22. december 2021

Henrik Dahl: Venstrefløjens grønne omstilling ’sejler med en giftig kontrabande af røde mærkesager’

Emnet i seneste udgave af ‘Verdens lykkeligste arbejdsmarked’ på Radio4, var (det venstrefløjen kalder) ‘falske selvstændige’, og her kunne man blandt andet høre en 3F-talsmand inddrage ‘bæredygtighed’. Et fint, men intetsigende plusord, som venstrefløjen så kan definere efter ideologiske præferencer. Det er de gode til.

Den gode Henrik Dahl kommenterer Danske Gymnasiers forsøg på at frame ‘røde mærkesager’ som værende ‘grøn omstilling’ – en klassisk motte/bailey-strategi. Det stuerene grønne blandes med den skjulte røde dagsorden. Fra Liberal Alliance, tidligere trykt i Berlingske – Jeg er træt af, at røde mærkesager skal sælges som grøn omstilling.

“Danske Gymnasier – det tidligere Rektorforeningen – mener, at tiden er inde til en gennemgribende omstilling til bæredygtighed i gymnasierne. … ‘Ved at sætte bæredygtighed på dagsordenen […] har gymnasierne mulighed for at påvirke eleverne til at foretage personlige valg, der er mere klimavenlige’.

det, Danske Gymnasier i virkeligheden går ind for, er, at verden bør være venstreorienteret. I den forbindelse er behovet for ikke at udlede kuldioxid i atmosfæren den perfekte anledning til bilde folk ind, at den eneste vej frem er venstreorientering.

For at være helt ærlig, er jeg dødhamrende træt af, at venstrefløjen er trængt ind i alle danske dannelsesinstitutioner. Og at den fra sine magtbastioner benytter enhver lejlighed til at indoktrinere sagesløse borgere med sine røde holdninger.

Det er simpelthen ikke rimeligt, at man under det tilsyneladende uskyldige flag ‘grøn omstilling’ sejler med en giftig kontrabande af røde mærkesager. Som man har tænkt sig at præsentere som den eneste løsning på et påtrængende problem. Grønt er grønt – ikke en speciel nuance af rødt.”

(Kritik-immunitet jf. middelalderlig ‘motte & Bailey’-anlæg; Se evt. Twitter)

Oploadet Kl. 10:56 af Kim Møller — Direkte link9 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/123964/trackback

9 Comments »

 1. Thatcher lukkede kulminerne i England; det var de røde mege imod.

  Kommentar by Rinus — 22. december 2021 @ 11:16

 2. Det har altid været populært at være på , den såkaldte, godhedens fløj, dele ud til højre og venstre med hensyn, penge og privilegier. Knap så populært at snakke om konsekvenserne og regningen.

  Kommentar by Frafalden Moderat — 22. december 2021 @ 11:37

 3. Venstrefløjen har defineret sig selv som de gode og os som de onde! Det er intet mindre end venstrefløjens kæmpe sejr, de har erobret definitionsmagten og definitionsretten!
  Det er dem der sætter mærkater på andre og kan vende tommelfingeren op eller ned!
  Det er ynkeligt at se blå blok købe ind på det, de har ikke lykkedes med et opgør med landsforræderiet under den kolde krig, de har ikke engang forsøgt! Der er ingen borgerlige, der tør gå i flæsket på Enhedslisten og deres kommunisme, deres jødehad og deres revolutionsideologi. Der er ikke engang nogen, der afslører dem når de kalde deres kommunisme en demokratisk overtagelse!
  De borgerlige i Danmark er komplet impotente og bovlamme!

  Kommentar by Den Nervøse — 22. december 2021 @ 12:06

 4. 1206 Måske fordi der slet ikke er nogen, men borgerligheden blot er blevet en falsk blå nuance af blodrød?

  Kommentar by Ego — 22. december 2021 @ 12:20

 5. Rinus — 22. december 2021 @ 11:16

  Dengang havde fagforeningerne magten, men ikke befolkningen med sig. Een af de mest solgte singler var denne parodi

  https://www.youtube.com/watch?v=RtiaReNsHOo

  Part Of The Union Strawbs
  Now I’m a union man
  Amazed at what I am
  I say what I think, that the company stinks
  Yes I’m a union man
  When we meet in the local hall
  I’ll be voting with them all
  With a hell of a shout, it’s “Out brothers, out!”
  And the rise of the factory’s fall……

  Nøjagtig som med B&W, som kommunistiske strejker fik lukket

  Kommentar by tavsen — 22. december 2021 @ 14:07

 6. Den Nervøse — 22. december 2021 @ 12:06:

  Når man bruger tomme skræmme-ord som “racisme”, “jødehad”, “xenofobi”, så viser man tydeligt, at man har købt de Anti-Hvides retorik og propaganda.

  Kommentar by Peter Nielsen — 22. december 2021 @ 14:47

 7. “Grøn omstilling” = højere skatter og afgifter. Punktum.

  Kommentar by Revisoren — 25. december 2021 @ 12:01

 8. Jeg er HELT færdig med LA og Henrik Dahl. Jeg må med skam melde, at jeg har stemte på dem tidligere før NB kom.’

  “Da medlemmerne i Folketinget tidligere i dag skulle stemme om, hvorvidt Inger Støjberg var værdig eller uværdig til at fortsætte i Folketinget, kom politiker Henrik Dahl (LA) i problemer.

  Han fik nemlig ved en fejl logget sig ind på den “afstemningsskærm”, der tilhører De Radikales politiske leder, Sofie Carsten Nielsen, og på den måde afgivet en stemme fra hendes profil. Det bekræfter Formands- og Direktionssekretariatet samt Henrik Dahl selv.

  (NB!) Derudover kom han i kampens hede også til at stemme mod, at Inger Støjberg skulle erklæres uværdig, hvilket var det modsatte af både det han selv og Radikales formand ønskede at stemme.”

  https://www.dr.dk/nyheder/indland/la-politiker-kom-til-afgive-stemme-fra-sofie-carsten-nielsens-profil-i-folketinget

  Kommentar by amad — 26. december 2021 @ 12:01

 9. PS. til amad 12:01. LA blev jo også startet af tidligere medlemmer af det Radikale Venstre og de har nok altid været en samling af ’skabsradikale’. Det forklarer nok, hvorfor de faldt Inger Støjberg i ryggen, da det virkeligt gjaldt! De burde skamme sig! :-)

  Kommentar by amad — 26. december 2021 @ 16:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper