17. marts 2022

DR: Problematisk at borgerlig Ukraine-støtte ikke blev associeret med højreradikal fortid, våben & vold

Forleden blev Lars Grønbæk Larsen interviewet i Aftenshowet angående hans planlagte tur til Ukraine for at aflevere nødhjælp, og tage flygtninge med retur. Han er dog ikke bare en far til fire, der arbejder som sosu-hjælper, men en mand med en fortid i højreorienterede Vederfølner. DR’s mediepodcast Tabloid bragte emnet op i sidste uge, og her beklagede redaktionschefen, at Aftenshowet i indslaget ikke deklarerede ham ideologisk.

I studiet var Tine Aurvig-Huggenberger, som uden blusel associerede Grønbæk Larsen med bandemedlemmer og Syrien-krigere. Hun er selv tidligere medlem af Danmarks Kommunistiske Parti.

Tine Aurvig-Huggenberger: Selvfølgelig betyder det da noget, fordi du blever jo en del af det samme setup, du bliver en del af fortællingen. Og det man jo lige skal huske i denne her sag, det er faktisk ikke mange år siden vi havde en kæmpe konflikt i Danmark om at vi have en masse unge mennesker, som gerne ville tage med og bekæmpe ISIS, som gerne ville bekæmpe de der fuldstændigt vanvittige typer – det var der forbud mod. Det blev der nedlagt et forbud mod, fordi så etablerede man det man kaldte ‘nærmest fremmedkriger’, som så kunne komme hjem og være mere voldsparate. …

Marie Louise Toksvig, vært: … det gjaldt så både dem der ville kæmpe for og imod ISIS. Bekymringen var at man der rekrutterede fra et miljø, som i forvejen var begejstrede for våben og vold. Og de risikerede at komme hjem med endnu mere træning.

Tine Aurvig-Huggenberger: Det må man i hvert fald også sige, at der er tale om her.

Sagen blev også behandlet i seneste udgave af Tabloid, og her blev flere af beskyldningerne dementeret. Afslutningsvis konkluderer den mandlige gæst, at medierne jo nok har ‘en eller anden bias imod den yderste højre eller den yderste venstre’ i forhold til deklarationer. Personligt har jeg aldrig hørt en gæst deklareret som tidligere kommunist. Ej heller Aurvig-Huggenberger.

Herunder lidt billeder fra Lars’ tur til den polsk-ukrainske grænse. Her samlede han en en lille familie op (en kvinde på 55 år, hendes to børn, samt et to-årigt barnebarn). De mandlige familiemedlemmer kæmper videre. Har du lyst til at støtte familien, så kan det gøres via Mobilepay (box): 9302BQ (Maria L.).

(Billeder fra Medyka ved den polsk-ukrainske grænse, marts 2022)

Oploadet Kl. 01:04 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/125598/trackback

18 Comments »

 1. Det klamme flæskebjerg Tine Aurvig er ligeledes slyngveninde med skattesvindleren Gucci-Helle, der ligeledes var rødglødende kommunist i sin ungdom i Ishøj…

  Kommentar by Revisoren — 17. marts 2022 @ 01:20

 2. Næsten en tredjedel af “Ukrainske flygtninge” er ikke ukrainere, men MENA personer, ifølge Le Figaro.

  https://www.snaphanen.dk/2022/03/17/er-ukrainske-flygtninge-ukrainere/

  Kommentar by Snaphanen — 17. marts 2022 @ 01:23

 3. Og fru Toksvig har tidligere været gift med den islamliderlige gammelkommunist Poul Madsen – hvilket siger noget om det forvirrede fruentimmers dømmekraft…

  Kommentar by Revisoren — 17. marts 2022 @ 01:28

 4. I øvrigt havde DDR inviteret Janne Tynell fra Red Barnet i Aftenshowet i sidste uge – men man fortalte ikke, at hun er gift med den venstreradikale voldspsykopat Pelle “AFA” Dragsted…

  Kommentar by Revisoren — 17. marts 2022 @ 02:08

 5. Problemet med Lars Grønbæk har altid været at han er handlingens mand uden nødvendigvis at studere alle problemstillinger til bunds inden at handle aktivistisk. Så længe han som sin far Leif var Glistrup-discipel var der ingen problemer, fordi Glistrup netop havde gjort det nødvendige forarbejde for at kunne bruge sin logik og fornuft til at tage stilling.

  Noget Lars har overset her er f.eks. de mange muhamedanske tatarer bosat i Ukraine. Vi risikerer meget let at den nuværende åbning for ukrainere bliver en større muhamedanerinvasion i Danmark end den hidtil værste periode for Danmarks fortsatte eksistens i 1990erne, da medierne fik mange til at tro det var positivt at Danmark modtog bosniakker i hobetal.

  Kommentar by perhag — 17. marts 2022 @ 02:39

 6. – perhag

  Jeg tror ikke danske Ukraine-frivillige har hjembragt muslimer. Det er vel det essentielle her.

  Kommentar by Kim Møller — 17. marts 2022 @ 02:52

 7. Den såkaldte rapgruppe Outlandish har ligeledes medvirket i utallige programmer på DDR.
  Mig bekendt har man aldrig oplyst de sagesløse seere og lyttere om, at to af gruppens medlemmer er hardcore islamister…

  Kommentar by Revisoren — 17. marts 2022 @ 04:18

 8. Har du nogensinde set muhamedanere stå pænt i kø? (Foto 2).

  Kommentar by Bastardo — 17. marts 2022 @ 07:39

 9. Har du nogensinde set muhamedanere stå pænt i kø? (Foto 2).

  Kommentar by Bastardo — 17. marts 2022 @ 07:39

  Jo da, se her
  http://balletmagnifique.blogspot.com/2022/03/la-politiker-marianne-mrk-mathiesen.htmlhttp://balletmagnifique.blogspot.com/2022/03/la-politiker-marianne-mrk-mathiesen.html

  Kommentar by tavsen — 17. marts 2022 @ 11:56

 10. Der er mange rapporter om afrikanere og arabere, som misbruger krisen til at opnå adgang til vestlige velfærdssamfund.

  Kommentar by Peter Nielsen — 17. marts 2022 @ 12:44

 11. “Tidligere” kommunister findes overalt i samfundet, de har været dygtige til at mævre sig ind på topposter i det offentlige, de mere eller mindre socialistiske fagforeninger og i diverse NGO’ere. Til det er der kun at sige at Putin også er tidligere kommunist, eller måske nuværende kommunist! Vi ser da også at Kommunisterne hos Enhedslisten har svært ved at fordømme deres tidligere allierede, problemet er nok at de allierede ikke er tidligere, men i høj grad nuværende.
  Vi skal huske at nok er højreradikale nogle brøleaber, men egentlige ufarlige. Kommunisterne derimod rigtig farlige, fordi de sidder som edderkopper i deres spin overalt i samfundet!

  Kommentar by Den Nervøse — 17. marts 2022 @ 14:21

 12. Senator Joe McCarthy blev kaldt heksejæger, men adfærden er jo mainstream, når den er rettet den anden vej… Hans standardspørgsmål ved senatsforhør: “Are you now, or have you ever been, a member of the Communist party?” – burde også stilles som indledning til vore mediers inkvisitorer, thi svaret ville jo som oftest sætte hele resten i et andet lys.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 17. marts 2022 @ 16:58

 13. Ja, og hvad med danskernes nye mediedarling, Corona-bøssen Søren Brostrøm?

  Ikke ét ord i dansk MSM om hans dunkle kommunistiske fortid…

  Kommentar by Revisoren — 17. marts 2022 @ 17:37

 14. Hovedansvaret for at enhver fra Ukraine med et pas som lever op til kontrol- og overvågningskravene nu kan komme til Danmark og blive forsørget af den danske stat er måske ikke den Facebook-gruppe Lars Grønbæk leder, men ved at optræde på TV har han støttet den unuancerede krigspropaganda, som har skabt mentalklimaet for at folketinget kan finde på med en særlov at vedtage fri adgang for at fattige ukrainere, herunder muhamedanere, kan blive forsørget af det offentlige i Danmark.

  Kommentar by perhag — 18. marts 2022 @ 14:52

 15. Alle danske politikere der har støttet det ukrainske Shithole land er kriminelle da de har støttet ukrainske terrorister.

  Kommentar by piphans — 18. marts 2022 @ 19:49

 16. Har lige hørt socialisten Pia Olsen Dyhr holde sin tale på SF’s landsmøde.
  Talen kunne såmænd ligeså godt været blevet holdt af en Lars Løkke eller Jacob Ellemann.
  Olsen Dyhrs største frygt er, at Trump kommer tilbage i Det Hvide Hus – en frygt hun deler med den såkaldte chefredaktør Tom Jensen fra den “borgerlige” avis Berlingske…

  Kommentar by Revisoren — 19. marts 2022 @ 11:52

 17. Den lille franske kvabsede delikatesse Stephanie Surrugue står lige nu i Ukraine, og rapporterer hjem til TV-avisen på DDR.
  Uden at skamme sig, står frøken Surrugue og bruger den røde løgnefabrik CNN som sandhedsvidne.
  Hvorfor bruge licenspenge på at sende hende til Ukraine, når hun alligevel bare efterplaprer de løgnagtige amerikanske “journalister”?

  Kommentar by Revisoren — 19. marts 2022 @ 12:10

 18. Det må sgu være dejligt for MSM, at man kan bruge hele sendefladen på Ukraine, så man slipper for at omtale Hunter Bidens laptop…

  Kommentar by Revisoren — 19. marts 2022 @ 14:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper