25. marts 2022

DR lyd: Putin, ‘et hængebugesvin’, “… har flere ligheder med den onde ledergris Kammerat Napoleon”

Vil man vide noget om politik, så skal man i reglen holde sig langt væk fra teaterinstruktører, og torsdagens Genstart gjorde ingen klogere. Putin blev beskrevet som ‘et hængebugesvin’, ‘den onde ledergris Kammerat Napoleon’, og med det begrebsmæssige bagtæppe kan man ikke bedrive journalistik. Den 26 min. lange udsendelse kan høres på DR.dk, men jeg anbefaler det naturligvis ikke.

Ruslands præsident Putin har flere ligheder med den onde ledergris Kammerat Napoleon, tænker teater instruktør Elisa Kragerup, mens hun forbereder sin næste forestilling på Betty Nansen Teatret. … Pludselig bevæger virkeligheden sig helt ind på de skrå brædder, da Putin invaderer Ukraine, og teaterstykket om magt, folkeforførelse og usandheder bliver til virkelighed. Teaterinstruktør Elisa Kragerup om magt, forførelse – og et hængebugsvin.” (DR, 24. marts 2022. Genstart: Forført af et hængebugsvin)

(Collage: Putin som den ‘onde ledergris Kammerat Napoleon’)

Oploadet Kl. 00:31 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/125795/trackback

20 Comments »

 1. Putin har vendt New World Order ryggen. End of story.
  Destruktion af alt bestående – se/gense Madonna show i Jerusalem melodi grand prix og måske med lyd og billeder du kan forstå, hvad satans disciple (de kalder sig jøder) har (rettere: havde) i vente for os.

  They are not after me. They are after you. I’m just in the way. DJT

  Kommentar by Iznogut — 25. marts 2022 @ 01:04

 2. Problemet er, at stort set alle film og teaterfolk, både dem der spiller, men også instruktører, forfattere osv. er venstresnoede, og mange i ekstrem grad, helt på linje med journalisterne fra MSM…

  Så hvem kan blive forbavset over, hvad der kommer fra den kant..

  Kommentar by Christian Sørensen — 25. marts 2022 @ 01:29

 3. Orne Corydon, I presume? ;-)

  Kommentar by Anders Peter Johnsen — 25. marts 2022 @ 01:56

 4. Man når ikke frem karrieremæssigt i teaterverden uden et venstresnoet mindset. Det er trætte gamle “meninger”. Men har du dem ikke , eller rettere har du en selvstændig holdning i livet , har du ingen fremtid i teaterverdnen eller indenfor kulturen generelt .

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 25. marts 2022 @ 03:55

 5. Mærkeligt som ord ikke betyder noget, når det er den vej, de går her.
  Havde det været omtalen af en muslim mm, havde ord jo en betydning.
  Men mærkeligt nok, så sårer ord ikke når de kommer fra ventreorienterede.

  Kragerup er bare en priviligeret hvid kvinde uden ret mange nye (politiske) tanker.
  Hun mener det samme som alle de andre hvide priviligerede kvinder og mænd.
  Og det bliver det jo sjældent hverken særligt interessant eller rigtigt af.

  Tror det er en af de Genstarter, jeg springer over.
  Ellers generelt en udemærket udsendelsesrække.

  Kommentar by Hema — 25. marts 2022 @ 05:21

 6. Nu har Danmarks Demokratiske Radio ingen problemer med at lufte den indre svinehund….

  Apropos: I said, I’m telling you, you’re not getting the billion dollars. I said, you’re not getting the billion. I’m going to be leaving here in, I think it was about six hours. I looked at them and said: I’m leaving in six hours. If the prosecutor is not fired, you’re not getting the money. Well, son of a bitch. (Laughter.) He got fired. And they put in place someone who was solid at the time.

  https://www.realclearpolitics.com/video/2019/09/27/flashback_2018_joe_biden_brags_at_cfr_meeting_about_withholding_aid_to_ukraine_to_force_firing_of_prosecutor.html#!

  Kommentar by Limewoody — 25. marts 2022 @ 07:12

 7. https://www.ingridochmaria.se/2022/03/23/nyhetsveckan-special-34-gonzalo-lira-on-the-war-in-ukraine-and-arrogant-swedes/

  Kommentar by Nielsen — 25. marts 2022 @ 07:17

 8. Jeg er bange for at jeg kom for skade at høre vedkommende udsendelse. To ting stod ganske klart: hun vidste ikke hvad Kammerat Napoleon handlede om og hun vidste ikke hvem Putin var; Putin mindede hende om et hængebugsvin pga. den måde han gik på.

  Jeg fik mistanke om at hun heller ikke vidste hvad et hængebugsving var, men bare syntes det var et fedt, anti-patriarkalsk ord.

  En opsætning af den satiriske – og uhyggelige – roman Animal Farm, om en brutal gris der tyranniserer de andre dyr på gården.

  En satirisk roman om en brutal gris? Ja, det lyder uhyggeligt!

  Selverkendelsen i det kaviarkommunistiske segment har nået et nyt nulpunkt når man kan opsætte Kammerat Napoleon uden at forstå at det handler om en selv.

  Kommentar by Felix Krull — 25. marts 2022 @ 07:25

 9. The left can´t meme.

  Den sammenligning giver ingen mening i den sammenhæng. At post-sovjet russerne er bundkorrupte og stjæler med arme og ben fra hinanden er ikke pointen i kammerat Napoleon.

  Pointen er venstrefløjens tyveri af den arbejdende klasses anstrengelser til egen fornøjelse og behag. Hvilket teater instruktør Elisa Kragerup er et langt bedre eksempel på.

  Forståelse betyder alt hvis man vil meme, Elisa Kragerup.

  Kommentar by Santor — 25. marts 2022 @ 07:25

 10. Teater instruktør Elisa Kragerup er nemlig smart. Hun har tæft for proaktiv karrierepleje. Slette Mette og hendes øffende førstevovse, ham der ligner en pols alfons, vil nu indstifte en svinemedalje til den ‘kunstner’, som kan svine den russiske præsident på den mest psykoinfantilt kreative manér.

  Kommentar by Gustav Jensen — 25. marts 2022 @ 08:44

 11. pols tabte det afsluttende k.

  Kommentar by Gustav Jensen — 25. marts 2022 @ 08:45

 12. Det handler ikke om politik.
  Det handler om gratis reklame for vennerne fra vennerne til vennerne.

  Kommentar by Bastardo — 25. marts 2022 @ 09:05

 13. Den små Elisa er naturligvis betonlebbe.

  Overrasket?

  Kommentar by Revisoren — 25. marts 2022 @ 09:24

 14. Kammerat Napoleon var et billede på Stalin, en stærkt idelogisk kommunist, selvom venstrefløjen forsøger at omdøbe ham til fascist.
  Nu ser vi det samme med den tidligere kommunistiske KGB agent Vladimir Putin. Ham forsøger venstrefløjen også at tørre af på højrefløjen, og det er da rigtigt at flere vestlige politikere på både højrefløjen og venstrefløjen er hoppet på limpinden, men også socialdemokrater har fået beskidte fingre. Gerhard Schröder har været/er ven med Putin. Faktisk har Putin holdt flere fester for sin ven! Så at venstrefløjen forsøger at påklistre fascist på Putin er uhæderligt, han er og bliver kommunist!
  Putin drømmer om at genskabe det sovjetiske kommunistiske imperium, som det var under Stalin. De gamle DKP’ere i Enhedslisten har da heller ikke været sene til at bakke op om Putin, og hele Enhedslisten taler nu med uld i mund, og vil ikke bekende kulør, simpelthen fordi de ved hvor upopulært det er .

  Kommentar by Den Nervøse — 25. marts 2022 @ 12:13

 15. Min søn, der går i 2. HTX, var forleden tvangsindlagt til at se makværket Animal Farm på Betty Nansenteatret.

  Han var slemt skuffet, fordi han har læst både Kammerat Napoleon og 1984.

  Kommentar by Træt — 25. marts 2022 @ 14:31

 16. Uanset hvad man mener om Putin, så er han i vejen for elitens “Globo-Homo-Shlomo” agenda og det er derfor han bliver dæmoniseret i helt ekstrem grad.

  Kommentar by Peter Nielsen — 25. marts 2022 @ 18:49

 17. Man kan følge Putin på youtube. Uanset hvad man mener om manden, så er det langt mere ærligt end- DR og Journalistisk Venstrefløjspartis- primitive forklaringer, pilrådne moral, og tomhjernede propaganda.
  Den rumænske Diktator Chauchesko, som kørte et rædselsregime i den kommunistiske østblok, fik i sin tid Elefant ordnen, og en arabisk diktatorregime, har såvidt jeg er orienteret (vistnok pga arkelogiske udgravninger) også fået tildelt et Ridder Kors. Så hvem gider høre på DR,s moral om hvad de mener eller ikke mener om Putin….og især naivistiske DR kunstnere er ikke fem potter pis værd.
  Hvis de tillægger Putin facistemblemet, så kan de ligesågodt også tillægge hele den Kommunistiske verden det samme emblem, så hvem gider så høre på Deres pilrådne moral om, hvad der er Højreekstremt eller ikke højreekstremt?. De bruger det bare som tomhjernet frase betegnelse, i primitiv selvfoståelse for befolkningsmenings propaganda
  (Som om den som pavlovske hunde følger Deres journalistiske Venstrefløjsvås).

  Kommentar by Michael Unna — 25. marts 2022 @ 19:57

 18. DR spillede her til morgen et stykke musik fra Tjajkovsky’s ballet ‘Svanesøen’. Hvor dristigt og uhørt, nærmest forræderi mod den ukrainske pauseklovn Zenilski den skinhellige. Formodentlig har slette-Mette fået behørig tilladelse af “His Imperial Senility Mummy Joe the Stammerer” diktator af US & A inc., før hun lod DR udsende musikken.

  Kommentar by Gustav Jensen — 26. marts 2022 @ 09:24

 19. Hvem husker 10 år tilbage, hvor fodbold i Ukraine tiltrak sig megen opmærksomhed?
  Symbolism will be their downfall.

  https://tv.gab.com/channel/rt/view/bbc-interviews-ukrainian-soldier-with-nazi-623f2c0d6eb801ca1d18aa3e

  Kommentar by Iznogut — 26. marts 2022 @ 18:28

 20. Dansk MSM har ikke fundet det væsentligt at omtale, at Sleepy Joe har udnævnt en ny sort “kvindelig” venstreradikal højesteretsdommer, der ikke er i stand til at definere, hvad en kvinde er.

  Dansk MSM er lige til at lukke op og skide i…

  Kommentar by Revisoren — 26. marts 2022 @ 19:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper