7. januar 2022

Åben tråd, 7. januar 2022

Søndag blev jeg testet positiv for corona, og det blev et mildt forløb. Om det var på grund af de tre vaccinestik, skal jeg ikke kunne sige, men udover hovedpine og øm krop mandag og tirsdag, så har jeg intet mærket. Min lillebror, hans kone og børneflokken (seks) havde et lignende forløb i juledagene, og det var ret beset blot en ting der skulle overstås. Ikke ulig den årlige influenza. Sådan er det ikke for alle, men for langt de fleste. Åben tråd…

(Fodboldbanerne i mit gamle hood, Lystrup, 2021)

Oploadet Kl. 00:35 af Kim Møller — Direkte link96 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/124295/trackback

96 Comments »

 1. Aldrig testet, aldrig vaccineret. Lige i dette tilfælde er jeg enig med de 47 procent af libaneserne i Danmark, som er blevet tilbudt vaccination, men som ikke har taget imod tilbuddet; Alt er Allahs vilje, og vi kan ikke undgå virussen. Må Allah give mig et mildt forløb. Måske har jeg allerede haft det, uden at jeg ved det. Alhamduillah.

  Kommentar by Ufrivilligt skatteoffer — 7. januar 2022 @ 03:13

 2. Jeg stiller det således op: At få en omgang influenza uden at være vaccineret eller at lade mig vaccinere med et stof, der fucker med mine celler – og så alligevel få influenza. For mig er valget ret simpelt, og en overlevelseschance på 99,7 procent er taget med i mine beregninger.

  Kommentar by Arne Torp — 7. januar 2022 @ 03:37

 3. Læg nærke til, at der ikke længere tales om de pressede sygehuse, men nu blot om antal smittede. Narrativet skal holdes og med enkelte undtagelser, er de borgerlige politikere som sædvanlig komplet uduelige.

  Kommentar by Jolly Jumper — 7. januar 2022 @ 08:11

 4. Jeg er pissetræt af de muslimske underkastelsesord:hjernedøde dhimmidanskere hilser nu også gedekneppere med “salami med løg på” (noget i retning af: salam mæ løj kum – eller i den stil). Den salami, jeg ka’ li’ skal være sønderjysk spegepølse lavet af godt svinekød og -spæk – så undgår man hallal-terrorist-finansiering.

  Kommentar by barfbag — 7. januar 2022 @ 08:49

 5. Uhadadada. Sikken et held at Mette Mundkurv har sørget for at frelse hele din familie fra den dødelige sygdom. Ellers var I kommet op i massegravene i Nordjylland.
  Overforsigtighed, du ved.

  Kommentar by Bastardo — 7. januar 2022 @ 09:22

 6. Livet er eet stort valg. Kim, du valgte vaccinen, det blander jeg mig ikke i.

  Jeg fik tidlig mistanke om at noget er helt galt, og det mener jeg de to år har bekræftet. Sandheden kommer (næsten) altid frem, og vaccinetilhængere må da indrømme at vi ikke fik som lovet.

  Et godt råd lyder : “Er du i tvivl, lad være”

  Vi gik fra 14 days to flattern the curve, til regeringer der bryder alle menneskerettigheder. Man putter folk i fængsel, uddeler bøder, politi tæsker fredelige borgere på gaden, man tager folks levebrød og udstøder dem af samfundet hvis de ikke følger vaccinediktaturet.

  I dag går snakken om PFOS der er brugt i årevis uden at skænke giftstoffet en tanke.

  Og lige for at runde dagens nyheder, regeringen vil hæve byskilte til 1,5 meter over jorden. Det tager focus væk fra regeringens møgsager.
  Kommuners park og vej ansatte er på vejene hele tiden, og kan vel hurtig klippe græs rundt om et skilt, hvis det bliver for højt.

  Nej, nu ofres millioner på at ændre noget der fungerer fint.

  Lov om brug af hjelm når du bruger el-løbehjul. Mon ikke de har regnet bøder ind i det også ? som skjult skat til statskassen

  Jeg vil hellere have det livsfarlige børnelegetøj væk fra offentlig vej, så er den skid slået, men det giver jo ikke arbejde til offentlig ansatte.

  Mette praler af at ville rydde op i regeljunglen på ældreområdet. Det lyder som tidlig start på næste valgkamp. Jeg har ikke tal på ny regler og love i denne regeringsperiode, men det er nok ikke mindre en under tidligere Statsministre.

  Kommentar by k.m. — 7. januar 2022 @ 09:28

 7. God bedring kim.

  Bekæmp Islam. Støt SIAD: http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk

  God weekend (skrivepause). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 7. januar 2022 @ 09:30

 8. Brug 21:46 minutter på denne, og døm selv.
  https://www.youtube.com/watch?v=oA_h9kZfTqs

  Kommentar by k.m. — 7. januar 2022 @ 09:51

 9. Ja det gik næsten som forudspået med de pirater. Dog kun En såret hjem og resten søsat igen. Havde regnet med alle hjem imod at sætte røde kryds resten af deres ophold.
  Nå, men en er nok blevet til en del med sammenføring og de kan selvfølgelig stemme.
  Men igen en såret, amputeret til Evig forsørgelse. En mulighed for Erstatning for legemes beskadigelse.
  Tag nu skibet hjem.

  Kommentar by P — 7. januar 2022 @ 09:55

 10. En klog mand siger : det gas der kommer ud af mine køer er ikke så farlig som det bullshit der kommer ud politikeres mund.

  Kommentar by k.m. — 7. januar 2022 @ 10:13

 11. God bedring. Håber du slipper uden men. Kan godt lide din rolige og besindige tilgang til Corona og vacciner.
  Mange på højrefløjen er gået fuldstændig amok under hele det her forløb.

  Kommentar by Jens Hansen — 7. januar 2022 @ 10:28

 12. Hvis du tilbyder mig en saks, og jeg ser den ikke kan klippe et stykke papir, har jeg lov at afvise den som gave, uden dermed at være anti-sakser

  Det samme med vaccine. Nu er en masse taget to eller tre stik, men ingen får nogensinde at vide hvordan de ville være stillet UDEN vaccinen.

  Jeg er også bange for mange er omkommet fordi man fra starten forbød brugen af velkendt medicin. Husker ikke kilden, men læste for nylig om et østeuropæisk land der havde problemer med iltflasker på sygehusene.
  De var vistnok kun godkendt til industriel brug, ikke til mennesker.

  Sådan er der så meget.

  Kommentar by k.m. — 7. januar 2022 @ 10:29

 13. Smittede tanker 81: The Great Reset – konspiration eller faktum?

  thomasaastruproemer(dot)dk

  Kommentar by k.m. — 7. januar 2022 @ 10:39

 14. =>11. https://hodjasblog.one

  “Has covid vaccine efficacy turned negative?”

  Henviser til Alex Berenson substack

  Han er imod Trump, så jeg vil ikke købe hans bog (Pandemia).

  Jeg selv vil for alt i verden undgå the kill shot (dødssprøjten). Det grove er, at folk i arbejde er tvunget til indsprøjtningerne, hvis de vil beholde jobbet.

  Kommentar by barfbag — 7. januar 2022 @ 10:40

 15. Siden Biden kom til, har flere illegale krydset grænsen ind i USA, end der indbyggere i Wyoming, Vermont og Alaska tilsammen.

  Kommentar by k.m. — 7. januar 2022 @ 10:44

 16. Staten er ikke din læge, heller ikke medierne.
  Derfor skal de ikke blande sig i dine ansættelsesforhold, om du er forpligtet til at tage en bestemt medicin for at beholde dit job.
  Det mener jeg heller ikke arbejdsgiver må stille krav om.

  Man møder selvfølgelig ædru og præsentabel på arbejde, men derfra at forlange, at man skal modtage tre eller flere indsprøjtninger med nødgodkendt, eksperimentel “vaccine” der er dælme langt.

  Kommentar by k.m. — 7. januar 2022 @ 10:56

 17. Forside foto i link viser galskaben
  Austin Lloyd fuldvaccineret plus en booster. Testet positiv og ses komme ud af et fly, med maske og visir.

  https://nationalfile.com/def-sec-austin-infected-covid-despite-triple-vax-injections-face-mask-shield-use/

  Kommentar by k.m. — 7. januar 2022 @ 11:06

 18. God bedring.

  Når virkningen hele tiden bliver mindre, så der skal vaccineres igen og igen, kommer vi så frem til det punkt, hvor vi helt stopper med at vaccinere ????

  Kommentar by tavsen — 7. januar 2022 @ 11:10

 19. Jeg sidder netop isoleret i min kælder, af samme grund! Lidt dryppende næse og ømhed i kroppen, men jeg har også fået tre stik. Faktisk reagerede jeg kraftigere på mit influenzastik end på Corona! Hurra for vaccinen!

  Kommentar by Den Nervøse — 7. januar 2022 @ 11:31

 20. Grunden til at diktator Mette og co. overhovedet har kunnet tilsidesætte demokratiet, at gældsætte danmark for 500-600 milliarder, at fungere som salgskontor for en stinkende rig medicinalindustri der sælger et stof som INGEN kender langtidsvirkningerne, at at gøre livet unødvendigt svært for utallige danskere, at tvinge/presse os til at gå med mundbind som der overhovedet ingen videnskabelig evidens er for virker osv. er alene at flertallet af danskerne lydigt underkaster sig vanviddet.Havde flertallet fra starten sagt NEJ, den hopper vi ikke på og givet magthaverne fingeren var vi aldrig kommet så langt ud som nu.Havde flertallet sagt nej havde diktator Mette været magtesløs. Nu har hun set at hun kan tromle os og man skal være MEGET naiv hvis man tror at hun ikke vil gå videre i indførelsen af det totale diktatur.
  Hvor er det trist at tilhængere af demokratiet hjælper en diktator til magten.

  Kommentar by Danskeren — 7. januar 2022 @ 11:32

 21. Danskeren — 7. januar 2022 @ 11:32

  Ja, det begynder efterhånden at ligne tyskernes valg i 33. GOOD LUCK

  Kommentar by tavsen — 7. januar 2022 @ 11:40

 22. Læs redneck — 7. januar 2022 @ 09:20 og Jørgen Nielsen — 6. januar 2022 @ 18:54
  http://www.uriasposten.net/nye-tips#comment-5560183

  Bedre end statsansatte mediefolk. Afskaf mediestøtten, de fleste store mediers hjemmesider kræver brugerbetaling for at levere Public Service, selvom de er blevet betalt een gang af staten for at løse den opgave.

  At give kunstigt åndedræt til en hensygnende branche. Typograferne viste vejen, de lavede mange hvide pletter i aviserne i 1970’erne, fordi artiklerne stred mod deres kommunistiske ånd.

  “20. dec. 2021 — Medienævnet har netop uddelt 352,9 millioner kroner i mediestøtte for 2022. Det oplyser Slots- og Kulturstyrelsen i en pressemeddelelse.”

  “Journalister har meget forskellige løsninger alt efter, hvilken gren af journalistik de arbejder med. Den gennemsnitlige løn kan svinge alt mellem 31.623 379476 – 43.200 518400 kroner, inklusiv pension, tillæg, personalegoder og lignende.”

  Så kan enhver regne ud, hvor mange journalister bliver arbejdsløse, hvis respiratorhjælpen fjernes

  Kommentar by tavsen — 7. januar 2022 @ 12:14

 23. Rart at se, at der også er enkelte fornuftige kommentatorer, f. ex. Jens Hansen (10:28), som sikkert har en bondegård, for han udstråler rigtig jysk bondefornuft.

  Kommentar by Ole Madsen — 7. januar 2022 @ 12:45

 24. Regeringen har købt 45millioner selvtest, uden at kende kvaliteten af lortet. Nu låser de så børn og unge fast i et testhelvede uden udløbsdato. Det er så grotesk hvordan de smider om sig med penge, og endnu værre, indskrænkning af borgernes selvbestemmelse.

  Man må kun købe 20 smertestillende ad gangen i håndkøb. De er bange for nogen gør noget dumt med pillerne, som at bruge dem til selvmord.

  Regeringen har ingen skrupler med at tvinge ikke-godkendt medicin i kroppen på befolkningen, flere gange om året.

  Det er en forbrydelse mod menneskeheden, det værste medicineksperiment i historien, og som Danskeren skriver : vi kunne have stoppet Mette ved at sige NEJ.

  Macron og den lille lort i Italien er gået fuldstændig grassat, med vaccinetvang.

  Kommentar by k.m. — 7. januar 2022 @ 12:58

 25. Hvis du ikke er super gammel, så giver særligt Omikron for alle praktiske formål ikke andet end milde forløb. Den rammer i langt højere grad de øvre luftveje og giver ikke den samme risiko for lungebetændelse som Delta.

  Selv har jeg faktisk også lidt ondt i halsen i dag og føler mig lidt træt. Måske er det Corona. Det finder jeg dog aldrig ud af, da jeg ikke er nysgerrig nok angående det, til at blive testet.

  Kommentar by KafirHarbi — 7. januar 2022 @ 13:00

 26. Er det ikke mærkelig at hele verden baserer sin coronahåndtering ud fra hvad Fauci foreslår/dikterer ?
  Han skovler penge ind på kontoen, og kan se frem til en vild pensionsudbetaling, mens “almindelige borgere” må gå fra hus og hjem pga at sindssyge vaccinekrav.
  Inderst inde er den skumle elite pisse ligeglad med dig og mig, Macron afslørede det meget tydelig den anden dag.

  Ingen kan overbevise mig om det handler om sundhed. Det er penge og magt og kontrol, intet andet.

  Kommentar by k.m. — 7. januar 2022 @ 13:08

 27. Dinesh D`Souza er ikke uden humor. Han siger ” Smid en sten ind i en Antifa rally, og du er ret sikker på at ramme en voldtægtsmand, pædofil, psykisk syg eller narkoman.

  Gør det samme ved 6.januar protest og du rammer en læge, politimand, bedstemor, selvstændig erhvervsdrivende, eller måske en olympisk guldmedalje vinder.

  Kommentar by k.m. — 7. januar 2022 @ 13:25

 28. According to social media posts from the family and an obituary web page, a 13-year-old boy from New Jersey suddenly died from a heart attack on January 4, 2022, just seven months after his second Covid shot.

  A June 6, 2021, Facebook post from the child’s mother, Jennifer O’Drain, shows him giving a thumbs up from a doctor’s office along with the caption, “Sec shot done.”

  Fast-forward less than seven months and Jennifer’s husband Trent wrote in a now-deleted Facebook post, “Dear family and friends. Our son Jack had an unexplained cardiac arrest on New Year’s Eve shortly after the ball dropped while playing with his friends.”

  “He is on life support at Children’s Hospital in Philadelphia,” the father continued. “Jennifer and I have been by his side, holding his hand and praying for healing and hope. The outpouring of support has truly been what is keeping us going. I love you all and please pray for our son. God help us.”

  Kommentar by k.m. — 7. januar 2022 @ 13:28

 29. @k.m.
  Ej forglemme de bestialske dyreforsøg han er blevet afsløret i. Eller hans forbindeler til laboratoriet i Wuhan, hvor virussen først blev fundet.
  Derudover sidder flere tidligere medarbejdere fra FDA nu i Pfizer. Samt Pfizers forsøg på at få lov til at hemmelighedsstemple deres testresultater i mindst 55år.

  Kommentar by Elgeprut — 7. januar 2022 @ 13:43

 30. Nogen herinde bryder sig ikke om man læser eller citerer fra infowars.

  Er det løgn? at Reuters faktatjek er en gren af “Fajser” og bruges til at undertrykke sandheden om vaccine.

  Er det løgn? at indberetninger om vaccinedødsfald er bagefter i VAERS
  at sundhedspersonale får besked på ikke at indberette data

  Viden om vaccine siger allerede at stoffet giver problemer i tre trin.
  1 kort tid, 0-30 dage med diverse bivirkninger
  2 mellem tid, 1-12 måneder med voldsommere bivirkninger
  3 langtids virkning, 1-10 år – kommentar overflødig

  Tiden vil vise hvordan verden ser ud om 10 år.

  Kommentar by k.m. — 7. januar 2022 @ 14:01

 31. Dejligt at høre om det knusende slag Danmark har rettet mod de afrikanske pirater. Piraterne har nu for alvor lært at Tine Bramsen kan man ikke spøge med.

  Kommentar by bjarne Binee — 7. januar 2022 @ 14:07

 32. https://www.infowars.com/posts/report-1-in-70-vaccinated-students-suffer-myocarditis-at-private-school-researcher-claims/

  Før corona hørte man aldrig om unge mennesker med hjerteproblem i den størrelsesorden

  Kommentar by k.m. — 7. januar 2022 @ 15:54

 33. Journalist Rafael Silva, 36 years old, from TV Alterosa, fainted live while he was presenting the news program “Alterosa alert”, this Monday. He was quickly rescued and taken to the hospital, where he is now in the ICU. On the way, he still suffered five cardiac arrests.

  Kommentar by k.m. — 7. januar 2022 @ 16:03

 34. Jeg skal bede alle debattører herinde om at ignorere alt, der kommer fra Alex Jones og InfoWars, da manden er en dømt kriminel, og selv højrefløjshardlinere har rubriceret InfoWars som Fake News site, der sælger ulovlige Viagra piller.

  Enhver Uriasposten læser med en IQ over 85 kan se dette selv.

  Kommentar by indigo — 7. januar 2022 @ 18:02

 35. Den falske journalist kan lukke røven.

  Kommentar by k. m. — 7. januar 2022 @ 18:17

 36. 18:17 er til 18:02

  Kommentar by k. m. — 7. januar 2022 @ 18:18

 37. Der er voldsom forskel på forskellige batches. 4 procent har enorme bivirkninger, 96 procent har nörmest ingen. Vör glad for, at du fik en af de 96 procent. Det er russisk roulette. Se og här her

  “Hvorfor skulle jeg have det stik?”

  https://www.snaphanen.dk/2022/01/07/hvorfor-skulle-jeg-have-det-stik/

  Kommentar by Snaphanen — 7. januar 2022 @ 18:27

 38. Psykopaten Alex Jones og InfoWars holder ikke til et faktatjek.

  Alle tilhængere af IW og AJ dømmer sig selv ude som illiterate dilletanter og fusentaster.

  Uriasposten er bedre end det. Uriasposten fortjener bedre end dem.

  Kommentar by indigo — 7. januar 2022 @ 18:32

 39. infowars
  Police in London came under attack by a masked man wielding a machete in broad daylight last week, according to reports.

  The harrowing incident unfolded at around 10 a.m. on December 30 in Croydon, a town in South London, England.

  Officers pulled a motorcycle rider over for a traffic stop when he became aggressive and brandished a large blade.

  Footage of the ensuing battle was captured by an eyewitness.

  Kommentar by k.m. — 7. januar 2022 @ 19:07

 40. Alex Jones stated on October 3, 2020 in a Facebook post:

  “President Trump is in great danger. Evidence is mounting that he’s being deliberately killed at Walter Reed Military Hospital.”

  FACT CHECK: PANTS ON FIRE LIE

  Kommentar by indigo — 7. januar 2022 @ 19:16

 41. https://citizenfreepress.com/breaking/pfizer-loses-in-court/

  Hvis vaccine er så sikker som politikere og myndigheder påstår, hvorfor må dokumentation om indhold først offentliggøres om 55 år ?

  Der er vist ingen tvivl om Faiser er presset på troværdighed. Den massive censur kan kun tolkes som om de vil holde andre ude af markedet og lukke munden på de der advarer mod stoffet.

  Kommentar by k.m. — 7. januar 2022 @ 19:20

 42. Indigo (Umulius) må have gjort det til sit livsværk at svine Alex Joens til, og indføre censur på Uriasposten.

  Det kan vist diskuteres hvem der mangler dannelse, IQ og troværdighed herinde.
  Indigo/Umulius slår lynhurtig over i personangreb og rendestenssprog når argumenterne slipper op.

  Kommentar by k.m. — 7. januar 2022 @ 19:27

 43. Og k.m. lovede i fjor at smide håndklædet i ringen og aldrig mere kommentere på Uriasposten.

  Hvorfor overholder k.m. ikke sit klokkeklare løfte på Uriasposten?

  Kommentar by indigo — 7. januar 2022 @ 19:36

 44. Hvorfor har Umulius brug for så mange alias?

  Kommentar by k. m. — 7. januar 2022 @ 19:57

 45. Kommentar by k. m. — 7. januar 2022 @ 19:57

  Er k.m = Ego?

  Kommentar by Thomas M. — 7. januar 2022 @ 20:10

 46. Hej

  Kommentar by Ego — 7. januar 2022 @ 20:16

 47. Jamen hygge hejsa, der har vi umulius’ lille hjælper
  Så er hyæne flokken snart samlet igen

  Kommentar by k. m. — 7. januar 2022 @ 20:17

 48. Alex Jones er en helt. Han fik Trump ind i det hvide hus

  Kommentar by Ego — 7. januar 2022 @ 20:19

 49. Sidder lige og ser første time af dagens Alex Jones show fra Ron Gibson, og gider heller ikke Gøg og Gokke fra Rådhuspladsen, så jeg følger ikke så meget med her, men k.m. har ret

  Kommentar by Ego — 7. januar 2022 @ 20:25

 50. Godt!

  Bliv derovre længe sammen med de andre samfundstabere og kom ikke tilbage her på Uriasposten.

  Kommentar by indigo — 7. januar 2022 @ 21:04

 51. De 10 % flere døde i Danmark 2. halvår 2021 i forhold til samme periode 2020 og tidligere år findes der ingen andre fornuftige forklaringer på end Pfizer-indsprøjtningerne. British Medical Journal har med hjælp fra sladrehanken Brook Jackson afsløret at godkendelsen er sket under falske forudsætninger. For dem der vil vide noget om indholdet i mRNA-doserne kan f.eks. søges på Ricardo Delgado.

  Den nuværende Omikron-variant synes ret harmløs i hvert fald med hensyn til dødsfald, hvor langt under 1 promille indtil videre er døde indtil 30 dage efter positiv test. Den gennemsnitlige dødelighed i løbet af 30 dage for hele folket er efter den nylige stigning i døde gået fre 0,9 promille til 1 promille.

  Plandemien ifølge Bill Gates i følgende udtalelse tyder dog på at en farlig smitte vil blive spredt, så det er nok klogt allerede nu at træne i at undgå smitte:

  https://www.brighteon.com/51eb311b-e672-414e-b912-746a95042d14

  BILL GATES SAYS VIRUS WILL GET ATTENTION “NEXT TIME” – HE AND MELINDA”THEN SMILE SINISTERLY

  Kommentar by perhag — 7. januar 2022 @ 22:15

 52. https://www.lifenews.com/2022/01/07/connecticut-will-send-covid-patients-to-nursing-homes-despite-previous-orders-killing-50000-elderly-people/

  https://stevekirsch.substack.com/p/how-to-tell-if-someone-famous-died

  Fully Vaccinated Tennis Star Nikoloz Basilashivili Forced To Quit Game After Chest Pains, Breathing Difficulties

  Kommentar by k.m. — 8. januar 2022 @ 09:29

 53. afvist i off-topic

  Jeg gætter på indsatte i Guantanamo blev behandlet bedre end de der sidder som politiske fanger efter 6.januar
  Det må være en opgave for super faktatjekkeren, der stempler anderledes tænkende som psykopater

  PS – hvorfor ingnorerer Umulius en historie om formodet muslimterror,(med streg under formodet, da jeg ikke kender mandens identitet) når den bringes af infowars ? Er det for pinlig at indrømme en sag der ligger mange andre steder på nettet
  https://www.thisislocallondon.co.uk/news/19827880.man-armed-machete-attacks-police-croydon/

  https://uncoverdc.com/2021/11/14/jan-6-detainees-injured-trapped-in-cells-ventilated-with-mace/
  Julie Kelly, interviewed here on Nov. 5 by Republican Representative Marjorie Taylor Greene, discusses the J6 defendants and their plight. She says they have been treated unfairly–denying bail to non-violent offenders and are being held as political prisoners. Some of the trials have been delayed well into 2022, which means many are being still being detained in jail for pre-trial cases and are, essentially, being held hostage.

  Not one person associated with Jan.6 has been charged with treason, insurrection or sedition. Most have no prior criminal history. About 700 people have been arrested due to the January 6 protests. “This is not the America we know,” says Greene, “It sounds like something that would happen in Communist China or maybe in Nazi Germany in the past or some horrible third world country.”

  Kommentar by k.m. — 8. januar 2022 @ 13:30

 54. #51 perhag

  Jeg har ikke hos DS eller andre steder kunnet finde det officielle, totale antal dødsfald i Danmark for året 2021. Har du fundet det, og har du et link?

  Danmarks Statistik har end ikke opgjort dødsfald fordelt på dødsårsag for året 2020, et tal som normalt offentliggøres en uge eller to inde i det nye år. Ingen hjælp at hente hos SSI.

  Måske kan du hjælpe?

  Kommentar by Henrik Wegmann — 8. januar 2022 @ 14:37

 55. BT´s overskrift næsten hver dag :”ekspert reagerer” som om de ikke kan finde på andet.

  Vi får smittetal, antal indlagte og daglige dødsfald med corona, aldrig liste over dødsfald MED vaccine, eller endnu mere vigtig,død AF vaccine.

  Kommentar by k.m. — 8. januar 2022 @ 15:13

 56. Hvem deltager i forbrydelser mod menneskeheden, i Danmark, Syd Sverige og Syd Norge. Og der er hundredevis af steder. Gå ind på min YouTube kanal THEPRCOMMANDER og se de videoer jeg har lagt op om Gang Stalking.

  JELLING
  Lægerne – i lægehuset deltager. Ufattelig mange læger landet over deltager. Mordere. Seriemordere. Ham der konsulterede mig i sommeren sidste år, var vist nok den eneste mandelige læge på stedet Han kunne slet ikke holde grinet tilbage da mit venstre ben gav et naturligt ryk i sig (første tegn på Parkinson). Han kunne heller ikke lugte den abnorme stank fra min krop; jeg spurgte ham lige ud. Som så mange andre af de her mordere, løj han åbenlyst og sagde “jeg kan ikke lugte noget”.

  Asyl center Jelling; første hus, på hjørnet mellem Bredagerog Fårupvej. En del af psykopaterne fra lejren, kvinder som mænd, mødes inde i Vejle, på Paraplyen. Her deltager personalet ikke i forgiftninger, indtil nu, men hende der leder stedet ved godt hvorfor at min krop stinker af lort, samt hvorfor mit ansigt er begyndt at rykke fra side til side. Hun var klar over det før jeg fortalte hende det.

  VEJLE
  På det ellers utrolig smukke natherberg, deltager samtlige ansatte. Inklusiv hende den ældre der har fået nyt arbejde sidste år. Det er ikke alle sammen der er psykopater, men en god portion er. Alle deltager.

  Ham konsulenten der mødte mig udenfor herberget en tidlig morgen, vinter morgen? – 2021 ham der grinte chokeret, da jeg fortalte at jeg var en hjemløs veteran uden indkomst, han deltager ikke, men ligesom Peter Viggo (ham fra fjernsynet med sikkerhedspolitiske kommentarer, så havde han fået at vide hvad der overgik mig og var skræmt i ansigtet, næste gang han så mig. Det er i øvrigt ikke kun Peter Viggo, som jeg ikke har noget imod, det er også den forhenværende talsmand for politiet, ham med fuldskægget og de rolige øjne. Ham der bor overfor Gunna Starck inde ved Kultorvet. Alle tre mænd reagerede på samme måde da de mødte mig tilfældigt; skræmt udtryk i ansigtet.)

  Om det så juridisk set er medskyldighed i en forbrydelse mod menneskeheden, det ved jeg ikke.

  Ellers; alle taxaer i Vejle deltager. Samme med politiet. Og det er ikke kun mig de bestråler med droner eller mobilantenner; jeg har set en somalisk perker taxa chauffør, holde i alt for lang tid, på samme sted, på den anden side af jernbanebroen overfor teknisk skole, på Herslebsgade, med et sygelig sadistisk smil, da jeg kørte forbi ham for tredje gang på 1 time (aftens flaskerunde)

  Jo, ham østeuropæeren, der fik hjælp af de psykopatiske ansatte i nat-varmstuen, tilbage i 2021. Ham der nu har lejlighed nede på Langelinie. Han stalkede mig på selve nat-varmestuen, dengang han stadigvæk ikke havde et sted at bo.

  Der ud over, så er det helt generelt alle perker butikkerne. Men også en der ikke er. For her i dag, der spottede jeg en ny; en asiatisk kvinde i, enten i Nye Syn Vejle eller Top Clinic. Kom kørende på gågaden, og hun stod i ved vinduet og kiggede i min retning, så hun fik min opmærksomhed. I sær da hun fokuserede sit syn på mit Parkinson hoved. Husk på at alle andre der ser mig på gaden, fokuserer ikke, for de har fokus et andet sted. Hun deltager.

  Endelig så er der naturligvis Kirkens Korshær varmestue i Vejle. Her er der stalking. I sær fra hende der vist nok leder stedet, hende med brillerne der er sygeplejeske. Stjernepsykopat. Men de andre ved godt hvad det drejer sig om, og de hjælper ikke.

  TÅRNBY
  Dorthe Halkjær deltager. Samme gør ham indvandrerlægen ved Skottegården. Han har klinik overfor centeret. Dorthe stalkede mig i 2012 i hendes klinik, selvom hendes sekretær bogstavelig talt bønfaldt hende om at konsulterer mig. Jeg led af Social-Fobi, PTSD og panikangstt dengang. Varseksuell dysfunktionel, som så mange andre veteraner før mig, og det huttede ikke Dorthe, der nægtede at konsulterer mig, indtil hendes sekretær bønfaldt hende. Det var efter den oplevelse, hvor jeg ingen hjælp fik, men kun chok og fornedrelse, at jeg skiftede læge.

  Dengang var jeg stadigvæk ikke klar over hvor kriminelle perkerne var (undskyld udtrykket). Han vidste godt hvad jeg ville, før konsultationen. For læger taler sammen. De har lister sammen, over hele landet.

  Som Dorthe forklarede mig et år eller to før 2012, så var hun også i en branche hvor man besluttede hvem der skullelevel og hvem der skulle dø. Det var et chok, for jeg havde ikke talt om liv eller død. Hverken direkte, mellem linjerne eller indirekte. Dorthe, dumme Dorthe, troede at jeg som Balkan veteran ville kunne forstå hende. Det gjorde jeg ikke, men jeg sagde heller ikke noget, nikkede blot og tænkte mit. Var altid angst dengang.

  Politiet i Tårnby deltager. Ikke bare nogle få rådne æbler i tønden, der er virkelig mange.

  Taxachaufførerne – Perkerne – altsammen standard. Den udekørende hjemmepleje – Standard.

  TDC på Irlandsvej eller var det KTAS, kan ikke huske det mere, men tilbag i 2012 mødte jeg op for at spørge til om de varklar over hvordan man kunne mikrobølge folk med mobil antenner. De forlarede mig at det kunne ikke lade sig gøre, fuldstændig som i Esbjerg mange år efter. Men det er løgn, for alt hvad der kræves er at offeret chippes med mindst en radiosender først. De løj.

  Kommentar by Michael Nielsen — 8. januar 2022 @ 17:51

 57. Samme system der fylder DK op med avkatte fylder jer med vacciner og næsepinde.

  Kommentar by Torsten — 8. januar 2022 @ 19:33

 58. Michael Nielsen 17:51

  Det lyder fandme ikke rart. Jeg håber, du får den helt rigtige hjælp. Ellers må du skrive herinde.

  I øvrigt så kender jeg hende med brillerne der er sygeplejeske. Stjernepsykopat. Hun er et meget ubehageligt menneske. Hende skal du holde dig HELT fra nu og i al fremtid.

  Kommentar by indigo — 8. januar 2022 @ 19:35

 59. Den skrækkelige konvertits søn kunne ganske enkelt holde sig muslimske mir ud en dag mere.

  Sinéad O’Connor’s son, Shane O’Connor, has died, PEOPLE confirms. He was 17.

  On Friday, the 55-year-old musician announced that her son had died after he had gone missing earlier in the week in a series of posts on Twitter.

  “My beautiful son, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, the very light of my life, decided to end his earthly struggle today and is now with God,” Sinéad tweeted. “May he rest in peace and may no one follow his example. My baby. I love you so much. Please be at peace

  Kommentar by indigo — 8. januar 2022 @ 20:23

 60. Den skrækkelige konvertits søn kunne ganske enkelt IKKE holde sin muslimske MOR ud en dag mere

  Kommentar by indigo — 8. januar 2022 @ 20:24

 61. Jeg får ikke nogen hjælp. Det er læger der har chippet mig. Alt hvad jeg har opnået ved at tale offentligt om det utal af stalklere jeg har mødt, er at blive erklæret sindssyg eller formodet psykisk syg.

  Hvis du trykker på mit navn så kommer du til min Quora profil Fast. Her har jeg Highlightet et svar om hvorfor Sindssygehospitaler var så store i sin tid.

  I det svar kan du læse om et teori jeg har, men også se dokumentation af præsident Clinton der på vegne af USA undskylder til alle de uskyldige ofrer for radiologiske eksperimenter, på eksempelvis sindssygehospitaler, som i USA, officielt, forgik mellem 1944 og – kan ikke mere huske det, 1974?

  Pointen er at det stadigvæk forgår. Men i dag sker det i folks egne hjem. De tager til lægen eller hospitalet, uvidende om at de står på en uofficiel liste, over personer der skal chippes med – som minimum – radiosendere. Derfra står den på tortur indtil de lemlæstes og dør.

  Jeg skrev ovenstående indlæg fra Jelling bibliotek, og der er tastaturet temmelig dårligt, så nu sidder jeg på Skjern bibliotek, med et almindelig tastatur.

  Jeg bestråles i skrivende stund. Bestrålingen opvarmer mit nervevæv og ødelægger mine sener. Skaber også deformiteter i min krop.

  Jeg har opsøgt en laaaang række af læger, og hospitaler, uden hjælp. Eneste sted hvor en sygeplejeske vidste hvad min situation gik ud på, uden at vide hvem jeg var, (for der er som sagt andre ofrer) var på Viborg hospital. Men hun kunne kun hjælpe mig ind på en røgten afdeling og fortælle mig hvad jeg skulle sige når jeg ikke kunne fremvise sygesikringsbevis.

  Læs eventuelt en meget kort beskrivelse af hvad de har gjort mod mig på Aamund.dk. Asger var så rar at lade min kommentar stå. Jeg mener, indholdet er ekstremt kontroversielt.

  http://aamund.dk/?p=573#:~:text=Michael%20Nielsen,at%2020%3A20

  Men der er mere end det. De går specifikt efter veteraner med seksuel dysfunktionel adfærd. Veteraner der også lider af angst. Lars Kragh Andersen, fra Livkompagniet KFOR 1,- vi var fra samme deling. Kendte ikke hinanden særlig godt, men deltog i en lang række briefinger sammen, over en periode på omtrent 6 måneder.

  Lars var i 2017 på alle forsiderne. Han har dræbt sin mor og far og kørt rundt i en bil med deres lig efterfølgende. Se, alle jeg har talt med, er enige om at Lars var psykisk syg. Jeg derimod er af en anden opfattelse. Lars er et offer for samme brutale forbrydelse som jeg.

  Jeg har ikke lang tid tilbage. Leder med lys og lygte efter nogen der vil sætte et interview op med mig, for det her svineri, går ind i folketinget. Ja, du læste rigtigt.

  Nå stopper her for nu. Vil skrive videre på teksten for der må være de først 50 byer jeg kan udpege personer og butikker i. I alle tre skandinaviske lande.

  Kommentar by Michael Nielsen — 8. januar 2022 @ 20:31

 62. 2031 Psykiatri er den svindelvidenskab udklækket af UN/Rockefeller i første halvdel af det 20. århundrede som har skabt covidsvindlen. Det er standardpsykiatri de angriber hele befolkningen med. En fiktiv sygdom de har konstrueret gennem løgne og som de derefter anvender til at retfærdiggøre terror mod “patienterne”

  Kommentar by Ego — 8. januar 2022 @ 20:52

 63. Statistikbanken bringer opgørelser over nylige dødsfald i disse tabeller:

  DODC1Døde pr. dag (eksperimentel statistik) efter køn og alder (2007M01D01-2022M01D02)
  DODC2Døde pr. uge (eksperimentel statistik) efter område, køn og alder (2007U01-2021U52)

  For den seneste ugerss tid bliver tallene som regel opjusteret senere, men ellers er tallene gode nok. Jeg har kigget på ugeopgørelserne fra uge 30 til uge 52/53 for alle årene 2007-2021, og antal døde hver uge har været forbavsende konstant indtil i år med lige under 1000 døde hver uge jul-nov og lidt over 1000 i december.

  I 2021 var der i alle uger 30-52 over 1000 døde, og det giver samlet ca. 10 % flere døde 2. halvår 2021 i forhold til alle tidligere år. Det er ikke en tilfældighed fundet efterfølgende, da dødeligheden er fortsat med at stige efter Søren Ellegaard i august første gang påpegede en 5 % stigning i dødeligheden. Han havde fulgt med hele året, fordi dem som ved bare det mindste om Plandemien mistænkte mRNA-produkterne for at være led i et affolkningsprojekt.

  Kommentar by perhag — 9. januar 2022 @ 02:47

 64. 26.december 2020, 133 nye indlæggelser, 19 dødsfald, 1834 covid-tilfælde

  8. januar 2022, 12.588 smittede, 28 dødsfald

  3371 dødsfald på to år, hvoraf det første som bekendt var uden vaccine.

  Nu hvor det er afsløret de fusker med indlæggelsestal (Heunicke raser)
  så tænk over om de stigende daglige dødsfald er efter at vaccinen slår igennem ?

  En næsten fuldvaccineret befolkning sammen med øget dødsrate hænger ikke sammen.

  selv Bayern i Tyskland er afsløret i fusk med smittetal
  folk kræver Markus Söders afgang
  https://gatesofvienna.net/2022/01/funny-business-with-vax-numbers-in-bavaria/

  Kommentar by k.m. — 9. januar 2022 @ 08:49

 65. Hvad var der med Jacob Fuglsang? der trak sig fra konkurrence, med begrundelsen at han ikke kunne præstere som han plejer. Det var kort efter vaccination, så vidt husker. Siden har vi set masser af tilfælde med sportsfolk der klager over brystsmerter eller åndenød, eller dør af hjertestop.

  lifesitenews(dot)com
  Canadian doctor warns the worst is ‘yet to come’ from blood clotting damage linked to COVID-19 shots
  Dr. Charles Hoffe says 62 percent of the individuals who received injection have shown evidence of clotting,

  Hoffe said that in his practice, he has seen six people who showed reduced lung capacity, meaning “that they just get out of breath much more easily than they used to.”

  “I have one fellow that used to walk to my office every week for actually for an arthritis injection who told me that he could walk two miles without any problem. And now after a quarter of a mile, he is absolutely out of breath. And it has been like that for five months,” said Hoffe.

  Hoffe noted that what has happened to his six patients is that the clots have plugged up “thousands of tiny capillaries in their lungs.”

  “And the terrifying thing about this is not just that these people are not short of breath and can’t do what they used to be able to do. But once you block off a significant number of blood vessels through your lungs, your heart is now pumping at a much greater resistance to try and get the blood through your lungs. And the problem, so that causes a condition called pulmonary artery hypertension, like high blood pressure in your lungs,” said Hoffe.

  “And that the terrifying thing of this is that people with pulmonary artery hypertension usually die of right-sided heart failure within three years.”

  Kommentar by k.m. — 9. januar 2022 @ 09:18

 66. theblaze(dot)com
  A chart released by Hochul’s office showed that only 57% of all reported COVID hospitalizations in New York are people admitted “for COVID-19/COVID-19 complications.” This means that a whopping 43% of all reported COVID hospitalizations are of people who were not admitted to the hospital for COVID-19 or complications from the virus.

  Det ser ud som om der er global aftale om puste indlæggelsestal kunstig op for at retfærdiggøre restriktioner og vaccinetvang

  Kommentar by k.m. — 9. januar 2022 @ 10:19

 67. Hvad sker der hvis Macron pisser på indvandrere specifik som befolkningsgruppe, som han pisser på vaccine skeptikere ?

  eller hvis vores egen regering finder på det samme ?

  mon ikke det udløser en fatwa mod Statsministeren

  Kommentar by k.m. — 9. januar 2022 @ 10:30

 68. – Jeg føler mig stadig ikke supergodt kørende. Når jeg skal køre til, føler jeg, at der er en begrænser på. Jeg kan godt gøre det i et kort stykke tid, men så føler jeg, at der mangler luft. Det er selvfølgelig noget, der bekymrer mig lidt.

  – Det er lidt dumt at have fået en vaccine for at komme til OL, hvis den gør, at jeg ikke kan præstere, som jeg gerne vil. Jeg tror, at det er den, der er årsagen, siger Jakob Fuglsang.

  Han har fået to skud Pfizer-vaccine, og det er hans opfattelse, at kroppen reagerer i et stykke tid efter hvert stik.

  – Jeg fik en vaccine efter ardennerklassikerne, og jeg mærkede noget på vores efterfølgende træningslejr.

  Kommentar by indigo — 9. januar 2022 @ 11:12

 69. tvangsvaccinering af børn i Danmark – føj for satan en klam regering

  https://politiken.dk/indland/art8558431/Kommuner-kan-vaccinere-b%C3%B8rn-mens-for%C3%A6ldrene-klager

  Kommentar by k.m. — 9. januar 2022 @ 11:50

 70. CDC og FDA har pr. 31.december 2021 erklæret PCR test ugyldig til opsporing af covid-19.

  Hvorfor fortsætter Danmark sit PCR test-tyrani, som adgangsbillet til job og deltagelse i samfundsaktiviteter

  Kommentar by k.m. — 9. januar 2022 @ 11:59

 71. <FAKTA TJEK

  CDC: Testing instructions
  If resources permit, jurisdictions should arrange for all close contacts to be tested, as appropriate.
  Regarding test results by RT-PCR for SARS CoV-2 RNA for contacts with no previous COVID-19 infection in the past 90 days:
  If test results are positive, close contacts will be referred to a case investigator.

  FDA: https://www.fda.gov/consumers/consumer-updates/coronavirus-disease-2019-testing-basics

  Kommentar by indigo — 9. januar 2022 @ 12:32

 72. https://www.europereloaded.com/cdc-admits-that-the-covid-pandemic-was-the-product-of-an-inappropriate-test/

  Quietly without media attention, the Centers for Disease Control and Prevention (CDC) has withdrawn the PCR process as a valid test for detecting and identifying SARS-CoV-2.

  Kommentar by k.m. — 9. januar 2022 @ 13:16

 73. https://thetruedefender.com/cdc-withdraws-use-of-pcr-test-for-c-19-and-confessed-it-cannot-differentiate-between-the-flu-and-c-19/
  On December 31, 2021, the CDC withdrew the use of PCR testing for C-19 testing. The CDC confessed that it could not make a difference between the flu and the C-19 virus.

  It explains the disappearance of flu cases in the US in 2020. It inflated the C-19 cases as Dr. Fauci, and the DC elites knew this would happen.

  Kommentar by k.m. — 9. januar 2022 @ 13:21

 74. De der støtter dette er nogen svin

  https://politiken.dk/indland/art8556653/Anbragte-b%C3%B8rn-bliver-vaccineret-trods-for%C3%A6ldres-protester
  “Vi skriver simpelthen al form for tvangsvaccination ud af epedemiloven fordi vi tror på at oplysning og åbenhed er bedre for vaccinationssagen end trusler om tvang”. Sådan lød det for godt et år siden fra sundhedsminister Magnus Heunicke da regeringen og Folketinget blev enige om en ny epedemilov.

  ****

  Tvangsvaccine var altså en del af den oprindelige epedemilov, så heldigvis fik Folketinget vredet armen om på regeringen, men svineriet fortsætter og ingen gør noget.

  Kommentar by k.m. — 9. januar 2022 @ 13:36

 75. Hold da kæft mand, den falske journalist, tilhænger at vaccinediktaturet har travlt på faktatjekkeren.

  Kommentar by k.m. — 9. januar 2022 @ 13:38

 76. https://www.lifesitenews.com/news/youd-have-to-kill-me-first-jordan-peterson-slams-trudeaus-call-for-booster-shots/
  Peterson previously admitted he made a ‘stupid’ decision to get the COVID jabs because he thought doing so would mean the government would leave him ‘alone.’

  Kommentar by k.m. — 9. januar 2022 @ 14:17

 77. Selvom det nu langsomt dæmrer for befolkningen, hvad der er sket, så er krigen sikkert ikke forbi. Det her er et frontalangreb på alle af etablissementet og de vil jo nok slå fra sig på vej ned, da de ellers dør meget hurtigt

  Kommentar by Ego — 9. januar 2022 @ 14:47

 78. Umulius = et barn du ikke kan nå

  Kommentar by k. m. — 9. januar 2022 @ 14:59

 79. Præsidenten der ville samle landet
  https://www.foxnews.com/politics/biden-administration-guidance-prioritizes-race-administering-covid-drugs

  Kommentar by k. m. — 9. januar 2022 @ 15:02

 80. 1516 Racist

  Kommentar by Ego — 9. januar 2022 @ 15:24

 81. 1516 Du modbevises af Amishfolket i USA. Linkhash til bitchute er
  pOKU1TZYIfgl

  Kommentar by Ego — 9. januar 2022 @ 15:31

 82. Stem på Biden og få mere af det samme
  Lev med det, Umulius

  https://www.bt.dk/samfund/stor-antivaccine-demonstration-vi-kaemper-for-et-frit-land

  Kommentar by k. m. — 9. januar 2022 @ 15:53

 83. Ifølge Mads Palsvig så kan indigo ikke selv stole på de professionelle faktatjekkere, altså dem der er ansat til at propagandavildlede. Ellers er intelligensen på sinkestadiet skriver Palsvig i JFK Nyhedsbrev:

  ..og her er en lille “heads up”, hvis I tror i kan gemme jer bag “Uafhængige”…host host…”Fakta Checkere”.
  Alle I Danmark med en IQ over 80 er klar over, at Fakta Checkere er globalisternes propaganda, så igen rigtig meget good luck i RETSOPGØR’et/Nurnberg2.0
  https://childrenshealthdefense.org/defender/facebook-admits-fact-checks-pure-opinion/

  Kommentar by perhag — 9. januar 2022 @ 16:21

 84. Det er lårklaskende latterligt, når Umulius “faktachecker” med NBC som sandhedskilde.

  Jeg tror gerne på at han har papir fra journalystløgnerskolen på at være uddannet journalystløgner.

  Kommentar by Træt — 9. januar 2022 @ 16:28

 85. afvist i off-topic
  https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/breaking-tommy-robinsons-car-firebombed-release-documentary-trailer-grooming-gangs-video/?ff_source=Twitter&ff_medium=PostTopSharingButtons&ff_campaign=websitesharingbuttons

  Robinson er stemplet persona non grata, uønsket på sociale medier.
  Kun frie medier skriver om bombning af hans bil

  Kommentar by k.m. — 9. januar 2022 @ 17:23

 86. https://www.infowars.com/posts/shock-video-qatari-soccer-player-collapses-from-heart-attack-on-field/

  Video også tilgængelig på youtube, hvis faktatjekker skulle være i tvivl

  Kommentar by k.m. — 9. januar 2022 @ 17:35

 87. Det er ikke tilfældig, så mange politikere og regeringsledere erklærer krig mod deres egen befolkning.
  Franskmænd råber : Macron we will pi** you off

  Østrig og Tyskland forsøger også med tvangsvaccine

  Nürnberg 2 venter forude. Nogen må stilles til ansvar for dette ondskabfulde spil.

  Kommentar by k.m. — 9. januar 2022 @ 17:50

 88. Er uriasposten indigos opslagstavle? :)

  Kommentar by Ego — 9. januar 2022 @ 19:02

 89. Umulius/indigo 4.januar
  “Trump kommer aldrig tilbage. Lev med det”

  Kommentar by k. m. — 9. januar 2022 @ 19:19

 90. Angående Jakob Fuglsang så er han nok lidt af en perfektionist. Andre vaccineskadede ville være glade for at kunne holde balancen på en cykel, mens Fuglsang gennemførte de hårde etaper i Tour de France, dog uden at komme i nærheden af etapesejr.

  Derefter rejste han til OL i Japan, hvor han klarede sig fremragende. Han kom fint over Fuji-bjerget og var med i gruppen på 12 ryttere fra 12 forskellige lande, som skulle afgøre OL-løbet. Da han herefter kørte solo var han så uheldig at topfavoritten Wout van Aert brugte sine kræfter på at køre Fuglsang ind i stedet for at køre mere afventende, hvorefter det blev rytteren fra Ecuador som kørte OL-sejren hjem og Fuglsang kørt agterud af favoritfeltet.

  For at deltage i OL var det tvunget at være stukket 2 gange, så enten var alle de 12 stærkeste lige vaccineskadede eller Fuglsang overvundet sin vaccinesvaghed. Derimod skuffede Michael Valgren fælt, og Kasper Asgreen måtte overtage rollen som Fuglsangs sidste hjælper på bjerget.

  Kommentar by perhag — 9. januar 2022 @ 23:44

 91. Umulius indrømmer at venstrefløjens censur virker. De store sociale medier har afskaffet ytringsfrihed, når kun venstrefløjen har adgang

  Kommentar by k.m. — 10. januar 2022 @ 07:29

 92. Israelske ofre for faiser´s giftblanding

  https://www.vaxtestimonies.org/en/

  Kommentar by Harry — 10. januar 2022 @ 07:52

 93. Trump 2024!

  Let’s Go Brandon!

  Kommentar by Revisoren — 10. januar 2022 @ 11:50

 94. Hej Kim, hvordan går det med dig, er du ok?

  Kommentar by piphans — 10. januar 2022 @ 13:28

 95. – Piphans

  Ja, hvorfor skulle jeg ikke være det.

  Kommentar by Kim Møller — 10. januar 2022 @ 14:12

 96. 16.01.22 17:59

  Laver lige en update fra vejle bibliotek, da de bestråler hele min halsregion massivt. Den bliver totalt opvarmet og jeg er periodisk begyndt at få svært ved at udtale ord.

  Forøgte mig på Tarm Sundhedshus forleden, men jeg blev naturligvis afvist. Forsøger på Vejle, Herning og Viborg i aften.

  Er stadigvæk meldt savnet.

  1 perkerhold på mig i går aftes i Herning, på hospitalet. Og 1 hold ved varmestuen, bestående af een perkertaxa og muligvis en politibil.

  3 hold på mig i dag, alene her i vejle. I går aftes ved Vejle sygehus 1 tyrker hold, bestående af to perkere

  Micharl Nielsen
  301272-1225

  Kommentar by Michael Nielsen — 16. januar 2022 @ 18:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper