7. februar 2022

Revolutionært program på 24syv: Mange tror ‘at kommunisme er noget støvet noget fra fortiden.. men’

Det er ikke kun islamister, der har fået eget magasin på 24syv. Forleden kunne man eksempelvis høre venstreradikale Mads Ananda Lodahl præsentere sin seneste roman, der giver et ‘indblik i bøssesauna-kulturen’, og fortæller om hvordan ‘den heteroseksuelle verdensorden kan lære af queer-erfaringer’. Simon Andersen var en god journalist, men som chefredaktør er han helt ubrugelig.

I dagens udgave Berlingske, kan man læse om en ny programserie på samme kanal – ‘Revolutionen’, der har til hensigt at ‘undersøge, hvordan en kommunisme for det 21. århundrede ser ud’. Det lyder karikeret, men værten er Eskil Andreas Halberg, kendt fra venstreradikale Modkraft.dk, og tilrettelæggeren er Laura Na Blankholm, der også har en fortid på venstreradikale Modkraft.dk. Kommunister om kommunisme. Vi skriver 2022.

Jeg har nævnt begge flere gange her på siden. Halberg eksempelvis, da han i medierne proklamerede at han ikke troede på ideen om lønarbejde, endsige parlamentarisme. Blankholm eksempelvis, da hun i tilbage i 2013 var på gaden med Rune Eltard-Sørensen, Modkraft-redaktøren, der blandt andet har domme for overfald på Farum-borgmestr Peter Brixtofte (2001) og udenrigsminister Per Stig Møller (2003).

Skarp kommentar af Jan E. Jørgensen på Berlingske.dk – Statsfinansieret kommunistisk propaganda på 24syv.

“24syv beskriver programmet således: ‘Planeten brændes af, ulighed hærger overalt, og de vestlige demokratier er i krise.’ Lyder lidt venstredrejet, men dejligt med pluralisme… Fortsættelsen fik mig dog til at spærre øjnene op. ‘Vi skal undersøge, hvordan en kommunisme for det 21. århundrede ser ud. Derfor arbejder vi hver tirsdag på en drejebog for Revolutionen og snakker om, hvad der konkret skal til for at forandre verden.’

… det bliver værre: ‘Jeg er meget begejstret for, at vi kan bruge public servicemidler til at tale om, hvordan vi laver vores samfund grundlæggende om,’ siger Eskil Halberg, der er vært på programmet.

Han kan ikke tro sit held over at få kommunistisk propaganda betalt af public service midler.

Pressemeddelelsen slutter med at bagatellisere kommunismens forbrydelser: ‘Der er mange, som tror, at kommunisme er noget støvet noget fra fortiden, eller som forbinder det med tvangsarbejde og massemord. Men over hele verden er der en stigende interesse hos yngre generationer for at genopfinde kommunismen. Danmark er altid bagud, og altså også med at tænke revolutionen på ny. Men kommunisme, forstået som kampen for et andet liv, har aldrig været mere relevant end nu.’

…Nu lægger 24syv mikrofon til denne revisionistiske historieskrivning for skattekroner.”

(Eskil Halberg på Twitter, 6. februar 2022)

Twitter-reaktioner

“Virkelig nice at høre, Eskil! Det glæder jeg mig super meget til. Kommer I til også at dække den anti-imperialistiske del også? Det plejer at være et blind spot for den danske venstrefløj. Torkil Lauesen om parasitnationer og afhængighedsteori vil være oplagt.” (Emil Hammar, 6. februar 2022)

“Hvis I mangler en jingle til programmet må I bruge min kommunistiske rapmusik helt gratis…” (Marc B. Sanganee, Kommunistisk Parti, 6. februar 2022)

statsfinansieret kommunistisk propaganda 🥰” (Søren Mau, 6. februar 2022)

“Det lyder super godt og endnu en oplagt mulighed for at skræmme de borgerlige medier og debattører…” (Ph.d. Esben Bøgh Sørensen, 6. februar 2022)

“Spændende! Det glæder jeg mig til at følge med i. Glæder mig også til at følge med i Berlingske-segmentet tude i mindst 20 uger i træk” (Ph.d. Lukas Slothuus, 6. februar 2022)

“Håber det har samme kvalitet som Poya Pakzads programmer. Det var fandme klasse!” (Rasmus Hjorth)

(24syv-tilrettelægger Laura Na Blankholm med flere gange dømte Rune Eltard, Søtorvet, 13. august 2013)

Citater. Om og af Eskil Halberg

“Har De mødt Eskil Andreas Halberg? Sikkert ikke! Eskil er en af mine studerende, som også er tilknyttet Jagtvej 69. Lad mig fortælle Dem lidt om Eskil… Det sidste halve år er jeg kommet til at kende Eskil lidt bedre, eftersom han har aftjent sin militærnægtertjeneste i Dansk Sociologforening, som undertegnede er formand for. … Eskil udnytter gerne hvert eneste ledige øjeblik, jeg har, til at stille spørgsmål til de mange tekster og bøger, han læser. Spørgsmålene er tilsyneladende alle drevet af Eskils fornemmelse, eller vi kunne kalde det idiosynkrasi, over for kapitalismens tvangsmekanismer.” (Rasmus Willig, Dagbladet Information, 28. december 2006)

“Politiets brug af visitationszoner i kampen mod eksempelvis bandekrigen, har til formål at skabe tryghed i befolkningen. Derfor indskrænker man den enkelte borgers frihedsrettigheder – de risikerer at blive krops -visiteret af politiet uden begrundet mistanke – i bytte får borgerne tryghed. Eskil Halberg, som har læst på Forvaltning og Socialvidenskab på Roskilde Universitet, har netop afleveret sit speciale om visitationszonerne, og han mener, at der kan drages en parallel til udgangsforbuddet…” (Eskil Halberg, Dagbladet Information, 30. august 2010)

“Kirkeasyl var forberedt på, at politiet kunne komme. Vi havde holdt møder i ugevis og havde lagt en strategi i tilfælde af en rydning. Vi skulle iscenesætte begivenheden, så politiet tydeligt fremstod som brutale og illegitime… én ting stod klart fra begyndelsen: Hvis politiet skulle finde på at rydde Brorsons Kirke, ville det være en illegitim handling, og det måtte ingen være i tvivl om. … Søgte vi konflikten? Ønskede vi at skabe en situation, hvor vores regerings racistiske asylpolitik ikke længere forsvandt i tågerne af bureaukrati, afsidesliggende lejre og manglende interesse fra offentligheden? Ja. … Med Kirkeasyl ønskede vi at skære abstraktionerne væk og vise, at den danske regerings asylpolitik er umenneskelig.” (Eskil Halberg mfl., Dagbladet Arbejderen, 13. august 2011)

“Modkraft kalder sig for Danmarks progressive portal, men er i fuld galop på vej til at blive ‘en legitimeringsmaskine for regeringens nyliberale politik’. Det mener Modkraft-blogger Eskil Halberg, der i sin nyeste blog forlanger stop for, hvad han ser som SF’s og Socialdemokraternes stigende indflydelse på Modkraft.” (Eskil Halberg, Dagbladet Arbejderen, 12. februar 2012)

“Jeg har som Claus Pedersen (CP), der skrev kronikken ‘Venstrefløjen mangler nationalfølelse’ den 28. maj, haft mange tanker efter det foruroligende europaparlamentsvalg. Det er bekymrende, at højrepopulistiske partier vinder frem. … Jo mere nationalstat, des mere katastrofe… Det er nationalstatsinteresser, der gør, at flygtninge hver dag drukner i middelhavet. Det er nationalstatsinteresser, der tvinger både lønninger og selskabsskatten i bund gennem indbyrdes konkurrence. … Samtlige partier i Danmark – måske på nær det nyliberale Radikale Venstre – gik til valg på løfter om mere nationalstat. Netop derfor havde jeg intet at stemme på og måtte nøjes med at tegne min egen rubrik til fordel for den græske Alexis Tsipras.” (Eskil Halberg, Dagbladet Information, 5. juni 2014)

“Den socialistiske vision om en verden af lighed i forskellighed kunne – og kan – ikke tilvejebringes gennem et eksklusivt fokus på arbejderen som udgangspunkt for formuleringen af politiske strategier. Derfor er det forfejlet, når Enhedslistens Pelle Dragsted til Altinget siger, at han vil ‘tale til flertallet, ikke minoriteterne’. … Man(d) kan tilsyneladende ikke forlige sig med, at der stilles spørgsmålstegn ved politisk repræsentation og et ekskluderende socialistisk projekt.” (Eskil Halberg og Mikas Lang, Dagbladet Information, 3. juli 2018)

“Privatejede boliger gør de rige dele af samfundet endnu rigere og har en destabiliserende effekt på økonomien. Der er derfor ikke brug for blot at regulere lidt på boligmarkedet, men derimod for helt at afskaffe private ejerboliger og gøre dem kollektivt ejede. … For mig at se er der to grunde til, at mennesker vil eje deres egen bolig. Og de er begge to dårlige.” (Eskil Halberg, Dagbladet Information, 21. oktober 2021)

“Kritikken af kapitalismen er tilbage. Det står vist klart for de fleste. Men den går ofte på grund, fordi alternativerne til markedsøkonomi forbliver abstrakte og dunkle. For hvad er i virkeligheden problemet ved planøkonomi? … Økonomisk planlægning vil dog fortsat ikke kunne komme uden om løbende at træffe beslutninger om en lang række kvalitative valg. Hvor Walmarts eneste motiv er profit, vil et kommunistisk samfund have helt andre og mange flere motiver, for eksempel fritid, økologisk genopretning, decentralisering, genanvendelse, retfærdighed, demokratisk repræsentation og mange andre mål. (Eskil Halberg, Dagbladet Information, 27. december 2021)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/124861/trackback

39 Comments »

 1. “Der er mange, som tror, at nazisme er noget støvet noget fra fortiden, eller som forbinder det med tvangsarbejde og massemord. Men over hele verden er der en stigende interesse hos yngre generationer for at genopfinde nazismen…”

  Luk Lortet!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 7. februar 2022 @ 14:00

 2. “Det er nationalstatsinteresser, der gør, at flygtninge hver dag drukner i middelhavet.”

  Der findes en 100% gratis og 100% sikker løsning i forhold til at undgå at drukne: Undlad at sejle ud på havet.

  Kommentar by Peter Nielsen — 7. februar 2022 @ 14:07

 3. Afvist i Off Topic
  Første reelle udmelding fra ny DF formand: DF vil vælte en borgerlig regering, hvis den indfører mere EU, flere FN-erklæringer eller internationale aftaler om migration.

  Og den kommer slet ikke til magten på Dansk Folkepartis mandater, hvis ikke den vil arbejde mod, at Danmark løsriver sig fra menneskerettighedskonventionen.

  Til gengæld er det vigtigere for Morten Messerschmidt at holde Radigale ude i kulden end, at han selv bliver minister.

  Kommentar by Cleon — 7. februar 2022 @ 14:21

 4. Nasserislam og krævekommunisme stjæler med arme og ben af arbejdernes møje.

  Kommentar by Hul igennem? — 7. februar 2022 @ 15:02

 5. Obama bekymrer sig hverken om covid-maske eller stigende vandspejl
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-10481075/Scowling-Obama-inspects-new-multi-million-dollar-Hawaii-mansion-controversial-sea-wall.html

  Kommentar by k.m. — 7. februar 2022 @ 15:10

 6. I guder det er sygt at man som skatteborger er tvunget til at betale for propaganda til fordel for egen undergang. DR som sådan er en skraldespand.

  Kommentar by NED MED ALTING — 7. februar 2022 @ 15:40

 7. Venstrefløjen vil have en ny verdensorden. Det betyder Obama ikke må eje privat ejendom. Jeg kan ikke forestille mig han frivillig opgiver sin luksustilværelse? og deler formuen med ovennævnte journalister ?

  Kommentar by k.m. — 7. februar 2022 @ 15:48

 8. Jeg synes, at kommunisterne skulle starte med at smide alle bedsteborgerne ud af deres Frederiksberg-villaer og sende dem i genopdragelseslejr: http://www.uriasposten.net/archives/124634

  Kommentar by Anonym — 7. februar 2022 @ 15:51

 9. Eskil: “Det er nationalstatsinteresser, der gør, at flygtninge hver dag drukner i middelhavet.”
  Det er den idealistiske forklaring; den materialistiske forklaring er den, at ‘flygtninge’ der vil sejle over Middelhavet i gummibåde eller plimsollere, er hjernelamme superoptimister.
  Almindeligvis regnes kommunisme for at være baseret på ‘materialismen’ kontra ‘idealismen’. Verden styres af den fysiske virkelighed og ikke af ordskvalder fra humanistiske idealister. Marx ville rotere i sin grav, hvis han kunne høre moderne dansk salonkommunistisk ordgylle.
  Lenin sagde engang: “De intellektuelle er nationens lort”.

  Kommentar by Gustav Jensen — 7. februar 2022 @ 15:59

 10. @ 15:40 gad vide om Messerschmidt vil lukke Danmarx Ramadanradio og i al fald fjerne finansiering fra skattebilletten igen?

  Kommentar by Cleon — 7. februar 2022 @ 16:00

 11. Lad dem analysere premierministeren i Canada, fx hans seneste tale til de strejkende. Frihedsdemonstrationer har indflydelse på resten af verden. Hvis truckerne og befolkningen ikke holder stand, er vejen banet for et venstreorienteret helvede også uden for Canada.

  summit(dot)news
  Video: Ottawa City Officials, Police Label Trucker Convoy As ‘Terrorist Insurrection’

  dailyexpose(dot)uk
  An investigation of official Government of Canada data has revealed that the fully vaccinated account for 9 in every 10 Covid-19 cases, and 7 in every 10 Covid-19 hospitalisations and deaths across Canada in the most recent wave of infections to hit the country.

  This is despite just 6 in every 10 people in Canada being fully vaccinated; suggesting the Covid-19 injections do not only fail to work, they actually make recipients worse.

  Kommentar by k.m. — 7. februar 2022 @ 16:04

 12. Hvort samfund bliver mere og mere sygt.

  Kommentar by IES — 7. februar 2022 @ 16:17

 13. Der er kun en sand kommuisme og Karl Marx er dens profet!!!!! EN STOOOR RELIGION FOR FOLKET :-) :-) :-). Man burde dømmes efter paragraf 266B, hvis man kritisere den :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 7. februar 2022 @ 16:19

 14. Karl Marx opium !!!!:-) :-) :-):-)

  Kommentar by Michael Unna — 7. februar 2022 @ 16:19

 15. PUBLIC SERVICE ???????????

  Kommentar by Bastardo — 7. februar 2022 @ 16:27

 16. Som Karl Marx sagde-mener-tror. Vi skal alle være helt lige…indtil vi alle er ligegyldige…men nogen er mere lige end andre (“kammerat Napolion” ) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 7. februar 2022 @ 16:41

 17. Hvad er det socialisterne og kommunisterne – de bekendende og alle de der putter, men elsker disse ideologier – ikke forstår?

  Så skal de bare læse det her indlæg fra Henrik Dahl (MF-LA).
  Hvad laver den mand for øvrigt i LA?

  https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/henrikdahl/ECE13709791/vesten-er-bedst-og-det-skal-vi-forsvare/

  Kommentar by Black Watch — 7. februar 2022 @ 17:00

 18. Næste programserie må blive hvordan vi får ny-nazismen til magten, hvilket er næsten samme ideologi som venstrefløjen hylder.
  Vi fik en forsmag med vaccinepas, opdeling i A og B hold.

  Kommentar by k.m. — 7. februar 2022 @ 17:11

 19. Nå, men så vi da mindst to statsfinansierede medier – 24syv og DDR – der spammer de sagesløse lyttere med ræverød propaganda døgnet rundt.
  Man må da sige, at Enhedslisten har fået fuld valuta for pengene ved at bringe Mette Mink til magten…

  Kommentar by Revisoren — 7. februar 2022 @ 17:24

 20. En venstreradikal spazzer foreslår ovenfor at anvende Torkil Lauesen i programmet.
  Altså den Torkil Lauesen, der var højtstående medlem af Blekingegadebanden, og som efterfølgende fik en topstilling i Københavns Kommune af Ritt Bjerregaard…

  Kommentar by Revisoren — 7. februar 2022 @ 17:34

 21. Danmarks modigste taleradio?

  Og så promoverer man en gammel afdanket politik, der har bevist sin uduelighed så mange gange. Senest i Venezuela. Hvem kan ikke huske MSM, der stopfodrede danskere med den nye Messias Hvor skal du hen Hugo?

  Men sådan noget her, skal de statsstøttede medier nok fortie, MSM, der ikke kan stå på egne ben, nøjagtig som kommunismen altid må have kapitalismen til hjælp

  https://www.unhcr.org/venezuela-emergency.html
  With over 5 million Venezuelans now living abroad, the vast majority in countries within Latin America and the Caribbean, this has become one of the largest displacement crisis in the world.

  “Berlingske Media, der ejer Weekendavisen, Berlingske, B.T. og nu størstedelen af Radio Loud, modtager 104,7 millioner årligt i mediestøtte fra staten. Hertil kommer de 60 millioner, Radio Loud får i statsstøtte.”

  PS.
  Hvad var Simon Andersens svinestreg, han startede med? Undrede mig, han overhovedet kunne fortsætte i branchen. Har man ingen moral, kan man komme langt i Nydanmark

  Kommentar by tavsen — 7. februar 2022 @ 17:36

 22. Sørme, wiki havde den historie, som skulle have gjort arbejdsløs i den branche

  “Imens han var på Jyllands-Posten skrev han sammen med Mikkel Hertz en anklagende historie om “McCloud”, en politibetjent der arbejdede på Vesterbro, uden at dobbelttjekke historien. Statsadvokaten fandt ikke hold i anklagerne mod betjenten, der fik posttraumatisk stress på grund af anklagerne i artiklen[3].”

  Kommentar by tavsen — 7. februar 2022 @ 17:45

 23. Kommunismen er ikke noget støvet fra fortiden, det er ondskaben fra fortiden!
  Man har forsøgt kommunisme i 40 lande på kloden, og hver eneste gang er det mislykket, og hver gang er forklaringen den samme, de var jo ikke den rigtige kommunisme, men denne gang (nr. 41) vil det lykkes og alle vil være glade.
  Hvem husker ikke Pelle Dragssteds lovprisning af socialismen i Venezuela? Og hvor er Venezuela så i dag? Nå nej det var ikke den rigtige socialisme/kommunisme, heller ikke denne gang, men næste gang så skal I se!
  Kirkeasyl? Nok den mest mislykkede asylepisode, vi overhovedet har haft, de fleste af de palæstinensere vi dengang fik ind via særloven, har været bag lås og slå på grund af kriminalitet, og hvad værre er det har deres børn også! Men den slags bider ikke på venstrefløjen!
  Planøkonomi? Jeg har under stort besvær rejst rundt i det planøkonomiske Østeuropa før murens fald, og jeg kan meget enkelt sige, det virker ikke ! Havde du noget som helst andet end størrelse 43 i sko, så var du i problemer. Men nå nej, det var jo ikke den rigtige kommunisme, nej bare se nå vi kommer til, så bliver det god, og alle bliver glade!
  Når nu kommunisterne har så forfærdeligt meget imod nationalstaten, så behøver vi bare se på Det tidligere Jugoslavien, i samme øjeblik Tito var væk, så begyndte alle at skyde på alle, der blev først en tålelig fred da landet blev splittet op i, ja gæt engang, nationalstater! Slovenien, Kroatien, Serbien, Montenegro, Kosovo, Bosnien og Nord Makedonien og nu lader det til at Bosnien igen skal deles op i Bosnien og republikken Srepska. Det er det fuldstændige bevis på at multietniske samfund er helt og aldeles dysfunktionelle, med andre ord så vil en grænseløs verden være alles kamp mod alle!

  Kommentar by Den Nervøse — 7. februar 2022 @ 17:45

 24. Kommunistsvinene kan kun eksistere når der er nogen der er villig til eller snarere dumme nok til at betale for deres underhold, i øvrigt på præcis samme måde som islam.

  Historien har vist Os alt hvad man behøver at vide om kommunismen. Mere end 100 millioner mennesker er døde på kommunismens alter, hvilket er Ca. 1 million mennesker om året hvis man strækker det ud over hele kommunismens historiske tid.

  Jeg håber så inderligt at Vi en dag kan få gjort definitivt op med massemorderne på den røde fløj så de får deres velfortjente straf for deres 100 årskrig mod menneskeheden.

  Kommentar by Santor — 7. februar 2022 @ 18:21

 25. Jan E Jørgensen kunne jo kalde til samråd om hvorfor licensmidler går til kommunistisk propaganda. Istedet for blot at skrive et indlæg.

  Kommentar by KineserSnot — 7. februar 2022 @ 18:27

 26. ‘undersøge, hvordan en kommunisme for det 21. århundrede ser ud’.

  Den kunne godt ligne det Ilhan Omar, Naancy Pelosi og Obamala Harris med hjælp fra Biggest Idiot Democrats Ever Noninated er i gang med at omdanne Nord Amerika til. Trudeau tossen tager sig af det nord for grænsen. Syd Amerika flyttede til staterne med Alexiandria Ordinarily “tax the rich” Clumpsy.

  Kommentar by Nielsen — 7. februar 2022 @ 18:27

 27. Der er i øjeblikket stort fokus på situationen i Ukraine på grund af den russiske “trussel”.
  Må jeg ikke foreslå de venstreradikale “journalister” på 24syv, at undersøge hvordan ukrainernes liv var i det kommunistiske paradis i Sovjetunionen med deportationer, vilkårlige henrettelser og massiv hungersnød o.s.v.

  Men man vil formentlig komme med den sædvanlige lamme undskyldning om, at det ikke var “rigtig” kommunisme, der blev praktiseret i Sovjet – akkurat som rettroende muhammedanere påstår, at det ikke var “rigtig” islam, der blev praktiseret i Islamisk Stat…

  Kommentar by Revisoren — 7. februar 2022 @ 18:28

 28. Ja, den fimsede Jan Ejnar Jørgensen plejer ellers at være så “rummelig og tolerant” når det gælder herboende muhammedanere.
  Og nu praktiserer hykleren “hate-speach” mod de stakkels undertrykte kommunister…

  Kommentar by Revisoren — 7. februar 2022 @ 18:33

 29. TV2 Fake News har netop nu inviteret den gamle afdankede kommunist Mogens “Che” Lykketoft i studiet som “ekspert” på Kinas trussel mod Vesten.
  Ikke overraskende afviser han, at Kina skulle udgøre nogen trussel.
  Det var som bekendt selvsamme Lykketoft, der betegnede det kommunistiske shithole på Cuba som “samba-socialisme”…

  Kommentar by Revisoren — 7. februar 2022 @ 18:56

 30. PS:

  Den skabsradikale Jan Ejnar Jørgensen ejer en stor herskabsvilla på det mondæne Frederiksberg på 256 kvadratmeter og med en offentlig vurdering på 8.450.000 kroner.
  Mon ikke det kribler i fingrene på Pelle “AFA” Dragsted & Co. at få nationaliseret den, og omdannet villaen til et vegansk og feministisk kollektiv?

  Kommentar by Revisoren — 7. februar 2022 @ 19:40

 31. Kommunisme:
  Staten lader som om den betaler løn; så vi lader som om vi arbejder.
  Kapitalisme:
  Private firmaer betaler peanuts; så vi arbejder lige så hårdt som monkeys.
  Socialdemokratisme:
  Det offentlige betaler 25% almisser efter fradrag af 75% til skat+moms+afgifter+tvangspension+diverse; så vi arbejder kun sort.
  Globalisme:
  Staten betaler alting for importerede socialnassere; så de arbejder hele tiden hårdt med at plage socialrådgivere for at få mere.

  Kommentar by Gustav Jensen — 7. februar 2022 @ 19:46

 32. De nominelt borgerlige ligger som de har redt – og man må sige, at de har solgt sig selv meget billige, som slidte skøger til DI m.fl.

  Enhedslistens chefideolog Pelle Dragsted er nok inde over tilrettelæggelsen med ’store tanker’ fra en moderat begavet mand m/k.

  Få nu lukket lortet! Og nej, kære festmusikant Lars Boje Mathiesen fra Nye Borgerlige – Danmarks “DDR” Radio skal ikke sælges til højstbydende liberale tosseentreprenør – Danmarks “DDR” Radio skal demonteres og forsvinde fra medielandskabet.

  Kommentar by Polka — 7. februar 2022 @ 19:55

 33. Rettelse – der er naturligvis tale om 24syv og ikke DDR – med den radiofoniske udgave af Pravda, skal tvangslukkes og de ansatte undersøges af kompetente psykiatere.

  Kommentar by Polka — 7. februar 2022 @ 19:58

 34. Skal der være ideologisk ligevægt i statsradiofonien, bør man vel også lade Jonni Hansen, Poul Heinrich Riis-Knudsen og Esben Kristensen fra DNSB producere 20 timers propaganda for nazismen?

  Kommentar by Arne Torp — 7. februar 2022 @ 20:30

 35. Som jeg har skrevet til dig ved tidligere lejlighed, Kim, den radiokanal (24Syv) er ikke god for vores mentale helbred!

  Odd S.

  Kommentar by Odd S. — 7. februar 2022 @ 21:09

 36. Du kan tage araberen ud af Arabien (og ind på fine, hvide Frederiksberg), men du kan IKKE tage Arabien ud af den altid hidsige, impulsstyrede araber:

  ”En kurdisk patriark forsvarer ikke sin ære ved at skrive et læserbrev i Politiken,” sagde Erik Nyborg, advokat for Sara Omar.

  Den sætning fik først Manyar Parwani til at smile, men pludselig eksploderede det hele i anklager om racisme og råb, så dommeren måtte kæmpe for at holde orden. Det var svært at fange, hvem der egentlig sagde hvad.

  ”Det er alle de dumme journalisters skyld,” sagde Manyar Parwani, som indtil da havde været den roligste af alle i retslokalet, men nu forlod han salen ophidset.

  ”Lad dem se filmen!” råbte han til en ligeledes ophidset og råbende Sara Omar, før han smækkede døren. Instruktøren blev fulgt af sin søster Khaterah Parwani, der højlydt beskyldte forfatteren og hendes advokat for at udøve psykisk terror.

  Kommentar by Cleon — 7. februar 2022 @ 21:26

 37. Jan E Jørgensen er ligeså skabsradikal som Uffe Elbæk er skabsbøsse.

  Kommentar by Træt — 7. februar 2022 @ 23:06

 38. Dumme dumme Daenen

  Kommentar by dunk — 8. februar 2022 @ 03:57

 39. Den tyske SPD-indenrigsminister Nancy Faeser har skrevet en artikel i et ANTIFA menighedsblad (VVN-BdA).

  “In its current annual report, the Bavarian Office for the Protection of the Constitution (BfV) lists the VVN-BdA as “the largest left-wing extremist organization in the field of anti-fascism in Germany.” It also affirms that it works “with openly left-wing extremist forces.” The VVN-BdA represents anti-fascism that ultimately even regards parliamentary democracy as fascist and therefore fights it”. Remix 7/2 2022

  Kommentar by Limewoody — 8. februar 2022 @ 07:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper