12. januar 2022

Martin Ruby, chef for Facebook i Norden: “… der Soldat im Zentrum des Arbeiter- und Bauernstaates”

Martin Ruby vil være ukendt for de fleste, men han er faktisk chef for Facebook i Norden. Han er uddannet indenfor Statskundskab, og har haft flere høje stillinger før den nuværende. Han har været ’souschef i Venstres Politisk-Økonomiske Sekretariat’ på Christiansborg, har været chef for Google, og har af to omgange været personlig rådgiver for Søren Pind. Han var spindoktor for justitsminister Søren Pind, da han i efteråret 2015 lukkede motorveje, så arabiske migranter havde fri bane ind i Danmark.

Alt indikerer at Ruby er liberal, men et enkelt coverbillede på hans Facebook-profil lagt online tilbage i 2014 er interessant. Måske hans embedsministerielle selvbillede, der kommer frem: ‘der Soldat im Zentrum des Arbeiter- und Bauernstaates’.

(Martin Ruby, ‘der Soldat im Zentrum des Arbeiter- und Bauernstaates’)

“Mehr als 34 Jahre lang war die Nationale Volksarmee (NVA) das militärische Organ der DDR. Die ostdeutschen Streitkräfte sicherten den Machtanspruch der SED und waren tief in der Gesellschaft verwurzelt. Dennoch war die NVA keine Armee des Volkes. Die Nationale Volksarmee (NVA) war das bedeutendste bewaffnete Organ der DDR. Sie bildete ein unerlässliches Instrument der Herrschaftssicherung der Sozialistischen Einheitspartei Deutschlands (SED) und zugleich den Kern der ostdeutschen Landesverteidigung. Die NVA wurde von der Partei geführt und handelte im Sinne der SED-Politik.” (Streitkräfte im Dienste der SED, Bundeszentrale für politische Bildung, 2016)

Oploadet Kl. 00:09 af Kim Møller — Direkte link6 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/124371/trackback

6 Comments »

 1. Er der nogen, der hænger sammen som ærtehalm, er det mediepinger.

  https://ekstrabladet.dk/underholdning/dkkendte/haard-kritik-fra-offer-min-kraenker-blev-hyldet/9078346

  En journalist fratrådte i december sin stilling på Berlingske på grund af krænkelser. Siden føler offeret, at journalisten er blevet hyldet uberettiget

  Efterfølgende udtalte han sig også i et interview hos fagbladet Journalisten, og nu kritiseres samme medie for at have været for ukritiske i sagen.

  Det sker i et debatindlæg skrevet af offeret hos netop Journalisten.”

  Kommentar by tavsen — 12. januar 2022 @ 10:27

 2. Kammerat Martin Ruby er en moderne digital politkommissær for det digitaliserede DDR kaldet Facebook.

  Kommentar by Ufrivilligt skatteoffer — 12. januar 2022 @ 11:08

 3. Den danske medieverden er i virkeligheden ikke så stor, de kender alle hinanden, de er alle skolet på mere eller mindre kommunistiske læreranstalter!
  De spiller på samme agenda og dækker i den grad over hinanden, de beskytter deres politiske ophav og er alle enige om de at højreorienterede er fjenden! De bor oven i købet de samme steder, Nørrebro og Vesterbro, der er oven i købet en gade hvor stort set alle er inden for mediebranchen – Absalonsgade på Vesterbro!
  Vi skal på den anden side være opmærksom på at journalistik ikke er en specielt høj uddannelse, men bare en lidt udvidet produktionsbachelor, ikke at der er noget galt i det, men det er bare ikke landets skarpeste hjerner, men de lærer en enorm arrogance, uden egentligt at have så meget at have det i. F.eks Martin Krasnik, der bruger meget energi på at skose andre for uvidenhed og forkerte holdninger og at ynder at fremstå som den kloge alvidende, men nu er vi nogen der har fulgt ham fra starten, og hvor han f.eks ikke anede hvem Zbigniew Brzezinski var, da han skulle læse nyheder op, ikke fordi det er specielt galt, men når man så skoser andre for uvidenhed, så er det galt!

  Kommentar by Den Nervøse — 12. januar 2022 @ 11:27

 4. Martin Ruby
  Jo, han er sandsynligvis socialist og han ved tydeligvis noget om den østtyske hær. Men såfremt han er socialist så er det dybt betænkeligt at han kan agerer spindoktor i en sag der handlede om Danmarks indre sikkerhed; motorvejs-forræderiet.

  DEN ØSTTYSKE HÆR (Værnemagten version 2)
  Denne hær brugte værnemagtens nye hjelmtype fra 1945, og uddannelsen samt træningen var et direkte levn fra værnemagten. Jeg mener at den vandt de fleste øvelser indenfor Warszawapagtens øvelsesvirke. På begge sider af muren blev den ofte vurderet til at være den bedst trænede og mest motiveret af alle hærene tilsammen, de vestlige inklusiv.

  MARTIN KRASNIK
  Jeg var ikke klar over at han ikke vidste hvem Brzezinski var? Og i forhold til ham, for år tilbage, der kritiserede han måden man byggede den afghanske hær op på. Hans argument var at den skulle decentraliseres, på samme niveau som Taliban. Han argumenterede for at de afghanske soldater skulle kende de lokale familier, så de vidste hvem de risikerede deres liv for. nå, men for at gøre en lang historie kort, så vandt hans argumentation, ikke indpas hos de høje herrer, i det Hvide Hus. Han advarede i øvrigt om en potentiel katastrofe hvis man opbyggede den afghanske hær efter vestlig model.

  Krasnik. Ja, jeg kontaktede ham selv, for nogle år tilbage, med et håndskreven notat på omtrent en A4 side, mens jeg blev total bestrålet inde på Københavns universitet. Skrev om hvile politikere der deltager osv; at politiet arbejder sammen med perkerne om det her, og at både Lars og jeg fra Livkompagniet KFOR 1, var udsat for samme forbrydelse. Men han skrev intet om det. Han satte en tekst i weekend avisen om at vi skal hjælpe vores hårdest ramte veteraner. Han er ikke den eneste journalist som har – med et gadens udtryk – fucket mig. (beklager udtrykket, jeg overlever på gaden.)

  En forbandet voldelig dag.Total desperat som – næsten altid.

  Kommentar by Michael Nielsen — 12. januar 2022 @ 12:13

 5. @ Ufrivilligt skatteoffer/11:08.
  100% superkorrekt beskrivelse af Ruby og FB! Tak.
  Stem NB! SIAD!
  P.

  Kommentar by Piotr — 12. januar 2022 @ 17:33

 6. Jo, men Facebook har også installeret den gamle afdankede ungkommunist og skattesvindler Helle Thorning Schmidt i deres “uafhængige” censurkomite…

  Kommentar by Revisoren — 12. januar 2022 @ 20:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper