10. januar 2022

Pakzad forsvarer Hussein: Man kan godt være demokratisk medborger, og ‘tilhænger af et andet ideal’

Cand.polit Eva Gregersens opråb til Tarek Ziad Hussein, om at bliver konkret i forhold til hans postulat om Islams forenelig med det danke demokrati, har ikke medført andet end tavshed. En larmende tavshed. Husseins ven, tidligere Radio24syv-vært og Enhedslisten-kandidat Poya Pakzad, tager dog til genmæle i en længere næsten parodisk blogpost – Islamkritikkens ‘call-out’-kultur. Venstreradikalisme 2.0.

Som islamkritiker bør man ikke forvente, at den enkelte praktiserende muslim har den indsigt, der skal til, for at kunne demonstrere sin tros harmoni med liberaldemokratiet i sin ideale form. Dette må ikke misforstås som et udtryk for ’barnliggørelse’ af muslimer, blot en oplysning om, at islamiske retstraditioner er en kompleks størrelse. …

Præmissen her er, at offentligheden først kan regne personen Tarek Ziad Hussein for ægte demokrat, når han teoretisk har redegjort for, at islam og demokratiske idealer er forenelige størrelser. …

Mon ikke det havde være en bedre idé for Gregersen at anstrenge sig for at finde mere egnede kandidater frem for en muslim, der åbent erkender, at han ikke er kvalificeret til at udtale sig om det emne, der har hendes brændende interesse?

Hos Gregersen er mistænksomheden og den inkvisitoriske alarmisme rettet mod det, Hussein ikke har sagt.

For en afsluttende bemærkning vil jeg sige, at ideen om, at det skulle være et krav, at borgerne i liberaldemokratiske stater intellektuelt omfavner det liberaldemokratiske ideal som historiens ideale endestation, i sig selv er et illiberalt forlangende. … Desuden er det fuldt ud muligt at være en aktiv demokratisk mønsterborger og samtidig være tilhænger af et andet ideal, f.eks. radikaldemokratiske ideer om direkte demokrati, økonomisk demokrati, rådskommunisme, anarkosyndikalisme, cyberbaseret planlægningsøkonomi, ophævelse af nationalstaten og omvæltning af kapitalismen, osv.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/124338/trackback

29 Comments »

 1. “Islamiske retstraditioner er en kompleks størrelse”.

  SÅ meget har han da forstået, som formentlig dansk uddannet jurist. Nå, men han er da også endt hos Institut for Menneskerettigheder. Måske ansætter Mette ham, når hun fyrer Hækkerup?

  Kommentar by Bastardo — 10. januar 2022 @ 13:02

 2. Tarek Ziad Hussein – Det navn får det til at løbe koldt ned af ryggen på mig. At læse hans CV gør mig direkte bang, Tarek har gang på gang i radio og på tv afsløret hvad han står for, når han bliver presset en smugle. Jeg frygter virkelig for hvordan vores efterkommer, altså efterkommer af vi oprindelige dansker, formodeligt må se i øjnene at de vil komme til at kæmpe for deres eget land. Vi konstant hvordan disse typer som Hussein påberåber sig retten til at kalde sig dansker, det bliver de aldrig, som i aldrig, alle ved at en gris aldrig bliver andet end en gris, uanset hvorklog den måtte være.

  Kommentar by Anders Nielsen — 10. januar 2022 @ 13:05

 3. Hvis idealet er at undergrave demokratiet og erstatte det med en totalitært teokrati, så man ikke demokrat.

  Kommentar by KineserSnot — 10. januar 2022 @ 13:07

 4. Kommentar by Anders Nielsen — 10. januar 2022 @ 13:05

  Reelt set er Tarek Ziad Hussein bare en opportunist der udnytter, liberale og socialisters naive verdensanskuelse.

  Kommentar by KineserSnot — 10. januar 2022 @ 13:13

 5. Islam ,muslimer hoerer ikke hjemme i et noge somhelst Dansk offentlig system,de nasser paa det,vil destruere det,fordi det er imod deres “religion”,men hvis de er flygtninge fra deres systemer,saa klap i, og vaer bare en smule taknemlige, for det kolde og varme vand i hanerne hushjaelp,boliger sociale ydelser,uddannelse ,som jeres ledere hvor i kommer fra ikke har vaeret i stand til at giver jer.Hvis i havde noget andet en en striber snot til rygrad, saa vil i tage tilbage og forbedre livet for jeres trosfaeller der.Der skulle vaere penge nok ,for alt det vesten gennem aarene har betalt jer i stoette.OK det er for svaert saa hellere urinrere i reden hvor i befinder jer

  Kommentar by dunk — 10. januar 2022 @ 14:28

 6. Tragisk brand i Bronx, NY, koster 19 sorte livet – uden alle de hvide ”racistiske” brandmænd, der satte livet på spil for at redde sorte liv, var tabstallet nok blevet langt højere…

  Mærkeligt, at der ikke er flere sorte brandmænd i ghetto Bronx?

  ht tps://www.foxnews.com/us/bronx-apartment-fire-kills-firefighters

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 10. januar 2022 @ 14:29

 7. Kommentar by Jørgen Nielsen — 10. januar 2022 @ 14:29

  Der er mange lign brænde i Kina hver måned, hvorfor skal vi pludslige høre om det når det går udover sorte i USA?

  Det samme med brænden i Tårnet i London.

  Kommentar by KineserSnot — 10. januar 2022 @ 14:57

 8. Man kan vel være hvad som helst men det grundlæggende er om befolkningen har tillid til at man udfører sit job ordentligt, hæderligt og i overensstemmelse med demokratiet og det er netop det der er problemet med Tarek Ziad Hussein.

  Vi, folket hans helt overordnede Chef, stoler IKKE på ham.

  Kommentar by Santor — 10. januar 2022 @ 15:00

 9. Vores nuværende såkaldte “liberale demokrati” har muliggjort/faciliteret den nuværende katastrofale udvikling. Der er derfor god grund til at være særdeles kritisk i forhold til vores nuværende demokrati. Folkets overlevelse er vigtigere end et eller andet ideologisk system.

  Kommentar by Peter Nielsen — 10. januar 2022 @ 15:00

 10. Kommentar by Peter Nielsen — 10. januar 2022 @ 15:00

  Ja det utroligt at mange på højrefløjen naivt holder fast i universal liberale idealer, der har ført os herhen.

  Tror de ikke det vil ske igen….

  Kommentar by KineserSnot — 10. januar 2022 @ 15:25

 11. Hvis det “ideal” han er tilhænger af, indebærer at jeg skal have hovedet skåret af, så skal han ikke have lov til at have dette “ideal”, og læser man hans manual, så er det faktisk det han er tilhænger af. Med det i tankerne syntes jeg det er på sin plads, at han rejser til et land hvor den slags tanker florerer!

  Kommentar by Den Nervøse — 10. januar 2022 @ 15:59

 12. Poya Pakzad siger: “Desuden er det fuldt ud muligt at være en aktiv demokratisk mønsterborger og samtidig være tilhænger af et andet ideal”

  Ja, det flugter jo med det, som Mogens Glistrup i sin tid sagde:

  “man har slet ikke fortalt, hvad muhamedanismen er for en verdensforbrydelse. (..) om hvem enhver, der har studeret muhamedanismen ved, at de kun er her for at indsmigre sig, indtil de er stærke nok til at henrette os”.

  Det sagde han i TV3-programmet “Tre på tråden” 25.2.1997. I stedet for at sætte ham i fængsel for at sige det, skulle vi måske have lyttet til ham og forstået hans begrundelse, der var baseret på hans egen utroligt grundige læsning af Koranen?

  Kommentar by amad — 10. januar 2022 @ 16:41

 13. 6 Dunk
  Folk fra MENAP landene, samt fra Tyrkiet, forbydes adgang til offentlige stillinger. Når de nu engang er i Danmark.
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  Forbudet er på grund af terror og andet landsskadelig virksomhed, og sårbarheden i (Sygehuse og IT-systemer). samt andre offentlige steder. Man er nød til at handle, det er altid bedre at forebygge end at helbrede.
  Derfor er er stor risiko for, at ugerningerne kan ske disse steder. så som:

  Folketinget:
  Ansættelse i og ved Folketinget. De kan ikke vælges til Folketings medlemmer, Da Grundloven dermed skal underskrives. Islam er jo uforenelig med Grundloven.

  Domstolene:
  Ansættelse og anden beskæftigelse inden for Domstolene skal forbydes.

  Politi:
  Ansættelse og anden beskæftigelse inden for Politiet og Forsvaret (PET & FE) skal forbydes.

  Kommuner / Regioner:
  Ansættelse og alt anden beskæftigelse inden for Kommuner / Regioner skal forbydes.

  Kommentar by Charles Nielsen — 10. januar 2022 @ 16:59

 14. #16

  Det bedste ville dog være at DK ingen slimer havde.

  Kommentar by jp — 10. januar 2022 @ 17:40

 15. Enhedslisten-kandidat Poya Pakzad mener “Desuden er det fuldt ud muligt at være en aktiv demokratisk mønsterborger og samtidig være tilhænger af et andet ideal”

  Poya Pakzad og enhedslisten støtter altså Dansk National Socialistiske partis idealer.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 10. januar 2022 @ 17:44

 16. Sort marxist som studievært – jow jow, det går godt også i USA
  https://citizenfreepress.com/breaking/nbc-hires-marxist-symone-sanders/

  Kommentar by k.m. — 10. januar 2022 @ 17:45

 17. hjemsendelse er løsningen

  Kommentar by jesper — 10. januar 2022 @ 18:09

 18. Eneste løsning. Formentlig.

  Kommentar by LarsB — 10. januar 2022 @ 18:19

 19. Bedemåtteskæg er 100% bevis for islamisme.
  Ingen ville da gå med så grimt et skæg uden at det handler om signaler?

  Kommentar by Hul igennem? — 10. januar 2022 @ 18:31

 20. Kommentar by Charles Nielsen — 10. januar 2022 @ 16:59

  Fat det dog, MENAP indbefatter allerede Tyrkiet

  Kommentar by Træt — 10. januar 2022 @ 18:32

 21. Ang. T.Z Hussein.
  Jeg ved ,- jeg har sagt det før, men……hvad er FORSKELLEN på integration og inFILTRAtion?.
  Helt enig med #16. Charles Nielsen. Det er en god ide at gøre sig konkrete tanker om hvor, linierne SKAL trækkes. Formulere det og skrive det ud

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 10. januar 2022 @ 19:51

 22. indigo 16:30. jeg er helt enig. Det står alt sammen i bogen. Den bog Mogens Glistrup læste så grundigt og fortalte om, hvad der stod i. Så grundigt at han kom i fængsel :-)

  “Det er strafbart i Danmark at kalde muslimer for “verdensforbrydere”, der vil udsætte danskere for “kastrering og drab” og kun vil “indsmigre sig, indtil de er stærke nok til at dræbe os”. Det fastslog Højesteret i går (..)I en for Højesteret usædvanlig omfattende dom – 27 sider – hedder det bl.a. i præmisserne, at det ikke i sig selv er strafbart i en politisk debat at argumentere med henvisning til islams skriftsteder eller til samfundsmæssige konsekvenser af fundamentalistiske muslimers program. Men det kan ikke retfærdiggøre en grov forhånelse og nedværdigelse af en befolkningsgruppe på baggrund af den tro og oprindelse, fastslår Højesteret (..) Mogens Glistrup blev både i byretten, landsretten og nu altså også i Højesteret dømt for i TV-udsendelsen blandt andet at have kaldt muslimer for “verdensforbrydere”, der vil udsætte danskere for “kastrering og drab” og “enhver, der har studeret muhamedanismen, ved, at de kun er her for at indsmigre sig, indtil de er stærke nok til at henrette os”.

  Glistrup selv mener, at han ikke har fået en retfærdig rettergang, fordi han efter egen opfattelse ikke kom tilstrækkeligt til orde under sagen. Også det afviser Højesteret. Glistrup havde krævet, at han under bevisførelsen ville anvende et forskningsværk på i alt 5.300 sider angående rigtigheden af hans udtalelser – herunder 2.000 sider, som var særskilt udarbejdet til sagen. Men det fik han altså ikke lov til.

  Han mente også, at sagen skulle være ført ved et nævningeting, fordi den efter hans opfattelse handlede om en politisk lovovertrædelse. Men her siger Højesteret, at tiltalen ikke handler om et angreb på det politiske system, men en forhånelse og nedværdigelse af en befolkningsgruppe, og derfor hører den ikke hjemme under et nævningeting.”

  (Berlingske onsdag d. 23. august 2000)

  Kommentar by amad — 10. januar 2022 @ 20:04

 23. Jeg er MEGET bekymret over at pågældende er ansat som her vist. Han har muligvis en flot juridisk baggrund, men hvor er hans sympati?
  Det er jo set før, flere gange endda, bl. a. hos en berømt “brobygger” ved Fyns politi sympatien nok ikke altid er hos det danske samfund.
  vi mangler gode danske navne her og der.
  Det Danmark du kender er desværre lysår tilbage.

  Kommentar by NED MED ALTING — 10. januar 2022 @ 20:11

 24. # 19.
  Alene den holdning gør mig meget bekymret.
  Hans skæg viser som anden beklædning hans sympatier.
  Jeg er MEGET urolig/bekymret.

  Kommentar by NED MED ALTING — 10. januar 2022 @ 20:13

 25. En bekræftelse på at det som praktiserende muslim er uinteressant at vide, om Islam er foreneligt med dansk demokrati. Definitionen på en troende muslim er, at han sætter, de i Koranen nedfældede love over love, der på demokratisk vis er vedtaget af mennesker.

  Kommentar by Den sendrægtige — 10. januar 2022 @ 22:12

 26. Den gode muslim Tarek Ziad Hussein følger blindt pædofetens råd om at klippe overskægget, så man kan se huden og ellers lade skægget gro, så man tydeligt adskiller sig fra de kristne og vantro, Hadith Sahih Muslim.

  Mon Tarek Ziad Hussein også følger hadith 6985 i samme Hadith Sahih Muslim?:

  “Dommedag kommer ikke, førend muslimerne bekæmper jøderne og dræber dem. Jøderne vil gemme sig bag klipper og træ, men klipperne og træerne vil sige: Oh, muslim, Oh Allahs tjener, der er en jøde bag mig, kom og dræb ham.”

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 10. januar 2022 @ 22:25

 27. Ja kommunister, nazister og muhammedanere.

  Kommentar by Michael Unna — 11. januar 2022 @ 09:18

 28. Islam er alle selvmodsigelsers Moder. Ifølge islam kan der lyves, bedrages, svindles, forties og vrøvles om alt mellem himmel og jord: Bare det fører til at flere tilslutter sig “Bevægelsen for global numseløften” – en sær sekt fra stenalderen, som forlanger, at den nærmeste nabo kun er et stenkast væk.

  Kommentar by Gustav Jensen — 11. januar 2022 @ 10:01

 29. Tarek Hussein får meget taletid i DR og i Politiken. De opfatter ham som en god demokrat og en rollemodel. Men hans demokratiske sindelag stikker vist ikke så dybt. Han får meget svært ved at forklare hvorfor demokratiet er så uforenelig med Islam, som det fremgår når man ser på den islamiske verden. Islamister er nogle hyklere, som forstår at narre godtroende danske medier.

  Kommentar by JC — 11. januar 2022 @ 12:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper