24. februar 2022

Vaccinerne beskytter dig ikke: Gårsdagens fake news viser sig ofte at være morgendagens sandhed…

Vi kender alle den gamle traver om ’97 procent klimaforskere’, og i forhold til corona-bekæmpelsen var holdningsmassagen massiv. Man var komplet uansvarlig, hvis man ikke tog de af regeringen anbefalede vaccine-stik. Hvem husker ikke Søren Brostrøms alarmisme. Hysteriet har lagt sig nu, men Facebook tillader sig stadig at censurere enhver form for dissens. Gårsdagens fake news viser sig ofte at være morgendagens sandhed, og lige netop derfor bør umodereret ytringsfrihed være et mål i sig selv.

Et par interessante pluk fra TV2’s corona-dækning, der opdateres løbende med data fra Statens Serum Institut. Det er officielle tal, 23. februar 2022. Mine ord.

Dagligt nye smittede efter vaccinestatus: Har du fået tre stik, så har du dobbelt så stor risiko for at blive smittet i forhold til ikke-vaccinerede. Et enkelt stik beskytter dig bedst.

Indlagte efter vaccinestatus: Er du ikke vaccineret, har du godt 25 procent større risiko for at blive indlagt med corona, end personer der har fået alle tre stik. Flest indlæggelser blandt personer, der kun har fået et enkelt stik.

(Facebooks ‘pålidelige’ information om corona-vacciner, 2022)

Oploadet Kl. 01:35 af Kim Møller — Direkte link34 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/125213/trackback

34 Comments »

 1. Bliver der folkefest (Grisefest) på Emdrupvej 72 i år. ????

  Kommentar by Charles Nielsen — 24. februar 2022 @ 02:04

 2. Kloakering, rent drikkevand, gode boligområder, overførselsindkomster ved arbejdsløshed og sygdom, god børnepasning, lave hastighedsgrænser (gode trafikforhold:cykelstier fx) forlænger livet. Vacciner, antibiotika, nye medicinske behandlinger (insulin), gør selvfølgelig nytte, men skal ikke stilles på en piedestal. Bog af: Suzanne Humphries og Roman Bystrianyk: Dissolving Illusions: Disease, Vaccines, and the forgotten history.

  Kommentar by barfbag — 24. februar 2022 @ 02:54

 3. “Gårsdagens fake news viser sig ofte at være morgendagens sandhed, og lige netop derfor bør umodereret ytringsfrihed være et mål i sig selv”.

  I gårdsdagens morgenudgave af Radio4 sad to medlemmer af Journalistisk Enhedsparti og sammenlignede præsident DJ Trumps nye app med “Pravda” (dvs. Sandheden), fordi den hedder “Truth Social”. De to apparatjikker fra Das Partei frydede sig over, at præsident DJ Trump var blevet udelukket/censureret fra diverse sociale medier og hans 81 000 000 var afskåret fra hans udtalelser – og tø..høø tø høø. Ydermere var man helt indforstået med og billigede, at hans app nemt kunne lukkes ned af internet udbyderne……
  I dag sad så et af disse Enhedsparti-medlemmer og tog ordet “demokrati” i munden i forbindelse med den situation Prædement Joe Bidens mangel på styre har skabt igen i verden senest nu i Ukraine.

  Kommentar by Limewoody — 24. februar 2022 @ 07:37

 4. Cleon tilbage på Uriasposten (uden råberi af corona-k.m.)
  Kommentar by Thomas M. — 23. februar 2022 @ 00:00

  ***
  Sandheden kommer altid frem.

  document(dot)no: “Sverige: Mange «plutselige dødsfall» – nå åpner hjerteklinikk for eliteidrettsutøvere” citat slut

  Døden har altid en årsag, men det er meget afslørende at Sverige melder om mange pludselige dødsfald.

  Udfordringen fra nu af bliver at stille de ansvarlige til regnskab for misinformation, direkte løgne og massevaccination med hasteudviklet og nødgodkendt stof. Det er for det første uansvarlig rent lægefagligt, for det andet ulovlig at tvinge borgere til at tage medicin mod deres vilje.

  En del danske radiokanaler samsender om Ukraine, så er de fri for at tage stilling til Brostrøm og alle de andre “eksperter” vi lærte at kende de seneste to år.

  Det er da klart den skumle elite var nødt til at køre massiv skræmmekampagne og censur fra starten. Befolkningen må holdes hen i uvidenhed og trues til tavshed – som i alle diktaturer.

  Minksagen er stadig meget mudret og jeg sidder på nåle for at høre kommisionens afgørelse om Mette Frederiksen. Rigsret eller ej ?
  Var mink til fare for folkesundheden eller var nedslagtning politisk motiveret efter pres fra venstrefløjen ?

  Det har været en forfærdelig ensidig nyhedsdækning hele vejen igennem, til fordel for regeringens anbefalinger.

  Bill Gates: ‘Sadly Omicron Has Done a Better Job Than the Vaccines’

  Ja, der er jo ingen penge i vaccine når vores naturlige immunforsvar klarer tingene selv. Tjek evt. hvad medicinalfirmaer har tjent gennem pandemien.

  Kommentar by k.m. — 24. februar 2022 @ 07:43

 5. Alle nyhedsstudier har købt ekstra ind af kleenex, fordi alle sidder og hyler over Ukraine.
  Hvor var de? da millioner verden over demonstrerede mod covid-politiken og vaccinetvang, og landet med ahornblad i flaget indførte undtagelsestilstand, med klapjagt på systemkritikere.

  Kommentar by k.m. — 24. februar 2022 @ 07:55

 6. Da smitte tilfælde for folk der havde været i kontakt med nålen den 22/02-2022 nærmede sig 90%, løste SSI det på følgende måde (klip fra SSI)
  Den 23. februar 2022 udfases følgende i SSI’s overvågning: ”Bekræftede tilfælde pr. 100.000,” ”Bekræftede tilfælde pr. aldersgruppe de seneste 7 dage”, “Vaccinationsstatus – Incidens” og ”Vaccinationsstatus – bekræftede tilfælde”. Dette skyldes, at testaktiviteten blandt uvaccinerede, påbegyndt vaccinerede, vaccinerede med forventet fuld effekt og personer med første revaccination er blevet så markant forskellig, at resultaterne vedrørende bekræftede tilfælde ikke længere er sammenlignelige i samme grad som tidligere.

  Kommentar by Kunta — 24. februar 2022 @ 08:25

 7. Nu kender jeg endelig én, min søn, der blev testet positiv og som fik lidt symptomer – en meget mild forkølelse! Min svigerdatter har også været testet positiv for længe siden, men hun havde absolut ingen symptomer. Vi skulle jo så også testes fordi vi lige havde været sammen. Vi var negative.
  Covid-19 er åbenbart “Stor ståhej for ingenting”.
  I øvrigt indtager jeg hver dag en pæn dosis D-vitamin og lidt zink (Apovit 50+). De fleste døde af Covid-19 ser da også ud til at have været overvægtige indvandrere der ikke tager ekstra D-vitamin, men det har jeg ikke fra Sundhedsstyrelsen.

  Kommentar by ino — 24. februar 2022 @ 08:33

 8. Har ikke taget vaccinen. Kommer ikke til at tage vaccinen.
  Jeg satser på sund kost og motion nok skal holde mig sygdomsfri, da jeg ikke har haft influenza siden 2011 eller forkølelse siden 2014.

  Kommentar by Puljeaben — 24. februar 2022 @ 08:39

 9. Det her er ganske uhyggelig.
  To år med trusler om udelukkelse fra sociale medier, udskamning af Statsministeren fordi man ikke følger hendes anbefaling om eksperimentel medicin.
  Nu er selv Google ind over. Det er ren forfølgelse af anderledes tænkende og og retten til at vælge hvem ønsker at støtte økonomisk.
  https://www.youtube.com/watch?v=k_44Pdo0trA
  Google takes down link exposing Freedom Convoy supporters’ locations after GiveSendGo hack

  Kommentar by k.m. — 24. februar 2022 @ 09:01

 10. Kina burde allerede nu være under anklage ved en international domstol men Vi slås indbyrdes alene fordi der er nogen der vil have det på den måde.

  Hvem mon det er?

  At Europas regeringer er hoppet på WHO’s løgn er direkte til farer for befolkningen. Europa skulle selv have udviklet en vaccine i stedet for at acceptere en lyn udviklet pengemaskine fra medicingiganterne der så ikke engang vil stå inde for deres egne produkter.

  Spørgsmålet er om Vi i Europa overhovedet har evnen til at udvikle og producerer Vores egen vaccine også i et fremtidigt scenarie?

  Kommentar by Santor — 24. februar 2022 @ 09:02

 11. Mange anerkendte forskere blev censureret for at være imod den officielle covid / vaccine fortælling.
  Jeg tror verdens regeringer er sat under administration af en enorm stærk ikke-folkevalgt elite der ønsker verdenssamfundet smadret til ukendelighed.
  Tænk hvor meget der har spillet sammen siden 2020. Begrænsning af ytringsfrihed, angreb på kernefamilien, medier og uddannelse, hvor man favoriserer det perverse, overvågning af vores digitale færden og ved hjælp af kameraer i det offentlige rum, man kan snart ikke længere pille næse uden stasi-agenterne kigger med.

  Kommentar by k.m. — 24. februar 2022 @ 09:43

 12. Er man interesseret i sandheden om covid, bør man nok følge med på Snaphanen.Det er ganske uhyggeligt hvad der bliver afdækket.
  https://www.snaphanen.dk/

  Kommentar by Islambert — 24. februar 2022 @ 10:07

 13. Læger hælder medicin, som de ikke ved meget om, på patienter, som de ved endnu mindre om, for at kurere sygdomme, som de ved absolut intet om.
  (Voltaire, 1694-1778)

  Kommentar by Crass Børsting — 24. februar 2022 @ 10:09

 14. COVID-19 var jo bare en mild forkølelse. Punktum.

  Kommentar by Revisoren — 24. februar 2022 @ 11:02

 15. Statens Seruminstitut manipulerer mere og mere.

  Nu efter smitteincidensen for revaccinerede (3. og 4. stik) er langt højere end for uvaccinerede holder de op med at bringe tallene, mens de uden forklaringer blev ved med at bringe de irrelevante tal, dengang de vaccinerede endnu ikke vidste at de sagtens kunne være smittet og derfor ikke lod sig teste med forkølelsessymptomer.

  Tallene for indlagte bringes stadig, selv om der tidligere er nævnt den forskel at alle uvaccinerede testes ved indlæggelse, mens færdigvaccinerede (2 stik) og revaccinerede ikke testes systematisk ved indlæggelse. PCR-testen afslører heller ikke med sikkerhed smitte, især ikke når der køres så mange som 37 amplificeringer for at finde spor af virus.

  I starten i maj og oktober 2020 udarbejdede SSI ret gode rapporter om smitte fordelt på herkomst, mens eneste rapport fra 2021 ikke længere opdeler på oprindelsesland.

  Endelig undlader SSI at undersøge det væsentlige. De skulle i løbet af januar 2022 redegøre for om Max Schmelings vaccineskadeanalyse af VAERS-data var korrekt og svarede til de uoffentliggjorte danske tal om vaccineskader efter spørgsmål fra folketinget til sundhedsministeren, men jeg kan ikke finde et eventuelt svar.

  Kommentar by perhag — 24. februar 2022 @ 13:10

 16. Har fået to stik og fik covid den 10.feb. Har stadigvæk senfølger som tør hoste, træthed, mistet lugt og smagssans.

  Kommentar by CCC — 24. februar 2022 @ 13:30

 17. Jeg tror generelt, at Mette og Barbara har gjort det så godt de kunne.
  Og det er sku’ det, der er virkelig sørgeligt.

  Kommentar by Bastardo — 24. februar 2022 @ 13:34

 18. Citat: “Har du fået tre stik, så har du dobbelt så stor risiko for at blive smittet i forhold til ikke-vaccinerede. Et enkelt stik beskytter dig bedst.” Husk, at det angives, hvor mange smittede, der er per 100.000. Det er kun få blandt de 100.000, der kun har fået ét stik; derfor vil der selvfølgelig også kun være få smittede. Hvis man havde beregnet, hvor mange per 100.000 uvaccinerede, per 100.000 med ét stik, per 100.000 med 2 stik, der blev smittede, ville tallene se helt anderledes ud.

  Kommentar by Ole Madsen — 24. februar 2022 @ 16:25

 19. Max Schmeling har modtaget et svar på sin statistik tilsyneladende fra SS i stedet for SSI via Heunicke og fortalt om det talmanipulerende svar i en Facebook-gruppe:

  Den Frie Presse sendte live.
  19 t. ·

  Vil DU vide mere om, hvilket svar statistiker Max Schmeling (benyttet i Byretten såvel som Landsretten) har modtaget af svar fra Magnus Heunicke i forhold til Max Schmelings skriv om store ujævnheder i forhold til antallet af bivirkninger af COVID-19 vaccinebatches?
  En ujævnhed hvor der er tale om en faktor helt op til 5021.

  Vil DU vide, hvilke metoder Magnus Heunicke og Sundhedsstyrelsen har benyttet sig af for at manipulere med svaret i form af tal, data og grafer?

  Vil DU vide, hvilket nyt og dugfrisk modsvar Max Schmeling er kommet med til Søren Brostrøms svar:
  Så se med i Den Frie Presse’s live-udsendelse her.

  I stedet for at se den 2 timer lange video også med advokat Eric Sørensens skrivelse indblandet, vil jeg anbefale følgende video om den statistisk sikre påvisning af vaccineskader centreret om 5 % af vaccineleverancerne:

  https://dkdox.tv/videos/DK22004

  Desuden kan ses den næstfølgende video om overdødeligheden i 2021 uden andre plausible forklaringer end vaccinerne. SSI har i et vildledende Ritzau-telegram ladet som om dødeligheden ikke er steget i 2021, men det er den klart, nemlig med 10 % i 2. halvår 2021 i en periode med næsten ingen døde mens de var smittet.

  Kommentar by perhag — 24. februar 2022 @ 16:43

 20. Svar til Ole Madsen:

  Det er de relative tal, altså hyppigheden pr. 100.000 taget fra SSI selv, som bliver omtalt af TV2. Ellers kunne tallene ikke vise følgende: Flest indlæggelser blandt personer, der kun har fået et enkelt stik.

  Kommentar by perhag — 24. februar 2022 @ 16:53

 21. – Ole Madsen

  Mit oprids er per 100.000.

  Kommentar by Kim Møller — 24. februar 2022 @ 17:22

 22. TV2 rydder sendefladen for Ukraine.
  Ingen sagde noget da flere regeringsledere rundt om i verden forlangte tvangsmedicinering med stoffet de kalder covid-vaccine.
  Journalister spurgte ikke hvorfor vi blev truet med fængsel for at nægte

  Journalister graver ikke i hvad WEF har gang i mht til covid og vaccine.
  Den sorte gryde simrer med retten der bliver til Great Reset. Det er da en katastrofe for menneskeheden, der langt overstiger Ukraine situation.

  Kommentar by k.m. — 24. februar 2022 @ 17:38

 23. Jeg fravalgte også at blive statens underdanige holdningsløse vaccinejunkie.

  Jeg fik for et stykke tid siden konstateret corona.

  Som en slem influenza, to dage efter begyndte jeg hurtigt at blive mig selv igen.

  Hvem ved hvad alternativet havde været, hvis jeg havde fået en meget tvivlsom vaccine i kroppen.

  Jeg ved nu at jeg traf det rette valg.

  Kommentar by Mads kering — 24. februar 2022 @ 17:41

 24. Jeg fik et stik i juni 21 og fik omicron for 26 dage siden. Det var da lidt værre end en standardforkølelse, men absolut udholdeligt. Jeg har stadig dybtsiddende hoste, men igen ikke noget som jeg ikke har prøvet før

  Kommentar by Træt — 24. februar 2022 @ 19:47

 25. Forbryder Mette og hendes kriminelle covid fascister må og skal fængsles på livstid for at opfordre sunde og raske danskere til at tage en livsfarlig medicin. Hvis vi ikke får straffet dem, har vi tabt vores frihed for altid.

  Kommentar by piphans — 24. februar 2022 @ 19:49

 26. https://newspeek.info/kan-wall-street-afsloere-vaccineloegnen/

  “Modernas administrerende direktør har lige solgt en stor portion af sine Moderna-aktier. Denne handling synes at være besynderlig, når man tager overskuddet fra vaccinesalget i betragtning – so what’s going on? ”

  “Den administrerende direktør havde tilsyneladende en forudanelse om, at der trods den store indtjening ventede problemer forude. Kort tid efter begyndte aktierne hos både Moderna og Pfizer da også at falde og er ifølge Black Rock-whistleblower Edward Dowd nede med henholdsvis 17 og 19 %.
  Rygterne, om at vaccineproducenterne har fusket med data i deres kliniske forsøg, cirkulerer nu på Wall Street og får investorer til, uden at vække for megen opmærksomhed, at afhænde Moderna- og Pfizer-aktier. “

  Kommentar by M.S. Carstens — 24. februar 2022 @ 21:41

 27. https://www.dailymail.co.uk/news/article-10542309/Fresh-lab-leak-fears-study-finds-genetic-code-Covids-spike-protein-linked-Moderna-patent.html

  More evidence Covid was tinkered with in a lab? Now scientists find virus contains tiny chunk of DNA that matches sequence patented by Moderna THREE YEARS before pandemic began

  Kommentar by k.m. — 25. februar 2022 @ 06:26

 28. Covid-tossen er tilbage. Dejligt.

  Kommentar by Keyser Söze — 25. februar 2022 @ 10:30

 29. Hvorlaenge kan de holde covid gaaende, det ene hjul faldet af efter det andet.Sa en rask lille krig og lidt klima skraek and we are in business again

  Kommentar by dunk — 25. februar 2022 @ 11:59

 30. En af WEF young global leaders

  https://www.youtube.com/watch?v=X5z_wnXxsrk
  Our babbling prime minister

  han forsøger at sælge historien om at masker virker,

  Kommentar by k.m. — 25. februar 2022 @ 12:55

 31. Mette Mink er nok ikke helt utilfreds med situationen i Ukraine.
  Hun har mistet stor opbakning på det seneste, efter “Corona-krisen” er afblæst, og socialdemokratiet havde et historisk katastrofalt kommunalvalg i efteråret.

  Nu har hun igen muligheden for at fremstå som den kærlige landsmoder i bedste sendetid, og fortælle os alle, at hun passer på os…

  Kommentar by Revisoren — 25. februar 2022 @ 17:31

 32. Vedr. corona. Procentdelen af smittede blandt dem, der kun har fået ét stik, er højere end procentdelen af smittede blandt dem, der har fået tre stik.

  Kommentar by Ole Madsen — 25. februar 2022 @ 17:50

 33. Hvis det er en dagsaktuel opgørelse Ole Madsen henviser til med højere procentdel smittede med 1 stik end 3 stik, så må det næsten sikkert være opgørelsen fra SSI over hospitalsindlagte, som viser følgende tal:

  vaccinestatus antal incidens pr. 100.000

  uvaccinerede 259 35,8
  påbegyndt 42 45,8
  forventet fuld effekt 331 28,9
  første revaccination 1087 30,1

  I forhold til at under 10 % af de smittede i den sidste offentliggørelse fra SSI 22 eller 23 februar var uvaccinerede, så kunne man tro disse tal med omkring 20 % af de indlagte uvaccinerede viser man undgår at blive indlagt.

  Den nuværende Omikron-variant er ikke så farlig at den kræver indlæggelse, men det kan være at en del praktiserende læger af gammel vane stadig lader de uvaccinerede smittede indlægge. Der er meget stor udskiftning fra dag til dag af indlagte. De langtidsindlagte smittede var tilsyneladende meget ofte at finde på psykiatriske afdelinger kunne man se dengang disse tal i en kort periode blev bragt.

  I øvrigt vil jeg takke k.m. for mange gode henvisninger gennem tiden, og det er modigt også at bringe dem under andre debatemner for at vække dem som endnu ikke har det mindste begreb om Plandemien.

  Kommentar by perhag — 25. februar 2022 @ 19:29

 34. Her skulle du nok have erkendt, at du ikke ved nok om det og bare have holdt mund. Du udstiller din
  egen fundamentalt manglende evne til at forstå statistik. Dette indlæg kan bruges imod dig til evig som en illustration af, af du ikke forstår det, du gør dig klog på.

  Kommentar by Jens — 9. marts 2022 @ 02:37

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper