15. december 2021

Venstreradikalt kampskrift oversat og udgivet på dansk: ‘Den nye bog er et forsvarsskrift for sabotage’

Hvis en svensk højreorienteret skrev en bog, der opfordrede til angreb på asylcentre, som en form for selvforvar, så ville den næppe blive oversat til dansk. Der ville ganske enkelt ikke være et dansk publikum. Malms kamp mod det folkelige demokrati skal dog nok inspirere venstreorienterede klima-radikale rundt omkring i landet, men kernelæseren går jo på universitetet. Christian Bennike anmelder en nyudgivet dansk oversættelse af Andreas Malms voldsopfordrende kampskrift i seneste udgave af Weekendavisen – Demokrati for tabere (kræver login).

“Bag enhver Martin Luther King står en Malcolm X med gevær i hånd, og hvis klimabevægelsen skal lykkes, hvis vi ikke bare skal se passive til, mens verden brænder, og CO2-udledningerne bliver ved med at stige, må vi gå i gang med at sabotere og ødelægge kraftværker og olierørledninger. Det er argumentet i svenske Andreas Malms bog Sådan sprænger man en rørledning i luften, som netop er udkommet på dansk. …

Klimaaktivister skal ikke bare synge og tweete, de skal være en trussel og en ‘investeringsrisiko’, som Malm skriver. De skal ’skade og ødelægge CO2-udledende anlæg. Sætte dem ud af produktion, hive dem fra hinanden, smadre dem, brænde dem eller sprænge dem i luften’. Det er en form for nødværge, skriver han, ’selvforsvar’.”

(Øko-leninist Andreas Malm, forfatter til How to Blow Up a Pipeline, 2021)

‘Ingen store frihedskampe er nogensinde vundet uden vold’ (Andreas Malm)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/123857/trackback

32 Comments »

 1. Mon nogle i den anledning vil blive indbudt til en orienterende samtale med politiet?

  Kommentar by barfbag — 15. december 2021 @ 02:50

 2. Bogen (selvfølgelig, som om man kunne være i tvivl) til salg hos saxo.com

  Kommentar by barfbag — 15. december 2021 @ 02:59

 3. Manden er jo skør. Martin Luther King og Malcom X var meget forskellige. MLK troede på en form for integration og forlig mens Malcolm X var meget afvisende og radikal. Malcolm X kaldte MLK for en moderne “onkel Tom” Her et uddrag af en debat mellem de to.https://www.youtube.com/watch?v=h4PqLKWuwyU

  Kommentar by CCC — 15. december 2021 @ 03:12

 4. Martin Luther King var en Anti-Hvid kommunist, som ville støtte BLM, hvis han stadig var i live.

  Kommentar by Peter Nielsen — 15. december 2021 @ 03:19

 5. Tosserne yderst på den venstre flanke, støtter altid op om vold og hærværk, men hvis nogen på den anden side, truer dem med gengæld, så hyler de op, og kræver politiske tiltag og hårde straffe mod de formastlige..

  Jeg hader Antifa og alle de andre sindsyge venstresnoede kvarthjerner, så meget at jeg kan smage hadet…

  Kommentar by Christian Sørensen — 15. december 2021 @ 04:03

 6. En ting er teori noget andet er praksis Andreas Malm, men for ligesom at se om din metode holder vand, så synes jeg da, at de (idéerne) burde afprøves – Hvis du ellers er fremme i skoene og vil have omgående respons, hvad så med at evaluere ovre hos Putin; han har vistnok mange gasledninger? – Oplagene af din bog vil med garanti stige eksplosivt (eksplosivt, fik du den Andreas) og dine berømmelse vil være sikret – Go ahead Andreas! Make my day!

  Kommentar by T. Flodur — 15. december 2021 @ 04:42

 7. Det kommer der jo næppe mindre CO2-udledning af 🙄😂

  Sikke dog noget hjernedødt vås at fremkomme med, men det er jo også en AFA-skabstosse, så hvad kunne mman ellers forvente sig.

  Virkelighedsfjerne, “bedrevidende”, naive og selvgode typer som ham med hang til vold og terror for at trumfe deres frelste evangelium igennem vil helt forudsigeligt være de allerførste til at demonstrere voldeligt og forfølge folk med andre holdninger på det groveste, når der bliver el-mangel og el-rationering, så alle disse selvfede woke-tosser ikke længere kan få strøm til deres nyeste iPhone,S-toget og el-bilen.

  Kommentar by Niels Henriksen — 15. december 2021 @ 05:54

 8. Det lader til at fløjlshandskerne er taget af i den øko-væmmelige lejer, hvem havde dog forudset det? Når Ja, FBI for over 10 år siden.

  Det der undre mig er hvor sikre de er på sig selv. Der er med garanti en eller anden knaldhætte der lige nu sidder og skriver en bog med nogenlunde samme titel blot med omvendt fortegn.

  Mon klima-tosserne har tænkt over konsekvenserne af deres storslåede og heroiske fantasier?

  De er ikke frihedskæmpere. De er terrorister og en trussel mod ALLE. Spræng en olieledning i stumper og stykker, hvilket er ganske let, og hele lande og landsdele vil være uden elektricitet og varme i hele og halv år. Bagefter kan Vi så se hvor hurtigt deres minimale opbakning daler til 0 på antallet af overfald og mord på samme. Folk har det med at blive gnatne ( er det overhovedet et ord? ) når de pissefryser og er sulter.

  Tror de virkelig at de har en god sag?

  Jihad Works Both Ways, din bums.

  Kommentar by Santor — 15. december 2021 @ 05:58

 9. Det lader til at fløjlshandskerne er taget af i den øko-væmmelige lejer, hvem havde dog forudset det? Når Ja, FBI for over 10 år siden.

  Det der undre mig er hvor sikre de er på sig selv. Der er med garanti en eller anden knaldhætte der lige nu sidder og skriver en bog med nogenlunde samme titel blot med omvendt fortegn.

  Mon klima-tosserne har tænkt over konsekvenserne af deres storslåede og heroiske fantasier?

  De er ikke frihedskæmpere. De er terrorister og en trussel mod ALLE. Spræng en olieledning i stumper og stykker, hvilket er ganske let, og hele lande og landsdele vil være uden elektricitet og varme i hele og halv år. Bagefter kan Vi så se hvor hurtigt deres minimale opbakning daler til 0 på antallet af overfald og mord på samme. Folk har det med at blive gnatne ( er det overhovedet et ord? ) når de pissefryser og er sulter.

  Tror øko-tosserne virkelig at de har en god sag?

  Jihad Works Both Ways, din bums.

  Kommentar by Santor — 15. december 2021 @ 05:59

 10. Fuck antifa. Doghar han ret i at noget bør smadres, ødelægges og fjernes.
  Hans egen lille taber forening og mussiernes besatte områder ville være et oplagt sted at starte.

  Klimaet kan de ikke redde om de så smadrede hele Norden, fordi vi udleder det samme co2 som Kina forøger med om måneden.

  Kommentar by GamleDanmark — 15. december 2021 @ 07:09

 11. “…..derfor siger KAP, at der er to slags vold og krig. Der findes retfærdig vold og krig, og der findes uretfærdig vold og krig. Dette hænger sammen med de modsatrettede interesser, som står over for hinanden. Når arbejderklassen og folkene griber til våben imod undertrykkelse og udbytning, fører de en retfærdig kamp. Når vold og krig føres for at fastholde og udvide undertrykkelse og udbytning, er det en uretfærdig kamp. KAP ser altså spørgsmålet om krig og vold ud fra synsvinklen om solidaritet med de undertrykte og udbyttede, ikke abstrakt ud fra forestillinger om fred og ikke-vold”.
  “Det vil KAP – for et socialistisk Danmark”, Handlingsprogram for Kommunistisk Arbejderparti” (KAP i 1979).

  “Kommunisterne forsmår at skjule deres anskuelser og deres hensigter. De erklærer åbent, at deres mål kun kan nås ved, at hele den bestående samfundsordning styrtes med magt”.
  Karl Marx & Friedrich Engels (“Det Kommunistiske Manifest”, 1848).

  “We have no compassion and we ask no compassion from you. When our turn comes, we shall not make excuses for the terror.”
  Karl Marx (Neue Rheinische Zeitung No. 301, maj 1849).

  “Die Gewalt ist der Geburtshelfer jeder alten Gesellschaft, die mit einer neuen schwanger geht.”)
  Karl Marx & Friedrich Engels (Das Kapital, 1887).

  “Jeg mener at huske fra Århus, at vi diskuterede, om det var nødvendigt at henrette folk, og i givet fald hvem?
  »Det er helt sikkert rigtigt, at vi i forbindelse med proletariatets magtovertagelse ville indføre dødsstraf. Jeg kan ikke huske, om vi diskuterede det mere konkret, men der er ingen tvivl om, at vi talte om fængsler, dødsstraf og i det hele taget undertrykkelse af mennesker, som ville blive smidt ud fra deres arbejde eller hindret i at undervise, fordi de ikke havde den rette holdning”.
  Jørgen Ramskov (tidligere KAP og Radio 24syv direktør i samtale med Peter Øvig, forfatter og tidl. KAP: Weekendavisen 2003).

  Kommentar by Limewoody — 15. december 2021 @ 07:14

 12. Bag en seriøs ANBEFALING fra Youtube kan denne video ses: Om socialismens ofre…
  Anbefaling: “YouTube-fællesskabet har identificeret følgende indhold som upassende eller stødende for nogle målgrupper.
  Bør ses på eget ansvar”.

  Men for at citere James Bond – “Follow the scare-crows…”:

  https://www.youtube.com/watch?v=9eS3ALOleM8

  Kommentar by Limewoody — 15. december 2021 @ 07:36

 13. Antifa er jo en ting,historieloes og tanke tom,klimaet groen energi BLM er jo ogsaa nogle af deres kaepheste ,hvem har han egentlig taenkt sig der skal rense svineriet op reparere medfoelgende oedelaeggelser efter spraengninger og afbraendinger, og hvem skal betale for samme? antifacist siger han Vor Herre Bevare os

  Kommentar by dunk — 15. december 2021 @ 07:55

 14. Hvordan vil han hive dem fra hinanden, smadre dem, brænde dem eller sprænge dem i luften’” uden at lave en masse luftforurening af den slags, han bekæmper?

  Kommentar by wapni — 15. december 2021 @ 08:31

 15. Relevante uddrag fra bibelens Lenin (lettere tilpasset):
  Om jeg så taler med menneskers og engles tunger, men ikke har sund fornuft, er jeg en rungende Malm og en klingende bjælde.

  Om jeg så har profetisk gave og kender alle hemmeligheder og ejer al kundskab og har al tro, så jeg kan flytte bjerge, men ikke har sund fornuft, er jeg intet.

  Kommentar by Gustav Jensen — 15. december 2021 @ 08:46

 16. Tjah bortset fra det ulovlige i at opfordre til Vold og terror og hærværk, så kan vedkomne jo have ret i at kloden er overbefolket til den kan overleve rent CO2 ,mæssigt…men ok.
  4) Nej det tror jeg ikke….men Malcom X måske.
  Men bortset fra det så er Socialismen jo civilisationsødelæggende, og ender oftest i et eller andet Nord Koreansk tilstand i dens selvforståelse.

  Kommentar by Michael Unna — 15. december 2021 @ 09:34

 17. Straffeloven er krystalklar. Mon anklagemyndigheden rejser sag af egen drift?

  § 136. Den, som uden derved at have forskyldt højere straf offentlig tilskynder til forbrydelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år.

  Kommentar by Bastardo — 15. december 2021 @ 10:29

 18. En udtalelse der er blevet tillagt Winston Churchill: Fremtidens fascister vil med sikkerhed kalde sig selv antifascister! Og helt ærligt så bliver det tydeligere og tydeligere at han har fuldstændigt ret!

  Kommentar by Den Nervøse — 15. december 2021 @ 10:32

 19. De behøver dårligt nok kalde sig antifascister, og vupti er de totalfredede i medierne!

  Kommentar by Den Nervøse — 15. december 2021 @ 10:35

 20. CO2 vægtfylde ved 1 atm. og 0 gr. C: 1,977 kg/m3 (luftformig ved 1 atm og 0 °C)

  Atmosfærisk luft ved 1 atm og 0 gr, C: ca. 1,3 kg./m3

  Diffusion alene kan ikke forklare, hvorfor en tungere luftart skulle stige, eller fylde atmosfæren. De fleste klimaprædikanter har indset dette og er skiftet til metansekten i stedet.

  Kommentar by Niels Christian Clausen — 15. december 2021 @ 10:36

 21. Jeg er forvirret. Hans t-shirt siger “antifascistisk aktion”, men den har også et flag fra en antisemitisk bevægelse..

  Kommentar by Lukket fest — 15. december 2021 @ 10:48

 22. Tak for linket Limewoody 07:36. Der advares mod at se en video, der siger sandheden om socialismens forbrydelser, fordi “You-Tube fællesskabet har identificeret indholdet som upassende eller stødende for nogle målgrupper”. You-Tube fællesskabet?:-) Er det der Helle Thorning-Schmidt får betaling for at være politisk censor?

  Økofascisterne som øko-leninisten Andreas Malm er livsfarlige. Husk f.eks på, at den hollandske sociologi-professor og politiker Pim Fortuyn blev myrdet under valgkampen i forbindelse med parlamentsvalget i 2002 af en militant dyreværns-aktivist, Volkert van der Graaf. PF stod til at få et rekord stort stemmetal og afgørende indflydelse i Holland, hvis han ikke var blevet myrdet. “Hensigten helliger midlerne”, har altid været socialisternes motto.

  Kommentar by amad — 15. december 2021 @ 12:35

 23. …… imens jagter PET alle de onde nazister, som det jo vrimler med i Danmark ……

  Kommentar by Bilka — 15. december 2021 @ 12:50

 24. Verden var et bedre sted om den slags tosser fandt et normalt job
  Jeg vil desværre bare tro at de pga deres ego og besynderlige forestillinger bare ikke er i stand til at opretholde det

  Så må alle andre lide fordi der er noget der ikke er bagt helt færdigt oven i hovedet på dem.

  Kommentar by geden — 15. december 2021 @ 13:21

 25. Undrer mig paa om han stadig ville have vaeret i live om han havde agiteret i Saudi Arabien,Indionesien,Kina,han burde saette pris paa at vaere publiceret i et vattet og holdningsloest smuldrende Danmark.Trist

  Kommentar by dunk — 15. december 2021 @ 13:42

 26. Man kunne lige så godt gå rundt med en tattovering af Karl Marx’s grimme kontrafej på ryggen som en t skjorte sigende antifascistisk.
  Hvis man vil gøre reklame foe en auktion,skal man da være ærlig og det der

  Kommentar by Nielsen — 15. december 2021 @ 15:33

 27. Antifa er globalisternes lønnede militslakajer. På samtlige finanslove i verden, gætter jeg på. Brunskjorter altid klar til at levere alle de ulovligheder staten ikke selv vil påtage sig

  Kommentar by Ego — 15. december 2021 @ 16:05

 28. 20-NCC)– Ilts vægtfylde = 1,1056. De højtforædlede kornsorter kan ikke give de høje udbytter uden nuværende CO2 på 0,0415. Forsøgene viser at kommer CO2 under 0,035 falder udbyttet. ( Fru Gjerding) Ved 0,02 er der misvækst. Ved 0,008 stopper fotosyntesen.- Den russiske kornforædler- rug,byg,havre- Trofim Lysenko viste allerede o 1930 at der er parallelitet. Dvs forædlede kornsorters udbytte stiger -falder med CO2 indholdet i atmosfæren. Amerikaneren Borlaug ( c 1960) majs ,hvede kom til samme konklusion. Kinesen Piyang? c(c1955) ris konkluderede det samme.Forædlet ris er verdens yderigeste kornsort ved nuværende CO2.

  Kommentar by dansker — 15. december 2021 @ 17:15

 29. brænde og sprænge i luften giver langt mere CO2 til atmosfæren. Børnebegrænsnings ideen fra 1970 erne ville være bedre.

  Kommentar by Michael Unna — 15. december 2021 @ 19:29

 30. Åbenbart en “associate professor” ved Lunds Universitet…
  https://www.keg.lu.se/en/andreas-malm
  https://en.wikipedia.org/wiki/Andreas_Malm

  Et ægte skadedyr.

  Kommentar by Hooded Avenger — 15. december 2021 @ 20:33

 31. Idioten kunne lige så godt stå i en t shirt med et stort fedt hagekors. Jeg væmmes lige voldsomt af begge logoer.

  Kommentar by NM — 15. december 2021 @ 21:44

 32. Hvad med en bog – How to Blow Up Andreas Malm.

  Kommentar by piphans — 16. december 2021 @ 01:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper