14. januar 2022

Esbjerg: 19-årige Christina voldtaget af 21-årige Rezwan Omar, “… blev slæbt ind i soveværelset”

21-årige Rezwan Omar har syv tidligere ‘domme for vold, trusler og overtrædelse af loven om euforiserende stoffer’, skrev JyskeVestkysten. Han slap med et år og fire måneders fængsel i Landsretten, hvad dog er anket af Anklagemyndigheden med ‘påstand om skærpelse’. Skulle nogen have lyst til at følge retsmødet i Højesteretten, så er det torsdag den. 17. marts 2022 kl. 09.00, Prins Jørgens Gård 13, København K. Historien som beskrevet på JV.dk – 21-årig mand voldtog hash-lammet kvinde to gange (18. maj 2021; kræver login).

“Kvinden afgav både i byretten og i landsretten forklaring bag lukkede døre, men ifølge hende var hun kommet til lejligheden for at købe hash, og der var ikke lagt op til noget seksuelt mellem parterne.

I lejligheden drak de en energidrik og røg noget af en joint, og den joint slog ifølge kvinden ‘benene væk under hende’.

Til en ven, som kvinden ringede til bagefter, fortalte hun grædende, at hun var ‘helt lammet efter at have røget af jointen og blev slæbt ind i soveværelset’, hvor hun blev voldtaget, og inden hun forlod lejligheden, blev hun voldtaget endnu en gang.

Kvinden er stadig meget påvirket af situationen og kom grædende ud fra retslokalet efter at have afgivet forklaring…”

(Christina Simonsen om voldtægten i ‘International Hyggegruppe’ på Facebook, 2022)

Oploadet Kl. 01:25 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/124421/trackback

22 Comments »

 1. Jeg skulle spørge på vegne af Rasmus Brygger hvorfor en mand kan dømmes for noget i 2022 som blev begået i 2021. Vi har 2022 og manden er derfor straffri i år.

  Kommentar by CCC — 14. januar 2022 @ 01:48

 2. Den manglende udvisningspåstand indikerer, at et flertal i Folketinget har vurderet, at voldtægtsmanden Rezwan Omar er lige så dansk som H.C. Andersen og Niels Bohr, og derfor har vedtaget en lov i folketingssalen om, at han skulle tildeles falsk indfødsret og beskyttes imod hjemsendelse ved grov kriminalitet. Det pågældende lovforslag bør findes, og det bør dokumenteres, hvilke folketingsmedlemmer der stemte for i salen. Derefter bør Christina Simonsen køres rundt til samtlige af deres adresser for at banke på døren, så hun kan stille dem det nok mest relevante spørgsmål i hele sagen: Hvorfor synes du, at min voldtægtsmand Rezwan Omar er dansker? Hvad fanden bilder du dig ind?

  Kommentar by Ufrivilligt skatteoffer — 14. januar 2022 @ 01:49

 3. Han bliver aldrig sent hjem. Fatter ikke hvorfor folk tror det. I al den tid Europa har haft asylretten kommer stort set alle til Europa uden dokumenter som en hjemsendelse er næsten umulig. Landene de kommer fra nægter også, at tage imod dem. USA har samme problem med folk fra Mellemamerika. Den fransk-amerikanske Afrika kender, Stephen Smidt sagde i en Harvard samtale, at i Frankrig bliver kun 1% som idømmes en udvisningsdom i forbindelse med en straf reelt set udvist. Så, hvorfor skal man hører om folk skal udvises når det ikke kan realises uden magt. Hvorfor skal vi hører om en omfortolkning af en konvention når faktum er, at måske kun 5% som er kommet til Europa de sidste 4.årtier har haft en asylsag efter konventionen. Det her kan kun stoppes med magt. Vil man ikke bruge magt er talen om konventioner og udvisninger meningsløst fordi det kan ikke stoppe udvikligen.. Det er ordgas som folketingsmedlemmer for DF har lukket ud i mere 25.år.

  Kommentar by CCC — 14. januar 2022 @ 02:03

 4. Uhyggelig trist at læse hendes besked i ‘International UHyggegruppe’. Hvordan kan alle røde magtmennesker være så kyniske? Kvinfo skulle fratages deres statsstøtte. De er jo ikke deres opgave voksen.

  Men der er ikke megen håb forude.
  Vi ofrer gerne kvinderne på humanismens alter, for at opnå det “smukke” multisamfund.

  Vi følger slavisk USA som den førende melting pot, hvor det eneste fællesskab er dollars.

  “Rezwan Omar har syv tidligere ‘domme for vold, trusler og overtrædelse af loven om euforiserende stoffer”

  LØSLADT 67 GANGE, inden retfærdigheden skete fyldest

  https://www.foxnews.com/us/son-of-texas-woman-stabbed-to-death-by-man-arrested-67-times-and-out-on-bail-urges-change-no-accountability
  Rosalie Cook, 80, was walking to her car in a Walgreens parking lot just before 10 a.m. on May 16, 2020 after having purchased birthday cards when Randy Lewis pushed her to the ground and stabbed her to death. Lewis, 38, was shot and killed by police at the scene after having charged at an officer with a knife, police said.

  Kommentar by tavsen — 14. januar 2022 @ 07:48

 5. @ tavsen — 14. januar 2022 @ 07:48
  Det mest uhyggelige ved opslaget er, at offeret frekventerer og endda poster i en multikulturel gruppe.

  Havde hun lært af hendes erfaringer ville hun koble hendes voldtægt med hendes omgangskreds og ændre sin adfærd derefter. At poste om der er nogen der vil med ind og se dommen er det samme som at sige “tih-hi… det er mig I kan voldtage, og jeg er klar til at prøve igen”

  Kvinden er til dels genetisk undskyldt – voldtægtsfantasier er en fast bestanddel af “kvinders-top-ti sexfantasier” i ethvert dameblad, og voldtægsofre fortsætter ofte med den fantasi,selv efter den er blevet til virkelighed.

  Kommentar by redneck — 14. januar 2022 @ 09:06

 6. Muhamedaneres pligt.

  Kommentar by Bastardo — 14. januar 2022 @ 10:15

 7. *CCC 01:48
  God pointe!

  Kommentar by Den Nervøse — 14. januar 2022 @ 10:57

 8. Den eneste logiske konklusion er at stoppe med at tro på alle etablerede partier i Folketinget, karriere-partiet DF inklusiv.. Nye Borgerlige har måske en chance, men det er en smal en. Vi får se.

  Kommentar by Realisten — 14. januar 2022 @ 11:39

 9. Tja, hun fulgte jo velvilligt med ham hjem inden, og der har da været historier nok i forvejen om voldtægt af kvinder begået af eksotiske brunhudede mænd.

  Kommentar by Puljeaben — 14. januar 2022 @ 11:48

 10. Hvornår lærer de danske feltmadrasser, at holde lårene samlet?

  Kommentar by Revisoren — 14. januar 2022 @ 11:53

 11. @ Puljeaben & Revisoren,
  Min sympati med offeret kan ligge på et meget lille sted. Følge med hjem, købe hash, ryge sig så skæv man intet sanser…. og fandme om ikke hun fortsat gør sig bemærket i “International hyggegruppe” som tydeligvis består af fremmede og deres danske kvindelige beundrere.

  Med hendes blot 19 år har hun tiden for sig. Og jeg gætter på vi hører mere til hende i fremtiden, når hun kommer på krisecenter med hendes 2 brune børn . Eller skal have den danske stat til at fraagte hende og hendes 3-4 børn hjem efter hendes mand beleev hdræbt i kamphandlinger imens han bagte brød til IS.

  Under alle omstændigheder har vi hende på fast offentlig forsørgelse de næste 60 år.

  Kommentar by redneck — 14. januar 2022 @ 13:21

 12. I 37 år har dansken ikke villet høre. Så må de lide, og SOM vore efterkommere kommer til at lide.

  Kommentar by BB — 14. januar 2022 @ 14:22

 13. Det er svært at have ondt af individer, der helt af egen vilje plejer omgang med profetens efterkommere.

  Kommentar by M.P. — 14. januar 2022 @ 19:26

 14. Danske blonde piger bør ikke omgås perker affald. Perker affald bør sendes tilbage til gedeknepper land hvor lortet hører hjemme.

  Kommentar by Knee grow floydd — 14. januar 2022 @ 19:52

 15. “…kommet til lejligheden for at købe hash… …I lejligheden drak de en energidrik og røg noget af en joint…”

  White trash…

  Jeg har mine egne problemer. Min cykel er eksempelvis punkteret i øjeblikket.

  Kommentar by BE — 14. januar 2022 @ 21:24

 16. Nåh…perker omar skal da bare have noget mere i kontant hjælp samt et klippekort til det lokale bordel.

  Og så kan vi bare håbe på at perker omars næste offer bliver forbryder mette eller en af hendes støtter.

  Det store spørgsmål er, hvorfor forbryder mette ikke allerede sidder i fængsel for opfordring til folkemord på os danskere.

  Kommentar by piphans — 15. januar 2022 @ 01:33

 17. Vi kommer til at blive en minoritet… Vi ER en minoritet, og vi bliver nød til at kæmpe og separere os fra de andre mennesker der vil have multi kulturen. På verdens plan er hvide allerede en minoritet, lad os se det positive i situationen, at alt det der sker er intet andet end en form for eugeniks program, og alle de svage/dumme/naive hvide forsvinder i de mørke, og dem af os der er noget værd kommer til at kæmpe for egen overlevelse. Jeg behøver ikke eget land, bare en større region omfanget af pigtråds hegn, og maskin gevær, så kan vi leve der i fred mens resten af verden falder i selv destruktion og kaos. Helt i orden med mig…

  Kommentar by Kristian — 15. januar 2022 @ 10:19

 18. Christina kan komme i aktivering for sin kontanthjælp i ovennævnte bordel.

  Kommentar by Træt — 15. januar 2022 @ 12:24

 19. Ok, så hun har siddet og røget hash sammen med en fremmed i hans lejlighed … flot! Forældrene må være stolte …

  Kommentar by Peter Nielsen — 15. januar 2022 @ 14:52

 20. > Realisten 11:39
  Jeg tror ikke det nytter at bruge din stemmeseddel. Der bliver sandsynligvis svindlet med den. Og Ingen af de politikere du kan stemme på vil afskaffe indkomstskatten mig bekendt. Kun Stram Kurs nu Nej til islam i Danmark vil sende fremmede fjender ud af landet og så måske Patrioterne går live. Så du må nok regne med at du skal forblive slave resten af din tid.

  Kommentar by Nielsen — 15. januar 2022 @ 19:37

 21. Realisten — 14. januar 2022 @ 11:39:

  Pernille Vermund og Nye Borgerlige mener, at en afrikaner, araber eller kineser kan “blive dansker” ved at have rette “sindelag” og såkaldte “værdier”, hvilket selvfølgelig muliggør Den Store Befolkningsudskiftning.

  Kommentar by Peter Nielsen — 16. januar 2022 @ 00:46

 22. Købte hash…

  SIKKE EN JUNKIE!

  Man får hvad man stemmer for!

  Mon der er andre af de junkier, der har lært noget af dette.

  Måske skifte deres Venstre radigale socialistiske marxistiske holdninger og meninger, ud med faktuelle kendsgerninger og realiteterne fra den virkelige verden.

  Kommentar by Mads kering — 16. januar 2022 @ 17:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløb



Blogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP






MediaCreeper