1. marts 2022

‘Hvilken forskel er der på en flygtning fra Ukraine og en flygtning fra Afghanistan? Ud over deres race?’

Jeg holder i sagens natur ikke Politiken, men hvis tid ikke var en mangelvare, så kunne jeg jo nok finde lidt glæde i avisens ledende artikler. Herunder en leder underskrevet af chefredaktør Christian Jensen, der forveksler kultur med ‘race’ for at kunne associere den bløde borgerlighed med rendyrket racisme. .

“… Danmarks p. t. største borgerlige parti savner fortsat at give svar på et par spørgsmål: Hvis det er moralsk og politisk rigtigt at lade ukrainske flygtninge bidrage med deres kvalifikationer og arbejdskraft, hvordan kan det være forkert at ville give flygtninge fra Afghanistan eller Mali de samme vilkår, hvilket Knuth kategorisk afviser?

Hvilken forskel er der på en flygtning fra Ukraine og en flygtning fra Afghanistan? Ud over deres race? Vi har endnu ikke hørt partiformand Søren Pape Poulsen udtale sig om sagen. Men hvis Knuth udtrykker de konservatives holdning, vil Pape så ikke hjælpe med at finde på et mere dækkende ord for sit partis forskelsbehandling end den rendyrkede racisme, Knuths udtalelser umiddelbart ligner.”

(Aghansk kvinde, og Veronika Didusenko, Miss Ukraine 2018)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/125280/trackback

47 Comments »

 1. Der er også forhold som reciprokcitet eller gensidighed. Hvis jeg blev flygtning ville jeg flygte til et anden kulturkreds eller kontinent hvor jeg anset som en meget fremmede.Så, folk er mere villige til, at hjælpe folk tæt på som ikke er meget fremmede for dem. Det ville jeg ikke og en asylret burde faktisk være begrænset af en sådan reciprocitet.

  Vi har reciprocitet hos f.eks forsikringsselskaber. Man udbetaler kun erstatning til medlemmer som har betalt ind i selvskabet (diskrimination). Man betaler kun for tab minus en selvrisiko. Man står ikke bedre ved et tab men med et begrænset tab. Det gør man ikke ved en asylsag fra den 3.verden. Man påstår man har mistet en gammel cykel og får en Mercedes i erstatning -ophold i DK eller Europa. Et forsikringsselskab erstatter ikke et tab som skyldes uansvarlig adfærd. Ukranies befolkning er reducereret med 1/3 siden 90erne mens Afghanistans er mere end fordoblet de sidste 20.år. Det er ikke ansvarlig adfærd andre skal stå til ansvar for.

  Kommentar by CCC — 1. marts 2022 @ 02:46

 2. Vi skal ikke støtte diktaturerne . Som JP siger i dag, så går det bedre og bedre for diktaturerne ( kleptokratierne) og værre og værre for de såkaldte demokratier…

  Og man kan bare se på covid, hvor vi mistede vores frihedsrettigheder “,overnight” og ingen gjorde indsigelse

  “De” ( “demokratiske ledere) havde en lockdown plan i skuffen. En lockdown plan som lukkede alle frihedsrettigheder for en virus, der var på linie med en influenza..og “de” formåede ikke at navigere og hurtigt AFKLARE sygdommens farlighed. “De” blev kørt rundt af medicinalindustrien og korrupte/ købte medier

  Kommentar by H. Nielsen — 1. marts 2022 @ 03:01

 3. I den udstrækning, de ellers veldefinerede og letfattelige begreber “køn” og “børn” efterhånden overhovedet kan fattes af Christian Jensen og hans aboniner (m/k), er forskellen også, at ukrainske flygtninge er kvinder og børn, mens afghanske flygtninge er unge, mandlige “børn” med skæg.

  Kommentar by Offentligt ansat — 1. marts 2022 @ 04:30

 4. Humanisterne får det svært nu.
  Hvis der kommer en kristen flygtningestrøm er de på røven.
  Ideologisk kan de ikke sige ja men hvis de vil bevare status som inkluderende så skal de.
  Støjberg hælder allerede benzin på bålet og skærer forskellen mellem ukrainere og muslimer ud i pap i dag på EB.
  https://ekstrabladet.dk/opinionen/ingerstoejberg/stoejberg-nakkehaarene-rejser-sig/9151989

  Kommentar by Hagmann — 1. marts 2022 @ 05:31

 5. Det er i sandhed mærkeligt at følge medierne i disse dage.
  Før invasionen blev det bl.a. nævnt at Ukraine er et dybt korrupt land.
  Det taler man ikke om mere.
  Nu er de sande demokrater.

  Og (næsten) alle synes vi ikke kan tage imod for mange, gerne millioner i hele EU.
  Ingen taler om, hvor længe de skal være her. Hvor de skal bo.

  Og den største griner: TV2News havde i går et indslag om et tidligere center for kvinder.
  Det var nu indrettet til flygtninge.
  Voila: 4 marrokanske mænd, der bestemt ikke skulle have noget at gøre med krigen i Ukraine.
  Og det bedste: de havde deres katte med sig. Både journalisten og de har helt styr på, at bare der er søde små dyr involveret, så slås hjernen fra.
  Hvor mange andre mon der er kommet over grænsen, som bare har ventet på at grænsen blev åbnet?

  Ingen problematiseringer af at de er her.
  De har ingen visum til EU, så det burde ikke være svært at sætte dem direkte på et fly til Marokko.
  Men er sikker på at de ikke har travlt med at komme tilbage til Marokko.

  Kommentar by Hema — 1. marts 2022 @ 06:11

 6. Og hvis man mente race, så var det intet odiøs i dette.

  Kommentar by KineserSnot — 1. marts 2022 @ 06:19

 7. 1. forårsdag i dag og naturens lys vender tilbage.

  Det politiske mørke, og menneskets ondskab slører optimismen
  https://citizenfreepress.com/breaking/george-bush-on-the-new-world-order/

  Kommentar by k.m. — 1. marts 2022 @ 06:27

 8. Human rights er retten for u-landene at invadere Vesten .

  Kommentar by H. Nielsen — 1. marts 2022 @ 06:56

 9. Vi skal nok nå til også at blive trætte af ukrainere

  Kommentar by Træt — 1. marts 2022 @ 07:02

 10. Slette-Mette Minkdræber undskylder det med “nærområdet” – man kunne fristes til at kalde det populisme. Ser ellers sjældent TV2 News, men set en del de seneste dage – bemærker at de ækle tendentiøse kællinger dér, tager europæernes villighed til at tage ukrainere som udtryk for, at nu har europæerne rykket sig på flygtninge. Dumme som snot, ingen gider det arabiske og afrikanske befolkningsoverskud!

  Kommentar by Anonym — 1. marts 2022 @ 07:05

 11. Naturligvis forsøger Politiken at “forveksle” race med kultur, det samme gjorde Jarl Cordoba i i Besserwisserne på TV2 News! På den måde kan de diskret og effektivt få smidt Nazikortet overfor DF og Nye Borgerlige!
  Men sandheden er den, at det vil være meget let at integrerer Ukrainere i Danmark, de vil kunne gå direkte ind på arbejdsmarkedet efter et kort danskkursus. De er taknemmelige og så er det først og fremmest kvinder og børn og ikke kampklare unge mænd! Altsamme præcist det modsatte af muslimske indvandere fra MENAPT landene!

  Kommentar by Den Nervøse — 1. marts 2022 @ 07:57

 12. Politiken!

  Kommentar by Bastardo — 1. marts 2022 @ 08:11

 13. De fleste af vore politikere er dybt utroværdige.
  For få måneder siden skældte Mette Frederiksen ud, vi skulle denondelynemig tage hendes supervåben, covid-vaccine.

  Nu sender hun militær udstyr til Ukraine og hyler over ukrainere mister frihed. Vi skal slås for friheden !!!!!!!

  Hun tog danskeres frihed uden at undskylde. Hun gik solo med en hemmelig rejse til Israel for at diskutere dansk vaccineproduktion. Den plan har hun droppet igen mindre end et år efter, og undskylder med der ikke er politisk opbakning.

  Politikere og medier fortæller ikke om det snigende røde diktatur der breder sig overalt fra Canada over USA til EUparlamentet

  Valghandlinger er efterhånden en farce. Vi sætter kryds, men den hemmelige elite der bestemmer, de folkevalgte er kun marionetdukker.

  New World Order sniger sig ind alle steder, og befolkningen lulles i søvn med X-faktor og bagedysten

  Kommentar by k.m. — 1. marts 2022 @ 08:18

 14. Russerne og ukrainerne er samme kultur og ‘race’, hvis man vil bruge det ord. Så hvis meningsmagerne kloger sig frem til at kalde russerne en ‘ond race’ og ukrainerne en ‘god race’, så falder al mening fra hinanden.

  Demokraterne i US – og med dem mediebrancen – har længe har stor nytte af at udnævne russerne til de ondeste mennesker. Alt hvad de ikke kan lide i USA (herunder Trump) er altid russernes skyld. Nu bliver de i den grad bekræftet i deres falske narrativ.

  Der skal ikke meget tankevirksomhed til at kunne skelne mellem russere og Putins regime og denne tragiske borgerkrig. Men en lidt pluraistisk tankegang er der slet ikke plads til i Vesten. Alle skal gå i takt med Vestens ledere forrest i et grimt og idiotisk mobbekor mod russere over en kam.

  Kommentar by traveler — 1. marts 2022 @ 09:56

 15. Gevaldig forskel selvfølgelig. Islam selvfølgelig! De fleste Ukrainere er ortodoks kristne. De holder af den frihed, som Muhammedanere hader.
  Alt det burde sige sig selv.

  Støt SIAD: http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk

  God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 1. marts 2022 @ 10:09

 16. Jeg ved ikke helt hvorfor Putin mente det var nødvendigt at indvadere Ukraine. Jeg mente man burde have holdt Folkeafstemning om Krim og de østlige republikker. Jeg ved godt Nikita Khrustiof gav krim til Ukraine i 1950 erne-cirka. Sovjets arrogance med den jordnære befolkning.
  Men at indvadere hele Ukraine retfærdiggør det ikke. Det skal den menige Russer ikke bøde for. Det har åbenbart været Putins plan.

  Kommentar by Michael Unna — 1. marts 2022 @ 10:14

 17. Alt hvad der skygger for venstrefløjens angreb på vores frihed, hilses åbenbart velkommen af MSM
  https://youtu.be/MlYQe96vvtU
  Neil Oliver Stone om Scotlands røde leder Nicola Sturgeon

  Kommentar by k. m. — 1. marts 2022 @ 10:15

 18. Hvorfor forskrækker du os med noget så fladpandet som Politiken Kim????
  Virkelighedsfjerne moralister med Idealerne ope i Himlen, og selvretfærdig blindhed overfor det jordnære og her især Islam, og begge fødder langt oppe i himlen med Deres moral???? Vores sarte nerver har ikke brug for den slags idiot moralister.:-)

  Kommentar by Michael Unna — 1. marts 2022 @ 10:17

 19. I berlingske siger Danfoss, at de ikke er politikere, og at de derfor kun vælger at følge den politiske guidance på området.

  Men det er ikke nok for en direktør i konsulenthuset Caliber, Shahar Silbershatz. Han udtaler: »Virksomheder, der ikke har en proaktiv tilgang til deres forretninger i Rusland, kan blive udsat for granskning fra deres ansatte, kunder og endda investorer. Det kan føre til svækket omdømme og tab af loyalitet og appel over for forskellige stadeholders, hvilket kan påvirke selskabets finansielle resultater,«.

  Meget ubehageligt at en totalitær idiot som Shahar Silbershatz fører an i dette mobbekor.

  Kommentar by traveler — 1. marts 2022 @ 10:55

 20. “kompetence” og “arbejdskraft” . Politiken-bladsmoereren leverer jo selv svaret. Men det kan han nok ikke forstaa. Det er osse svaert, naar man kun evner at blande race, religion og kultur efter forgodtbefindende…

  Kommentar by Krassisten — 1. marts 2022 @ 11:33

 21. #Den Nervøse 07:57
  Jarl Cordua der engang ansås for at være borgerlig, eller i hvert fald anså sig selv som borgerlig er efterhånden et af de værste brækpulvere i medierne. Hvis jeg engang imellem ser Besserwisserne og Jarl Cordua er med, så sidder jeg klar til at fjerne lyden, nå han får ordet.
  Det siger meget om Berlingskes “borgerlighed” at Cordua også der får lov til at viderebringe sit affald.

  Kommentar by bjarne Binee — 1. marts 2022 @ 11:33

 22. KineserSnot — 1. marts 2022 @ 06:19 skrev:

  “Og hvis man mente race, så var det intet odiøs i dette.”

  Præcis! Forskellige racer har skabt forskellige samfund med forskellige kulturer og forskellig adfærd. Det er sundt og naturligt at være opmærksom på og realistisk omkring disse forskelle.

  Kommentar by Peter Nielsen — 1. marts 2022 @ 11:41

 23. Fra nettet:
  Etnisk set adskiller kosakkerne sig ikke fra almindelige russere eller ukrainere, derimod adskiller de sig markant i livsstil og mentalitet, frem for alt gennem deres krigermentalitet og stræben fra statslig kontrol.
  Under Store nordiske krig 1700-1721 allierede zaporogkosakkerne sig med Karl XII, som drog mod Rusland gennem Lillerusland. Hetmanen Ivan Mazepas forsøg på at opnå selvstændighed med svensk hjælp blev knust med slaget ved Poltava i 1709 af zar Piotr Velikij.
  Kosakkerne er åbenbart den slaviske udgave af ‘cowboys’

  Kommentar by Gustav Jensen — 1. marts 2022 @ 11:45

 24. Kosakker….var det ikke Muhammedanere? (Russiske?)

  Kommentar by Michael Unna — 1. marts 2022 @ 12:19

 25. Ukrainere er kristne europæere. Afghanere er muslimer fra sydasien. De to kulturreligioner kan næsten ikke blive mere forskellige. Islam forpligter muslimer til at udrydde os, fordi vi er vantro. På billeder man ser hvordan!:-)

  Da Ungarn blev besat med tanks af Rusland i 1956, tog vi imod mange hundrede, der flygtede fra den røde hær. De blev nærmest øjeblikkeligt integreret og et godt bidrag til det danske samfund. Jeg har arbejdet sammen med et par stykker. Jeg har mødt Karoly Németh i Trykkefriheds selskabet. Han kom til Danmark som ungarsk flygtning som 14-årig. Godt at have ham med i ledelsen af TFS. Han ved, hvad frihed og ytringsfrihed er værd.

  Kommentar by Amad — 1. marts 2022 @ 12:49

 26. Hvis Veronika flygter og mangler husly, vil undertegnede gerne påtage mig den utaknemmelige opgave at stille husrum til rådighed.

  Iøvrigt er den såkaldte chefredaktør Christian Jensen en ussel og klam soyboy…

  Kommentar by Revisoren — 1. marts 2022 @ 12:50

 27. https://www.history.com/news/vikings-in-russia-kiev-rus-varangians-prince-oleg#:~:text=Vikings%20founded%20Kievan%20Rus%20in%20the%20mid-9th%20century%2C,across%20Lake%20Ladoga%20from%20what%20is%20now%20Finland.

  Kommentar by k.m. — 1. marts 2022 @ 12:56

 28. Kommentar by Michael Unna — 1. marts 2022 @ 12:19

  Nej ikke helt. Kosakkerne var oprindeligt udstødte borgere og bønder på kant med magten, mest (kristne) ukrainere, der dannede deres eget samfund i ingenmandsland omkring den by, der i dag hedder Zaporizjzja i Ukraine uden for den nordøsteuropæiske imperier af forskellig slags. Jeg stiftede engang bekendtskab med deres efterkommere.

  De blev anset for stolte, frihedselskende og valgte selv deres ledere Nogle blev med tiden indrulleret i zarens hær til at beskytte det russiske riges sydlige grænser, hvilket skabte intern splid mellem dem. Kosak-konceptet blev kopieret til andre grænseegne for det russiske rige, hvor alle mulige andre af anden herkomst end slavisk også blev indrulleret, sikkert da også nogle muslimer

  Der er sikkert nogle af kosakkernes efterkommere i Ukraine, der tænker ekstra på deres stolte forfædre.

  Kommentar by traveler — 1. marts 2022 @ 14:01

 29. der er nu sket det samme i Enhedslisten som i DF,
  Christian Juhl argumenterede for at det ikke er en sort-hvid konflikt,
  det måtte han ikke.
  Støvring og Krarup var rigtignok i Deadline, men
  Krause rystede enhver argumentation af sig og sluttede af med at rense luften for den geopolitiske argumentation med en forsker der først viste
  en grad af historisk forståelse, men så slog om i noget Krause gerne ville høre og han sluttede den “debat” af med at smile, godkendende…

  DR har forresten lukket kommentarsporet til deres artikler igen, det sker samtidig med at russiske programmer bliver fjernet af big tech.
  Selvfølgelig er RT og andre russiske kanaler propagandister for Rusland, men at vi kun skal høre tingene fra én side vil føre til opbakning til den storkrig med Rusland som åbenbart er meningen.
  Som om propaganda kun finder sted i russiske medier.

  Geopolitisk er jeg også en af de slemme “Putin-versteher”, men det er jo ikke det samme som at være “Putin-verteidiger”, men alle nuancer skal væk mens befolkningen gøres klar til at støtte en krig.
  Vi skal se bygninger brændt ned af russerne, vi skal se pro-vestlige flygtninge og vi skal have feel good-portrætter af Ukraines præsident stoppet ned i halsen til vi overgiver os til NATO-intervention og dermed en krig vi ikke har set magen til i mere end et halvt århundrede.
  Der er lagt en dokumentar på DR om Putins regeringstid og der er sikkert mange brutale sandheder i den dokumentar, men de
  viser ingen dokumentar om følgerne af USAs krige.
  Messerschmidt havde en fin kronik i Jyllandsposten i dag:
  “Klimasorg? Op med humøret, Jeppe”, men i spørgsmålet om hvorfor vi nu har krig deler jeg Marie Krarups holdning, det er sgu ikke sort-hvidt.
  Jeg mener at hun er en kapacitet som vil blive savnet i dansk politik,
  men hendes udmeldelse af DF skyldes jo andre ting.
  Er det bare mig eller er DRs kommentarpause et meget ulækkert forsøg på at lukke debatten ned?
  Så en del kommentarer der, i de forgangne dage, omhandlende amerikanske bombetogter og interventioner som skabte hundredetusinder af døde, det er nok den dualistiske dimension som er DR for meget, at DRs narrativ udfordres, det som irriterer globalismens håndlangere.
  Vi må gerne problematisere Ruslands angreb, de andre må ikke problematisere vores ageren, hykleriet i amerikansk udenrigspolitik, er hvad DR vil dæmme op for.
  Den fjerde statsmagt har; i det stadigt tættere samarbejde mellem Big Tech og vore regeringer i Vesten, brugen af algoritmer og fjernelse af divergerende opfattelser i kommentarfelter; vist sig at være ikke-eksisterende, medierne er Staten, ingen reflektion, ingen kritik, ingen bekymring over hvad vore ledere finder på…
  Rent Pravda.
  Nu vil NATO have krig, medierne lystrer.
  Det er også spøjst som videoen med Trump der bebrejder Stoltenberg at der ikke bliver brugt nok på forsvarsbudgettet og at Tyskland gør sig afhængig af russisk gas bare får Trumphaderne til at flippe helt ud, enten i raseri eller i latterliggørelse af manden, budskabet går ind ad det ene øre og ud af det andet.
  Så videoen er derude, den florerer, men folk reagerer rasende over budskabet, WTF?
  Nogle skriver at Trump formentlig “drikker vodka med Putin”, men hvis de kendte til Trumps person ville de
  vide at han undgår alkohol fordi broderen var alkoholiker, men det er ligegyldigt, al data er ligegyldig, det er bekymrende at studere hvilken idiotisk befolkning vi har rendende rundt derude, dem af os der begræder Ukraines befolknings skæbne, men ikke vil ind i en krig med Rusland er i undertal.
  Vi er i undertal på tværs af det politiske spektre.
  Det store flertal har købt narrativet og det minder om optakten til Irakkrigen hvor et par ugers holdningsmassage og billeder af grædende børn førte til accept af den ulovlige krig, men det var jo ok, det var USA der gjorde det og USA må gerne, mens Rusland ikke må forsvare sin adgang til Sortehavet…
  En Irak-krig der handlede om at fange Saddam og de små hjerner fuldte
  spændte kampen foran fjernsynet mens et land med verdenskulturarv blev bombet i smadder og skabte radikalisering.
  Kan anbefale Støvrings og Krarups indlæg i Deadline, ville gerne læse Christian Juhls indlæg, men har ikke et abonnement på JP.

  Kommentar by konservativ — 1. marts 2022 @ 15:15

 30. # konservativ

  Christian Juhl er vist efterfølgende blevet banket på plads af Politbureauet i Enhedslisten.
  Det var i øvrigt også Christian Juhl, der for nogle år siden foreslog, at man skulle “forhandle” med Islamisk Stat…

  Kommentar by Revisoren — 1. marts 2022 @ 15:26

 31. Ja selvfølgelig skal vi også se det fra Russisk side, selvom det ikke kan retfærdigøre en invasion. Såvidt jeg har forstået er det fra 2014 vedrørrende Krim, hvor flertallet har været russere. At der så er to andre republikker, hvor det også er tilfældet vidste jeg ikke. Ved at Nikita Khrustiof gav Krim til Ukraine,….nok fordi han var formand for Ukraines kommunistparti, og ville gøre sig populær….igen et gæt. Det er altid let at være bagklog, men i lighed med Schleswig Holstein, burde er have været folkeafstemning i lokalområderne, om hvilken nation de ville tilhøre….under FN,s ledelse.
  Men som jeg har meddelt andetsteds. – Hele Rusland er ikke Putin, og Putin er ikke hele Rusland. Jeg havde håbet tiden havde ordnet grænsedragningerne.

  Kommentar by Michael Unna — 1. marts 2022 @ 16:33

 32. Vil forøvrigt også savne Maria Krarup i Politik (Ligesom hendes far). Trist med den udvikling i DF.

  Kommentar by Michael Unna — 1. marts 2022 @ 16:34

 33. 28) Tak Traveler for orienteringen.

  Kommentar by Michael Unna — 1. marts 2022 @ 16:35

 34. Det forlyder, at man under det russisk-ukrainske møde på grænsen til Belarus i princippet blev enige om en deling af Ukraine. En vestlig fascistoid katolsk del uafhængig af Rusland, og en østlig kosakisk ortodoks del til den russiske føderation. Den præcise opdeling og de tilhørende sikkerhedsgarantier skal udarbejdes i detaljer først.
  Der vil sandsynligvis også blive tale om en delvis udskiftning af befolkningsgrupper, da de fascistoide vestukrainere er en del racistiske i deres orientering – noget som går tilbage til ww2.

  Kommentar by Gustav Jensen — 1. marts 2022 @ 18:14

 35. Kommentar by Gustav Jensen — 1. marts 2022 @ 18:14

  Det samme siger man på FoxNews og det har også været dagsordenen på RussiskTV hele ugen.

  Kommentar by KineserSnot — 1. marts 2022 @ 18:37

 36. Rart at høre at der kommer en løsning som ikke involverer gensidige bombardementer Vesteuropa og Rusland imellem, men damn, dette var måske, grundet landets etniske sammensætning, den sidste udløber af Murens Fald og Sovjetunionens opløsning. Krigene på Balkan står stadigvæk klart i erindringen. Der vil være meget ondt blod i årtier fremefter mellem de stridende parter. Naturligvis. Det kommer bare på et meget uheldigt tidspunkt i historien hvor en pragmatisk alliance mellem Rusland og Vesten ville være ideel. For hver dag NATO leverer våben til Ukraine og ukrainere rejser hjem for at kæmpe mod russerne vil der være meningsløst tab af liv på begge sider. Rusland vil ALDRIG gå med til at opgive adgangen til Sortehavet og de østukrainske, russisk-ortodokse enklaver. Men den åbenlyse konstatering har ikke ligefrem fyldt i medierne. Lad os håbe at der kommer ro på.

  Kommentar by konservativ — 1. marts 2022 @ 20:31

 37. Forskellen er at de fleste Ukrainske flygtninge er kvinder og børn, mens de fleste mellem østlige “flygtninge” er mænd, der vil skide på deres familier derhjemme, og som er trætte af æsel fisse…

  Kommentar by Martin Borup — 1. marts 2022 @ 21:10

 38. Vi må ikke glemme at Ukraine er et dybt korrupt land. Så tro nu ikke at kulturen er den samme som her i DK, det er den ikke.

  Vi skal naturligvis ikke skære alle over en kam, men fakta er fakta. Oven i det, så kan jeg med min specialviden, fortælle at en del af Øst-Mafiaen i Danmark, i hver til fald, et hold fra den del af mafiaen, der er aktiv i mikrobølge-bestråling, lemlæstelse og drab, – af danskere – betalt af andre danskere – holdt til på Ørestad bibliotek (2015-2017), i Tårnby, Amager, samt Silkeborg bibliotek (2018), og endelig i Nansensgade (hjemløs-cafe 2015-2017 og muligvis frem til i dag). Dette i samarbejde med den Kristne Mafia (Kirken).

  En af de her svin, til age sidste år, i Lejre, eller tæt på Lejre tog station, en sen aften, forklarede mig at pengene han tjente på det her svineri, gik til fronten. “going to the front”. Svinet stalkede mig i Lejre, mens de havde deres sædvanlige droner oppe, over byen.

  Kommentar by Michael Nielsen — 1. marts 2022 @ 21:22

 39. Politikerne og Medierne er så langt oppe i røven på dem selv, at de ikke formår at se ud over egen næsetip.

  Kommentar by KineserSnot — 1. marts 2022 @ 22:22

 40. Min kone kædeser /”binge watcher” en ukrainsk komedieserie Слуга Народа “Folkets tjener” fra 2015 med den nuværende ukrainske præsident i hovedrollen som præsident.
  Den korruption som gennemsyder landet er det gennemgående tema.

  De første 4 afsnit findes med engelske undertekster, og det fik hendes sprogøre tunet ind på det ukrainske sprog, men hun kan også tale russisk og er polak, og ukrainsk er en mellemting.

  Her ser vi hvorfor ukrainere er kulturkompatible: https://youtu.be/UKaQOrWnz1I?t=665

  Kommentar by Træt — 1. marts 2022 @ 23:50

 41. Det siger sig selv:
  Læg lige mærket til hvad det er for nogle flygtninger:
  Der er IKKE mange unge mænd der kommer fra Ukraine, Men faktisk kun Kvinder og børn, og nogle enkelte ældre damer.
  Damerne hjemme i Ukraine laver molotov og andet godt, de forsvarer deres land, Herrorisk!
  Omvendt er det med Islammerne, De unge mænd flygter her op og lader Kvinder og børn blive hjemme.

  For satan hvor jeg dog hader ISLAM. Føj.!

  Man ser jo også i de andre lande op til Ukraine, Hjælpen er nær og det med god vilje. Det er sådan det skal være men ikke over for de Importerede “Sandnegere”, Hottentotter, pygmæer og andre vandaler.

  Jeg kan ikke snuppe dem.
  Og I vil fatte hvorfor jeg er sådan, når I har læst bare noget af historien.

  Kommentar by Charles Nielsen — 2. marts 2022 @ 00:03

 42. Kommentar by Træt — 1. marts 2022 @ 23:50

  Pas på Soros-agenda.

  https://www.hyphen-report.com/george-soros-and-ngos-fund-ukrainian-media/

  Kommentar by KineserSnot — 2. marts 2022 @ 00:57

 43. Også ukraines sorte flygter. Men er europa tvungent til at tage imod dem!!??
  Polen ser dem ikke som flygtninge.
  “Polske nationalister chikanerer flygtninge på togstation – Ekstra Bladet”
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/polske-nationalister-chikanerer-flygtninge-paa-togstation/9154281

  Kommentar by P — 2. marts 2022 @ 07:13

 44. Kommentar by P — 2. marts 2022 @ 07:13

  Polakkerne er ikke tilfredse.

  “Unfortunately, most of the refugees in the refugee camps are not Ukrainian women and children. They are overseas men. They are fighting for beds and snatching them from mothers with children. This is not at all what we had expected.”

  https://twitter.com/K_Stanowski/status/1498663692619112450

  Kommentar by KineserSnot — 2. marts 2022 @ 10:12

 45. Muslimerne og de andre perkerer, der flygter fra Ukraine SKAL IKKE IND I DANMARK. De er nogle dybt kriminelle svin, der kun tænker på sig selv.

  De Ukrainske kvinder og børn skal havde al den hjælp de kan få. De er fra vores kultursfære.

  Kommentar by Michael Nielsen — 2. marts 2022 @ 12:18

 46. Ukrainerne er et europæisk broderfolk, som er præget af den kristne kultur…dertil er de særdeles arbejdsduelige og flittige!
  Muslimerne fra Afghanistan er det absolut modsatte på alle parametre og dertil generelt lavere placeret intelligensmæssigt!

  Var der ellers noget????

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 3. marts 2022 @ 02:45

 47. Afghanere og ukrainere er af samme race, nemlig den hvide ariske, som vist efterhånden kaldes den indoeuropæiske race, i USA den kaukasiske race.

  Hvis Christian Jensen opererer med underopdelinger af den hvide race, så er det stadig næsten umuligt at konstatere raceforskelle mellem stammerne i det nordlige Afghanistan og ukrainere. Pakistanere, iranere og arabere i Afghanistan regner raceeksperter muligvis som andre underracer end russere/ukrainere.

  Kommentar by perhag — 4. marts 2022 @ 10:40

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper