23. februar 2022

‘Årets kunstner’: ‘Nogle ting skal man også lade være med at stemme på. Eksempelvis Nye Borgerlige’

Journalist Knud Meldgaard, der for et par måneder siden blev fjernet af politiet under angreb på en anti-islamisk happening, er på rekordtid levet en mediedarling. I årets Zulu Awards var han nomineret i katagorien ‘Den vi likede mest’, men tabte til herrelandsholdet i fodbold.

Bedre held havde en sanger ved navn Andreas Odbjerg, der angiveligt er blevet landskendt via statskanalerne. Fra TV2.dk – Prisregn over populært makkerpar: – Jeg vil bare sige, at den her sang har ændret mit liv.

Andreas Odbjerg blev årets kunstner og takkede alle dem, der havde stemt. Og så kom han med et godt råd.

– Det er virkelig voldsomt for mit hjerte, at der har været folk inde at stemme på mig. Jeg har aldrig rigtig selv stemt – og nogle ting skal man også lade være med at stemme på. Eksempelvis Nye Borgerlige, sagde Andreas Odbjerg med et skævt smil på scenen.”

“Efter nogle år som hjemløs fandt Andreas Odbjerg endelig en fast seng at sove i. Sammen med en gruppe venner rykkede han ind i et kollektiv i Odense… Men når han stod op næste morgen, og som det første så kammeraterne, der havde siddet hele natten i hashtåger og spillet computer, så forsvandt al energien og al gejsten.” (DR, 2018)

Oploadet Kl. 02:10 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/125190/trackback

15 Comments »

 1. For at afgøre om sangeren Andreas Odbjerg har ret i udsagnet om, at man skal lade være med at stemme på Nye Borgerlige, har vi brug for en begrundelse.

  Hvis Andreas Odbjerg er imod masseindvandring til Danmark og befolkningsudskiftning af danskerne, så kan han godt have ret i, at man skal lade være med at stemme på Nye Borgerlige.

  Nye borgerlige har jo indgået en aftale med Jakob Ellemann-Jensen om at sænke beløbsgrænsen for “arbejdskraft”-indvandring og denne åbner Nye Borgerlige grænseportene mere end udlændingeloven gjorde.

  Det er en katastrofe!

  Men det er nok ikke det, som Andreas Odbjerg har i tankerne, når han fraråder at stemme på Nye Borgerlige.

  Andreas Odbjergs argument for, at man ikke skal stemme på Nye Borgerlige handler nok mere om tonen i debatten eller muslimernes berigelser af Danmark.

  Nye Borgerlige skylder deres vælgere en meget god forklaring og en udtrædelse af den katastrofale aftale med bl.a. Venstre og Liberal Alliance ellers skal man naturligvis ikke stemme på Nye Borgerlige.

  Kommentar by Polka — 23. februar 2022 @ 07:25

 2. Han har forhåbentlig stemt sin guitar i ny og næ.

  Kommentar by ino — 23. februar 2022 @ 07:35

 3. Jeg holder meget af Andreas Odbjergs popmusik, må jeg indrømme.
  Men han bør nok holde sig fra at kommentere politik offentligt.
  Hold dig til at du laver musik, der taler til folk og deres følelser.
  Jeg kan også bevidne at hans publikum er næsten 100% kridhvidt.

  Men jeg synes også at det er dybt deprimerende, at det nummer, der har været det mest lyttede/købte mm det sidste snart halve år, Stor mand, kun handler om drugs og alle dets fortræffeligheder.
  Det er et fedt nummer, men indholdet er stadig deprimerende

  Og en rigtig morsom detalje er at P4 åbenbart nægtede at spille pladen med den tekst, så nu er der skiftet lidt ud i teksten.

  Kommentar by Hema — 23. februar 2022 @ 08:09

 4. Fint billede til at illustrere, at det gælder om at holde fårene i folden, og det gøres ved penge og berømmelse

  “Ifølge Se&Hør opstod der nemlig et blodigt slagsmål til efterfesten på den københavnske natklub omkring klokken fire om natten, hvilket endte med at en person måtte køres på hospitalet.

  Voldsepisoden fandt så efterfølgende sted til efterfesten på Søpavilionen, mens Zulu Awards som sædvanligt blev afholdt i K. B. Hallen.

  https://www.bt.dk/film-tv-og-streaming/blodigt-slagsmaal-efter-zulu-awards-endnu-ingen-sigtede

  Kommentar by tavsen — 23. februar 2022 @ 08:47

 5. For to uger siden var klimaet den allerstørste trussel mod Danmarks sikkerhed.
  Nu er det forholdene i Øst Ukraine

  Politikere og medier har en voldsom trang til katastrofehistorier, der tilpasses hvad der lige er oppe i tiden.

  Lyttere og seere er fårene som fordummes af nøje planlagt nyhedsdækning.

  Kommentar by k.m. — 23. februar 2022 @ 09:09

 6. svenske blodbanker er snart tørlagt efter de mange skyderier og andre voldshandlinger.

  Stem på venstrefløjen og få mere af det samme.

  Kommentar by k.m. — 23. februar 2022 @ 09:14

 7. en af den slags typer, som giver god reklame for Nye Borgerlig. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 23. februar 2022 @ 09:37

 8. Nye Borgerlige har skudt sig selv i foden med aftalen med Elleman og Pape om arbejdskraftindvandring. Det ses tydeligt på de meningsmålinger, der er lavet efter aftalen.

  Deres dumhed er en gave til Morten Messerschmidt, der ikke har været sen til at udnytte fejltrinnet.

  Kommentar by JC — 23. februar 2022 @ 09:43

 9. *8 JC 09:43
  Nu ved jeg ikke om du går på arbejde eller er pensionist. Men hvis Danmark skal opretholde vores levestandard, som i dag, så skal skal samfundskagen vokse og det gør den ikke, hvis ikke vi får fremmed arbejdskraft ind! Arbejdskraft vel at mærke som er på kontrakt og som rejser igen når arbejdet er vel udført. Det gør europæerne og det gør indere og mexicanere faktisk også.
  Jeg er helt enig i at vi ikke skal have muslimer til landet! Og jeg ved godt, at en del indere er muslimer, men de er generelt ikke særlig fundamentalistiske, og erfaringerne med dem er gode.

  Kommentar by Den Nervøse — 23. februar 2022 @ 11:14

 10. Det forekommer ganske ironisk, at den samme Andreas Odbjerg, som for nogle år siden ikke turde stå på scenen sammen med Anne Linnets søn Alexader (‘Xander’) Linnet under en duet af frygt for homorygter (https://www.bt.dk/film-og-tv/homo-angst-i-voice-xander-og-andreas-vil-ikke-staa-paa-scenen-sammen), nu har fået sit helt store gennembrud med sin høje, lyse stemme i den tydeligt homoerotiske sang “Stor mand” sammen med Tobias Rahim (https://www.youtube.com/watch?v=HfmWPfqyYyY)

  Kommentar by Anders Peter Johnsen — 23. februar 2022 @ 11:14

 11. Polka — 23. februar 2022 @ 07:25 & JC — 23. februar 2022 @ 09:43:

  Enig med jer begge. Nye Borgerlige har med aftalen om fremmed arbejdskraft vist sit sande ansigt.
  NB har hele tiden være LANGT mere liberalister end nationalister og med denne aftale bør dette stå klart for enhver.
  Der er desværre ikke noget parti i Folketinget, som er klar til at iværksætte den helt afgørende nødvendige re-migration.

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. februar 2022 @ 12:17

 12. Anders Peter Johnsen — 23. februar 2022 @ 11:14:

  OK, nu har jeg så hørt “Stor Mand” og den er sgu rimelig gay, klamt.

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. februar 2022 @ 12:20

 13. Kommentar by Den Nervøse — 23. februar 2022 @ 11:14

  “Arbejdskraft vel at mærke som er på kontrakt og som rejser igen når arbejdet er vel udført. Det gør europæerne og det gør indere og mexicanere faktisk også.”

  Ja, ja. .. Tror du også på julemanden og på, at hvis vi bare bygger nok fritidsklubber og skateparker og hæver de socialeydelser til beboerne i ghettoerne en smule, så bliver berigerne fra MENAPT-landene præcis som os (på nul-komma-nul-fem sekund…)?

  Hvor mange mexicanske arbejdstagere er der i Danmark? Hvor mange mexicanere bor der i det hele taget i Danmark? Har vi nok empiri om mexicanere i Danmark til at mene noget kvalificeret om dem?

  Hvordan er erfaringerne fra f.eks. USA – tager mexicanerne hjem til Mexico igen? eller bliver de? De sender i hvertfald penge til Mexico fra USA, men er det godt for den Amerikanske økonomi lokalt, der hvor mexicanerne arbejder…

  Jeg betaler selv topskat og mener faktisk, at jeg har en rimelig føling med tingenes tilstand i erhvervslivet. Den arbejdskraft som nogen påstår vi mangler i Danmark, den rekruttere vi ikke til en løn på 30.000 kr. om måneden (før eventuelle fradrag af kost og logi mv.!).

  Det Nye borgerlige er gået med til er et decideret frontalangreb på de svageste danskere, dem som ingen af os misunder noget som helst. De her danskere (mange af dem i hvert fald) ejer intet af værdi, har indholdsløse liv og lever på “bunden”. De pågældende danskere har derfor meget begrænsede muligheder (og lige så vigtigt: Meget begrænsede evner!), men det er ikke utænkeligt, at de kan få et arbejde til omkring 30.000 kr. om måneden, for at udføre en meget standardiseret opgave for en arbejdsgiver.

  Det Nye Borgerlige derfor gør, det er at sikre, at disse danskere (som oftest ikke er de nemmeste at have ansat for arbejdsgiverne f.eks. pga. højt sygefravær, asocial adfærd, højt konflikt niveau med kollegaer mv.) aldrig vil kunne få en højere løn end beløbsgrænsen (hvorfor skulle en arbejdsgiver betale mere end det koster, at importere en arbejdstager fra et lavtløns land?), altid vil være arbejdesgivernes sidste valg på arbejdsmarkedet og måske derfor aldrig får mulighed for at opleve den værdighed, der ligger i at have et fast arbejde og tjene sin egen løn.

  De svageste danskeres børn vil også blive fastlåst. Det er de nok lidt i forvejen, men min overbevisning er, at den sociale mobilitet alt andet lige bliver mindre.

  Hvorfor er det sådan? Jo, fordi enhver ‘profitdreven’ (kan ikke lide smagen af det ord, men det er realiteten) arbejdsgiver vil ansætte en lidt ‘nemmere’ kandidat til jobbet – og arbejdstageren fra f.eks. en af Indiens muslimske provinser vil gladeligt takke, ja, til et socialt boligbyggeri på Vestegnen og et pizzabud-job som alternativ til et pladeskur i det vestlige Indien, hvor han adskiller gamle bilbatterier på en fabrik til USD $4-5 om dagen.

  Omkostninger til den lavtlønnede arbejdstagers ægtefælle ved familiesammenføring, uddannelse af børn osv., skal skatteyderne (altså danskerne) betale. Inderen vil betale så lidt i skat af sin beskedne løn, at han aldrig vil kunne dække blot en brøkdel af de omkostninger.

  Hvorfor skal er det en fornuftigt, at yde den slags erhvervsstøtte?

  Efter min opfattelse er det en dårlig og skadelig aftale, som Nye Borgerlige har indgået.

  Min loyalitet ligger hos Danmark og danskerne, ikke hos Wolt og ISS.

  Kommentar by Polka — 23. februar 2022 @ 18:11

 14. Polka — 23. februar 2022 @ 18:11:

  Dit indlæg er langt, men godt skrevet og værd at læse.

  Et af problemerne med Nye Borgerlige er, at de er LANGT mere Liberalister end de er Nationalister.
  Så selvom de primært er kommet i Folketinget på en såkaldt “stram” udlændingepolitik, så er prioriterer de erhvervseliten og dens behov LANGT højere end den lavtlønnede etniske dansker.

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. februar 2022 @ 22:45

 15. Har ikke set Zulu Awards, men gætter på, at den gamle afdankede “journalist” Knud Meldgaard som sædvanlig var stangvissen…

  Kommentar by Revisoren — 24. februar 2022 @ 11:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper