25. december 2021

Åben tråd, 1. juledag 2021

Gårsdagens døde Sjagger lå ‘pelset’ på græsplænen her til morgen, og sådan går naturen sin gang. Under morgenmaden landede sæsonens første Kernebider i toppen af troldhaslen, en dag senere end sidste år. Fænomenologi betyder ‘erfarbar fremtoning’, og er også en gren inden for ornitologien (læren om fugle). Ingen Thunberg’sk panik her. Jeg er på vej til julefrokost hos svigerfamilien, så lad os kalde det her en åben tråd.

Oploadet Kl. 13:49 af Kim Møller — Direkte link33 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/124031/trackback

33 Comments »

 1. (Var det dig der spiste den …Kim :-) :-) :-))

  Kommentar by Michael Unna — 25. december 2021 @ 17:32

 2. Hvor er RASMUS PALUDAN.???

  Er han forsvundet.?
  Er han stoppet sit politiske arbejde.?
  Er der andre tilbage i Stram Kurs end ham og Uwe.?
  Er han blevet antivaxer i stedet?
  Hvad bliver alle pengene brugt til?

  Kommentar by Revser — 25. december 2021 @ 20:21

 3. Der er vist mange der er til julefrokost i dag, siden tråden her er så sparsom benyttet ;-)

  Jeg takker for en meget rolig jul, som jeg har kunnet bruge, på at mærke alt det, som jeg før kun fornemmede på julenætterne, når alle sov:
  Roen.

  Jeg forsøgte for et par uger siden, at skrive det i et vers. Men efter 2. linje var der noget fra oven, der blandede sig, så verset blev:

  “Julenat som engledrys,
  ro i sind og sjæl
  Gud lod dig føde,
  som Jesu Krist,
  mærk roen deri
  og følg den.”

  Det var skønt, at mærke roen og det var skønt at kunne følge den, i eget tempo, netop juleaften.

  En af de erkendelser der kom igennem, var mere en bekræftelse af noget fra tidligere:
  Glæde/opfyldelse finder man ikke gennem andre, men gennem egne relationer til “livets” oprindelse/”det deroppe”.
  – der er man aldrig alene ;-)

  Fortsat god jul.

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. december 2021 @ 21:47

 4. Konflikten i København – Dansk gadebande kæmper mod svensk kriminelt netværk

  Den blodige bandekonflikt, der har hærget i hovedstadsområdet i løbet af december-måned har nu fået nye detaljer om de krigende parter. Det skriver TV2.

  Mediet har fået indsigt i en ny såkaldt konfliktvurdering fra Rigspolitiet, der tidligere har nægtet at sætte navn på de stridende parter i konflikter.

  Der er tale om et opgør mellem Nørrebro-banden NNV (Nørrebro og Nordvest, red.) og så et lokalt kriminelt netværk fra boligområdet Söderkulla i Malmø.

  Politiet mener også, at begge sider har stået bag drab mod hinanden, og at der aktuelt er risiko for flere voldelige hændelser.

  »Vi mærker stadig en nervøsitet i miljøet, der siger os, at vi ikke kan være sikre på, at den her konflikt er overstået,« siger Torben Svarrer til TV2.

  Hahahaha…..”dansk” bande mod “svensk” bande.

  Arabisk/afrikansk krig om markedsandele i narkobranchen er mere retvisende.

  Men sandheden er ikke det, der optager journalister mest nu om dage.

  Kommentar by dingdong — 25. december 2021 @ 22:12

 5. Der er vist mange der er til julefrokost i dag, siden tråden her er så sparsom benyttet ;-)
  M.S. Carstens — 25. december 2021 @ 21:47

  Måske det underbevidste spiller med? Pelsningen af danskerne foregår med uformindsket kraft. Mennesker kommer tilrejsende langvejsfra for at få danske velfærdsydelser, UDEN at kunne det danske sprog. Enhver kan se det forkerte i det, men er skrækslagne for racismebeskyldninger.

  Der kom restriktioner på kirkegængere, men intet om moskeer. Skrækken sidder dybt alle vegne. Men undladelsen af at omtale moskeer skete måske af hensyn til Brostrøms kæmpefiasko i forsøget på at få muslimer vaccineret i allahhuset?

  Der kom dog senere restriktioner på indrejsende, der skulle testes. Sjovt som det logiske altid overses. Men at søge asyl i den danske velfærdskasse er vel stadig et anerkendelsesværdigt formål?

  Tag endelig hele familien med, så har de offentlige ansatte klienter til deres Bydelsmødre uddannelser, mens kommuner skriger på plejepersonale.

  I 25 år har jeg set på nettet, hvordan vi ville blive afhængige af tørklædepigerne, for de holdt jo ikke jul, og kunne derfor skifte ble på udtjente danskere.

  Kommentar by tavsen — 26. december 2021 @ 05:45

 6. Let me control the media, and I will turn any nation into a herd of pigs

  sagt af nazi propaganda minister Joseph Goebbels

  Kommentar by k.m. — 26. december 2021 @ 09:14

 7. Personalet på hospitalerne og plejehjemmene vil blive udskiftet med arabere og afrikanere. Det er begyndt. Flere og flere sygeplejersker, sosuassistenter og læger er udlændinge. Det skal nok blive mere trygt og hyggeligt at være indlagt i fremtiden. Når der er stigende mangel på dansk personale, suppleres med højtuddannede udenlandske eksperter. Det går den rigtige vej.

  Godt at vi har broen til Sverige, så de højtuddannede lettere kan komme på arbejde på rigshospitalet og de andre hospitaler.

  Kommentar by Frustreret vælger — 26. december 2021 @ 09:17

 8. Læren af 2020/21 er, at diktatur spreder sig hurtigere end delta og omicron

  Kommentar by k.m. — 26. december 2021 @ 09:36

 9. hvis jeg må blive i begrebet “pelset”

  3 fodboldspillere døde af hjerteslag i løbet af 5 dage
  Croatian, Marin Cacic 21 year old
  Algerian, Soufiane Lokar 30 years old, Omani Makhlid Raqadi, 29 years old

  Kommentar by k.m. — 26. december 2021 @ 09:43

 10. 2) .”Der er noget i luften”….nostalgi er ikke hvad det har været. :-). God jul og godt nytår til alle. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 26. december 2021 @ 09:59

 11. 2020/21 blev der knælet for BLM, vi lærte at knæle for Big Pharma, Big Tech, MSM og vore egne politikere.
  Mon ikke de fleste indlagte i dag er dem med ømme og hævede knæ?

  Iveren efter at knæle for diktaturet har ændret samfundet radikalt. Disney ændrer karaktererne i juleshow, fordi de krænkede går amok i cancel culture. Dem med særlig svage sind kan lade være med at se de 50-60 år gamle tegnefilm, og lade os andre beholde originalerne.

  Kommentar by k.m. — 26. december 2021 @ 10:26

 12. Diktaturet havde let spil, da befolkningen aldrig har været dummere og mere uoplyste som følge af det totale propaganadamørke de har været indhyllet i i nu adskillige årtier

  Kommentar by Ego — 26. december 2021 @ 10:58

 13. #11

  Det, der relativt set karakteriserer patienterne, der er indlagt på intensiv med corona, er, at de ikke er vaccineret.

  “Uvaccinerede patienter udgør omkring halvdelen af de intensivindlagte, selvom langt hovedparten af danskerne er
  vaccinerede. De uvaccinerede intensivindlagte patienter er gennemsnitligt 18 år yngre og har færre kroniske
  sygdomme end de vaccinerede intensivindlagte.”

  https://www.rkkp.dk/siteassets/de-kliniske-kvalitetsdatabaser/databaser/intensiv-databasen/dansk-intensiv-covid-19-rapport_22_dec_2021.pdf

  Kommentar by np — 26. december 2021 @ 11:01

 14. Desuden er danskerne i deres natur indskrænkede, docile, autoritetstro ordrefølgerslavesjæle

  Kommentar by Ego — 26. december 2021 @ 11:02

 15. *Dingdong 22:12
  Du har rigtigt meget ret i din ironiske afstandtagen til at banderne kaldes danske og svenske, men det er netop problemet med politiken og journalistikken i Danmark og i særdeleshed i Sverige!
  Hvis Fatima, som ubegavede politikere har udstyret med et dansk pas, bliver gift med fætter Ali fra Aleppo, så bliver deres børn danske statsborgere og regnes af politikere og i særdeleshed af journalister som danskere fuldstændigt som du og jeg, der kan fører min slægt tilbage til 1500 tallet i Danmark. Det er på den måde at “danskere” pludselig kommer i sære situationer i Mellemøsten, de er simpelthen ikke danskere, men det er bare noget politikere og journalister har fundet på at kalde dem.
  Det er også en måde at skjule befolkningsudskiftningen på, for ser du på statistikkerne så er der kun godt 900.000 indvandere i Danmark, men alle med øjne i hovedet kan se at der er langt flere. Det er på den måde vi bliver manipuleret!
  Der var en demograf, jeg har desværre glemt hvad han hedder, han sagde: Ja der finder en befolkningsudskiftning sted, men det gør ikke så meget, så længe det ikke sker for hurtigt! Han var nødt til at indrømme, at befolkningsudskiftningen rent faktisk finder sted, alt andet ville også diskvalificerer ham som forsker, men at det ikke gør så meget kan jeg ikke være mere uenig i! For hvis vi nu ser rundt omkring i verden og ser hvordan det er gået de oprindelige indbyggere hvor folkevandringen, har betydet befolkningsudskiftning, eller næsten befolkningsudskiftning. Jeg er ikke sikker på at Indianerne i Nordamerika og Mellemamerika har været helt tilfredse med udviklingen. Eller det De Byzantinske Romere i nutidens Tyrkiet. Eller de oprindelige Ægyptere, kopterne, som nærmest er blevet udryddet, da Arabiske horder besatte landet. Hvad med Aboriginals i Australien eller Maorierne på New Zealand, er de mon helt tilfredse med deres status? Eller hvad med de Kristne i de meste af Mellemøsten, der er ikke mange tilbage, eller Armenerne i Tyrkiet i 1915-16, eller helt for nyligt Yazidierne i Irak/Syrien. Eller om 100 år hvad med svenskerne i Sverige, Belgierne i Belgien, franskmændene i Frankrig? Ja fortsæt selv listen. Hvad med danskerne i Danmark?

  Kommentar by Den Nervøse — 26. december 2021 @ 11:09

 16. Skrev et indlæg i denne åbne tråd for snart 24 timer siden og det er stadigt ikke slået op…

  Kommentar by Revser — 26. december 2021 @ 11:14

 17. Kan anbefale sangen “the hoaxy covid”,som siger alt

  Kommentar by Ego — 26. december 2021 @ 11:37

 18. Godt nytår til alle frihedskæmpere.
  Som nævnt juleaften fejrede også hemmeligt at Sovjetunionen brød sammen for 30 år siden i går. Der var glæde næsten overalt i vesten dengang, men i dag er det nærmest tabuiseret af de gamle medier, som flittigt hylder Enhedslisten og nye socialistiske eksperimenter med danskerne.

  Mon Enhedslistens politikere, medlemmer og vælgere fejrede det i går? Næppe.

  Personligt mener jeg det var en glædelig og stor sejr for frihed og demokrati. Boris Jeltsin er en af de største helte i forrige århundrede efter min mening.

  https://www.youtube.com/watch?v=gTGkf1Fpoeg
  https://www.euronews.com/2021/12/24/it-s-30-years-since-the-collapse-of-the-soviet-union

  Kommentar by amad — 26. december 2021 @ 11:45

 19. Man kan sammenligne lægerne med ingeniørerne efter 911. Igen var der kun en lille gruppe som stod frem og erklærede den åbenlyse svindel, at små alufly kan smadre bjerge af stål. Eller psykiaterne at ukendte metabolismer i eksperimentelle hjerneindtrængende neuroforstyrrende signalstoffer anvendt som russisk roulette på patientofrene som postuleres at have komplet imaginære “psykiske lidelser”, skulle kunne “kurere” disse fiktive “lidelser”

  Kommentar by Ego — 26. december 2021 @ 12:01

 20. Det er et folkemord som er i gang. Det foregår endda på flere måder. Men som følge af det totale propagandamørke, som Ego skriver, forstår folket ikke hvad der er ved at ske med den. For uheldige danskere i tusindvis har indvandringen og regeringernes politik allerede haft ulykkelige konsekvenser, og inden 10 år fra nu vil hele Danmark være ramt af de største omvæltninger nogensinde.

  Kommentar by GUD BEVARE DANMARK — 26. december 2021 @ 12:20

 21. 1220 Et virkelig stort problem er også at så mange er afhængige af staten, ikke mindst alle dem med en ansættelseskontrakt, som har brug for at staten har ret

  Kommentar by Ego — 26. december 2021 @ 14:23

 22. Fadervor siger fri os fra det onde.
  Det onde kom gennem virus, og nu smuldrer Folkekirken.
  https://www.document.no/2021/12/26/kirkene-lukker-portene-mens-djevelen-ler-hoyt/
  En kollega forteller hvordan en prest i bispedømmet ble meldt til domkapitlet (prestenes tilsynsorgan) etter å ha bedt for både «vaksinerte og uvaksinerte» under gudstjenesten. Å be for uvaksinerte hadde blitt oppfattet som «truende», og presten risikerer nå disiplinærtiltak.

  Kommentar by k.m. — 26. december 2021 @ 15:00

 23. Taleban forbyder kvinder at rejse uden en nær mandelig ledsager. Forbud imod musik (sikkert fordi det er djævlens værk) i bilradioer og meget andet. Gætter på der kommer langskægspåbud (på mænd), som sidst de var ved magten…..kilde ALFA radio (mærkeligt…de skulle efter sigende være moderate tror jeg nok i forhold til Simi Jan og DR:-) :-) :-)), og det har sikkert intet med Islam at gøre….:-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 26. december 2021 @ 16:17

 24. Mere bøsseri på Hoppeborg: Partiformand Søren Pape Poulsen kan nu også kalde sig for ægtemand.

  Den konservative formand er nemlig blevet gift – udenfor pressens og venners søgelys – med sin forlovede gennem flere år Josue Medina Vasquez, oplyser parret til Ekstra Bladet.

  ‘Det er helt rigtigt. Vi er blevet viet på rådhuset’, siger Søren Pape Poulsen i et skriftligt svar.

  Kommentar by dingdong — 26. december 2021 @ 16:48

 25. Taleban har også opløst Afghanistans valgkommision…..(ifølge….nettet). Mærkeligt. Det kunne jo tyde på at de ikke mener at Islam og demokrati kan forenes :-) :-) :-) (Idioter lader sig gerne overraske over den slags nyheder…..jorden er rund kan jeg tilføje :-)).

  Kommentar by Michael Unna — 26. december 2021 @ 16:50

 26. Vil dhimmitiet mon slå til med samme nidkærhed næste gang Papes mand lægger fysisk an på en heteroseksuel mand og bliver afvist med eftertryk?

  Kommentar by Træt — 26. december 2021 @ 17:43

 27. Kommentar by Den Nervøse — 26. december 2021 @ 11:09

  Start med at angribe DF og NB, der ikke engang vil anderkende det faktum. Så kan vi tage journalisterne bagefter.

  Kommentar by KineserSnot — 26. december 2021 @ 18:10

 28. Surt der er censur hos Uriasposten, selv i åben tråd, hvor antiwax’ere har frit lejde.

  Paludan er åbentbart fredet, mens diverse konspirationsteorier har frit lejde.

  To indlæg i dennne tråd er endnu ikke dukket op efter et døgn.

  Kommentar by Revser — 26. december 2021 @ 19:36

 29. Jeg undskylder, mit indlæg er nu at se. Beklager censurbeskyldningen. Jeg var får hurtig. God jul.

  Kommentar by Revser — 26. december 2021 @ 19:39

 30. Der er nogen, der har udtrykt beundring for USA, men det er en bananrepublik:https://www.youtube.com/c/InstituteForJustice

  Kommentar by barfbag — 26. december 2021 @ 22:30

 31. amad — 26. december 2021 @ 11:45 fortsat…
  Lad os dette nytår fejre at Sovjetunionen brød sammen for 30 år siden! Der var glæde næsten overalt i vesten dengang, men i dag er det nærmest tabuiseret af de gamle medier, som herhjemme flittigt hylder Enhedslisten og nye socialistiske eksperimenter med danskerne.

  https://www.youtube.com/watch?v=9eS3ALOleM8

  (Young America’s Foundation. The Victims of Socialism. George Harbison)

  Jeg fik ovenstående link af én her på Uriasposten, tror jeg. Tak for det. Det siger det, der skal siges for at stoppe nymarxismen, som – hvis man kan tro på medierne, hvad man jo notorisk ikke kan:-) – er i fremgang. Herhjemme med kommunisternes store fremgang med Enhedslisten sejre ved sidste kommunevalg.

  Der var indlagt en forhindring på youtube, når man klikkede på ovenstående link:

  “YouTube-fællesskabet har identificeret følgende indhold som upassende eller stødende for nogle målgrupper.
  Bør ses på eget ansvar”*

  Den undrede mig.
  Er det udtryk for at det er blevet tabu at fortælle om socialisternes udryddelse af 100 mio af deres egne medborgere i forrige århundrede?

  Youtube forklarerd det her:

  *https://www.youtube.com/intl/da/howyoutubeworks/policies/community-guidelines/

  Klip fra ovenstående link: “We enforce these Community Guidelines using a combination of human reviewers and machine learning, and apply them to everyone equally—regardless of the subject or the creator’s background, political viewpoint, position, or affiliation.
  Our policies aim to make YouTube a safer community while still giving creators the freedom to share a broad range of experiences and perspectives.” Er det en joke?

  Kommentar by Amad — 28. december 2021 @ 13:18

 32. ÅBEN TRÅD

  Jeg synes for eksempel, det er rystende, at muslimske børn også skal registreres af en kristen kirke,” siger hun.

  Ronnie og Sabina nægter at navngive deres datter. Nu er de idømt fængsel
  I årtier har det givet anledning til debat, at det er folkekirken, som står for personregistrering. Nu er spørgsmålet aktuelt igen, fordi et københavnsk par er blevet dømt for ikke at ville navngive deres datter gennem et kirkeligt system

  https://www.kristeligt-dagblad.dk/kirke-tro/ronnie-og-sabina-naegter-navngive-deres-datter-nu-er-de-idoemt-faengsel

  Kommentar by dingdong — 28. december 2021 @ 20:35

 33. ÅBEN TRÅD

  Tre til fire skud blev affyret lige ved Alis lejlighed: “Jeg hørte det hele”

  Ali Bakir hørte skuddene, der dræbte en 22-årig mand, fra sin lejlighed. TV 2 Lorry har talt med flere beboere i Hallingparken i Brøndby Strand, der alle synes, det er ‘yderst ubehageligt’, at der er blevet skudt så tæt på deres hjem.
  22-årig dræbt med flere skud – vidner så to personer løbe fra gerningssted

  En ung mand blev tidligere på dagen ramt af skud i Brøndby. Politiet fortæller nu, han er afgået ved døden.

  Kommentar by dingdong — 28. december 2021 @ 20:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper