30. marts 2022

Malacinski om nyfeministers angreb på Politiken: “Jo flere indrømmelser de får, jo flere vil de kræve.”

Forleden bragte Politiken et portræt af sangerinden Pernille Rosendahl, som vakte vrede på Twitter, da artiklen angiveligt var sexistisk. Ledende Politiken-chefer undskyldte på skift. Knivskarp kommentar af Leny Malacinski i Weekendavisen – Søstrene Rosendahl skal ikke have en lillefinger (kræver login).

“… Det er dog ikke nok for Christina Rosendahl, der turnerer i medierne som spindoktor for sin søster. Hun accepterer kun den totale kapitulation…

Der er børn, der udviser større proportionssans, når de skriver ønskesedler til jul.

Christina Rosendahl udstiller tydeligt, hvad der ligger i vente, hvis man giver efter for ophidsede kvinder på de sociale medier. Køber man først ind på tidens nyfeministiske præmis om, at vi alle besidder en indre sexist, der må udrenses, er der ingen ende på det. At man ikke selv mener at være sexist, er ifølge nyfeministerne blot et bevis på, at man ikke er klar over sin forudindtagethed. …

Problemet er ikke fødselsdagsportrættet. Det er, at nyfeminister ikke tåler dissens. De sidestiller fejlagtigt kritik – eller blot fraværet af hyldest – med kvindehad. De er narcissistisk optaget af deres egne følelser og ophæver dem som det naturligste til at være symptom på et samfundsproblem.”

“Politikens toning er, at lade alt Pernille har udrettet blive fortalt igennem de mandlige kærester hun har haft. Som om hun intet selvstændigt bidrag eller værdi har bragt selv.” (Christina Rosendahl, Facebook, 21. marts 2022)

“… hvis jeg havde været Christian Jensen, ville jeg sige undskyld, iværksætte et nyt fødselsdagsportræt, og i samme åndedrag meddele nye indsatser på alle fire niveauer af organisationen, nemlig individ-, gruppe-, ledelses-og organisationsniveau, dvs. hos alle fra den enkelte journalist, i redaktionslokalet, hos chefredaktion og i bestyrelsen. Indsatser kunne være alt fra efteruddannelse, biastræning, indsatser for bedre arbejdsmiljø, viden om diversitet, talentprogrammer, til code of conduct, seminardage og så videre. Og meget vigtigt, så bør redaktioner indføre løbende målinger på, hvordan de redaktionelt arbejder med blindspotting. Formålet er at skabe et bedre arbejdsmiljø fri for mobning, grænseoverskridende adfærd og sexisme. Processen burde også inkludere et blik på, hvor tidspressede journalister er i arbejdet.” (Christina Rosendahl, Politiken, 25. marts 2022)

Oploadet Kl. 09:33 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/125883/trackback

19 Comments »

 1. citat:”nyfeminister ikke tåler dissens. De sidestiller fejlagtigt kritik – eller blot fraværet af hyldest – med kvindehad.”
  Her er en Let indføring i vulgær Darwinisme:
  Nyfeminister er i virkeligheden ubevidst Darwinister. I Darwins verden er det hunnernes opgave at holde hannerne til ilden. Hannerne skal være gode beskyttere og forsørgere, ellers bliver de afvist som befrugtere af de snedige hunner. For at udsøge sig den bedst egnede han, vil hunnerne føre sig frem som en knap ressource, for dermed at få hannerne til at kæmpe om befrugtningsretten. Det hele drejer sig om de mest egnede geners overlevelse.
  Det er sådan at aberne og deres humane fætre tér sig ude i samfundet.

  Kommentar by Gustav Jensen — 30. marts 2022 @ 10:23

 2. Sex er sundt. Sex er godt og en dejlig nydelse. Gør det mig sexistisk? Det rager mig en papand. Jeg er flintrende ligeglad med dette ord.
  Sex skal ikke undgåes, hvis det er en gensidig nydelse.

  Kommentar by Michael Unna — 30. marts 2022 @ 10:48

 3. Tja, menighedsbladet Politiken gav som bekendt en uforbeholden undskyldning til “profeten Muhammeds efterfølgere” for de “blasfemiske” Muhammedtegninger.
  Så nu må Christian Jensen ned på alle fire for at please de militante feminister…

  Kommentar by Revisoren — 30. marts 2022 @ 10:59

 4. Er journalister tidspressede?
  Er det fordi de arbejder med nyheder?
  Det er vel nok synd for dem!

  Kan de ikke lære kunderne at efterspørge gamle nyheder, så de kan få ro på arbejdet?

  Kommentar by Bastardo — 30. marts 2022 @ 11:44

 5. Hvis du er så uforsigtig at du foretager dig en tur til Absurdistans sydlige m Allah mö, vil du overraskes af de mange mellemøstlige og afrikanske mandlige voldsbøller.
  Der er ikke mange svenskere efterladte i det af Löfvens og andre pædofiles (Centerpartisters) multikulturelle helvede Sverige har udviklet sig til.
  Der er KUN én løsning: Hjemsendelser. Udvisninger. Återvandringer.
  Ingen af os gider deres tilstedeværelse. Allermindst samarbejdende Jimmie Åkesson. Han kan tage Prinsesse Pia af socialismen i hånden. Og kræve: Flere fremmede til Norden. Flabetheden kender ingen gænse! -De er en økonomisk gevinst.
  Bøh Båtmand.
  Hele nordens folk har gættet hvad vores politikeres motiver er.

  Kommentar by Nielsen — 30. marts 2022 @ 12:17

 6. I øjeblikket står Pia Olsen Dyhr og Carsten Sofie Nielsen i Estland og hylder de danske udsendte soldater.
  Jeg troede ellers at SF og Radikale er pacifister?

  Kommentar by Revisoren — 30. marts 2022 @ 12:23

 7. Efterhånden bliver alt til krænkelser, og med kvinder mod mænd kan de lægge den ene mand ned og selv i mediebranchen Politiken, undskylder man en artikel. En mand skal blot være tilstede i et rum hvor en kvinde ikke kan lide ham eller hans blik bliver han stemplet for altid som krænker, man får ikke at vide hvad der er sket. Ingen dommer, men måske et mistet job. Dette er en mørk fremtid.

  Kommentar by IES — 30. marts 2022 @ 12:52

 8. Netop, der er ingen gode ideer, der ikke overdrives af mennesker. Detgærlder alle, antagelig fordi så få selv for gode ideer, så de er nødt til at brygge videre på andres.

  Kommentar by BB — 30. marts 2022 @ 13:14

 9. “First World Problems” dyrkes paradoksalt nok især af dem, der indigneres over andres bekymring om eget lands fremtid og kun ser splinten i disses øje. Med en intolerance som KKK – her står det blot for luksus-kæphestene Klima, Kvindesag og Kærshovedgård…

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 30. marts 2022 @ 14:02

 10. Er hun ikke bare en simpel kussesælger, taget med trusserne nede?
  Jeg mener, det er helt ok at sælge kusse (eller pik) men stå lige ved det.

  Kommentar by Hul igennem? — 30. marts 2022 @ 16:05

 11. Hver eneste gang nyfeministerne ikke får det som de ønsker, trækker de sexismekortet.

  Hvis en kvindelig kunster med feministisk observans (de er nok en stor procentdel af dem) ikke får den rosende anmeldelse, hun mener hun har krav på, kan sexismekortet bruges.

  Måske havde Erik Jensen ret i alt hvad han sagde. Jo mere man rammer sandheden, jo større er vreden som regel.

  Kommentar by JC — 30. marts 2022 @ 16:30

 12. Revisoren — 30. marts 2022 @ 12:23

  Den rejse viser endnu en gang, at de 5 gamle partier hænger sammen som ærtehalm, og sidder tungt på magten.

  DF kritiserer heldigvis lovteksten på valget om forbeholdet.

  Kommentar by tavsen — 30. marts 2022 @ 17:06

 13. En nyfeminist bliver aldrig en god tagdækker – hun får de helt forkerte associationer hver gang hun ser en tagrejsning. Ligesom hvis hun kommer til et rejsegilde.

  Kommentar by Gustav Jensen — 30. marts 2022 @ 17:17

 14. # tavsen

  Ja, en vindbøjtel som Jakob Ellemann, der altid praler af sin militære baggrund, kunne snildt være medlem af sekten De Radikale.

  Men har Pia Olsen Dyhr mon fuldstændigt “glemt” ,at SF blev dannet af gamle afdankede DKP’ere?

  Kommentar by Revisoren — 30. marts 2022 @ 17:24

 15. Christina Rosendahl er søster til “sangerinden” Pernille Rosendahl, der p.t. er kæreste med den forhenværende bankassistent og forhenværende kronprins i Venstre, Kristian Jensen.

  Hvis det kniber med jobmuligheder for Jensen, kan han måske blive piccoline i KVINFO?

  Kommentar by Revisoren — 30. marts 2022 @ 18:12

 16. Jeff Koone vil udstille et kunstværk på månen….Genial ide. Der vil man også langt mere værdsætte det. …:-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 30. marts 2022 @ 18:31

 17. I kommentarfeltet til Christina Rosendahls Facebook indlæg, linker en til et 50 års portræt af Casper Christensen https://fyens.dk/artikel/et-skarpt-hj%C3%B8rne-klovnen-casper-christensen-fylder-50

  Kommentar by anno — 30. marts 2022 @ 22:32

 18. Sexismen?

  Ja, mennesker kan generelt godt lide at dyrke sex…

  Det er helt naturligt.

  Hvis man har problemer med dette, er der også steder man kan søge om hjælp til sine psykiske eller fysiske problemer.

  Lad være med at at kaste jeres egne seksuelle problemer over på mig.

  Jeg elsker sex. Basta.

  Kommentar by Mads kering — 31. marts 2022 @ 14:00

 19. Verden lider under sure kællinger, der ikke kan få orgasme.

  Kommentar by Bilka — 31. marts 2022 @ 19:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper