7. marts 2022

Mette F. og Co. vil bruge Ukraine-krig til at få afskaffet forsvarsforbeholdet: Det bliver et NEJ herfra!

Fredag konkluderede en megafon-måling for TV2 og Politiken, at et flertal af danskerne i ly af Ukraine-krigen var nu var ‘klar til at droppe forsvarsforbeholdet’. Søndag kunne regeringen fortælle, at de i samarbejde med Venstre, SF, Radikale Venstre og Konservative, havde indgået et såkaldt ‘Nationalt kompromis om dansk sikkerhedspolitik’. To af de tre fremhævede punkter var centrale for Trumps kritik af Europa (2 procent af BNP på Forsvaret; Uafhængighed af russisk gas), og det sidste punkt er ikke overraskende: ‘Afskaffelse af forsvarsforbeholdet’.

(B 193 Forslag til folketingsbeslutning om forøgelse af forsvarsbudgettet…, forkastet 25. maj 2021)

For blot ni måneder siden blev Nye Borgerliges forslag om at bruge to procent af BNP på Forsvaret nedstemt, og blot et lille mindretal stemte for: Nye Borgerlige, Dansk Folkeparti, Liberal Alliance og Inger Støjberg. Ingen af de nævnte var inviteret til Mette Frederiksens nationale kompromis. Her til formiddag kunne man på P1 høre en Alternativ-vælger forklare, at en forhøjelse af forsvarsbudgettet var udtryk for militarisme, og at Forsvaret i øvrigt havde et højt CO2-aftryk. Partiet var også imod de to procent, men ville dog stemme for ophævelse af forsvarsforbeholdet. Venstrefløjen kan af indlysende årsager ikke prioritere, og de gamle partier gør det kun med kniven på struben. Den har de nu, men ideologiske fikspunkter er stadig vigtigere end forsvar.

Det skal nok lykkedes Mette F. & Co. at få de ønskede 51 procent flertal for mere EU, men som nationalkonservativ gider jeg ikke engang læse op på emnet: Det bliver et NEJ herfra d. 1. juni.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/125401/trackback

32 Comments »

 1. Vi SKAL fastholde forsvarsforbeholdet. NATO er den bæredygtige garanti for vores sikkerhed. Et EU-forsvarssamarbejde vil uvægerligt underminere NATO. Jeg bryder mig ikke om, at Danske soldater skal underlægges franske og tyske generaler i en EU-krigsmaskine. De er ikke just kendt for troværdighed.

  Kommentar by Bastardo — 7. marts 2022 @ 13:22

 2. Chokterapi er det nye sort i dansk politik.
  Corona > Vaccine > Glem
  Rusland > Mere EU > Glem

  Kommentar by Ufrivilligt skatteoffer — 7. marts 2022 @ 13:25

 3. Kommentar by Bastardo — 7. marts 2022 @ 13:22

  Nej, NATO er garantien for demokrati i Afghanistan og Libyen. Hvis du vil teste hvor succesfuld NATO er, så skal du blot rejse til Tripoli og Kabul og spørge efter demokrati.

  Kommentar by Ufrivilligt skatteoffer — 7. marts 2022 @ 13:26

 4. Også er et nej herfra

  Kommentar by Hema — 7. marts 2022 @ 13:27

 5. Jakob Elleman-Jensen siger, at det handler om vores frihed. Han kunne måske starte med at sikre vores frihed, når det gælder:

  1) Tegne og vise billeder af profeten Muhamed
  2) At flage med tibetanske flag uden indgriben fra ordensmagten
  3) At stoppe ulovlig logning og overvågning
  4) At indskrænke folks frihed pga. influenza-lignende symptomer
  5) At sikre ytringsfriheden til at vise billeder af terror mod franske kirkegængere

  – fortsæt selv.

  Kommentar by J — 7. marts 2022 @ 13:27

 6. I sidste uge fortalte fake-news centralen DR,
  at den halve % udgjorde 13 milliarder, nu påstås det, at det er 18 milliarder

  “Bruttonationalproduktet (BNP) for 2021 er 2.487.874.000.000 kr.”

  Kommentar by tavsen — 7. marts 2022 @ 13:41

 7. Vi skal ud af EU, så behold forbeholdet, så vi ikke synker dybere i New World Order-kviksandet.

  Kommentar by barfbag — 7. marts 2022 @ 13:42

 8. Danmark har siden 1994 haft fire EU-forbehold. Det betyder, at Danmark står uden for det europæiske samarbejde om forsvar, euroen og dele af EU’s retspolitik.
  Alle rigtige danskere skal huske at fortælle de nye generationer om danskernes hårde modstand mod EU-mafiaen i Bryssel. Om hvorledes de EU-liderlige magthavere altid har forsøgt at lokke, true og tryne danskerne til at underkaste sig EU mafiaen. EU lakajerne lyver og fortier om alt som er imod EU. Danskerne skal stemme om forbeholdene til evig tid, indtil vi stemmer som magthaverne vil – så stopper afstemningerne.
  Politikerne viser dermed en total disrespekt for deres eget lands vælgere, kun for at tækkes “Der deUtsche EU tEUffel” i Berlin.
  Det danske folk skal hele tiden give politikerne én over snuden ved hver afstemning – vore egen politikere hader alt dansk og danskhed – stem derfor NEJ og red Danmark fra hunnerne.

  Kommentar by Gustav Jensen — 7. marts 2022 @ 15:26

 9. Mette Forræderiksen ser gerne at alle love skrives af eurokrater og at de skal gælde for Danmark. Hvor dum er hun? Og hvad pinligere er: Hvr dum tror hun Danmarks befolkning er?

  Kommentar by Nielsen — 7. marts 2022 @ 15:30

 10. Desværre bliver det et ja til afskaffelse af forsvarsforbeholdet, – spår jeg. Nogle vil kalde mig pessimist, men der er sikkert andre, der vil kalde mig realist.

  Kommentar by Ole Madsen — 7. marts 2022 @ 15:31

 11. Det er kun den ene del. Den anden del er at malke danske skatteydere og sende pengene til hendes overordnede i Raytheon, Lockheed og Boeing. Danmark kunne forsvares mod en hvilken som helst modstander af fem ubåde med atombestykkede krydsermissiler. Just sayin’.

  Og NATO er ikke længere garanti for noget som helst andet end en fortsat udrullen af den globalistiske verdensorden – NATO holdt op med at være en forsvarsunion da d’herrer Clinton, Blair og Schröder tørrede sig i røven med FN’s charter og besluttede at starte en angrebskrig uden en sikkerhedsrådsresolution, og brugte NATO som instrument for deres neo-imperialistiske militæreventyr.

  Kommentar by Felix Krull — 7. marts 2022 @ 15:52

 12. Og lur mig om ikke denne folkeafstemning vil falde sammen med introdutionen af elektroniske stemmemaskiner.

  Kommentar by Felix Krull — 7. marts 2022 @ 15:54

 13. At Felix:
  Det tror jeg ikke.

  Kommentar by Bastardo — 7. marts 2022 @ 16:39

 14. Selvfølgelig vil Alternativet stemme for at afgive dansk Suverænitet.

  Kommentar by KineserSnot — 7. marts 2022 @ 17:05

 15. EU og USA provokerede Rusland til krig, og Mette udnytter chancen for at trække Danmark endnu længere ind i EU.
  Jeg tror, hun inderst inde er ligeglad med Danmark, hun ligner for meget Helle Thorning der sagde I´m a european at heart.

  Tænk venligst over om Folketingsmedlemmer er trænet i WEF young global leaders skolen.

  De beroliger hele tiden med vi ikke afgiver suverænitet. Det anser jeg for løgn, for det er jo lige det der sker. Næsten alt i Folketinget tjekkes først om det er i strid med EU lovgivning.

  Kommentar by k.m. — 7. marts 2022 @ 17:18

 16. Mon ikke det bliver endnu en omgang valgsnyd, ligesom da Stram Kurs blev holdt ude sidste gang.

  Kommentar by LarsB — 7. marts 2022 @ 17:44

 17. Jeg sætter også et nej den 1. juni, sørgeligt at konservative og venstre er blevet utilregnelige partier, der støtter regeringen.

  Kommentar by IES — 7. marts 2022 @ 17:59

 18. Ser vi snart venstrefløjen fordømme bombardement af civile

  Kommentar by k. m. — 7. marts 2022 @ 18:13

 19. Selv SF går nu ind for at øge militærbudgettet til 2 %. Ifølge Pia Olsen Dyhr, er kravet dog at det skal være en CO2 neutral udbygning. CO2 neutrale bomber, granater og raketter.

  Kommentar by JC — 7. marts 2022 @ 18:58

 20. Hvorfor sidder den top kriminelle Mette Frederiksen og hendes covid støtter ikke allerede nu på døds gangen og venter på bødlen for, at opfordre sunde og raske danskere og deres børn til at tage et dødeligt bio-våben?

  Ps.
  Er der noget nyt om de amerikanske bio-våben laboratorier i Ukraine?

  Kommentar by piphans — 7. marts 2022 @ 20:29

 21. Felix Krull — 7. marts 2022 @ 15:52.
  USA’s våbenfabrikker bruger europæiske lande som testområder for våbenfabrikkernes nyudviklede våben og ammo.
  Det kræver jo så, at der er pågående krige i Europa. Så derfor fremprovokerer fabrikkernes politiske lakajer i Washington de nødvendige krige til perfektion af dræbermaskinerne.
  Den der sidder på verdens våbenteknologi, sidder på toppen af hierarkiet. Danmark skal nu også bidrage, da vi på et tidspunkt også skal være forsøgsdyr for “The military-Industrial complex” i guds eget kynisk pengegriske land.

  Kommentar by Gustav Jensen — 7. marts 2022 @ 21:01

 22. JA til 2% af BNP til vores NATO-medlemskab, som jo er kontingentet!

  NEJ til ophævelse af forsvarsforbeholdene!

  Vi skal have MINDRE EU, ikke MERE!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 7. marts 2022 @ 21:24

 23. Ikke sikker på at det bliver et ja. Satser på at udtalelsen om at det er en gave til Morten Messerschmidt kan vise sig at blive sand. Ingen ved mere om EU end ham, ingen er bedre til at formulere og forklare os, hvilke rævestreger man i EU planlægger bag ryggen af befolkningerne, og ingen er bedre til klæde modstanderen af i en dikussion. Har kun nydt Søren Pinds optræden en enkelt gang og det var da M.M. vaskede gulv med ham i en debat op til afstemningen om retsforbeholdene. Han spillede efter min vurdering en afgørende rolle for udfaldet af afstemningen. Herudover skal Enhedslistens og N.B.`s indsats bestemt ikke undervurderes.

  PS Er danskerne ikke snart trætte af vor statsministers konstant skiftende holdninger? Hvem sagde løftebrud?

  Kommentar by Erling — 7. marts 2022 @ 21:26

 24. Njet #metoo

  Kommentar by Anonym — 7. marts 2022 @ 22:38

 25. Meget “morsomt” at det skal tage 10 år, at komme op på 2% af BNP.
  Nøjagtig som situationen før 2.verdenskrig.
  Danmark nedrustet til NUL og NADA af radikale og socialkammeraterne.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 7. marts 2022 @ 22:44

 26. Stem for helvede NEJ til mere EU.
  ER såmænd ikke så bange for andre generaler i andre EU-lande, den virkelig fare er Idioterne i Bryssel!
  Hvad de ikke kan finde på, at en EU-hær skal/kunne bruges til, sættes ind imod, både med og uden flertal giver uhyggelige associationer.

  Hvis EU og REgimet fornemmer at Messersmitten får held til at tale for et NEJ, får han ikke en eneste platform i medierne at tale fra.
  Han bliver pakket væk! Om nødvendigt endnu et justitsmord mod ham.

  Stem NB! Støt IG! Støt Danske Patrioter! Støt UP! SIAD!
  P.

  Kommentar by Piotr — 7. marts 2022 @ 22:59

 27. Det forestående valg ifm. forbeholdene om forsvarssamarbejde mv, det er rendyrket grovhed.
  Af indlysende årsager vælger jeg NEJ.
  Vi sælger mere og mere ud af vor selvstændighed, de der EU liderlige “politikere” kan ikke få nok EU. Forstå det hvem der kan.
  Direkte pinligt at opleve Helle T. Smith og Mette Frederiksen i DR TV´s Aften “show” skamrose NATO og udtale at Dan,ark naturligvis både kan, og vil betale de 2 % af BNP.
  Mig bekendt har adskillige fra Socialdemokratiet adskillige gange været mod vort NATO samarbejde.
  Kan Danmark ikke betale kan man vel skrue ned for bidraget til de mange u – lande der trods u – landsbistand er i besiddelse af bl. a. A våben og lign.

  Kommentar by NED MED ALTING — 7. marts 2022 @ 23:40

 28. Ud af EU

  Kommentar by dunk — 8. marts 2022 @ 02:44

 29. Neuhammer — 7. marts 2022 @ 22:44.
  De sossere kan sommetider være lidt rævesnu. De ved godt, at om 10 år har USA skiftet præsident et par gange. Sosserne regner med, at til den tid er låget lukket på de krigsliderliges skraldespand ‘Nato’. Smart regnet ud.

  Kommentar by Gustav Jensen — 8. marts 2022 @ 09:12

 30. Også et Nej herfra. Hvis altså at jeg får lov til at stemme. EU Hæren er ikke vejen frem mod fred og stabilitet. For den vil samle en kæmpe hær under ét beslutningsorgan. Modsat NATO hvor der er 30 hovedstæder der skal skabe enighed. Plus – vi har allerede NATO, så der er slet ikke nogen grund til en EU hær. Og den vil komme på tapetet – såfremt det bliver et ja den første Juni.

  Mette Frederiksens psykopati, overgår konstant min fantasi. Hun har ingen hæmninger.

  Kommentar by Michael Nielsen — 8. marts 2022 @ 21:38

 31. > Bastardo 16:39
  Jo North Atlantic Treaty Organization fremmer NWO’s hensigter,hvis det var det du ikke tror.

  Kommentar by Nielsen — 9. marts 2022 @ 04:11

 32. Man vil nu bruge 18 milliarder kroner mere hvert år på militæret, hvilket mange røde jamrer sig over.
  Men de samme tosser havde ingen problemer med, at Mette Mink brugte 18 milliarder kroner på at dække over Mink-skandalen…

  Kommentar by Revisoren — 13. marts 2022 @ 14:15

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper