15. februar 2022

Jan Hoby, blodrød fagforeningsmand: “Målet er 100 procents organisering… man kan udgrænse folk”

Jan Hoby er næstformand i Landsforeningen for Socialpædagoger, og som sådan undrer det ikke at han med en fortid i Danmarks kommunistisk Ungdom og Danmarks kommunistiske parti i dag er medlem af Enhedslisten. Holdningerne er stadig et sted mellem Lenin og Ho Chi Minh, som man kan læse hos Berlingske, der har interviewet fantasten om fyring af VVS’eren Peter Hjelmgaard. Han er ikke vild med demokratiske socialister, men har det formentligt godt med S-regeringens planer om 1000 kroner forhøjet fradrag på fagforeningskontingenter.

Fra Berlingske.dk – Fagforeningsleder bakker op om fyring af vvs’er: Gratister og nasserøve skal sættes stolen for døren (kræver login).

“Jan Hoby, er det godt, at Peter Hjelmgaard blev fyret? ‘Ja, selvfølgelig. Hvis vi kunne gøre det flere steder, ville det være rigtig godt. … Der er forskellige tilgange til folk, der er fejlorganiseret eller uorganiseret, og det er en konkret afvejning på arbejdspladsen. Men bottom line er, at hvis de vil give sig for faglige og saglige argumenter, bliver man nødt til at bruge fællesskabets styrke til at trække en streg i sandet,’ siger han.

Fagforeningslederen er imod det frie valg af fagforening i Danmark og vil med egne ord have, at ‘gratister og nasserøve skal sættes stolen for døren’ …

Det er jo ulovligt at fyre folk, fordi de ikke vil være med i en fagforening? ‘Man kan fyre dem af alle mulige andre grunde. Folk er ikke dumme. Man kan blive afskediget af alle mulige andre grunde.'”

Målet er 100 procents organisering, og der bruger man de demokratiske midler og det, at man har en styrkeposition, der gør, at man kan udgrænse folk, der ikke forstår nødvendigheden af at være medlem af en fagforening…” (Jan Hoby)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/125015/trackback

29 Comments »

 1. Det er lidt sært at Jan Hoby ikke forstår, at det er hans Kommunisme, som er årsagen til at nogen ikke vil melde sig ind i hans fagforening! Jeg ville f.eks heller ikke melde mig ind i en fagforening, hvor en Nazist stod som formand!

  Kommentar by Den Nervøse — 15. februar 2022 @ 03:44

 2. Han lyder som en ondskabsfuld diktator fra forrige århundrede. Men er man Rødgardist kryber medierne udenom

  “Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol kendte d. 11. januar 2006 arbejdsretlige eksklusivaftaler i strid med Den Europæiske Menneskerettighedskonventions artikel 11, der vedrører forsamlings- og foreningsfriheden.”

  https://fagbladet3f.dk/artikel/derfor-maa-man-i-dag-selv-vaelge-fagforening

  Fortællingen om ingeniørvikaren, der er blevet talt groft til af nogle kolleger i Københavns Lufthavn, fordi han ikke vil melde sig ind i 3F, har fyldt medierne hele ugen.”

  krifa.dk/om-krifa/det-mener-vi/frihed-paa-arbejdsmarkedet
  Det seneste eksempel i medierne på fagforeningstvang er ved SAS Ground Handling, der står for bagagehåndteringen i Københavns Lufthavn. En vikar har optagelser af, hvordan han på groveste vis bliver presset og truet til at skifte fra IDA til 3F af to kolleger – hvoraf den ene på daværende tidspunkt var lokal 3F-næstformand.
  SAS Ground Handling nedlagde arbejdet af flere omgange.”

  Kommentar by tavsen — 15. februar 2022 @ 04:43

 3. DR viser næsten ingenting fra Canada, hvor befolkningen kæmper mod en gal premierminister.
  Venstrefløjen glemmer ikke sine rødder, selv om de kalder sig demokrater eller andet sukkersødt

  Kommentar by k.m. — 15. februar 2022 @ 06:53

 4. *tavsen 06:53
  Det virker altid omvendt på mig når den kommunistiske venstrefløj taler om demokrati.
  Demokratisk kontrol med bankerne = nationalisering af bankerne.
  Demokratisk kontrol med ejendomsretten = nationalisering af din ejendom.
  Demokratisk kontrol over pengestrømmene = nationalisering af alt undtagen din tandbørste.
  Demokratisk kontrol med nyhedsstrømmende = censur.
  Fortsæt selv listen.

  Kommentar by Den Nervøse — 15. februar 2022 @ 07:17

 5. Det er helt rart at tænke på, at han er erstattet af en robot og 5 G om under ti år

  Kommentar by BB — 15. februar 2022 @ 07:30

 6. @kim: Trudeau indfører undtagelsestilstand

  https://www.snaphanen.dk/2022/02/15/trudeau-indfoerer-undtagelsestilstand/

  Kommentar by Snaphanen — 15. februar 2022 @ 07:31

 7. Jan Hoby må da være fuldstændig ellevild med grøn/røde Mette Frederiksens udryddelse af mink-erhvervet som klasse. Den vækker mindelser om bolsjevikkernes udryddelse af kulakkerne som klasse i Ukraine. Men i modsætning til regeringen – så havde kommunisterne i Sovjet Unionen loven helt på sin side.

  Kommentar by Limewoody — 15. februar 2022 @ 07:37

 8. afvist i off-topic

  27 september 2019
  https://globalnews.ca/video/5963943/trudeau-meets-greta-thunberg-before-climate-march-in-montreal/

  sammenlign hvordan han behandler convoy for frihed

  DET er ægte rødt kæft trit og retning ledelse

  Ingen tvivl om at covid hænger sammen med klimapolitik, World Economic Forum og Great Reset

  Kommentar by k.m. — 15. februar 2022 @ 07:55

 9. “Gratister og nasserøve skal sættes stolen for døren”
  Helt enig!
  Stort set samtlige socialister samt perkere og negre skal smides ud.

  Kommentar by Danskeren — 15. februar 2022 @ 08:06

 10. Ingen er bedre end venstrefløjen til at skabe splittelse og elendighed.

  Franciska Rosenkilde drømmer om at køre alle danske miljøvenlige, velfungerende gasfyr på lossepladsen, mens Nord Stream 2 sender naturgas fra Rusland til Tyskland.

  Det er åndssvagt at tyskere må udnytte naturgas når vi ikke må.
  Venstrefløjens tankegang er destruktiv og farlig

  Kommentar by k.m. — 15. februar 2022 @ 08:31

 11. Jan Hoby er en gammel kollega af mig. Så vidt jeg husker havde han dengang forbindelse til Internationale Socialister i Søllerødgade(IS).

  Kommentar by Frafalden Moderat — 15. februar 2022 @ 08:46

 12. Danske medier nævner ikke, Canada er forvandlet til diktatur.
  Borgerrettigheder sættes ud af kraft, borgeres bankkonti indefryses,

  alt syder og koger i Canada lige nu, jeg er meget urolig for det canadiske folk –

  Kommentar by k.m. — 15. februar 2022 @ 09:09

 13. JH synes at vaere en rigtig pamper type

  Kommentar by dunk — 15. februar 2022 @ 10:25

 14. Se nu for fanden at få afskaffet fradragsretten for fagforeningskontingenter.

  Hvorfor skal alle vi andre tvinges til at finansiere røde pampere som Jan Hoby og liderbukken Per Christensen fra 3F?

  Kommentar by Revisoren — 15. februar 2022 @ 10:40

 15. Enhedslisten består af 3 partier
  1. DKP Danmarks kommunistiske parti, som det største og organisatoriske stærkeste. Partiet der var Moskvatro til sidste øjeblik. Den daværende formand Ole Sohn var til militærparade i anledning af 40 året for DDR, der hvor Erich Honecker får dødskysset ag Gorbatjov. Det var bogstaveligtalt timer før regimets fald, og det er ærligtalt ynkeligt at læse Ole Sohns efterrationaliseringer bagefter. Ethvert ikke inficeret land havde dømt ham og partiet som landsforrædere. DKP eksisterer i øvrigt fortsat som organisation.
  2. VS. Venstresocialisterne, udbrydere fra SF, som selv i sin tid var udbrydere fra DKP. Et parti med fingrene dybt nede i den internationale terrorismes værktøjskasse. Specielt to har for eftertiden tegnet partiet Preben Wilhjelm, den kloge VS’er der i 1983 i forbindelse med debatterne om udlændingeloven beroligende sagde, at det betød ikke noget for der ville kun komme en håndfuld, omkring 500 over en årrække. Sjældent har nogen skudt så meget forbi.
  Den anden var Anne Grethe Holmsgaard, der aktuelt har været dommer i Rigsretten, udnævnt af SF. hun havde tætte forbindelser til PFLP, en palæstinensisk terrororganisation, ud over at hun nægte at tage afstand til terror f.eks et angreb på en strand i Israel, som kostede 35 livet, heraf flere børn og terrorangrebet ved OL i München, så kom hun og VS med fælles udtalelser sammen med PFLP og hun havde flere møder med ledende folk fra organisationen, b.la. de folk som styrede Blekingegadebanden og hun udleverede navne og adresser på 300 danske jøder til terrororganisationen. Det er på mange måder sigende at Anne Grethe Holmsgaard og Thomas Rørdam, der tidligere var forsvarer for et medlem af Blekingadebande, begge sad i dommerpanelet og dømte Inger Støjberg. Det giver da stof til eftertanke.
  VS. her nedlagt sig selv som organisation, for fuldt og helt at gå ind i Enhedslisten.
  3. SAP et lille sekterisk Trotskistisk parti, med revolutionen på programmet. Det er den del af partiet Pernille Skipper udspringer fra. Hun er måske den sidste med udspring i andet en slet og ret Enhedslisten. SAP eksisterer fortsat som organisation med en naiv rød hjemmeside med knyttet hånd og røde stjerner.
  I Danmark bløder tiden op og Enhedslistens medlemmer begår sig efterhånden på de bonede gulve, de har nu for tredje gang en ung pige fra samme talekursus i spidsen og folk har efterhånden glemt partiets modbydelige fortid.
  Danmark mangler i den grad et opgør med Kommunismen! Nok kæmpede de mod Nazisterne efter 22 juni 1941, inden da var de Nazisternes allierede, men de fleste har glemt hvad de kæmpede for! Under den kolde krig var de blevet dømt som landsforrædere hvis ikke den danske dommerstand selv var sympatisører. De to DKP medlemmer Hans Kirk og Hans Scherfig rejste rundt i Sovjetunionen og har umuligt kunne undgå at se Stalins forbrydelser, alligevel sendte de dybt naive beskrivelser af “paradis” hjem til Danmark, og af uforklarlige grunde var og blev de folkekære.
  Jeg skriver dette i håb om at historieløse danskere, specielt københavnere tænker sig lidt om inden næste valg!

  Kommentar by Den Nervøse — 15. februar 2022 @ 10:53

 16. Kommunismen er en STOR religion! og Karl Marx er dens profet! Må dette folkeopium slå rod indtil vi allesammen er flintrende ligegyldige :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 15. februar 2022 @ 11:03

 17. 14) Den nervøse. Tak for din præcise beskrivelse. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 15. februar 2022 @ 11:05

 18. Religionen Kommunismen blev senere splittet i Khalfi Stalin og Khalif Mao :-) :-) :-). De var hinandens vantro :-) (Og så taler vi ikke om dødstal der ville få Hitlers Holocaut til at blegne).

  Kommentar by Michael Unna — 15. februar 2022 @ 11:08

 19. Tak til Den Nervøse for denne redegørelse. Den afslører meget om Enhedslisten.

  Kommentar by Ole Madsen — 15. februar 2022 @ 11:09

 20. @14 Kommentar by Den Nervøse — 15. februar 2022 @ 10:53

  @1. I tillæg kunne jo nævnes at den tidligere formand Ole Sohn i flere omgange besøgte de tidligere sovjetiske spion-arkiver hos KGB/GRU for at “forske”.
  På det tidspunkt, efter murens fald, var der fuld adgang for offentligheden og tilsynsførende ved arkivet lod villigt dokumenter forsvinde for en nævefuld dollars.
  Dette er naturligvis ikke en anklage imod Ole Sohn og hans personlige “forskning” i det gamle soviets spion-arkiver.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 15. februar 2022 @ 11:20

 21. # 1.
  Hvori består forskellen mellem nazisme og kommunisme?
  Ham Jan Hoby er en klam stodder.
  Man bør derfor, også af politiske årsager, holde sig klar af diverse socialpædagoger.

  Kommentar by NED MED ALTING — 15. februar 2022 @ 11:21

 22. # 14.
  Du skriver: Jeg skriver dette i håb om at historieløse danskere, specielt københavnere tænker sig lidt om inden næste valg!
  Københavnere og tænke sig om er som ild og vand.

  Kommentar by NED MED ALTING — 15. februar 2022 @ 11:23

 23. # 9.
  Du skriver: “Gratister og nasserøve skal sættes stolen for døren”
  Helt enig!
  Stort set samtlige socialister samt perkere og negre skal smides ud.
  NEMLIG.

  Kommentar by NED MED ALTING — 15. februar 2022 @ 11:25

 24. Ærgerligt at Jan Hoby ikke røg med i arbejdsulykken i Søllerødgade

  Kommentar by Træt — 15. februar 2022 @ 13:25

 25. #12 k.m. kl.09.09……den canadiske situation…Er det rigtigt? Fortæller msm i Danmark ikke om den canadiske situation? Jeg ser aldrig dr eller TV2 og min tid er meget begrænset. Er det virkeligt rigtigt? Dr / tv2 taler ikke om det? ( med den agenda/bias begge kanaler har , forstår dem udemærket , men det her -the truckers-er jo “ground-breaking”)fremragende info på document.no/hans rustad,- iøvrigt.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 15. februar 2022 @ 16:35

 26. Fra Den Store Hukommelse:

  ” Hizbollah er hverken en facistisk-eller en terrororganisation. Facismens historiske funktion er at smadre arbejderklassen, ødelægge dens organisationer og undertrykke politiske frihedsrettigheder, når magthaverne er ude af stand til at regere og dominere ved hjælp af det demokratiske maskineri.”
  (Jan Hoby, næstformand i Landsforeningen af Socialpædagoger (LFS) der organiserer de københavnske pædagoger i Berlinske, 31. juli 2006 ”Hizbollahs ret til selvforsvar”).

  ” Det er ikke alle pædagoger, der er i stand til at rumme den mangfoldighed, som dem fra Hizb-ut-Tahrir og så mange andre forældre kan repræsentere.”
  (Jan Hoby, i Berlingske Tidende via TV2.dk, 17. juni 2007, ”Pædagog: Overdrevent børnehavekup).

  ” Jeg er ikke kun modstander af social dumping, men også humanistisk, pædagogisk, psykologisk og etisk dumping. Derfor ingen racistiske, fascistiske eller nazistiske psykolorer, pædagoger, lærere eller socialrådgivere i den offentlige sektor.”
  (Jan Hoby, pædagog og Næstformand i LFS (Landsforeningen for Socialpædagoger) , på Facebook, 31.01.2015).

  ” Eva Agnete Selsing får i sine blogskriverier Dansk Folkeparti til at fremstå som stuerene, Marie Le Pen som Moderat og Morten Uhrskov som Rationel. Når hun møder mod svar er hendes gængse svar: ”Hvis det er fakta, benægter jeg fakta!”
  (Jan Hoby, pædagog og Næstformand i LFS (Landsforeningen for Socialpædagoger) i ”Modkraft” 29.12.2015).

  Kommentar by der Adler — 15. februar 2022 @ 16:38

 27. Ang. udgrænse folk (tage deres frihed)

  Find gerne :Robert Malone, open letter to canadian truckers

  Han beskriver det groteske magtmisbrug i Canada

  Kommentar by k. m. — 15. februar 2022 @ 19:44

 28. tvungent til at være kommunist for at kunne arbejde et sted. Et krav for at være på arbejdspladsen. Meld dig ind!
  Er der ikke igennem tiden eksempeler på dette. De går i strejke. Noget med en brandmand og i en lufthavn hvor nyansatte ikke ville støtte fagforening.
  Og spisesteder mm hvor der er demonstration udenfor.

  Kommentar by P — 16. februar 2022 @ 04:28

 29. Lyder sg’ uhyggeligt, at den diktator har med børn at gøre. Stakkels børn, stakkels Nydanmark

  “Jan Hoby, pædagog og Næstformand i LFS (Landsforeningen for Socialpædagoger”

  Kommentar by tavsen — 16. februar 2022 @ 12:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper