26. februar 2010

Enhedslistens Morten Kabell om 32 meter minareter i Nordvest: “Det er det vi trænger til…”

Torsdag aften godkendte Borgerrepræsentationen i København to moskeprojekter, herunder byggeriet af en større moske i Nordvest, med en kuppel i 24 meters højde, og to minareter på 32 meter. Politisk er der delte meninger, men de mindste hyklere må være den moderate venstrefløj, der ser byggeriet som værende et naturligt led i udviklingen. Befolkningsudskiftningen kan ikke holdes skjult, og æstetisk uro på Vibevej er desværre ikke det største problem i den henseende.

Jacob Næsager, Konservative: Arkitektonisk passer det ikke ind… Vi taler om et beboelseskvarter med røde sten, typisk bygget i 30’erne. (TV2 Online, 26/2-10: København: Flertal siger ja til moskeer)

Lars Dueholm, Venstre: Havde det været tale om at man ville bygge en Fakta eller Føtex i stedet for, så havde man aldrig fået lov til at lave noget arkitektur der var så markant anderledes, og så, ja, lidt Tivoli-agtigt. (TV2 Online, 26/2-10: København: Flertal siger ja til moskeer)

Bo Asmus Kjeldgaard, SF: Det hører en moderne metropol til. At have kirker, at have moskeer. At have religionsfrihed – det har man i alle mulige andre storbyer. (TV2 Online, 26/2-10: København: Flertal siger ja til moskeer)

Lise Thorsen, Socialdemokraterne: Vi har en befolkningsgruppe på 60.000 i den her by, der er muslimer, og hvorfor skulle de ikke have et ordentligt sted at gå hen og bede. (TV2 Online, 26/2-10: København: Flertal siger ja til moskeer)

Morten Kabell, Enhedslisten: Vi skal tage stilling til arkitektur, trafikforholdene, de ting som planloven siger at vi skal tage stilling til, og ud fra den, der synes jeg at byggeriet er ualmindeligt godt. (TV2 Online, 26/2-10: København: Flertal siger ja til moskeer)

Jeg synes det er naturligt, at muslimerne i København får et samlingssted. Det vil være en arkitektonisk berigelse for Nordvest-kvarteret. Det vil være en hel ny byggestil, det medgiver jeg gerne. Det er det vi trænger til – netop i Nordvest-kvarteret. (TV2news, 26/2-10)

Tilsendt undertegnede fredag morgen Kl. 05.45.

Apropos.

 • 5/9-09 Kristeligt Dagblad – Den iranske stat finansierede køb af moské-bygning (via Jaleh Tavakoli).
 • Oploadet Kl. 05:21 af Kim Møller — Direkte link57 kommentarer

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/12423/trackback

  57 Comments »

  1. OT men Kim se lige den her!:

   http://politiken.dk/indland/article910878.ece

   vh

   Kommentar by Martin — 26. februar 2010 @ 05:40

  2. Det er ikke saa meget højden paa minaretten som vækker modstand i befolkningen, men lydstyrken paa de monterede højtalere. Det første kald til bøn kommer kl 5 om morgenen og skal nok vække jubel blandt omraadets oprindelige beboere. Oh hvilken vidunderlig tidsalder vi gaar i møde.

   Kommentar by Sailor — 26. februar 2010 @ 05:41

  3. I morgen fortryder vi.
   Om en maaned fortyder vi.
   Om et aar fortryder vi.
   Om ti aar fortryder vi.
   Om hundrede aar fortryder vi.
   Om tusinde aar fortryder vi dette selvmaal og selvmord.

   anti-sharia

   Kommentar by anti-sharia — 26. februar 2010 @ 07:46

  4. […] Foto anonymt tilsendt, se videre : Enhedslistens Morten Kabell om 32 meter minaretter i Nordvest: “Det er det vi trænger til…” […]

   Pingback by Enhl.: “Minareter, det er det vi trænger til” « Snaphanen — 26. februar 2010 @ 07:53

  5. Tillykke København! Du har fortjent det.

   Op kl.5 om morgenen? Den bliver vist ny for københavnerne.

   Kommentar by Bodil — 26. februar 2010 @ 08:25

  6. Er de sidste to billeder en krænkelse af den private ejendomsret? Hvis de er sat på en fremmed mands ejendom, så er det hærværk.

   Hærværk er ikke cool, og har ikke fortjent 15 minutes of fame.

   Kommentar by WilliamJansen — 26. februar 2010 @ 08:52

  7. Det ender galt, men et stort flertal af Danskerne har selv valgt de landsforræderiske politikere.

   Kommentar by Morten P — 26. februar 2010 @ 09:02

  8. @2 – det er så bestemt også højden, der er betænkelig. Minaretterne må være 32 meter høje – dvs. rundt regnet som Rundetårn, der er 34,8 meter højt!

   Kommentar by Andreas — 26. februar 2010 @ 09:34

  9. De er alle sammen vanvittige..

   Kommentar by ivan johansen — 26. februar 2010 @ 09:38

  10. Rafik Abu-Jaba el Dabha Duh*: Lynhurtig speciallæge i bl.a. håndamputations-kirurgi vil måske også oprette praksis i denne moské??

   Det er i øjeblikket forbudt at udsende lyd fra tårnene, men man kan da godt montere højttalerne så de er klar til brug efter en lille lovændring!!!!!

   *(..”meet the Flintstones”..)

   Kommentar by svinsk dansker...oink!! — 26. februar 2010 @ 09:51

  11. Utroligt at nogen stadig i ramme alvor kan bruge ordet “berigelse” om multikultur. Det viser vel bare opsplitningen af det danske samfund.

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 26. februar 2010 @ 10:12

  12. “SF: Det hører en moderne metropol til. At have kirker, at have moskeer. At have religionsfrihed – det har man i alle mulige andre storbyer.”

   Hvad moderne er der i religiøse teksters (f.eks. koranens ) negative omtale af anderledes tænkende/troende og homoseksuelle mennesker? Hvad? Hvad moderne er der i at kalde mennesker for svin, aber og vantro?

   Hvad moderne er der i at vestlige lande har aviser der lader sig styre af religiøse fordomme og myter?

   Kommentar by Liva — 26. februar 2010 @ 10:31

  13. […] Hvis du sender billeder af dit politisk motiverede hærværk til Kim Møller, så bruger han dine billeder til at illustrere en historie om Stormoskéens vederstyggeligheder. […]

   Pingback by Things that make you go HMMM…: Hærværk mod Islamisk Center i København « Bohemian Rhapsody — 26. februar 2010 @ 10:36

  14. Fjern al religiøsitet fra det offentlige rum, var der vistnok, en eller anden der sagde. Ud af den samme mund, væltede ordene, som respekten for islam og denne højhellige politiske religions symboler? Når nu religiøse symboler, ikke længere, kan anses som offentlige, så er det måske derfor, at der nu findes lukkede, parallelt parkerede, forhenværende åbne gader, og sågar, hele kvarterer. Og måske med tiden, hele byer, og endog, alverdens riger & lande?

   Kommentar by ReligionForbudt — 26. februar 2010 @ 10:55

  15. Først, var vi stolte vikinger, altså såkaldte Hedninge. Så konverterede vi, til en hel anden kind, nemlig, Guds Søn Jesus, som vi indtil videre, har kaldt Ham. Inden længe, er vi som skiveskåret salami, blevet konverteret for fredens skyld, som i de go’ gamle dage.

   Kommentar by ReligionForbudt — 26. februar 2010 @ 11:06

  16. Det er netop læseligt, hvad der står på plakaten. Lad os se:

   Nej til Revolutionsgardens stormoské!
   – Revolutionsgarden terroriserer det iranske folk.
   – Mullahregimet finansierer terror.
   – En moské er et politisk hus.
   – Minareter er symboler for islamisk diktatur.
   – Ahmajinedad vil genoptage Holocaust.
   – Rigtige iranere kan ikke være regimet bekendt.
   – De kunne dræbe Neda, men ikke hendes drøm:

   ET FRIT IRAN!

   Også oversat til Farsi, og til engelsk. Ikke dårligt!

   Det kunne være interessant at få indehavernes reaktioner på dette…

   Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 26. februar 2010 @ 11:10

  17. Der er vel ret beset to ting her. For det første om der skal bygges moskeer. Hvis muslimske trossamfund selv kan finansiere det osv. skal man vel være særdeles snæversynet for at mene at det skal forbydes i sig selv.
   For det andet er der arkitekturen. Hvis der skal bygges en moske et sted, skal det passe ind i områdets arkitektur, bare nogenlunde. Ellers bliver det en øjebæ. Der er vel ingen steder i Danmark hvor høje spir, kupler og minareter passer ind, rent arkitektonisk, så de må opføre en mere afdæmpet moske. Præcis som Lars Dueholm siger, hvis man ville opføre et supermarked med tårne, spir og kupler var den aldrig gået. Det passer simpelthen ikke ind, rent arkitektonisk.

   Kommentar by Jeppe — 26. februar 2010 @ 11:47

  18. Problemet med finansiering er vigtigt. Det er tydeligt demonstreret, at herboende muslimer ikke vil/kan betale for disse pragtbyggerier. En indsamling i Århus har løbet i årevis uden at præstere blot en enkelt million. Halvdelen af pengene er allerede spildt til ‘administration’.

   Kigger man listen med bidragydere igennem, finder man nogle meget mærkelige beløb, f.eks. fra Den Aktive Kvindeforening, der ikke synes at have foretaget sig ret meget – men alligevel har doneret 1/4 million til projektet…

   For at skaffe de 50 eller 100 millioner, den slags dominansbyggerier koster, skal der udenlandske donorer til. Det kan være tyrkiske ny-osmannere (tilknyttet Milli Görüs, f.eks.), arabiske wahhabister eller (som her) den Iranske Revolutionsgarde, der har en åbenlys interesse i at holde øje med dissidenter i Danmark.

   Disse organisationer vil betragte moskebyggerier som investeringer i politisk magt, og for dem kan det nemt være 50 eller 100 millioner værd.

   Det her handler lige så meget om magt som om kultur.

   Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 26. februar 2010 @ 12:00

  19. Hvornår lærer venstrefløjen at Islam IKKE ER EN RELIGION, MEN EN POLITISK “ISME”, værre end kommunismen, marxismen og nazismen tilsammen?
   At nogen kan være så indskrænkede, at de ikke VIL fatte, at stor-moskeer, financierede af Iran og Saudi-Arabien, er 5-kolonne, er ubegribeligt.
   En anden ting er, at en DANSKER ALDRIG ville få tilladelse af kommunen til at opføre en sådan bygning. Det stinker !!!!!
   Heldigvis bor jeg ikke i København-istan.
   Tåben, Lise Thorsen, udbasunerer, at der er 60.000 muslimer i KBHV.
   Dumhed er åbenbart en socialdemokratisk paradedisciplin. 100.000 er minimum.
   SYGT

   Kommentar by Ramses-2 — 26. februar 2010 @ 12:03

  20. Her går det godt. 2 stormoskeer i København. Seidenfaden har succesfuldt ført dialog med Muhammads efterkommere og undskylder for at have krænket muslimer. Gaddafi opfordrer til “med alle midler” at føre jihad mod Schweiz og har fremlagt et forslag til FNs Generalforsamling (hvor en libyer meget belejligt er formand) om at Schweiz opdeles med en bid til Italien, Frankrig og Tyskland.

   Kort sagt: “Dialogen” er i fuld gang, så det er ikke underligt at imam Wahid Pedersen er glad, at Uffe er glad, og at Margrethe Vestager er glad.

   Men nu føler jeg mig for alvor krænket!

   Kommentar by Anonym — 26. februar 2010 @ 12:44

  21. Det er utroligt men sand. Selv om det næsten kunne synes umuligt at komme med indvendinger mod posteringen, så kan én bestemt spielverderber alligevel finde en vinkel hvorfra Kim Møller kan angribes… Ufatteligt.

   Kommentar by Balder — 26. februar 2010 @ 12:46

  22. Morten Kabell: “Det er det vi trænger til – netop i Nordvest-kvarteret.”

   Hvem fanden er “vi”?

   Kommentar by Peter R — 26. februar 2010 @ 13:02

  23. #6 Luk røven.

   Kommentar by M109 — 26. februar 2010 @ 13:05

  24. 13

   William

   Hvordan går det med dit koran projekt?

   Kommentar by Liva — 26. februar 2010 @ 13:06

  25. De danske politikere/kommunalpolitikerne i København er virkelig ufattelig naive. Alle forsikringerne om, at minareterne ikke vil blive brugt til at kalde til bøn, er fis i en hornlygte. Selvfølgelig skal de bruges netop til det formål. Efterhånden som andelen af lokal-/landspolitikere med muslimsk baggrund stiger, vil lovgivningen selvfølgelig også blive tilpasset det nye herrefolk, så vi alle kan nyde den velsignende brægen fem gange i døgnet, specielt kl. 5 om morgenen.

   Kommentar by Jan Christensen — 26. februar 2010 @ 13:08

  26. WJ ville sikkert afstå fra at protestere mod nationalsocialistike bevægelser med nøjagtigt samme begrundelse…

   Kommentar by Henrik R Clausen — 26. februar 2010 @ 13:17

  27. Hvad er det for et “flertal” som omtales i artiklen? Er det flertallet af de radikake, SF, Enhedslisten og de andre “antifascister”?

   Kommentar by Anna Lyttiger — 26. februar 2010 @ 13:43

  28. Mogens Glistrup havde ret, Pim Fortuyn havde ret, Churchill og Powell havde ret Gert Wilders har ret. Statistikkerne viser det ikke var/er tomme ord. Hvornår indser magten, at de ikke hører til i Danmark?

   Kommentar by Nielsen — 26. februar 2010 @ 13:46

  29. Københavnerne ligger som de har redt.
   Gang på gang stemmer de den yderste venstrefløj til magten.

   Jeg håber at der vil komme højlydt kald til bøn fra minareterne når/hvis byggeriet bliver til noget.

   Så kan alle de røde gøglere blive vækket kl. 05.00 hver morgen…det vil være en chokerende oplevelse for mange af dem

   Kommentar by Nosferatu — 26. februar 2010 @ 13:48

  30. København har Minaret nok allerede og behøver ikke flere. Minareten står ved Strandøre i Hellerup og som Bo Asmus Kjeldgaard, SF siger: “Det hører en moderne metropol til”. Dens funktion er udluftning af hoved kloakken.

   Kommentar by anti-marx anno dazumal — 26. februar 2010 @ 13:58

  31. Dette er i sandhed en sorgens dag – farvel Danmark….

   Kommentar by Mea Culpa — 26. februar 2010 @ 14:09

  32. Se Minareten ved Strandøre i Hellerup! http://2.bp.blogspot.com/_5WYzQpmkOZ4/SCoQxLfpP-I/AAAAAAAABR4/j9ChqSU7rYs/s400/IMG_1148.JPG

   Kommentar by anti-marx anno dazumal — 26. februar 2010 @ 14:13

  33. Der står vist en mere af disse minareter med fødderne i slam ved Svanemøllen Station.

   Kommentar by Henrik R Clausen — 26. februar 2010 @ 15:02

  34. Når EL og Morten Kabell vil have minaretter er det fordi de hader det individualistiske samfund og elsker autoritre politiske massebevægelser.

   Islam er for dem et nyt værktøj til at hjælpe dem mod en revolution.
   De er bare ikke snedige nok til indse at de selv er blevet islams værktøj, det er de for arrogante og uvidende til.

   Kommentar by DanskeriTN — 26. februar 2010 @ 15:46

  35. @ Liva, du spørger: Hvordan går det med dit koran projekt?

   WJ: Jeg reflekterer over den optimale at få det færdige manuskript afsat på, og er åben overfor idéer.

   @ Henrik R. Clausen, du skriver: WJ ville sikkert afstå fra at protestere mod nationalsocialistike bevægelser med nøjagtigt samme begrundelse…

   WJ: Jeg afstår ikke fra at protestere (og det ved du jo godt). Det de to billeder viser er hærværk, og jeg har så meget respekt for den private ejendomsret, at jeg tager afstand fra krænkelser af den. For en god ordens skyld, så spørger jeg dig før jeg konkluderer noget:

   Hvad er din holdning til den aktions-form som afbilledes i indlægget? …og please; ikke nogen “jeg ville ikke selv gøre det”-cop out-stillingtagen, det er ikke det du bliver spurgt om. Hvad mener du om aktionsformen?

   Vær lykkelig!

   Kommentar by WilliamJansen — 26. februar 2010 @ 15:52

  36. >Henrik R Clausen. Det er den samme. Det er lidt længere ude af Strandvejen på hjørnet ved Strandøre. Fin bygning iøvrigt. Vistnok fredet!

   Kommentar by anti-marx anno dazumal — 26. februar 2010 @ 15:53

  37. Anti-Marx, der står også en lige ved stationen. Der er to.

   Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 26. februar 2010 @ 16:20

  38. Islam er for dem et nyt værktøj til at hjælpe dem mod en revolution.

   Det virkede i Iran. Kan vi ikke sende alle venstrefløjserne derned et års tid eller to?

   Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 26. februar 2010 @ 16:22

  39. Det er en stor misforståelse at tro at moskeen skal tilpasses den lokale arkitektur, og indføje sig smukt i de eksisterende bygninger. Tværtimod.

   Den skal være stor, prangende i flotte farver og skal kunne ses overalt i København. Den er en milepæl og en manifestation, et knytnæveslag lige i ansigtet: Nu er vi så mange i Københavnm, at vi kan gøre lige præcis hvad Allah vi vil.

   26/2 er en mærkedag i Danmarkshistorien. Den dag faldt eliten til patten. Man kan kun håbe på folkets vilje til at sige nej. Heldigvis viser et hurtigt blik på diverse blogs og kommentarer til artikler og læserbreve i aviserne at modstanden er voksende, og folk ikke mere er så bange for at kalde tingene ved deres rette navn. Mulitkulturisterne virker mere og mere desperate, og deres argumenter hulere og hjulere, eftersom m,an skal være både døv og blind for ikke at se det stik modsdatte ske på gader og veje.

   Elitens modstand kommer først den dag de selv mærker det, eller vi stemmer de politikere ud der ikke har Danmarks ve og vel i tasken. Det er ikke så svært, der er stor magt i en stemmeseddel.

   Kommentar by PeterK — 26. februar 2010 @ 16:23

  40. >Henrik R Clausen. Undskyld og tak for info. Du har ret! Der står en Minaret mere ved Sporsløjfen (busvendepladsen) lige nær Svanemøllen (nuværende)station og Svanemøllehallen. Da du nævnte det, dukkede der langsomt et eller andet jeg selv kunne huske op i min bevidsthed fra jeg boede på Østerbro i forrige århundrede. Og ganske rigtigt! Jeg så lige Minareten (den anden kloak Minaret!) på Google Street View.

   Kommentar by anti-marx anno dazumal — 26. februar 2010 @ 16:25

  41. >Henrik R Clausen. Hvad med en forening, FUKM – Foreningen til Udforkskning af Kloak Minareter?

   Kommentar by anti-marx anno dazumal — 26. februar 2010 @ 16:27

  42. Den skal være stor, prangende i flotte farver og skal kunne ses overalt i København.

   Nemlig. Den skal stille Allahs herlighed i kontrast til den omliggende usselhed, så alle kan blive grebet af forundring og ofre endnu mere på denne afguds alter.

   Det virker i Iran. Hvorfor skulle det ikke virke her?

   Kommentar by Henrik R Clausen — 26. februar 2010 @ 16:49

  43. Ligesom mange muhamedanere føler sig krænkede af kirker og kirkeklokker, finder mange Danskere at moskeer og minaretter er krænkende.

   Hvor muhamedanerne mødes med forståelse af kulturrelativisterne, så er de Danskere/Europæere der ikke er for moskeer og minaretter forsmåede og racistiske.

   Kommentar by DanskeriTN — 26. februar 2010 @ 17:19

  44. Se positivt på det.

   Skulle nogen have lyst til at tage korte flyvekurser, låne 4 fly fra saudi air (eller andet dadel-land) og lege flybowling med moskeerne, så er det kun en fordel at de rager op så man kan rette ind i tide, når man ser dem på afstand. ;-)

   nej til 32 meter,
   ja til 50 meter og blinkende lys, radiofyr, varmeudledning og stor målskive øverst.

   FUCK ‘EM!

   Kommentar by Mike — 26. februar 2010 @ 17:20

  45. De bygger moskeer for os, så når vi får smidt multikulturen i skraldspanden og muslimerne på porten, har vi noget vi kan rive ned.

   Det symbolik, ikk’?

   Kommentar by DanskeriTN — 26. februar 2010 @ 17:29

  46. WJ: Jeg synes, aktionen er fin – og jeg er fløjtende ligeglad med, at den Iranske Revolutionsgarde (som er en af de ondeste organisationer på jorden) og deres folk i Danmark får lidt arbejde med at rydde op.

   På den anden side kan de da lade plakaten sidde. Så ved folk, hvad de går ind til!

   Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 26. februar 2010 @ 17:40

  47. @ HRC:

   Tak for et overodentligt ærligt svar.

   Jeg er også fløjtende ligeglad med Den Iranske Revolutionsgarde. Jeg er ikke ligeglad med den private ejendomsret.

   Vi to er enige om at smadre Den Iranske Revolutionsgardes fortrop i Danmark. Jeg insisterer bare på at kæmpe en fair kamp.

   Kommentar by WilliamJansen — 26. februar 2010 @ 17:52

  48. Jeg insisterer bare på at kæmpe en fair kamp.

   Fair nok. Jeg insisterer på at vinde :)

   Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 26. februar 2010 @ 18:01

  49. 47, WJ

   “Jeg insisterer bare på at kæmpe en fair kamp.”

   Der er ingen fair kamp når det gælder overlevelse.

   Kommentar by DanskeriTN — 26. februar 2010 @ 18:02

  50. 35

   William

   Kan du ikke spørge om Politiken vil udgive dit morsomme koran analyse projekt på Politikens forlag? Avisen (og Politikens forlag ligeså – går jeg ud fra) går ind for ytringsfrihed og mangfoldighed og rummelighed og tager som noget helt nyt også hensyn til følelser. Jeg vil tro at hensynet til følelser også gælder for humoristiske forfattere. F.eks. forfattere til koran analyser – helt i vestlig, demokratisk og folkelig og humoristisk ånd.

   Kommentar by Liva — 26. februar 2010 @ 18:05

  51. NEJ TIL MOSKE.

   JEG ER IKKE MOSLIM MEN JEG ER IRANER.
   Moslimer skal selv laver en moske,ikke fra iranske penge

   Kommentar by abbas — 26. februar 2010 @ 22:55

  52. WILLIAM

   Hvad med Informations forlag – prøv at henvende dig hos dem.

   Og du kunne jo foreslå, at man kan forlods kan bestille et eksemplar og få dette tilsendt, når bogen er trykt .

   Trykkefrihedsselskabet har jo også deres forlag, men jeg ved ikke om du har et så tåleligt forhold til dette selskab, at du vil sende dem en forespørgelse.

   I hvert fald mener jeg, at du burde udgive dit arbejde, så alle der vil kan få mulighed for at købe denne.

   Kommentar by Vivi Andersen — 27. februar 2010 @ 04:31

  53. Moskeer i vestlige, ikke-islamiske lande ER manifestationer.

   De signalere primært politisk islam, præcist som de islamiske kvindebeklædninger og mændenes skægvækst og gevanter.

   Samtidig er de ordløse erklæringer til de vantro om, at islam tager det vantro land fra de vantro bid for bid.

   For der hvor der placeres en moskee, der er jorden, området, fra da af og til evig tid islamisk område.

   Det gælder for ghetto-områderne og andre steder hvor de rettroende slår sig ned.

   Denne opfattelse af ejerforhold har gjort, at Spanien af muslimer den dag i dag, her i det 21. årh., opfattes som islamisk område !

   De beklager dybt og ærligt deres tab af Andalusien, et tab som de opfatter som midlertidigt, da det er deres PLIGT at skaffe Andalusien tilbage til islam.

   At de overser at Den Iberiske Halvø var ikke-islamisk før islam drog på rov på halvøen generer ikke de rettroende det mindste ej heller at det rent faktisk var spanierne der var i deres gode ret at vinde deres tabte, kristne land tilbage fra araberne/muslimerne.

   Kommentar by Vivi Andersen — 27. februar 2010 @ 04:46

  54. Deltag i FUKM – Foreningen til Udforkskning af Kloak Minareter? (Laughing to Keep from Crying)
   Vi har fundet to på Østerbro i København!

   Kommentar by anti-marx anno dazumal — 27. februar 2010 @ 10:04

  55. Minareter med fødderne i slam? Nejtak, jeg tror, jeg springer over…

   Kommentar by Henrik R Clausen — 27. februar 2010 @ 15:03

  56. Men kan du springe så højt?:)

   Kommentar by anti-marx anno dazumal — 27. februar 2010 @ 16:57

  57. Tak til Abbas. Jeg (og de fleste jeg kender) bakker op om den iranske modstandskamp.

   Kommentar by Anna Lyttiger — 27. februar 2010 @ 17:10

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper