24. marts 2022

Apropos straffelovens § 264 d: Ekstra Bladet bragte lige et billede af døde russiske soldater…

Statsstøttede medier ender modsat nærværende blogger ikke i retten for at bringe billeder af lig, men hvorfor egentligt ikke. loven burde jo være lige for alle. Forleden påpegede jeg, at flere medier bragte et billede af en ‘døende ukrainsk kvinde’. Et endnu bedre eksempel kan man se på EB.dk – Russiske lig byttes for krigsfanger.

“Et ukrainsk redningshold har været på en mærkværdig opgave i de seneste dage. De skulle nemlig grave døde russiske soldater op igen, fortæller det ukrainske medie The Kyiv Independent.

Mediet fortæller hvordan redningsholdet forsigtigt fjernede det øverste jordlag og langsomt kunne se sorte hænder, blodpletter og mærke duften af lig brede sig fra den nyåbnede grav.

Redningsholdet gravede ligene af russiske soldater op, fordi de skulle indgå i en byttehandel hvor seks afdøde russiske soldater blev byttet for to levende ukrainske krigsfanger. Byttehandelen foregik i Rusaniv, som ligger 60 kilometer øst for Kiev.”

(Det pågældende billede, som fotografen har lagt på Instagram, 11. marts 2022; NB: Sløret)

“Med bøde eller fængsel indtil 6 måneder straffes den, der uberettiget videregiver meddelelser eller billeder vedrørende en andens private forhold eller i øvrigt billeder af den pågældende under omstændigheder, der åbenbart kan forlanges unddraget offentligheden. Bestemmelsen finder også anvendelse, hvor meddelelsen eller billedet vedrører en afdød person. (Straffeloven § 264 d)

Oploadet Kl. 10:30 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/125789/trackback

18 Comments »

 1. “Statsstøttede medier ender modsat nærværende blogger ikke i retten for at bringe billeder af lig, men hvorfor egentligt ikke. loven burde jo være lige for alle.”

  Ja, det er skandaløst og udstiller meget godt, at regimet/systemet ikke er på folkets side.

  Kommentar by Peter Nielsen — 24. marts 2022 @ 11:10

 2. Anarko-tyranni.
  Rules for thee, not for me.

  Kommentar by Puljeaben — 24. marts 2022 @ 11:42

 3. Det er et velkendt fænomen fra andre, korrupte, stater, at Justitsministeriet bruges til forfølgelse af folk der ‘fornærmer’ magthaveren.

  Kommentar by Bastardo — 24. marts 2022 @ 12:11

 4. Dommerstand og anklagemyndighed er pilrådne.

  Woke anklager i St. Louis, Kim Gardner, der anklagede Mark McCloskey, som havde forsvaret sig selv mod BLM demonstration i St. Louis, blev fjernet fra sagen sammen med alle sine medarbejdere ved anklagemyndigheden af dommer for at misbruge sin stilling.

  Circuit Judge Thomas Clark II on Thursday dismissed Circuit Attorney Kim Gardner and her entire staff, saying campaign fundraising emails Gardner sent to constituents that alluded to Mark and Patricia McCloskey’s case “raise the appearance of impropriety and jeopardize the defendant’s right to a fair trial,”

  https://www.npr.org/2020/12/11/945288119/prosecutor-removed-in-case-involving-couple-who-brandished-guns-at-blm-protester

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 24. marts 2022 @ 12:52

 5. Den der regner med dommeres upartiskhed, gør regning uden vært.
  Der burde jævnligt foretages en tilbundsgående undersøgelse af dommerstandens upartiskhed. Især omkring den påfaldende mildhed i de domme der falder i sager om kriminelle udlændinge – nyder muslimske platugler og småsvindlere med moms og skat særlig omsorg og fredning fra myndighedernes side?

  Kommentar by Gustav Jensen — 24. marts 2022 @ 13:37

 6. # Gustav

  Apropos svindel med moms og skat.
  SKAT kunne stort set lukke samtlige pizzariaer, kiosker, grønthandlere, frisører m.m., der har en muhammedansk indehaver – hvis de ville.

  Men af angst for at blive stemplet som “racister”, og/eller blive udsat for chikane/overfald, er man meget tilbageholdende, og ser igennem fingre med mange ting…

  Kommentar by Revisoren — 24. marts 2022 @ 13:48

 7. Hvis der lægges billeder ud hvor det er en muslim der har trukket kniven mod en vantro, bliver man åbentbart retsforfulgt i Danmark. Alt andet kan tillades. Meget er galt i Danmark!

  Kommentar by IES — 24. marts 2022 @ 14:40

 8. Apropos woke dommerstand – Bindens nye højesteretsdommer Ketanji Brown Jackson blev valgt med ordene;
  “Jeg vil vælge en sort KVINDE som dommer til den amerikanske højesteret”

  Under høring, Sen. Marsha Blackburn, R-Tenn spurgte Jackson,

  “Kan du give en definition af ordet, “kvinde?” 

  “Nej, det kan jeg ikke, jeg er ikke biolog”
   
  “The Supreme Court nominee hailed as historic because she’s a black woman can’t define what a woman is,” echoed former Trump communications director Tim Murtaugh.

  “Det ultimative kætteri er sund fornuft”
  George Orwell, 1984

  https://www.foxnews.com/media/outrage-ketanji-brown-jackson-tells-senators-woman-bizarre

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 24. marts 2022 @ 14:45

 9. “Dommerstand og anklagemyndighed er pilrådne.”

  Været det i mange år.
  Dommerne er så påvirket af mediernes bombardement. Mon Morten Messerschmidt får en fair trial i anden omgang??

  Kommentar by tavsen — 24. marts 2022 @ 14:55

 10. Ovenstående trådtema – Et eksempel på hvad der er i gang med at ske i DK – Tabuet om at kritiske, anderledes tænkende borgere skal udgrænses i deres ret til ytringsfrihed, hvor bl.a. den bevidste forskelsbehandling i den her sag om ytringsfrihed og billedmæssig faktaformidling kriminaliseres, som bl.a. fører til ulighed for love og regler.

  https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/henrikdahl/ECE13857368/vi-har-ogsaa-tabuer-i-danmark/

  Henrik Dahl som statsminister!!

  Tabuet omkring ytringsfrihed og anderledes tænkende, er i fuld gang med at udvikle sig hen mod, at denne adfærd er yderst skadelig og at den skal kriminaliseres, udskammes og forbydes via lovgivning, berufsverbot, social udelukkelse, retslig forfølgelse i alle sammenhænge (man finder bare en grund eller skaber en), forskelsbehandling, bevidst korruption og ansvarsforflygtigelse. Det vil føre til en stat som beskrives i Kammerat Napoleon/1984 romanerne.

  Censur og undertrykkelse…noget som vi allerede har i DK via de forkvaklede tabuer, som er gjort til lov og konsensus overalt og i alle sammenhænge.

  Sådan nogen som os er rascister, nazister og fremmedfjendske uanset hvad man ytrer offentligt. Udgrænsede og marginaliserede borgere, som i fremtiden må indstille sig på, at blive retsforfulgt hvis man ikke følger trop og underkaster sig de herskende klasser og eliterne på alle planer.

  Tabuerne regerer i DK…ikke mindst de nye tabuer omkring ytringsfrihed og at være anderledes tænkende og kritisk!!

  Kommentar by Black Watch — 24. marts 2022 @ 15:11

 11. Det er jo så tykt og klart, at der bestemt ikke er lighed for loven. Men når vi nu er undergivet rødgardisternes forgodtbefindende, kan vi med sikkerhed se frem til meget mere af det svineri. Al off. myndighed er så forbandet meget inficeret af alle arter af gamle kommunister.

  Kommentar by Knud Madsen — 24. marts 2022 @ 15:28

 12. Vi mangler lige en frisk dommer, som kan dømme EU til at fjerne sit forbud mod hjemmesiden “Russia Today”. Det hæsligt fascistiske EUmonster skal ikke bestemme hvad vi kan læse på nettet. Forhåbentlig er dette forbud noget som “Trykkefrihedsselskabet” kan tage op i EU regi. Almindelige privatpersoner bliver som altid bare verfet af.
  EU må være bange for RT’s sandheder – not?

  Kommentar by Gustav Jensen — 24. marts 2022 @ 16:02

 13. Sørg nu for at holde en god tone, og tal pænt om politikere og myndigheder. Ellers kan der måske ske det i fremtiden, som det skete i hele Tyskland for et par dage siden, at der blive foretaget massearrestationer af tidligere kritiske internetdebattører.
  Dette tiltag er jo førhen blevet praktiseret herhjemme rettet mod enkeltpersoner.
  Det foregår mange ting rundt om i Verden, skjult bag corona og krigen, og dette var en nyhed som hurtigt “forsvandt”!
  https://abcnews.go.com/International/wireStory/germany-conducts-raids-hate-posts-politicians-83593497

  Kommentar by Henning Jensen — 24. marts 2022 @ 16:24

 14. Helt enig med #5 og #6. Og det med Henrik Dahl som statsminister…..Det får al min støtte. Om Messeschmidt får en fair retsproces ,..ja det har vi endnu tilgode at se.
  At Møller her på bloggen ikke behandles fair , ved vi.
  Det med Dommernes partiskhed eller angst for at blive kaldt racister.Jeg har tænkt på , om de – dommerne , idag også er bange for personlig chikane? Vi har set det før med fx. Sagsbehandlere . Tilgodeseelse af førtidspensioner , x-tra tilskud der røg lidt lettere igennem ,- fordi man som ansat godt ved at fætrene eller en bestemt fætter ,- længere væk fra – altid kan dukke op . De ved hvor dine børn går i skole eller færdes. Er det forhold dommerstanden idag også mærker?

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 24. marts 2022 @ 17:51

 15. Jamen med fotos fra Auschwitz over Vietnam og Bosnien til Charlottesville kan man fylde tykke mapper med mediernes nærbilleder af ofre, der skal rette vreden mod (de rette) fjender. Men som Glistrup kunne fremlægge tusinder af sider som belæg for sine udtalelser, gør det desværre næppe det store indtryk på den “uafhængige” dømmende magt.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 24. marts 2022 @ 18:21

 16. Mainstream medierne og Big Tech f.eks Facebook og Twitter er propaganda kanaler for den dybe stat.

  Statens DR,Tv2 bringer løgne for den dybe stat. Det samme gør de stasstøttede aviser. De sørger for at befolkningen forbliver uvidende om væsentlige nyheder. Det ved de mange intuitivt. Men Statens DR, Tv2 og de stasstøttede aviser er svære at undgå at blive hjernevasket af, for de er dagsordenssættende. De bestemmer den politiske dagsorden. Den bestemmer i nogen grad, hvad folk stemmer på og den bestemmer i nogen grad folketingets sammensætning. Klima, krig, metoo, BLM, trans eller er du racist?

  I USA vælger Mainstream medierne og Big Tech f.eks Facebook og Twitter, hvem, der bliver præsident. Her længe efter præsident valgsvindlen er de nu først fremme ved håndvasken!:-):

  “I Wall Street Journal (22.3.) spekulerer en af avisens redaktører, Gerry Baker, på, hvad der kunne være sket, hvis vælgerne havde kendt til indholdet af Joe Bidens søn, Hunter Bidens computer – med alle dens pinlige emails.

  Kort før præsidentvalget den 8. november 2020 bragte New York Post historien, der viste, at ikke bare Hunter, men hans far Joe havde været indblandet i lyssky forretninger i bl.a. Kina og Ukraine, for ikke at sige, at de var dybt korrupte.

  Men sensationen blev hurtigt gemt af vejen. Ingen af mainstream-medierne ville røre den, New York Post blev forment adgang til de sociale medier, og 50 prominente spion-eksperter meddelte, at det hele var russisk disinformation. New York Post var, skrev de, skyldig i at udbrede en historie, “der bar alle de klassiske tegn på at være en russisk informationskampagne”. Der var åbenbart ingen computer, og den indeholdt intet belastende. Under en direkte debat med Donald Trump afviste en opbragt Joe Biden det hele som russiske opspind – hvilket jo passede godt med, at Trump var russisk agent.

  Der var ellers nok at berette om: Ifølge New York Post havde en søn af USA’s næste præsident solgt sine politiske forbindelser til udlændinge, og alt tydede på, at Joe Biden – som på computeren blev kaldt “the big guy” – fik sin del af rovet.

  Men pludselig – efter 17 måneders tavshed – kunne selveste New York Times – venstrefløjens ultimative sandhedskilde – i sidste uge bekræfte, at computer-historien var sand.”

  (Klip fra LARS HEDEGAARD: Biden har udtjent sin nytte- DEN 24. MARTS 2022)

  Kommentar by Amad — 24. marts 2022 @ 19:23

 17. Tommy , Robin & søn. — 24. marts 2022 @ 17:51 skrev:

  “Helt enig med #5 og #6.”

  Kan tilslutte mig dette udsagn. Domstolene er (selvfølgelig) en del af det samme rådne og oikofobiske system som regering, medier, universiteter, NGO’er og andre offentlig institutioner.

  Kommentar by Peter Nielsen — 24. marts 2022 @ 19:24

 18. Og desværre fik vi ikke den minister til afskaffelse af offentlig virksomhed,som vi rettelig burde have haft. Og nEuropas feministkaffeklub bestående af Magdalene Andersson, Ursula fan(den) der løgner og Margrethe Pedtager hygget sig i bryssel. De har nok desværre ingen skrupler ved at bøje Europas nakke for krigsforbryderne i NATO.

  Kommentar by Nielsen — 24. marts 2022 @ 22:40

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper