12. februar 2022

Danskerne har brug for ‘en kulturændring’, lyder det efter Mia-drab: Bare rolig piger, den er i fuld gang

Forleden kunne man i EB-popcasten ‘Afhørt’ høre Mette Marie Yde Poulsen fra Danner, henvise til seneste forskning om kvindedrab. Der var otte forskellige faresignaler, og det havde intet med etnicitet at gøre. Andre forklarer omvendt i relationen til drabet på 22-årig Mia Skadhauge Stevn (Aalborg), at danskerne har et kulturelt problem med kvindedrab. Problemet var kønnet. Mænd har et problem. En klumme af chefredaktør Rikke Dal Støttrup i Alt for Damerne udpensler…

“Der findes ikke nogen nem løsning… Til jer, der tænker, at skal mere politi og mere overvågning til: der findes ikke betjente eller kameraer nok i verden til at kunne spotte alle volds- og drabsmænd.

Det er meget mere kompliceret end det, og som så meget andet – f.eks samtykke og Metoo – handler det om en kulturændring. Om at ændre hele tankegangen, at lære drenge at tale om følelser i stedet for at slå sig ud af dem og om at opdage disse mænd, inden deres frustrationer bliver til kvindehad, der bliver til vold og drab.” (Rikke Dal Støttrup, Alt.dk, 12. februar 2022)

Da BT-Aarhus tidligere på ugen opridsede syv nylige århusianske drab var alle ofre mænd, bortset fra to. Det gennemsnitlige offer er ikke en ung kvinde, men en yngre mand. En Facebook-ven i mediebranchen bragte under debat en liste på syv kvindedrab, og den er oplagt at tage udgangspunkt i: “Randers, Ebeltoft, Malling, Viby, Amager strand, Asylcenter og Mia.”

(Foto: Facebook, 12. februar 2022)

Lad os tage dem enkeltvis.

“En 18-årig mand og hans 60-årige far, der begge er fra Afghanistan, er blev idømt henholdsvis otte og 12 års fængsel samt udvisning af landet for bestandigt for i forening at have dræbt en 44-årig kvinde i en lejlighed i Randers i september sidste år.” (Politi.dk, 17. december 2021)

“Manden, der sent lørdag aften skar halsen over på den 50-årige Britt Kaiser Palmgren, var ’vildt forelsket’ i sin hustru. Det fortæller en nær ven til den 53-årige, som nu er sigtet for det bestialske drab i Ebeltoft.” (EB.dk, 28. januar 2022)

“Østjyllands Politi har nu tiltalt en 51-årig mand for drabet på sin tidligere samlever, 43-årige Freyja Egilsdottir Mogensen fra Malling.” (TV2 Østjylland, 16. august 2021)

“Og en 38-årig mand, der er far til parrets to børn – en dreng på seks år og en pige på fire – er anholdt og sigtet for drab. … Både den afdøde kvinde og den anholdte mand har eritreansk baggrund. Derfor er parret også kendt i Den Eritreanske-Danske Forening i Aarhus.” (BT, 16. december 2022)

“Sorg og dyb sindsbevægelse stråler ud af moderen til den 24-årige kvinde af anden etnisk herkomst end dansk, som mandag blev fundet dræbt i en bil i vandet ud for Amager Strandpark syd for København. … Det samme gælder hendes kæreste, som også har en anden etnisk herkomst end dansk.” (EB, 6. janaur 2022)

“Det er en kendt afghansk tolk, der har fyldt en del i de danske medier, der sidste søndag blev varetægtsfængslet sigtet for drab på sin 27-årige hustru. Overfaldet med de dødelige knivstik fandt sted på asylcentret Aaløkke i Løgumkloster lørdag aften.” (JV.dk, 4. februar 2022)

“TV2 Nord kan nu fortælle, at den 36-årige mand, som er varetægtsfængslet i Mia-sagen, tidligere er dømt for både blufærdighedskrænkelse og for at klippe bremserørene over på en tidligere kærestes bil.” (TV2 Nord, 11. februar 2022)

Mette Marie Yde Poulsen, Rikke Dal Støttrup og woke-feministerne får med masseindvandringen automatisk ‘en kulturændring’ – den behøver de ikke at bede om. Når halvdelen af kvindedrab begås af indvandrere, så kunne man hævde at feministerne allerede har fået den. Forvent mere af det samme, og tak Jer selv.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/124968/trackback

21 Comments »

 1. Tak Kim, lige mine ord.

  Tænker vi må have ligestillingsministeren på banen her, så vi kan få bragt ligevægt i mandlige og kvindelige mordofre

  Kommentar by redneck — 12. februar 2022 @ 18:33

 2. I 1920erne i Weimar-Tyskland, var der også en del kvindehad overalt i samfundet. Folk som Otto Dix malede de mest makabre skildringer af kvinder.

  Dengang var der også et post-nationalt opbrud, måske er disse brutale kvindedrab idag et symptom på at vi idag bevæger os over i noget post-nationalt. Hos amerikanske Indianere og Grønlændere som har fået fjernet deres kultur fuldstændig, så er dette problem også voldsomt.

  Som Maria Tarter konkluderede i bogen: Lustmord: Sexual Murder in Weimar Germany fra 1995

  “The rank-and-file soldiers positioned themselves as victims or martyrs who sacrificed for the fatherland and then were betrayed by the women who stayed home and supposedly took over the labor force,” Tatar says. “Women became the enemy. You repair the trauma by killing the feminine.”

  Og de hysteriske feminister kan godt pakke sammen, det fuldstændigt vanvittig at de usagt og med så let adgang til medierne, kan fastsætte en dagsorden om at mænd har et generelt problem.

  Som Thomas Resen skrev på facebook, så kan vi finde utallige sager om kvinder der dræber deres børn. Her kunne ingen finde på at gøre det til et problem for alle kvinder.

  Kommentar by KineserSnot — 12. februar 2022 @ 18:39

 3. KineserSnot — 12. februar 2022 @ 18:39:

  Weimar-Republikken fik en naturlig reaktion. Mon vi nogensinde får en reaktion i forhold til vores nuværende “woke” klovne-verden?

  Kommentar by Peter Nielsen — 12. februar 2022 @ 18:56

 4. Kommentar by Peter Nielsen — 12. februar 2022 @ 18:56

  Der skal nok komme en modreaktion, spørgsmålet er om de “anstændige” borgerlige formår det, eller vi skal finde nogle andre.

  Kommentar by KineserSnot — 12. februar 2022 @ 18:58

 5. “Kulturændring” = Udskamning af alle hvide heteroseksuelle mænd.

  Kommentar by Revisoren — 12. februar 2022 @ 20:03

 6. Dagen indlæg på /r/Denmark handler om en kvinde der bliver stalker af et pizzabud. Desværre er brugerne så stupide at de ikke ser et sammenhæng mellem etnicitet og denne adfærd.

  https://archive.ph/9p1SS

  Kommentar by KineserSnot — 12. februar 2022 @ 20:19

 7. Spot on, Kim

  Kommentar by Anonym — 12. februar 2022 @ 21:30

 8. “Kultur-ændring” har aldrig været mere dybtgående og hastig. Der MÅ være et “omslag i sin vorden” med udlægning og fortolkning af hændelser i virkelighedens verden , så absurde. Spot on Kim Møller.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 13. februar 2022 @ 05:03

 9. Rikke mennesket,har jo ret der maa en kulturaendring til,et saerligt segment har noget at gaa igang med ,Danskere m/k og Dansk kultur afskyer mord

  Kommentar by dunk — 13. februar 2022 @ 07:49

 10. Feminister stemmer notorisk for flere indvandrere med et mildest talt dekadent kvindesyn. Hvis I derfor ser en feminist blive voldtaget af en beriger, så gå roligt videre. Hun ligger, som hun har bedt om. Ingen dansk mand af ære skal forsvare en feminist.

  Kommentar by Arne Torp — 13. februar 2022 @ 08:30

 11. En voksen kvinde, som har haft stemmeret i 4 år, går alene på bar indtil den lukker.
  Skulle hun ikke have lov til at sætte sig ind i den bil, hun vælger?

  Men nu skal alle landets mindste teenagepiger, med samfundets hjælp, skræmmes fra vid og sans.

  Kommentar by Bastardo — 13. februar 2022 @ 08:32

 12. Ja, vi skal have en kulturændring.
  Husk: Alle de frygtelige mænd er opdraget af kvinder.

  Kommentar by Bastardo — 13. februar 2022 @ 08:33

 13. Danskerne har brug for ‘en kulturændring’”

  Endnu en ignorant afsløret.
  Mon det samme siges, NÅR personen også er i mindretal i den daglige færden? Og dansk sprog er uddødt?

  Kommentar by tavsen — 13. februar 2022 @ 08:48

 14. “Iran: 17-årig barnebrud halshugget af mand og svoger, “… her head was displayed on the streets” Billedet siger alt. Det er den fascistiske kulturreligion, der er kommet til DK og den breder sig med overfald, voldtægter og mord på vantro danskere m/k. Clash of Civilisations lige efter bogen og nu uden for dine vinduer. Hvem vinder?

  Billedet viser det…
  http://www.uriascdn.net/Iran-MonaH-mord2022.jpg

  “Iran: 17-årig barnebrud halshugget af mand og svoger, “… her head was displayed on the streets”
  http://www.uriasposten.net/archives/124903#comments

  Kommentar by Amad — 13. februar 2022 @ 10:55

 15. PS. Det er på høje tid at indføre dødsstraf for mord og politisk og religiøs terror.
  I dag kan den myrdedes familie og venner møde morderen gående frit omkring ½ snes år efter mordet. Muslimer, der myrder deres ‘æresdræber’ koner, får forældremyndigheden til børnene og skal fortsat have kontakt med dem i fængslet, så de kan fortsætte som familie efter morderens løsladelse (uden deres mor, forstås). Terrorister fortsætter deres terroristpropaganda i fængslet og fortsætter, der terrorisme efter de bliver løsladt. Mange af de løsladte terrorister fra Guantanamo, har udført døds terrorisme efter de blev løsladt efter pres fra naive og selvglade ‘humanister’.
  Vi er inde i en helt ny verdenshistorisk fase med massevandringer, hvor ikke helt små grupper af islam-troende breder sig til vesten, hvor de vil indføre islam og sharia. Det er vi nødt til at stoppe effektivt, hvis vi skal overleve som kristen kultur.

  Kommentar by Amad — 13. februar 2022 @ 11:53

 16. Apropos den igangværende samtykkebaserede kønskamp…

  BT kan fortælle om Julie, som har været på date. Hun har befundet sig i en dates lejlighed. Og hendes date har så taget initiativ til at finde ud af, om hun har skiftet mening – eller muligvis kunne animeres til at skifte mening.

  https://www.bt.dk/samfund/julies-krop-froes-da-hendes-date-lagde-sig-oven-paa-hende-bagefter-var-hun

  Hvorfor bliver hun ikke hjemme på sit værelse og lægger puslespil – indtil hun er klar til at holde op med at spilde andre menneskers tid?

  Kommentar by BE — 13. februar 2022 @ 12:22

 17. Da de to unge naive nordiske piger fik savet hovedet af i Marokko for et par år siden, var de danske feminister fuldstændig tavse.
  Der var tale om et “enkeltstående tilfælde”, der absolut ikke havde noget som helst med dødskulten islam at gøre.

  Hykleriet er monumentalt…

  Kommentar by Revisoren — 13. februar 2022 @ 12:38

 18. Kommentar by Revisoren — 13. februar 2022 @ 12:38

  Jeg er også forbavset over man kan gå på gaden for Mia, men man ikke gjorde det fra Louisa og Maren!

  https://www.tv2ostjylland.dk/aarhus/taender-lys-for-mia-vi-skal-vaere-bedre-til-at-forebygge-vold-mod-kvinder

  Kommentar by KineserSnot — 13. februar 2022 @ 17:55

 19. Den eneste forandring, som skal foretages, er genindførelse af dødsstraf for disse forbrydelser!
  Hverken samfundet eller morderne selv er tjent med den slappe og slaskede såkaldte “retsstat”!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 13. februar 2022 @ 19:45

 20. KineserSnot — 12. februar 2022 @ 18:58:

  Håber du har ret. Men i forhold til de “anstændigt borgerlige” har jeg ingen positive forventninger. De har tydeligt vist, at de ikke er klar til at gøre det nødvendige.

  Kommentar by Peter Nielsen — 14. februar 2022 @ 03:29

 21. Så dristede BT sig frem med oplysning om et bestialsk drab på en kvinde

  3 timer siden https://www.bt.dk/udland/uhyggelige-scener-mand-gaar-gennem-gaderne-med-afskaaret-hoved

  Kommentar by tavsen — 14. februar 2022 @ 13:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper