3. marts 2022

Jyllands-Posten rapporterer fra den ukrainsk/polske grænse: Møder Ameer Hamza, 23-årig pakistaner

Jyllands-Posten rapporterer fra grænsen mellem Ukraine og Polen, og minsandten om ikke den interviewede er en ung mandlig pakistaner. Han fortæller, at udlændinge fra Mellemøsten og Afrika diskrimineres af grænsepolitiet. Fra JP.dk – EU advarer om historisk stor flygtningekrise (kræver login).

“Da Ameer Hamza for flere dage siden nærmede sig den polsk-ukrainske grænseovergang for at komme langt væk fra Vladimir Putins krig, var der en 30 km lang stillestående kø af biler med flygtende. …

Udover de mange dages ventetid på den ukrainske side af grænseposten fik han også stjålet de få ejendele, han havde taget med sig på sin flugt. Derudover sultede han. For mad var der heller ikke noget af.

Eneste trøst for Ameer Hamza er, at nogle frivillige nu har givet ham et par brugte sko, et grønt tæppe og en plade chokolade, som han spiser af ved det osende, men trods alt lidt lunende, bål.

‘Men ellers har jeg intet at glæde mig over,’ som han siger. Ameer Hamzas smertefulde fortælling er blot en ud af titusindvis i en ny og for øjeblikket eksplosivt voksende flygtningekrise i Europa.

(Medicinstuderende Ameer Hamza, pakistaner i Ukraine; Foto: Facebook)

Oploadet Kl. 02:43 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/125335/trackback

23 Comments »

 1. Ukraine er enormt korrupt og har længe kørt “fake” universiteter som hentede folk fra den 3.verden som kom til landet. Jeg har lidt en mistanke om en del er i landet og brugt det til transit mod EU. En del håber sikkert på Ukraine blev en del af EU og via ophold i Ukraine kunne de blive EU-borgere på sigt.

  I England har fake uddannelse også haft det som levevej, at sælge visa til England via optagelse på deres uddannelse. I Danmark brugte en del højskole og uddannelse samme metode for, at sikre de ikke blev lukket. Formelt kom en masse kinesere for, at høre om Grundtvig,- reelt for, at få ophold og arbejde illegalt.

  Kommentar by CCC — 3. marts 2022 @ 03:33

 2. Jeg hhåber inderligt at han møder hans utallige jomfruer i hans pædofets himmel.

  Kommentar by Nielsen — 3. marts 2022 @ 05:18

 3. Naive Henning Granslev fra Århus har kørt en bus til Polen for at hente “ukrainske” flygtninge – skal vi gætte på han ender med bus fyldt med afrikanske og muslimske mænd?
  Heldig, hvis han når Danmark uden bussen stjæles/røves/brændes af.

  https://jyllands-posten.dk/international/ECE13788930/danske-henning-granslev-er-koert-med-bus-fra-danmark-til-ukraine

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 3. marts 2022 @ 05:39

 4. Ja det er synd for dem i Pakistan at Rusland indvadere ukraine…(skal man grine eller græde?).At JP lader sig underligge DR,s perspektiv er skamfuldt.
  Støt SIAD:
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. marts 2022 @ 06:08

 5. Det lyder umiddelbart som om han er sluppet lettere fra sin flugt end hovedparten af Ukrainerne! Han ser ellers velnæret ud. Men naturligvis, muslimer brokker sig altid!

  Kommentar by Den Nervøse — 3. marts 2022 @ 07:16

 6. Hmm.

  “Udover de mange dages ventetid på den ukrainske side af grænseposten fik han også stjålet de få ejendele, han havde taget med sig på sin flugt…” Passivformen giver een fornemmelsen af, at andre MENAP-migranter, som han sikkert er i kontakt med, har benyttet lejligheden til at stjæle fra ham.

  MENAP-studerende i Ukraine må man forvente rejser hjem til deres MENAP-land. Men de udgør et mindretal i forhold til alle de MENAP-migranter, som dukker op for at mase sig foran for at komme til Tyskland. Men da Polen har love mod at lukke MENAP-migranter ind, så er det torskedumt af ham at søge mod netop den polske grænse, hvor han nemt kan blive forvekset med de uønskede MENAP-migranter.

  Kommentar by traveler — 3. marts 2022 @ 07:24

 7. Nu skal vi IGEN beklagelser fra Sinkadusen fra frie grønne

  Kommentar by ph — 3. marts 2022 @ 07:26

 8. “Han fortæller, at udlændinge fra Mellemøsten og Afrika diskrimineres af grænsepolitiet” Enten er han en idiot eller også ved han ikke, at det polske grænsepoliti ikke må lukke MENAP-migranter ind, som han sikkert forveksles med. Grænsepolitiet får også til ekstraopgave at tjekke, om hans papirer er lovlige og ægte til, at han kan passere grænsen.

  Kommentar by traveler — 3. marts 2022 @ 07:31

 9. Der er godt nok krav/tilbud om job med det samme og sammenligne med eu borgere.
  Stil dog samme krav til muslimer.
  Mange har efterladt familie i ukraine.
  Hvordan med psykolog bistand? Er de parat til at arbejde?

  Kommentar by P — 3. marts 2022 @ 08:20

 10. Det er trist. Men det er meget mere trist, at jeg slet ikke er forbavset over at mænd fra Afrika / Mellemøsten opfører sig afskyeligt over fra andre. I Dette tilfælde enlige kvinder på flugt og med mindre børn.

  Kommentar by hartvig jensen — 3. marts 2022 @ 08:55

 11. Ny menap fidus Ukrainsk flygtning.Gaar den saa gaar den

  Kommentar by dunk — 3. marts 2022 @ 09:03

 12. Politiken Vest!

  Kommentar by Bastardo — 3. marts 2022 @ 09:56

 13. Den unge pakistaner ser ikke umiddelbart nødlidende ud, såfremt billedet er vellignende.

  Kommentar by Niels Christian Clausen — 3. marts 2022 @ 10:19

 14. Der er flere ligheder mellem Adolf Hitler og Vladimir Putin. Begge ønskede at hævne et nederlag. For Hitlers vedkommende var det Kejserrigets opløsning og tabet af tysk magt i 1918. For Putins vedkommende var det Sovjetunionens opløsning og tabet af russisk magt i 1991. Både Hitler og Putin starter med væbnet invasion af tabte landområder. Der er dog en væsentlig forskel på Hitler og Putin: Hitler havde likvidering af jøderne på programmet; det har Putin trods alt ikke. Anneksionen af Polen førte til 2. verdenskrig. Forhåbentlig fører anneksionen af Ukraine ikke til 3. verdenskrig.

  Kommentar by Ole Madsen — 3. marts 2022 @ 11:06

 15. Pakier er de mærkeligste steder; det er ligesom kakerlakker- de spiser gummiet af køleskabsdøren, de løber med pengene, rydder hele spisekammeret og lægger et bjerg af æg..
  Her i landet er den stor Siddique Sikkandarlak efterhånden en invasiv art- hunnen lægger ca. 8 æg, der ernæres ved at gå på rov mellem andre dyr…
  De afmærker deres territorie med urin og madrester og reden fores med alskens skrammel og ditritius.
  Sikkandarlakken er meget vanskelig at udrydde, da den tager til varmere himmelstrøg, hvor den overlever på pukkelen, indtil det er tid at vende tilbage til køkkenet, i æglægningsperioden.

  Kommentar by Hul igennem? — 3. marts 2022 @ 11:14

 16. FAMILIESAMMENFØRING,
  det bliver interessant at se, hvor mange de ukrainske flygtninge får.

  Mon ikke det igen bliver muslimer, der får mest af den slags? Hvornår bliver de muslimske svindlere afsløret ?????

  Kommentar by tavsen — 3. marts 2022 @ 11:46

 17. WEF og young global leaders er overalt.

  Deres tanker og politik kommer til at berøre os alle

  info wars
  A hysterical Ukrainian activist who broke down in tears begging UK Prime Minister Boris Johnson to impose a no-fly zone on Russia has been exposed as one of World Economic Forum founder Klaus Schwab’s minions.

  Activist Daria Kaleniuk gave a convincing tearful performance during a press conference by Johnson Tuesday addressing the Russia-Ukraine crisis, in which she pleaded for the British PM and NATO to support a no-fly zone.

  Kommentar by k.m. — 3. marts 2022 @ 12:20

 18. Citat: “Derudover sultede han. For mad var der heller ikke noget af”.
  På fotoet ser medicinstuderende Ameer Hamza nu ikke ud til at sulte akut. Han ville kun have godt af at tabe en snes kilo.
  Polakkerne kunne eksempelvis sortere all muslimerne fra ved grænsen til Ukraine og sende dem op til den polsk-belarussiske grænse; kun for at lempe dem over på Belarus siden – til deres artsfæller.

  Kommentar by Gustav Jensen — 3. marts 2022 @ 15:32

 19. “Han fortæller, at udlændinge fra Mellemøsten og Afrika diskrimineres af grænsepolitiet.”

  Der findes videoer, hvor man kan se afrikanere og arabere mase sig ind i toget og tage pladserne fra Hvide kvinder og børn. Men medierne vælger næsten ALTID den Anti-Hvide vinkel.

  Kommentar by Peter Nielsen — 3. marts 2022 @ 15:36

 20. Ah, havde ikke lige set, at Kim allerede havde skrevet om det fænomen …

  Kommentar by Peter Nielsen — 3. marts 2022 @ 15:41

 21. Devil’s dictionary:
  Et uformeligt afgrænset biologisk materiale uden selvbevidsthed opfyldt i en tynd læderpose udspændt på et spinkelt kalkstativ = homo religio.

  Kommentar by Gustav Jensen — 3. marts 2022 @ 17:07

 22. For første gang i mands minde skriver dansk MSM endelig nogle negative artikler om Enhedslisten.
  De gamle afdankede kommunister har mere end svært ved at finde deres ståsted i denne her konflikt.
  Det er sgu komisk at observere, hvordan den små Pernille Skipper har mere end travlt med at banke de gamle stalinister på plads…

  Kommentar by Revisoren — 4. marts 2022 @ 00:01

 23. Nu ved jeg ikke om billedet lyver.

  Hvis han er mellem 18 og 60 år så bliver han vel og deltager i forsvaret af Ukraine
  ?

  Kommentar by Morten Dreyer — 4. marts 2022 @ 16:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper