23. december 2021

Brostrøms alarmisme: “.. man lever livet farligt i Danmark denne her vinter.. Også hvis du er i 20’erne”

Det værste ved corona er hverken vaccinestik eller nedlukning, men den måde den splitter en i forvejen presset højrefløj. Hvor jødehadere og 9/11-fantaster stadig er eksotiske elementer på en broget højrefløj, så har ‘antiwaxx’er’-segmentet noget mere tyngde. Mange borgerlige har mistet deres levebrød, og lyder i disse måneder som ophidsede revolutionære. Venstrefløjen har omvendt intet at miste, udover den frihed de ikke ønsker, og uanset hvordan man vender og drejer det, så vokser staten i denne tid på bekostning af den individuelle frihed.

Jeg ser det hele lidt udefra. Jeg har fået det 3. stik, og frygter mere restriktionerne end sygdommen. Staten er på visse punkter nødt til at gå med livrem og seler, men pressemøderne er ren propaganda. Søren Brostrøms alarmisme køber jeg ikke, og citatet herunder illustrerer omfanget. Der er blot døde seks 20-30 årige af corona, og halvdelen havde andre sygdomme. Billedet er taget fra den dystopiske film Songbird (2021).

“… jeg har sagt det før, jeg vil gerne gentage det her – det er ikke for at skræmme nogen, men man lever livet farligt i Danmark denne her vinter, hvis man er uvaccineret voksen – så tag vaccinen! Også, hvis du er i 20’erne og føler dig usårlig – du lever livet farligt! “ (Søren Brostrøm, 8. december 2021)

(Scene fra Songbird, 2021: Livet i Los Angeles under Covid-23; Foto: Youtube)

“By 2024, the COVID-19 virus has been mutated into COVID-23 and the world is in its fourth pandemic year. In the United States, people are required to take temperature checks on their cell phones while those infected with COVID-23 are taken from their homes against their will and forced into quarantine camps, also known as ‘Q-Zones’ or concentration camps…” (Wikipedia)

Oploadet Kl. 10:02 af Kim Møller — Direkte link48 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/123993/trackback

48 Comments »

 1. Kim, jeg er fuldstændig enig i din indledende passus. Man har i vidt omfang mulighed for at beskytte sig selv mod at blive inficeret med diverse vira, det være sig almindelig forkølelse, influenza eller corona. Vi har ikke brug for alarmisme, hvad enten det drejer sig om corona eller klima. Iøvrigt God Jule og Godt Nytår.

  Kommentar by Ole Madsen — 23. december 2021 @ 10:32

 2. Brostrøm er kvindelæge og ikke epidemiolog eller virolog.

  Kommentar by dingdong — 23. december 2021 @ 10:46

 3. Ved Japanerene noget vi ikke ved?seneste fra Japanske sunhedsmyndigheder,der vil ikke blive tvungen vaccination,kan kraeve behandling med Ivermectin i et begynder forloeb,som rosinen i poelse enden al “vaccine” embalage skal have paastemplet mulige bivirkninger i brug.Bivirkninger? ser man jo ikkke rigtigt noget til i den Vestlige presse

  Kommentar by dunk — 23. december 2021 @ 10:57

 4. De hyperaktive faktatjekkere på Urias, må gerne grave i om vores politikere og sundheds”eksperter” har relation til WHO, medicinalindustrien, økonomisk og ideologisk.

  Seneste pressemøde var efter min mening een times salgstale for vaccine, og hvorfor det ? når så mange uafhængige læger og videnskabsmænd advarer mod vaccine.

  en Dr.Zelenko frygter at blive myrdet for sine holdninger, og formentlig ikke uden grund når vi ser hvordan diktaturet slår ned på systemkritikere og vaccineskeptikere.
  “The government now is desperate,” Zelenko says. “The tyrants know that their end is coming and they’ve dug in and they’re going to go now full totalitarian tyranny trying to suppress voices like myself.”

  Kommentar by k.m. — 23. december 2021 @ 11:47

 5. Her er bevis på at vaccine er svindel.
  Selv efter 3 stik, skal man stille med negativ PCR test.
  De sagde vaccine er vejen tilbage til et liv før corona

  Vor herre bevars, det løfte brød de også

  bt : Fra 25. december skal danskere, der rejser til Østrig gå i ti dages karantæne – medmindre de har fået tredje stik med en coronavaccine og kan fremvise en negativ pcr-test ved ankomst.

  Kommentar by k.m. — 23. december 2021 @ 11:57

 6. Brostrøm lider tilsyneladende af Münchausens syndrom (En tilstand, hvor en patient præsenterer symptomer og tegn som viser sig at være “fabrikerede” og falske) Så enkelt er det dog ikke!

  Særligt trænede analytikere, herunder læsere/skribenter her på UP, vil have bemærket den latente brugtvognsforhandler, den kræmmermentalitet som gemmer sig i maven på Brostrøm – Vi iagttager et Münchausens syndrom, som er løbet løbsk, som har udviklet metastaser, eller snyltergevækster på det oprindelige problem!?

  Vi præsenteres (således uden blusel og for fri udblæsning i DR) – for et Münchausens syndrom, plus, det man kunne kalde et Låsby-Svendsen syndrom. Ikke sandt!?

  Kan regeringen ikke købe en brugtvognsforretning til Brostrøm, langt ude på landet i Vestjylland? – Alternativt sætte Brostrøm til at skrive skåltalen til brugtvognsforhandlernes årsmøde – Om ikke andet, så kunne vi andre få lidt fred henover julen- og årsskiftet.

  God nytår til alle, redaktør, læsere og skribenter her på UP.

  Kommentar by T. Flodur — 23. december 2021 @ 12:04

 7. Man er bunden af de retarderede, hvis man ikke på 10 minutter for 2 år siden kunne gennemskue covidløgnen

  Kommentar by Ego — 23. december 2021 @ 12:06

 8. Hele pandemien er grebet fuldstændigt forkert an helt fra begyndelsen. Regeringen har lavet alle de fejl de overhovedet kunne komme i tanke om.

  Fra starten skulle der være karantæne for alle indrejsende til Danmark og kun for Danske statsborgere skulle det være gratis. Karantænestationer skulle oprettes ved alle indrejsesteder.

  Alle med sygdomme der ville bringe dem i farezonen skulle have gratis udleverede N95/N99 masker eller andet respiratorisk udstyr efter behov, hvilket er det eneste der beskytter i en fornuftig grad.

  Alle smittede skulle selvisolere i det antal dage der nu er nødvendigt og skulle følges op med løbende tests, alt betalt af staten også deres tabte arbejdsfortjeneste.

  ALLE andre kunne gøre som de plejer.

  Det kræver disciplin fra befolkningen at overleve en pandemi. Nu har det vist sig at Covid-19 er knapt så farlig som den sorte død men det var der INGEN der vidste i den første tid. De fleste der er døde og dem med svære efterfølgende bivirkninger er folk med underliggende sygdomme.

  Hvad vaccine angår er det nuværende forløb det absolut dårligste man kan forestille sig. Danske myndigheder skulle selv have startet og produceret en vaccine som Danskerne kunne stole på, evt. i samarbejde med Danske medicinfabrikanter. At Vi ikke har kapacitet til det er noget der skal laves om på i fremtiden, for der kommer flere og farligere epidemier og pandemier i fremtiden.

  Allerede nu burde regeringen være i gang med at forbedre beredskabet med dertil hørende fyringer af dovne, ugidelige og direkte ukvalificerede beredskabschefer så Vi lettere kan klare næste omgang.

  Men, i bund og grund er det REGERINGENS fejl at det er gået så skidt. Fix It

  Kommentar by Santor — 23. december 2021 @ 12:15

 9. Brostrøm lyder som om han læser op af samme action card som Biden. U-vaccinerede lever livet farligt! Hvad med de mange skyderier og mord i Chicago? eller Danmark? Vi er ved at være godt med her
  https://www.document.no/2021/12/23/borgermestere-i-usa-kapitulerer-for-egen-naivitet/

  Kommentar by k. m. — 23. december 2021 @ 12:41

 10. -> K.M.

  “Her er bevis på at vaccine er svindel.
  Selv efter 3 stik, skal man stille med negativ PCR test.
  De sagde vaccine er vejen tilbage til et liv før corona”

  Jeg ser ingen beviser på svindel. Dårlig håndtering, og politisering af den valgte løsningsmodel ja, men svindel er noget helt andet.

  Kommentar by Kim Møller — 23. december 2021 @ 12:42

 11. Du har fået 3. stik, tillykke med det Kim.
  Personligt ønsker jeg ikke at deltage i dette medicinske eksperiment, men jeg har ikke set dig argumentere for at jeg skal tvinges til at deltage, og jeg ønsker heller ikke at nogen forhindrer dig i deltage.

  Vi har begge truffet et frit valg på baggrund af den tro/viden vi har tilegnet os, og vi har begge truffet vores valg af hensyn også til andre end os selv.
  Ikke sandt?

  Så længe vi kan repektere hinandens trosfrihed behøver corona ikke at splitte os politisk.

  Kommentar by sebastian — 23. december 2021 @ 12:50

 12. Kim
  Det er måden vaccine præsenteres på, der gør jeg kalder det svindel

  Hvis en forretning bevidst lænser statskassen for millioner af momspenge, så er det svindel, ikke dårlig håndtering af regnskabet.

  Der er kun få seriøse politikere tilbage i Folketinget, resten anser jeg som min fjende, der bruger salamimetoden til at tage vores frihed.

  Mit budskab har altid været at folk må tage den medicin de ønsker, i samråd med deres læge.

  Jeg lader mig derimod ikke tryne af en psykopat på den anden side Atlanten, der vil råde over min krop, og bestemme at jeg skal tage 1-2-3-4- måske flere indsprøjtninger med et nødgodkendt stof.

  Kommentar by k.m. — 23. december 2021 @ 13:20

 13. Det er da vanvittigt at seriøse forskere frygter for deres liv, alene fordi de taler vaccinediktaturet imod.
  Det gælder også alle de der er blevet fyret eller udsat for den massive censur der kørte fra dag 1 i plandemien.

  Jeg har ingen tiltro eller respekt for de politikere og såkaldte eksperter der hele tiden får taletid i MSM.

  Befolkningen får kun den positive fortælling om covid og vaccine, ikke de mange hundrede rapporter der viser noget andet.

  Vi er midt i en massiv mediepropaganda, der luller befolkningen ind i One World Order.

  Den tyske trafik-lys-regering (rød-gul-grøn) pønser på Europas Forenede Stater
  De lægger aldrig deres storhedsvanvid i graven.
  https://www.document.dk/2021/12/22/tysklands-julegave-til-os-allesammen-europas-forenede-stater/

  Kommentar by k.m. — 23. december 2021 @ 13:40

 14. soten kommer, soten kommer, men der er 3000 der er død med Kina forkølelse er der 100.000 der er død af andre årsager, så slap dog lidt af.

  Kommentar by Kunta — 23. december 2021 @ 13:42

 15. https://www.youtube.com/watch?v=NPNR2cqIAsk
  Læger og forskere udsættes for politisk pres –

  Kommentar by k.m. — 23. december 2021 @ 13:47

 16. Check SSIs egne tal – de tre søjler øverst til venstre
  https://experience.arcgis.com/experience/aa41b29149f24e20a4007a0c4e13db1d/page/page_5/

  Incidens uvaccineret 257, påbegyndt vaccination 198 og fuldt vaccineret 212.

  Dvs der er næsten ligeså stor risko for at blive inficeret uanset hvilken af de 3 grupper man tilhører.

  Joeh, vaccinerne er virkelig et supervåben

  Kommentar by redneck — 23. december 2021 @ 13:55

 17. Jeg ved ikke om jeg har været usædvanlig heldig, men jeg er hverken vaccineret, testet eller har brugt mundbind. Jeg har overvejet at bestille en antistoftest for at se om corona overhovedet findes. Under alle omstændigheder har jeg en mistanke om, at det nok er bedst hvis Vesten lader Hong Kong være Kina. Det er det jo, lige som at Grønland er dansk.

  Kommentar by Ufrivilligt skatteoffer — 23. december 2021 @ 13:57

 18. Hvad tror I er værst ? et liv under vores egne politikeres socialist-helvede, der er på vej via vaccinepas og social kontrol

  eller

  Islam’s sociale kontrol, der indføres så snart de føler sig stærke nok til at tage magten

  Kommentar by k.m. — 23. december 2021 @ 14:03

 19. Kim, kan du ikke løfte sløret for hvad der gemmer sig bag bemærkningen: “Your comment is awaiting moderation” – Jeg har et indlæg 4 / 12.04, som er udsat for denne kommentar?

  Kommentar by T. Flodur — 23. december 2021 @ 14:15

 20. Covid-19 er “gefundenes fressen” for medierne. Bedste våben til at bekæmpe ‘agurketiden’s farlige tomgang og flytte opmærksomheden væk verdens virkelig problemer med “hæmningsløs overbefolkning, rovdrift på ressourcerne og destruktion af klimaet”.
  Hvad med at oprette en TV-kanal med ren Covid-19 underholdning 24/7 for folk med hang til masochisme og samtidig forbyde al covid-19 info i de traditionelle TV-kanaler?
  Fortsætter medierne som hidtil, bliver det snart til “ulven kommer” syndromet.

  Kommentar by Gustav Jensen — 23. december 2021 @ 15:46

 21. EB (for 8 timer siden)
  “Intensivafdelingerne håndterer både det stigende antal coronapatienter, men også patienter der er alvorligt syge og truet på livet på en anden baggrund.

  Det er patienter, som ikke er smittet med corona, der fylder langt størstedelen af intensivpladserne.” citat slut

  nu, sidst på eftermiddagen skriver BT : “Uvaccinerede personer udgør ca halvdelen af de patienter, der har været indlagt med covid-19 på landets intensivafdelinger.

  Overlæge Nicolai Haase, Rigshospitalets intensivafdeling siger til Berlingske, at det er et klart bevis på vaccinernes effekt”

  Hvis det her er så farligt som de påstår, burde intensiv være propfuld af covid-patienter.

  Kan det tænkes “nogen har plantet en spindoktor historie” ? 8 timer efter afsløring af at intensiv er optaget af andre end covid-patienter?
  Indlægget i BT er tydelig reklame for vaccine

  Kommentar by k.m. — 23. december 2021 @ 17:31

 22. Her forklares klokkeklart hvad der foregår, hvordan politikere og medier manipulerer https://www.youtube.com/watch?v=5tBOSrmf0RM

  på tysk, men det er vel ikke fremmed for flertallet af gæster på Urias

  Kommentar by k.m. — 23. december 2021 @ 17:45

 23. – T. Flodur

  Den er godkendt nu.

  Kommentar by Kim Møller — 23. december 2021 @ 17:49

 24. Nu har det vist sig at Covid-19 er knapt så farlig som den sorte død men det var der INGEN der vidste i den første tid.

  Det er der jo aldrig nogen der ved når man finder en ny virus, så med den argumentation skulle vi lukke ned et par hundrede gange om året.

  Javel, normalt ser man heller ikke billeder af kinesere der falder om på gaden i snesevis og bliver kørt bort af folk i rumdragt, folk der får svejset deres hoveddør fast eller kinesere der vågner op efter en corona-coma og er blevet til negre. /sarc

  Corona er en helt ordinær forkølelsesvirus som magthaverne bruger som undskyldning for at gennemføre The Great Reset. Nu sidder der en million ambitiøse forskere og graver i de gigantiske datasæt som epidemien har genereret, leder blandt de tusindvis af mutationer efter een, der er en lille smule mere smitsom eller en lille smule mere dødelig, så de kan komme på forsiderne og få fede jobs i det korona-industrielle kompleks.

  Kommentar by Felix Krull — 23. december 2021 @ 18:08

 25. dailyexpose(dot)uk
  Australian Whistleblower says Young Fully Vaccinated Citizens are dying due to Covid-19 Vaccine complications

  Kommentar by k.m. — 23. december 2021 @ 18:25

 26. rebelnews(dot)com
  Pfizer lied, people died? Company’s own vaccine trial data shows significant harm
  An independent review shows that Pfizer misrepresented data to hide the fact that their COVID injections came with an increased risk of illness and death when compared to the placebo group in their trial. December 22, 2021

  Kommentar by k.m. — 23. december 2021 @ 18:52

 27. Borgerligt; “Vil du høre noget spændende. Vi laver små børn”.

  Kommentar by Ole Larsen — 23. december 2021 @ 21:06

 28. Brostrøm & Co. – jeres globale ‘virus’ stunt er gennemskuet for længst, fra dag 1, så; fuck you og fuck off med jeres fascistiske agenda.

  Kommentar by LarsB — 23. december 2021 @ 21:41

 29. Når man bruger tomme skræmme-ord som “racisme”, “jødehad”, “xenofobi” etc., så viser man tydeligt, at man har købt de Anti-Hvide globalisters retorik og propaganda.

  Kommentar by Peter Nielsen — 24. december 2021 @ 01:01

 30. Man styrer os i stigende grad med frygt , de tre sidste er tydelige:

  Frygt for global opvarmning/klima der (mis)bruges til alle mulige røde tiltag + var en faktor i Mette Fs valg
  Frygt for Trump ,der endte med at fise lidt ud da han ,desværre for de røde, ikke startede nogen krige.
  Frygt for Corona ,hvor stats tv vel hver dag bruger ca 10-15 minutter på at skræmme befolkningen

  Denne frygt ligger som kvælende lag henover andre problemer ,såsom de af indvandringen afledte,noget der ligner stigende korruption i det offentlige og reele forureningsproblemer pga kemikalier.

  Kommentar by geden — 24. december 2021 @ 01:21

 31. #7 Ego
  Helt enig.
  Det handler IKKE om folkesundhed, medicin eller videnskab men om magt.

  Kommentar by Danskeren — 24. december 2021 @ 11:12

 32. Vi er lige sluppet for Bent A`s bindegale rablerier. Gudhjælpemig om vi ikke har fået en ny klon i form af k.m.

  Godt nok er jeg nervøs for de voldsparate kulturberigere, der roder rundt nede omkring de 80 i IQ, men k.m. virker bare bindegal.

  Kommentar by Keyser Söze — 24. december 2021 @ 11:20

 33. # 21 af k.m.

  “Kan det tænkes “nogen har plantet en spindoktor historie” ? 8 timer efter afsløring af at intensiv er optaget af andre end covid-patienter?”

  Nej, du fatter bare ingenting. Ingenting – som i ingenting.

  Glædelig Jul.

  Kommentar by Keyser Söze — 24. december 2021 @ 11:24

 34. Heller ikke jeg ønsker at blive en hovedløs vaccine junkie, der stikker en tvivlsom vaccine i kroppen uden at tænke over konsekvenser og bivirkninger af den på lang sigt.

  Hvad betydning har vaccinen, hvis vaccinen på sigt smadrer ens imunforsvar.

  Og man så efterfølgende kan dø af en rift, for slet ikke at benævne hvis man får børn.

  Hvilke konsekvenser det ville få i fremtiden.

  Jeg havde en masse spørgsmål som jeg ringede til corona linien, for at få besvaret. Alle mine bange anelser blev bare konstateret, vedkommende jeg talte med gav mig kun ret i min frustration.

  Ingen svar fik jeg, men tværtimod gav det mig flere spørgsmål.

  Men hvad er pointen, i at ringe igen! der bliver jeg sikkert også bare igen konstateret i mine objektivitet.

  Kommentar by Mads kering — 24. december 2021 @ 12:45

 35. “In the two weeks to December 21, hospitals in England recorded 563 new coronavirus inpatients – the majority of which are believed to be Omicron now that the variant is the country’s dominant stain.”

  “But just 197 (35%) were being primarily treated for Covid, with the remaining 366 (65%) only testing positive after being admitted for something else.

  Kommentar by k.m. — 24. december 2021 @ 13:52

 36. Han kalder sig læge, og foreslår at ikke-covidvaccinerede forbydes behandling i sundehedsvæsnet

  Fatter I den? røde båtnakker

  https://vinguptamd.com/

  MSNBC’s resident ‘doctor’ Vin Gupta has called for hospitals to deny medical assistance and care to anyone who remains unvaccinated against COVID.

  Kommentar by k.m. — 24. december 2021 @ 14:00

 37. >>Staten er på visse punkter nødt til at gå med livrem og seler<<
  , alt imens staten har åbne grænser for alverdens lykkeriddere og spiller hasard med fremtid og kultur for den danske nation.

  Og ellers :
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 24. december 2021 @ 14:43

 38. Coronabøssen Søren Brostrøm er som bekendt rødglødende kommunist…

  Kommentar by Revisoren — 24. december 2021 @ 21:49

 39. Man er bunden af de retarderede, hvis man ikke på 10 minutter for 2 år siden kunne gennemskue covidløgnen

  Kommentar by Ego — 23. december 2021 @ 12:06

  Retarderet er så meget sagt, da man ligesom indvandring og klima jo lige skal sætte sig ind i emnet udenom massemedierne for at opdage der er tale om en plandemi.

  Desuden var det for under 2 år siden, nemlig først i februar 2020 det blev klargjort virus var et laboratoriesammensat biologisk våben. Og først endnu senere blev afklaret at det i højere grad var vaccinen som det egentlige planlagte biologiske våben. De endnu mere vidtgående planer fra Bill Gates, Klaus Schwab osv. kendes ikke engang fuldtud nu, i hvert fald ikke af mig.

  Kommentar by perhag — 25. december 2021 @ 02:30

 40. Jeg respekterer fuldt ud folks valg om at tage vaccinen. Når det så er sagt, så er mit fravalg baseret på, at jeg er en forholdsvis ung mand i 30’erne, der spiser sundt, dyrker motion, ikke har haft en influenza siden 2011 eller en forkølelse de sidste seks år. Jeg stoler på mit immunforsvar selv kan håndtere covid. Jeg er ikke imod vaccinering generelt, og har fået alle de gængse vacciner som barn. Jeg mener dog ikke det kan passe, at man kan udvikle en vaccine på måneder, frigive den til offentligheden og samtidigt være 110% sikker på der ingen bivirkninger er, eller i så fald, at bivirkningerne er minimale.
  Ikke engang de store vacciner mod kopper, polio, mæslinger etc. blev frigivet så hurtigt, og selv her skulle de igennem flere udviklingsversioner før de blev betragtet som sikre. Den første polio vaccine startede en ny bølge af polio, der var værre en den originale tråd.
  En anden grund til mit fravalg er at der fra start af, allerede inden vaccinerne kom ud, blev kørt en massiv propaganda kampagne fra alle sider, hvor alle der viste blot den mindste tvivl omkring vaccinerne blev sidestillet med de ægte anti-vaxxers og som det værste afskum på jorden. Allerede dette var nok til at få mig til at stejle fuldstændigt.
  Hvis du vil være helt sikker på jeg ikke gør hvad du siger, så skal du blot nægte mig svar på det jeg spørger til vedrørende en given opgave.

  Selv hvis det kommer til vaccinepligt og tvangsvaccinering i Danmark, så er det en bakketop jeg er villig til at dø på. Hvis samfundet beslutter sig for at sætte mig udenfor det, så vil jeg ikke længere opretholde den sociale kontrakt.

  Kommentar by Elgeprut — 25. december 2021 @ 11:28

 41. Glemte at nævne hvordan vi ser påstande om at det er de uvaccinerede, der spreder covid og de nye varianter. Det er i så fald første gang i medicinsk historie, at dette nogensinde har fundet sted.
  Vi skal åbenbart tro på at uvaccinerede bliver inficeret, bærer på covid uden symptomer og overlever hver denne dødsens farlige sygdom eneste gang (på trods af 99,5% overlevelses chance, kun stor dødelighed blandt ældre og 90% komorbiditet blandt omkomne, kilde: SSI) på trods af at det hovedsageligt er semi- og “forventet fuld effekt” vaccinerede, der bliver meldt som syge for tiden.

  Kommentar by Elgeprut — 25. december 2021 @ 11:34

 42. @ Elgeprut

  Jeg er meget enig i det du skriver. Det eneste jeg ikke enig i, må være at chancen for at overleve Covid-19 er ikke 99,5%. Jeg tror nærmere på en anden undersøgelse som indikerer at den nærmere er okring de 99,85%! Så er jeg også generel ”anti-vaxxer”, så det er ikke kun denne vaccine som jeg er modstander af.

  Generelt bør vaccinedebatten egentligt forløbe i forskellige 2 spor. Det ene spor drejer sig om ”Er vaccinen sikker og effektiv?”, og det andet spor burde handle om hvilket samfund vi ønsker at leve I? Altså skal ens personlige vaccinestatus afgør de rettigheder jeg som borger har?

  Jeg mener helt klart at vacciner altid skal være et personligt valg. Det kan tænkes at fællesskabet kan anbefale vaccinen, og så må det være op til individet at afgøre om denne anbefaling følges eller ej.

  Det som vi nu ser er en tendens til at fællesskabets (dvs. sundhedsmyndighedersnes) anbefalinger retfærdiggør et hvilket som helst tiltag som kan opretholde folkesundheden. Der er ingen som helst grænse for hvor meget de uvaccinerede må dæmoniseres eller udsættes for. Det gælder også vaccinepligt og vaccinetvang. Jeg er selv tilhænger af at der sættes en grænse. Jeg kan acceptere mundbind, afstand, håndsprit og regelmæssig test, men ved coronapasset går grænsen.

  Jeg ser en synkron udvikling i nærmest alle verdens lande. Jeg regner med at jeg som uvaccineret selv mister mit arbejde og kommer til at betale bøder for at være uvaccineret. Til sidst ender vi måske i en interneringslejr for uvaccinerede. Det store spørgsmål er hvornår opdager flertallet hvad der foregår, og hvor meget er folk villige til at risikere for at stoppe udviklingen. Kommer vi til at opleve en moderne revolution eller ender vi som vaccinejunkies og slaver for den nye verdensorden?

  @ Kim Møller
  Jeg ønsker dig alt mulig sundhed. Med 3 stik er jeg bange for at det får du brug for.

  Kommentar by kenneth — 25. december 2021 @ 12:30

 43. @Kenneth
  Jeg har blot taget tallene ud fra SSI. Hvad den reelle procentsats er skal jeg nu ikke kloge mig på.
  Jeg tror desværre vores medborgere er villige til at gå meget langt ud i fællesskabets navn. Jeg har ofte tænkt over hvordan i alverden folkedrab overhovedet kan komme til at foregå, men efter jeg har set retorikken blandt vores politikere, på sociale medier og blandt venner og bekendte, så er jeg ikke længere i tvivl.

  Kommentar by Elgeprut — 25. december 2021 @ 13:31

 44. @Elgeprut

  Ja, det er absolult tankevækkende.

  Jeg har i denne jul selv oplevet at min egen søster og min egen onkel ikke ønsker at se mig pga. min vaccinestatus. Det er sørgeligt hvordan det her splitter familie, venner og kollegaer. Kampen bør aldrig stå mellem vaccinerede og uvaccinerede, men i stedet mellem dem som ønsker frihed og dem som ønsker et tyranisk sundhedsdiktatur.

  Jeg fornemmer også at mange mennesker ikke vil acceptere at de har truffet et dårligt vaccinevalg. De er måske ramt af en en indre ubevidst tanke herom, men i stedet for at anerkende den går de aggressivt til angreb på andre som har truffet et andet valg. Jo mere usikre de bliver, jo mere aggressive bliver det. Det føles bare dårligt at have truffet et dårligt valg, og endnu værre bliver det hvis andre omkring én har truffet et andet valg. Sådan er vi mennesker bare skruet sammen. Vi er flokdyr, og dette er en helt basal psykologisk mekanisme som tidligere har bidraget til overlevelse.

  Kommentar by kenneth — 25. december 2021 @ 14:57

 45. Det er forventligt for kosher konservative og tilfældighedsteoretikere.

  Kommentar by Torsten — 25. december 2021 @ 19:02

 46. Hvorfor tage vaccinen hvis man ikke er bange for sygdommen? Og hvis man er bange for sygdommen, som mand, bør man nok hellere se på sit kritisk lave testosteronniveau.

  Kommentar by Winged Hussar — 26. december 2021 @ 12:19

 47. Alle steder hvor der er muslinger, der er livet ekstremt farligt…

  Coronaen!

  Er mere bange for Koranen.

  Kommentar by Mads kering — 27. december 2021 @ 18:53

 48. En lidt længere kommentar:
  https://hodjasblog.one/agenda-is-to-push-the-hate-separate-and-segregate/

  Kommentar by sebastian — 30. december 2021 @ 00:35

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper