22. december 2021

Rasmus Ulstrup: Almindelige erfaringer ‘får ikke plads som gyldige indspark’, frygt for racisme-anklage

Som højreorienteret blogger er jeg vant til at alt jeg skriver, bliver vejet på en guldvægt, og som en konsekvens heraf holder jeg lidt igen, når dokumentationen mangler. En lille fejl vil blive blæst op, og jeg vil i sagens natur ikke ødelægge gode argumenter med dårlige. For at få virkeligheden råt for usødet frem, har jeg eksempelvis installeret et dashcam i bilen, men rigtig mange mindre episoder i det daglige lader sig bare ikke dokumentere.

‘Anekdotisk bevisførelse’ er blevet en kardinalsynd i den politiske debat, og mens det pæne borgerskab lægger bånd på sig selv, er der carte blanche til kreative statistik-krigere, såsom Hjarn Zernicow Borberg, der støbte kuglerne for Özlem Cekic’ tre procent kriminelle. En hvid løgn, der skal lukke munden på masseindvandringens modstandere. Som Jordan B. Peterson så rigtigt pointerer: ‘Tell the truth, or at least don’t Lie’.

Rasmus Ulstrup Larsen kommenterer hos Kontrast – Indvandrerdebat bliver renset for almindelig erfaring.

“… Vi tror generelt, at debatten om indvandrere og efterkommere er blevet mere hård, når den faktisk er blevet gjort klinisk og videnskabelig, i en sådan grad at den ikke forløser den frustration, der hersker. Almindelig erfaring og tavs viden får ikke plads som gyldige indspark af frygt for at blive beskyldt for fremmedhad og racisme.

Inger Støjberg havde været i biografen og erfaret, at unge indvandrere havde opført sig dårligt under filmen. Det klagede hun over i offentligheden på Facebook. Hun blev straks affejet og udskældt, for hvad bilder hun sig ind at generalisere? Der er jo ikke dokumentation for indvandreres opførsel under filmforestillinger, så det måtte være hendes egne fordomme, der var på spil.

Ole Birk Olesen havde i samme genre stillet sig undrende overfor, at unge indvandrerdrenge altid skal spytte på togperronerne. Også han blev mødt med foragt. For hvor er dokumentationen for, at indvandrerdrenge spytter mere end danskere? Det måtte være hans egne fordomme, der var på spil.

De seneste år har der ikke været lignende sager med politikere der udtaler sig generelt om indvandrernes opførsel. Man har erfaret, at det ikke fører noget godt med sig at problematisere deres adfærd, medmindre man kan dokumentere det.

Derfor er det også med spænding og forhåbning, at man læser hvad Danmarks Statistik viser i sine årlige publikationer, så man kan få rygdækning for sine bekymringer over indvandrernes opførsel. Men der går noget tabt i den tilgang, og det leder til radikalisering af debatten.

(Crewcuttede arabere i sort Audi kører hensynsløst, Åby Ringvej, Århus, 12. april 2020 Kl. 17.24)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/123974/trackback

18 Comments »

 1. Min erfaring er at man bliver angrebet af perkere og antifa, når man har stillet op til demonstrationer for frihed

  Kommentar by Ego — 22. december 2021 @ 12:22

 2. Det er fuldstændigt som Sverige, alt hvad der kunne betegnes, som indvandrekritisk blev forfulgt med latterliggørelse og udskamning og betegnet som racist og nazist! En ganske effektiv måde at lukke munden på folk! Det gik lige indtil kulturpersonligheder, politikere og selv venstrefløjen selv blev ramt, eller indtil det var så åbenlyst at selv en blind og døv kunne se det med egne øjne, men da var det for sent! Løbet er kørt i Sverige, “the point of no return” blev passeret for over ti år siden og svenskerne er blevet præsenteret for et fait accompli. Nu forsøger venstrefløjen i Danmark samme taktik som svenskerne, og til min rædsel ser det ud til at lykkes for dem. Indvandrekritiske røster forfølges, og køres ud på et sidespor, de udskammes og forfølges retsligt for bagateller! Hvor er de borgerlige? De er desværre med på venstrefløjens vogn, de bryder sig nemlig ikke om at blive kaldt hverken racist eller Nazist! Det kan ikke passe at der kun er et noget forslået DF og det lille NB, som kæmper for at Danmark ikke skal ende som Sverige!
  De siger vi kører en stram udlændinge politik! I denne regerings tid er der kommet i omegnen af 15.000 nye indvandere fra 3. Verdenslande, det er ikke stramt, det er slapt!

  Kommentar by Den Nervøse — 22. december 2021 @ 12:27

 3. Crewcutber nyt for mig. I København kalder vi dem for “Blågårdshjelme”

  Kommentar by Revser — 22. december 2021 @ 12:38

 4. Velhavende flygter fra Sverige og efterlader underklassen til borgerkrigen.
  Der er sikkert en del rige venstrefløjsere mellem de der stikker af, de er jo også kendt for at rage til sig selv om de prædiker at alle skal dele lige = være lige fattige.

  Kommentar by k.m. — 22. december 2021 @ 12:48

 5. Danmarksmesterskabet i VOLDTÆGT 2020 er nu afgjort og vinderen er:

  Jordan med et index 6950 – altså begår jordanere i Danmark 70 (halvfjers) gange flere voldtægter end oprindelige danskere relativt. På de følgende pladser har vi:

  Nigeria 4300
  Uganda 4280
  Afghanistan 1680
  Libanon 1500
  Syrien 1180
  Somalia 1170
  Tyrkiet 1025
  Sri Lanka 680
  Pakistan 630
  Irak 490
  Iran 375

  De sidste tal kan forekomme små, men de betyder jo, at irakere i Danmark relativt dømmes fem gange oftere for voldtægt.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 22. december 2021 @ 13:02

 6. * Jørgen Nielsen 13:02
  Hvem beskytter konventionerne egentligt? Ikke de danske piger, måske snarere de arabiske og afrikanske voldtægtsmænd! Men det er der vel ingen som sådan for alvor tør konfronterer vores politikere med, for så bliver de udskammet og kaldt racister og nazister!
  Men helt ærligt hvem vil jeg helst beskytte, danske voldtægtsofre, eller arabiske og afrikanske voldtægtsforbrydere? Og det eneste konventionerne betyder i den sammenhæng, er at vi ikke må beskytte danske piger mod arabiske og afrikanske voldtægtsmænd! Det og præcist det skal danske politikere konfronteres med!

  Kommentar by Den Nervøse — 22. december 2021 @ 13:35

 7. Det er interessant at se, hvordan de gamle indvandrergrupper bevæger sig fra personfarlig kriminalitet over i forskellige former for berigelses- økonomisk-kriminalitet, jf. pakistanere og Operation Greed hvor kun et meget lille antal blev anklaget og dømt pga. ressourcemangel.

  “Så skulle vi sidde med omkring 1000 tiltalte, og det kan vi på ingen måde håndtere”

  Tyrkere i Danmark blev i 2017 dømt for dokumentfalsk med et index på 3400 (34 gange).
  Det svarer til, at de 65000 tyrkere i Danmark begik lige så meget dokumentfalsk som 2.200.000 danskere.

  “Danskerne har overdrevne forestillinger om indvandreres kriminalitet”
  Rasmus Brygger

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 22. december 2021 @ 13:38

 8. Der er faktisk ikke noget galt med konventionerne, men de fortolkes så man pisser på danskernes rettigheder til et liv i frihed.

  Menneskerettighedskonventionen:
  ARTIKEL 2
  Ret til livet
  1. Ethvert menneskes ret til livet er beskyttet ved lov.

  Her bryder man jo konventionen ved at importerer dødsensfarlige mennesker fra de varme lande.
  Hele banden kunne afvises ved grænsen med henvisning til flygtningekonventionen:

  1. Ingen kontraherende stat må på nogensomhelst måde udvise eller afvise en flygtning ved grænserne til sådanne områder, hvor hans liv eller frihed ville være truet på grund af hans race, religion, nationalitet, hans tilhørsforhold til en særlig social gruppe eller hans politiske anskuelser.

  2. Nærværende bestemmelse kan dog ikke påberåbes af en flygtning, som med rimelig grund må anses for en fare for det lands sikkerhed,

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 22. december 2021 @ 13:53

 9. ‘Anekdotisk bevisførelse’ er blevet en kardinalsynd i den politiske debat …”

  Ah, ikke helt enig, Kim. “Anekdotisk bevisførelse” er KUN en “kardinalsynd”, HVIS det er indvandrings-KRITISKE anekdoter.

  Anekdoter om de fremmede som angiveligt “positive rolle-modeller” eller “mønsterbrydere” betragtes af medierne som fuldgyldige argumenter for mere indvandring.

  Kommentar by Peter Nielsen — 22. december 2021 @ 14:08

 10. Ulstrup Larsen skriver afslutningsvis i samme artikel:
  “Politik skal sørge for at anerkende og forløse de problemer, som folk oplever. Vi kan også godt diskutere statistikkerne og de økonomiske konsekvenser. Men hvis ikke du tager folks oplevelser alvorligt, tager du ikke folk alvorligt.”

  Jep. Alle ved, at hvis vi vågnede op en dag og de fremmede var væk, så ville vi have et mere trygt, harmonisk og velfungerende samfund. Men meget få politikere tør sige det højt.

  Kommentar by Peter Nielsen — 22. december 2021 @ 14:13

 11. Med “dokumentation” mener han en RUC-rapport på klimakompenseret genbrugspapir.

  Kommentar by Ufrivilligt skatteoffer — 22. december 2021 @ 14:52

 12. Man bør skelne skarpt mellem “generelle indvandrere” og så “muslimske indtrængende”. Disse 2 grupper er komplementære, fordi deres medlemmer omtales og behandles helt forskelligt.
  Islam er den afgørende faktor, der skiller vandende. Med “generelle indvandrere” menes der civiliserede mennesker fra civiliserede lande, som let kan integreres og assimileres. Med “muslimske indtrængende” menes alle de andre, som kun i ringe grad har demonstreret vilje til integration og assimilation. Deres ‘kultur’ er mestendels selvberigende og det på værtslandenes bekostning.
  Man er nødt til at spørge om, hvilke dummernikkende politikere der har fundet på masseinvasionen af fjendtligt indstillede individer. Når disse politikere er fundet og identificeret, bør de stilles for en rigsret og dømmes uværdige til medlemsskab af folketinget. De er ikke for overdrevent intelligente.

  Kommentar by Gustav Jensen — 22. december 2021 @ 15:16

 13. Gustav Jensen — 22. december 2021 @ 15:16 skrev:

  “Islam er den afgørende faktor”.

  Jeg er helt uenig. Jeg ønsker IKKE, at danskerne bliver udskiftet med fremmede, UANSET deres religiøse tilhørsforhold.

  Kommentar by Peter Nielsen — 22. december 2021 @ 15:54

 14. Det problematiske ved folkeudskiftning er, at ingen såkaldte ansvarlige politikere vil vedkende sig en sådan plan eller hensigt.
  På en eller anden skævbenet facon har politikerne vedtaget:
  1) Alle mennesker er ligeværdige, ligegyldigt om de vil dræbe dig eller ej.
  2) Muslimer er lige så kloge og ærlige danskere som danskerne.
  3) Alle muslimer, som kan udtale ordet ‘asyl’ ved grænsen til Danmark, får i praksis evig forsørgelse i Danmark.
  4) FN og EU kan mobbe danskerne til at modtage muslimer.
  5) Har du afsky for muslimer, er du racist, fascist, islamofob,…
  6) En fremmed er en ven, du blot ikke har mødt endnu – også selv om du bliver udskiftet med ham.
  Selv om alle 6 punkter tilsammen på sigt vil medføre folkeudskiftning, sker det så tilpas langsomt, at du ikke kan klage juridisk over udskiftningen.
  Såkaldte ansvarlige Politikere har solgt Danmark for mindre end ingenting til fjenden.

  Kommentar by Gustav Jensen — 22. december 2021 @ 16:40

 15. Og når det så er dokumenteret, så er argumentet…-ja det er også for dårligt,….men det er jo ikke alle indvandrere der er sååån (eller muhammedanere)…etc… Man må indstille sig med at forklare det på islamisk baggrund, så man kan -forstå- opførslen. Husk Forståelse-tolerance- respekt- og -accept- er 4 forskellige ting.

  Kommentar by Michael Unna — 22. december 2021 @ 16:46

 16. Red dine børn og børnebørn fra voldtægt, mord og overfald – konverter til islam nu inden at det er for sent.

  Kommentar by piphans — 22. december 2021 @ 22:46

 17. Hvor er Rasmus Ulstrup Larsens “kritiske” kommentarer om Rasmus Paludan dog åndssvage.

  Kommentar by Uwe Max Jensen — 23. december 2021 @ 08:59

 18. Hvorfor er disse trafikkriminelle aber stadig i Danmark?

  Kommentar by dingdong — 23. december 2021 @ 12:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper