10. marts 2022

Modsatrettet tunnelsyn ved Klaus K: “Russerne bomber intet. Det er de ukrainske nazi-terrorgrupper..”

Lars Hedegaard påpeger i en kommentar på Facebook, at en hel del af hans følgere – qua mainstream-mediernes løgne, nu per refleks indtager et modsatrettet synspunkt i forhold til den russiske invasion af Ukraine. Modsatrettet tunnelsyn gør ingen klogere, og det kan nemt gå helt galt.

Klaus Kjellerup er uddannet journalist, men er bedst kendt som sangskriver og musiker. Først i ‘Tøsedrengene’, senere i ‘Danser med Drenge’. Jeg hørte første gang om ham i 10’erne, da han indædt forsvarede rygning. Han blev en central debattør i den konspiratoriske ende da corona-pandemien rasede, og nu er han så på Putin-holdet. Han er nærmest personificeringen af modsatrettet tunnelsyn.

“Nej. Du er vildledt af Vestens medier, som lyver konsekvent om Ukraine, præcis ligesom de gjorde om Corona. Russerne bomber intet. Det er de ukrainske nazi-terrorgrupper, der bomber i Ukraine. Russerne betragter sig slet ikke som fjender af Ukraine eller af det ukrainske folk.” (Klaus Kjellerup, Twitter, 8. marts 2022)

(Klaus Kjellerup på Twitter, 8. marts 2022)

Mere

“Der findes ingen evidens for, at det vil føre til mindre kræft eller færre dødsfald, hvis alle holder op med at ryge eller begynder at leve sundere.” (Klaus Kjellerup, Politiken, 14. oktober 2014)

Oploadet Kl. 00:45 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/125467/trackback

27 Comments »

 1. Selv om jeg tror på at rygning er skadeligt, så har det altid været svært at finde fejl i det Klaus Kjellerup har skrevet til fordel for rygning.

  Det nævnte 2014-citat er nemlig korrekt, men jeg tolker tallene som at ikke-rygere faktisk er sundere og lever længere end hvis de havde været kæderygere, men de dør alligevel 5-10 år senere meget ofte af kræft, som er mere aldringsrelateret end kredsløbs- og lungesygdom, som er oftere at blive ramt af som ryger.

  Vedrørende at russerne ikke har bombet noget, så går jeg ud fra der er tale om civile mål i Ukraine, og en motivanalyse støtter den påstand, da det kun tjener et propagandaformål at bombe civile mål, hvis man kan beskylde modparten for bombningerne og få nogen til at tro på det.

  Kommentar by perhag — 10. marts 2022 @ 01:19

 2. Hvad med det kombinerede børnehospital og fødegangen?
  Der er virkelig tale om ondskabens imperium!

  Kommentar by Den Nervøse — 10. marts 2022 @ 02:21

 3. Propagandaen er tomme tyk fra alle parter.

  Glæder mig til at se overskrifter som: Kombinerede børnehospital og fødegangen for fattige regnbuefamilier med børn med specielle behov samt handicappede transpersoner, bombet af fæle russiske nazister og tjetjenske kvindedræbende lejemordere.

  Kommentar by Kunta — 10. marts 2022 @ 08:28

 4. Hvad kan man lære af det? Lad være med at blive musiker og sangskriver. Du bliver rablende gal! :-). Støt SIAD: http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 10. marts 2022 @ 09:14

 5. Der er tydeligvis foregået ting i Ukraine før invasionen som nok ikke er helt fine i kanten. Men det ændrer ikke på, at Rusland har invaderet et andet land, ikke omvendt.

  Personligt tror jeg Ukraines komiker-præsident kombineret med en svag US president og et tilsyneladende forvirret EU var den chance Putin ventede på for at indlemme Krim og de andre regioner i Rusland. Han ser bare ud til at have forregnet sig, for selvom Ukraines president er en tv-figur, kan de ukrainske folk godt forsvare sig…. der kunne vi godt lære noget herhjemme

  Den politiske debat er mangesidet, man kan godt være imod corona hysteriet og for Ukraines ret til at forsvare sig.

  Kommentar by redneck — 10. marts 2022 @ 10:13

 6. Klavs K. har en pointe i forhold til, at det ER underligt at se folk, som normalt (og med rette!) er yderst kritiske i forhold til mainstream-medierne pludselig stoler på dem i forhold til fx Covid-19 eller Ukraine. Hvis man ved at medierne forvrænger virkeligheden i forhold til fx indvandring, så gør de nok også i forhold til alle andre områder.

  Kommentar by Peter Nielsen — 10. marts 2022 @ 11:10

 7. ¤4
  Hvad mon der egentlig er blevet af 180graders destruktive hustroll Niels Ottesen AKA Niels_O

  Kommentar by geden — 10. marts 2022 @ 12:22

 8. Og pludselig blev jeg forelsket i Klaus Kjellerup.

  Hvad med nyheder som denne her fra Muhammedanske kommuner – “Aarhus Kommune gør til klar til sprogkurser, efteruddannelse og job i ældreplejen til ukrainske flygtninge” Hvad fanden sker der i det her lorteland, føj for fanden.

  Kommentar by piphans — 10. marts 2022 @ 13:42

 9. Ukrainerne og deres styre er engle. Putin er version II af “Orange man bad” stereotypen.

  Og vore politikere er naturligvis alle rene i tanke ord og handling, Staten er vores ven og alle vestlige medier har en meget høj troværdighed takket være deres mange dygtige og upartiske journalister.

  En stor tak til Klaus Kjellerup fordi han, som en af de meget få kendte, orker at slå et ordentligt og velgennemarbejdet slag i bolledejen fra tid til anden. Det er næppe altid velset i de politisk korrekte kreds, som mere synes at abonnere på første del af dette indlæg.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 10. marts 2022 @ 14:17

 10. Smoke gets in your eyes

  Kommentar by wilty — 10. marts 2022 @ 19:18

 11. Joe Bidens illegitimt kriminelle styre indrømmer at de har bio-labs i ukraine.

  Kommentar by piphans — 10. marts 2022 @ 20:53

 12. Det er gået helt galt for mange på højrefløjen efter corona, de har fuldstændig mistet kontakten til virkeligheden

  Kommentar by Kristoffer — 10. marts 2022 @ 22:02

 13. Hr. Møller er historiker og kan ikke finde sandheden om Ukraine? Blev en demokratisk valgt statsleder afsat af Hussein Obozo i 2014?
  Prøv at starte der, Hr. Møller.

  Satan er en mester i løgn og bedrag.

  Kommentar by Iznogut — 10. marts 2022 @ 23:42

 14. Det er helt tydeligt , at det ikke er studenter huen som trykker denne Klaus

  Kommentar by hartvig jensen — 11. marts 2022 @ 09:05

 15. Iznogut: en russisk marionet der var “valgt” ved hjælp af valgsvindel stak af i 2014. Derefter blev formanden for parlamentet fungerende præsident indtil der var afholdt valg og den nyvalgte præsident kunne overtage.

  Det virker ikke særligt kupagtigt efter min mening.

  Den russiske marionet forsøgte i øvrigt også at blive præsident i 2004 via valgsvindel. Anden runde af valget blev annuleret og afholdt igen (under massivt opsyn af internationale valgobservatører). Marionetten tabte. Igen, ikke særligt kupagtigt.

  Eller rettere: Ruslands indblanding og forsøg på at få en marionet valgt virker ret kupagtigt på mig.

  Kommentar by Peter Lund — 11. marts 2022 @ 11:22

 16. Nå, men nu blev Klaus K da i hvert fald cancelled. Det oplyser “Danser med Drenge” på twitter, og så er alle vel glade? EB kæder via Forsvarsakademiets ekspert udi “informationskrigsførelse og hybridkrigsførelse” såkaldte “pro-Kreml’ske narrativer” sammen med “anticorona- og QAnon-miljøet“, dvs Klaus K. Slet og ret blinde negative associationer og fordømmelse. Det kommer oven i censur af medier (som selv Politiken er imod!) bandlysning af russisk kunst på udstillinger etc. Vi går fra den ene massepsykose til den anden, denne gang med 100 km/t ind i en stensikker konfrontation med Rusland. Men vi må ikke stille spørgsmålstegn ved præmisserne for vanviddet, og vi ved allerede nu, at den bebudede afstemning kun kan have eet rigtigt resultat, alt andet end et “ja” vil jo sende “forkerte signaler”. Men “vi” ønsker jo ikke at konfrontere Rusland, alligevel – på nogen måde – og har ingen militære svar – så hvad skulle 18 mia ekstra og en EU-hær kunne ændre på dette? Den har Putin da luret for længst.

  Enig i den med “modsatrettet tunnelsyn”, det er måske korrekt diagnose her, men til Klaus K’s forsvar skal siges, at der ikke findes een eneste konflikt som t.ex Danmark har deltaget i gennem de sidste 30 år, som ikke har været gennemsyret af løgn, overdrivelser og fake news. Libyen, Kosovo, Irak etc. Der er på den baggrund al mulig grund til at diskutere præmisserne for en total forandring af forsvaret, på baggrund af 14 dage konflikt og en myriade af f.eks deepfakes. Ingen aner jo reelt hvad der foregår.

  Kommentar by DavidK — 11. marts 2022 @ 11:38

 17. #7. Helt enig.

  Kommentar by LarsB — 11. marts 2022 @ 19:45

 18. Vil spørge dem som tror på eksemplet med bombning af et børnehospital skulle være foretaget af russerne om der kan gives et motiv for dette eller om det er sandsynligt det er en fejlbombning.

  Modparten har derimod et propagandaformål ved at bombe hospitalet, fordi som en russer rigtigt skrev engang at forskellen på Sovjet i sin tid og Vesten er at de færreste i Sovjet troede på den officielle propaganda, mens det øjensynlig er lykkedes for Vestens magthavere at få langt over 90 % til at tro på selv de mest absurde eksempler på løgnepropaganda.

  I hvert fald nåede Klaus K på Twitter at fremføre meget central dokumentation om Plandemien og de såkaldte vacciner, som var langt vigtigere at få frem til dem med tid og evne til at sætte sig ind i stoffet end skænderier om hvem som bomber civile mål.

  Lidt overraskende at de øvrige medlemmer i Danser med Drenge som nu lader til at tro på medierne kan tages til indtægt for Klaus Ks tweets om Plandemien, f.eks. følgende:

  Makedsføring af en pandemi ligner markedsføring af et hit🎧

  1 Lav hooklines som folk ikke kan glemme, når de har hørt dem

  2 Styr alle medier for at sikre væg-til-væg dækning

  3 Fyr reklamekanonen af fra dag 1. Fodr herefter medierne dagligt

  Så er den hjemme!

  Kommentar by perhag — 11. marts 2022 @ 23:46

 19. Peter Lund du læser for mange overskrifter leveret af Reuters.
  Russiske specialstyrker har udraderet 13 bio labs og forhindret masse mord på russere i bl.a. Donbass.
  Alt er at finde på nettet.
  RAIR Foundation USA: Former Ukrainian Prime Minister Claims Putin Saved Hundreds of Thousands of Lives.

  Kommentar by Iznogut — 12. marts 2022 @ 04:39

 20. Iznogut: du hopper straks videre til den næste konspirationsteori. Будьте добры, tag din medicin.

  PS: pudsigt nok fylder Roswell Artists in Residence langt mere på nettet and den lille astroturf-organisation du henviser til :)

  Kommentar by Peter Lund — 12. marts 2022 @ 10:19

 21. #21, @perhag. Jeg er ikke konspirationsteoretiker, og jeg kan kun vippe mmed hatten i anerkendelse af Ukraiernes vilje til at kæmpe for deres land. Det kunne nogle måske lære noget af.

  Men, lige den med “børnehospitalet”, der var bare så mange røde flag. Måske er man bare blevet kynisk med årene? Men tjek f.eks billederne ud, hvor man ser dette enormt store krater, det er vel 5 meter dybt og ser meget friskt ud. Omkring dette kæmpekrater står en masse træer og et hundehus, som slet ikke er ramt. Dvs, en postuleret 1.000 kilo bombe er ramt ned mellem et børnehospital og en fødeafdeling, som begge er blevet totalt smadret, men hundehuset praktisk talt 2m fra bomben har ikke taget skadet, træer/bevoksningen lige ved siden af krateret står frisk ranke med blade og ingen røgmærker – 50 meter derfra er alle vinduer blæst ud. Jeg aner vitterlig intet om hvordan store bomber sprænger, men det er en spøjs detalje.

  Kommentar by DavidK — 12. marts 2022 @ 11:37

 22. #23, Iliaz

  Har du læst artiklen? Overskriften starter med “Modsatrettet tunnelsyn” …

  Kommentar by DavidK — 12. marts 2022 @ 11:41

 23. Peter Lund, jeg kan se dine mRNA-jabs virker. Husk masken.
  Jeg efterlyser lidt konspirationsteorier – alle mine er blevet bekræftet. Sandheden kommer altid for en dag. Som Mette-Minkdræber sagde. Eller var det slette-Mette?

  Har Wuhan et søster-lab i Ukraine?
  Holder POTUS Donald J. Trump rally i SC i nat?
  Er Kim tidl. Pool spiller (the duke)?

  Til hvem der måtte ønske at søge sandheden, så er ordet frit på gab. Selv RT kan ses, selvom satanisterne i Bruxelles har blokeret nyhedskanalen for bl. a. danskere.

  wwg1wga

  Kommentar by Iznogut — 12. marts 2022 @ 18:38

 24. Du lytter for meget til MSM, Iliaz, hvis du alvorligt tror alle andre kilder bare er ‘konspirationskilder’…

  Kommentar by LarsB — 12. marts 2022 @ 22:41

 25. DavidK
  På resistthemainstream det er en .org adresse, under overskriften:
  Russian Embassy Responds Following Bloody Photos of Pregnant Woman Emerge After Maternity Hospital Attack
  kan du forvisse dig om, at Fake News (Clown-In-America) er i gang med deres sædvanlige: Løgn og bedrag.

  Hygge.

  Kommentar by Iznogut — 12. marts 2022 @ 23:53

 26. #30, Iznogut. Jeg kender godt det russiske svar, “de” mener f.eks en bestemt gravid kvinde kan identificeres som en specifik skuespiller osv. Den påstand er blevet debunked, og det er jo her vi begynder at nærme os det syrede: Fake news i fake news. Der er ingen tvivl om at ukrainerne overdriver, men det er ikke det samme som at f.eks denne fødeafdeling aldrig er blevet bombet. Hvis jeg var Ukraine / ukrainer ville jeg egentlig også være ret ligeglad. Hvis man vinder er det alligevel win-win, og man vil få XX vestlige milliarder til genopbygning, taber man er det russernes problem. Så begge parter kan godt have “ret”. Ukrainerne havde evakueret et gammelt hospital som de brugte som base for snigskytter, russerne bombede dem, det havde de regnet med på forhånd, gør hele situationen mere spektakulær med ofre og store kratere. De ved jo godt, at uanset hvad er det sådan noget vestlige medier lapper i sig. Den kommer hver gang, lige siden historien om irakiske soldater som smed kuwaitiske spædbørn på gulvet for at stjæle kuvøser, har alverdens propagandister været klar over hvor effektive den slags historier er, hvis man skal påvirke den vestlige verdens folkehav. Som tilskuer er det næsten umuligt at finde op og ned. Krigen vil formentlig vare til august, maks!, med 100% sikkerhed ikke i 10 år o.lign. De er jo ikke arabere, og så kommer et kæmpe blame game. Måske engang i 2028 vil der stå en lille notits på dr.dk, om at “Børnehospital blev aldrig angrebet”, 8 linier gemt dybt nede. Det er også muligt vi får historien “General dømt for at bombe børnehospital”, det hele afhænger af krigens udfald, varighed osv.

  Kommentar by DavidK — 13. marts 2022 @ 08:10

 27. Den tidligere trommeslager i Shu-Bi-Dua, Bosse Hall Christensen, er ligeledes kommet i skammekrogen, da han også er skeptisk overfor “Corona-krisen”.
  Men man har ingen problemer med den såkaldte sangerinde Annisette fra Savage Rose, selvom hun i årtier sammen med sin afdøde mand har hyldet de værste kommunistiske diktaturer…

  Kommentar by Revisoren — 13. marts 2022 @ 12:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper