14. januar 2022

Rødkærsbro: 75-årig byggeleder ‘idømt 20 dages betinget fængsel’ for påkørsel af Rasmus Paludan

75-årige Elund Rønning Nielsen, der påkørte Stram Kurs’ Rasmus Paludan, motiveret af politisk antipati, fik blot 20 dages betinget fængsel. Trods sin høje alder fungerer han stadig som byggeleder i firmaet Regnbueparken. Sakset fra Facebook.

Mand kørte Rasmus Paludan ned – nu har han fået sin dom
75-årige Elund Nielsen er blevet idømt 20 dages betinget fængsel for at køre politikeren Rasmus Paludan fra Stram Kurs ned. Det har en domsmandsret i dag afgjort ved Retten i Viborg. Elund Nielsen modtog dommen.

Påkørslen fandt sted 17. september 2021 om eftermiddagen i Rødkærsbro i nærheden af Rasmus Paludans hus. Det var i krydset mellem Søndergade og Borgergade, at Rasmus Paludan kørt ned af Elund Nielsen. Det skete ved lav fart.

I første omgang var Elund Nielsen tiltalt for legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karaktér efter straffelovens § 245, der også er kendt som grov vold. Retten i Viborg mente ikke, at bilens betydning for episoden kunne retfærdiggøre en dom efter den paragraf. Elund Nielsen blev i stedet kendt skyldig i fareforvoldelse efter straffelovens § 252. Elund Nielsen skal desuden betale sagens omkostninger.

‘Det er fandeme fordi, jeg ikke kan lide ham (Rasmus Paludan, red.),’ har Elund Nielsen forklaret om årsagen til, at han påkørte Rasmus Paludan.

(Søndergade ved Borgergade, Rødkærsbro; Foto: Maps)

Oploadet Kl. 00:32 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/124418/trackback

20 Comments »

 1. Danmark er en syg joke, og danskerne er ubetinget verdens dummeste folkefærd.
  Vi danskere er i dag en hån mod alle vores konger og dronninger samt alle vore forfædre der har ofret deres liv for os idioter.

  Kommentar by piphans — 14. januar 2022 @ 00:41

 2. Hvilken dom fik Rasmus Paludan til sammenligning for at prøve at køre fra nogen voldsbølge der ville smadre ham og hans bil og kastede sig ud foran den?

  Kommentar by Træt — 14. januar 2022 @ 00:43

 3. Voldsbøller

  Kommentar by Træt — 14. januar 2022 @ 00:43

 4. Vi lever i et retssamfund – tro på det…

  Kommentar by Polka — 14. januar 2022 @ 01:54

 5. Det er utroligt, at man kan slippe for fængsel, når man med fuld forsæt kører politiske modstandere ned på åben gade i Danmark. Ytringsforbrydere som Kim Møller og Snaphanen må imidlertid forberede sig på den dobbelte straf end Elund Rønning Nielsen. Der er en tendens i Danmarks Domstole til, at venstrefascistiske forbrydelser bliver anset lidt for at være “nuttet idealisme”. Det er samme tendens vi ser med påståede klimaaktivister, der ofte slipper med advarsler efter hærværk og grov forstyrrelse af den offentlige orden. Byretsdommere er ofte karrierekommunister med en livslang humanistisk fortid i det offentlige. Lægdommere er ofte lokale Enhedslisten-medlemmer. For få år siden søgte mange kommuner endda migranter til deres grundlister, der udnævner lægdommere, selvfølgelig for at styrke “diversiteten” (læs; islamisering).

  Kommentar by Ufrivilligt skatteoffer — 14. januar 2022 @ 02:10

 6. Gad vide om man også får 20 dages betinget for at påkøre en sortklædt i Vollsmose?

  Kommentar by redneck — 14. januar 2022 @ 07:58

 7. Skulle selvfølgelig have en længere fængselsdom for direkte legemsbeskadigelse.

  Kommentar by Michael Unna — 14. januar 2022 @ 08:00

 8. Håber sagens omkostninger har været dyr.

  Kommentar by Michael Unna — 14. januar 2022 @ 08:01

 9. Elund Rønning Nielsen burde internt udvises til Nørrebro eller Voldsmosen til de andre islamofascister. Grundet sin høje alder bør han også idømmes grundig vask af hjernen, da den må overordentlig tilsmudset af lemfældig omgang med invasive arter.

  Kommentar by Gustav Jensen — 14. januar 2022 @ 08:45

 10. Han skal på er plejehjem hvor der kun er nødt muslimer også i ledelsen.

  Skide landsforræder

  Kommentar by KineserSnot — 14. januar 2022 @ 09:02

 11. Så er der frit slag mod ikke-venstreorienterede. Vorherre bevares.

  Kommentar by Bastardo — 14. januar 2022 @ 10:18

 12. Gad vide hvad straffen ville blive hvis jeg kørte den 75 årige byggeleder ned, bare fordi jeg ikke kunne lide hans politiske holdninger. Jeg ville formodentligt få konfiskeret bilen og kommet i det sorte hul i længere tid.
  Det er underligt at straffen ikke er højere, for påkørslen var åbenlyst bevist!

  Kommentar by Den Nervøse — 14. januar 2022 @ 10:51

 13. *bastardo 10:18
  Nu er der præcedens for hvad straffen er for at kører politiske modstandere ned, så straffen for at kører andre partiledere ned, må naturligvis være tilsvarende lille! I alle tilfælde hvis der er lighed for loven, og det er der vel – eller?

  Kommentar by Den Nervøse — 14. januar 2022 @ 10:54

 14. Grotesk lav straf.

  Kommentar by Johnson — 14. januar 2022 @ 11:15

 15. Jonni Hansen fik 1½ år for at køre ind i nogle “demonstranter” der var ved at smadre hans hegn (eller var det plankeværk?). Først 1 år i byretten, siden skærpet til 1½ år i landsretten. Jeg vil ellers sige han havde en god sag efter straffelovens §13 om nødværge.

  Jeg har ingen sympati for Hansen og hans slæng, men jeg har endnu mindre sympati for “demonstranter”.

  Kommentar by Peter Lund — 14. januar 2022 @ 11:22

 16. https://jyllands-posten.dk/politik/ECE13642160/claus-hjort-er-sigtet-for-at-roebe-statshemmeligheder/

  Lær det nu…alle borgerlige er 24/7 under observation og det mindste fejltrin eller udtalelse straffes omgående…både folkeligt og af det syge danske såkaldte demokrati, hvor der er regler for de røde og de radikale og andre for de borgerlige!!

  De røde og radikale bliver altid næsten kun ramt af folkets dom (gramserier m.m.). De bliver aldrig rigtigt draget til ansvar og kan sagtens senere i livet møve sig ind i magtens maskinrum…det kan man ikke hvis man hører til det borgerlige segment…kun hvis disse periodevis har så meget magt, at de kan pynte lidt på resultatet, som når Pia Kærsgård kunne få en formandspost i FT. Undtagelsen der bekræfter reglen.

  Kommentar by Black Watch — 14. januar 2022 @ 14:02

 17. Hermed er rammen sat for hvilken konsekvens det får, såfremt man bruger sin bil som våben, mod en politisk modstander.

  Jeg blev selv kørt ned i Skive, sidste år. Jeg var ufattelig heldig, fik kun nogle skrammer. Cyklen blev totalskadet. Jeg nåede at trække benene op, tror jeg – det hele gik så hurtigt.

  Det er en ekstrem voldsom oplevelse, at blive kørt ned. En bil, selv i lav fart, som den der ramte mig, ved rundkørslen i Skive, generede en voldsom kraft mod cykel og krop.

  En ældre dansk kvinde,der burde få kørekortet taget fra sig. Jeg var F heldig. Gik derfra. Hun gav mig 200 kroner som undskyldning. Kan ikke melde det til politiet, eftersom de jo er i fuld sving med at inducerer Parkinson i min lemlæstede krop. Sammen med perkerne (undskyld udtrykket).

  Jeg håber at der findes en juridisk mulighed, for at Rasmus Paludan kan få sagen genoptaget, for dommen stråler af korruption og inhabilitet.

  Tydeligt at vi der elsker vort fædreland, er fjenden.
  Kun borgerkrigen kan redde os. Muslimerne har korrumperet hele systemet.

  Alt For Danmark.

  Kommentar by Michael Nielsen — 14. januar 2022 @ 14:55

 18. Breivik.dk
  Næste station i dette syge samfund

  Kommentar by Jacob Lund — 14. januar 2022 @ 19:08

 19. Michael Nielsen — 14. januar 2022 @ 14:55:

  Forfatteren Guillaume Faye forudså at der i nærmeste fremtid ville udbryde borgerkrigs-lignende tilstande i Frankrig og senere i andre vestlige lande. Alternativt vil vi underkaste os Islam og blive et muslims Europa.

  Kommentar by Peter Nielsen — 15. januar 2022 @ 15:02

 20. Så ens politiske ståsted, har simpelthen en ekstrem stor effekt, for en betydelig og ekstrem strafnedsættelse.

  Kommentar by Mads kering — 16. januar 2022 @ 17:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper