20. april 2022

Kunstnerkollektivet ARV: ‘Jeg siger velkommen europæere, farvel flygtninge fra Mellemøsten og Afrika’

Som højreorienteret har man vænnet sig til, at al kunst er nihilistisk-venstreorienteret. Sådan er det dog gudskelov ikke altid. Kunstnerkollektivet ARV beskæftiger sig med ‘Kunst i byen om samtidsrelevante emner’, og angler ikke ligefrem efter statslige fondsmidler. Tjek hjemmesiden arv.art, og tilføj eventuelt på Facebook & Instagram.

I dag rullede to kufferter gennem København. Den ene med teksten ‘velkommen’ og den anden ‘farvel’.

Et af vores medlemmer bag værket, kommenterer her:

‘Vi er europæere og vi bør hjælpe vores brødre og søstre i nød. Vores lande er gennem de sidste 30 år allerede blevet fyldt med flygtninge. Hvorfor beholder vi flygtninge fra andre lande? Lande hvor der for længst er blevet fred, og til med områder som er markant forskellige fra den europæiske kultur og identitet? Jeg siger velkommen europæere, farvel flygtninge fra Mellemøsten og Afrika. Ryk en balle og giv pladsen videre‘” (ARV)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/126179/trackback

11 Comments »

 1. Hvorfor skulle det ikke være venstreorienteret? Parolen er ret klar her. Danskerne er nogle “nazisvin”, der kun vil have hvide racerene flygtninge, jf. SUF-analogi.

  Kommentar by Ufrivilligt skatteoffer — 20. april 2022 @ 01:07

 2. Tag demografien for Ukraine hvis befolkning reelt set er faldet med 1/3 siden 1990 pga lave fødselstal og migration. Nogle mener, at Ukraines befolkning er overvurderet i størrelse og nok ligger tæt på under 40.millioner

  Tag derefter Egypten som var det “arabiske forår” i 2011 havde en befolkning på 86.millioner og som idag er på 105.millioner. Landet er vokset med 2.millioner om året. Hvis Europa bare skulle aftage et til to års befolkningstilvækst i Egypten ville der blive kaos. Asylretten sammen med alt mulig andet FN relateret pling-plang er reelt set færdigt. Det er en stærkt anarkistisk verden vi står overfor.

  Kommentar by CCC — 20. april 2022 @ 01:27

 3. Kunstneriske og kulturelle modspil er meget vigtigt og betydningsfulde. I undervisnings situationer er det betydningsfuldt at diskutere og gøre overvejelser fra andet end 2 -3 forskellige udgaver af den herskende “progressive” / venstre-biased vedtagethed. Det gir et andet resultat i undervisningen. En ændret ånd og impuls.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 20. april 2022 @ 05:49

 4. Dejligt med et kunstner-kollektiv, der undtagelsesvis desværre bekræftiger reglen. Ind med kristendom ud med Islam.

  Kommentar by Michael Unna — 20. april 2022 @ 06:03

 5. Hvad med “Farvel” og “Farvel”?

  Det er ikke højreorienteret eller nationalistisk at byde masseindvandring velkommen, bare fordi asylturisterne ikke er brune.

  Kommentar by Felix Krull — 20. april 2022 @ 07:12

 6. “Kunstnerkollektivet ARV beskæftiger sig med ‘Kunst i byen om samtidsrelevante emner’, og angler ikke ligefrem efter statslige fondsmidler”. De har for evigt gjort til fjender af folkepolitiet i form af Politiken/det Radikale Venstre/venstrefløjen og de statsejede DR og Tv2 og de øvrige statsstøttede medier og må derfor leve videre i deres selvskabte fattigdom.

  I Frankrig har Marine Le Pen indset at de venstreorienterede journalister i medierne bestemmer, hvem der bliver præsident. Hun har nægtet at deltage i debatten i Frankrigs største offentlige tv-selskab, France 2, hvis den skal ledes af ’stjerne tv-journalisten’ Anne-Sophie Lapix, der som vensteeorienteret åbenlyst hader Marine Le Pen og hendes parti.

  Rigtigt set af Marine Le Pen. Journalisterne på Tv og de fleste på aviserne er landsforræddere. Både i Frankrig og herhjemme.

  Kommentar by Amad — 20. april 2022 @ 07:49

 7. Vi ved at der jævnligt afgår fly fra Kastrup til Damaskus, vistnok med mellemlanding, med horder af syrer på vej til ferie i det land de er “flygtet” fra.
  Hvis du kan tage på ferie i Syrien, så kan du også flytte tilbage til Syrien, men naturligvis, så er overførselsydelserne ikke helt så gavmilde der!

  Kommentar by Den Nervøse — 20. april 2022 @ 08:13

 8. Ikke for at være lyseslukker, men synes deres SoMe profiler er ret nye og lugter lidt af troll

  Kommentar by redneck — 20. april 2022 @ 16:59

 9. De Kunstnere der er virkelig originale og nyskabende, bliver mest anerkendt. Det ville virkelig være nyskabende hvis en kunstner afslørede sig selv som højreorienteret.

  Kommentar by JC — 20. april 2022 @ 19:14

 10. Man kan da håbe at det er ærligt ment – i givet fald vil de blive betragtet med væmmelse og som pariaer i den øvrige venstreradikale “kunstverden”…

  Kommentar by Revisoren — 21. april 2022 @ 06:40

 11. Det er selvfølgelig fint med et modspil til alle de “progressive” kunstnere, men det her ligner lidt noget trolling, håber de mener det seriøst …

  Kommentar by Peter Nielsen — 21. april 2022 @ 22:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper