8. april 2022

Vestlige lande er ‘Least Racist’: ‘White liberals were the only subgroup exhibiting a pro-outgroup bias’

Det kan være svært at måle graden af racisme i et land, men tjekker man ‘Best Countries Report’, og ser på ‘Least Racist Countrie’ (2022), så er de første sytten lande vestlige. Samtlige islamiske lande, bortset fra Indonesien (24. plads) er ringere placeret end konservative Polen eller Orbans Ungarn.

Der er ikke noget specielt lækkert ved racisme, men alle etniciteter har ‘In-group bias’, og det modsatte svækker blot det kulturelle immunforsvar. Anti-racisme fungerer som en spændetrøje i en boksekamp. Jeg har nævnt artiklen tidligere, men den er værd at gengive. Fra Tabletmag – America’s White Saviors (2019).

“As the graph above shows, white liberals—especially the self-identified ‘very liberal’—are significantly more likely to report intense or extremely frequent feelings of tenderheartedness, protectiveness, and sensitivity when considering the circumstances of racial and ethnic out-group members. A related graph below displays the average differences in feelings of warmth (measured along a 0-100 scale) toward whites vs. nonwhites (i.e., Asians, Hispanics, and blacks) across different subgroups.

Remarkably, white liberals were the only subgroup exhibiting a pro-outgroup bias—meaning white liberals were more favorable toward nonwhites and are the only group to show this preference for group other than their own. Indeed, on average, white liberals rated ethnic and racial minority groups 13 points (or half a standard deviation) warmer than whites. As is depicted in the graph below, this disparity in feelings of warmth toward ingroup vs. outgroup is even more pronounced among whites who consider themselves ‘very liberal’ where it widens to just under 20 points. Notably, while white liberals have consistently evinced weaker pro-ingroup biases than conservatives across time, the emergence and growth of a pro-outgroup bias is actually a very recent, and unprecedented, phenomenon.

(Grafik: Tabletmag)

“In the past five years, white liberals have moved so far to the left on questions of race and racism that they are now, on these issues, to the left of even the typical black voter.” (Matthew Yglesias, Vox, 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/126029/trackback

10 Comments »

 1. Ja, vi har et godt stykke vej op ad bakke her i Vesten, men mon ikke vi lærer eet og andet om race når først vi er kommet i mindretal?

  Kommentar by Felix Krull — 8. april 2022 @ 05:07

 2. Så første afsnit af sæson 3 af serien Atlanta. Den handler om et hvidt lesbisk par, der adoptere fire sorte fra trænge kår i USA. Det ender med de begår selvmord, da de føler de har ødelagt deres liv i et forsøg på dydsignallering.

  De kan hverken brødføde eller er istand til at skabe et sundt hjem for de fire børn. De slår også socialhjælperen der kommer forbi ihjel.

  Afsnittet er baseret på en sand fortælling.

  Kommentar by KineserSnot — 8. april 2022 @ 05:52

 3. Grænseløst hvidt selvhad – utroligt det kan fortsætte så kraftigt ned-ad-bakke.

  Vi ved et fjeld kan sprænges og tvinges kan en elv, men aldrig kan et folk forgå, som ikke vil det selv.

  Kommentar by Vandtroende — 8. april 2022 @ 08:13

 4. Jeg er godt og grundigt træt af den Rasmus psykose. Hudfarvens forskellige farver kommer fra Solen og de steder vi genetisk miljøhistorisk har fået i gave fra naturen, for bedre at kunne klare solens ultraviolette stråler. Hvid hud fanger bedre solens stråler og vi får derfor lettere D-vitamin i de nordlige solfattige egne (især om vinteren). Sort hud beskytter bedre.DERFOR. Ikke mere Rasmuspsykotisme tak. Vi er alle født ind i en sammenhæng vi ikke kan gøre for. -Sådan har jeg skabt verden. Derfor giv mig skylden :-) :-) :-).
  Så er der kulturforskel, skabt af religion og historisk baggrund. Vi danner vores etik og moral ud fra denne baggrund.
  Personligt er jeg ikke Islamkritiker. Nej jeg er Islam hader, fordi jeg elsker den personlige frihed med det ansvar der følger, og jeg hader den -usekulære diktatorreligion med dens Førerprofet ideal, som fordummende undertrykker, skaber had til alle andre end dens egen selvforståede fordummende univers,og totalt afstumpet udenom menneskelig kærlighed mener vi skal underkaste os dens idiot idealer, som fordummende åndeligt ødelægger alt logisk videnskab i dens ideal.
  IDIOTRELIGION, SOM VI TOTALT AFSTUMPET MENER MAN SKAL TAGE HENSYN TIL, HELT UDENOM ALLE DENS OFRE????? jeg hader også min samtid for det (Pilrådden afstumpet moral fra den vestlige verden).
  Så er der kulturforskel. Ja. Både gode og dårlige ting i enhver kultur, og nogle kultur har det bedst med bare at dø, og andre har det bare bedst med at blive fremhævet og lært fra. Dejlig spændende verden.
  OK. Så vil der altid være nogle få racister, som mener menneskelig hudfarve gør en afgørende forskel. Sålænge det ikke rammer lovgivningen, mener jeg man bør overhøre det og tillade det i frihedens navn. Lige nu er det Black Life Matters som fremhæver racismen, som den racistisk organisation den er (som om alle andre livs hudfarver ikke betød noget), og der skal nok også være nogle ægte få Hitler tilhængere. Det må vi i frihedens navn tolere eksistensen af. Det er ikke noget som har betydning, sålænge hele verden holder hinanden i hånden i kjærlighed…Halleluja :-) :-) :-).
  Kan vi så komme videre ud over denne rasmuspsykose???+ For jeg er godt og grundigt træt af den.
  Støt SIAD:
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God fredag og weekend.

  mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 8. april 2022 @ 08:21

 5. “least-racist-countries” kalder de det.
  Man kunne ogs give det titlen, “Most honest countries”, og konkludere, at woke hvide er den mest uærlige befolkningsgruppe.

  Sandheden er, at racismen florerer dybt i denne gruppe (senest mod russere). De er bare gode til at lyve, når de bliver spurgt.

  Kommentar by Al Piastow — 8. april 2022 @ 09:15

 6. Man skal lige vide, at ‘white liberal’ betyder ‘hvid venstreorienteret’.

  Kommentar by Ole Madsen — 8. april 2022 @ 10:58

 7. De har hverken in-group eller out-group bias, de elsker kun sig selv.

  Kommentar by Lukket fest — 8. april 2022 @ 12:22

 8. Selvfølgelig er det Os i Vesten der er mindst racistiske. Det er følgerne af viden, kunnen og rettidig omhu.

  Selvom der aldrig tales om det så var Vores Egne forfædre fra 1800 tallet og tidligere OGSÅ slaver og det har Vi efterfølgende tænkt og handlet efter. Den del af historien er skyllet væk af de fucking nazistiske socialistsvin fra venstrefløjen.

  Vesten frigjorde Verden, afskaffede slaveriet, startede organisationer og fællesskaber der ville gavne jævne folk IKKE som socialistsvin men bare som ordentlige mennesker der vil folk det bedste. Først senere stjal socialistsvinene almindelige ordentlige menneskers fødselsret og forvanskede den til en ulækker suppe af tortur, terror og tyranni.

  Kommentar by Santor — 8. april 2022 @ 12:56

 9. At foretrække sin egen etniske gruppe (“in-group bias”) er sundt og naturligt.

  Når hvide “liberals” ikke har denne sunde og naturlige bias eller ligefrem foretrækker de fremmede, så er det resultatet af årtiers massive og vedvarende anti-hvid propaganda.

  Hvis vi skal vende udviklingen er det afgørende, at vi udvikler en langt større loyalitet/solidaritet med vores egen etniske gruppe.

  Mange hvide konservatives såkaldte “farveblinde” tilgang er således decideret skadelig for etniske vesterlændinge.

  Kommentar by Peter Nielsen — 9. april 2022 @ 17:12

 10. Etnonationalisme har en pointe, der tit kaldes racisme, men angår samfunds funktion overalt…. Fx Storbritanniens kommende premierminister kan hedde Rishi Sunak (https://www.berlingske.dk/europa/han-ligner-et-godt-bud-paa-en-kommende-premierminister-men-det-var-foer), og i flere andre vestlande er der også sandsynlige regeringsledere med nylige ikke-europæiske rødder i dette årti… Det er så ikke islamisering, men “bare” globalisering, dog som man ser med eksemplet Sunak-parret fra det globale jetset, vil taberne også her blive det flertal af stedbundne indfødte, som bliver sat udenfor i det såkaldte åbne samfund for “alle, der kan og vil”, uden den etniske solidaritet landsmænd (og ledelse) imellem. Samfundet vil ikke mindst administreres af tilrejsende med solidaritet internt og andetsteds, og mange, der kun har ét sted som hjem, vil måske savne, at indvandrere mest var et proletariat og i et antagonistisk forhold til storsamfundet.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 9. april 2022 @ 20:25

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper