21. januar 2022

Socialisme anno 1970: ‘Importen af fremmedarbejdere må standses’, ‘kapitalistisk menneskehandel’

Det er altid interessante at dykke ned i gamle aviser. For 50 år siden var den yderste venstrefløj imod den indvandring, de i dag er bannerførere for. I 1970 var arbejderklassen stadig rød. Det var helt almindelige hårdtarbejdende timelønnede, der drømte om at få råd til et lille hus i forstæderne. I dag appellerer et parti som Enhedslisten ikke til arbejdere, men går omvendt efter folk udenfor arbejdsmarkedet, herunder i særdeleshed ikke-danskere. Det virker til at være en fin strategi, hvis målet er at smadre det bestående.

“På vej mod ny racisme i Danmark
Importen af fremmedarbejdere må standses, siger Venstresocialisternes forretningsudvalg i en udtalelse. Man kan ikke acceptere denne særlige form for kapitalistisk menneskehandel og siger, at ‘kapitalens forsøg på at ødelægge arbejdernes kampevne over for kapitalen må bremses’. Sker det ikke, vil der i løbet af få år af de borgerlige kunne skabes en ny racisme i Danmark, siger Venstresocialisternes forretningsudvalg.”

(Aktuelt, 18. juli 1970; Foto: Facebook)

Oploadet Kl. 13:01 af Kim Møller — Direkte link33 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/124564/trackback

33 Comments »

 1. Ja det var en 10-årig periode hvor Venstrefløjen også tog de danske folkefærds problemer alvorligt og forstod at indvandring ville skabe problemer. Men det blev udrenset da de samlede sig under Enhedslisten.

  Kommentar by KineserSnot — 21. januar 2022 @ 13:13

 2. Det er vel også falsk varebetegnelse at kalde de herboende migranter for “fremmedarbejdere”, da stort set ingen af dem rører en finger – bortset fra kriminalitet forstås…

  Kommentar by Revisoren — 21. januar 2022 @ 13:16

 3. test

  Kommentar by Black Watch — 21. januar 2022 @ 13:16

 4. Tjaah det var den gang.

  Kommentar by dunk — 21. januar 2022 @ 13:56

 5. Hvis venstrefløjen virkelig VILLE:

  1) undgå “løntrykkeri” (via importeret arbejdskraft)
  og
  2) undgå et forøget “klimaaftryk” (via masseindvandring til Vesten),

  så ville de arbejde for hermetisk lukkede grænser rundt om Danmark og Europa.

  Men deres had imod Vestlige/Hvide mennesker overskygger tilsyneladende alt andet.

  Kommentar by Peter Nielsen — 21. januar 2022 @ 14:02

 6. De venstreekstreme konspirative dumnakker har altid ageret dumsmart. Lige for tiden er de hoppet på “Min ven er min fjendes fjende” vognen. Akkurat som de invasive muslimske horders konspirative fjolser tænker.
  Forslag: Venstrefascisterne og jihadisterne laver et fælles politisk parti med navnet “De Bondesnu Dørhåndtag”, hvor ordet ‘Dørhåndtag’ blot skal tjene til at forvirre den fælles fjende, som er alle danskere udstyret med en normal hjerne.

  Kommentar by Gustav Jensen — 21. januar 2022 @ 14:15

 7. Albertslund Kommune afviser »af principielle årsager« at betale i alt 50.000 kr. i godtgørelse for diskrimination til to muslimske kvinder, der fik afbrudt deres praktik på en folkeskole, fordi de nægtede at give hånd til mænd.

  Kommentar by Cleon — 21. januar 2022 @ 15:06

 8. Århus Universet med Newspeak, de mener at man skal kalde “Mohammedkrisen” for “Karikaturkrisen”.

  https://danmarkshistorien.dk/leksikon-og-kilder/vis/materiale/karikaturkrisen-og-globalisering/

  Kommentar by KineserSnot — 21. januar 2022 @ 15:57

 9. Radikale Venstre byrådsmedlem i Brøndby Elif Demir Göcke, mener ikke at manden der huggede hovedet af Samuel Paty var muslim.

  Hun mener også det psykisk vold at vise Mohammed-tegningerne i Folkeskolen, det skal åbenbart foregå i Gymnasiet.

  Det absurde er ikke alene de kan findes i denne podcast

  https://podcasts.apple.com/dk/podcast/alis-f%C3%A6dreland/id1591931799?i=1000548580765

  Kommentar by KineserSnot — 21. januar 2022 @ 16:23

 10. Tja – Moden skifter!

  Kommentar by Den Nervøse — 21. januar 2022 @ 16:29

 11. Samme kvinde mente forledes at undervisningen omkring Mohammed-tegninger skulle tage udgangspunkt i Koranens religiøse lovtekster.

  https://www.altinget.dk/uddannelse/artikel/byraadsmedlem-r-om-muhammed-tegninger-i-undervisningen-vi-boer-for-ytringsfrihedens-skyld-soege-mod-en-faelles-diskurs

  Kommentar by KineserSnot — 21. januar 2022 @ 16:30

 12. @16:30 Det er rystende læsning, når Det Radikale Venstres spidskandidat giver et indblik i den islamisme, som trives hos de danske socialmyndigheder.

  Tyrkiske Elif Demir Göcke er De Radikales frontfigur i ghettokommunen Brøndby, der ligger på den københavnske vestegn. Hun er uddannet islamisk teolog, muslimsk gift og har to børn.

  Den tyrkiske kommunalpolitiker fortæller, hvordan hun er blevet godkendt som “muslimsk plejefamilie” af de danske myndigheder.

  Elif Göcke beretter, at medarbejdere hos Socialstyrelsen mener, at den tyrkiske sharia-plejefamilie vil få “masser af tilbud” i forhold til at huse anbragte muslimske børn. Ganske enkelt fordi de danske myndigheder mangler plejefamilier, hvor islam spiller en fundamental rolle.

  Det emmer af racisme, når den tyrkiske politiker taler om “muslimske børn” og “etnisk danske børn” i sit Facebookopslag. Uhyggen breder sig, når sådanne termer bliver brugt omkring socialt udsatte børn.

  Risikerer sårbare og tvangsfjernede børn i Danmark at blive anbragt hos tyrkiske familier, hvor dunsten af racisme og islam fortrænger al fornuft? Svaret er angiveligt ja.

  Elif Demir Göcke fortæller, at hendes tyrkiske familie har været godkendt som plejefamilie siden 2017. I det tidsrum har den islamiske familie fået tilbudt fem plejebørn, der kunne ende i de islamiske rammer i Brøndby.

  Den tyrkiske indvandrer mener, at der er tale om racisme og diskrimination, fordi ingen af de fem børn var muslimer.

  “Der har ikke været ét eneste muslimsk barn, vi måtte få til pasning,” raser Elif Demir Göcke.

  Elif Demir Göcke fandt selv et plejebarn hos en kurdisk familie, der skulle have et af deres muslimske børn anbragt. Det muslimske forældrepar var blevet anbefalet Elif Demir Göcke og hendes ægtemand som plejefamilie igennem kontakter i indvandrermiljøet.

  Kommentar by Cleon — 21. januar 2022 @ 16:32

 13. Mai Mercado fra Konservative er også med i programnmet hun mener ikke at Mohammed-tegningerne skal være obligatoriske.

  Konservative er et udueligt parti.

  Kommentar by KineserSnot — 21. januar 2022 @ 16:32

 14. Nå, så børneporno tilhængerne i VS var også racister…

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 21. januar 2022 @ 16:43

 15. Ja venstrefløjen var imod indvandring i gamle dage.De var også tilhængere af lukkede grænser; så de nationale socialister ikke kom til østblokken (internationale socialister). Men i dag er enhedslisten tilhængere af åbne grænser, det giver ustabilitet ødelægger velfærdsstaten på sigt måske mulighed for revolution.

  Kommentar by Rinus — 21. januar 2022 @ 17:00

 16. Klip af de vanvittige udtalelser fra Elif Demir Gökce (R)

  https://youtu.be/IvtWa6LH0dw

  Kommentar by KineserSnot — 21. januar 2022 @ 17:37

 17. @17:37 hun er slangen, som dumme dansken nærer ved sit bryst.

  Kommentar by Cleon — 21. januar 2022 @ 18:21

 18. Vi er racister når vi ønsker de fremmede hjem hvor de kom fra.
  Enhedslisten er, efter deres egen opfattelse, ikke racister når de ønsker Kongehuset afskaffet

  Kommentar by k.m. — 21. januar 2022 @ 18:36

 19. Kommentar by Cleon — 21. januar 2022 @ 18:21

  Ja hun viser klart og tydeligt hun ikke er integreret, selvom hun kan navigere i RV.

  1. Hun tror vi ville lade os påvirke af paven,og forstår åbenbart ikke at vi ikke er katolikker i Danmark.

  2. Hun taler om alle børn, men forstår slet ikke at danske børn bliver opdraget, så deres verden ikke falder sammen pga af en tegning. Også ser hun bort fra en mangeårig tradition i undervisningen.

  3. Hun lyver om gerningsmandens motiv. Siger han ikke er Muslim.

  Kommentar by KineserSnot — 21. januar 2022 @ 18:36

 20. Faktatjek er i de fleste tilfælde = censur.

  https://denkorteavis.dk/2022/nyt-lovforslag-om-regulering-af-sociale-medier-er-endnu-et-indhug-i-ytringsfriheden/
  Problemet er ikke, at man ønsker at fjerne ulovligt indhold fra de sociale medier – det er nærmest selvindlysende

  Til gengæld overser man (med vilje?) elefanten i rummet, nemlig den omsiggribende og ofte vilkårlige censur af lovlige ytringer på de sociale medier, som tech-giganterne end ikke gider skjule er politisk motiverede og som stort set aldrig begrundes, men blot henviser til de efterhånden berygtede ”fællesskabsregler”, som er kendetegnet ved at være så vagt formulerede og uafgrænsede, at betegnelsen ”elastik i metermål” ikke slår til.

  I stedet fremsætter Erhvervsministeren (sic!) et forslag om at fjerne ulovlige opslag, hvilket er en dobbelt hån, for hermed reduceres danskernes mest fundamentale frihedsrettighed til et spørgsmål om erhvervsregulering. Intet ondt om Erhvervsministeriet, men det er ikke der, at ytringsfrihedsspørgsmål hører hjemme.

  Kommentar by k.m. — 21. januar 2022 @ 19:05

 21. https://denkorteavis.dk/2022/de-faar-den-attraktive-pension-ikke-vestlige-paa-foertidspension-fordoblet-paa-blot-femten-aar-samtidig-er-danskernes-andel-faldet/
  Forfatter:

  Så figurerer de ikke som arbejdsløse

  Kommentar by k.m. — 21. januar 2022 @ 19:09

 22. Nu til dags er fremmedarbejderne de migranter, der gider arbejde. Alt for mange af islamisk observans, gider ikke arbejde – så dem skal vi helst slippe af med.
  På internettet kan man læse, at Canada har et skrigende behov for 1 million afghanere. Lad os hjælpe de stakkels canadiere i deres svære nød. Bind 1 million kroner på alle afghanere i Danmark og forær dem væk til Canada med millionen som medgift.
  Med omkring 20000 afghanere i Danmark bliver prisen for at slippe af med dem for evigt 20 milliarder.
  Vi tager dem naturligvis ikke retur.
  De 20000 afghanere vil ellers koste de danske skatteydere omkring 10 milliarder om året, så for 2 års udgifter til afghanerne kan vi sige farvel til dem og kom aldrig tilbage.
  Skal ovennævnte folkegruppe forsørges her i Danmark i gennemsnitligt 50 år, bliver totaludgiften for de 20000 omkring 500 milliarder kr.
  Skal Danmark reddes økonomisk, er Danmark nødt til at eksportere muslimer i så stor målestok som overhovedet muligt
  – eller dør Danmark.

  Kommentar by Gustav Jensen — 21. januar 2022 @ 19:35

 23. Gustav Jensen — 21. januar 2022 @ 19:35:

  Jeg ønsker at de fremmede bliver hjulpet ud af landet UANSET hvor meget de arbejder eller betaler i skat, de hører ikke til her.

  Kommentar by Peter Nielsen — 21. januar 2022 @ 20:30

 24. @20:30 – Er du racist?
  “Ja, forhåbentlig da,” svarer Mogens Glistrup. “Det er enhver god dansk mand og kvinde. Det er kun dem, der på nydansk kaldes racister, der har nogen positiv indvirkning på, om vore børn, børnebørn og oldebørn kan blive boende på det danske territorium.”

  “Dette land er delt op. Enten er man racist eller også er man landsforræder.”

  Glistrup lægger ingen bånd på sig. “Alt, hvad jeg har sagt, står jeg ved. Ingen kan begrænse min ytringsfrihed. Man binder os på mund og hånd, men man kan ikke binde ånd.”

  Kommentar by Cleon — 21. januar 2022 @ 20:45

 25. Fantastisk godt nyhedsindlæg og pointe.

  Kommentar by Jan — 21. januar 2022 @ 21:02

 26. Højtstående danske officerer sagde det samme : “Importen af fremmedarbejdere må stoppes”. Kaptainløjtnant- senere medlem af den danske forening – sagde følgende i et foredrag for værnepligtige. ” Den såkaldte kolde krig er propagande, bluf og hjernevask. Hvis den var virkelig ville man ikke tillade indvandring af 10 000vis af utilpassede fremmedarbejdere som 5.kolonnefolk “.

  Kommentar by dansker — 21. januar 2022 @ 22:32

 27. Hvilke penge har de lov til at modtage bagefter?
  Børnepenge, pension osv.
  Betales der dansk skat imens, eller føres penge/løn ud af landet.
  Nej få nu først indvandrer i job.
  Og stop su til udenlandske studerende, der alligevel forlader danmark efter uddannelse.

  Kommentar by P — 22. januar 2022 @ 08:10

 28. Den er godt nok flov.
  Skal danskerne blive længere på arbejdsmarkedet og have hjælp udefra for at kunne betale for muslimsk ophold i danmark.

  Kommentar by Islamarebad — 22. januar 2022 @ 08:15

 29. De begynder tidligt med at kulturberige Danmark.

  “Uopdragne møgunger”: Institution bag opsigtsvækkende besked til forældre..

  “Onde” børn, der slår og sparker hinanden og svarer de voksne igen, er et problem i en børnehave i Hørsholm. Personalet har i noget, der ligner desperation, skrevet til forældrene.

  (…)

  – Børnene svarer igen, slår og sparker hinanden, er onde ved hinanden på forskellig vis ved for eksempel at skylle hinandens ting ud i toilettet, ødelægge legetøj og børnehaven på forskellig vis. Når vi vil samle børnene til leg eller andet, stikker de af fra os voksne og svarer, at vi ikke bestemmer over dem og lignende.

  (…)

  Tilbage i 2017 var institutionen Solhuset også i mediernes søgelys.

  Her kom det frem, at flere ledende medarbejdere var fratrådt deres arbejde i institutionen, efter at det kom frem, at stedet var ramt af en omfattende svindelsag. Sagen betød, at Hørsholm Kommune måtte træde til med en millionbevilling, så stedets økonomi hang sammen, og kommunen valgte samtidig at politianmelde sagen på grund af institutionens regnskaber.

  Kommentar by Cleon — 22. januar 2022 @ 08:56

 30. Hvis der også kigges på valgtemaer, var BOLIGNØD det store slagnummer for den fløj frem til midten af firserne. Men så stemte de alle for Danmarks Gravskrift også kaldet for Udlændingeloven i 1983. Så hørtes der ikke mere til BOLIGNØD. Rød fløj kunne åbenbart selv indse, at det ikke hang sammen.

  “Pr. 1. juli 2021 er der i alt 825.080
  indvandrere og efterkommere i Danmark, som svarer til 14,1 pct. af den samlede befolkning.”

  Kommentar by tavsen — 22. januar 2022 @ 11:25

 31. Men nu prøver Rød fløj at skabe en modstand mod udenlandske boligopkøbere. Hvordan harmonerer det med ønsket om et multietnisk samfund?

  Kunne de så ikke begynde at kigge på BYGGESJUSK? Kig halvvejs inde på denne video?
  https://www.tv2fyn.dk/kerteminde/lejere-staar-svagt-efter-byggesjusk-det-er-abnormt-at-udlejer-behandler-lejerne-saa-daarligt

  https://www.tv2lorry.dk/gribskov/cecilie-fik-kloakvand-i-stuen-omstridt-firma-i-endnu-et-byggemareridt

  6: Nu viser det sig, at man på Gydevej har bygget lejligheder ovenpå på gamle kloakdæksler. Det medfører ødelæggende vandskader. Har Gribskov Kommune overhovedet været ude og besigtige byggeriet og talt med beboerne på Gydevej?

  “Kort tid efter opdagede hun til sin rædsel, at hendes stuegulv var lagt direkte ovenpå et kloakdæksel. Flere gange har hun oplevet, at vandet pludselig piblede op fra kloakken og ind i soveværelset.”

  Multietnisk samfund får aldrig samme kvalitet som et homogent. Mon bygherren Grønnely A/S er i familie med Freddy?

  Kommentar by tavsen — 22. januar 2022 @ 11:34

 32. Hele socialdemokratiets tilhørsforehold til Danskerne ændre sig gradvist med kommunisternes langsomme invasion af S. Gid der var en ægte journalist der tog fat på den transformation.

  I dag er S, partiet, kommunister fra top til bund og arbejder kun for at berige sig selv på Danskernes bekostning.

  Kommentar by Santor — 22. januar 2022 @ 13:01

 33. Det er da også påfaldende, at der ikke er valgt en eneste neger eller muhammedaner for Enhedslisten til Folketinget.

  Men man havde jo heller ikke den store succes med islamisten Asmaa Abdol Hamid…

  Kommentar by Revisoren — 22. januar 2022 @ 15:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper