20. januar 2022

Inger Støjberg: Hvis hvide mænd råber at ‘de er stolte af at være hvide’, så er der ingen anerkendelse

Inger Støjberg er blevet fast klummeskribent for Ekstra Bladet. Her lidt fra første indlæg, hvor hun påpeger det racistiske paradoks ved Black Lives Matter-bevægelsen – En gennemsnitsdansker må ikke være stolt.

“I min verden er det en selvfølgelighed, at alle menneskeliv er præcis det samme værd. Farven er ligegyldig. Det er indholdet, der er det vigtige. Jeg forstår derfor ikke, hvorfor jeg pludselig har fået en forpligtelse til anerkendende at kippe med hatten, når jeg går forbi blokvognen med råbende sorte mennesker, blot fordi jeg er barn af to hvide forældre.

Vend nu situationen på hovedet: En flok gennemsnitlige hvide mænd stiller sig op på en blokvogn og kører gennem København med musik for fuld udblæsning, mens de råber, at de er stolte af at være hvide. Så kipper ingen anerkendende med hatten, og det er tydeligt at se, hvor ekskluderende og – ja, racistisk – det egentlig er at tillægge sig selv en særlig værdi på grund af sin hudfarve. Danmark vil igen havne på alverdens avisforsider. Statsministeren vil i den situation skulle undskylde over for ethvert menneske på Jorden med mørkere pigment i huden end hende selv.”

(Black Lives Matter-optøjer i Oakland, Californien, 2014; Foto: The Guardian)

Oploadet Kl. 11:40 af Kim Møller — Direkte link39 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/124536/trackback

39 Comments »

 1. BLM=Burning Looting murdering

  Kommentar by Anonym — 20. januar 2022 @ 11:59

 2. Inger Støjberg er ikke nogen gudsbenådet columnist, og jeg kan slet ikke se, hvordan hun skulle kunne overveje på denne tjans for Ekstra Bladet. Jeg vurderer, hun er tilbage på Christiansborg senest ved næste valg.

  Er I øvrigt enig i hendes betragtning. Det samme med Pride, same shit, different parade.

  Kommentar by Cleon — 20. januar 2022 @ 12:07

 3. Og her tager Inger Støjberg fejl og viser hun er en stupid universal humnanist. Selvfølgelig må man være stolt over at være en hvid europæer.

  Kommentar by KineserSnot — 20. januar 2022 @ 12:20

 4. Og hvad gjorde Støjberg så ved det da hun var i FT og minister? joeh, hun adskilte nogle mindreårige fra deres gamle ægtemænd, men sådan rigtigt,for os gennemsnitsdanskere?

  Ikke en skid!

  Støjberg kalder sig selv værdikriger. Måske tastatur kriger var mere rammende, i alt fald tror jeg kun som klummeskribent gør det hun er bedst til

  Kommentar by redneck — 20. januar 2022 @ 12:27

 5. Det er forbudt hvide(europæisk baggrund), at tænke i enhver form for gruppe identitet med mindre de selv tilhører et mindretal som f.eks homoseksuelle. Alle andre grupper må godt tænke og føle sig som en del af et kollektiv; de tænker ofte i religiøs eller etnisk baggrund. Det forventes reelt set af dem.

  Kommentar by CCC — 20. januar 2022 @ 12:38

 6. Damen var paa rette spor men blev blokeret hun er fuldsatengig j

  Kommentar by dunk — 20. januar 2022 @ 12:46

 7. Damen er paa rette spor og fuldstaengig klar over indvandringen er (ukontrolleret) noget rigtigt lort og ikke bange for at sige det hatten af for hende

  Kommentar by dunk — 20. januar 2022 @ 12:49

 8. Farven er ligegyldig.

  Suk…

  Kommentar by Felix Krull — 20. januar 2022 @ 13:33

 9. Inger Støjberg er kontrolleret opposition. Hendes job er at sige grimme ting om muslimer så vælgerne tror at Venstre – eller hvem hun nu arbejder for – er på deres side.

  Hvor mange opholdstilladelser var det lige at hendes lille cirkusnummer med mindreårige asylbrude forhindrede? Burkaforbud, frikadellepåbud, obligatorisk håndtryk når man får sin 5 millioner kroner velfærdscheck, muhammedtegninger i undervisningen, etc.

  Intet, intet som helst af dette forsinker befolkningsudskiftningen med et nanosekund.

  Kommentar by Felix Krull — 20. januar 2022 @ 13:57

 10. Farven er ligegyldig, men kulturen er ikke.

  Kommentar by Crass Børsting — 20. januar 2022 @ 13:57

 11. @ Crass Børsting 13:57
  Farven er ligegyldig

  En hippieliberal, anti-videnskabelig fantasi.

  Kulturen er en funktion af farven. Europæere skaber europæisk kultur fordi de er europæere, indere skaber indisk kultur fordi de er indere, japansk skaber japansk kultur, afrikanere skaber… well…

  Du kan tæppebombe den tredje verden med Platon, Kant og Newton, de vil stadig skabe tredjeverdenskulturer.

  Kommentar by Felix Krull — 20. januar 2022 @ 14:06

 12. Vores hudfarve-gener har været under stærk naturlig selektion på den måde at jo længere væk fra Ækvator, desto lysere er det en fordel at være. Dette skyldes at vi behøver sollys for at kunne lave D-vitamin og da der ikke er meget sol på nordlige breddegrader giver lys hud bedre mulighed for at lyset kan trænge igennem. Omvendt er mørk hud en fordel hvor der er meget sollys, fordi sollyset ellers kan forårsage skader. Den vigtigste skade set med naturlig selektions øjne er at for meget sollys kan give nedsat mandlig fertilitet hvis man ikke beskytter sig med tøj.

  MED ANDRE ORD:
  Negere og brune skal ikke leve på højere breddegrader, det er de ikke bygget til.

  Kommentar by Bastardo — 20. januar 2022 @ 14:08

 13. Inger Støjberg har selvfølgelig ret, det er det indvortes det komme an på.
  Men det er et svært emne at kommentere. Som et eksempel er her en lidt spøjs avisartikel.
  I forbindelse med lidt slægtshistorie gennemgik jeg for nogle dage siden nogle meget gamle Randers-aviser, og mødte deri en lille artikel, som jeg end ikke vover at gengive ordret her på skrift.
  Artiklen har overskriften: “En ‘N-ordet’ i Abeburet”.

  Artiklen omtaler en nyhed fra den Zoologiske Have i New York, hvor man har sat en afrikansk dværg-’n-ordet’, kaldet Benja, ind i abeburet, så publikum kunne sammenligne.
  De indfødte amerikanske ’n-ordets’ organisation protesterede selvfølgelig, fortæller artiklen, men Zoo nægtede at slippe Benja ud af buret, og de amerikanske myndigheder ville heller ikke blande sig.
  Hvad Benja selv mente, beretter artiklen til sidst, for han ønskede ikke selv at skifte opholdssted, men befandt sig ganske godt sammen med sine venner inde i buret, og indtrykket var, at han på “ingen Maade satte Pris paa sine sorte ’Brødres’ forsøg på at befri ham.”

  Når man ser på det foto som ledsager Kim Møllers artikel ovenfor, forstår man ganske godt hvorfor Benja foretrak at blive i buret. Når den mørke amerikanske befolkning i vore dage opfører sig som på fotoet, hvor meget værre har det så ikke været for 115 år siden?

  http://hdl.handle.net/109.3.1/uuid:331d3582-e541-49e4-a300-de24410e6e6a
  (Statsbibliotekets Mediestream er af og til overbelastet, så klik evt. ind på avissiden senere. Det er artiklen øverst til højre.)

  Kommentar by Henning Jensen — 20. januar 2022 @ 14:20

 14. Jeg er som hvid, ældre mand tredobbelt skyldig – dog uden selv at være skyld i det!

  Jeg vil lige stilfærdigt fremføre:
  . Menneskeslægten kan (endnu!) ikke videreføres uden mænd.
  . Mænd har større genetisk spredning end kvinder. Der er derfor ikke noget mærkeligt ved, at mandkønnet har flere genier (og mange flere hjemløse og spontane aborter af drengefostre).
  . Hvid hudfarve er normal i store dele af verden jfr. 11). Det er (endnu) ikke kriminelt.
  . Alle mennesker bliver ældre, hvis de lever længe nok.
  . Mennesker der er født intelligente, vil som ældre kunne have akkumuleret værdifuld viden/klogskab.
  . Succesrig udvikling og forskning kræver tid, flid, held og viden/klogskab.

  Kommentar by Bastardo — 20. januar 2022 @ 14:38

 15. Rettelse 14): (Jfr. 12)

  Kommentar by Bastardo — 20. januar 2022 @ 14:39

 16. Kommentar by Crass Børsting — 20. januar 2022 @ 13:57

  Nej genetik er ikke ligegyldig. Hudfarven er måske ikke så vigtig, men det er IQen f.eks.

  Kommentar by KineserSnot — 20. januar 2022 @ 14:46

 17. I øvrigt er Blæwer-Blæwer Soerensen stadig talsmand/-kvinde/-person? for den danske afdeling? af den internationale? negerrettighedsorganisation? BLM. RIP.

  Kommentar by Bastardo — 20. januar 2022 @ 15:28

 18. “Black life matters” navnet er jo i sig selv en eksklusiv betegnelse, som egentlig er -racistisk- hvis ikke hvid eller rød har samme gyldighed.

  Kommentar by Michael Unna — 20. januar 2022 @ 16:01

 19. “Farven er ligegyldig.”

  Hvad?

  Det er en absurd, vanvittig og helt elementært forkert påstand. Hvis alle mennesker tilhører samme brune masse, så har hun muligvis ret, men problemet er her, at alle mennesker ikke tilhører en udefinerbar brun masse (i hvertfald ikke endnu).

  Derfor har ‘farven’ i aller højeste grad betydning – særligt når der er lidt modvind i samfundet. “Farven” har f.eks. betydning i forhold til hvilken gruppe, man som udgangspunkt har et tilhørsforhold til (andre forhold der afgør dette tilhørsforhold er f.eks. nationalitet, religiøsoverbevisning, socialtstilling/økonomi osv.).

  Er man et menneskeligt gadekryds, så står man med et ben i hver lejer og har intet tilhørsforhold til nogen specifik gruppe. Erfaringsmæssigt ligger loyaliteten hos den “mest farvede” af forældrenes grupper.

  Anna Mee Allerslev (Anna Mee Allerslev Tarp eller hvad hun kalder sig nu om dage), har anskueliggjort over for enhver, atter også ved adoption fra fjerne himmelstrøg er problemer – nemlig potentialet for “gøgeungesyndrom” og “feltmadrassyndrom/2.grads stockholmsyndrom”.

  Kommentar by Polka — 20. januar 2022 @ 16:09

 20. Hvis man gør opmærksom på, at hvide mænd gennemsnitligt har højere IQ end muslimske mænd, så kipper ingen anerkendende med hatten.
  Selv om disse hvide mænd ikke behøver at være mere lykkelige end andre og ikke moralsk bedre end en lav IQ person, bryder helvede løs i de politiske korrekt kredse. Hvide mænd med gennemsnitlig høj IQ er pr. definition suspekte skabsfascister automatisk – og hvorfor dog det?
  Mindreværdskomplekserne sprøjtevælter frem – alle skal være lige dumme i det venstrefascistiske verdensbillede.

  Kommentar by Gustav Jensen — 20. januar 2022 @ 16:13

 21. Kommentar by Polka — 20. januar 2022 @ 16:09

  Det er Eric Kaufmann der stårbag den utopiske forestilling og har lavet “værktøjerne” som politikerne bruger til at føre folk bag lyset.

  Kig på hans bøger.

  “Rethinking Etchnicity” og “Whiteshift”, desværre falder mange anstændige borgerlige for dette og tager det med sig i deres argumenter.

  Vil dog mene det er folkemord, når man tilsidesætter oprindelige befolkninger på denne facon.

  Kommentar by KineserSnot — 20. januar 2022 @ 16:16

 22. Farven er bestemt af naturen i en blanding af evolutionær arv og miljø. Sort farvet hud beskytter bedre imod solens ultraviolette stråler, der hvor den er stærk, og hvis hud tiltrækker bedre muligheden for at danne D- vitamin, der hvor solen skinner mere sjældent- i vinterhalvåret.

  Hudfarve er ligegyldig. Det er kulturen og miljøet ikke.

  Kommentar by Michael Unna — 20. januar 2022 @ 16:33

 23. Jeg er blot glad for ikke at være en kamelpis drikkende bæbrun fejlfarve. Stolt? Tjae – det behøver man jo ikke når de andre negre er flove over at være brune som bæ…og ligne lort oven på lort.

  Kommentar by Knee grow floydd — 20. januar 2022 @ 17:02

 24. Inger Støjberg har gjort noget godt for DK. Ingen tvivl om det. Men har hun gjort det godt nok?

  Jeg har stor respekt for Niels Lillelunds humoristiske og velanbragte klummer i Jyllandsposten. Han er ikke imponeret af Inger Støjberg:

  “Inger Støjberg er en svindler på et lidt højere niveau end den Lars Løkke, der selv måtte drage til Marrakesh, fordi hun nægtede at passe sit arbejde. Det slap hun afsted med, for det var netop mest symbolsk, ingen vidste rigtigt, hvad man skrev under på. Men da titusinder af migranter gik på danske motorveje og trodsede den straksopbremsning, regeringen havde lovet i valgkampen, hørte man ikke meget til Støjberg. Det skal lykkes, sagde hun, skønt enhver vidste, at det ikke ville lykkes. Hvad kunne hun havde gjort? Hun kunne have taget sin hat, sin frakke og sin konditorsprøjte og sagt tak for i dag, det bliver ikke med mig som Ophelia. Det gjorde hun ikke. Hun fortsatte sit virke, som i første række har været at få folk til at tro, at man fører en stram udlændingepolitik.”(Niels Lillelund i JyllandsPosten søndag 02-01-2022)

  Det kan åbenbart diskuteres som Niels Lillelund gør det, om Inger Støjberg er en heltinde?

  De røde sendte hende alligevel for rigsretten. Det var kulminationen på en årelang medie smædekampagne i de statsejede elektroniske massememedier, DR og Tv2, og i de statssstøttede aviser. Hun overtog Pia Kjærsgårds rolle som ‘ondskabens ikon.

  Til sidst fik de hende stillet for rigsretten. Kun 3 ministre er så vidt jeg ved tidligere i Danmarkshistorien kendt skyldige af rigsretten, som jo er en konstrueret politisk domstol bemandet af politikere og ikke en normal juridisk domstol med politisk uafhængige dommere, som mange vist tror?

  Kommentar by Amad — 20. januar 2022 @ 17:06

 25. Kommentar by Amad — 20. januar 2022 @ 17:06

  De sendte hende for rigsretten pga hun gik imod deres “hellige” konventioner. Det skulle hun straffes for.

  Kommentar by KineserSnot — 20. januar 2022 @ 17:30

 26. > Kommentar by Michael Unna — 20. januar 2022 @ 16:33

  Ok, hvis vi antager du har ret, hvor mange år skal f.eks. negerne så bo i Danmark – hvor de alene avler inden for egen gruppe – før de bliver hvide som os og får opbygget en gennemsnitlig IQ på niveau med “gammeldanskerne”?

  Hvornår kan vi i øvrigt forvente, at f.eks. boerne bliver sorte?

  Kommentar by Polka — 20. januar 2022 @ 17:33

 27. “I min verden er det en selvfølgelighed, at alle menneskeliv er præcis det samme værd.” Dene støjbergske verden kan tolkes som Gnags-sagnen “Lige meget hvem du er, lige meget hvor du er – så velkommen her”. Eller: Lad os alle blive som Gud børn igen, der uskyldigt leger sammen uanset hvad. Det er også det udgangspunkt, som menneskerettighederne tager udgangspunkt i.

  Men der mangler en vigtig afbalancering, som også burde nedfældes som internationale konventioner, så de også gælder for de oprindelige europæere: Kulturrettighederne.

  Hvor er f.eks. Den Europæiske Kulturrettighedsdomstol? For Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol har jo intet specifik med Europa at gøre, men er globalt og kulturnihilistisk i sit udgangspunkt.

  Med kulturrettighederne anerkendes det internationalt, at alle kulturer er ligeværdige, så at f.eks. danskerne på deres danske område har ret deres danske sprog, kultur og historie. Hvis andre så gerne vil være sammen med danskerne, så er det grundtvigske Til et folk de alle høre, som sig regne selv der til, godt nok for mig. Men da det kan misbruges, forstår jeg godt behovet for en mere restriktiv tilgang.

  Kommentar by traveler — 20. januar 2022 @ 17:41

 28. Afvist i off-topic
  “glem ikke deres navne”
  Norsk “viking” har nogle fornuftige tænker om corona/vaccine politiken
  https://youtu.be/sTYzAWKDOh8

  Kommentar by k. m. — 20. januar 2022 @ 18:48

 29. Som det første europæiske land har Østrig i dag vedtaget en vaccinepligt for alle over 18 år.

  Pligten bliver indført i tre faser. Fra begyndelsen af februar vil hver husstand blive orienteret skriftligt om vaccinepligten.

  Fra den 16. marts vil der blive foretaget kontroller af borgernes vaccinestatus. Er man ikke vaccineret, udløser det en bøde på cirka 4.500 kroner, stigende til knap 27.000 kroner ved indsigelser.

  Var det ikke fra Østrig at stjernepsykopaten og massemorderen Onkel Adolf kom fra?

  Kommentar by Cleon — 20. januar 2022 @ 19:10

 30. 12 Bastardo)- Ny forskning viser , at den ariske ( nordiske ) race udnytter D vitaminet i maden mere effektivt end andre racer, så mængden af sollys er underordnet for at dække kroppens behov for D-vitamin. Den evne er opstået gennem selektering i generationer.— Raceforskellene er som et isbjerg, kun de 10% kan ses.- Og den hvide race er den bedste.Og blandt den hvide races folkeslag er den danske den bedste.– Saxo Grammaticus

  Kommentar by dansker — 20. januar 2022 @ 23:47

 31. Jeg er bare så glad for ikke at være født som bæbrun abe. Iøvrigt bør de alle sendes tilbage til sandland.

  Kommentar by Knee grow floydd — 20. januar 2022 @ 23:53

 32. Støjberg: “Farven er ligegyldig.”

  Problemet er, at de fremmede bestemt IKKE er ligeglade med deres race/etnicitet/farve. Denne type “farveblindhed” er derfor en selvmorderisk taber-strategi.

  Støjberg: “Så kipper ingen anerkendende med hatten, og det er tydeligt at se, hvor ekskluderende og – ja, racistisk – det egentlig er at tillægge sig selv en særlig værdi på grund af sin hudfarve.”

  Så Inger mener, at det er “racistisk” at være stolt af sin egen etniske gruppe? Virkelig? Det er her tydeligt, at hun har købt venstrefløjens Anti-Hvide retorik og moralske ramme.

  Hun forstår tilsyneladende heller ikke, at race stikker langt dybere end “farve”, som blot er det mest synlige kendetegn.

  Kommentar by Peter Nielsen — 21. januar 2022 @ 00:33

 33. Jeg er ikke “stolt” af at være hvid. Bare tilfreds.
  Som “Det Fynske egetræ” sagde:

  “Det at være Fynbo, det er ikke noget man går og praler af, det er bare sådan en stille glæde, man føler indeni”.

  Kommentar by Bastardo — 21. januar 2022 @ 10:23

 34. Islams nationalsang, integreret efter Jeppe Aakjær:
  Jeg bærer med smil min islambyrde,
  jeg drager med bønner mit læs,
  og jeg altid skal vantro myrde,
  mens jeg genner min kamel på græs.

  Kommentar by Gustav Jensen — 21. januar 2022 @ 11:34

 35. Den forhenværende chefredaktør og ungkommunist Poul Madsen har her på det seneste har nogle ret velskrevne klummer på eb.dk, hvor han i skarpe vendinger kritiserer Skrigeskinken og det røde rædselkabinets håndtering af “Corona-krisen.”

  Blind høne kan også finde korn…

  Kommentar by Revisoren — 21. januar 2022 @ 12:56

 36. *Bastardo 10:23
  Jeg mener nu at der er god grund til at være tilfreds med at være hvid og faktisk også at være hvid mand. Næsten alle betydelige opfindelser og opdagelser er gjort af hvide mænd. Nok krudtet som undtagelse og det kan diskuteres, hvor god en opfindelse det er!

  Kommentar by Den Nervøse — 21. januar 2022 @ 13:05

 37. 36) Det effektive sortkrudt blev opfundet i Flandern i 1300 tallet.– Salpeterkrudt til raketter og religiøse ceremonier blev opfundet i Kina.

  Kommentar by dansker — 21. januar 2022 @ 22:16

 38. Det hele viser blot at man ikke kan være sig selv i sit eget land længere, hvilket betyder, at f.eks. islam må forsvinde fra landet.

  Kommentar by LarsB — 22. januar 2022 @ 00:03

 39. Black Lies matter.

  Kommentar by Mads kering — 23. januar 2022 @ 14:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper