17. december 2021

Syriske Alnour Alwan fik erstatning, men den tvangsgiftede barnebrud søgte skilsmisse, og er gift igen

Flere medier jubler over Støjbergs politiske deroute, og flere har interviewet syriske Alnour Alwan, der anlagde sag mod staten da han blev adskilt fra sin barnebrud. Olav Hergel er prisvindende udi følelsesporno, men historien mangler alligevel lidt glimmer. Det faktuelle ødelægger lidt historien. Det var et tvangsægteskab, og hans unge kusine benyttede lejligheden til at lade sig skille fra ham. Hun bor nu i Tyskland, og er gift igen.

Alnour Alwan er ved godt mod, da hans autistiske søn går i specialbørnehave, og han er blevet kæreste med en syrisk tolk. En historie fra Politiken.dk – Han vandt over Støjberg: ‘Det ville aldrig være sket i mit land’.

“Pressen er mødt op, fordi Alnour Alwan og hans nu fraskilte kone, Rimaz Alkayal, mere end noget andet par har kæmpet mod konsekvenserne af Inger Støjbergs instruks fra februar 2016. …

Det er nu to år siden, han og Rimaz Alkayal blev skilt. Hun bor i Tyskland med ny mand og nyt barn, mens Alnour Alwan er alenefar for Mohamad, der elsker sin far meget, meget højt og hele tiden hænger på ham.

‘Han er lidt tilbage. Han er fem år, men kan kun det, som en treårig kan’. Alnour Alwan har fundet en ny kæreste, der hedder Jensen til efternavn, men er af syrisk afstamning og arbejder som tolk.

(Alnour Alkhaled Alwan kom til Danmark med barnebrud, fik erstatning, nu fraskilt; Collage: FB)

“Adskillelsen af asylparret fortsatte, da pigen fyldte 15 år, med henvisning til Støjbergs instruks om at adskille alle unge asylpar. I starten protesterede pigen over at blive adskilt fra sin mand, men senere bad hun om skilsmisse. Ifølge pigens repræsentant på børnecenteret havde pigen ‘fået øjnene op for et teenageliv’. Og pigen forklarede, at ægteskabet faktisk havde været arrangeret af hendes far, og at hun ‘i starten ikke var villig’. (DR Online, 14. januar 2021)

Oploadet Kl. 02:45 af Kim Møller — Direkte link38 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/123901/trackback

38 Comments »

 1. Tak til Inger for at Rimaz kom ud af det tvangsægteskab med fætter Alnour.

  Apropos fætter kusine

  “I mit arbejde som skoleleder på Nørrebro er jeg adskillige gange stødt på hjerteskærende historier, og de er sande, om den ulykke, disse ægteskaber kan resultere i. Som regel er de også arrangeret, og det i sig selv er naturligvis problematisk. …

  Efter 2. klasse tog vi på skolen nogle prøver i læsning, og det var heldigvis sådan, at de allerfleste børn klarede testen fint. En lille tyrkisk dreng havde dog kun to rigtige ud af 40 ord. Den dygtige dansklærer var meget bekymret og bad mig deltage i mødet med moderen. Jeg så på elevkortet og undrede mig lidt over, at der i familien åbenbart kun var ét barn. Moderen sagde, at der havde været tre, men de to var døde som små, for ‘vi har dårligt blod’.

  Hun forklarede, at hendes mand var hendes fætter, hans forældre var fætre og kusiner, og hendes egne forældre var beslægtet. Hun sagde også: ‘Du kan ikke lære min dreng her så meget, men det er godt, at han lever.’ …

  En far fortalte mig med stor glæde, at hans datter nu skulle giftes med hans brors søn, som skulle familiesammenføres fra Konya. Pigen gik i 7. klasse. Jeg undlod ikke at fortælle, hvad det kunne betyde for de mulige kommende børnebørn, men det skete alligevel efter et par år. Om børnene fik handicap eller ej, ved jeg dog ikke.”

  Lise Egholm i Berlingske – Vi må forhindre de mange fætter-kusine-ægteskaber.

  “Det, der undrer mig og har undret mig i årevis, er, hvorfor vi ikke taler om og arbejder med, ja, måske ligefrem forbyder de ganske mange fætter-kusine-ægteskaber?”

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 17. december 2021 @ 03:33

 2. Rasmus Brygger typerne kan ikke lide den forklaringsmodel for den svigtende integration, men som før nævnt er der nok noget om snakken – Odense Kommune og Politi om problemerne i Vollsmose:

  “Kim Thyssen fortæller… at Bøgeparken primært er beboet af arabere, og at det er en gruppe statsløse palæstinensere, der sætter dagsordenen i forbindelse med kriminaliteten i området. Mange af dem, som lokalpolitiet har med at gøre, er tillige svagt begavede. Områdets skolepsykologer har endog karakteriseret nogle af de unge som værende på “sinkestadiet”, sådan som det hedder i fagsproget.

  Fagpersoner i Odense Kommune, som DANSK POLITI har talt med, siger samstemmende, at omsorgssvigt, manglende stimulation og følgerne af fætter-kusine-ægteskaber er hovedårsagerne til, at flere af områdets unge er småt begavede…

  – De her unge har et lavt ordforråd, de er impulsstyrede og ikke konsekvens-orienterede, og derfor er de meget svære at nå ind til. De har simpelthen ikke de redskaber, der skal til for at diskutere. Mange af dem har desuden en ekstrem forkærlighed for ild. I løbet af sommeren registrerede vi over 100 arnesteder bag Bøgeparken, beretter Kim Thyssen…

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 17. december 2021 @ 03:53

 3. Så nu kan han modtage en dom efter den danske grundlov for pædofili.
  For den gælder vel endnu!

  Kommentar by P — 17. december 2021 @ 06:13

 4. Medierne tager så grundigt fejl, på den rigtig ulækre måde.

  Det var IKKE Inger støjberg der tabte, men de små piger der tvinges ind i et ægteskabelig helvede der i sidste ende skader ALLE der bliver involveret, Inger Støjer var bare “collateral damage”.

  En hvilken som helst anden ansvarlig person i Inger Støjbergs sted ville have gjort nøjagtigt det samme men afhængig af partibogen fået en anden eller slet ingen straf.

  Kommentar by Santor — 17. december 2021 @ 06:36

 5. Hvem skal så betale din pension? Spurgte sundhedspersonen, og Fortalte i næste sætning om de indavlede syriske børn hun så på hospitalet.
  Kognitiv dissonans

  Kommentar by Træt — 17. december 2021 @ 06:47

 6. “Mohamad, der elsker sin far meget, meget højt og hele tiden hænger på ham.” Bavdr. Hvilket lille barn elsker ikke sine forældre meget, meget højt? Men at barnet hænger på faderen hele tiden kan være tegn på noget helt andet: Psykiske forstyrelser – for eksempel.

  “Ifølge pigens repræsentant på børnecenteret havde pigen ‘fået øjnene op for et teenageliv’.” Det lyder som en meget, meget dansk tolkning, for en syrisk piges forstillinger om sit ‘teenageliv’ er nok noget anderledes, end repræsentanten tror.

  “… fordi Alnour Alwan og hans nu fraskilte kone, Rimaz Alkayal, mere end noget andet par har kæmpet mod konsekvenserne af Inger Støjbergs instruks fra februar 2016.” Ja, man fornemmer meget, meget tydeligt, at ex-konen – dvs. barnebruden – var meget, meget glad for den skilsmisse.

  Selvom venstrefløjen og dens medier så gerne vil skabe den historie, at Støjbergs instruks havde alvorlige menneskelige konsekvenser, så er det svært at skjule hensigten, falskheden og løgnen.

  Med dommen er gode danske værdier fejet til side til fordel rigid regelrytteri, falskhed og hykleri og i sidste ende: Islamiske værdier. Stor utak til dette dyre panel af juridiske idioter og politiske globalister. Rød magt har historiske set lavet mange, mange ulykker, så det er ikke overraskende, at de fortsætter.

  Kommentar by traveler — 17. december 2021 @ 07:14

 7. Jeg er forbandet virkelig forbandet, for jeg har været med til at betale den erstatning!
  Han er jo selve beviset for at det Støjberg gjorde var det rigtige og så skal have erstatning af mig!

  Aviserne jubler – ja ja, nu ved vi jo efterhånden godt hvem aviserne er, godt og grundigt infiltreret af Kommunister! Men det aviserne og politikerne opnår er en opsplitning af befolkningen. Rigsretten har været en våd klud i ansigtet på mange, rigtigt mange danskere, en våd klud kastet af den bestemmende kulturradikale klasse. De ynder at kalde sig eliten, men der er nu ikke meget elitært over dem, kun selvdestruktion!
  Det er virkelig skræmmende st se den foragt for danskerne som den selvudråbte elite udviser. Jeg ser store konsekvenser forude.

  Kommentar by Den Nervøse — 17. december 2021 @ 07:24

 8. Ja det er jo en af konsekvenserne af den perverterede rigsretsdom. Jeg skal undlade at udtrykke yderligere, hvad jeg mener om de subjekter som har dømt helt afstumpet blindt den pågældende dom over Inger Støjberg.

  God jul og godt nytår. Inger Støjberg. (Du har fortjent det).

  mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 17. december 2021 @ 08:21

 9. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  (På tide jeg holder en pause til engang efter nytår) God jul og godt nytår. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 17. december 2021 @ 08:23

 10. ‘Han er lidt tilbage. Han er fem år, men kan kun det, som en treårig kan’.
  Det vil sige, at fætter-kusine afkom er 40% bagud under et i forvejen lavt niveau.
  Velkommen til “Fagre nye verden”, som beskrevet af Aldous Huxley, med alfa, beta, gamma, delta og epsilon mennesker. Havde de venstrefascistiske globalister set invasionen af ‘epsilonnere’ komme, da de voldtog verden med deres bizarre globalistiske feberfantasier. Laveste fællesnævner fremmer profitten.

  Kommentar by Gustav Jensen — 17. december 2021 @ 08:25

 11. Jeg er ligeglad med hvordan de fremmede arrangerer ægteskaber imellem hinanden. Det afgørende er, at de ikke bor i Danmark, da de ikke er danskere, ikke hører til her.

  Kommentar by Peter Nielsen — 17. december 2021 @ 09:27

 12. I guder vi er naive i Danmark, eller rette sagt, de “danske politikere” er naive.
  Tænk at give erstatning til sådanne berigere, de er ifølge “danske politikere” veluddannede og både kan og vil bidrage til det danske samfund.
  Som en beriger udtaler: Dette ville aldrig ske i mit land, jamen god hjemrejse, der er åbenbart bedre at være.

  Kommentar by NED MED ALTING — 17. december 2021 @ 09:33

 13. Det er noget pjat at sige, at dommen er juridisk korrekt. Kun gennemførte juridiske idioter vil være i stand til at ignorere, at en rigsret er et sammenvæv af politik og jura, og netop derfor er den rene juridiske afgørelse meningsløs. Justitsmord er måske ikke helt dækkende som begreb. Skueproces er næsten bedre.

  Kommentar by traveler — 17. december 2021 @ 12:20

 14. Mere muslimsk kulturberigelse: En 37-årig iraner, som siden 2013 har været på tålt ophold i Danmark, er blevet kendt skyldig i at have voldtaget en kvinde på rutebilstationen i Aarhus en sommermorgen i år.

  Kvinden afgav ikke samtykke, da hun var ude af stand til det.

  Det har domsmandsretten i Aarhus fredag afgjort. Manden idømmes et år og to måneders fængsel samt udvisning af Danmark med et indrejseforbud på 12 år.

  Kommentar by Trivialitet — 17. december 2021 @ 13:16

 15. Jeg skrev i går herinde, om det var en muslimsk mand, der dræbte sin hustru og moren til deres to, små børn, fordi hun var blevet for dansk…. tada:

  En 38-årig mand nægtede drab, men erkendte vold med døden til følge, da han fredag morgen blev fremstillet i grundlovsforhør og sigtet for at have dræbt den 28-årige mor til hans to børn med flere knivstik.

  (…)

  Ved grundlovsforhøret fredag kom manden ind i retten iført en blå dragt, hvide sokker, sandaler på fødderne og blå handsker på hænderne. Han har sort kruset hår. Det blev oplyst, at han forstår dansk, men dommeren bad alligevel en tilkaldt tolk om at oversætte alt for en sikkerheds skyld.

  Kommentar by Trivialitet — 17. december 2021 @ 13:22

 16. – Trivialitet

  Han er fra Eritrea, og kan således nemt være kristen.

  Kommentar by Kim Møller — 17. december 2021 @ 14:51

 17. “Både den afdøde kvinde og den anholdte mand har eritreansk baggrund. Derfor er parret også kendt i Den Eritreanske-Danske Forening i Aarhus. Det fortæller foreningens formand Kefala Woldelassie.
  »Det eritreanske samfund er lille her i Aarhus, så vi kender dem godt. Derfor er vi også meget chokerede og rystede over det tragiske, der er sket. Kvinden har jeg mødt flere gange, når hun har flettet min datters hår enten i mit eller hendes hjem,« fortæller Kefala Woldelassie.”

  https://www.bt.dk/krimi/veninde-i-chok-over-efter-knivdrab-jeg-brod-sammen-da-jeg-sa-moren-og-den-lille-pige

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 17. december 2021 @ 15:27

 18. Ja, okay, jeg undskylder, at jeg muligvis trak muslimkortet for tidligt.

  Men min pointe er stadig, muslim eller kristen, fra det afrikanske land Eritrea er, at far, mor og to børn samt Kefala Woldelassie hellere burde være i Eritrea end i Aarhus.

  Danskere i Danmark og afrikanere i Afrika.

  Kommentar by Trivialitet — 17. december 2021 @ 15:50

 19. #2 Seriemordere starter som regel med ildspåsættelser. Årsagerne ligger i at ilden forløser en smule af deres ubevidste, akkumulerede aggression samt afmagtsfølelse. Dette som følge af massive omsorgssvigt, årelange ydmygelser og fysisk vold.

  Ildspåsættelsen er en kontroladfærd, og muligvis forløberen for den efterfølgende dominansadfærd?

  Med hensyn til fætter-kusine afkom, er Pia Kjærsgaard ikke barn af et fætter-kusine ægtepar?

  Kommentar by Michael Nielsen — 17. december 2021 @ 16:11

 20. I optikken af den almindelige retsopfattelse, så er hele sagen komplet sindssyg. Indvandreren med barnebruden bliver forgyldt mens ministeren der forsøger at beskytte barnet, bliver fængslet.

  Så selvom sagen grundlæggende set, handler om at ministeren, efter signende, overtrådte loven samt – muligvis – vildledte folketinget, så tror jeg ikke at den juridiske del af sagen, vil hænge ved i folkestemningen. Det vil der i mod det meget udanske fænomen med barnebrude.

  Med domsfældelsen er et slag tydeligvis tabt, men ikke nødvendigvis krigen.

  Støtterne af Inger Støjberg, gør klogt i at udbygge og styrke de narrativer, der hægter sig på de to udanske fænomener barnebrude og kæde-fætter-kusine-ægteskaber. En vedholden indsats på denne kommunikationskonto, på flere end de sædvanlige distributionskanaler, og med reduceret personificering af Inger Støjberg, vil ikke blot vinde den politiske kamp på det pågældende lovfelt, men også Inger Støjbergs muligheder for at komme tilbage i dansk politik.

  Kort sagt; fokus på fænomenerne og reduktion af personificeringen.

  Forslag: interviews med børn af kæde-fætter-kusine-ægteskaber samt interviews med både børn som voksne af arrangerede barnebrude-ægteskaber.

  Det er vanvittige tider, og noget siger mig at vi ikke har set det værste endnu.

  Kommentar by Michael Nielsen — 17. december 2021 @ 16:29

 21. Ud med ham.!!!!!!!!!!!!

  Han er en fej kujon, som ikke vil kæmpe for sit land.!

  Vi har IIIINTET at bruge ham til, INTET!!!!!

  Kommentar by NM — 17. december 2021 @ 16:55

 22. Du har ret Alnour… det ville ikke ske i “dit land”….der er hverken specialskole til dit retarderede barn eller socialhjælp i stride strømme

  Kommentar by redneck — 17. december 2021 @ 17:07

 23. Ved beslutningen om nedslagningen af minkerhvervet i Danmark, var hensynet til Danmarks ry i ude i verden, en meget stor faktor.
  (jeg husker ikke hvor jeg læste det/hvem der sagde det)

  Med dommen over Støjberg, kan man næsten ikke fortænke, at vi får ry, som landet der freder pædofili og smider modstandere i fængsel.
  Rygtet er måske allerede nået ud til de islamiske fallitstater:

  “Køb et barn og rejs til Danmark, profeten har ret; muslimsk paradis venter”
  (- og danskerne betaler.)

  Mangt et barn vil blive solgt, for hvilken arbejds-ugidelig m´Slimsk far ville ikke ønske sig dette for en indavlet datter?

  Danmark styrer hastigt, mod at acceptere den iSlamiske djævle-kultur.

  Kommentar by M.S. Carstens — 17. december 2021 @ 18:12

 24. Kristne fra Afrika og kristne fra lande, hvor der også er mange muslimer, er i praksis ligeså kulturfremmede som muslimerne i al almindelighed.
  Vi skal slet ikke have migranter langvejs fra.

  Kommentar by Træt — 17. december 2021 @ 18:27

 25. • Arabere i Arabien

  • Afrikanere i Afrika

  • Danskere i Danmark

  Kommentar by Trivialitet — 17. december 2021 @ 18:30

 26. Fætter-Kusine indavl giver defekte afkom, som samfundet hænger på i hele levetiden.

  Muhamedanere!

  Kommentar by Bastardo — 17. december 2021 @ 19:35

 27. 23) Nix- kristne alle andre steder fra- er langt mere værd end muhammedanere fra andre lande. Kulturfremmede ja, men etisk og moralsk på samme niveau som Danskere (med mindre de er blevet tvangshjernevaskede)

  Kommentar by Michael Unna — 17. december 2021 @ 19:37

 28. “Something is rotten in the state of Denmark” er et kendt citat fra William Shakespeare’s Hamlet. Det gælder vist stadig? Det bliver bemærket udenfor DK.

  ”En dansk heltinde går i fængsel dømt for at redde barnebrude ud af tvangs ægteskaber med ældre muslimske mænd.

  Det var nærmest en uløselig udfordring, der mødte de vesteuropæiske myndigheder, da den muslimske masseindvandring begyndte for flere årtier siden, med ankomsten af voksne – ofte ældre – mænd med mindreårige piger, som de angav var deres hustruer.

  Det er overflødigt at sige, at pædofil ægteskaberne er udbredt i den islamiske verden (..) og lovlige eller stiltiende accepteret i Saudi Arabien, Iran, Pakistan og andre steder. De er altid arrangeret og pigerne er tvunget ind i dem af deres forældre. De er også normalt fætter-kusine ægteskaber. (..) Alligevel, som du måske husker, kom der i 2015 en flodbølge af påståede flygtninge til Vesteuropa, og i januar 2016 rapporterede de danske medier i marts-december, at et antal nyligt ankomne par, hvor pigen var mindreårig – hovedsagelig fra Syrien – levede sammen på danske asylcentre. Inger Støjberg skred hurtigt til handling og fik dem adskilt fordi de var ulovlige. Hun var fra et liberalt parti og medlem af parlamentet og dengang minister for indvandring, integration og boliger i Lars Løkke Rasmussens centrum-højre regering. Støjbergs initiativ fornærmet mediepamperne og de kloge i deres elfenbenstårne. Men hendes in itiativ gjorde hende også til en national heltinde, og uden tvivl til den mest populære politiker i Danmark.”

  (Klip fra artikel af Bruce Bawer i Frontpage Magazine torsdag den 16 december 2021 oversat af undertegnede)
  https://www.frontpagemag.com/fpm/2021/12/danish-heroine-goes-prison-bruce-bawer/

  Kommentar by Amad — 17. december 2021 @ 19:55

 29. Er det Gellerupparken i baggrunden?

  Kommentar by Michael — 17. december 2021 @ 20:50

 30. @Michael Unna: Det er muligt at de er langt mere værd end muslimer sammesteds fra. Vi sætter danskerens værdi til 1, den kriste afrikaner til 1/1000 og muslimen til 1/1.000.000

  Kommentar by Træt — 17. december 2021 @ 21:38

 31. Mærkeligt at hun ikke blev likvideret.

  Kommentar by Islamarebad — 18. december 2021 @ 08:43

 32. Islamarebad — 18. december 2021 @ 08:43

  Det blev hun også, da kRigsretten idømte hende fængsel, så er hendes politiske karriere slut, for hun tager næppe mod indbydelserne fra de 2 pariapartier.

  Kommentar by tavsen — 18. december 2021 @ 16:16

 33. Han mener, underligt at muslimaen Rimaz Alkayal ikke blev islamisk likvideret i forbindelse med den uislamiske, æreløse skilsmisse fra hendes muslimske ægtemand fra Syrien.

  Kommentar by Trivialitet — 18. december 2021 @ 17:16

 34. Det er utrolig let at se, at vedkommende er Retarderet.

  https://politiken.dk/indland/art8527095/»Det-ville-aldrig-være-sket-i-mit-land«

  Indavl.!

  Kommentar by Charles Nielsen — 18. december 2021 @ 18:11

 35. * 16 Kim Møller 14:52
  I 2009 var 62% af befolkningen kristne og 37% muslimer i følge PEW Institute, mens i 2010 viste USA : Department of State at fordelingen var 50% kristne og 48% muslimer.
  Landet var et kristent kerneland, men den muslimske befolkning er ved at overtage og vi ser da også en stigende ustabilitet, som vi ser i alle lande hvor Islam er på fremmarch!

  Kommentar by Den Nervøse — 19. december 2021 @ 11:25

 36. Hvorfor er det pædofile møgsvin ikke inde at spjælde den.

  Har den ligesom et utal af dens ligesindede, fået fripas til deres kulturelle religiøse svineri.

  Kommentar by Mads kering — 20. december 2021 @ 18:14

 37. 34 – ja, indavl er kendetegnet fra islam og mellemøstlig kultur.

  Også en af grundende til, at det er ekstremt svært at føre en fornuftig dialog med sådan en.

  Pågrund af utallige generationers indavl, og religiøse og kulturelle tilhørsforhold.

  Kommentar by Mads kering — 20. december 2021 @ 18:19

 38. Selvfølgelig er sønnen “lidt tilbage”!

  Det er alle indavlede gennem generationer!!!

  Heraus..Ut af min butik!!!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 20. december 2021 @ 20:40

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper