17. december 2021

Leipzig: Venstreradikale hærger moské, opkaldt efter sultan der døde under erobring af Konstantinopel

En del af Vestens mange indvandrere er kurdere, som kæmper for et selvstændigt Kurdistan, og ofte betragter sig selv som kommunister. De fylder ikke meget på yderste venstrefløj i Danmark, men i Tyskland giver de nyt blod, ikke mindst til kampen imod tyrkiske nationalister. På den måde kan man ikke rigtigt sige, at de venstreradikale er imod nationalisme, de er imod ikke-socialistiske nationalstater.

Leipziger Zeitung fortæller, at omkring 200 maskerede venstreradikale i mandags gik hærgende gennem det østlige Leipzig. Datoen var d. 13/12, og ‘1312’ er som bekendt talkode for ‘All Cops Are Bastards’. De nåede den tyrkiske statsmoské sidst på aftenen, angiveligt i protest mod fascistiske Erdogan. Moskéen er opkaldt efter ‘Eyüp Sultan’, en af Muhammeds hjælper, der døde under belejringen af Konstantinopel i år 674. Diyanet-moskéen på Valdemarsgade i København hedder i øvrigt ‘Fatih Camii’, opkaldt efter hærføreren Fatih Sultan Mehmet, der indtog Konstantinopel i 1453. Byen er i dag kendt som Istanbul.

Multikultur er islamisk for erobring, så denne gang på der være fuld opbakning til selverklærede ‘anti-fascister’.

(Collage: Venstreradikale på Hermann-Liebmann-Straße, tæt på moskéen; Mere: LZ)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/123910/trackback

13 Comments »

 1. Muslimer er velkomne til at slagte andre muslimer, det skal bare foregå i Muhamedanien, og det er ikke i Danmark eller Tyskland. UD MED DEM.

  Kommentar by Trivialitet — 17. december 2021 @ 22:26

 2. Den amerikanske sociolog, Zach Goldberg har skrevet en phd. om work kulturen. Han viser, at venstrefløjen har en stærkt negativ etnocentrisme/ind-gruppe præference og en stærk positiv præference for fremmede for egen gruppe. Hans undersøgelser viser også, at stort set alle ikke-hvide mindretal i USA har en stærkt etnocentrisme for egen gruppe som er højere end hos hvide konservative. Så, en alliance mellem en venstrefløj som en fjendtlig for egen gruppe og positiv for fremmede og så fremmede grupper som har en stærkt etnocentrisme og selvbevidsthed er det vi ser i hele vesten. George Orwell notede faktisk allerede i 40erne det forhold, at den engelske venstrefløj havde en form for had mod eget samfund. Det er ikke et nyt fænomen.

  Kommentar by CCC — 17. december 2021 @ 22:50

 3. Off topic. The evolution and meaning of human skin color. Nina Jablonski. https://www.youtube.com/watch?v=sc4OFcT5m1Y

  Kommentar by barfbag — 18. december 2021 @ 00:16

 4. Fjerde kommentar som så også er udenfor emnet. Fik du den Santor Fritz? Eller skulle jeg have sagt I?

  Kommentar by Nielsen — 18. december 2021 @ 01:46

 5. De skal have tak for afbrænding af en moske, og derefter udvises til Erdogan

  Kommentar by Træt — 18. december 2021 @ 09:45

 6. Er det muslimer?

  Det er en 25-årig mand, der blev ramt af skud i Brøndby sent fredag aften. Han er fortsat indlagt, men uden for livsfare.

  Manden blev ramt af skud i Ulsøparken ud for nummer 6 i Brøndby Strand. Efterforskningen tyder på, at der blev affyret flere skud i området.

  Kommentar by Trivialitet — 18. december 2021 @ 12:10

 7. CCC — 17. december 2021 @ 22:50:

  “Hans undersøgelser viser også, at stort set alle ikke-hvide mindretal i USA har en stærkt etnocentrisme for egen gruppe som er højere end hos hvide konservative.”

  Dette gælder også i høj grad Hr. Goldbergs egen etno-religiøse gruppe, som er stærkt overrepræsenteret i anti-hvide aktiviteter.

  Kommentar by Peter Nielsen — 18. december 2021 @ 16:33

 8. Zach Goldberg er jøde, og som sådan ved han, hvordan alle muslimer skal behandles.

  Zach Goldberg har et bedre syn på muslimer end nogen af de 179 idioter inde på Hoppeborgen har.

  Kommentar by Trivialitet — 18. december 2021 @ 17:04

 9. Lad os ikke glemme at kurderne hjalp de sindssyge muslimer aka tyrkerne med at bekæmpe kristne armenier(voldtage børn og kvinder). Fuck kurdere og kraftknuden tyrkiet.

  Kommentar by piphans — 19. december 2021 @ 00:18

 10. Ja der er ikke meget trøst i at Kurderne angriber en Tyrkisk moske! Men Enhedslisten har et forklaringsproblem! De er nære allierede med Kurderne og samtidig støtter de alt det moskebyggeri de kan komme til at støtte, også selvom det er betalt af fascisten Erdogan!

  Kommentar by Den Nervøse — 19. december 2021 @ 11:12

 11. Det er faktisk ret nemt at huske på:

  Jøder er de gode, muslimer er de onde.

  Så er det sagt, så det ikke længere kan misforstås.

  HUSK DET NU.

  Kommentar by Trivialitet — 19. december 2021 @ 15:14

 12. Nej, de er imod “hvide” nationalstater. Det er det, der er konsensus om, og som derfor er en del af det uudtalte credo.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 19. december 2021 @ 20:43

 13. Hvorfor er venstreradikale altid maskerede, og altid klar til voldelige anarkistiske optøjer.

  Fordi at der aldrig er nogen konskvenser.

  Og fordi at de render, de venstreekstremistiske radikale socialisters ærinde.

  De venstreorienterede mø…..

  Kommentar by Mads kering — 20. december 2021 @ 18:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper