27. januar 2022

Daniel Beattie: “… en gentagelse af det, der udspillede sig, da man i sin tid inviterede gæstearbejdere”

Jeg har beskæftiget mig med politik i snart 25 år, og hvis jeg har lært noget, så er det at enhver lempelse i udlændingepolitikken vil blive anvendt uafhængigt af intentionerne. Derfor skuffede det mig, at Nye Borgerlige er med i et borgerligt udspil, der skal skaffe arbejdskraft til Danmark fra ikke-vestlige lande. Alt for mange danskere, og en stor andel af herboende udlændinge går i forvejen arbejdsløse, og foruden en ‘greencard’-ordning, er der fri adgang til det danske arbejdsmarked for enhver EU-borger.

Forslaget må derfor i praksis handle om andet end mangel på arbejdskraft, og der er ingen grund til at købe argumentationen. Heller ikke selvom Vermund i interviewet med Berlingske, gør sig umage for at understrege at forslaget ikke er møntet på indvandrere fra lande der ‘værdimæssigt og kulturelt fører andre problemer med sig’. God kommentar fra Storm over Europa – Vi er ved at gentage gæstearbejder-fejlen.

“Medierne fortæller os, at ‘Danmark skriger på arbejdskraft’. Der mangler hænder siger man, men sagen er nok nærmere, at der mest af alt mangler arbejdskraft til den rigtige pris, altså den rigtige lave pris. Erhvervslivets lobby-organisationer arbejder i døgndrift for at sprede budskabet, og Blå Blok adlyder som var de Pavlovs hunde…

Den naive forestilling om, at man bare kan importere mennesker som om de var en ressource, og så bede dem om at skride igen, så snart man ikke har brug for dem mere, er en gentagelse af det, der udspillede sig, da man i sin tid inviterede gæstearbejdere til vores land. Dengang var det også midlertidigt. De er her endnu. For det der sker, er at folk slår rod, skaber sig en tilværelse og så videre, og så er de altså ikke sådan lige at komme af med.

Politikerne forsikrer os om, at det er midlertidigt. Nye Borgerlige tror, at det er nok, at disse migrantarbejdere ikke har ret til overførselsindkomster, for så vil de jo smutte igen, når de ikke er i arbejde. … Folk, der taget til Danmark for at arbejde har en masse rettigheder. De kan få familiesammenføring, og den sammenførte familie kan også arbejde her i landet, til langt under den beløbsgrænse, der er foreslået. Der er heller intet til hinder for at disse tilrejsende arbejdere kan søge om, og opnå permanent opholdstilladelse på lige fod med alle andre migranter, og det samme gælder deres familier.

… Det virker helt absurd, at man på den ene side taler imod masseindvandring, og samtidig åbner en ladeport for økonomisk motiveret indvandring, fordi erhvervslivets lobbyorganisationer beder om det. De konservative elementer i Blå Blok bør overveje om de vil tjene mammon eller deres folk. Man kan som bekendt ikke tjene to herrer.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/124654/trackback

41 Comments »

 1. “Velkommen” til 20.000+ ukrainere, indere, bulgarere, brasilianere etc. som alle skal have tilført familie til landet. Alt sammen OK iflg. nye Borgerlige, så længe disse mennesker ikke er muslimer eller afrikanere.. Suk.

  Kommentar by Realisten — 27. januar 2022 @ 00:55

 2. Ingen grund til at importere løntrykkere udefra.
  Arbejdsløsheden er i

  Italien 10%
  Frankrig 10%
  Spanien 15%

  Men de gider vel ikke arbejde til danske arbejdsgiveres slavelønninger?

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 27. januar 2022 @ 01:09

 3. Så længe vi som skatteydere lader os frarøve vores penge af levebrødspolitikere,vil vi få lykkeriddere fra alle mulige og især umulige dele af verden til at komme og mænge sig med galningene på christiansborg og i rådhuse rundt i landet. De to sidstnævnte grupper,er ikke kendt for deres fornuft og intelligens og da slet ikke med deres mådehold med deres tyvekoster. Så det kan gå den vej for Danmark.
  Desuden står bogstaverne e og u i nEUropa for Europas Undergang.

  Kommentar by Nielsen — 27. januar 2022 @ 01:22

 4. Lad os se hvor bæredygtig den globale økonomi er. Der er stigende inflation som sikkert vil erodere købekraft og overskud hos mange virksomheder. Dertil en massivt privat og offentlig gæld i stort set alle vestlige og asiatiske udviklet lande, der reelt set kun kan holdes sammen med lave renter. Jeg ser store problemer i 2022.

  Kommentar by CCC — 27. januar 2022 @ 02:00

 5. For mig at se er problemet at man ikke på nogen måde er villig til fra politikernes side at tage tyren ved hornene og lave reglerne så de ligner det man har i f.eks. De arabiske lande (uden slaveforholdene):
  Du skal have en fast kontrakt på f.eks. 1 år.
  Du skal tage hjem, når året er gået.
  I den periode du er her har du ingen ret til at:
  Søge asyl
  Få familien med
  Du eller din arbejdsgiver skal betale for en sundhedsforsikring
  Hvis du af en eller anden grund holder op med at arbejde, skal du finde den nærmeste lufthavn og rejse hjem.
  Det skal heller ikke være tilladt at rejse videre til et andet land og søge asyl.
  Det har du selvfølgeligt skrevet under på i punkt 1.

  Men som skrevet, så kunne politikerne ikke drømme om at indføre krav a la det her.
  Derfor bliver det en katastrofe uden lige, politikerne er ved at indføre.

  Skam få dem

  Kommentar by Hema — 27. januar 2022 @ 05:43

 6. DA 1970 https://danmarkshistorien.dk/vis/materiale/velkommen-mustafa-kronik-af-direktoer-jens-fisker-dansk-arbejdsgiverforening-1970/ NB er ikke andet end kyniske liberalister..

  Kommentar by anno — 27. januar 2022 @ 06:22

 7. At CCC 02:00:

  Klogt. Men Mette låner bare løs på Danmarks vegne. Om 2 år kommer den borgerlige regering til at stramme op. Så bliver de offentligt ansatte sure. Så bliver Mette valgt igen. Så………….

  Kommentar by Bastardo — 27. januar 2022 @ 08:51

 8. 7 Bastardo
  Ja,den Danske model igen ,igen,suk.

  Kommentar by dunk — 27. januar 2022 @ 09:20

 9. Der ingen tvivl om at Nye Borgerlige har dummet sig, ved at give efter for arbejdsgivernes krav om billig, ikke-vestlig arbejdskraft. Ganske vist vil de ikke acceptere arbejdskraft fra Menap landene. Men det løndumpende element fjerner de ikke med disse undtagelser. Og hvordan vil de forhindre misbrug af ordningen? Der kan snydes på utallige måder. Hvem kan se på en inder, at der ikke er tale om en pakistaner? Og hvad med muslimer fra Indonesien og Malaysia? Hvordan godt er deres integrationspotentiale? De er åbenbart ikke så bange for befolkningsudskiftningen, som de har fået mange stemmer på.

  Ingen tvivl om at NB har skudt sig selv i foden. Det er åbenbart mere arbejdsgivernes parti, end lønmodtagernes. Men de åbner en flanke mod DF. Fremtiden tegner sig nu lysere for DF, som nu også forhåbentlig har en skarpsindig og principfast formand. Han har måske ret i sin karakteristik af NB’s leder fra Snekkersten.

  Også Socialdemokraterne har givet DF en tiltrængt håndsrækning. De er åbenbart som kogt spaghetti i forhold til de Radikale og Dansk Industri.

  Kommentar by JC — 27. januar 2022 @ 10:50

 10. Det er åbenbart en betingelse for at arbejde på Christiansborg, at man er schizo?

  Kommentar by Gustav Jensen — 27. januar 2022 @ 11:49

 11. Det er et KÆMPE løftebrud, at Nye Borgerlige sælger værdipolitik for fordelingspolitik. Al troværdighed er tabt på gulvet.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 27. januar 2022 @ 12:15

 12. Hvor er fagforeningerne? Tavse som altid, siden Udlændingeloven 1983. Eller måske mere optaget af familieforhold?

  Kommentar by tavsen — 27. januar 2022 @ 12:16

 13. Derfor skuffede det mig, at Nye Borgerlige er med i et borgerligt udspil, der skal skaffe arbejdskraft til Danmark fra ikke-vestlige lande.

  Bravo! – Det er, som et par kommentarer herinde vist med udspring i det hedengangne Danskernes Parti hele tiden har hævdet, Nye Borgerlige er heller ikke den ultimative løsning på problemet. Men skal nok ikke forvente, at Pernille Vermund & Co ønsker at lægge sig ud med den mest velhavende del af den danske befolkning på omkring 5% lige så lidt som den absolutte internationale elite.

  Det nys overståede valg til formandsposten i DF faldt desværre ikke ud til Morten Henriksens fordel. Morten har ellers erklæret, at DF bør fremstå som et nationalkonservativt arbejderparti. Det kunne have været et lille skridt i den rigtige retning med Morten som formand.

  Kommentar by T. H. — 27. januar 2022 @ 12:31

 14. Rettelse: Martin Henriksen

  Kommentar by T. H. — 27. januar 2022 @ 12:32

 15. Danmark skriger på arbejdskraft! Ja men vi har en mindre hær af muslimer, der har været på kontanthjælp i årtier, sæt dem igang først.
  Vi mangler faglærte med specielle kompentencer, og dem kan vi ikke stampe op ad jorden, så vi slipper ikke for at importerer nogen. Gør vi ikke det vil samfundskagen skrumpe og så må vi enten låne, eller skærer! Vi kan godt effektiviserer og skærer fedtet fra, men kagen vi skal dele bliver mindre.
  Der hvor NB. kan have sin berettigelse er at sørge for at vi ingen muslimer får ind, og at dem vi nødvendigvis får ind, ikke stikker snablen ned i statskassen og pludselig skal forsørges af danske skatteydere i indtil flere generationer, og at de rejser igen nå deres kontrakt udløber. Det er præcist der NB. skal stå sin prøve.
  Men kære uriaspostkommentatorer vi slipper ikke for fremmed arbejdskraft, men mindre I vælger at blive fattigere.

  Kommentar by Den Nervøse — 27. januar 2022 @ 13:08

 16. “Derfor skuffede det mig, at Nye Borgerlige er med i et borgerligt udspil, der skal skaffe arbejdskraft til Danmark fra ikke-vestlige lande.”

  Jeg er IKKE skuffet, da det desværre er hvad jeg FORVENTEDE fra NB. Pernille Vermund har tidligere givet udtryk for, at en afrikaner, araber eller kineser kan “blive dansker” ved at have rette “sindelag” og såkaldte “værdier”, hvilket selvfølgelig muliggør Den Store Befolkningsudskiftning. Håber denne historie vil få folk til at forstå, at NB ikke er vores redning.

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. januar 2022 @ 13:48

 17. Den Nervøse — 27. januar 2022 @ 13:08:

  Hvis vi tilbagerullede al ikke-vestlig indvandring ville vi kunne spare 50-100 milliarder om året, så mon ikke vi kunne klare om samfundskagen blev lidt mindre …?

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. januar 2022 @ 13:50

 18. Godt set at “Alt for mange danskere, og en stor andel af herboende udlændinge går i forvejen arbejdsløse”. Det er forøvrigt ikke svært at se, hvis man ikke er stæreblind.

  Hvorfor ønsker de fleste politikere og flertallet af vælgerne at stikke hovedet i busken eller som de tegninger man ser af strudsen, der stikker hovedet i et hul i jorden, når den føler sig truet. Det er strudspolitik!:-)

  Så i de statsbetalte aviser og statens tv, DR og Tv2, at de hetzede mod at Nye Borgerlige i aftalen havde fået undtaget arbejdskraft fra navngivne muslimske lande. En af de såkaldt borgerlige blandt forslagsstillerne, Alex Vanopslagh fra Liberal Alliance udtalte (vistnok i Berlingske?), at det smertede hans liberale hjerte, at gå med til den slags, men det havde været et absolut krav fra Nye Borgelige ellers ville de ikke være med. Forslaget diskiminerer åbenbart indvandring fra muslimske lande. (Rettidig omhu mener jeg)

  Man ser allerede, hvordan alle de frelste trækker racismekortet. De ønsker ikke at forholde sig til realiteterne, nemlig at den muslimske indvandring har været livsfarlig for danskerne og den har systematisk drænet de offentlige kasser for penge. Den har været en møllesten om halsen på det danske samfund og den danske økonomi, som alle, der tør se virkeligheden i øjnene, kan se.

  Og hvad med befolknings udskiftningen, demografien, der vil bringe danskerne i mindretal i deres eget land indenfor 40-50 år? Hvorfor forholder politikerne sig ikke til den? Her fører de også strudsepolitik! De overgiver sig uden at kæmpe til islam.

  Det kristne Konstantinopel, der stod som pendant til det kristne Rom siden Konstantin I i 324 etablered byen som det nye Rom “Nova Roma”, hovedtdane i det Byzantinske rige.

  De kæmpede imod muslimernes erobringsforsøg i flere hundrede år indtil Konstantinobel blev erobret tirsdag 29. maj 1453.

  Læs artikel Kristeligt Dagblad 14.06.10: “Konstantinopel modstod erobringsforsøg i 800 år”
  https://www.kristeligt-dagblad.dk/kronik/konstantinopel-modstod-erobringsfors%C3%B8g-i-800-%C3%A5r

  Kommentar by Amad — 27. januar 2022 @ 14:59

 19. Amad — 27. januar 2022 @ 14:59:

  Som jeg har skrevet ovenfor så har NB tilsyneladende ikke noget problem med at etniske danskere bliver udskiftet med fremmede i deres eget hjemland for de mener at en araber eller afrikaner kan “blive dansker” via rette “værdier” og “sindelag”, fuldstændig absurd.

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. januar 2022 @ 15:03

 20. *Peter Nielsen 15:03 og 13:50
  Ikke desto mindre er NB. din største chance for at slippe af med rigtigt mange muslimske indvandere. Hvis de kriminelle ryger ud, forsvinder der mange og hvis man forlanger at de forsørger sig selv, så ryger der også en pæn luns.
  I øvrigt er jeg helt enig med dig i at vi aldrig skulle have haft de indvandere vi har fået de sidste 30-40 år. Men det er jo efterrationalisering.

  Kommentar by Den Nervøse — 27. januar 2022 @ 16:08

 21. > 15, Den Nervøse, 13:08: Danmark er et af de lande i verden med den største arbejdsstyrke i forhold til befolkningstallet. Fortrinsvis fordi mange danske kvinder er på arbejdsmarkedet i stor udstrækning, i modsætning til i mange andre lande. Hvis ikke Danmark kan klare sig ved brug af egne kræfter, hvem kan så.

  Det er og bliver noget vås at vi ikke kan komme uden om udenlandsk arbejdskraft. Danmark er stadig et af de rigeste lande i verden. Vi har rigeligt råd til selv at uddanne den arbejdskraft vi har behov for.

  Vi bruger bare ikke vores arbejdskraftressourcer rigtigt. Alt for mange ubrugelige og overflødige akademikere, alt for stor og ineffektiv offentlig sektor, alt for meget overadministration, alt for mange dovne på overførselsindkomst, alt for få unge der føler sig for fine til at udføre almindeligt nyttigt arbejde. Og alt for få unge der uddanner sig til de fag der er brug for. Og alt for mange indvandrere fra lav-IQ lande, der ikke kan forsørge sig selv.

  Arbejdsgiverne ønsker bare billig arbejdskraft ind, så de slipper for at investere i arbejdskraftbesparende moderne teknologi.

  Snart får vi igen lavkonjunktur. Så hænger det offentlige igen på den overflødige udenlandske arbejdskraft som vi ikke kan slippe af med igen, samt deres storfamilier.

  Man glemmer at grunden til at Danmark er en velstående nation, er vores kultur, vores arbejdssomhed og vores sammenhængskraft. En stadig befolkningsudskiftning vil smadre det succesfulde Danmark, som vi trods alt stadig har.

  Det glæder mig at DF stemmer imod den udenlandske import. De står forhåbentlig til et come-back med Messerschmidt som formand. NB får ikke min stemme igen!

  Kommentar by JC — 27. januar 2022 @ 16:44

 22. Den Nervøse — 27. januar 2022 @ 16:08 skrev: “Men det er jo efterrationalisering.”

  Hvis man KUN taler om, hvad man burde have gjort, så er jeg enig i, at det er “efterrationalisering.”

  Men jeg taler også om noget fremadrettet, om det GI og andre kalder for “Re-Migration”, altså Udsendelse, Hjemsendelse, Udrejse etc., så vi kan få rettet op på de mange års fejltagelser.

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. januar 2022 @ 17:03

 23. JC — 27. januar 2022 @ 16:44 skrev:

  “Det glæder mig at DF stemmer imod den udenlandske import. De står forhåbentlig til et come-back med Messerschmidt som formand. NB får ikke min stemme igen!”

  Ja, NBs gigantiske fejltagelse kan blive MMs og DFs store chance. De kan nu pege på, at NB ikke bare tillader men direkte bidrager til Den Store Befolkningsudskiftning.

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. januar 2022 @ 17:07

 24. Vil hellere leve lykkeligt på en sten, end støtte en politik som ødelægger grundlaget for dette land.

  Kommentar by Frafalden Moderat — 27. januar 2022 @ 17:22

 25. >>>24

  Enig! Hellere “fattigdom”, end at blive en minoritet i eget land..

  Dog tror jeg næppe vi bliver fattige hvis ikke vi hiver 200.000+ indvandrere herop. Det gik meget godt i DK i årene 1970-2000, og der var der langt færre indvandrere end i dag..

  Kommentar by Realisten — 27. januar 2022 @ 17:38

 26. Realisten — 27. januar 2022 @ 17:38:

  Enig! Når såkaldt “borgerlige” legitimerer invasionen med økonomiske argumenter, så udstiller de sig selv som globalister.

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. januar 2022 @ 18:02

 27. Enig Realisten 17:38. Danskerne har selv valgt, at føde færre børn. Danske kvinder har valgt det. Mere demokratisk kan det vel ikke blive.
  Det ville være demokratisk, hvis folketingets beslutninger tog udgangspunkt i de individuelle valg danskerne har taget og tager.

  Danskerne har besluttet, at det er OK, hvis kvinderne har besluttet at føde færre børn og der bliver flere ældre. Mange over pensionsalderen vil gerne arbejde videre allerede i dag. Behvovet for ældrepleje stiger dog alt andet lige, men så falder behovet for børnepleje tilsvarende. Sådan er demografiens love. Politikernes opgave bliver, at indrette det danske samfund derefter. Det kan sagtens lade sig gør, hvis der er politisk vilje til det.

  Ikke ved at ‘fortynde’ den danske befolkning med fremmede og slet ikke ved at importere fjendtlige fremmede med en diktator-religion som islam. Det er efter min mening vand i kraniet og dømt til at gå galt – i hvert fald for danskerne!

  Jeg tror ikke, der er mange danskerne der inderst ønsker engang i fremtiden at leve i reservater for indfødte!?:-)

  Kommentar by Amad — 27. januar 2022 @ 20:12

 28. Hvilke forhåbninger mon der fødes i de mange velfærdshungrende afrikaneres og asiaters hoveder, når det rygtes (via menneskesmuglerne) at Danske arbejdsgivere nu vil hente såvel ufaglærte som faglærte udenfor EU til det danske paradis.

  Hidtil har skiftende danske regeringer med vekslende held brugt forskellige skræmmemetoder som et værktøj til at holde flygtningestrømmen væk. Man er jo forpligtet af FN og EU til at behandle flygtningenes ansøgninger når de er inde i landet.

  Men når det det nu rygtes at Danmark søger arbejdskraft udenfor EU, vil det givetvis sætte gang i en strøm af håbefulde fattigdomsmigrater nordpå. Danske myndigheder vil ikke have effektive måder, hvorpå de kan stoppe dem. Og når de først er inde, slipper man ikke af med dem igen, uanset om arbejdsgiverne kan bruge dem eller ej.

  Der kommer turbo på befolkningsudskiftningen og dhimmificeringen.

  Kommentar by JC — 27. januar 2022 @ 21:22

 29. Nye Borgerlige skrævede over en for bred kløft og bukserne er nu revnet.

  Vi har tiden imod os, så vi kan ikke begå samme fejl, som vi begik med Dansk Folkeparti, hvor de fik 15-20 års frit spil på varm luft og symbolpolitik.

  Vil Nye Borgerlige ikke Danmark og danskerne, så må der opbygges alternativer.

  Kommentar by Polka — 27. januar 2022 @ 21:48

 30. Kommentar by Polka — 27. januar 2022 @ 21:48

  Jeg er helt enig.

  Jeg kan ikke lade være med at tænke på min personlige nedtur i 2016, da jeg konstaterede, at DF det år stemte for tildeling af indfødsret i dette års anden afstemning. Det forekom helt surrealistisk.

  Set over årene så startede Dansk Folkeparti med, at Pia Kjærsgård ikke kunne få sin vilje på det berygtede landsmøde i Fremskridtspartiet i 1995. Hun brød ud og stiftede Dansk Folkeparti med 3 andre herunder Thulesen Dahl. Hun udnyttede på dygtig opportunistisk vis den voksende modvilje mod masseindvandringen. Nu har jeg tilfældigvis lige i en rodebunke fundet et gammelt eksemplar af Berlingske Tidende som glimrende viser, at Pia Kjærsgaard ikke har forstået en pind af det eller endnu værre måske er ligeglad. Artiklen i tillægget “Berlingske Nationalt” havde overskriften “DF vil gøre indvandrere til en resource”. Selvom det kan synes rigtigt, hvad der skrives, at udgifterne er store til indvandrere og at udgifterne kan formindskes ved at de kommer i arbejde, så ændrer det ikke på det tvivlsomme i, at hvorfor er de her? Man kan stille spørgsmålet, om indvandrere er den rigtige betegnelse og om der ikke er tale om flygtninge? Hvis det er sidstnævnte, at hvorfor skal de så integreres, for de skal forhåbentlig hjem igen. Artiklen illustreres med et billede af en østasiatisk- og en afrikansk udseende mand. Kunne de da ikke have valgt et mere nærtliggende land at flygte til? Men lad os nu sige, at denne såkaldte integration lykkes og de stort set alle kommer i arbejde. Lad os videre sige, at antallet af ankomne flygtninge fremover falder til 0. Selv med denne sidste antagelse eller håb om man vil, så vil fremmedandelen blive ved med at vokse.

  I 2015 toppede Dansk Folkeparti så med 21% af stemmer ved dette års folketingsvalg. Nu ankom der efterfølgende store flygtningestrømme angiveligt fra Syrien. Nogle folk må så endelig have indset det ejendommelige i, at DF med større og større tilslutning tilsyneladende ikke stillede krav til større stramninger. Jeg ved ikke, hvordan andre har haft det, men jeg havde i alt for mange år set igennem fingrene med, at det var jo nok blot taktiske overvejelser af hensyn til gradvis at kunne rykke brikkerne frem på skakbrættet, alt i mens de optrådte som loyalt støtteparti til Venstre og Konservative.

  Men efter 2015 gav det så plads til den næste opportunist og endda med et pengestærkt bagland.

  Kommentar by T. H. — 27. januar 2022 @ 22:51

 31. Det er ubegribeligt at Socialdemokraterne løber fra deres løfter og handler mod fagforeningernes interesser. Hvis fagbevægelsen accepterer regeringens plan, er de løftebrydere og kan godt pakke sammen. Så er de utroværdige og overflødige.

  Den såkaldte konjunkturbremse, som skal sende den billige arbejdskraft tilbage igen, når konjunkturerne vender, er ikke meget værd. Når først den billige arbejdskraft er inden for døren, slipper man ikke af med den igen. Det skal Menneskerettighederne nok sørge for. Det går ligesom med de kriminelle. De får lov til at blive. Og de danske løn- og arbejdsvilkår er også et drømmesyn. Ingen kan overkomme at kontrollere at de overholdes. Der er masser af muligheder for svindel.

  Kommentar by JC — 27. januar 2022 @ 23:00

 32. > 30, T.H. Dansk Folkeparti har svigtet stort. I 2015 sås det tydeligt at deres såkaldte restriktive indvandringspolitik, var bluf. Danmark var slået tilbage til før 2001. Partiet havde udviklet sig til et ordinært, opportunistisk levebrødsparti, styret at en lille klikke der havde haft det samme lukrative job i 20 år. De var blevet så “stuerene” at de nu så statsministerposten inden for rækkevidde. Det oprindelige idegrundlag var nærmest fordampet,og baglandet blæste de på. Det gamle ord om at magt korrumperer, blev tydeligt demonstreret.

  Efter den rutchetur der startede i 2015, skulle man tro at der nu sker en reformering af partiet tilbage til grundlaget. Lad os håbe på at Morten M. kan genskabe partiet som en betydningsfuld kraft i det politiske billede, og igen blive forsvareren nr. 1 for et dansk Danmark og danskheden.

  Kommentar by JC — 27. januar 2022 @ 23:18

 33. > Kommentar by T. H. — 27. januar 2022 @ 22:51

  Meget læsværdigt indspark i debatten!

  Jeg er ikke så overraskende også enig i dine betragtninger.

  Kommentar by Polka — 27. januar 2022 @ 23:23

 34. Nationalbankens økonomers samfundsøkonomiske udregninger dokumenterer at kun en superindvandrer er økonomisk neutral. En superindvandrer : Person med en høj uddannelse der vel at mærke bliver godkendt af Cirius. Arbejder hele sit liv. Aldrig sender penge ud af landet. Aldrig stifter familie.Har arbejdsgiver betalt sundhedsforsikring. Tjener min 445 000 kr pr år Forlader landet ved pensionering.– Husk det nu.

  Kommentar by dansker — 27. januar 2022 @ 23:29

 35. Møder såkaldt “borgerlige” som siger at “nu er de her jo, så må vi få det bedste ud af det”.

  Vi har brug for et radikalt opgør med denne defaitistiske tankegang. Vi har ikke brug for mere integration eller assimilation. Vi har brug for Re-Migration.

  Kommentar by Peter Nielsen — 28. januar 2022 @ 02:26

 36. https://www.facebook.com/261599053881378/posts/6975097682531448/?d=n
  Fagbevægelsens Hovedorganisation spørger hvorfor ledige danskere skal sættes bag i køen

  Kommentar by Træt — 28. januar 2022 @ 07:09

 37. Der er faktisk kun 2 muligheder;
  Nej perk – eller
  Ja perk.

  Kommentar by Hul igennem? — 28. januar 2022 @ 08:30

 38. Det sjove ved det hele er, at langt de fleste udlændinge arbejder indenfor rengøring, landbrug, byggebranchen.. Helt ærligt: Hvor er de super-indvandrere som de “borgerlige” tror ordningen hiver herop? Jeg har sgu aldrig fået øje på dem..

  Kommentar by Realisten — 28. januar 2022 @ 09:26

 39. Der er flere end 14 millioner ledige rundt om i EU. Derfor er det en falliterklæring for EU (også på det område), at Danmark søger arbejdskraft uden for EU.

  Kommentar by traveler — 28. januar 2022 @ 09:45

 40. Vi kunne bare stoppe med at bygge ligegyldigt betonslum på hver eneste plet jord i de større byer. Jeg er ved at brække mig når jeg kører i København. I går var i Nordhavnen/Frihavnen, der er én stor byggeplads, ligesom godsbaneterrænnet og Ørestaden.

  Kommentar by Træt — 28. januar 2022 @ 11:27

 41. Det næste bliver vel, at arbejdsgiverne smugler løntrykkere ind i Danmark ved at flyve dem til en afsidesliggende lufthavn om natten.
  Akkurat som Merkel praktiserede og som US & A’s præsident i dag har gang i.
  Arbejdsgiverne vil kun have arbejdskraft med mellem 5 og 10 års erfaring og til kvart løn – ubegrænset fra hele verden. Globalismen har sit ideologiske udspring i kapitalens umættelige grisk- og grådighed. Socialt ansvar for arbejdsgiverne er en by i Rusland (-Krim).

  Kommentar by Gustav Jensen — 28. januar 2022 @ 11:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper