25. januar 2022

Radikale Elif D. Gökce om mordet på Paty: “Det er i hvert fald ikke en muslim som har slået ham ihjel.”

Tid er altid en mangelvare, og efter at have hørt et radikalt byrådsmedlem i fredagens udgave af Alis fædreland på 24syv, forventede jeg at læse om historien hos en af de store aviser. Det skete ikke, og hermed slap Elif Demir Gökce for at blive irettesat af partiet, ekskluderet eller lignende. Der er kun rosende kommentarer på hendes politiker-profil, og alle ignorerer tilsyneladende de vanvittige konspirationer. Programmet stillede spørgsmålet ‘Bør muhammedtegningerne være obligatoriske i undervisningen?’, og hun var naturligvis imod, da muslimer reagerer voldsomt på hån af deres religion. Hun mente dog ikke at der var en reel trussel mod skolelærere.

Debatten kom ind på mordet på Samuel Paty, og her gik det helt galt. Elif Demir Gökce mente ikke 18-årige Aboulakh Anzorov stod bag mordet, og forklarede vævende, at det er en ‘fordrejning’, att ‘nogle mennesker’ havde fået ham til det. Efterretningstjenester blev nævnt, hvorefter hun pointerede, at en mand der begik drab per definition ikke kunne være muslim. Kradser man lidt i overfladen på Koran-tro muslimer, så ender man altid med sølvpapirshatte. Abdol-Hamid, Cekic, Siddique mfl. Sekvensen kan høres på Youtube.

Elif Demir Göcke, De Radikale: Nogle kan frygte liv. Jeg ved ikke hvor den frygt kommer fra? Men selvfølgelig, man ligger hele tiden fast på ham fra Frankrig. Ja, nu ved vi ikke lige bagtanken om det. Hvem der, en 18-årig mand, jaja.

Ali Animali, 24syv-vært: – Siger du…

Elif Demir Göcke: Nu skal vi ikke kun inddrage det udenlandske.

Ali Animali: Nu bliver jeg nødt til. Det er fair nok, hvis du har den holdning du har. Siger du at hvis man underviser i Muhammedtegninger, så har man intet at frygte? Ingen form for trussel eller?

Elif Demir Göcke: Måske folk udefra, det kan da godt være. Jeg ved ikke hvad psykopaterne kan finde på. … Jeg ved ikke hvor meget, jeg tror der er meget fordrejning. PET og politiet har jo styr på alle de her mennesker… Vi har et ret fredeligt samfund. Det er noget mærkeligt noget hele tiden at stille det op imod – nu skal der ske noget?

[…]

Ali Animali: Så har jeg fundet en til. Christian Marcussen, som faktisk lytter til det her program. Har skrevet: Mener Elif ikke at Samuel Paty blev dræbt af en islamist? Mener Elif ikke at det er en trussel som relaterer sig til islam? Hvad mente hun egentligt med den måde hun slog det hen på?

Elif Demir Göcke: – Det er i hvert fald ikke en muslim som har slået ham ihjel, det tror jeg ikke på. Folk må gerne tro på det. Jeg tror ikke på det. Spanien har lige lavet en artikel omkring deres egen efterretningstjeneste, der selv har bombet fordi de gerne vil ødelægge en ‘election’ i Catalonien. Så derfor… Der er mange politiske kræfter bag det her, så vi skal lige…

Ali Animali: Så du mener ikke det har noget med Islam at gøre.

Elif Demir Göcke: – En helt almindelig muslim vil aldrig nogensinde dræbe et andet menneske. Det er umuligt i Islams kontekst.

Ali Animali: Når en en person skærer halsen over på en mand, som har undervist i Muhammedtegninger, det er Samuel Paty vi taler om nu. Han gør det, og han råber nærmest Allahu-akbar mens han gør det. Er det så ikke i Islams navn?

Elif Demir Göcke: Det er jo ikke Islam. Det er nogle mennesker, som har fået ham, jeg ved ikke om han er psykisk syg , han var 18 år gammel – det ved jeg ikke noget om. ….

Thomas Hoffmann, professor: Dokumentationen for at der er ekstrem farlig jihadisme rundt omkring i verden, og at der også er jihadistiske miljøer i Danmark, er overvældende. At benægte det, og henvise til ‘false flag’-operationer, det synes jeg simpelthen er at nægte at se virkeligheden i øjnene.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/124619/trackback

33 Comments »

 1. De Radikale kan da ikke leve med sådan en tosse.
  Hun skal samme vej som Mona Sheikh og Sherin Khankan
  UD, UD, UD!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 25. januar 2022 @ 03:49

 2. Hun passer da fint ind i et parti, som har en formand/K, som lyver. Og det forties af følgagtige statsstøttede medier

  “Hvorfor ser du splinten i din broders øje, men lægger ikke mærke til bjælken i dit eget øje?”

  Kommentar by tavsen — 25. januar 2022 @ 06:21

 3. Hvor er det befriende at få at vide at Muhammed og koranen ikke har noget at gøre med Muhammed og koranen at gøre. Så har Samarbejds-Politiken og Det Radikale Venstre jo haft ret hele tiden. Man må jo så formode, at heller ikke Det Radikale Venstre har noget at gøre med Det Radikale Venstre.

  Kommentar by Limewoody — 25. januar 2022 @ 07:45

 4. Logik er jo ikke en muslimsk paradegren. At hun ikke taler dansk, gør ikke det hele bedre

  Kommentar by BB — 25. januar 2022 @ 08:21

 5. Det var ikke en muslim som dræbte Samuel Paty; det var en hund. For som Winston Chuchill sagde: Islam i en hund er som en muslim med rabies – eller noget i den retning.
  At der i koranen står, at alle vantro skal dræbes, læser alle vantro som om det virkelig er meningen, at de skal slås ihjel – de skal da bare halal-slagtes.

  Kommentar by Gustav Jensen — 25. januar 2022 @ 08:40

 6. Er vi er helt fortabt? Overgiver vi os?
  Nej! Vi synger selvfølgelig med her:

  Willkommen liebe Mörder
  Räuberzivil
  Ist es jeder Vierte
  Ist es jeder Dritte
  Aber sie sind hier
  Ganz in unsrer Mitte
  Jeder kann es sein
  Keinem kann man trauen
  Manchmal sind es Männer
  Ab und zu auch Frauen
  Sie wollen uns zerstören
  Sie wollen uns vernichten
  Nichts wird sie dazu bringen
  Darauf zu verzichten
  Wir möchten das verdrängen
  Und einfach ignorieren
  Uns weiter davor drücken
  Den großen Kampf zu führen
  Willkommen liebe Mörder
  Fühlt euch wie zuhause
  Bedient euch macht es euch bequem
  Kurze Atempause
  Nichts nehmen wir euch übel
  Empörung nicht die Spur
  Ihr habt halt eine andere
  Umbringekultur
  Jeder sieht es kommen
  Die Bedrohung steigen
  Jeder ist beklommen
  Keiner will es zeigen
  Laßt uns das vertuschen
  Nicht darüber reden
  Alle gegen alle
  Jeder gegen jeden
  Sie pflegen fremde Bräuche
  So lautet das Gerücht
  Genaueres weiß keiner denn
  Man erkennt sie nicht
  Und wenn sie unter sich sind
  Dann lachen sie uns aus
  Nie würden sie behaupten
  Mein Haus ist euer Haus
  Willkommen liebe Mörder
  Wir sind so tolerant
  Die Dunkelheit bricht bald herein
  Über dieses Land
  Wir reichen euch die Kerzen
  Damit ihr besser seht
  Und euch das nächste Opfer nicht
  Durch die Lappen geht
  Willkommen liebe Mörder
  Ein viel zu hartes Wort
  Wir haben doch Verständnis
  Ihr nennt das nicht mal Mord
  Ihr tut’s aus Überzeugung
  Und wenn man’s überlegt
  Wir sind so schlaff und müde wir
  Gehören weggefegt

  https://www.youtube.com/watch?v=jGFIfyypFYc

  Kommentar by Amad — 25. januar 2022 @ 09:23

 7. Børneopdragelse i muslimske hjem

  De første år opdrages barnet primært af kvinden. I 5-6 årsalderen sender religiøse forældre ofte deres barn i koranskole, som består i at lære koranen udenad på arabisk. Kønnene adskilles og opdragelsen foregår også gennem korporlig og psykisk afstraffelse.

  Pigerne skal gå ind i husholdningen og være med til at renholde hjemmet og passe de mindre søskende. Hun skal også sørge for de ældre brødres velbefindende for at finde sin rolle.

  Dette er en del af den religiøse opdragelse, så hun kan finde sin plads under Allahs lov.

  For religiøse muslimer er det ofte vigtigere, at pigen lærer arabisk end dansk, da hun skal kunne læse Koranen. Af disse grunde forsømmer nogle piger skolen. Da de tilmed skal lave mad, vaske tøj og passe syge søskende, er deres tid til lektier begrænset. Dårlig opførsel hjemme kan betyde forbud mod at gå i skole.

  Når hun bliver 9-14 år, skal hun klæde sig med tørklæde og lang kjole, hun må ikke deltage i svømning, idræt og lejerskoler. I hjemmet indstilles hun af moderen på hendes 3 vigtigste opgaver: at føde mange børn, at styre det huslige og oplære det lille barn i islam. Den muslimske kvinde “styrer huset”.

  Den ældste kvinde irettesætter de yngre: svigerdøtre, voksne døtre, yngre søstre etc. Den unge kvinde i hjemmet, som endnu ikke er gift, skal beskyttes af familien, da hun er den muslimske families ære. Hendes ansvar er det, at familiens ære er stor blandt muslimske naboer og venner.

  Overtræder hun disse regler, mister hele familien sin ære og ikke kun kvinden selv.

  Hun vil da ikke kunne få sig en mand.

  Det er faderens ansvar, at barnet får en muslimsk opdragelse.

  Kommentar by Cleon — 25. januar 2022 @ 09:32

 8. Ilhan Omar (9/11) someone, somebody, did something kitman
  De er alle sammen lige upaalidelige ,i vestens forstand saa hvorfor ikke sende dem tilbage hvor de kom fra de passer ikke in i et etableret ordnet humant samfund

  Kommentar by dunk — 25. januar 2022 @ 09:46

 9. apropos at slå ihjel

  denne også afvist i off-topic
  Kyle Warner er ikke død, men hans karriere er smadret af vaccinebivirkninger
  gatewaypundit
  The Gateway Pundit previously reported on Kyle Warner, a 29-year-old mountain bike race champion, who was diagnosed with pericarditis, POTS, and reactive arthritis a month after he took the second dose of the Pfizer COVID vaccine.

  Kyle Warner now says his career was ruined due to the diagnosis and heart problems after taking the government-promoted COVID vaccine.

  Kommentar by k.m. — 25. januar 2022 @ 09:47

 10. At Clean 09:32:

  Kan ikke siges for tit. Muhamedanernebørn bør tvangsfjernes ved fødslen (hvis ikke før!).

  Du glemte pigernes fornemste pligt: At stå til rådighed for onkler og fætre, på alle måder.

  Kommentar by Bastardo — 25. januar 2022 @ 09:53

 11. At kalde hende en sølvpapirshat er vel egentlig at forsvare hende. Dermed indikerer man, at hun selv tror på sine teorier. Men det er vel mere nærliggende at tro, at hendes “spekulationer” i bund og grund bare er bullshit. Altså, at de er et forsøg på at forplumre diskussionen. Hun er jo også i splid med sig selv, når hun på den ene side forsvarer gerningsmanden (PET, psykisk syg, 18 år etc.), og på den anden side dømmer ham (ikke muslim). Jeg er sikker på, at hun bag facaden bifalder drabet på Samuel Paty.

  Kommentar by Peter Faber — 25. januar 2022 @ 10:25

 12. Hvorfor bor denne tvetungede, anatolske slange, Elif Demir Göcke, i Ballerup og ikke i Bağbaşı? Jeg forstår det ikke.

  Kommentar by Cleon — 25. januar 2022 @ 10:40

 13. Størstedelen af ALLE vil gøre hvadsomhelst, også slå ihjel.
  Det vil jeg uden henvisning til diverse undersøgelser hævde har overbevisende belæg.
  At der kan eksistere smågrupper, rubriceringer hvor tilbøjeligheden til at slå ihjel ikke er eksisterende gør intet for tendensen for os alle sammen, det generelle billede.
  Helt generelt kan muslimer vel også slå ihjel.

  Kommentar by Peter Buch — 25. januar 2022 @ 10:40

 14. Islam er en usekulær diktatorreligion med et (sygt) Førerprofet ideal, som bl.a Hitler beundrede (fra Albert Speers erindringer- Hitlers Chefarkitekt- Hitlercitat” Ulykken for os tyskere er at vi har den forkerte religion. Muhammedanismens selvopofrelse ville passe meget bedre til os end kristendommens slappe tolerance”). Man kan sige meget ondt om Islam, men så sandelig ikke et eneste ondt ord om Førerprofeten.
  Islams konstruktion er således- Den har en Koran, som påståeligt er Guds uforanderlige ord fastfrosset i vejledning til evige tider bl.a i etik og moral. Hvad den ikke eventuelt skulle dække, kan man så finde i Hadith, som er -2 håndbeskrivelse af hvad Diktatorprofeten gjorde hid og did, helt ned til pertentlig detaljer.
  Islam deler hele verden op i Vantro og Rettroende, hvoraf de selvfølgelig hører til det sidste. Vantro skal selvfølgelig helst dø eller undertrykkes til overgivelse, imens rettroende kan vente på 72 sortøjede jomfruer, når de dør (Hvem vil så ikke gerne dø i sin ungdoms virilitet? :-9 Kun lesbiske kvinder kan måske være heldige :-)). Alt den fordummende undertrykkelse Islam afstedbærer, gider jeg ikke udpensle her. Den burde i vide (Kvinder , børn etc). Historien og samtiden ud fra virkeligheden er mit vidne.
  Det siger sig selv at der opstår en mental spændetrøje hos -muhammedanerne-, da de jo ikke vil slåes i hardkorn med vantro, så derfor optræder de millitært mentalt i De vantroes verden. Rent strategi tænkning. For dem er friheden, som vi er vant til udenfor Deres religiøse selvforståelse, en form for – legaliseret lovløshed-, som de bliver nødt til at acceptere, SÅLÆNGE DE IKKE HAR MAGTEN, hvilket det er Deres pligt at søge at få med alle midler- løgn er tilladt for at fremme Deres sag (det hedder Tayiaa). Hele tilværelsen skal juridisk ud fra Deres selvforståelse helst ligge indenfor- Sharia (Guds vej)loven-. Som en Imam har udtrykt- Man kan ikke så godt tillade det Gud forbyder, og forbyde det Gud tillader-. Islam er (heldigvis) delt op i Sunni og Shia Islam, hvor man i Shia Islam mener at Ali, som var familiært forbundet til Diktatorprofeten, skulle have været hans efterfølger, imens Sunni mener blot det er sædvanen, som man lærte af Diktatorprofeten. Hemmelige videnskabelige undersøgelse, for hvem tør stå frem(?), mener ikke at Diktatorprofeten har eksisteret, men blot har været en Titel- Den ophøjede-Apostlen-, og man så har bøjet og konstrueret Islam som religion ud fra den under pres fra Røverbander (Mekka og Medina- ørkenbyer, hvor der kom Razziaer ud fra, men som man pga beliggenheden i ørkenen ikke kunne belejre). Det har så været Jøder og tidlige Kristne der har bøjet og skabt Islam, som en perfekt millitaristisk røverreligion.
  Det er det vi har at gøre med. En fordummende undertrykkende usekulær diktatorreligion. God tirsdag.

  mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 25. januar 2022 @ 10:43

 15. Støt SIAD: http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk

  Kommentar by Michael Unna — 25. januar 2022 @ 10:44

 16. Hijaben trykker på hjernen!

  Kommentar by liz. — 25. januar 2022 @ 11:13

 17. Hvis de lever her som der, skal de leve der og ikke her.
  Vi skal forvente ASSIMILERING af indvandere.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 25. januar 2022 @ 12:14

 18. Hijaben trykker på hjernen!

  Kommentar by liz. — 25. januar 2022 @ 11:13

  Ja, det er i alt fald ikke studenterhuen. Hendes situation er fint indrammet i denne tegning

  https://ibb.co/Zgd1pmR

  “Any woman without a headscarf is asking to be raped” – imam Shahid Mehdi, Copenhagen.

  Kommentar by tavsen — 25. januar 2022 @ 12:20

 19. Jeg har sagt det igen og igen, det Radikale venstre består af Dunning kruger affaldsmennesker…

  https://da.wikipedia.org/wiki/Dunning-Kruger-effekten

  Slår man op under Dunning Kruger, står der, alle dem der stemmer eller er medlemmer af det Radikale venstre

  Kommentar by Christian Sørensen — 25. januar 2022 @ 12:36

 20. Alt for mange islamister går udøde rundt.

  Kommentar by Hul igennem? — 25. januar 2022 @ 13:36

 21. # Jørgen Nielsen 03:49.
  Er det dit ramme alvor at nogen kan vare så tosset at De Radigale ikke kan leve med dem?

  Kommentar by bjarne Binee — 25. januar 2022 @ 14:05

 22. Når man reagerer mod muhammedtegninger, når man skærer hovedet af folk, når man er fra Tjetenien, og når man skriger allah hu akbar efter sin ugerning, så der til sikkerhed grænsende sandsynlighed for, at man er muslim, jeg vil faktisk gå så langt at sige, at så er man muslim! Og så skal man vist være faktaresistent radikal for at så tvivl om det!
  Det Radikale Venstre Danmarks faktaresistente parti, det kunne være deres nye parole, for faktaresistent er der i disse tider mange der abonnerer på!

  Kommentar by Den Nervøse — 25. januar 2022 @ 16:46

 23. Der kommer flere og flere at hendes typer i centraladministrationen, og derfra vil det gå støt nedad. Vesteuropa er fucked.

  Kommentar by Michael — 25. januar 2022 @ 17:04

 24. Cleon — 25. januar 2022 @ 15:32

  Jamen, det kan umuligt passe. Især imamer er dydsmønstre.
  Vi ved jo, hvor dygtige og perfekte mennesker er. Se bare deres velfungerende lande.

  Især dygtige til at svindle og bedrage.

  https://www.tv2lorry.dk/kobenhavn/privatskole-tvunget-til-lukke-uskyldige-born-betaler-prisen
  21. dec 2018
  I starten af december fik Iqra Privatskole frataget sin økonomiske støtte på omkring 20 millioner kroner fra Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.”

  Kommentar by tavsen — 25. januar 2022 @ 17:42

 25. Hun ser ekstremt hadefuld ud grundet hendes muslimske beklædning.

  Kommentar by Johnson — 25. januar 2022 @ 17:56

 26. Jeg tænker altid, at Elif D. Göcke er en del af besættelsen af Danmark. Derfor er hun med hos de Radikale. De var også en del af samarbejdet med tyskerne efter den 9. april 1945.

  Tyskerne kaldte det ikke krig, men en fredsbesættelse, som netop ikke er krig, men Tysklands ret til at beskytte sin nordflanke mod engelsk angreb. Det er ‘lovligt’ ifølge krigens love og ikke en krigshandling.

  Derfor fik vi lov til at beholde både folketing og regering. Vi var jo ikke tabere i nogen krig. Den Radikale Venstre statsminister under krigen, Erik Scavenius – formand for Politikens bestyrelse 1932-1940 – samarbejdede med Werner Best, der var blevet udpeget til at styre Danmark. Det lykkedes Werner Best, at få Hitler til at acceptere en regering under Erik Scavenius.

  Erik Scavenius red daglige ture med den tyske rigsbefuldmægtigede Werner Best i Dyrehaven, som de begge boede tæt på. Så kunne de på rideturene uden vidner klare tingene af imellem sig.

  De udviklede et venskab, der fortsatte efter krigen, hvor de besøgte hinanden. Og efter omstændighederne lykkedes det at dem at berolige de fleste danskere, der i det første år efter fredsbesættelsen vel nærmest var positive overfor fredsbesættelsen og samarbejdspolitikken. Først med det tyske nederlag i Stalingrad vendte stemningen sig mod tyskerne og deres fredsbesættelse. Der var jo nok kun højst en tyvendel så mange tyskere i landet dengang, som der er muslimer i dag?

  Som det gik dengang, sådan går det nok trods alt også med den nuværende muslimske besættelse, selvom de er mange flere? Man kan allerede se det langsomt er ved at dreje den vej, synes jeg. Som sidst kommer det til den tid nok ikke til at gå stille af?

  Kommentar by Amad — 25. januar 2022 @ 22:48

 27. ..de Radikale. De var også en del af samarbejdet med tyskerne efter den 9. april 1940 (selvfølgelig).

  Kommentar by Amad — 25. januar 2022 @ 22:50

 28. 16 liz

  Uenig: Nej. Hijaben trykker IKKE på hjernen!
  Der er INGEN.

  Jeg kender godt skolelæreren.
  Og vi ved hvad Halshuggere står for, og hvilken forskrifter de bruger.
  Det er der så absolut ingen der kan forhindre.

  Kommentar by Charles Nielsen — 25. januar 2022 @ 23:47

 29. Hver gang en Stor krig er slut,
  efterlades landet med 3 hære:
  En Hær af Krøblinger,
  En Hær af Sørgende,
  Og en Hær af Tyveknægte.

  Kommentar by Charles Nielsen — 25. januar 2022 @ 23:50

 30. Det er nu snart 7 år siden, at Dan og Finn blev henrettet af muhammedaneren Omar.
  Det skete lige efter, at Omar havde været til bøn i den lokale moské på Nørrebronx.

  Har shariakællingen allerede glemt det?

  Kommentar by Revisoren — 26. januar 2022 @ 13:09

 31. Så kom der svar fra De Radikale
  Landsformanden skriver bl.a.:
  “… det er nogle vilde udtalelser (I Alis program), og jeg vil nu tage en kop kaffe og en seriøs samtale med Gökce.

  Jeg forstår udmærket, at Gökce og andre muslimer har behov for at holde en terrorist som Abdoullakh Anzorov ud i så udstrakt arm som overhovedet muligt. Men det er ikke en undskyldning for at betvivle terroristens identitet, person eller hvilken religion, han bekender sig til.”

  https://www.altinget.dk/artikel/radikales-landsformand-byraadsmedlems-vilde-udtalelser-om-mordet-paa-samuel-paty-er-selvfoelgelig-ikke-radikal-politik

  Kommentar by Cleon — 27. januar 2022 @ 13:27

 32. Radikale: Byrådsmedlems vilde udtalelser om mordet på Samuel Paty er selvfølgelig ikke radikal politik

  Af Mikkel Irminger Sarbo, Landsformand, Radikale Venstre

  Det radikale byrådsmedlem Elif Demir Gökce afviser, at den franske lærer Samuel Paty blev slået ihjel af en muslim. Det er vilde udtalelser og det er ikke Radikales holdning, skriver landsformand Mikkel Irminger Sarbo, der nu vil tage en seriøs samtale med Gökce.

  Den seneste tid er debatten om Muhammedtegningerne blusset op igen, og den har også fundet vejen her til Altingets spalter. Denne gang aktualiseret i spørgsmålet om, hvorvidt tegningerne kan, skal eller bør vises i folkeskolen.

  Desværre har der også været et indlæg fra den radikale byrådspolitiker Elif Demir Gökces, der har sået tvivl om, hvad Radikale Venstres politik er på området. I sit indlæg skriver Gökce, at hun mener, at det ville være forkert overhovedet at vise tegningerne til børn i folkeskolen.

  Lad mig derfor slå det helt fast: Indlægget er et udtryk for byrådsmedlemmets personlige holdning og ikke Radikale Venstres politik. Radikale Venstre mener, at det er godt, at elever undervises i Muhammedkrisen. Og tegningerne er naturligvis en central kilde i den sammenhæng.

  Vilde udtalelser
  Radikale Venstre er et parti, der ønsker at sætte folkeskolerne fri. Vi er imod alle former for kanonlister og politisk detailstyring. Vi mener ikke, at politikerne skal diktere, hvad lærerne skal undervise i, og vi ønsker derfor ikke at gøre specifikt undervisningsmateriale obligatorisk.

  Hvis vi overhovedet skal gå ned ad den vej, så skal ønsket komme fra lærerne, ikke fra en værdikamp på Christiansborg. Det gjorde Radikale Venstres børne- og undervisningsordfører Lotte Rod også tydeligt fra Folketingets talerstol, da de i sidste måned diskuterede spørgsmålet.

  Men debatten har siden udviklet sig og handler nu ikke kun om undervisning i Muhammedtegningerne. I radioprogrammet Alis Fædreland på 24syv fik Elif Demir Gökce sagt om mordet på den franske skolelærer Samuel Paty, at ”det er i hvert fald ikke en muslim, der har slået ham ihjel”.

  Det har fået Adam Holm til at skrive et nyt indlæg i Altinget, hvor han kritiserer Gökces udtalelser. Og det forstår jeg i den grad godt. For det er nogle vilde udtalelser, og jeg vil nu tage en kop kaffe og en seriøs samtale med Gökce.

  Jeg forstår udmærket, at Gökce og andre muslimer har behov for at holde en terrorist som Abdoullakh Anzorov ud i så udstrakt arm som overhovedet muligt. Men det er ikke en undskyldning for at betvivle terroristens identitet, person eller hvilken religion, han bekender sig til.

  Kommentar by Cleon — 27. januar 2022 @ 16:13

 33. Cleon

  Tak for opdateringen.
  Men der sker næppe mere i den sag, udover den bliver mørkelagt. Gennemsigtighed gælder kun i opposition

  Kommentar by tavsen — 27. januar 2022 @ 17:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløb



Blogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP






MediaCreeper