1. marts 2022

Afghansk kultur på Vestegnen: “Igennem mere end 12 år blev en kvinde sparket, slået, skubbet…”

Historien om afghanske Said Bahram blev behandlet seneste udgave af EB-podcasten Afhørt, hvor det blandt andet fortælles, at tolken opførte sig kontrollerende overfor sin kone, og flere gange tidligere havde slået hende. Han fulgte blandt andet ‘med hende, når hun skulle på toilettet’. Mere om sagen på Ekstra Bladet+.

TV2 Lorry har også en historien om afghansk kulturimport. To mænd er sigtet for omfattende mishandling af den enes kone gennem tolv år, samt vold mod tre af familiens børn – Anklageskrift: To mænd mishandlede kvinde igennem 12 år.

Igennem mere end 12 år blev en kvinde sparket, slået, skubbet, revet i håret og udsat på halsgreb. I lige så mange år blev hun også jævnligt voldtaget.

Om der er beviser for disse og andre påståede forbrydelser i en afghansk familie, skal Retten i Glostrup afgøre under en række retsmøder. Det første finder sted mandag. …

På et tidspunkt var kvinden gravid med tvillinger, men spark og slag mod skridtet, maven og på lænden medførte blødning og tab af fostrene, hævdes det i tiltalen.”

Oploadet Kl. 00:39 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/125271/trackback

12 Comments »

 1. Den israleske prof. i islamisk kultur, Moderchai Kedar har sagt, at en af årsagerne til muslimerne gifter sig meget tæt på familien er, at hele Mellemøsten skulle være fyldt med historier om kvinder som er gift ind i familier fjernt i stammen eller i en anden klan/stamme hvor hun ender med at blive udsat for vold fordi hun er en “fremmede”. Typisk er kvinden meget isoleret og har ikke nogle brødre eller en far som har indflydelse på den familie hun er gift ind i. Var hun gift med fætteren kunne hendes brødre og far sikkert påvirke situationen.

  Kommentar by CCC — 1. marts 2022 @ 01:00

 2. Umenneskeligt

  Men lige nu støtter hele vesten jo Taleban ( de siger det er humanitær hjælp og for at hindre flygtningestrømme, men så er der mange vi skal støtte….).. Det er sgu selvmodsigende og umenneskeligt….

  Kommentar by H. Nielsen — 1. marts 2022 @ 02:52

 3. De to mænd er bror og ægtemand til kvinden.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 1. marts 2022 @ 06:31

 4. Allah var ikke rigtig klog. Men han er heldigvis død.

  Kommentar by Bastardo — 1. marts 2022 @ 08:16

 5. Som noget nyt og spændende kunne man lade forbryderne afsone deres eventuelle straffe med fodlænker i private rigmandshjem i Whiskey bæltet, Hellerup, Charlottenlund og Gentofte; for rigmændenes regning.
  Så kan de de fine forstadsfruer få lidt spænding i deres triste narcissistiske hverdag, fordi de så får travlt med at holde de dømte ude af permissionerne.

  Kommentar by Gustav Jensen — 1. marts 2022 @ 08:29

 6. Den slags overgreb må vende os til, når vi ikke gør op med Muhammedanismen (islam), og når vi stemmer som vi stemmer.
  (Støt SIAD:
  http://www.siaddk.wordpress.com).

  Kommentar by Michael Unna — 1. marts 2022 @ 12:23

 7. Hvordan er denne historie sluppet igennem censuren på Ekstra Bladet?
  Det har måske alligevel hjulpet, at gammelkommunisten Poul Madsen er blevet udskiftet med tugthusfangen Henrik Qvortrup?

  Kommentar by Revisoren — 1. marts 2022 @ 12:54

 8. Historien bliver blæst op i medierne som var det en ny og hidtidig uhørt ting.

  Det er hverdagskost for stort set alle kvinder der er i forhold med en muslimsk mand, i større eller mindre grad. Selv hvide Europæiske kvinder må leve med daglig tortur og fornedrelse, selvfølgelig indtil de selv siger stop.

  Derefter går turen til kirkegården eller et kvindecenter hvor de ansatte tordner mod mænd i al almindelighed selvom de udmærket ved at muslimske mænd er overrepræsenteret i uhyggelig grad.

  Så længe man nægter at se problemet i øjnene så længe kan man ikke løse det, men medarbejderne på kvindecentrene lever jo fedt af andres ulykkeligheder. Kunne i øvrigt være sjovt at se et regnskab fra en sådan institution.

  Vel udført arbejde, røvhuller.

  Kommentar by Santor — 1. marts 2022 @ 12:57

 9. “Det er for os som troende muslimer væsentligt at se på, hvad Koranen siger om dette tema.”
  Sherin Khankan

  Sura 2 (Koen) vers 223
  Jeres kvinder er pløjejord for jer, så gå til jeres pløjejord, som I vil. Det er op til jer selv,

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 1. marts 2022 @ 13:29

 10. Hun ender vel som “altanpige”?

  Kommentar by Revisoren — 1. marts 2022 @ 15:27

 11. Der er brug for at gentage at islam er rendyrket ondskab. Og danske børn skal vide det,så de kan holde sig langt væk fra muslimer. For er du først kommet ind i deres cirkler,er der meget store sandsynligheder for at det vil gå dig rigtig ilde.

  Kommentar by Nielsen — 2. marts 2022 @ 03:21

 12. Vestegnen er tabt landområde – der er allerede i dag et flertal af negre og muhammedanere i flere kommuner på Vestegnen herunder Brøndby og Ishøj…

  Kommentar by Revisoren — 4. marts 2022 @ 11:01

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper