14. januar 2022

Ligebehandlingsnævnet tildeler muslimaer 25.000 kr. i erstatning for objektivt begrundet ligestilling

To kvindelige muslimske lærerstuderende nægter at give hånd, og får hver især 25.000 kroner i erstatning. Ligebehandlingsnævnet omtaler to næsten identiske domme i seneste nyhedsbrev. Ligestilling betragtedes tilsyneladende som et urimeligt angreb på Islam, selvom kravet er neutralt og objektivt begrundet. Herunder omtale af den ene sag fra ASK.dk – Skole stillede krav om, at kvindelig muslimsk praktikant gav hånd til alle personer uanset deres køn.

“En kvindelig muslimsk lærerstuderende skulle i forbindelse med et praktikophold deltage i et velkomstmøde på den skole, hun havde fået tildelt som praktiksted. Til velkomstmødet ønskede den kvindelige lærerstuderende af religiøse årsager ikke at give hånd til en mandlig praktikvejleder. …

Efter velkomstmødet blev den kvindelige lærerstuderende indkaldt til møde på skolen. Årsagen til mødet var, at den kvindelige lærerstuderende ikke havde ønsket at give hånd til den mandlige praktikvejleder ved velkomstmødet. Det kunne lægges til grund, at skolen stillede som krav, at det var en betingelse for at fortsætte praktikforløbet, at den kvindelige lærerstuderende ville tilsidesætte sin religiøse overbevisning ved at give hånd til alle personer uanset deres køn. Da den kvindelige lærerstuderende afviste dette, ophørte praktikforløbet med øjeblikkelig virkning.

Nævnet vurderede, at skolens krav om, at medarbejdere skulle give hånd til alle personer uanset deres køn, var et tilsyneladende neutralt krav, der ville stille personer med den kvindelige lærerstuderendes religiøse overbevisning ringere end andre. … Nævnet vurderede, at skolens krav om, at medarbejdere skulle give hånd til alle personer uanset deres køn, var objektivt begrundet i det legitime formål at sikre ligebehandling mellem kønnene. Nævnet vurderede videre, at det var hensigtsmæssigt at stille krav om, at medarbejdere skulle give hånd til alle uanset deres køn.

Nævnet vurderede imidlertid, at skolen ikke havde løftet bevisbyrden for, at det var nødvendigt at fastholde denne praksis over for den kvindelige lærerstuderende for at opnå formålet om at sikre ligebehandling.

Den kvindelige lærerstuderende fik derfor medhold i klagen, og blev tilkendt en godtgørelse, der skønsmæssigt blev fastsat til 25.000 kr.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/124424/trackback

55 Comments »

 1. Dejlig afgørelse, der unægteligt må betyde, at kristne lærere også fremover må nægte at røre ved muslimske elever af hensyn til deres kristne tro. Ligebehandlingsnævnet anerkender endelig, hvor meget vi frastødes af hinanden. Med Ligebehandlingsnævnets afgørelse og blåstempling af vores kulturelle sammenstød, vil jeg tillade mig at fremhæve, at en passende løsning efter Ligebehandlingsnævnets afgørelse må være, at vi simpelthen splitter os op og fremover lever i forskellige lande. Jeg synes at de to muslima’er skal have et helt frit valg om, hvilke af de 53 erklærede muslimske stater der allerede findes i verden, de vil udvises til.

  Tak til Ligebehandlingsnævnet for at stadfæste civilisationernes sammenstød.

  Kommentar by Ufrivilligt skatteoffer — 14. januar 2022 @ 02:17

 2. Den person der blev anholdt, fik ransaget sit hjem og beslaglagt sine computere i halvandet år, under falske beskyldninger om at have tilknytning til vores side, fik 2.800 kroner i erstatning.

  Kommentar by Syrienblog — 14. januar 2022 @ 02:23

 3. I klankulturer opfattes omverden som uren og æreløs. Kvinder som eksponeres for eller kommer i berørning med fremmede mænd anses som urene for familien og klanen. Uren er reelt set socialt døde. For nogle år siden var der en sag i Sverige med et mord mod en kurdisk eller arabis far begået af en fra samme klan. Vedkommende havde set, at mandens to piger ved et arrangement havde givet hånd til et anden mand. Vedkommede mente, at pigerne nu var urene og æreløse. Han havde sagt til faderen, at han skulle slår hans døtre ihjel for, at forsvare hans ære i klanens øjne fordi hans piger var urene. Det havde han nægtet og for det blev han slået ihjel fordi han ikke ville forsvarer hans ære. Det her er mere massivt end islam. Det er klaner og masser af klaner i landet med samme værdier. De ser danske love og kultur som illegitim og æreløs som de aldrig vil tage til sig.

  Kommentar by CCC — 14. januar 2022 @ 02:31

 4. Hensigtsmæssig formålsløshed.

  Nævnet påstår først af krav om håndstyk uanset køn er hensigtsmæssigt. Dette undsiges dog med, at set ikke kan bevises, at håndtryk til alle køn reelt er formålsløse.
  Nævnet er således efter egen logik ( mangle på logik ) hensigtmæssigt formålsløst.
  Hvor meget svamp har nævnet røget ?

  Kommentar by Oppenheimer fan — 14. januar 2022 @ 02:54

 5. Hvornår mon trykket i flasken bliver så højt at proppen springer af ?
  Når det sker vil jeg råbe HURRA til jeg bliver hæs.

  Kommentar by Frost-Hansen — 14. januar 2022 @ 04:37

 6. Jeg kan ikke komme det nærmere at det absolut må være kønsdiskriminering

  Kommentar by Bjarne Jensen — 14. januar 2022 @ 06:19

 7. Det er mine penge!

  Kommentar by Hul igennem? — 14. januar 2022 @ 06:34

 8. En dom som denne vil få flere arbejdsgivere til at gå langt uden om muslimer.
  Win win.

  Kommentar by Hagmann — 14. januar 2022 @ 07:43

 9. De skal ikke have nogen erstatning overhovedet. Hvad F….. har vi det nævn til, når de direkte bryder ligestillingsregler for religion og køn og mennesker. Fuldfed perverteret afgørelse.Føj for den lede.
  God fredag. (Holder nok skrivepause i noget tid). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 14. januar 2022 @ 07:56

 10. PS.Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk

  God weekend.

  Kommentar by Michael Unna — 14. januar 2022 @ 07:57

 11. Jeg vil sgu heller ikke give hånd til muslimske mænd der tørrer sig i røven med tommelfingeren
  https://religioncheck.com/islamic-toilet-rules-istinja/

  Kommentar by redneck — 14. januar 2022 @ 08:01

 12. Tilsyneladende kender Ligestillingsnævnet kun en del af Grundloven. Nævnet overser paragraf 67 som kræver at muslimer opfører sig ordentligt efter dansk skik og brug (hvilket er hvad ordet “sædelighed” betød i 1849).

  Kommentar by ino — 14. januar 2022 @ 08:14

 13. Ligebehandlingsnævnet bør skifte navn til “Danske Sharia Domstol”.
  Bare lige for at kalde tingene ved deres rette navn.
  Bureaukratiet i Danmark er langsomt ved at omstille sig til islamisk overherredømme i landet. Om få år bliver alle danske bureaukrater udkommanderet til dagligt 5 x numseløfteri og de vil gøre det uden at kny. Socialdemokratiet vil også skifte navn til socialislamokratiet, for ikke at blive indklaget for den danske sharia højesteret.

  Kommentar by Gustav Jensen — 14. januar 2022 @ 08:33

 14. Hey, dont blame Khomeini. Iran er vores allieret.

  Kommentar by Broager Land — 14. januar 2022 @ 08:38

 15. Vidste ikke det var så kompliceret at skide som muslim

  Ensure your left foot is the first to step in the toilet when you enter

  A Muslim should remember to face away from the Qibla when using the toilet

  Do not talk while using the toilet

  Do not and never eat while in the toilet

  Never recite or read the Quran in the toilet whatsoever

  Never Take the Quran to the toilet or even near it

  Do not drink anything in the toilet

  Never use your right hand to wash your private parts after using the toilet in Islam

  Use running water

  Ensure you use your left hand to rub the soiled area clean

  Do not make your positive plans in the toilet

  Use a minimum of three wipes or if you have to do more, ensure the wipes are in od numbers

  Never let your kids play or enter in the toilet when they still don’t know the rules

  Ensure your right foot is the one that steps outside as you leave the toilet

  Kommentar by redneck — 14. januar 2022 @ 08:52

 16. afvist i off-topic

  Hannity(dot)com
  THE LEAST WATCHED NAME IN NEWS: CNN Ratings Down 90%, Fox Beats CNN and MSNBC 21 Weeks Straight

  Dårlig nyt for “lügenpresse”

  I december 2021 var Fauci tæt på at sige : “luk lortet”, om jul og nytår. Han opfordrede borgere til at tjekke familie-og venners vaccinepas ved besøg i helligdagene.

  I dag giver en Syd Afrikansk forsker en skideballe til de politikere som ikke lyttede til hans forskerkollegaers viden om omicron.

  Tværtimod har Fauci eksperimenteret med “trans-aber”. Ja du læste rigtig

  In December of 2021, as the Biden administration, liberal lawmakers and Dr. Anthony Fauci were warning Americans that the coronavirus is coming back with a vengeance and we must cancel all holiday plans, the National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) was wasting taxpayer dollars in the most outrageous of ways.

  Dr. Fauci’s division of the National Institutes of Health “paid over $200,000 during the coronavirus pandemic for researchers to study why transgender women have high rates of HIV” reports the Washington Free Beacon.

  Not only was that money flagrantly used during the world’s greatest pandemic in modern times, but the study was conducted “by injecting male monkeys with female hormones.” In December, Scripps Research received $205,562 for the study from the NIAID.

  As Americans are struggling to find available Covid tests and are waiting in line for hours to get tested, male monkeys are being subjected “to feminizing hormone therapy to study how it impacts the monkey’s immune systems, according to the National Institutes of Health.”

  Kommentar by k.m. — 14. januar 2022 @ 09:31

 17. Jeg kender også en lærerindestuderende, fhv, meget fhv, hvis praktikophold stoppede brat. Det skete da hun insisterede på, at en elev, M, satte sig ned og stoppede sin forstyrrende adfærd. Dette afstedkom forældre henvendelse til skolelederen, som desårsag forklarede min bekendte, at det jo ikke kunne nytte noget, at starte 3´verdenskrig pga skærmydsler med elever og, at man som underviser jo måtte udvise den nødvendige konduite overfor personer med særlige behov.

  Min bekendte afleverede herefter prompte sin nøgler til skolelederen, da det nok var bedst for alle.

  Denne historie er nogle år gammel, men kunne min bekendte mon også have fået en krænkelsesbonus, havde hun indbragt sagen for Ligebehandlingsnævnet i tide?

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 14. januar 2022 @ 09:46

 18. Mandlige muhamedaner studerende må gerne voldtage deres vantro klassekammerater (uanset køn). Det er faktisk et krav ifølge deres religiøse overbevisning.
  Hindrer skolen dette, skal der betales 25000,- i erstatning (pr. voldtægt).

  Kommentar by Bastardo — 14. januar 2022 @ 09:55

 19. Rejser de ikke snart hjem igen

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 14. januar 2022 @ 10:03

 20. Nævnet har 6 kvindelige medlemmer og 3 mandlige. ‘Nough said.

  Kommentar by Bastardo — 14. januar 2022 @ 10:05

 21. også afvist i off-topic

  Biden lukkede USA olie-gas industri. Derefter ringer han til Mellemøsten og tigger araberne “Drill Baby, Drill”

  Canada risikerer samme skæbne
  fra rebelnews
  Steven Guilbeault hates the oil and gas industry. Not in any OPEC country or Russia. He just hates Canada’s oil and gas industry.

  And here’s Guilbeault talking about destroying that industry in a recent article published by The Narwhal, a far-left website based in British Columbia:

  We don’t have five years to consult every time we want to introduce a new measure. I told you earlier that my timeline is two years, so in the next two years, more stringent methane regulations, zero emission vehicle standards, net-zero grid by 2035, cap on oil and gas, and obviously phasing out fossil fuels, all of these things must be in place in the coming 18 months. I mean, maybe 2024, but that’s the type of timeframe we have to work with. And it’s going to be tough because, on the one hand, some people are going to criticize us for not giving them enough time to be consulted, but the state of climate change is such that we need to learn to do things faster.

  Er det ikke opskriften på New World Order, globalister og klimafanatikeres våde drøm om at fryse og sulte verdens befolkning til underkastelse ?

  Kommentar by k.m. — 14. januar 2022 @ 10:20

 22. Ligestilling???
  Det går vel begge veje.
  Hvad med de utallige gange berigerne udøver ikke ligestilling over for de der betaler alle berigernes utallige goder?

  Kommentar by NED MED ALTING — 14. januar 2022 @ 10:42

 23. Jeg vil holde op med at betale skat! Jeg vil simpelthen ikke betale til et system hvor mine værdier trædes under fode!

  Kommentar by Den Nervøse — 14. januar 2022 @ 11:00

 24. Ligestillingsnævnet syns også, at pigespejderne ikke diskriminere drenge og mænd
  Jeg tror det nævn er styret af woke-feminister

  Kommentar by Carsten Thrane — 14. januar 2022 @ 11:03

 25. En ny måde for muslimaer til at komme til let tjente penge.

  Kommentar by Ole Madsen — 14. januar 2022 @ 11:15

 26. Endnu et “Uafhængigt” nævn der ender med at blive Islamofil, da alle de “Uafhængige” er kulturradikale.

  Kommentar by KineserSnot — 14. januar 2022 @ 11:16

 27. De ‘borgerlige’ partier er i meget høj grad ansvarlige for dette morads!

  Hvornår begynder hjemsendelserne?

  Kommentar by Polka — 14. januar 2022 @ 11:21

 28. Her i Danmark er muslimaernes hilsepraksis først og fremmest ubehagelig for hvide heteroseksuelle mænd. Og når Ligebehandlingsnævnets opgave på ingen måde er at varetage hvide heteroseksuelle mænds interesser – så vil en afgørelse altid falde ud til en modparts fordel.

  Hvide heteroseksuelle mænd bør efterhånden betragte sig selv som værende i åben krig. Der er en solidaritet som langsomt er ved at forsvinde – hvilket giver mindre og mindre grund til at prøve på at gengælde den.

  Kommentar by BE — 14. januar 2022 @ 11:45

 29. Nå, har ved et tilfælde lige læst, at den rabiate konvertit Bjørn Holmskjold er kreperet.
  Han nåede dog ikke at dø som martyr, men måtte nøjes med en gang mavecancer…

  Kommentar by Revisoren — 14. januar 2022 @ 11:50

 30. Ekstra Bladet fortæller, at den muhammedanske “journalist” på TV2, Simi Jan, har fået utallige klager over hendes hysteriske opførsel overfor fotografer m.m., der konsekvent nægter at arbejde sammen med den islamiske hystade.

  Jes Dorph blev fyret på gråt papir af TV2 på grund af et påstået “overgreb” for 20 år siden, mens Simi Jan konstant bliver promoveret som en stjernejournalist.

  Hykleri?

  Kommentar by Revisoren — 14. januar 2022 @ 12:12

 31. Kan i så forstå at jeg bruger princippet om landsforræderi om snart hele landets befolkning…fordi man på snart alle planer i det offentlige system, pisser på vores demokrati og bøjer af over for islam og de afskyelige muslimer og oven i købet betaler beskyttelsespenge og bod når man knægter islams regler og overherredømme.
  Det får man lov til af stort set hele befolkningen…der er ingen der reelt tager afstand og gør oprør mod disse vederstyggeligheder…ergo er alle med og blåstempler både de enkelte situationer og udviklingen generelt…det er det man vil…fremme befolkningsudskiftningen, misbruge demokratiet så islam vinder frem og ikke mindst hylde det nye herrefolk!

  Hvordan er det kommet så vidt? Fordi et kollektivt landsforræderi har grebet folket og dets magthavere!

  Kommentar by Black Watch — 14. januar 2022 @ 12:19

 32. OT. Kirsten Birgit har en grundig og fyldstgørende opsummering af arrestestationen indenfor forsvarets ledelse og corona”vaccinations”helvedet, og hvad det betyder langsigtet , på den korte podcast. Det hele er satire og ren fiction ,- selvfølgeligt.
  den korte podcast , – prøv det før din nabo og før dine børn vaccineres.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 14. januar 2022 @ 12:35

 33. Kommentar by Black Watch — 14. januar 2022 @ 12:19

  Vi lever i en post-national tidsalder. Når jeg tale med folk, så kan de knapt forstå koncepter som ‘fædreland’ eller ‘landsforræderi’; de kan kun forholde sig ironisk til vores traditioner. Det er lykkes at bryde kæden af overleveringer fra vores forfædre, desværre.

  Kommentar by Broager Land — 14. januar 2022 @ 12:48

 34. Ligestilling må betyde, at en vantro ikke kan bolle en muslima med missionærstillingen. ‘Missionær’stillingen er islamofobisk, da den antyder, at den vantro udbreder sin kristne tro for at omvende muslimaen under akten. Uha-uha, 25.000 i bøde til missionæren!

  Kommentar by Gustav Jensen — 14. januar 2022 @ 13:59

 35. Forskelsbehandling…?

  https://jyllands-posten.dk/politik/ECE13642160/claus-hjort-er-sigtet-for-at-roebe-statshemmeligheder/

  Lær det nu…alle borgerlige er 24/7 under observation og det mindste fejltrin eller udtalelse straffes omgående…både folkeligt og af det syge danske såkaldte demokrati, hvor der er regler for de røde og de radikale og andre for de borgerlige!!

  De røde og radikale bliver altid næsten kun ramt af folkets dom (gramserier m.m.). De bliver aldrig rigtigt draget til ansvar og kan sagtens senere i livet møve sig ind i magtens maskinrum…det kan man ikke hvis man hører til det borgerlige segment…kun hvis disse periodevis har så meget magt, at de kan pynte lidt på resultatet, som når Pia Kærsgård kunne få en formandspost i FT. Undtagelsen der bekræfter reglen.

  Kommentar by Black Watch — 14. januar 2022 @ 14:03

 36. Hvordan vil denne slags kvinder kunne arbejde som SOSU’er i fremtiden, hvor de bliver nødt til at røre ved mænd? Nåh nej…

  Kommentar by Michael — 14. januar 2022 @ 14:43

 37. Det som han (CHF) måske har antydet, har været en offentlig hemmelighed i hvert fald siden 2014, da Information skrev om dataudvekslingen.

  “Sagen” blev oppisket af Mette, Barbara og Trine, der gerne vil vise “handlekraft”, koste hvad det vil. – Som om det skulle være en forbrydelse at samarbejde med Europas eneste sikkerhedsgarant.

  I gamle dage havde man landsforrædere, nu har man “whistleblowere”, og panikpiger i regeringen.

  Kommentar by Bastardo — 14. januar 2022 @ 14:53

 38. afvist i off-topic
  https://www.document.no/2022/01/14/pa-tide-a-innromme-feilgrepene-sier-ledende-israelsk-immunolog/

  hva´ så? Mette, Brostrøm, Randrup Thomsen m.fl.

  sandheden kommer altid frem

  Kommentar by k.m. — 14. januar 2022 @ 14:59

 39. Først pisser de på os, så får de penge og anerkendelse for det, og så pisser de dobbelt så meget.

  Kommentar by Crass Børsting — 14. januar 2022 @ 15:43

 40. 35) Black Watch….mit gæt er at Claus Hjort har røbet, at FET og PEt har en lige linie til NSA (National Security Agenscie- USA nationale sikkerhedstjeneste). Hvis det er det de skal sigtes for? Så er det en joke. Hvis det var en Kinesisk, Russisk, Arabisk, Irans sikkerhedstjeneste, havde det nok åbenbart ikke været noget særligt. Men at USA, som sendte soldater i døden i 2 verdenskrig i Europa, for at befri os for Stalins og Hitlers tropper, sammen med England (Bravo Churchill for din ånd), og som har været garant for vores frihed i Europa……det er selvfølgelig en skandale uden lige, bare sådan at bakke Deres nationale sikkerhedstjenste op med oplysninger, sikkert om diverse jihadister og kommunistiske selvretfærdige fanatikere. Det er jo en stor lækage for pressen. (ja ja ja sort humor). Dansk Journalistisk etik og moral. (Gad vide hvem FET eller PET er solgt til?). God weekend.mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 14. januar 2022 @ 15:50

 41. Tør dansk fjernsyn bringe denne video ?
  https://www.youtube.com/watch?v=wusdDE1jgw8

  Snart vinter OL i Kina.
  Jeg ville hellere give afkald på en medalje end rejse derover

  Kommentar by k.m. — 14. januar 2022 @ 16:47

 42. Interessant perspektiv på PET og FE-skandalen.

  https://radarmedia.dk/kh-kjaerulff-5-de-hemmelige-socialdemokrater-og-den-dybe-interesse-for-spiontjenesterne/

  Kommentar by KineserSnot — 14. januar 2022 @ 17:33

 43. Det bæbrune perker affald skal sendes ud af landet prompte. Derom hersker ingen tvivl.Imellemtiden bør man brænde koraner og demonstrere, så politikerne kan se hvad vej vinden blæser.

  Kommentar by Knee grow floydd — 14. januar 2022 @ 19:49

 44. https://ast.dk/naevn/ligebehandlingsnaevnet/om-ligebehandlingsnaevnet/ligebehandlingsnaevnets-medlemmer

  – mange af titlerne bringer associationer til venstrefløjen og RV+
  :-(((

  Kommentar by M.S. Carstens — 14. januar 2022 @ 21:40

 45. Kommentar by M.S. Carstens — 14. januar 2022 @ 21:40

  RV+ = RV,LA,V,K

  Kommentar by Træt — 14. januar 2022 @ 22:43

 46. Dybt aandssvag afgoerelse til fordel for et utaknemligt skarn

  Kommentar by dunk — 14. januar 2022 @ 22:58

 47. Fuck Mohammedanmark.

  Red hvad i kan og se at komme ud af lortedanmark så hurtigt som muligt.

  Kommentar by piphans — 15. januar 2022 @ 01:59

 48. afvist i off-topic

  Big Pharma, Big Tech = globalister, vil styre dit liv i mindste detalje. Microsoft er på vej med et program der markerer “forbudte ord”. Det er tanke og talekontrol som del af diktaturet.

  Robert Malone, der ikke er anti-vaxxer, har skrevet en personlig beretning om at han var tæt på at dø af sit 2. stik.
  (rwmalonemd(dot)substack(dot)com

  Sjovt nok har hans praktiserende læge, Dr Meryl Nass fået frataget sin autorisation, det vil sige diktaturet går målrettet efter dem der redder liv.

  https://www.thethinkingconservative.com/dr-bret-weinstein-perverse-incentives-in-the-vaccine-rollout-and-the-censorship-of-science/
  Dr. Weinstein: Well, I’ve seen a piece of the censorship on YouTube. YouTube has in their community guidelines, a provision that actually forbids the discussion of ivermectin if the discussion involves the claim that it works. And the problem is that there is substantial evidence that it works. And works doesn’t mean one thing, it actually means two distinct things.

  There is strong evidence that ivermectin works for the treatment of COVID, especially if it is given early in the course of disease. It is also apparently highly effective as a prophylactic. And these things are clearly visible in the recent meta-analysis that have been released that show a clear pattern.

  So somehow on YouTube, the discussion of evidence that has been peer-reviewed and delivered within the scientific literature is forbidden because it contradicts the CDC’s view, which is that ivermectin does not work or that there is no evidence that it works.

  Kommentar by k.m. — 15. januar 2022 @ 08:26

 49. FANTASTISK
  1400 år gamle leveregler forhindrer integration

  Ikke noget at sige til plejesektoren mangler personale.

  Kommentar by tavsen — 15. januar 2022 @ 11:11

 50. #36 Bastardo kl.14.53.
  PANIKPIGER. jeg tror du har helt ret. De aner ikke hvad de skal stille op med en virkelig virkelighed. De kender til , at få kontrol over ….så det kan passe til utopiske og ofte tekninokratiske idealer eller løsninger. Det er som teenagere der søger løsninger på en virkelig verdens reele dilemmaer og umulige løsninger.Det er piger i panik.( men med gode lønninger)

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 15. januar 2022 @ 11:16

 51. Statsansatte mandlige præster, som får deres løn betalt af alle danske skatteydere, kan sanktionsfrit af religiøse årsager nægte at give hånd til kvinder!!!

  Kommentar by Den sendrægtige — 15. januar 2022 @ 13:04

 52. Det er snart på tide, at gennemføre folkeafstemningen om islams tilstedeværelse her i Danmark.
  Forbyd islam i Danmark og overlev – tillad islam i Danmark og bliv trampet ned.
  Kunne det lade sig gøre at gennemføre et borgerforslag om en sådan afstemning? De danske islamvogtere er vel så skråsikre på at vinde, at de ikke tør afvise et sådant borgerforslag.

  Kommentar by Gustav Jensen — 15. januar 2022 @ 15:46

 53. Gustav Jensen — 15. januar 2022 @ 15:46

  Den folkeafstemning kommer aldrig. Skulle have været om Udlængeloven 1983. Om den danske befolkning kunne acceptere at afgive førstefødselsretten til 44.000 km²

  Kommentar by tavsen — 16. januar 2022 @ 10:56

 54. Når man fra regeringens side holde hånden over, og beskytter muslimerne/islamistrerne (gerningsmændene).

  Og endda opretter en barndebruds kommission, og en rigsretssag for at beskytter gerningsmændene og ikke de små forsvarsløse piger med ble imod klamt og afstumpet og kynisk pædofili, og bigami for den sags skyld.

  Ja, så undrer dette heller ikke.

  Hvor ofte har man hørt om muslinge, blive dømt for pædofili eller bigami.

  Nej vel!

  Kommentar by Mads kering — 16. januar 2022 @ 17:28

 55. Kommunalbestyrelsen i Albertslund Kommune har udvist moral, mod og mandshjerte (ja, jeg er lige så overrasket som jer), og nægter at rette sig efter nævnets afgørelse:
  http://jyllands-posten.dk/indland/ECE13662238/kommune-naegter-at-betale-50000-kr-til-to-muslimske-kvinder-efter-haandtrykskrav/ (bag betalingsmur)

  Spændende at se, hvad det ender med. Som jeg forstår juraen, er muslimaerne nu tvunget til at føre civil retssag, hvis de vil have pengene.

  Kommentar by Hertz — 22. januar 2022 @ 08:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper