22. februar 2022

Ph.d i Deadline: Farligt at problematisere antallet af indvandrere fra Mellemøsten, antænder vrede…

Forleden brugte den konservative franske præsidentkandidat Valérie Pécresse udtrykket ‘le grand remplacement’, og samme begreb af tidligere brugt af Marine Le Pen og Éric Zemmour. Det er meget kontroversielt i DR-byen, og det var derfor et af emnerne i mandagens Deadline. Det er ikke første gang.

Efter at Dagbladet Informations Tore Keller havde kloget sig om den postulerede konspirationsteori, var der et længere interview med Ph.d. Alberte Bové Rud fra DIIS. En nydelig 12-talspige, hvis udtalelser som ekspert, fint personificerer det vestlige selvhad. Hun er et relativt ubeskrevet blad, men har (ikke overraskende) skrevet en enkelt artikel til Solidaritet.dk, Venstresocialisternes onlinemagasin.

At dømme efter interviewet, så mener Alberte Bové Rud ikke, at man må bruge begrebet ‘Den store udskiftning’, da man hermed problematiserer indvandring fra Mellemøsten og Afrika. Hun forklarede ikke, hvorfor indvandring ikke må være genstand for politisk debat, men der var noget med, at det ville gøre folk vrede, og generere vold. Man måtte ikke politisere ‘antallet’, og ikke ærge sig over europæiske værdiers retræte i Europa. At diskutere masseindvandring med venstreorienterede, er som at spille skak med en flodhest.

Indslaget kan ses på DR.dk (eller Youtube).

Alberte Bové Rud: Den kommer fra det her intellektuelle teoretiske miljø på den yderste franske højrefløj, og i korte træk, så lanceredes der for ti år siden denne her teori, hvor der belyses at den demografiske sammensætning i Frankrig har ændret sig. Der er kommet flere muslimer, der er kommet flere mennesker med mellemøstlig eller afrikansk baggrund. Samtidig er der faldende europæiske fødselsrater, og de to ting kombineret, det vil før eller siden – påstås der, med fremskrivning, føre til at den europæiske befolkning udskiftes.

Niels Krause-Kjær, DR2-vært. Det kan man jo godt sige… Undskyld mig, men i sig selv lyder det jo relativt banalt.

Alberte Bové Rud, Ph.d., DIIS: Ja, og det er det langtfra. For det første, så er denne her analyse, er jo en begrædelig analyse. Det er benhårde højrefløjstænkere, som ærger sig over at se den europæiske tradition, europæiske værdier lide under den her trussel der kommer udefra. Derudover er der et element af konspiration i det…

… tanken er simpelthen et spørgsmål om antal. Når der kommer flere, flere og flere af de her mennesker med mellemøstlig og afrikansk oprindelse til Europa, så vil det skubbe kaukasiske europæere ud af kontinentet. …

Han er en nobel herre på mange måder, og arketypisk for den franske intellektuelle højrefløj. Men selvom han fremstår ganske fredeligt, så er hans ord altså med til virkeligt at antænde en vrede hos mange af dem der følger ham. Selvom han understreger at han er ikke-voldelig, så beskriver han jo at den europæiske befolkning er truet på dens eksistens. … Han taler om besættere, frihedskæmpere… Det er en kamp om europas overlevelse, og det er klart at det er noget nogen mener man skal kæmpe for med voldelige midler.

… Når man problematiserer, at nogle indvandrergrupper stemmer på partier, som er sympatisk indstillet overfor indvandrere, som gerne vil have en mindre stram udlændingepolitik, end den vi har nu. Når man så problematiserer det, så nærmer vi os noget, som igen minder om. Så selvom det ikke bliver talt om åbentlyst… Hvis man problematiserer, at indvandrerfamilier får mange børn, men ikke har noget at udsætte på hvis etnisk danske familier får mange børn, så nærmer vi os igen en problematisering af, at de mennesker som kommer hertil fra Mellemøsten og Afrika, at de bliver for mange i antal.

(Ph.d. Alberte Bové Rud på Twitter, 21. februar 2022)

“Den konkrete teori er kun omkring ti år gammel, men du har fuldkommen ret i, den bygger på langt ældre tankegods. Det minder også om forestillinger om, at rent blod kan forurenes af urent blod. Indsæt selv varianter af ren og uren.” (Alberte Bové Rud)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/125175/trackback

45 Comments »

 1. Ser man på modeller man bruger i reklamer eller online butikker til tøj, så er brugen af modeller næppe repræsentativ. Det er ofte tæt på 80% af modeller med ikke-vestlig baggrund. Så, i den visuelle verden, er den store udskiftning reelt sket. Europæerne og især mænd er reelt set udrenset.

  Kommentar by CCC — 22. februar 2022 @ 03:37

 2. For multikulturalister er “uren” en etnisk europæer mens “ren” er det fremmede. Et “rent” Europa for en multikulturalist er et Europa uden europæere.
  Mennesket i hele dens historie og natur har altid været familiært og skabt fællesskaber omkring slægtsgrupper. Det skal nu gøres ideologisk og en art nazisme. Det er multikulturalisterne som er de ideologiske,-ikke os andre.

  Kommentar by CCC — 22. februar 2022 @ 03:43

 3. De ænsker sig brændende Nasserøvenes Paradis.

  Kommentar by Hul igennem? — 22. februar 2022 @ 04:17

 4. Demograf Henrik Jensen i deadline 2019:

  “Andelen af indvandrere i Danmark er stigende, det er indiskutabelt…
  Så den udskiftning, der er tale om, ja, den er der jo

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 22. februar 2022 @ 04:26

 5. Kan de, der kalder Den Store Befolkningsudskiftning for en ren og skær konspirationsteori, ikke regne? Der er jo ikke tale om teori men om matematik.

  Bemærk venligst at alle de hasteindkaldte eksperter aldrig forholder sig til tallene og de hårde facts. Det gør RUC’ere aldrig. De problematiserer derimod den reaktion, der uafvendeligt vil komme i takt med at folk gradvist mister deres identitet og ser sig fortrængt fra deres enemærker. Naturligvis vil det ende i vold, men hvem bærer skylden?

  Kommentar by Arne Torp — 22. februar 2022 @ 04:27

 6. Ishøj 1960 dansk befolkning 100% Indvand. 0%
  Ishøj 2022 indvandrere 43%

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 22. februar 2022 @ 04:50

 7. Argumentationen er efterhånden så luftig, at det giver mistanke om at , de heller ikke selv tror på det. Tilbage sidder en flok yngre mennesker med meget nye Phd og candidat titler , der reelt er at ligne med de dragter vi trækker i til fastelavn. De LIGNER bestemte fag eller funktioner men ER ikke. Dvs De sidder tilbage med uddannelser der er tomme nar-agtigheder. Jeg hører, at venstre- siden godt ved det. Det er et forløjet sammensurium , der fortsættes for at sikre den enkeltes økonomiske fremtidsgrundlag. Er jeg den eneste der hører dette ? Kan i andre også høre det ? Jeg kan tage fejl/ være overoptimistisk. Hvad siger I? Respons udbedes.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 22. februar 2022 @ 04:55

 8. Der råbes på arbejdskraft.
  Har man tænkt på de flygtninge, der nu vender sig imod europa fra ukraine.

  Kommentar by P — 22. februar 2022 @ 06:42

 9. Citat: Arne Torp: … eksperter aldrig forholder sig til tallene.
  Nej, det gør de ikke. Men de bliver også meget sjældent bedt om at forholde sig til tallene.
  For det skal pæne mennesker ikke.
  De mener jo det rigtige, så hvorfor problematisere deres mening?
  Deres meninger og opfattelser er jo de rigtige!

  Kommentar by Hema — 22. februar 2022 @ 07:11

 10. A.B.Rud kig over Sundet med Islamisk Stat kontor i Malmoe,Sidique med hans “pantere”, hvor hans familie kommer fra stener man kristne, nu maa man jo ikke generalisere,men efter at have fulgt hans udgydelser i gennem aarene kan hans loyalitet til Danmark nok ligge paa et meget lille sted hvis den i det hele taget findes.Din Phd synes ikke at inkludere historie laeser i ikke saadan noget.

  Kommentar by dunk — 22. februar 2022 @ 07:25

 11. “Farligt at problematisere antallet af indvandrere fra mellemoesten…”
  Ja det kan da godt vaere, men det er sgu fatalt ikke at goere det…

  Kommentar by Krassisten — 22. februar 2022 @ 07:43

 12. Det er benhårde højrefløjstænkere, som ærger sig over at se den europæiske tradition, europæiske værdier lide under den her trussel der kommer udefra.

  Jødesnak.

  Kommentar by Felix Krull — 22. februar 2022 @ 07:54

 13. Akademikere synes at være fantaster (“det er fantastisk, det her!”). Når akademikere ikke vil anerkende det åbenlyse ved befolkningsudskiftningen, nu når danskernes befolkningstilvækst fra og med 1969 er under 2,1 børn per kvinde (total fertility rate) (erstatningsniveauet for befolkningen), hænger det sammen med, at al forskning skal underordnes ideologi, det er ‘advocacy research’, hvor “forskeren” er fortaler for en bestemt ideologi. Den amerikanske økonom Thomas Sowell, sort, nævner ofte akademikernes deroute. Professor Frank Furedi, født i Ungarn, ungarsk-canadisk, fra minut 9:50: We need an alternative/Counter cultural intellectual elite to defend our civilisation (postet af: The New Culture Forum)(det sidste “I” er muligvis et “l”) https://www.youtube.com/watch?v=ZpRRHrObGhI

  Kommentar by barfbag — 22. februar 2022 @ 07:56

 14. DIIS er en samling racistiske venstreekstremister med for store hoveder og for meget tid.

  Kommentar by Bastardo — 22. februar 2022 @ 08:16

 15. @Tommy , Robin & søn 04:55

  Det er meget godt opsummeret, men sådan har det været i mange herrens år. Problemet startede efter krigen hvor man opgav kravet om juridisk embedseksamen for at få job i centraladministrationen og tillod halvstuderede stratenrøvere som JO Krag at få foden indenfor.

  Kommentar by Felix Krull — 22. februar 2022 @ 08:20

 16. #15 Felix Krull kl 08.20. Den med juridsk embeds-eksamen……den har jeg ikke tænkt på før. Der kunne være en vigtig pointe. Efter min mening uddanner alt for mange sig ,med sigte på en ansættelse i det offentlige. Det former i det indre en slags forhånds-indstilling/lemminge-adfærd meget tidligt.tak for respons.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 22. februar 2022 @ 09:55

 17. Kommentar by barfbag — 22. februar 2022 @ 07:56

  Prøv at finde Edward Duttons video.

  The Psychology and Rise of the Mid-wit på YouTube.

  Kommentar by KineserSnot — 22. februar 2022 @ 09:57

 18. Når tågehorn som Fr. Bové kan erhverve sig en PhD, så må der være et svigt i uddannelsessystemet, et sted mellem 1. klasse og doktorgraden. Hun formulerer intet tydeligt. Hun har ikke sat sig ind i Frankrigs historie, endsige Eric Zemmours herkomst, uddannelse og baggrund. Hun væver, postulerer og lufter synspunkter uden substans. Med sådanne koryfæer er vi ilde stedt i Danmark. Vi har selv bedt om det og betalt dyrt for det.

  Kommentar by Niels Christian Clausen — 22. februar 2022 @ 09:57

 19. Kommentar by Niels Christian Clausen — 22. februar 2022 @ 09:57

  Det findes en masse klogemennesker i Danmark, men DR vælger konsekvent at invitere de dumme venstreorinterede aktivister, der af en eller anden grund har fået midler til forskning i studiet.

  Kommentar by KineserSnot — 22. februar 2022 @ 10:05

 20. Når det handler om det kurdiske folk, det jødiske folk, det tibetanske folk, det palæstinensiske folk etc. så er det et globalt ansvar at beskytte disse folk og deres ret til hjemland, kultur, sprog, religion etc.

  Men når det handler om Vestlige lande og Vestlige folk, så er det lige pludselig “racistisk”, “xenofobisk”, “islamofobisk” etc. hvis vi ønsker at bevare vores folk, kultur, sprog, religion, traditioner etc.

  Det er oikofobisk propaganda af værste skuffe.

  Kommentar by Peter Nielsen — 22. februar 2022 @ 10:09

 21. KineserSnot — 22. februar 2022 @ 09:57:

  Ja, Ed Dutton er en herlig højt begavet autistisk type, som formidler data uden hensyn til politisk korrekthed, befriende og underholdende, kan absolut anbefales.

  Kommentar by Peter Nielsen — 22. februar 2022 @ 10:12

 22. Jamen den store udskiftning er jo allerede godt igang her i vores lille smørhul.
  Negre og muhammedanere er i overtal i flere kommuner på den københavnske vestegn…

  Kommentar by Revisoren — 22. februar 2022 @ 10:41

 23. Det er islam imod kristendommen eller alt anden civilisation. Så enkelt er det. Japan, Kina, Myanmar o.a lande har forholdt sig klogt beskyttende overfor Deres egen kultur i forhold til Islam. Vesten har opført sig som frihedsforkælede selvfrelste idioter i den forbindelse. Så selvfølgelig har dem man kalder- Højrefløjen- fuldstændig ret.

  Støt SIAD: http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk

  God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 22. februar 2022 @ 11:06

 24. De mennesker, der kommer hertil fra Mellemøsten og Afrika og som uvægerligt bliver for mange i antal vil, når de bliver mange nok, problematisere danskernes tilstedeværelse som vantro.
  På et tidspunkt skifter byrden fra at være muslimbyrde til at være danskerbyrde, netop fordi muslimerne bliver absolut flertal.
  De venstresnoede globalister regner i deres bizarre drømmeverden med, at muslimer kan civiliseres; en løjerlig hypotese, som virkelighedens erfaringer aldrig har givet det mindste belæg for.
  I tidens fylde får danskerne valget: konvertér, dø eller forsvind.

  Kommentar by Gustav Jensen — 22. februar 2022 @ 11:37

 25. Alberte Bové Rud har stockholm-syndrom og Krause curler hende frem,
  endnu et trist og forudsigeligt indslag på Deadline.

  Politiken 22/2/22
  “Danskerne priser sig selv for deres uformelle omgangsformer og for evnen til at ’hygge’, men det dækker over en uformalitet, som er ret ritualiseret, noterer den engelske forfatter Michael Booth i sit portræt af danskerne (’The Almost Nearly Perfect People’, 2015). Og julen er hyggens mest ritualiserede begivenhed. Her er der formelle og uformelle regler for maden, risengrøden, julesange, dansen om træet.”

  fra artikel i Politiken…uha, hyggen er ikke altomfavnende, den er baseret på specifik kultur og er dermed et ekskluderende fællesskab…

  overskriften er:
  Vi danskere elsker at prale af vores hygge. Men på et punkt er den faktisk udtryk for en giftig kultur, som vi burde skamme os over…

  Michael Booth besøger vel snart Deadline…

  jeg bliver ked af at se hvilke holdninger vore medier og universiteter promoverer.

  Kommentar by konservativ — 22. februar 2022 @ 11:50

 26. Som sædvanlig vælger DDR kun at invitere “eksperter” i Deadline, der på forhånd er enige i Det Radikale Venstres og Enhedslistens verdensbillede…

  Kommentar by Revisoren — 22. februar 2022 @ 11:57

 27. Fremadskridende befolkningsudskiftning

  Forfatter: HV

  På 10 år er antallet af sogne med mindretal af danskere fordoblet

  I 2012 var etniske danskere i mindretal i Tingbjerg, Vollsmose og Gellerup Sogne.

  I 2022 er etniske danskere i mindretal i yderligere 3 sogne: Haralds i Gladsaxe, Brøndby Strand og Husumvold.

  Danskerne må desuden formodes at være en minoritet i Høje Taastrup, Ravnsbjerg i Aarhus, Simon Peters i Kolding og Ishøj, hvor danskerne officielt udgør henholdsvis 51, 52, 54 og 56 pct. af indbyggerne. Mange “af anden etnisk herkomst” har nemlig dansk statsborgerskab og regnes statistisk for danske. Hvor mange det drejer sig om, er umuligt at udlede af statistikken, men antallet vokser år for år.

  Det eneste, vi ved med sikkerhed, er, at danske kvinder i gennemsnit har født færre end 2 børn siden 1968, og at antallet af danskere er faldet år for år siden 1981, da det toppede med 5,124 mill., som næsten alle var danske.

  Kilde: Danmarks Statistik, Statistikbanken.
  http://www.dendanskeforening.dk/side598-cid-522-aid-14988-mid-1-params-12.html

  Kommentar by Limewoody — 22. februar 2022 @ 12:17

 28. Begrebet “befolkningsudskiftning” kan alene i den danske debat spores tilbage til 1976, så det er sært, at det først nu vækker ramaskrig og tilskrives en bestemt højretænkning (endda en bestemt, ret esoterisk højretænker)… At det kan vække vrede og oprør kan lige så godt siges om klima-dommedagssnakken og i øvrigt adskillige røde mærkesager, så det burde ikke være noget argument. Vreden skyldes nok ikke mindst, at advarslerne altså har været ignoreret i snart 50 år (modsat med de røde mærkesager, som hurtigt tages alvorligt på de bonede gulve).

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 22. februar 2022 @ 12:38

 29. Alberte Bové Rud, Ph.d., DIIS: “Ja, og det er det langtfra. For det første, så er denne her analyse, er jo en begrædelig analyse. Det er benhårde højrefløjstænkere, som ærger sig over at se den europæiske tradition, europæiske værdier lide under den her trussel der kommer udefra. Derudover er der et element af konspiration i det…

  … tanken er simpelthen et spørgsmål om antal. Når der kommer flere, flere og flere af de her mennesker med mellemøstlig og afrikansk oprindelse til Europa, så vil det skubbe kaukasiske europæere ud af kontinentet.”

  Det er grotesk, at man skal finde sig i så tåbelige udtalelser. Skal vi bare sidde stiltiende og se på, at vi bliver et mindretal i eget land!
  Allerede for nuværende, er der 12 sogne i Danmark (7-Sjælland/4-Jylland/1-Fyn)der har muslimsk flertal, og dette vil fortsætte med forstærket kraft, nøjagtig som en snebold der ruller ned.
  Og ja, de europæiske værdier er værd at holde i hævd – og kæmpe for – hvordan vil vores samfund se ud, hvis muslimer og afrikanere skulle råde, man kan jo bare se på landene de kommer fra, skodlande.

  Når folk igen og igen stemmer på de samme landsforræder partier, så bliver intet ændre, og liste A´s såkaldte stramninger, kan man godt putte skråt op. Alle grafer og undersøgelser viser, at der bliver flere og flere fremmede, og så er der det store mørketal vi ikke får frem. Hvis folk fik det korrekte tal, så kunne det måske sætte lidt gang i en tankevirksomhed, selvom jeg har mine tvivl.

  Kommentar by der Adler — 22. februar 2022 @ 12:57

 30. Generation Idenititær har også taget til genmælde.

  https://identitaer.dk/2022/dr-lyver-om-befolkningsudskiftning

  Kommentar by KineserSnot — 22. februar 2022 @ 13:00

 31. KineserSnot — 22. februar 2022 @ 13:00:

  G.I. siger ofte det, som politikerne ikke tør eller vil sige. Hvis G.I. var et parti ville de få min stemme.

  Kommentar by Peter Nielsen — 22. februar 2022 @ 13:23

 32. #25 Limewoody kl kl 12.17. Tak for tal og info. At gøre op på sogne-nivaeu giver jo meget konkret indsigt. Gellerup kirke bakkede op ,(ja man tror det er løgn)om moske bønnekald i corona-tiden. Gad vist hvad man ellers har accepteret .I Tingbjeg kan homosexuelle præster ikke være ansat,- og slet ikke bo. I adskellige kirker er det svært at komme til alm. Søndags gudstjenester, uden at sidde tilbage med en oplevelse af , at være et ondt og dårligt menneske hvis man har et kritisk blik på islam mm.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 22. februar 2022 @ 13:52

 33. Kommentar by Peter Nielsen — 22. februar 2022 @ 13:23

  De tror åbenbart ikke på demokratiet holder alligevel, siden de kun fokusere på META-politik. Dog er der en del af dem i NB, men forstår det ærligtalt ikke, da NB er milevidt fra GI.

  Kommentar by KineserSnot — 22. februar 2022 @ 14:11

 34. Kommentar by der Adler — 22. februar 2022 @ 12:57

  God ide, at fokusere på Sogne, istedet for DSTs tal. Det burde folk bruge mere tid på fremadrettet.

  Kommentar by KineserSnot — 22. februar 2022 @ 14:11

 35. @ 7 Tommy, Robin & søn

  Nej, du er ikke den eneste der har mistanke om, at mange af de PhD der råder omkring os, det er skod uddannelser som ikke er en pot pis værd. Men det lyder jo fint, men de fleste sluger alt råt i dag.
  Hvis der er interesse, kan jeg godt bringe listen “Forsker i … ., den er udvidet siden for en uge siden, og hvor er skatteborgerne til grin med de fleste, det er Kejserens Nye Klæder om igen.

  Kommentar by der Adler — 22. februar 2022 @ 15:39

 36. Kommentar by der Adler — 22. februar 2022 @ 15:39

  Syntes ikke alt på denne liste var helt ulødigt.

  Kommentar by KineserSnot — 22. februar 2022 @ 15:49

 37. @ 35 KineserSnot

  Det var da godt. Meget er taget “sakset” fra Weekend-Avisen. Kiggede i en 1 år gl avis i går inden den skulle smides i, og “bare” i en artikel, blev der 3 gange henvist til en NN der “forsker” i … og ja, bla bla. .

  Kommentar by der Adler — 22. februar 2022 @ 16:37

 38. De der politiserende unge politologer er som sædvanligt for politisk korrekte, eller uvidende, eller simpelt hen for ligeglade til at forstå sammenhængende i forbindelse med indvandringen. Den store udskiftning er selvfølgelig ikke et kun 10 år gammelt begreb. Jeg har i hvert fald kendt det i 2-3 årtier. Det er ej heller en konspirationsteori, i betydningen en samfundsomstyrtende sammensværgelse. Begrebet har eksisteret før den unge, kvindelige “forsker” blev født.

  Det er en teori baseret på faktuelle kendsgerninger. I ca 40 år er antallet af ikke-vestlige indvandrere, og efterkommere vokset eksponentielt, med en fordoblingstid på et stykke under 20 år. Alene det at de får flere børn end 2,1 pr. kvinde og får dem tidligere end etniske europæere, får gruppen til at vokse eksponentielt. Når hertil kommer at der stadig strømmer indvandrere ind, og stadig bevilges familiesammenføringer i stor stil, så når man den høje vækst. Det er et spørgsmål om matematik, at de en dag vil komme i flertal (med mindre der sker et skifte), ikke et spørgsmål om holdning.

  Desværre er en politiserende organisation som DIIS, befolket med humanister og samfundsfolk, ikke i stand til, eller villig til at forstå den slags. Og DR er naturligvis ikke interesseret i den “yderste højrefløjs” argumenter. Heldigvis er der en voksende, velbegrundet bekymring for den europæiske kulturs overlevelse blandt Europas befolkninger.

  Kommentar by JC — 22. februar 2022 @ 17:10

 39. #37 15.39 Der Adler….mht listen: Forsker i….jeg vil gerne vente lidt. Jeg er dårligt kommet mig over den du bragte for 1-2 uger siden. ( min nerveskade tåler det dårligt…) jeg er stor “fan” af dine lister , men de bringer jo dårlìgt nyt. Så hvis ikke nedslidningen på min generelle livsvilje skal gå for stærkt, venter jeg lidt endnu. Stort tak for respons.( og bliv ved med listerne)

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 22. februar 2022 @ 17:55

 40. #35 Der Adler . Jeg mente #35

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 22. februar 2022 @ 18:01

 41. Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 22. februar 2022 @ 17:55

  Tak for god griner.

  Kommentar by Thomas M. — 22. februar 2022 @ 19:33

 42. Selvfølgelig finder Den Store Befolkningsudskiftning sted. Det er matematisk evident. Alberte Bové Rud er PhDum.

  Kommentar by Thomas M. — 22. februar 2022 @ 19:35

 43. Man kan jo blot kigge på de taber lande aberne kommer fra og se at det samme er ved at ske her i vesten. Er det virkelig det vi vil? Ellers bør man starte massive hjemsendelser før det er forsent.

  Kommentar by Knee grow floydd — 22. februar 2022 @ 21:26

 44. Krause kunne have været en middelmådig journalist i interviewet ved at stille dette spørgsmål til sidst:
  hvad hvis teorien er korrekt?
  hvad hvis der finder en udskiftning sted?
  skal vi lade det ske?

  det gør han dog ikke.
  jeg synes at det er mærkværdigt, hvorledes kan den danske population vokse i omfang med henved 1 million hvis danskerne får under 2 børn pr
  familie?
  det kunne jo skyldes at der var noget om snakken…
  husk desuden på retten til familiesammenføring.
  muslimske statsborgere eller personer der opholder sig her i landet behøver jo faktisk blot at få 2 børn per familie for at øge antallet af fremmede i landet hvis den ene part i forholdet hentes hertil generation for generation.
  Krausekunne have spurgt hvorfor der er næsten 6 millioner i Danmark når fødselstallet er under 2 og vi indtil for kort tid siden var 5 millioner.
  Krause undgår behændigt at udfordre hende.

  i forholdtil muslimsk indvandring er der sket et skred allerede,
  målet er ikke længere assimilation og vi får nu, med henvisning til religionsfriheden, at vide at det med assimilation er et overgreb.

  det er lidt som debatten om Ukraine, ingen stiller på DR spørgsmålet:
  er NATO skyld i konflikten ved at rykke alliancen stadigt tættere på
  Rusland og forsøge at knytte Ukraine til EU og til NATO til trods for at landet ligger ved siden af Rusland og har en betydelig russisk befolkning og er strategisk for Rusland i forhold til Krim.

  Når man ikke vil omtale de bagvedliggende årsager til Ruslands annektering af Krim og når man ikke vil spørge hvorfor befolkningstallet stiger når danskerne får under 2 børn pr kvinde
  så er resultatet manglende indsigt.

  Hvordan kan der forresten være målsætning om at omfordele skoleelever
  til andre folkeskoler, senest gymnasier, hvis populationsandelen af muslimer ikke er blevet markant øget?

  problemer, det være sig udenrigspolitiske eller indenrigspolitiske, kan dog kun behandles hvis de omtales.

  nu høres vi om inddæmning af Rusland i form af sanktioner,
  denne inddæmning er et direkte resultat af vestlig inddæmning af de zoner omkring vores store nabo mod øst som faktisk skulle være en bufferzone.

  samme med migrationen, hvis den ikke finder sted og hvis integrationen
  af muslimer er udfordringsløs fordi “andelen ikke øges markant” hvorfor ofres der så store summer på integrationsprojekter.

  men både Ruslands narrativ og migrationskritikernes narrativ anfægtes.
  det er simpelthen ikke kommet flere muslimer i Danmark og NATO har ikke ufortrødent fortsat sin østudvidelse til nu at gælde lande der direkte grænser op mod Rusland.

  Resultatetet i Ukraine-spørgsmålet er en potentiel væbnet konflikt meddeltagelse af Danmark og resultatet af den fortsatte tilstrømning af muslimer til Europa er BEFOLKNINGSUDSKIFTNING.

  Altid, i en hvilken som helst debat, hvis der indgår et tabu, noget man ikke taler om, så skal problemerne nok vokse.

  Tysklands energiforsyning er i høj grad afhængig af russisk gas, vi kan direkte se frem til energimangel i Europa og øgede priser til forbrugerne fordi der er ting vi ikke taler om.

  NATOs østudvidelse er en konspiration, dernæst har “ethvert land” (læs Ukraine) ret til at indgå i den forsvarsalliance det måtte ønske.
  Politikere og journalister moraliserer i spørgsmålet og vil ikke forholde sig til klassisk geopolitik.

  Der er “plads til forbedring” på DR, lad os bare bruge den diplomatiske vending.

  Vi har, upåagtet personlig moralsk position, grund til frygte højere energikriser og atRusland knytter sig yderligere til Kina, ligesom vi har grund til at frygte for konsekvenserne (tab af sammenhængskraft) når Danmarks population stiger selvom vi ikke får flere børn.
  Men der er måske, i det manipulerede medielandskab, ikke plads til frygt på disse2 områder der præger vor tid som vigtige samtaleemner.
  Befolkningens frygt, derunder min egen, bliver gjort til et spøgelse,
  frygten er “ubegrundet” og vi bør slå den hen som “tomme rygter” og “pladder” som Krause gjorde da han afrundede “diskussionen” med Alberte Bové Rud…, det kalder jeg arrogance i yderste potens.

  Kommentar by konservativ — 23. februar 2022 @ 10:48

 45. Den postulerede konspirationsteori, som er står!?:-)

  Jeg tog kandidaten i demografi hos den den førende danske demograf dr.polit P.C. Matthissen i 1980. Demografi er en international og særdeles anerkendt og anvendt videnskab, som er beskrevet i mange lærebøger, videnskabelige artikler osv.

  Se f.eks “Befolkningsudviklingen og dens samfundsmæssige konsekvenser”
  1988. Poul Christian Matthiessen, f. 1933, var professor i demografi ved Københavns Universitet 1971-95 og har skrevet en række bøger om demografiske forhold. I 1989 blev han medlem af direktionen for Carlsbergfondet og i 1993 formand for Carlsbergfondet og bestyrelsesformand for Carlsberg A/S.

  Klip fra BT 2. dec. 2017. “Han blev hængt ud, da han for 20 år siden spåede rigtigt om Danmark: Det var et stort tabu (..)- For 20 år siden kunne man dårligt sige noget som helst om betænkeligheder ved indvandringen uden at blive stemplet” Poul Christian Matthiessen.

  Kommentar by Amad — 26. februar 2022 @ 17:29

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper