13. januar 2022

Elif Demir Gökce, radikal: Undervisning i Islam skal tage udgangspunkt i ‘religionens egen forfatning’

Jeg er generelt holdt op med at høre debatprogrammer om integration, men lidt tilfældigt kom jeg til at høre et par afsnit af et af de muslimske magasinprogrammer på radio 24syv (tidl. LOUD). Her fik jeg lejlighed til at høre konvertitterne Stefanie Kelani Klint, Edda Maria von Wildenradt og Sherin Khankan. Værten, den selverklærede ‘Parti-muslim’ Ali Aminali, var alt for venlig, og overordnet kan man slutte at Islam absolut intet har med Islam at gøre, og at det i øvrigt var krænkende at bede muslimer tage afstand fra islamisk terrorisme. En ‘Free Palestine’-aktivist vidste dog ikke nok om Hezbollah til at udtale sig om dem, og sådan kørte tingene i ring.

Ingen tog afstand fra ord i Koranen, og værst var medievante Khankan. Hun genlæste Koranen i et feministisk perspektiv, og oversatte eksempelvis ‘manden står over kvinden’ med ‘manden står ved siden af kvinden’. I samme debat forklarede hun, at manden bør ’slå sin kone’, i virkeligheden betyder noget i retning af, at han ’skal lade sig separere’. Islam var en livsfilosofi, en ‘borgerskabsetik’ (sic).

De talte ikke om Muhammedtegningerne, men man kendte svaret. Professor Thomas Hoffmann argumenterer for, at Muhammedtegningerne bør være obligatoriske i folkeskolen. I et indlæg på Altinget.dk tager radikale Elif Demir Gökce til genmæle, og det er artige sager – Byrådsmedlem: Muhammedtegningerne skal ikke være obligatoriske i undervisningen.

“Det ulige magtforhold kan medføre, at børn og unge ikke kan italesætte deres følelser åbent, imens de inderst inde føler, at deres religiøse nærfølelser bliver ydmyget, og at deres profet og egen identitet bliver målrettet angrebet. Det vil givetvis forøge mistrivslen blandt de mest sårbare elever.

… hvis der er tale om en dysfunktionel klasse, hvor læreren har nogle forudindtagede fordomme om bestemte elever – eller bestemte elevgrupper og deres religion – så vil en retorisk, ukorrekt fortælling eller fremvisning af en ‘bombe i turbanen’ ikke tjene andet formål end at være et provokationsmiddel.

… Alt i alt kræver det reel viden og erfaring samt empati fra lærerens side. Undervisningen bør rumme indslag om, hvordan tegninger kan ses som udtryk for islamofobi og islambashing og ikke kun som udtryk for ytringsfrihed, som en klog islamforsker har skrevet til mig.

Hvis man skal kunne analysere persona, som her er profeten Muhammed, skal man kunne tolerere at inddrage reel viden om profeten. I monoteistiske religioner vil man anvende de Hellige Skrifter som hovedkilde. Således vil Koranen være hovedkilde om profeten og hans liv.

Al tilskreven litteratur vil blot stå tilbage som en fortolkning af hans liv. Hvis ikke religionens egen forfatning benyttes, vil vores børn og unge stå tilbage med et billede af bomben i tegneserien – en metonymi for krigsførelse eller terror, som dermed kan skabe en omvendt radikalisering.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/124409/trackback

26 Comments »

 1. Udglattende afstumpet hen over hovedet på ofrene for den religion, samt løgnfuld (TAQIAA) behandling af denne usekulære diktatorreligion med dens Førerprofetideal.
  (perverst der gives offentlige støttekroner til den slags udseendelser).

  Kommentar by Michael Unna — 13. januar 2022 @ 11:08

 2. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk

  Kommentar by Michael Unna — 13. januar 2022 @ 11:08

 3. Endnu et billede af en muslimsk kvinde, der ser syg ud. Fordi de får for lidt, lys og luft. Det er der lavet flere undersøgelser af, hvorfor de oftere får sukkersyge. Desværre blev der udviklet kur fra et gris bugspythule, men selvom ingen muslimer i dag kan forklare, hvorfor grise og hunde er urene dyr, mens rotter ikke er, så hvilken dyregruppe vil stige i vækst?

  Nu er der udviklet et grisehjerte, indsat i et menneske. Næppe en muslim.

  Kommentar by tavsen — 13. januar 2022 @ 11:15

 4. Taquiya.Kitman .Muruna.Igen igen.vi laerer det aldrig desvaerre

  Kommentar by dunk — 13. januar 2022 @ 11:29

 5. Jeg er, på mine muslimske medborgeres vegne, ekstremt forarget over en så liberal fortolkning af profetens ord.

  Kommentar by Broager Land — 13. januar 2022 @ 11:58

 6. Kvindelige konvertitter!

  Kommentar by Bastardo — 13. januar 2022 @ 12:12

 7. Rejser de ikke snart hjem.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 13. januar 2022 @ 12:23

 8. Denne simple post siger det hele.

  https://balletmagnifique.blogspot.com/2021/11/det-radikale-venstres-tyrkiske-kandidat.html

  Elif Demir Gökce : Go for it – Jihad.

  Og politisk lader man sig imponere over en småfascistisk tyrkisk husmor med et psykopatisk glimt i øjet. Good Luck, Idiots.

  Kommentar by Santor — 13. januar 2022 @ 12:25

 9. Morten Østergaard efterfulgte Margrethe Vestager som radikal partileder i 2014, da denne blev udpeget til konkurrencekommissær i EU. I oktober 2020 trak han sig som leder af partiet…
  I mellemkrigstiden var Scavenius 1922-24 formand for Det Radikale Venstre og var ligeledes i en årrække formand for Politikens bestyrelse…
  Elif Demir Gökce:
  …børn og unge ikke kan italesætte deres følelser åbent, imens de inderst inde føler, at deres religiøse nærfølelser bliver ydmyget, og at deres profet og egen identitet bliver målrettet angrebet…

  Nogle, måske ikke alle, radikale er og bliver radikale.

  Kommentar by Peter Buch — 13. januar 2022 @ 12:33

 10. Spiller i op med en balje lort,så siger jeg kloakken

  Kommentar by JAP — 13. januar 2022 @ 13:47

 11. Kim, tak for dit korte referat fra et debatprogram på radio 24syv, som jeg aldrig lytter til. Det bekræfter min fornemmelse af, at islamiseringen af Danmark skrider planmæssigt frem.

  Kommentar by Ole Madsen — 13. januar 2022 @ 13:57

 12. “Klog islamforsker” – det skulle vel aldrig være dhimmien Jørgen Bræk Simonsen?

  Kommentar by Revisoren — 13. januar 2022 @ 15:31

 13. Ali Anomali? Seriøst?
  Altså etternavnet, det betyr «avvik fra det normale».

  Kommentar by Oslo/Norge — 13. januar 2022 @ 15:35

 14. Den radikale Göcke mener, at hvis man skal analysere Muhammed, så bør koranen være hovedkilden til analysen. Jeg er bange for, at en sådan analyse vil fremkalde et billede af vedkommende, der er langt grimmere og rigtig meget mere ubehageligt end de uskyldige tegninger. Hun skal være lykkelig for, at absolut ingen skolelærer i DK, tør give sig i kast med det projekt.

  Kommentar by Søren — 13. januar 2022 @ 15:42

 15. I Danmarks Riges Grundlov står der:
  “Borgerne har ret til at forene sig i samfund for at dyrke Gud på den måde, der stemmer med deres overbevisning, dog at intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden.”
  Så er det man spørger: Hvis nu religionens stifter er pædofil, strider det så ikke mod sædeligheden og den offentlige orden.

  Kommentar by Gustav Jensen — 13. januar 2022 @ 15:46

 16. Muslimer går åbenbart ind for terror, siden de nægter at tage afstand fra det. Danskere ville da gerne tage afstand fra terror, hvis det blev begået i kristendommens navn, men muslimer misforstår antageligt meningen og betydningen af ordet at tage afstand, de mener åbenbart de derved tager afstand fra selve islam. Og ud fra det, kan man så konkludere at islam åbenbart er ensbetydende med terror.

  Kommentar by LarsB — 13. januar 2022 @ 18:00

 17. Bornholm skal have sin første Moske´, hvor kan man i dette land komme hvor der er etniske danskere? I mellemøsten er kristendomme snart udryddet, dette sker også her. Kan vi ikke forbyde Moskeer, indhyllet kvinder og alt hvad der har med islam at gøre, ellers ud.

  Kommentar by IES — 13. januar 2022 @ 19:19

 18. Der er endnu en grund til aldrig ALDRIG at stemme radikalt!
  Hvis man ikke vil tage afstand til terror, og anser det for krænkende, at blive bedt om det, så hører man ikke hjemme i Danmark!
  At man ikke skal beskæftige dig med muhammedkrisen, fordi nogen så kunne blive krænket eller bare ked af det! Hvis man bliver krænket over, eller ked af at man skal lærer om muhammedkrisen, så hører man ikke hjemme i Danmark. Det var dog den største udenrigspolitiske krise Danmark har gennemlevet siden 2. Verdenskrig! Selvom med den holdning Radikale eller venstreorienterede lærer har til krisen, så er måske bedst at lade ens forældre undervise i det!
  At fortolke Koranen i et feministisk lys, må vist være topmålet for manipulation og Orwellsk nysprog! Hvis ikke det var fordi det var så tragisk, så var det næsten morsomt!

  Kommentar by Den Nervøse — 13. januar 2022 @ 19:24

 19. I samme debat forklarede hun, at manden bør ’slå sin kone’, i virkeligheden betyder noget i retning af, at han ’skal lade sig separere’.

  Nej, det betyder faktisk, at den muslimske mand skal tæve sin kone – det ved de i Marokko, hvor nationalt TV giver vejledning i, hvordan man skjuler kvindens skader efter hustruvold!

  “Marokkansk tv chokerer: Viser hvordan man skjuler hustruvold
  Et marokkanske tv-program viste, hvordan makeup kan skjule skader efter hustruvold”

  “Den kvindelige makeupartist sluttede med at sige: ”Jeg håber, disse tips og tricks vil hjælpe jer med at kunne fortsætte jeres dagligdag.””

  https://jyllands-posten.dk/international/ECE9186000/marokkansk-tv-chokerer-viser-hvordan-man-skjuler-hustruvold/

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 13. januar 2022 @ 21:03

 20. – Umulius

  Du er permanent bannet, og kan ikke skrive her uanset hvilket alias du opdigter.

  Kommentar by Kim Møller — 13. januar 2022 @ 22:45

 21. Hvis der er behov for en forebyggende indsats, hvor der bliver sat en stopper for ydmygelser og provokationer og organiseret dårlig opførsel – så forventer jeg at Elif Demir Gökce selv kommer ind i kampen. Der er nok at tage fat på – i hendes egne rækker.

  Jeg er dødtræt af de her “passiv-aggressive” muslimske debattører, som man overhovedet ikke kan og skal forvente noget af.

  Kommentar by BE — 13. januar 2022 @ 23:55

 22. Hvis de børn har det så dårligt, fordi vi tager deres religion alvorligt og tillader sig at kritisere, hvad der bør kritiseres, så vil alle deres problemer jo blive løst ved at rejse til et muslimsk land.
  Der er 53 at vælge imellem.
  Man behøver jo ikke at bo i Danmark hvis her er så forfærdeligt.

  Hvis ikke man skulle undervise i Muhammedkrisen, så ved jeg ikke, hvad men så skulle undervise i.
  Det er mildest talt nyere danmarkshistorie, som stadig har store konsekvenser, både for Danmark og danskerne, men også for andre lande.
  Desværre ikke på ønsket om at komme hertil fra de varme lande.

  Kommentar by Hema — 14. januar 2022 @ 06:22

 23. Islamafobi er et sundhedstegn, hvis man vil have frihed og demokrati, hvilket muhammedanere hader, fordi det ligger i modstrid imod Deres Diktatorprofetideal, hvilket de ikke tør se i øjnene for at komme til at slåes i hardkorn med vantro (Det er muslimer der lider af Islamafobi, da de nægter at forholde sig til kendsgerninger). Derfor er der i alle grænseegne af der hvor Islam er udbredt omfantende had og terror imod vantro, hvis ikke ligefrem krig. Føj for den Radikale etik.

  Kommentar by Michael Unna — 14. januar 2022 @ 19:17

 24. Støt SIAD.www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 14. januar 2022 @ 19:19

 25. støt SIAD: http://www.siaddk.wordpress.com

  Kommentar by Michael Unna — 14. januar 2022 @ 19:21

 26. Den islamistiske hadefulde kludedukke, tager helt sikkert ikke afstand fra isis og alle de andre utallige islamistiske terrorceller.

  Mon den også støtter pædofili?

  Gad vide hvor mange babybrude, den har hørt blive Biiiiiiiiiiiiiiiiiiip!!!

  Kommentar by Mads kering — 16. januar 2022 @ 17:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper