16. januar 2022

Politiken er chokeret over ‘den repressive danske migrationspolitik’: “.. flygtninge flygter fra Danmark”

Der Spiegel bragte forleden en reportage om syriske flygtninges flugt fra det racistiske Danmark. Politiken er meget forarget, og har derfor fået oversat indlægget i sin helhed. Tematiseringen er koordineret af ‘Lighthouse Reports’, et aktivistisk site, der blandt andet er støttet af George Soros’ Open Society Foundations. På EB.dk mener hele 73 procent dog, at historien overordnet er god for Danmark. Lad os håbe historien bliver oversat til de store sprog, så omfanget af danskernes ondskab når kloden rundt.

Fra Politiken.dk – Syrisk asylsansøger føler det afstressende at bo i Tyskland. I Danmark var forholdene meget værre (kræver login).

“… Efter flugten fra Syrien havde han opnået beskyttelsesstatus i Danmark. Her ville han bygge et nyt liv op sammen med sin kone, Faten, og deres fire børn. Men så inddrog de danske myndigheder hans midlertidige opholdstilladelse. … Nabil Alkhatib er offer for en asylpolitik, som er uden sidestykke i Europa. I 2019 besluttede Danmark at hjemsende syrere til deres hjemland…

Alligevel fører den repressive danske migrationspolitik til, at mennesker flygter ud af landet. Mindst 400 syriske mænd og kvinder er i det forgangne år flyttet fra Danmark til andre lande i EU, de fleste af dem til Tyskland. Det viser en fælles research udført af Der Spiegel og dets europæiske mediepartnere Trouw, Le Vif, Knack, Sydsvenskan, Rozana og EU-Observer, koordineret af medieplatformen Lighthouse Reports. …

Heller ikke familien Alkhatib følte sig sikker i Danmark længere. Alkhatibs kone, Faten, opholder sig i Niedersachsen i Tyskland med sine børn og har ansøgt om asyl der. … Faten Alkhatib og hendes datter Yara lovpriser Tyskland. Det er ‘afstressende’ at være her, siger Yara. Mindre stressende end i Danmark, hvor hun alene på grund af sit hovedtørklæde blev lagt for had. …”

(Der Spiegel, 11. januar 2022: Wie Dänemark Syrer in die Flucht treibt)

“EU-parlamentet har ret. At flygtninge flygter fra Danmark, er en skamplet på landets renomme og burde få de danske politikere til at gentænke deres uendelige iver efter at stramme udlændingepolitikken og forsegle grænserne så hermetisk som muligt.” (Marcus Rubin, Politiken-leder, 15. januar 2022)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/124452/trackback

40 Comments »

 1. Politiken er vor tids Fædrelandet
  (Landsforræderavis)

  Kommentar by BB — 16. januar 2022 @ 17:55

 2. “.. flygtninge flygter fra Danmark”

  Det er nok snarere skrækken for at blive sat i arbejde, nu der igen igen er mangel på arbejdskraft.

  Morten Messerschmidt oplyste noget, som statsaflønnede medier forsømmer.

  Mette F. havde opremset 21 punkter på deres “stramme” udlændingepolitik. S havde gennemført 3 af dem. Så fremlagde Morten de resterende 18 som Beslutningsforslag. Alle 18 blev nedstemt med sossernes stemmer.

  Kommentar by tavsen — 16. januar 2022 @ 18:16

 3. Flere og flere i vesten set ikke nyheder fordi de ved, at journalisme reelt set er en form for aktivisme. De fortæller højest 10-20% af en reel historie og udelukker så en masse relevante informationer.

  Kommentar by CCC — 16. januar 2022 @ 18:18

 4. Tænk engang: Har den socialdemokratiske regering virkelig fulgt op på lidt af retorikken om stram udlændingepolitik? Jamen, så skal Danmark da have klaps i udenlandske medier, som Politiken kan citere.

  Den brune flodbølge fortsætter dog alligevel. Tal fra Danmarks statistik:

  https://www.dst.dk/da/Statistik/emner/borgere/befolkning/befolkningsfremskrivning

  Kommentar by Crass Børsting — 16. januar 2022 @ 18:35

 5. Fascismen er overalt i Europa i dag, dybt inde i MSM og politik, men det sjove er at alle fascisterne i dag er de røde som komplet har smidt håndklædet og erklæret sig tilhænger af diktatur. Flovt for dem, denne 180 grader drejning i ideologi, eller måske de har altid været sådan skruet sammen i psyke og sind.

  Kommentar by LarsB — 16. januar 2022 @ 19:41

 6. Ja, det racistiske helvede, der kun har taget imod +1 million mellemøstlige og efterkommere på 40 år og givet dem asyl, opholdstilladelse, familiesammenføring, indfødsret, boliganvisning, passiv borgerlønsforsørgelse og i bedste fald en advarsel om udvisning ved voldtægt.

  Min samvittighed kan slet ikke holde til, hvordan vi behandler disse stakler.

  Kommentar by Ufrivilligt skatteoffer — 16. januar 2022 @ 20:02

 7. EU-parlamentet har uret. At ‘flygtninge’ flygter fra Danmark, er strålende for landets renommé og burde få de danske politikere til at videreudvikle deres utilstrækkelige iver efter at stramme udlændingepolitikken og forsegle grænserne kun for islam så hermetisk som muligt.
  Jeg skammer mig over at bo i et land, som tillader islam indenfor sine grænser.

  Kommentar by Gustav Jensen — 16. januar 2022 @ 20:24

 8. Hvis der var en afstemning på EB.dk så har de fjernet den. Sikkert fordi den ikke bakkede op om den journalistiske vinkling

  Kommentar by Martin — 16. januar 2022 @ 20:25

 9. Hvis der er nogen der arbejder på en arabisk oversættelse, eller
  m´Slimsk sproglige forståelser, støtter jeg gerne med hvad der er mig muligt :)))

  PS.
  Hvad kan sådan en oversættelse koste, at få trygt i menneskesmuglernes/NGOernes flayers til velfærds-emigrnterne, der står i starthullerne syd for Middelhavet?
  – eller uddelt som flyvepost, sammen med fertilitetshæmmende ingridienser i halal-korrekte nødhjælps forsyninger??

  I øvrig mener jeg, at kristne i iSlammets stater burde være selvskrevne til hjælp, mens iSlammet selv må komme til rette med sig og sine de´r hvor de kulturelt har hjemme!

  Hvorfor fan… skal vi betale, for at ernære dem, mens de samler sig her, for at udrydde os???

  Kommentar by M.S. Carstens — 16. januar 2022 @ 21:36

 10. Kommentar by Martin — 16. januar 2022 @ 20:25

  Afstemningen er der stadig på EB.dk 72% synes at det er godt for Danmark at syrerne rejser.

  Kommentar by Træt — 16. januar 2022 @ 21:56

 11. George Soros er også jøde, typisk dem.

  Kommentar by KineserSnot — 16. januar 2022 @ 22:43

 12. Idiot, – hvad har antisemitisme med denne tråd at gøre ?
  Uden jeg , på nogen måde vil beskylde dig for overderven,
  avanceret tankegang, Herr Kinesersnt

  Kommentar by claus wittrup — 16. januar 2022 @ 23:23

 13. Kommentar by claus wittrup — 16. januar 2022 @ 23:23

  Mange jøder forsøger ihærdigt at ødelægge de Europæiske nationalstater med multikultur.

  Goethe Soros er en af mange.

  Kommentar by KineserSnot — 16. januar 2022 @ 23:36

 14. George Soros er værre en fanden selv, man er rendyrket ondskab, og jeg håber at hele mit hjerte, at svinet snart lider en smertefuld død…

  At de såkaldte flytninge, som i virkeligheden er snyltende migranter, nu er begyndt at flytte ud af Danmark, er en ren vindersag for Danmark, bare end af dem, dog kunne springe Politiken med samtlige deres såkaldte journalister i luften, inden han flyttede til et andet land, så ville det være endnu bedre for Danmark..

  Kommentar by Christian Sørensen — 17. januar 2022 @ 00:44

 15. Jamen den stakkels muslima har jo fuldstændig ret.
  Det må være ekstremt stressende for muhammedanerne, at ligge hjemme på sofaen, og indkassere kontanthjælp, førtidspension, boligstøtte, børnepenge, gratis lægehjælp, gratis skolegang o.s.v. – alt sammen finansieret af de onde vantro og racistiske danskere…

  Kommentar by Revisoren — 17. januar 2022 @ 01:02

 16. ” Wie Daenemark…….” de der 3 Germanere der ,skulle hellere bruge deres energi paa at faa ryddet op i det morads de er havnet i
  Jule markeder staal afspaerringer og bevaebnede vagter f.eks nogle taaber

  Kommentar by dunk — 17. januar 2022 @ 01:17

 17. > M.S. Carstens 21:36
  Trykt. Flyers.

  Kommentar by Nielsen — 17. januar 2022 @ 06:44

 18. Skal lige forstå. Har de fået sikret sig Evig forsørgelse inden de “flygter” ud af danmark?

  Kommentar by P — 17. januar 2022 @ 07:16

 19. 11: Kinesersnot – hvad har det med sagen, at gøre at Georges Soros er jøde? Han hjalp tyskerne som barn under krigen. Og der er også jøder, der arbejder for at fremme den arabiske “sag” i det såkaldte Palæstina. Og jøder i Iran, der er glade for det anti-semitiske styre i det land – der jo som bekendt gang på gang truer Israel med udslettelse.

  Kommentar by Limewoody — 17. januar 2022 @ 07:44

 20. SamarbejdsPolitiken-segmentet synes at det er åhhh så progressivt, at støtte de såkaldte palæstinensere i deres “kamp” for folkelig selvbestemmelse det vil i praksis betyde udslettelse af staten Israel. men den slags er hverken racistisk og ikke-antisemitisk i Politiken-segmentets forståelse af sagen. Derimod er det racistiske og nærmest udtryk for de laveste umenneskelige instinkter, at mene at det danske folk skulle have samme rettigheder: Ja, nærmest kontra-progressivt i stil med kommunisternes udradering af “nationalistiske og kontrarevolutionære elementer”, der står i vejen for massernes lykkelige fremtid under de progressives banner.

  Kommentar by Limewoody — 17. januar 2022 @ 07:55

 21. Hvilken virus er mest dødelig – covid-19 eller covislam-632 ?

  Kommentar by Gustav Jensen — 17. januar 2022 @ 08:26

 22. Kommentar by Limewoody — 17. januar 2022 @ 07:55

  Mange jøder går forrest kampen for at ødelægge den etniske homogenitet i de Europæiske nationalstater.

  At i ikke forstår det, ændre ikke på virkeligheden. Start med at læs Ingrid Carlqvist bog “From Sweden to Absurdistan”.
  Samme mønstre tegner sig over alt i Europa.

  Herhjemme har vi Pundik, Seidenfaden, Metz, Melchior der har udskammet enhver der har talt imod masse-indvandring, fra deres magtpositioner.

  Kald dem kommunist jøder eller sekulære jøder.

  Kommentar by KineserSnot — 17. januar 2022 @ 09:48

 23. Mon ikke det er muhamedanere. De var også bedstevenner med Hitler, så Tyskland må være drømmelandet for dem. Spred nyheden.

  Mattias Tesfaye må som integrationsminister følge den op.
  Indryk annoncer i alle MENAP-lande: “BEDSTE INTEGRATION: TAG TIL TYSKLAND”

  Kommentar by Bastardo — 17. januar 2022 @ 09:51

 24. At 12 og 13:
  Markus Rubin. Martin Krasnik.

  Kommentar by Bastardo — 17. januar 2022 @ 09:57

 25. Jamen de muhammdanske flygtninge skal da heller ikke finde sig i det racistiske Danmark, hvor man ikke underkaster sig Sharialov og logikken. De skal da bare tage tilbage igen. Ingen tvinger dem til at blive her. :-). God tur hjem.God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 17. januar 2022 @ 10:07

 26. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk

  Kommentar by Michael Unna — 17. januar 2022 @ 10:08

 27. Smæk pengekassen i og de fleste slimer vil nasse i andre lande. Slimer er bare parasitter.

  Kommentar by Jp — 17. januar 2022 @ 12:55

 28. Der er paradoksalt nok jøder, der lefler for kræfter, der vil ødelægge Israel, ligesom der er danskere, der lefler for kræfter, der vil ødelægge Danmark.

  Kommentar by Ole Madsen — 17. januar 2022 @ 15:13

 29. Når det drejer sig om klima og miljø er Politikens ledere gerne fyldt med opfordringer til at rette blikket mod fremtiden og overveje konsekvenser – ikke mindst af hensyn til kommende generationer.

  Men ikke her. Hvis vi gør alt hvad vi kan for at opnå det gode renomme – hvad kommer der så til at ske? Hvorfor kan vi aldrig få en gennemtænkt realistisk erfaringsbaseret analyse af konsekvenserne fra mennesker som Marcus Rubin? Fordi det vigtigste er privatpersonligt velbefindende lige her og nu.

  Jeg synes ikke at det er en god idé at smadre Danmark bare fordi Marcus Rubin har behov for et fix.

  Kommentar by BE — 17. januar 2022 @ 15:32

 30. “At flygtninge flygter fra Danmark, er en skamplet på landets renomme og burde få de danske politikere til at gentænke deres uendelige iver efter at stramme udlændingepolitikken og forsegle grænserne så hermetisk som muligt.”

  Ah, så “Marcus Rubin” ønsker at Hvide mennesker skal skamme sig og vi skal have mere Anti-Hvid politik, hvilken overraskelse …

  Jeg håber, at han har ret i at “flygtninge flygter fra Danmark”, det ville da være årets bedste nyhed …

  Kommentar by Peter Nielsen — 17. januar 2022 @ 15:40

 31. Hver eneste gang jeg læser Kinesersnots jødehadende affald, så savner jeg Bent A. Hvad er der blevet af ham? Har han fået skriveforbud eller er han bare blevet træt af Uriasposten?

  Kommentar by bjarne Binee — 17. januar 2022 @ 17:46

 32. by Bjarne Bin 17.46

  Bent A. skriver på Asger Aamunds blog.

  Kommentar by IES — 17. januar 2022 @ 20:33

 33. Skal det mon snart hamres ind med syvtommersøm tydeligere efterhånden, at masseindvandring fra den muslimske verden er en global orkestreret plan.

  Kommentar by LarsB — 17. januar 2022 @ 20:56

 34. Kommentar by bjarne Binee — 17. januar 2022 @ 17:46

  Hvorfor er det jødehad at beskrive visse jøders virke? De endda stolte af det og siger det en del af deres kulturelle ophav at agere således.

  Kommentar by KineserSnot — 17. januar 2022 @ 22:29

 35. 22. Kinesersnot.
  Du svarer ikke på, hvorfor det har noget, at gøre med at de er jøder? At tiltro en stærkt begrænset minoritets så stor en magt over den europæisk politiske udvikling er helt uden for skiven. Årsagen til tilvandringen ligge hos den europæiske elites egeninteresser. Hvilken interesse skulle jøder dog have i et Europa, der styres af Muhammed og koranen?

  Kommentar by Limewoody — 18. januar 2022 @ 07:50

 36. Kommentar by Limewoody — 18. januar 2022 @ 07:50

  Læs from Sweden to Absurdistan og Culture of Critique.

  Kommentar by KineserSnot — 18. januar 2022 @ 08:17

 37. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 18. januar 2022 @ 11:41

 38. 36 – kinesersnot –
  Kunne du ikke blot svare på mit spørgsmål??

  Kommentar by Limewoody — 18. januar 2022 @ 15:09

 39. repressive
  som undertrykker eller indskrænker noget, især en persons eller en befolkningsgruppes frihed eller rettigheder”

  Der gik ikke lang tid med Mette,
  inden de fik en klækkelig “lønforhøjelse”. Men det er selvfølgelig også indskrænket

  Kommentar by tavsen — 18. januar 2022 @ 17:46

 40. Kommentar by Limewoody — 18. januar 2022 @ 15:09

  Du skal se mønstret, det svært at forklare på få ord.

  Kommentar by KineserSnot — 18. januar 2022 @ 21:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper