15. december 2021

Venstreradikal kampagne lykkedes: FSB freder arabere, der skulle smides ud efter angreb på Paludan

Herboende muslimers angreb på Rasmus Paludan i forbindelse med en demonstration på Nørrebro tilbage i 2019, medførte at boligforeningen FSB besluttede at smide familierne ud af deres lejligheder. ‘Naboerne kæmper imod’, skrev TV2 Lorry, og citerede Jette Møller, der med egne ord ‘kender flere af de implicerede’. Privat er hun formand for venstreradikale SOS Racisme, der samarbejder med alt udansk, herunder Redox.

Arabisk segregation er en genvej til revolutionære omstændigheder, og den oprørte arbejderklasse må så af nød være arbejdsløse udlændinge med tolkebehov. Det lykkedes den yderste venstrefløj at kuppe FSB, og nu er beslutningen så omstødt. FSB-formand Jean Thierry er identisk med Enhedslisten-politikeren, der ved novembers kommunalvalg fik 413 personlige stemmer. Han gik til valg på nationalisering af boligmarkedet.

Fra FSB – Familierne i Blågården kan blive boende.

“… En stort set enig organisationsbestyrelse besluttede, at de tre familier ikke skal sættes ud af deres lejlighed i Blågården. Det betyder, at de kan blive boende. …

– Flertallet i organisationsbestyrelsen er tilfredse med, at vi nu har fået en afslutning på disse sager, og at de tre familier kan blive boende i Blågården. Vi har fulgt den beslutning, der blev taget af repræsentantskabet tilbage i august, og sådan skal det være, siger fsb’s formand, Jean Thierry.”

Fra arkivet

“Omkring år 1900 fandt den tyske kejsers rådgivere ud af, hvordan man fik arbejdere til at stemme på højrefløjen i stedet for på Socialdemokraterne, som dengang var voksende og en trussel mod kejserens magt. Svaret var fremmedhad. Men da hadet først var sluppet løs, kunne det ikke stoppes igen. Det førte til Anden Verdenskrig og jødeudryddelserne. I de sidste 10-20 år har en del af højrefløjen i Danmark brugt den samme strategi.” (Jean Thierry i Ekstra Bladet, 2006)

Oploadet Kl. 11:07 af Kim Møller — Direkte link31 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/123868/trackback

31 Comments »

 1. Er det sådan venstrefløjen baner vejen for nye jødeudryddelser?

  Fredagsprædiken i Masjid Al-Faruq-moskéen på Heimdalsgade på Nørrebro i København:

  “Dommedag kommer ikke, førend muslimerne bekæmper jøderne og dræber dem. Jøderne vil gemme sig bag klipper og træ, men klipperne og træerne vil sige: Oh, muslim, Oh Allahs tjener, der er en jøde bag mig, kom og dræb ham.”

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 15. december 2021 @ 12:27

 2. Demografi er skæbne.
  Muhamedanerne myrder i flok. Når de er mange nok.

  Kommentar by Bastardo — 15. december 2021 @ 12:34

 3. De muhamedanere skal ikke smides ud af deres lejligheder.

  De skal smides ud af Danmark. HELT UD!!

  Til Muhamedanien, og det er IKKE i Danmark.

  Kommentar by Trivialitet — 15. december 2021 @ 13:03

 4. Jette Møller er sovet ind i følge SOS Racisme Danmark

  Kommentar by VolMer — 15. december 2021 @ 13:03

 5. SOS Racisme på Facebook den 10. december 2021:

  En rigtig god nyhed på denne menneskereretsdag.

  De uretfærdige opsigelser i Blågården trækkes tilbage.

  Det var en sag som vores nu afdøde talsperson, Jette Møller, var meget engageret i ❤️

  Vi siger tillykke.

  Kommentar by Trivialitet — 15. december 2021 @ 13:15

 6. Så kejser Wilhelm der bla samarbejdede med det Ottomanske imperium opildnede til fremmedhad?

  Han fik endda det ottomanske imperium til at erklære Jihad.
  https://www.deutschlandfunkkultur.de/das-kaiserreich-und-die-islamische-welt-dschihad-made-in-100.html

  Mærkeligt at der så faldt så mange jøder FOR kejsertyskland i 1 verdenskrig ,og at mange jøder havde stor succes i det tyske kejserrige.
  Man havde desuden repræsentanter for de franske ,polske og danske mindretal i parlamentet i Berlin .

  Man bedrev dog germanisering i disse områder ,hvilket ofte fik den modsatte effekt af det ønskede.Men den slags gør de fleste imperier.

  Det er vigtigt at kunne historien ,især over for røde agitatorer.Fordi når det fundament de bygger deres verdensbillede på viser sig at være falskt…så skrider resten også.
  Det ses tit i facebook diskussioner hvor røde højtråbende individer forlader diskussionen når der kommer facts på bordet.

  Kommentar by geden — 15. december 2021 @ 13:18

 7. Jeg havde haabet paa Identitaer ,genemtaenkt faktuel,Rasmus Paludan modig udholdene ,men vi sover kraftedme videre og lader dem goere det grove

  Kommentar by dunk — 15. december 2021 @ 13:21

 8. Kender en der bor i kvarteret, selvom vedkommende ikke er glad for at tale om det, men det er dog kommet frem, at der i portene rundt om står vagter, der alarmerer hvis politiet kommer – politiet kan heldigvis ikke lide at komme efter mørkets udbrud. Så alt i alt – mørkemændene og narkopusherne har sejret

  Kommentar by Anonym — 15. december 2021 @ 13:36

 9. ER der stadig alm. Mennesker tilbage på Nørrebro/Blågården , der ikke er venstreradikale eller kulturberigere? Jeg spør fordi jeg ikke ved det., og ikke kender området idag. Men jeg kan forestille mig , at hvis der er nogen tilbage,- så vil det være folk det ikke kan vove sig ud , med andre holdninger.
  Vold virker.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 15. december 2021 @ 13:42

 10. Det er mærkeligt at venstrefløjen ikke har kæmpet imod indvandring, for i følge deres forskruede hjerner, så er det netop indvandringen, som tvinger arbejderne ud på højrefløjen! Ikke at jeg køber analysen, men det gør de åbenbart selv.

  Nu er det således, at det ikke er ulovligt at spille bold med en bog eller for den sags skyld brænde den af. Jeg bryder mig ikke om bogafbrændinger, men det er altså ikke ulovligt! Og de indvandere som bor ved Blågårds Plads har bare at accepterer det! Der er ingen undskyldning for at angribe en lovlig demonstration, uanset hvor indigneret man bliver! Med den begrundelse kunne jeg såmænd angribe 90% af de venstreorienterede demonstrationer! Og min indignation er vel lige så meget værd som deres – Eller hvad?

  Kommentar by Den Nervøse — 15. december 2021 @ 13:44

 11. En god pestilenser (med æ) er en død araber.

  Kommentar by Nielsen — 15. december 2021 @ 13:56

 12. Ja og de der pestilænsere skal udvises af kirkerne.
  Dde hører tl nede i Tyrkiet og Araberne.
  Vi kan ikke rigtigt lide dem. Hvad enten de kaldes arabere eller tyrker

  Kommentar by Nielsen — 15. december 2021 @ 15:25

 13. Jeg kan ikke lide muslimer, jeg bryder mig ganske enkelt ikke om dem. De skal slet ikke være i Danmark.

  Kommentar by Trivialitet — 15. december 2021 @ 15:47

 14. De kan få Jette Møllers lejlighed.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 15. december 2021 @ 16:08

 15. Nørrebro er et så taberagtigt prollevenstreorienteret hippielalaland. De mennesker er levende døde. De er autoritære statstyrannifølgere til verdens ende og vil altid mene, at mennesker med en hjerne og kendsgerninger er “konspirationsteoretikere”, et begreb de for nyligt har læst om i et faktatjek fra Politikens højeste oplysning. De har alle fået det hvide snit for længe siden

  Kommentar by Ego — 15. december 2021 @ 16:19

 16. Da jeg fulgte sagen for lang tid siden, tænkte jeg, de får lov at blive, og det er sket; folk kan opføre sig som de vil, der er ingen konsekvenser. Det opdager muslimerne mere og mere, de kan gøre som de vil. Dette her er blot et spørgsmål om tid, så er muslimerne flere end os. Jeg syntes allerede der er så mange, jeg hader virkeligt at se dem.

  Kommentar by IES — 15. december 2021 @ 16:30

 17. Jeg kan ikke komme igennem med svar til Jørgen Nielsen på off-topic
  håber han læser med her
  det er den med ladestander og dieselgenerator

  https://www.bing.com/images/search?view=detailV2&insightstoken=bcid_RBJKhm.U-ZUDGv3.ZYdah7boLUig…..8c*ccid_EkqGb9T5&form=ANCMS1&iss=SBIUPLOADGET&selectedindex=0&id=874467423&ccid=EkqGb9T5&exph=600&expw=420&vt=2&sim=11

  Kommentar by k.m. — 15. december 2021 @ 18:29

 18. Beklager, det her er sgu da lort og lagkage
  slet venligst @ 18:29

  Kommentar by k.m. — 15. december 2021 @ 18:31

 19. Hvad der er ligeså interessant er at Det Iranske kommunistparti og Den Iranske Venstrefløj, hjalp Ayahtholla Khomenie til magten i Iran i 1979, dengang den provestlige shah (som lod sine døtre fotografere i Bikini) blev væltet. Som tak blev Irans Venstrefløj af shia-muhammedanerne klynget op i lygtepæle o.a

  Kommentar by Michael Unna — 15. december 2021 @ 19:28

 20. Danskerne får det de stemmer på – og det bliver vores undergang!

  Kommentar by Polka — 15. december 2021 @ 19:34

 21. Der er altid en per henrik rasmussen eller en kit
  Lad os være

  Kommentar by Anonym — 15. december 2021 @ 19:43

 22. Det er lykkedes globalisterne at nedbryde det danske folks selvopholdelsesdrift og hjernevaske dem med oikofobi og xenofili og et flertal af befolkningen vil derfor sørge for, at de fremmede overtager Danmark på bekostning af danskerne.

  Kommentar by Peter Nielsen — 15. december 2021 @ 19:44

 23. Fra januar 2023 skal 300 udviste muslimske straffefanger afsone i det muslimske land, Kosovo, men med dansk ledelse og danske afsoningsregler, så det betyder TV, Playstation og bollerum.

  Kommentar by Trivialitet — 15. december 2021 @ 20:09

 24. Nørrebro var Paludans klimaks. Siden har han hældt hele projektet i kloakken, splittet tropperne til atomer og kaster sin interesse på vamle projekter, chatten, og er performaægteskab. Idag kan han end ikke samle en tiendedel af de underskrifter, som væltede ind efter Nørrebro. Alt er idag hældt på møddingen. Trist, uendeligt trist. Nu er det typer som den sindsygt impulsstyrede Toke, der forsøger sig…
  John og Lars har evnerne, smid dem forrest.! De har hjerne, de kan argumentere, de har nosserne.

  Kommentar by NM — 15. december 2021 @ 22:13

 25. Trivialitet — 15. december 2021 @ 20:09.
  Man må da håbe, at Kosovo skjult og hurtigt frisætter de muslimske fanger fra Danmark – det er jo deres muslimske brødre. Fangerne returnerer nok ikke til Danmark, fordi de så vil blive anholdt og buret inde igen. Hvis de frisatte fanger i stedet bliver i Kosovo eller flytter til et andet islamisk hellhole, er den danske plan vellykket.
  Muslimer har det bedst blandt andre muslimer. Det har de tydeligt demonstreret i Danmark og tak for det. Danmark hjælper dem gerne hjem til deres rette fædreland, fordi muslimer er utroligt upopulære og afskyede her.

  Kommentar by Gustav Jensen — 15. december 2021 @ 22:27

 26. Politiet og retssystemet er voldsomt inficeret af socialistsvin.. Bare vent og se beviset når Mette Mink og hendes røde slyngler bliver pure frikendt.

  Kommentar by Bilka — 15. december 2021 @ 22:54

 27. # 29.
  Du skriver:
  Danskerne får det de stemmer på – og det bliver vores undergang!
  Så sandt – så sandt.
  Jeg er sikker på at en hel del af de der brokker sig over al berigelsen, selv har stemt på partier der går ind for mere af samme slags.
  Se blot på den lille by hvor Udlændingestyrelsen har beordret oprettet et center for “særligt udsatte” berigere.
  Indbyggerne der er forståeligt nok bekymrede, dog viste seneste valg at hovedparten af indbyggerne i omtalte mindre by, såmænd havde stemt på partier der ønsker mere af samme slags.
  I øvrigt er det dybt godnat at omtalte udlændingestyrelse hhv. DRK, har oprettet et vagtværn.
  Ikke for at beskytte borgerne, næe nej, for at beskytte de stakkels omsorgskrævende beboere. Heraf er flere dømt for diverse grovheder, voldtægt osv.
  Ren galimatias, noget lig de “stakkels” par fra Syrien. De får nu erstatning fordi de, ulovligt, har været adskilt – UHA UHA.
  De seneste Rigsretsager har alle omhandlet krænkede berigere – vore ældre medborgere bliver spist af med – ja hvad?

  Kommentar by NED MED ALTING — 16. december 2021 @ 00:06

 28. # mit indlæg nummer 24 er rettet til indlæg nummer 20 – undskyld misforståelsen.

  Kommentar by NED MED ALTING — 16. december 2021 @ 00:07

 29. Justitsmordene rundt omkring i de små retsale sker hver dag. <ofrene er danskere,som passer deres dagligdag og som ikke slår på tæven. Seneste eksempel på et ægte justitsmord er dommen over venstrekvinden Inger Støjberg. Selv om hun sad med i en regering som importerede kulturfremmede i hobetal til vores land,forsøgte hun dog at gå en smule imod den katastrofale udvikling Danmark disse årtier er ude i. Den der har udnævnt dommeren må sidde tilbage med en bitter smag på læben.

  Kommentar by Nielsen — 16. december 2021 @ 07:39

 30. Nielsen — 15. december 2021 @ 13:56.
  Hellere rabarberkompot end araberkomplot.

  Kommentar by Gustav Jensen — 16. december 2021 @ 08:28

 31. Folketingsvalg og lignende valghandlinger er ikke andet end fup og svindel, det har SK jo allerede bevist. Hver eneste stemme optalt i Danmark er først konstrueret, udfyldt og godkendt af statsministeriet

  Kommentar by Ego — 16. december 2021 @ 18:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper