot — 11. december 2021 @ 19:10

 32. Kommentar by Kit — 11. december 2021 @ 19:12

  Jeg kan se han var med i DF i år 2000. Ellers kan jeg ikke finde andet på Google.

  At du har et personligt-kartotek over “nazister” og angiveligt bruger meget tid på at forfølge dem på debatforums. Lugter lidt af du skør.

  Kommentar by KineserSnot — 11. december 2021 @ 19:17

 33. Kommentar by Kit — 11. december 2021 @ 19:30

  Nej jeg mener man skal lytte til hvad folk mener, istedet for at gå ud af en tangent hvor man stempler dem som Nazister i et forsøg på udskamning. Sådan er det at være en sand liberalist, istedet for en totalitær socialist.

  Årsagen til et folk bliver Nazister i 2021, er vores magthavere. Da de påstår de sande demokrater, men tilsyneladende ikke evner at stoppe det langesomme folkemord der er igang på Europæerne, pga principper om universal humanisme, der stopper folk med løsninger fra at komme til bordet.

  Kommentar by KineserSnot — 11. december 2021 @ 19:35

 34. De radigale og resten af socialisterne i Danmark er morderiske kommunister på linje med nazisterne og kun nazisterne ved hvordan man fjerner kommunismen

  Kommentar by Ego — 11. december 2021 @ 19:50

 35. Kommentar by Kit — 11. december 2021 @ 19:44

  Jeg er ikke så gammel, men min kæreste har intet problem med sand liberalisme. Og nu hvor du blev personlig. Så udstiller du dig selv som et væmmeligt og afskyeligt menneske, der garanteret bare havde fulgt strømmen i 30erne i Tyskland, da du fremstår ude af stand til at tænke selvstændigt.

  Du bruger samme udskamningsmetoder som de Nazister du hader. Man er åbenbart ikke god nok hvis man ikke implicit tager afstand til alle, som påstået har noget med Nazisme at gøre. Du behøver ikke engang beviser, en slags “guilt by association” er nok for dig. En slags folkedomstol baseret på dine mavefornemmelser.

  Som en sand liberalist, tåler jeg selvfølgelig at alle kommer til orde uanset deres ståsted. Jeg er jo ikke en nederdrægtig totalitær socialist som dig.

  Kommentar by KineserSnot — 11. december 2021 @ 20:04

 36. KineserSnot — 11. december 2021 @ 19:35 skrev:

  “Sådan er det at være en sand liberalist …”

  Er du “liberalist” (aka “libertarian”)? Er det ikke dem med “åbne grænser, lukkede kasser”, ekstrem individualisme og “markedet løser alle problemer”?

  Det overrasker mig …

  Kommentar by Peter Nielsen — 11. december 2021 @ 20:09

 37. Kit, jeg håber bare alle ville holde op med at lyve så meget, især ikke lyve for dem selv.

  Venstrefløjen (folketinget/partierne/medierne/kapitalen) trænger i den grad til at blive fjernet fra jordens overflade, helst uden krig, det er klart :)

  Kommentar by Ego — 11. december 2021 @ 20:15

 38. Kit spammer igen i dag tråden med sit pladder om at “nazisme er verdens værste ondskab”. Muslimerne har igennem historien alene i Indien myrdet henved 400 mio. hinduer.

  Jeg har set utallige lemlæstede lig i Afrika og har hørt utallige beretninger og historier fra efterladte, som får nazister til at ligne en kordrenge. At Kit har denne arrogante, uempatiske og racistiske tilgang til andre folkeslags lidelser – forekommer totalt historieløst.

  Kommentar by Thomas M. — 11. december 2021 @ 20:16

 39. Kommentar by Peter Nielsen — 11. december 2021 @ 20:09

  Når det kommer til ting man må tale om, så jeg en sand liberalist. Jeg kan godt tåle at lytte til skør Islamisme og Socialisme, så længe jeg må sige dem imod.

  Men vores nuværende samfund er jo ikke “liberalt” i den forstand. Boomer-liberalismen har mange begrænsninger.

  Kommentar by KineserSnot — 11. december 2021 @ 20:19

 40. Kit, undrer det dig at mennesker som udsættes for kommunistiske overgreb får lyst til at slå dem ihjel for at forsvare sig selv i den af kommunisterne påførte krig?

  Kommentar by Ego — 11. december 2021 @ 20:31

 41. KineserSnot — 11. december 2021 @ 20:19:

  For mig at se har den liberale tankegang tilladt/faciliteret den nuværende katastrofale udvikling/situation med åbne grænser, multi-etniske samfund, hyper-individualisme, ekstrem forbrugerisme, degenereret adfærd og livsstile etc. altså mange af de ting, som jeg faktisk troede, at du også var ret kritisk overfor…?

  Kommentar by Peter Nielsen — 11. december 2021 @ 20:43

 42. At tro man fremmer integrationen ved at bygge flere moskeer, er lige så naivt som at tro man kan overleve 5 timer, ved at stå midt på Helsingørmotorvejen om natten.

  Kommentar by Keyser Söze — 11. december 2021 @ 20:49

 43. SMID NU FOR HELVEDE Kit (og Per Henrik Rasmussen) på porten.

  Kommentar by Træt — 11. december 2021 @ 20:50

 44. OT: Powerful David Icke interview: They are purging humanity, there is nothing left to lose
  https://www.bitchute.com/video/7VwZqJbZKYuZ/

  Kommentar by Ego — 11. december 2021 @ 21:04

 45. “And how we burned in the camps later ..”

  Kommentar by Ego — 11. december 2021 @ 21:08

 46. Kommentar by Peter Nielsen — 11. december 2021 @ 20:43

  Det er moderne neoliberalisme og konservativsme, der gør det går således.

  Den klassiske liberalisme går ikke op i fribevægelse, når den viser sig at ødelægge sammenhængskraften i landet. I den klassiske liberalisme betyder blod og jord stadig noget.

  Kommentar by KineserSnot — 11. december 2021 @ 21:13

 47. Kommentar by Kit — 11. december 2021 @ 20:54

  Han har jo ret. Der foregår ingen konstruktiv dialog med dig. Du er blot tilstede for at kalde folk Nazister ud ad det blå.

  Du et usselt totalitært møgsvin, der nægter at give andre taletid og finder på alt muligt lort for at udelukke dem.

  Kommentar by KineserSnot — 11. december 2021 @ 21:14

 48. MANGLEN PÅ DØDE JO COXERE ER EKSTREM.– Danmarks 1. moske blev oprettet i Hvidovre i 1967. Daværende DKP var modstandere, så Hanne Reintoft krævede fra folketingets talerstol: INDVANDRINGSSTOP. Og kommunistskrækken var så stor, at det blev indført i 1973.

  Kommentar by dansker — 12. december 2021 @ 00:33

 49. Tåbelige naive tøs, en god nytig idiot, i stedet for at lefle for en undertrykkende fascistisk ideologi maskeret som religion, burde hun hellere støtte de (mange?) muslimer der angiveligt pt. forlader islam. Men nej, et er jo ikke partiet Rs selvhadende og landsforræderiske projekt, de ønsker at belære og tale nedad til folk.

  Kommentar by LarsB — 12. december 2021 @ 00:40

 50. Den små Anne Sophie Callesen har givetvis en påviselig IQ på niveau med sub-Sahara afrikanere med en IQ omkring 66, der lige er nok til at holde åndedrætsorganerne i gang uden hjælp udefra.

  Kommentar by Trivialitet — 12. december 2021 @ 01:24

 51. Åhh herregud.
  Det er bare en fra de radikale, hvad havde I forventet?

  Kommentar by NED MED ALTING — 12. december 2021 @ 01:54

 52. Ikke for ingenting opstiller Radikale Venstre under bogstavet B.
  Ganske som B posten, altså langsommere og det på alle måder.

  Kommentar by NED MED ALTING — 12. december 2021 @ 01:56

 53. 43 træt, Nej det vil ikke være rimeligt. Er ikke enig med dem, men de må som andre sige/skrive hvad de mener.

  Kommentar by hartvig jensen — 12. december 2021 @ 07:21

 54. “…så vil dem, som nu foregår i det skjulte, og hvor man prædiker had og vold, de vil forhåbentlig blive fortrængt,…”
  Hvad så, når man nu ved, at der i de fleste moskéer i det skjulte prædikes had og vold mod de vantro (dokumenteret i TV2)?
  Muslimer vedbliver med at klumpe sig sammen i muslimske enklaver, fordi de hverken kan eller vil integreres. De venter kun på, at de bliver mange nok til at overtage det demografiske flertal. Naive drømmere som de radikale, tror stadig på julemanden.
  Intet land på jordkloden har et ligeværdigt og berigende forhold til sine invaderende muslimer. Kun havet frygter ikke tåber og de radikale julenisser med deres islamiske kæledægger.

  Kommentar by Gustav Jensen — 12. december 2021 @ 08:46

 55. Islam er den mest røvsyge ideologi.

  Kommentar by Hul igennem? — 12. december 2021 @ 09:31

 56. I gamle dage blev åndssvage kvinder steriliseret – og så holdt man øje med dem, så de ikke kom til skade. Og det er måske meget godt at vi er holdt op med den praksis.

  Men at de i vore dage så uden videre kan blive integrationsordførere i et politisk parti er måske lidt for meget fremskridt – efter min smag.

  Kommentar by BE — 12. december 2021 @ 10:00

 57. DRV er notoriske landsforræddere og kællingerne burde hives ud på gaden og klippes skaldet

  Kommentar by Bilka — 12. december 2021 @ 11:27

 58. Nu kan endnu flere svage danskere se frem til ikke at få bolig, fremmede skal jo først i Køen.

  https://www.bt.dk/politik/fordobling-af-flygtninge-i-kommunerne-det-er-et-kaempe-svigt-fra-regeringen

  På trods af lovning om omkring 500 flygtninge, viser det sig nu at tallet er 1100, uden familiesammenføringer.

  I alt har 1500 søgt asyl i Danmnark i 2021.

  Kommentar by KineserSnot — 12. december 2021 @ 12:39

 59. afvist i off-topic – og I er svineheldige, det er ikke vaccine-nonsens

  Den har været oppe at vende men her lidt nyt

  https://www.foxnews.com/us/milwaukee-blm-activist-christmas-parade-

  attack-revolution-waukesha
  Milwaukee BLM ‘militant’ says Waukesha Christmas parade attack may be start of ‘revolution’
  Activist Vaun Mayes said, ‘It sounds possible that the revolution has started in Wisconsin’

  These people are responsible for bailing out the Waukesha killer
  (ses på profilen Rambo, Parler)
  fire kvinder, tilsyneladende aktive i The Bail Project

  Kommentar by k.m. — 12. december 2021 @ 13:26

 60. Kommentar by Black Watch — 11. december 2021 @ 14:52

  Vi skal bare lade folk med altruist gener dø, når det begynder at brænde på.

  Ellers skal det danske folkefærd igennem samme slags idioti engang ude i fremtiden igen.

  Kommentar by KineserSnot — 12. december 2021 @ 13:31

 61. Kommentar by k.m. — 12. december 2021 @ 13:26

  Drop Neocon Parler og brug nogle bedre platforme som GAB eller Telegram.

  Kommentar by KineserSnot — 12. december 2021 @ 13:44

 62. KineserSnot kan bare fise af. Jeg har ikke brug for gode råd af sådan en hvalp.

  Kommentar by k.m. — 12. december 2021 @ 13:58

 63. De radibindegale lyver 24 timer i døgnet, og de véd det godt selv.

  Kommentar by barfbag — 12. december 2021 @ 14:22

 64. Kort sagt:de radibindegale kysser røv på deres AEH-vælgere.

  Kommentar by barfbag — 12. december 2021 @ 14:44

 65. En platform som Parler er oprettet af Neokonservative som en slags kontrolleret alternativ til twitter, hvor man ikke må tale om zionisteres magt i USA gennem f.eks. AIPAC og ADL.

  På GAB og Telegram er ordet frit.

  Kommentar by KineserSnot — 12. december 2021 @ 14:48

 66. I få infame, jødehadende antisemitter kan bare ikke styre jeres bestialske jødehad, hva’?!?

  Kommentar by Trivialitet — 12. december 2021 @ 15:06

 67. Trivialitet — 12. december 2021 @ 15:06:

  Tomme ord som ”anti-semitisk”, “racistisk”, “homofobisk”, “xenofobisk” etc. er venstrefløjs-propaganda designet til at udskamme og lukke munden på alle, som er modstandere af globalisternes anti-Hvide, anti-Normale, anti-Europæiske agenda. Du har tydeligvis købt deres propaganda!

  Kommentar by Peter Nielsen — 12. december 2021 @ 15:32

 68. KineserSnot — 12. december 2021 @ 14:48:

  Enig i at sites som “Parler” er zio-con boomer-fælder, godkendt opposition uden reel ytringsfrihed.

  Brug hellere GAB, Odysee og Telegram.

  Kommentar by Peter Nielsen — 12. december 2021 @ 15:35

 69. Hmmm, næh, jeg bryder mig bare ikke om afrikanere negre og muslimer.

  Jeg kan ganske enkelt ikke lide dem, og de skal være i Afrika, negerland og muslimland, OG DET ER IKKE I DANMARK.

  Kommentar by Trivialitet — 12. december 2021 @ 15:37

 70. De virkelige “skyldige” i de radikales hhv. EL´s, SF´s og lignendes tankegods der åbenbart, via EU´s danske underafdeling på Chr. Borg, er de mange der til stadighed stemmer på ovenstående. Se blot på BR i København. Mange i København hyler op om manglende parkeringspladser osv. Samme gruppe glemmer de selv har stemt på partier der ønsker ringere forhold for bilisterne osv. Samme gælder placeringen/placeringerne af asylcentre, hjemsendelsescenter og lign. Kort og godt: Humanisterne stemmer på egen undergang. Når humanisterne endeligt har forstået alvoren er det for sent. Disse vælgere kan så beskue udsigten fra en kran. Utroligt som samme partier plus vælgerne til disse nu forsøger at få den måbende hob til at forstå mænd kan føde børn. Alt i alt er det danske vælgere der stemmer for egen undergang.

  Kommentar by NED MED ALTING — 12. december 2021 @ 15:41

 71. # 63
  Du skriver bl. a.:
  De radibindegale lyver 24 timer i døgnet, og de ved det godt selv.
  NEJ, det ved de ikke, i deres verden er alt sort/hvidt.
  Para 1: Radikale venstre har altid ret.
  Para 2: Skulle det undtagelsesvis ikke være tilfældet, da træder para 1 automatisk i funktion.
  Uden ønske om at nedtale autister, så lever Det Radikale Venstre i en slags osteklokke, sådan á lá autister, undskyld til disse.
  Forskellen ligger i at de radikale selv har skabt osteklokken, det har autisterne ikke. Ligeså viser det sig at autisterne er højt begavede, samme kan man ikke sige om de radikale.
  Som eks. et yngre kvindeligt medlem af dette selverklærede frelserparti blev krænket af storfrelser Østergaard. Efterfølgende viste denne erklærede humanist at samme Østergaard var hendes gode ven og en hun lænede sig op af.
  Nå, alt i alt har de radikale på alle planer vist sig at være varm luft.
  Igen, de radikale er som pari en flok tumper, alligevel er der en del der stemmer på dette latterlige sammenrend af fantaster.
  UHA, vi skal hjælpe de stakkels asylansøgere – bare ikke i min baghave.
  Hvem husker ikke hende den radikale minister for mere indvandring/kulturberigelse, I ved hende der indhegnede sin ejendom med højt plankeværk som var det et fort. Hun hedder noget med Bundsgaard, og med bopæl i det liljehvide Nordsjælland.
  Sofie Carsten Nielsen omgås vist også sandheden ret lemfældigt.

  Kommentar by NED MED ALTING — 12. december 2021 @ 16:41

 72. Radikale lever i en osteklokke.
  Hvor længe endnu er der vælgere til et tågehorn som hende der? Er tidsånden ikke skiftet?.
  Men vi har et problem med at Folketinget tiltrækker og allerede er fyldt med folk som hende. Gælder det også embedsværket? Er De folk ,-Embedsværket – ligeså tåbelige og woke?

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 13. december 2021 @ 02:06

 73. Sendte i går dette til tøsen, på hendes Christiansborg mail. Ikke fordi jeg tror det flytter noget, men alle disse tøser der efterhånden regerer i samfundet:

  Anne Sophie Callesen!
  Aner du egentlig hvad du snakker om, når du sagde det du gjorde til Radio Loud? Jeg ved godt, at det er meget at forlange, men kunne du ikke bare PRØVE at sætte dit lidt ind i det emne du udtaler dig om.
  Man kan bruge et indlæg til at oplyse om en sag. Men man kan også som du gør, bruge det til at afsløre, at man ikke aner noget som helst om det, man snakker om.
  Ord har til alle tider haft tre mulige funktioner,-undertiden meddeler de tanker, og undertiden udtrykker de stemninger, men i dit tilfælde står den tredie funktion tydelig klar, at tilsløre (tingenes rette tilstand) komplet uvidenhed om et givet emne, nemlig islam.
  Aner du virkelig ikke, hvor mange mennesker der dagligt må tåle vold, chikane og meget værre ting, fra islams “lystige” svende?

  Kommentar by der Adler — 13. december 2021 @ 10:19

 74. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com (kontakt dem over hjemmesiden),og http://www.frafalden.dk. God mandag. God jul. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 13. december 2021 @ 11:11

 75. Utroligt, at man kan være så idiotisk og naiv. De er fuldstændigt hjernedøde i det parti. Forstår virkelig ikke, hvordan man kan være så blank. Hvis jeg fik enevældig magt, så havde jeg sendt alle radikale til Somalia, så de kunne lære en ting eller to om forskellene på os og dem.

  Kommentar by Karelia — 14. december 2021 @ 19:15

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløb



Blogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP






MediaCreeper