2. marts 2022

Pakistaner, der kæmper for Islam, er ansat af DR i nyoprettet stilling: Skal bekæmpe ‘digital chikane’…

Jeg har tidligere omtalt Qasam Ijaz her på siden, pakistaneren bag Anmeldhad.dk, og tidligere frontfigur for ‘Center for Forebyggelse af Eksklusion’. På Facebook lægger han ikke skjul på sine politiske sympatier for Alternativet, herunder Sikandar Siddique, nuværende leder af Frie Grønne. En mand helt uden folkelig opbakning.

Da hjemmesiden Anmeldhad.dk blev omtalt i Jyllands-Posten (2015), var det blandt andet med screencap fra nærværende blog, og han har gennem årene systematisk forsvaret Islam. Det var forkert af TV2 at udstille moskéerne, ligesom det var forkert af Radio24syv at invitere islamkritikere i studiet. At den ene var professor Thomas Hoffmann, gjorde ingen forskel. Kritik af Islam er had.

Karen West skriver på Facebook, at hun for år tilbage deltog i et arrangement med Ijaz, hvor han åbent erklærede at hans ‘vigtigste mission var at sprede islam i samfundet’. Koran-tro aktivist, så at sige.

Qasam Ijaz er netop blevet ansat som ‘Digital Chikane Officer’ i Danmarks Radio. Med pakistanske værdier i hovedet, og det palæstinensiske flag som baggrund på Facebook, personificerer han problemet med et statsmedie som DR. Fra DR.dk – DR er klar med landets første digital chikane officer.

“DR har pr. 1. marts ansat Qasam Ijaz, 43, i en nyoprettet stilling som digital chikane officer, DCO. Han skal være med til at styrke indsatsen yderligere mod digital chikane, som de senere år har stået højt på dagsordenen i DR, fordi både medarbejdere og chefer oplever problemet som stigende. …

– Qasam har stor praktisk erfaring og ekspertviden i forhold til håndtering af diskrimination, digital chikane samt håndtering og forebyggelse af krænkelser. Han kommer samtidig med en solid projektledererfaring og forstår at manøvrere i større organisationer og på tværs af myndigheder og deslige. Det er netop sådan en profil, vi har brug for, og vi forventer, at han kan omsætte den viden, han får i DR, til konkrete initiativer og måder at arbejde på.”

(Collage: Qasam Ijaz, DR’s nye ‘Digital Chikane Officer’)

Citater

“Han skal koordinere en samlet indsats på tværs af organisationen og sætte fokus på de tiltag, der gavner sagen mest muligt.” (Anders Kern Boje, DR Nyheder, 23. februar 2022)

“Fakta fyrer folk, men sjældent særligt diskret. Det er 18-årige Benjamin Moser og 17-årige Qasam Ijaz – også kaldet Charlie – det seneste eksempel på. Efter tre års knokkelarbejde i Fakta ved Islands Brygge i København blev de fredag bortvist fra butikken med etiketten ‘tyveknægte’ på ryggen. ‘Men vi vil genansættes eller have erstatning. Efter så mange års hårdt arbejde kan de ikke bare smide os ud med et knips med fingrene,’ siger de to unge kassemedarbejdere.” (BT, 3. april 1996)

“Et shout-out til de politkkere de medier som Jyllandsposten, trykkefrihedsselskabet og andre – de såkaldte kunstnere som bag dække af ytringsfriheden håner, latterligører og respektløst forsøger at ydmyge og islam… Hvis konsekvensen af jeres hykleriske snævre definition af den såkaldte ytringsfrihed, som kun gøre sig gældende når i har en trang til at håne muslimer… i jeres trang til at beskytte den ytringsfrihed, som intet formål tjener end at skabe splid i befolkningen… Hvis i gerne vil kritiserer islam og muslimer så må i finde på en anden måde at gøre det på – en måde som ikke fremkalder så stærke følelser hos dem som føler sig ramt…” (Qasam Ijaz, Facebook, 14. februar 2015)

“En af de store udfordringer med bekæmpelse af digital chikane er at blive enige om, hvor grænserne egentlig går. Man er nødt til både at se på chikanen som en subjektive oplevelse af krænkelse, der skabes i det enkelte menneske og samtidig have blik for de systemer, strukturer, diskurser og positioner, der muliggør, at digital chikane overhovedet er mulig. Det er en kompleks opgave og derfor modigt af DR at være de første der sætter krænkelser og vigtigheden af en samlet indsats på dagsordenen.” (Qasam Ijaz, Facebook, 24. februar 2022)

“I dag starter jeg så som Danmarks første Digital chikane officer i Danmark største mediehus. … Foruden arbejdet med at forebygge digital chikane rettet mod DRs medarbejdere glæder jeg mig enormt til at lære sammensætningen i et mediehus at kende. Hvem bestemmer hvilken nyheder som bringes, hvem bestemmer hvilket narrativ der præsenteres, hvem bestemmer hvor fokus skal være etc…. det bliver mega spændende!!” (Qasam Ijaz, Facebook, 1. marts 2022)

Oploadet Kl. 01:37 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/125298/trackback

26 Comments »

 1. 2. Citat: Qasam Ijaz og Benjamin Moser er et par frække tølpere. Hvis de stjæler fra deres arbejdsgiver,skal de nåturligvis bortvises. At de har den frækhed at kræve genansættelse eller erstatning,viser hvor lavt de kan synke. Hvem tror de i sidste ende kommer til at betale erstatning eller forringelse af faktabutikken ved eventuel genansættelse? Det gør såmæn butikkens kunder. De skulle skamme sig sku’ de.

  Kommentar by Nielsen — 2. marts 2022 @ 03:09

 2. Hvornår starter hjemsendelserne?

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 2. marts 2022 @ 03:53

 3. Spørgsmålet er, hvad laver den psykopat i vores land?

  Kommentar by piphans — 2. marts 2022 @ 06:31

 4. Helt rigtigt Tommy og piphans men vores tøsedrenge i fjolsetinget kan kun forstå en ting. Nemlig at vi ikke gider have dem ved magten. Sjovnalisterne er så småt begyndt at forstå at ingen bare nogenlunde ved deres fulde fem tror dem over en dørtærskel.

  Kommentar by Nielsen — 2. marts 2022 @ 07:03

 5. I Sverige har Muhammed og koranens ideologer lanceret en kampagne, hvor myndighederne (børneværnet) beskyldes for, at “kidnappe” tilhængerne af ideologiens børn. Den slags er jo primært et forsøg på at udfordre statens myndighed og underkaste ikke-tilhængere (dhimmier/kaffirun) af Muhammed og koranens totalitære doktriner. Dybest set var det også dette den såkaldte Muhammed-krise handlede om.

  Totalt overset er således også: “Copenhagen Friday Sermon By Imam Mundhir Abdallah: Europeans Use Muslim Refugees As Forced Labor, Impose Assimilation Because They Fear That Europe’s Decline Will Draw Youth To Islam”.
  https://www.memri.org/tv/copenhagen-imam-mundhir-abdallah-europe-muslim-refugees-forced-labor

  Kommentar by Limewoody — 2. marts 2022 @ 07:17

 6. Dum, dummere, DR

  Løgne, en endnu større løgn, DR

  Statsbetalte løgne og indoktrinering fra de røde sataner og alle ved jo 24 procent journalister er fra Enhedslisten og ialt 80 procent er BLODRØDE

  Bemærk deres sprogbrug fx kalder de Mette F for “midten” af dansk politi.

  Hun er blodrød!!

  Kommentar by H. Nielsen — 2. marts 2022 @ 07:29

 7. Ja, Limewoddy, utroligt at “dræb jøder” Mundhir Abdullah stadig er i Danmar og får lov til at sprede sin hadtale.

  “They do not want to present Islam as an alternative civilization, which can fill the void from which Europe is suffering, and save it from the inferno of liberalism, homosexuality, atheism, and sin.”

  Det må være noget for Qasam Izaz, eller er det kun hvide, der er skyldige i hadtale?

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 2. marts 2022 @ 07:53

 8. Efterhånden væmmes jeg lige så meget ved DR og TV2 som ved papir- og netmedierne som lige for tiden giver gratis adgang for at vi kan læse “sandheden”? Ufatteligt at de er så dumme.

  Kommentar by ino — 2. marts 2022 @ 08:44

 9. Mon han bliver fyret, når han voldtager sin første elev?

  Kommentar by Bastardo — 2. marts 2022 @ 08:46

 10. Nej, det bliver nok ordnet i mindelighed, og med fratrædelsesordning.

  Kommentar by Bastardo — 2. marts 2022 @ 08:47

 11. Muhamedanske femte-kolonne folk skal være udelukket fra stillinger, betalt med offentlige midler (dvs penge, opkrævet fra almindelige mennesker).

  Kommentar by Bastardo — 2. marts 2022 @ 08:52

 12. Boykot DR (Dhimmi Radio for Danskere), så godt i kan. Støt SIAD. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 2. marts 2022 @ 09:20

 13. Vi betaler for det lort, vi skal druknes i.

  Kommentar by Crass Børsting — 2. marts 2022 @ 09:33

 14. DDR betaler nu tilbage til deres røde venner i Folketinget som tak for de øgede bevillinger…

  Kommentar by Revisoren — 2. marts 2022 @ 09:45

 15. Mon ikke DDR også har et ledigt job til islamisten Sikkandar Siddique, når han efter næste valg bliver arbejdsløs?

  Kommentar by Revisoren — 2. marts 2022 @ 09:50

 16. DR fungerer efterhånden som et socialkontor. Utroligt med de utallige højtlønnede med “arbejdere”. Alle vegne ses underdirektører, alle skal have en bid af lønkagen, du og jeg betaler, aldeles ufrivilligt endda. Nu skal en hardcore islamist være moderator ifm. hadsk tale/skrift. Ja ja, hurra som det går. De tvungne betalere må nøjes med skod udsendelser en masse, genudsendelser osv. osv.

  Kommentar by NED MED ALTING — 2. marts 2022 @ 10:11

 17. “‘Digital Chikane Officer’ i Danmarks Radio”

  Det lyder som en parodi på et integrations- og beskæftigelsesprojekt hvor deltagerne bliver tildelt nogle flotte titler. Skal han så have en uniform og en sherifstjerne?

  Pakistanske Qasam Ijaz er kommet frem i verden.

  Kommentar by BE — 2. marts 2022 @ 11:15

 18. Ingen muslimer i noget skattebetalt offentligt embede,hvem har brug for typer der arbejder imod, og proever paa at oedelagge dem ,der foeder dem.Det rimer da ikke

  Kommentar by dunk — 2. marts 2022 @ 11:15

 19. Den små Puk Damsgård bliver våd i trussen ved tanken om endnu en ny muhammedansk kollega…

  Kommentar by Revisoren — 2. marts 2022 @ 13:05

 20. Der burde være lovgivning, som forbød offentlig støttede medier, herunder selvfølgelig DR, at ansætte folk af fremmed, især ikke-vestlig herkomst.

  Kommentar by Peter Nielsen — 2. marts 2022 @ 13:50

 21. NED MED ALTING — 2. marts 2022 @ 10:11

  JA, ingen tvivl om det. DR og andre offentlige institutioner har travlt med at nedbringe arbejdsløse muslimer og inddrive dem i Dagdriverbanden

  Hele 2200 “ansatte” i Cecilia Lonning-Skovgaard, beskæftigelses- og integrationsborgmester. Der er varme hænder nok

  Følg med i de høje lønninger https://journalista.dk/

  Kommentar by tavsen — 2. marts 2022 @ 13:55

 22. Endnu en magtdemonstration fra DRs side.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 2. marts 2022 @ 19:03

 23. Islam er fjenden.

  Kommentar by Hul igennem? — 3. marts 2022 @ 00:33

 24. HØrT Hul igennem 00:33 Desværre har den mange kollaboratører blandt danskere. Martin Henriksen skrev for nyligt et eller andet om det et eller andet sted. Newspeek vistnok. Eller måske var det 24nyt.

  Kommentar by Nielsen — 3. marts 2022 @ 13:00

 25. Digital chikane:
  Ordet ‘finger’ på dansk oversættes til ‘digitus’ på latin.
  Altså er “digital chikane” udførelse af chikane ved hjælp af en finger.
  Når en muslim eller en muslima viser en strakt islamiske pegefinger i aggressiv lodret positur, betyder det, at der er kun én gud i deres såkaldte religion.
  Indtagelse af denne klamme positur kan derfor kun opfattes som en udtalt “digital chikane”, i virkeligheden en religiøs ‘fuckfinger’.

  Kommentar by Gustav Jensen — 3. marts 2022 @ 17:51

 26. Måske den skulle starte med, at analysere dens egen ekstremt racistiske krigsmanual Koranen.

  Kommentar by Mads kering — 5. marts 2022 @ 13:54

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper